Nász-ajánlat
egy ideig nem bírtam Sandra Bullockot, és kerültem az összes filmjét, míg tavaly valamikor a kezembe nem nyomták a Nász-ajánlatot. Első nézésre néhol annyira röhögtem, hogy belefájdult a hasam is, nagyon tetszett. A legjobb barátnőm nyomatta mindig matekóra kellős közepén Margaret kántálását, így a tegnap késő esti-ma éjszakai filmnézésem közbe ez is beugrott. Még mindig tetszik, 8/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. július 20. 13:27
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
A csábítás elmélete...
10/9 (sokat dobott a film értékelésén Hugh Jackman alakítása...
) egyre jobban bírom a pasast!!!
10/9 (sokat dobott a film értékelésén Hugh Jackman alakítása...
2011. július 20. 14:26
Ébredj velünk
Aranyos film volt,habár az elején még valahogy azt gondoltam hogy a feléig jutok sem el,de aztán végül mégis megnéztem.Habár nem ez volt a kedvencem,nem mondanám rossznak.
10/8
Aranyos film volt,habár az elején még valahogy azt gondoltam hogy a feléig jutok sem el,de aztán végül mégis megnéztem.Habár nem ez volt a kedvencem,nem mondanám rossznak.
10/8
2011. július 20. 17:13
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Az árva (2009)
10/9
Nagyon jó film lett, nagyon tetszett, nagyon jól megcsinálták. Új kedvenc! Érdekes volt a történet és egyáltalán nem gondoltam volna a kiscsajról!
10/9
Nagyon jó film lett, nagyon tetszett, nagyon jól megcsinálták. Új kedvenc! Érdekes volt a történet és egyáltalán nem gondoltam volna a kiscsajról!
2011. július 20. 17:16
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Az informátorok/The Informers
Bret Easton Ellis elbeszélés-kötete alapján, több történet fonódik össze, ahogy a könyvben, remek színészek játszanak benne (Amber Heard, Mickey Rourke, Austin Nichols, Kim Basinger stbstb.) Maga Ellis írta a forgatókönyvet is, épp ezért gondolom, hogy jól lettek átültetve a dolgok, bár voltak változtatások, és nem teljesen jött át az életérzés, amit Ellis a korai könyveiben (Nullánál is kevesebb, A vonzás szabályai és Az informátorok) mutat; az érzések hiánya és mégis ottléte, nemtörődömség, az élet kegyetlensége, melyekkel együtt élünk és próbáljuk a számunkra megfelelő módon feldolgozni...A későbbi regényeiben is megvan ez, csak elnyomja a szadizmus (Amerikai psycho, Glamoráma).
Visszatérve Mickey Rourke-re baromi jól játszotta Petert, habár én fiatalabbnak képzeltem Petert és Jacket.
Jon Foster isteni Grahamet alakított, ahogy Austin Nichols Martinja is megfogott. Szeretem, ahogy Ellis bemutat dolgokat, karaktereket, csak sajnos a forgatókönyveiben valahogy el is veszít belőlük. Sokkal több érzést pakol a forgatókönyvbe, mint ami a könyvben fellelhető. A lényeg szerencsére így is megmarad.
8,5/10
Ezen felbuzdulva:
A vonzás szabályai/Rules of Attraction
Ez viszont tényleg remekül át lett ültetve, eltekintve attól, hogy aki a könyvben biszex, az itt teljesen homoszexuális lett. Ez volt az a film, ahol James Van Der Beek-et kitörni láttam a Dawson-skatulyából, egyszerűen pazar alakítás
Ian Somerhalder, mint előtte is, itt is remekül játszott. Már többször is láttam a filmet, ez Ellistől a kedvenc könyvem és a film is nagyon jó lett.
Az apró változások miatt levonok fél pontot
9,5/10
Bret Easton Ellis elbeszélés-kötete alapján, több történet fonódik össze, ahogy a könyvben, remek színészek játszanak benne (Amber Heard, Mickey Rourke, Austin Nichols, Kim Basinger stbstb.) Maga Ellis írta a forgatókönyvet is, épp ezért gondolom, hogy jól lettek átültetve a dolgok, bár voltak változtatások, és nem teljesen jött át az életérzés, amit Ellis a korai könyveiben (Nullánál is kevesebb, A vonzás szabályai és Az informátorok) mutat; az érzések hiánya és mégis ottléte, nemtörődömség, az élet kegyetlensége, melyekkel együtt élünk és próbáljuk a számunkra megfelelő módon feldolgozni...A későbbi regényeiben is megvan ez, csak elnyomja a szadizmus (Amerikai psycho, Glamoráma).
Visszatérve Mickey Rourke-re baromi jól játszotta Petert, habár én fiatalabbnak képzeltem Petert és Jacket.
8,5/10
Ezen felbuzdulva:
A vonzás szabályai/Rules of Attraction
Ez viszont tényleg remekül át lett ültetve, eltekintve attól, hogy aki a könyvben biszex, az itt teljesen homoszexuális lett. Ez volt az a film, ahol James Van Der Beek-et kitörni láttam a Dawson-skatulyából, egyszerűen pazar alakítás
Az apró változások miatt levonok fél pontot
9,5/10
2011. július 20. 17:22
MarmaDuke 10/9 - egy aranyos kis vígjáték volt, de kutyás filmeket mindig is féltem nézni, mert általában elpusztulnak bennük, vagy valami történik velük, de szerencsére ebben a filmben nem volt semmi ilyenről szó
Házasodik a Család 10/8 - egy light-os vígjáték, végülis tetszett, America Ferrera-t mindig is jó színésznőnek tartottam
Házasodik a Család 10/8 - egy light-os vígjáték, végülis tetszett, America Ferrera-t mindig is jó színésznőnek tartottam
2011. július 20. 17:35
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.07.20. 17:13)
Az árva (2009)
10/9

10/9
Ezzel én is így vagyok , nagyon ütős volt a csattanó
Nász-Ajánlat
Ryan
10/10
2011. július 20. 17:38
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Mean Girls 2. (10/8)
Kevésbé volt az a 'csajháborús' dolog benne, szerintem, inkább egy light-os verzió volt, de én kellemesen csalódtam benne. Tipikus csajfilm és Meaghan Martin is sokkal szimpibb volt benne, mint a Camp Rockba.
The Runaways(10/7,5)
Kicsit féltem az elején, mert nem is voltam képbe Joan Jett-tel meg úgy igazából semmivel velük kapcsoltaba, de jó film volt és utána is néztem az együttesnek. Pluszba Kristennel és Dakotával is megbékéltem a végére.
Sweeney Todd - A Fleet Street Démoni Borbélya.(10/6)
Tudtam, hogy Tim Burton-nek elvont filmjei vannak, de ez az elvontnál is elvontabb volt, és gyakorlatilag semmiről nem szól, nem is történik benne semmi. Már merem aztmondani, hogy elvesztegetett 2 óra volt.
Kevésbé volt az a 'csajháborús' dolog benne, szerintem, inkább egy light-os verzió volt, de én kellemesen csalódtam benne. Tipikus csajfilm és Meaghan Martin is sokkal szimpibb volt benne, mint a Camp Rockba.
The Runaways(10/7,5)
Kicsit féltem az elején, mert nem is voltam képbe Joan Jett-tel meg úgy igazából semmivel velük kapcsoltaba, de jó film volt és utána is néztem az együttesnek. Pluszba Kristennel és Dakotával is megbékéltem a végére.
Tudtam, hogy Tim Burton-nek elvont filmjei vannak, de ez az elvontnál is elvontabb volt, és gyakorlatilag semmiről nem szól, nem is történik benne semmi. Már merem aztmondani, hogy elvesztegetett 2 óra volt.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. július 20. 18:57
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Az Átok
10/7,5
10/7,5
House Of Wax
2011. július 20. 19:04
Idézet (Rekahhh @ 2011.07.20. 17:38)
Sweeney Todd - A Fleet Street Démoni Borbélya.[/u](10/6)
Nem volt ez azért annyira elvont film.Van története,és igazából a bosszúról szól.Nálam ez a film 10/10
12 felhasználónak tetszik:
gonzales7,
ownway,
pillajunior,
raspberry,
funny18,
csicsi20,
Lindsay019,
janet7,
Grace Benning,
tya04,
Heetella,
Dóríthá
2011. július 20. 19:08
Idézet (benyaw93 @ 2011.07.20. 17:13)
Az árva (2009)
10/9

10/9
uhhh geccc ez nagyon jó film a vége az valami eszméletlen izgalmas a végkifejlet és a csavar a filmben engem nagyon ledöbbentett!
remek film!
10/10
2011. július 20. 23:14
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Csak szexre kellesz 7/10
Hát ez körömlakkozás közben néztem, és egy kis szórakozásnak estére jó volt. Tipikus romantikus vígjáték, de azért nem volt rossz, pluszban Natalie is benne van, benne meg nem csalódtam
Hát ez körömlakkozás közben néztem, és egy kis szórakozásnak estére jó volt. Tipikus romantikus vígjáték, de azért nem volt rossz, pluszban Natalie is benne van, benne meg nem csalódtam
tya04
2011. július 20. 23:46
Harry Potter és a Halál Ereklyéi II.
Őszintén mondhatom, hogy ennyit még soha egy filmen sem sírtam. Már a szemem és a fejem is fáj.
Ez a legmegindítóbb, leg magával ragadóbb film, amit valaha láttam. Rengeteg jelenetet megkönnyeztem, rengetegen mosolyogtam, a végén pedig, mikor csak állnak ott hárman, és néznek a gyerekeik után... Hát az nagyon szép volt. Örülök, hogy ilyen nagyszerű filmek töltötték be a gyerekkorom, ilyen remek színészek főszereplésével - Daniel szemében minden érzés megcsillan... Ahogy néz, rögtön látni lehet, mit érez... És az a Rermione csókjelenet...
Nagyon meglepődtem, hogy egyik pillanatban állnak ott, a másikban meg egymásnak esnek.
Az a kis puszi, amit Harry és Ginny váltott, szerintem igazán hanyagolható lett volna. Semmi se volt. Pitont nagyon sajnáltam, és még jobban beigazolódott, amit a kezdetektől biztosra tudtam: végig a jó oldalon állt. De hogy egész életében szerelmes volt Harry anyjába, azt tényleg nem gondoltam volna.
Bár úgy érzem, ezzel egy részem meghalt, méltó befejezése volt egy évtized csodájának.
10/1000
Őszintén mondhatom, hogy ennyit még soha egy filmen sem sírtam. Már a szemem és a fejem is fáj.
Bár úgy érzem, ezzel egy részem meghalt, méltó befejezése volt egy évtized csodájának.
10/1000
2011. július 21. 00:23
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Tudtam, hogy Tim Burton-nek elvont filmjei vannak, de ez az elvontnál is elvontabb volt, és gyakorlatilag semmiről nem szól, nem is történik benne semmi. Már merem aztmondani, hogy elvesztegetett 2 óra volt.[/quote]
Ettől azért van elvontabb filmje is. Számomra világos volt a mondanivalója. Egyik legjobb alkotása és az énekeket is imádom
Örök kedvenc, 10/10
Tudtam, hogy Tim Burton-nek elvont filmjei vannak, de ez az elvontnál is elvontabb volt, és gyakorlatilag semmiről nem szól, nem is történik benne semmi. Már merem aztmondani, hogy elvesztegetett 2 óra volt.[/quote]
Ettől azért van elvontabb filmje is. Számomra világos volt a mondanivalója. Egyik legjobb alkotása és az énekeket is imádom
2011. július 21. 00:25
Gru
Nekem nagyon tetszett a film. Nagyon vicces de közben még érzéki is. Igaz most láttam már 100szor de még is ugyan úgy néztem mintha csak legelőször látnám. Nagyon jól sikerült a film így nekem 10/10
Nekem nagyon tetszett a film. Nagyon vicces de közben még érzéki is. Igaz most láttam már 100szor de még is ugyan úgy néztem mintha csak legelőször látnám. Nagyon jól sikerült a film így nekem 10/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.