Tele van poénnal, bár néha nem értettem
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. július 11. 21:59
Napjaink szörnyetegei
10/9
De ezen kívül nagyon tetszett *-*
2011. július 11. 22:23
Idézet (Domcicc @ 2011.07.11. 18:50)
Drágán add a rétedet / Furry Vengeance
Ööö...gyerekfilm
De még annak is kicsit gyenge volt. Skyler Samuels miatt néztem meg, nem sok szerepe volt benne, borzalmas magyar hanggal, szerencsére el tudtam képzelni, mit hogyan mond igazából, így azért okés volt. Brendan Fraser legcsapnivalóbb filmje szerintem.
Felnőtt fejjel nem igazán volt vicces, és csak azért adok rá ennyi pontot, mert ő és Skye szerepeltek benne.
4/10
Ööö...gyerekfilm
4/10
Hát, nekem nagyon tetszett, szétröhögtem magam rajta.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. július 11. 22:30
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Lázadj!
10/10
Már sokadjára, de még mindig ugyanolyan jó. Nem egy tipikus vígjáték, sőt én magamtól nem is vígjátéknak mondanám. Nagyon tetszik a 60-as évekbeli hangulata és az egész film szerintem nagyon jól meg lett csinálva. Rachael Leigh Cook (neki nagyobb szerep kellett volna) és Kirsten Dunst fantasztikusak voltak, mint nagyjából mindenben, Gabby Hoffmann meg itt nem is idegesített annyira, mint máshol. Szerintem ez Kirsten legjobb filmje az Öngyilkos szüzek után. Fantasztikus film, tipikusan olyan, amilyet -szerintem- ma már nem tudnának, vagy nem akarnának megcsinálni. Méltatlanul ilyen ismeretlen.
10/10
Már sokadjára, de még mindig ugyanolyan jó. Nem egy tipikus vígjáték, sőt én magamtól nem is vígjátéknak mondanám. Nagyon tetszik a 60-as évekbeli hangulata és az egész film szerintem nagyon jól meg lett csinálva. Rachael Leigh Cook (neki nagyobb szerep kellett volna) és Kirsten Dunst fantasztikusak voltak, mint nagyjából mindenben, Gabby Hoffmann meg itt nem is idegesített annyira, mint máshol. Szerintem ez Kirsten legjobb filmje az Öngyilkos szüzek után. Fantasztikus film, tipikusan olyan, amilyet -szerintem- ma már nem tudnának, vagy nem akarnának megcsinálni. Méltatlanul ilyen ismeretlen.
2011. július 12. 08:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Túszjátszma
9/10
Megint 17
10/10
23-as Szám
8/10
Életeken Át
7/10
Transformers 1
10/10
9/10
Megint 17
10/10
23-as Szám
8/10
Életeken Át
7/10
Transformers 1
10/10
2011. július 12. 12:06
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Ha már Harry Potter lázban ég az egész világ de itt még nincsen szerintem úgy illik ha megnézem az egyiket
Harry Potter És A Halál Ereklyéi I.Rész
Jelenleg ez a kedvenc részem.Mind a látvány világ mind a tovább vezetett sztori számomra fantasztikus.Hogy a színészekről már ne is beszéljek.Őszintén nekem a rossz oldal képviselői közül kerültek ki a kedvenceim.A Malfoyt játszó Tom Felton és a Voldemort nagyúrt alakító Ralph Fiennes le a kalappal mindkettőjük előtt de az összes színész nagyon jól teljesített.És pluszban ha egy kígyót szerethetek akkor az Voldemort Naginije
pontozás lemaradt
9
Harry Potter És A Halál Ereklyéi I.Rész
Jelenleg ez a kedvenc részem.Mind a látvány világ mind a tovább vezetett sztori számomra fantasztikus.Hogy a színészekről már ne is beszéljek.Őszintén nekem a rossz oldal képviselői közül kerültek ki a kedvenceim.A Malfoyt játszó Tom Felton és a Voldemort nagyúrt alakító Ralph Fiennes le a kalappal mindkettőjük előtt de az összes színész nagyon jól teljesített.És pluszban ha egy kígyót szerethetek akkor az Voldemort Naginije
pontozás lemaradt
9
2011. július 12. 12:12
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Drágán add a rétedet! Nos, ez egy könnyed családi vígjáték volt. Érdemes volt megnézni, kellemesen lezsibbasztotta az agyamat. Értékelés 7,5/10.
thunderbird
2011. július 12. 14:45
KungFu Panda 2
10/10 Po-t meg az apját nagyon birtam
10/10 Po-t meg az apját nagyon birtam
2011. július 12. 16:08
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (kriszti03 @ 2011.07.12. 14:51)
Csillagok háborúja IV: Új remény
Igazi klasszikus nem fűznék hozzá semmit 10/10
Igazi klasszikus nem fűznék hozzá semmit 10/10
Isteneem utoljára december 30-án tartottam Star Wars maratont (egy huzamba hat rész, reggeltől hajnalig egy adag spagetti társaságában)
A tizedes meg a többiek
Már szinte kívülről tudom, de nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg megint. Örök klasszikus, humor, "akció", még a régi időkből, mikor a magyar filmek a világ filmiparában előkelő helyet foglaltak el szakmailag és minőségben is! Sinkovits Imre bácsi' pedig szerintem sokak számára, köztük számomra is halhatatlan.
10/10
2011. július 12. 16:34
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (tya04 @ 2011.07.12. 16:08)
Isteneem utoljára december 30-án tartottam Star Wars maratont (egy huzamba hat rész, reggeltől hajnalig egy adag spagetti társaságában)
Csak egy huzamba merem megnézni, mert valahogy mindig leragadok, pelenkás korom óta fan vagyok, a valaha készült legjobb franchise.
A tizedes meg a többiek
Már szinte kívülről tudom, de nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg megint. Örök klasszikus, humor, "akció", még a régi időkből, mikor a magyar filmek a világ filmiparában előkelő helyet foglaltak el szakmailag és minőségben is! Sinkovits Imre bácsi' pedig szerintem sokak számára, köztük számomra is halhatatlan.
10/10
A tizedes meg a többiek
10/10
Az Isten hozta, Őrnagy Úr! után ez a kedvenc magyar filmem! Sinkovits Imre egész egyszerűen zseniális!
tya04
2011. július 12. 16:47
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.12. 16:34)
Az Isten hozta, Őrnagy Úr! után ez a kedvenc magyar filmem! Sinkovits Imre egész egyszerűen zseniális!

Így van
2011. július 12. 17:33
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.07.12. 16:08)
Csak egy huzamba merem megnézni, mert valahogy mindig leragadok, pelenkás korom óta fan vagyok, a valaha készült legjobb franchise.
A tizedes meg a többiek
10/10
A tizedes meg a többiek
10/10
Úgy tűnik most én is leragadtam
Csillagok háborúja V: A Birodalom visszavág
De most csak az első hármat nézem meg
2011. július 12. 18:13
|
|
|
Valami gond van a rövid távú memóriámmal.
A félszemű
Nagyon jó kis film volt, és az idei Oscar-eső másik nem méltatott alkotása, a szerintem mezőnyből kiemelkedő 127 óra mellett. Legyünk őszinték: a Coenek nehezen tudnak rossz filmet csinálni, hirtelen nem is tudok tőlük felsorolni 7 pont alatti alkotást, nekem még az Égető bizonyíték is tetszett, óriási egy film.
Szóval. Western a Coenektől, Jeff Bridgesszel főszerepben, aki mint mindig, most is fergeteges játékával szinte magára vonzza az ember figyelmét. Matt Damon elképesztően játszik a nézővel, legalábbis velem, az elején egy undorító texasranger, de aztán szép lassan megmutatja emberi, szimpatikus oldalát is. A mesélő kishölgy energikusan alakít, szerintem van jövője a szakmában.
Nem vagyok nagy mai-western rajongó (a régebbiek jöhetnek), de ez nagyon bejött, humoros volt, igényes, nem csöpögős. De azért még mindig a Nem vénnek való vidék a No1.
8,5/10
A félszemű
Nagyon jó kis film volt, és az idei Oscar-eső másik nem méltatott alkotása, a szerintem mezőnyből kiemelkedő 127 óra mellett. Legyünk őszinték: a Coenek nehezen tudnak rossz filmet csinálni, hirtelen nem is tudok tőlük felsorolni 7 pont alatti alkotást, nekem még az Égető bizonyíték is tetszett, óriási egy film.
Szóval. Western a Coenektől, Jeff Bridgesszel főszerepben, aki mint mindig, most is fergeteges játékával szinte magára vonzza az ember figyelmét. Matt Damon elképesztően játszik a nézővel, legalábbis velem, az elején egy undorító texasranger, de aztán szép lassan megmutatja emberi, szimpatikus oldalát is. A mesélő kishölgy energikusan alakít, szerintem van jövője a szakmában.
Nem vagyok nagy mai-western rajongó (a régebbiek jöhetnek), de ez nagyon bejött, humoros volt, igényes, nem csöpögős. De azért még mindig a Nem vénnek való vidék a No1.
8,5/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.