Burlesque - Díva
szeretem az ilyen filmeket, és, hogy Christina szerepelt benne egyből rávett, hogy megnézzem. Mindig húztam-halasztottam, de én nem tudom megunni. a dalok benne szépek, illenek a filmhez. Cher pedig elképeztő; nem hinném, hogy ezt majd én is el tudom magamról mondani 60+ után. (jó, jó, nincs is annyi pénzem mint neki), szóval nálam a film 10/10. a színésznek rendben voltak, a sztori is. jelenleg az egyik kedvenc.
ja, meg tegnap este asszem a tv2 adta a Sebhelyesarcút. imádom a gengszterfilmeket, és ez abban egy alapmű. nem sok 80-as filmet bírok végignézni, de ez alól a Sebhelyesarcú kivétel. Pacino zseniális benne. nem tudok mit hozzáfűzni, 10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. július 16. 22:42
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
A hihetetlen család
A mai napig az első olyan Pixar filmnek tartom, amit életemben láttam - annak ellenére, hogy ezt a címet minden bizonnyal a Szörny Rt. viseli és akármennyire is szégyellem, hogy nem a Toy Story volt az. Lényeg a lényeg, szerintem ezt a mesét csak imádni lehet.
Pont VOX-on volt róla szó nemrég, hogy elég sokan látnák szívesen a folytatását. Úgy érzem, köztük vagyok én is.
Egyszer jó lenne a 3D-s kiadását is látni - na, majd ha megnyerem a lottó ötöst. Nem hiába, a Pixar agymenői nagyon tudnak.
És a kedvenc beszólás: Óóó, na nee! Te elvetted Nyúlánykát? És huncutkodtatok?
10/10
A mai napig az első olyan Pixar filmnek tartom, amit életemben láttam - annak ellenére, hogy ezt a címet minden bizonnyal a Szörny Rt. viseli és akármennyire is szégyellem, hogy nem a Toy Story volt az. Lényeg a lényeg, szerintem ezt a mesét csak imádni lehet.
És a kedvenc beszólás: Óóó, na nee! Te elvetted Nyúlánykát? És huncutkodtatok?
10/10
2011. július 17. 01:09
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.17. 01:03)
Ma két 10-es filmet is megnéztem, amit korábban már láttam: Ausztrália és Sex és New York 
Nem volt ijesztő Nicole Kidman? Én emlékszem végig szurkoltam, hogy némi kis mimikát ki tudjon préselni a botox alól.
2011. július 17. 01:14
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.07.17. 01:09)
Nem volt ijesztő Nicole Kidman? Én emlékszem végig szurkoltam, hogy némi kis mimikát ki tudjon préselni a botox alól. 
Ijesztő azért nem volt
2011. július 17. 01:17
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Dear John 10/10.
Teljesen lenyűgözött. Nem vagyok oda a romantikáért, de ez nagyon megfogott. Azért remélem nem szeretem meg a csöpögős filmeket, de nagyon arra visz az út.
Teljesen lenyűgözött. Nem vagyok oda a romantikáért, de ez nagyon megfogott. Azért remélem nem szeretem meg a csöpögős filmeket, de nagyon arra visz az út.
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2011. július 17. 11:21
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.17. 06:21)
A negyedik/I am Number Four
Nem minősíteném szavakkal is. Abszolút 0/10.
Én elaludtam rajta, olyan uncsi volt
2011. július 17. 11:47
A cápa (1975)
Mivel eddig még nem láttam és rákattantam a régebbi filmekre ezért ezt sem hagyhattam ki. Majd sort kerítek a többi részére is. Nekem tetszett, jó kis gumicápa
Ahogy olvastam a kommenteket nagyon jó lehet a HP7/2. Sajnos nekem meg kell várni barátnőmet, hogy hazajöjjön, úgyhogy csak vasárnap nézzük, vagy csak még egy hét múlva.. alig bírom ki, hogy ne töltsem a netről, de akkor nem lesz ugyanolyan
Mivel eddig még nem láttam és rákattantam a régebbi filmekre ezért ezt sem hagyhattam ki. Majd sort kerítek a többi részére is. Nekem tetszett, jó kis gumicápa
Ahogy olvastam a kommenteket nagyon jó lehet a HP7/2. Sajnos nekem meg kell várni barátnőmet, hogy hazajöjjön, úgyhogy csak vasárnap nézzük, vagy csak még egy hét múlva.. alig bírom ki, hogy ne töltsem a netről, de akkor nem lesz ugyanolyan
2011. július 17. 11:53
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.17. 06:21)
A negyedik/I am Number Four
Nálam 9/10.
House Of Wax
2011. július 17. 12:22
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (wannascream @ 2011.07.17. 11:53)
Nálam 9/10.
Sőt, lehet akár 10/10 is, de azt majd még a könyv után meglátjuk. 
Szerintem sem volt olyan rossz, de a folytatást talán nem kéne erőltetni.
2011. július 17. 16:07
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Ajj ez a sok HP 7/2 maximum pontszám... Az előző két rész után már nem akartam rá elmenni moziba, de most kezdek csábulni, srácok.
A rítus
Imádom a vallási témájú filmeket, azzal vegyítve, hogy ateistának születtem. A Stigmata mai napig életem egyik meghatározó élménye volt, és mikor apám kihozta ezt a filmet a tékából, kicsit húztam is szám, mivel a 'horror' műfajjal jelölt filmek manapság.. Hát.. Na nem akarom kifejteni. Az eleje jól indult, elkapott az a hév, mint az Ördögűzés Emily Rose üdvéért-ben és a jó kis Ördögűző-ben, de aztán pár poénnál többet nem ad ez a film. Nem mondom, hogy rossz, Anthony Hopkins miatt eleve minimum 4 pontot adnom kell (minden arcrezdülése elképesztő, bár ez tőle megszokott), a pár poén miatt plusz egy pont, de sajnos a készítők (hogy bíztam Hafströmben!! 1408) átmentek jelentéktelen horrorba.
5/10
Ne kiálts vérfarkast
Tegnap egy szülinapi bulin voltam, a család még ivott hajnalig, de én éjfélkor meguntam a dolgot és bementem, elkaptam ezt a 'csodát', megláttam Nina Dobrevet és félálomban végigkínlódtam.
Pozitív részről megközelítve: Ninában szerintem igenis van valami! Nem kéne leragadnia a CW sorozatok háza táján, van benne tehetség.
Negatív részről: ez a film amatőr, teli bakival, szétesett, művi, klisés, áh.
2/10
A rítus
Imádom a vallási témájú filmeket, azzal vegyítve, hogy ateistának születtem. A Stigmata mai napig életem egyik meghatározó élménye volt, és mikor apám kihozta ezt a filmet a tékából, kicsit húztam is szám, mivel a 'horror' műfajjal jelölt filmek manapság.. Hát.. Na nem akarom kifejteni. Az eleje jól indult, elkapott az a hév, mint az Ördögűzés Emily Rose üdvéért-ben és a jó kis Ördögűző-ben, de aztán pár poénnál többet nem ad ez a film. Nem mondom, hogy rossz, Anthony Hopkins miatt eleve minimum 4 pontot adnom kell (minden arcrezdülése elképesztő, bár ez tőle megszokott), a pár poén miatt plusz egy pont, de sajnos a készítők (hogy bíztam Hafströmben!! 1408) átmentek jelentéktelen horrorba.
5/10
Ne kiálts vérfarkast
Tegnap egy szülinapi bulin voltam, a család még ivott hajnalig, de én éjfélkor meguntam a dolgot és bementem, elkaptam ezt a 'csodát', megláttam Nina Dobrevet és félálomban végigkínlódtam.
Pozitív részről megközelítve: Ninában szerintem igenis van valami! Nem kéne leragadnia a CW sorozatok háza táján, van benne tehetség.
Negatív részről: ez a film amatőr, teli bakival, szétesett, művi, klisés, áh.
2/10
2011. július 17. 16:17
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. rész
Annyira lemaradottnak érzem magam,ugyanis már-már mindenki látta a 2. részt,én azonban még csak az 1.-nél tartok. Ennél fogva a másodikat még nem is láttam,de majd igyekszem bepótolni.
A film pedig. Igaz,ami igaz nekem vannak HP részek amik kicsivel jobban tetszenek. Igaz a könyvet nem olvastam,így ahhoz kapcsolódóan nem tudok véleményt mondani,de maga a film az mégis csak jó volt. Tetszik az egész film,izgalmas volt,és a humor sem hiányzott belőle,de mégiscsak néha kicsit unalmasnak találtam.
10/9
Annyira lemaradottnak érzem magam,ugyanis már-már mindenki látta a 2. részt,én azonban még csak az 1.-nél tartok. Ennél fogva a másodikat még nem is láttam,de majd igyekszem bepótolni.
A film pedig. Igaz,ami igaz nekem vannak HP részek amik kicsivel jobban tetszenek. Igaz a könyvet nem olvastam,így ahhoz kapcsolódóan nem tudok véleményt mondani,de maga a film az mégis csak jó volt. Tetszik az egész film,izgalmas volt,és a humor sem hiányzott belőle,de mégiscsak néha kicsit unalmasnak találtam.
10/9
2011. július 17. 16:21
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2.rész és nagyon jó volt
DisneyFans
2011. július 17. 16:27
Idézet (tya04 @ 2011.07.17. 16:07)
Ajj ez a sok HP 7/2 maximum pontszám... Az előző két rész után már nem akartam rá elmenni moziba, de most kezdek csábulni, srácok.
Őszinte leszek hozzád. Én a negyedik résztől kezdve nem kedveltem a filmeket (könyvek persze jobbak, mint a filmek), a hetedik film egész jóra sikeredett, az utolsó pedig .. nem volt rossz, változtattak néhány dolgot, amiért harapok (nem mondom meg ki 'haláljelenetéért' pedig üvöltök
2011. július 17. 16:33
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.17. 16:27)
Őszinte leszek hozzád. Én a negyedik résztől kezdve nem kedveltem a filmeket (könyvek persze jobbak, mint a filmek), a hetedik film egész jóra sikeredett, az utolsó pedig .. nem volt rossz, változtattak néhány dolgot, amiért harapok (nem mondom meg ki 'haláljelenetéért' pedig üvöltök
) és a megvalósítás is túl effektes lett, de még elmegy. Nekem kifejezetten 'Harry Potteres' filmnek tűnt, annak ellenére, hogy az amcsik megint telenyomták a filmet a sok hülye felesleges effektjeikkel. Ha más nem Alan Rickman miatt nézd meg. Sok Alan Rickman filmet/rendezte filmet láttam már de ebben óriásit szólt 
Nekem még a negyedik elment, az ötödik se volt vészes, de átment popcorn-moziba, pont mint a 6. és a 7. első része. Az eleje volt a legjobb, a valódi HP varázs, mondjuk a szívemhez Alfonso Cuaron által rendezett harmadik rész áll legközelebb. Igen, az effekteléstől már nem lehet megmenteni a dolgot, hisz amerika keze mindenhova elér, de ha Te mondod, fontolóra veszem a dolgot.
2011. július 17. 16:35
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Ramona and Bezzus
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.