Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 19. 01:10 #1581
- törölt felhasználó -    
Amerikai Pite 1.
Ez az igazi Pite!!A többi része egy nagy kupac khm..sz*r. pardon.gif
10/9

A pofátlan
Tényleg egy pofátlan film. biggrin.gif Johnny Knoxville,azért remek volt.Először picit durvának véltem a történetet,de gondoltam vígjátékba minden belefér. rolleyes.gif
10/7
4 felhasználónak tetszik: janet7, House Of Wax, thunderbird, duracell
2011. július 19. 09:20 #1582
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
aa...
ja igen
Monte Carlo thumbsup.gif
Selly biggrin.gif
2011. július 19. 14:04 #1583
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Na. Most hosszú leszek biggrin.gif

Elcserélt életek
Clint Eastwood ugye nem tud rossz filmet csinálni, de még közepest se. Ez egy szép, érdekes film volt, Angelina Jolie gyönyörű alakításával. Ám valahogy nem fogott meg annyira. Lehet, hogy A titokzatos folyóban Sean Penn karizmatikája magával ragadott (mert Penn engem nagyon sokszor elbűvöl), de itt valami hiányzott. A brutális részt kellően ábrázolták - semmi konkrét, de az ember érzi a zsigereiben a rémséget. A kanadai kissrác alakítása tetszett.
8/10

Vágy és vezeklés
Hú. Na ezzel tíz perccel ezelőtt végeztem. Megmondom őszintén, lehengerlő alkotáshoz volt szerencsém. Talán az volt benne a jó, hogy nem estek át a ló túloldalára a romantikus részeknél, inkább a drámára mentek rá.' Joe Wright jó rendező. De szerintem ez a filmje sokkal jobb, mint pl a Büszkeség és balítélet. Lehet, hogy ez a színészek miatt is van. Legutoljára a Közelebb-ben éreztem azt, amit itt is (annyit kapott tőlem, mint ez): a színészek magával ragadóak, és valóban, ilyen alakítások miatt érdemes ezt csinálni. Keira Knightley minden pillantásában benne volt egy fél világ, James McAvoy rendesen meglepett, fantasztikus, pedig eleve sokat vártam tőle, egy azon színészek közül, akik tudnak sírni'. A kishölgyet alakító skót színésznőt sokszor láttam már, a Komfortos mennyországban, a Houdiniben (hú az nem jött be), valamint most átment gyilkos kislányba (Hanna). Nagyon ellenszenves lányka számomra, de ettől függetlenül van benne jövő. Vanessa Redgrave pedig - áh, nem kell őt kommentálni. meghajolo.gif Valamint a zene megérdemelte az Oscart.
Szóval ez egy nagyon jó kis dráma volt.
10/10
8 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18, raspberry, pillajunior, s.t.a.r., Domcicc, janet7, duracell
2011. július 19. 14:06 #1584
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
Kellék Feleség beer.gif
2011. július 19. 14:15 #1585
sh1nEE.
sh1nEE.
» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ

Státusz~ Pᴇʀғᴇᴄᴛɪᴏɴ ɪs ᴀ ᴅɪsᴇᴀsᴇ ᴏғ ᴀ ɴᴀᴛɪᴏɴ ღ
Hozzászólás: 1238
Csatolások: 454
Azonosító: 131165
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. rész
Mindent egybevéve igazán tetszett, hiszen az utolsó rész abból a sikertörténetből, ami szinte egész gyerekkoromon át elkisért. Azonban voltak bizonyos jelenetek amik kimondottan nem nyerték el a tetszésemet hiszen a képkockák nem maradtak hűek a könyvhöz ami szerintem egy elég fontos szempont lenne. Nem fogok spoilert írni, szóval nem fejtem ki bővebben mik is voltak ezek az ominózus esetek, de jobbnak láttam ezt az apró malőrt megemlíteni.
10/9,5
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Domcicc, kateblock, funny18, duracell, DreamerGirl
2011. július 19. 18:27 #1586
- törölt felhasználó -    
11:14
Nagyon jó kis film volt, a végén minden összeáll.
10/10

A szobatárs
Tetszett a film, izgulni is lehetett rajta. Nem tudom, ki hogy van vele, de Leighton szerintem nagyon merev volt ebben a szerepben.
10/7

Hetedik
Ez is egy nagyon jó film volt, igazi klasszikus. Jól meg van csinálva, egy igazi vérengzős-őrült gyilkosos film.
10/10
2 felhasználónak tetszik: janet7, pillajunior
2011. július 19. 18:33 #1587
- törölt felhasználó -    
Resident Evil 2 - Apocalypse (Kaptár 2 - Apokalipszis)

Már azt hiszem láttam kétszer is a filmet, bár amikor először néztem meg, valahogy csalódtam benne. Nem tudom miért, talán olyan kaliberűre számítottam, mint az első rész. Minden kétséget kizáróan a Kaptár első része viszi a pálmát. Aztán most ahogy megnéztem másodszorra, nekem olyan elmegy kategória. Szívesen megnézem, ha valaki elém rakja, de nem vagyok oda túlzottan érte. Bár a verekedős és a lövöldözős jelenetek abszolút jól meg van csinálva a filmben, de a sztorija valahogy nekem nagyon silány volt. Ettől eltekintve Milla fantasztikus színésznő és szerintem nem lehet őt nem imádni.

10/7-et kap nálam, bár ettől függetlenül jó kis filmecske. Érdemes megnézni.
4 felhasználónak tetszik: Adri98, wannascream, Christo, duracell
2011. július 19. 18:37 #1588
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Mr. Nobody - 10/10.
Bevallom, most láttam először, de nagyon megragadott. Igaz, hogy két részletben néztem meg (bár nem az én hibámból), de egyszerűen fantasztikus volt.
Furcsa, hogy mostanában nem nagyon nézek filmeket, de amit igen az 10/10-es... laugh.gif
8 felhasználónak tetszik: tya04, ownway, funny18, raspberry, janet7, pillajunior, duracell, Domcicc
2011. július 19. 19:03 #1589
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2011.07.19. 18:27)

Hetedik
egy igazi vérengzős-őrült gyilkosos film.

azért a Hetedik ennél sokkal több!
3 felhasználónak tetszik: tya04, Boscorelli, Domcicc
2011. július 19. 19:09 #1590
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (gonzales7 @ 2011.07.19. 19:03)
azért a Hetedik ennél sokkal több!

A legjobb thriller, ami valaha készült, véleményem szerint. mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, Boscorelli, Domcicc
2011. július 19. 19:21 #1591
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.07.19. 19:09)
A legjobb thriller, ami valaha készült, véleményem szerint. mellow.gif

Hetedik egyszerre hollywoodi thriller,társadalom kritika és filozófiai tanmese!
és ami a legjobb benne hogy a Hét főbűn között ugye nem szerepel az ember legnagyobb bűne a közöny!ami gyakorlatilag átjárja az egész várost az összes szereplőt és a mi társadalmunkat is! az emberi közöny a másikkal való nemtörődömség a szeretet hiány erkölcsök eltörlése ez mind tönkreteszi a társadalmunkat !
és John Doe az az ember aki fellázad ez ellen és azt mondja elég és ebben a tébolyban saját értékrendje szerint megbüntet mindenkit és ad egy barackot a fejére a társadalmunknak! smileeee.gif
Fincher mesterműve egy igazi műfaj teremtő alkotás sok sok mondani valóval akárhányszor nézem mindig elgondolkoztat! meghajolo.gif szóval a Hetedik mindenképp több mint egy "sorozatgyilkosos"film!
4 felhasználónak tetszik: tya04, Boscorelli, Domcicc, Orion
2011. július 19. 19:27 #1592
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (gonzales7 @ 2011.07.19. 19:21)
Hetedik egyszerre hollywoodi thriller,társadalom kritika és filozófiai tanmese!
és ami a legjobb benne hogy a Hét főbűn között ugye nem szerepel az ember legnagyobb bűne a közöny!ami gyakorlatilag átjárja az egész várost az összes szereplőt és a mi társadalmunkat is! az emberi közöny a másikkal való nemtörődömség a szeretet hiány erkölcsök eltörlése ez  mind tönkreteszi a társadalmunkat !
és John Doe az az ember aki fellázad ez ellen és azt mondja elég és ebben a tébolyban saját értékrendje szerint megbüntet mindenkit és ad egy barackot a fejére a társadalmunknak! smileeee.gif 
Fincher mesterműve egy igazi műfaj teremtő alkotás sok sok mondani valóval akárhányszor nézem mindig elgondolkoztat! meghajolo.gif

Hú, ezt szépen megfogalmaztad. meghajolo.gif
Ahogy az ember a filmet nézi, először csak egy egyszerű sorozat gyilkosságot lát, de pont az utolsó percekben, amit Kevin Spacey mond, leesik (persze csak egyeseknek), hogy igenis volt értelme a tetteinek, az egész egy sokkal nagyobb dolog annál, minthogy egy újság napi címlapja vagy pont egy gyilkosos film legyen belőle. Prédikál - és valóban elgondolkodtató, személy szerint mindössze csak pár pillanatra, de egyetértettem a tetteivel. Szóval vannak filmek, amik nem csak a szórakoztatásra készülnek, hanem van igazán mély, eszmei értékük is, a Hetedik egy ezen kevesek közül!
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Domcicc
2011. július 19. 19:28 #1593
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.07.19. 19:27)
Hú, ezt szépen megfogalmaztad. meghajolo.gif
Ahogy az ember a filmet nézi, először csak egy egyszerű sorozat gyilkosságot lát, de pont az utolsó percekben, amit Kevin Spacey mond, leesik (persze csak egyeseknek), hogy igenis volt értelme a tetteinek, az egész egy sokkal nagyobb dolog annál, minthogy egy újság napi címlapja vagy pont egy gyilkosos film legyen belőle. Prédikál - és valóban elgondolkodtató, személy szerint mindössze csak pár pillanatra, de egyetértettem a tetteivel. Szóval vannak filmek, amik nem csak a szórakoztatásra készülnek, hanem van igazán mély, eszmei értékük is, a Hetedik egy ezen kevesek közül!

azt hiszem ezt megbeszéltük! wink.gif meghajolo.gif
bravooo!
2 felhasználónak tetszik: tya04, Boscorelli
2011. július 19. 19:31 #1594
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Valóban, a Hetedik egy nagyon erős film, minden értelemben.
6 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04, duracell, Domcicc, House Of Wax, Boscorelli
2011. július 19. 22:57 #1595
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
A herceg menyasszonya
Déli filmnézés filmpluszon, ötszáz reklámmal megtüzdelve. Olyan tipikusan régi film egy tündérmeséről.. hangulatban talán a Végtelen történet volt ilyen, igaz, a kettőnek nincs sok köze egymáshoz. Tele a sok-sok klisével is élvezhető film - hát igen, azért több, mint 20 évvel ezelőtt még a klisékkel teletűzdelt filmekhez is értettek valahogy. Voltak benne olyan beszólások, amiken egyenes szétröhögtem az agyamat biggrin.gif Ha ez egy mai film lenne, többünknél is öt alatt lenne. Szerencsére nem az és szerintem simán többszörnézős kategória.
10 / 7

A mágus
Most csak a legvégét kaptam el, de még mindig imádom. w00t.gif Hihetetlen, hogy az ember a végéig mindent elhisz. És komolyan mondom, hogy másodszorra is ugyanúgy elhittem minden egyes történést. Ízig-vérig valódi film.
10 / 10
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. július 19. 23:11 #1596
- törölt felhasználó -    
Ez hosszún lesz, valamelyik nap filmnapot tartottam, ráadásul a barátnőmmel is megnéztünk egyet, úgyhogy van miröl írnom bőven. laugh.gif

Holdhercegnő: Igaz, hogy mese habbal és már giccses is, de nekem semmi bajom nem volt vele. Moziba egészen látványos lenne a vége és amúgy aranyos kis történet. Néha kell az ilyen laza kis film is. Többször nem hiszem, hogy neki ülnék, de egyszer nem volt rossz. smileeee.gif 7/10

A lány és a farkas: Nekem tetszett. Jó kis film lett, bár a vége eléggé furcsa. A történettel, a színészekkel sincs semmi bajom. A filmes napom csúcspontjának mondható 9,5/10

Negyedik:Nagyon felkapták annak idején amikor a mozikba ment, így jobbra számítottam Látványra nagyon jó és kidolgozott, de sztorija nagyon sablonos nekem. A vége meg befejezetlen, legalábbis számomra. 6/10

Aladdin: Gyerekkorom egyik hatalmas nagy kedvence a mai napig szívesen megnézem, inkább, mint ezek a mai kék elefántok piros kacsák ölik egymást rajfilmek. Röviden nekem még most is nagy kedvencem. 10/10

Szobatárs: Nagyon beteg film. Nem nem vérengzős, de elgondolkodtató. Érdekes mire képes az emberi agy, ha nem jól működik. Nézhető film, bár ezt is csak egyszer jó látni. 9/10

Ha/Ver Barátnőmmel néztem és ez sokat dob rajta. Nagyon beteg elme találhatta ki. _nevet.gif Néhány helyen jókat nevettem rajta, nem volt ez olyan rossz film. 8/10
9 felhasználónak tetszik: thunderbird, Holly Keller, funny18, pillajunior, House Of Wax, Minimanó94, csicsi20, Lindsay019, DreamerGirl
2011. július 20. 00:07 #1597
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Tükör/szilánk
10/0

Én nem tudom, hogy mit akartak ezzel a filmmel, de hogy semmi értelme nem volt az biztos. Most mi volt ez?! blink.gif

A fejnélküli lovas támadása (2007)
10/7

Ez azért már sokkal jobban tetszett. Nem mondom, hogy valami hű de nagy film, de azért egyszer meglehet nézni. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Christo
2011. július 20. 08:11 #1598
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (benyaw93 @ 2011.07.20. 00:07)
Tükör/szilánk
10/0

Én nem tudom, hogy mit akartak ezzel a filmmel, de hogy semmi értelme nem volt az biztos. Most mi volt ez?! blink.gif 

Az alapsztorija még nem is lenne rossz, de a megvalósítása... rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, benyaw93
2011. július 20. 12:39 #1599
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Manhattan
Juppi! A Filmmúzeum engem megáldott a kedd esti Woody Allen filmekkel, múlt héten a Férjek és feleségek, most pedig ez a klasszikus ment kilenc órától. A Diane Keaton korszakát szerettem. Mert ugyanolyan értelmiségi, mint a többi filmje, ám Farrow-s filmjeinél kifejezetten idegesítő tud lenni.
Ez a kis fekete-fehér alkotás szerintem mai napig rétegfilm, de aki vevő Allen stílusára és humorára, kedvencei közé fogja sorolni, ahogy én is. Szerintem a maga nemében igenis zseniális, valamint nagyon humoros, de Allen hű önmagához, úgy 41 éve. 42. A Fogd a pénz és fuss 69-es. Szóval a végén hőseink sosem lesznek híresek, sosem történik velük világmegváltóan jó, vagy éppen csak egyszerűen boldog dolog, mert az élet az élet, nem happy enddel záródik, viszont itt Allen szerint fekete-fehér. biggrin.gif
9,5/10
2 felhasználónak tetszik: DaveChris, janet7
2011. július 20. 13:18 #1600
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Aladdin
Olyan jó ez a mese heart.gif
10/10
9 felhasználónak tetszik: thunderbird, Bogszics, sh1nEE., funny18, gonzales7, Christo, Lindsay019, Heetella, BunnyGirl
710 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!