Régóta terveztem megnézni a filmet, aztán most végre sort kerítettem rá, így az ünnepek alatt. Nagyon élveztem, 21 éves fejjel konkrétan ámultam és bámultam a csodásabbnál csodásabb jeleneteknél. Imádtam! Első rész is nagy kedvencem volt, de ez egyszerűen belopta magát a szívembe. Biztos, hogy még meg fogom nézni. Nagyon jó film volt. Mia alakítása, mint most is, jó volt, de a többiek is remek alakítást nyújtottak.
10/10
Star Wars: The Force Awakens/Az ébredő erő (2015)
Szent este úgy döntöttem, Star Wars Sequel Filmek maratont tartok, így megnéztem a legutóbb kijött két filmet. Még mindig imádom az ébredő erőt! Irtó jó film, nem tudom megunni, nagy kedvenc SW filmem. Han-t még mindig nagyon sajnálom.
10/10
Mamma Mia!: Here we go again/Mamma Mia!: Sose hagyjuk abba (2018)
Anyuval már a megjelenésekor meg akartuk nézni moziban, de aztán végül nem tettük, így most pihenésként úgy határoztunk megnézzük végre. Imádtuk! Nagyon jó film, adta a remek hangulatot és kb. az első flm hangulatát idézte, bár az idősebb Donnát hiányoltam, de Lily remek alakítást nyújtott!
10/10
A simple favor/Egy kis szívesség (2018)
Szintén rajta volt a kívánságlistámon a film, amit végre most szintén az ünnepek alatt megtudtam nézni. Hát, jobbra számítottam, bár így is lenyűgözött a film és hozta az olyan "suspense" feelinget. Nekem túlságosan kiszámítható volt a közepén, sőt, amikor megtalálták "Emily" holttestét, azt gondoltam *SPOILER* tuti van neki ikertesója! És erre tényleg lett... Nem lepődtem meg a csavarokon, kiszámíthatóak egy krimi rajongónak szerintem. Egyszer-kétszer ugyan gondolkodtam azon, hogy ki kinek az oldalán áll, ki mond igazat, aztán párszor meg is tudtam lepődni, de a legtöbbször tudtam előre mi fog következni. Viszont Blake és Anna alakítása remek! Imádtam őket. Külön kiemelném a francia dalokat, amiket élveztem hallgatni közben (később meg is találtam őket a Spotifyn, szóval most is azokat hallgatom). Egyszernézhetős kategória, de jól szórakoztam.
10/9
Star Wars: The Last Jedi/Az utolsó Jedik (2017)
Másodszorra néztem meg a filmet és most is nagyon tetszett és annak ellenére, hogy sokan leszólják, én nagyon élveztem! Egyik kedvenc SW filmem, szerintem jobbra sikeredett, mint a TFA. Rey és Kylo.. hát én még mindig nagyon shippelem őket, s nagyon remélem össze fogják őket hozni.. THEY DESERVE TO BE ENDGAME. Poe hatalmas kedvencem lett ennek a filmnek köszönhetően, de Kaydel is. Imádtam én ezt a filmet, a képi világ szintén nagyon jó, az effektek is. Élveztem minden egyes percét.. szerintem, amíg nem jön ki az új film, még sokszor meg fogom nézni.
10/10

3 felhasználónak tetszik: