6/10
Vártam ezt a filmet főleg azért mert Néró korába kalauzolja el a nézőt a történet. Én amúgy is régóta várok egy olyan filmre ami bemutatja az ókori Rómának ezt a sötét korszakát. Néró császár egy elképesztő és kegyetlen figurája a történelemnek. Igazából ettől a filmtől kaptam is valamit meg nem is. Ez egy keresztény film aminek a szentírás volt a forgatókönyve és sajnos ennyiben ki is merül a film. A film főszereplője Pál apostol aki a kivégzésére vár egy Római tömlöc mélyén és eközben meglátogatja őt régi követője és barátja Lukács akinek levélbe diktálja életének és utazásának fontosabb állomásait. De sajnos ezekből sem látunk semmit.
Ready Player One
7/10
Egy igazik geek film. Amiben szinte minden jelenetre jut egy Easter Egg.
A hihetetlen család 2
9/10
Én nekem ez a film jobban tetszett mint az első. Iszonyat élveztem minden percét a karakterek még mindig állati jók a zene még mindig kiváló és fantasztikusan nézett ki a film. Sokkal pörgősebb is volt mint az első film. Én simán megnéznék belőle még egy filmet ha képes tartani ezt a minőséget. Brad Bird nagyon vágja ezt a témát.
Sicario 2: A zsoldos
7/10
Bevallom iszonyat vártam ezt a filmet pedig előzetesen úgy gondoltam hogy nem igazán kell ennek a filmnek egy folytatás. Egyébként most is ezt gondolom tudtam volna élni tovább akkor is ha ez a film nem készül el. Tudni kell hogy az első Sicario filmet iszonyat imádtam én fúúúú eszméletlen elégedetten jöttem ki az első filmről a moziból és alig vártam hogy kiadják DVD-én hogy újra nézhessem. A film zenéjét pedig rongyosra hallgattam.És megdöbbenve vettem tudomásul hogy a film készítői Johann Johannsonnak ajánlják a filmet...nem is tudtam hogy meghalt Johannson.
Szóval vártam végülis a folytatást és be is mentem moziba miatta és egy korrekt film lett a Sicario 2. Viszont nekem néha kicsit önismétlő lett. Ebben is van pl. egy autós konvojos jelenet hasonló mint az elsőben. Aztán nekem valahogy a story sem adta annyira ez a kislányos elrablós kartell összeugrasztós haditerv sem volt annyira meggyöző. Mondhatnám elég sablonos az egész film. Meg nekem Alejandro és Matt Graver karakterével is voltak gondjaim ebben a filmben. Az első film tökéletesen bemutatta hogy ez a két fazon bizony elhívatott és elszánt és minden határt feszegető vér profi katona de akárhogy nézzük nem jó emberek. És a Villeneuve féle film nem is akart meggyőzni az ellenkezőjéről. Egyszerűen bemutatott egy helyzetet amit hogy intéznek el profi katonák. Még úgy is hogy egy másik ember vagy társuk életét vagy karrierjét teljesen tönkretették (Emily Blunt) és csupán eszközként használták fel saját céljaikara.
Ebben a filmben viszont megprobálták a néző arcába tolni hogy ez a két karakter mennyire vagány és menő. Pedig nekem pont az tetszett ebben a két figurában hogy nem voltak mesterkéltek és nem voltak mindenáron szimpatikusnak beállítva az első filmben.
Szóval nekem annyira nem tetszett ez a film mint az első viszont egy korrekt akciófilm lett a Sicario 2 aminek nagyon valószínű hogy lesz folytatása a közeljövőben.

3 felhasználónak tetszik: