Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 11. 06:26 #1381
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
A farkas és a lány / Red Riding Hood

Áh, 5/10, de csakis Gary Oldman miatt. dry.gif

Ui: Köszi a tanácsokat, srácok! Jöhet a Cherrybomb! thumbsup.gif
6 felhasználónak tetszik: kateblock, Domcicc, thunderbird, ownway, tya04, funny18
2011. július 11. 09:48 #1382
- törölt felhasználó -    
Diploma után: 2/10 (ez a 2 pont leginkább annak köszönhető, hogy Alexis Bledel-t nagyon szerettem a Szívek szállodájában, és annak az emlékének ajánlom biggrin.gif ) talán majd egyszer nem a közeljövőben megnézem még1x, hátha csak az volt a baj hogy nem voltam túl kipihenve, vagy épp ellenkezőleg túlságosan is
Mr. Nobody: 10/10 (ez nem is kérdés számomra hogy hány pontot kap) megj: ha nem futottam volna úton-útfélen a 30 seconds to Mars illetve Jared Leto nevébe nap mint nap többször, akkor nem láthattam volna ez a remek filmet
Jane Austen magánélete: 10/10 Anne&James wub.gif
Superman visszatér: 8/10 (nyilván egyáltalán nem hasonlít a régi Superman filmekhez sem a Smallville-hez, de nekem attól még tetszik) lehet kicsit elfogult vagyok Brandon Routh miatt (bár azt még mindig nem értem, hogy keveredett ide Kevin Spacey blush.gif )
4 felhasználónak tetszik: janet7, s.t.a.r., Domcicc, tya04
2011. július 11. 11:49 #1383
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Mackótestvér meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, House Of Wax
2011. július 11. 12:28 #1384
- törölt felhasználó -    
Limitless

A kezdőjelenet, a zoomolós, az nagy volt. Enyhén hányingerkeltő volt, de mégis simán elnéztem volna 10-20 percig a zoomolást. Egyébként a film is jó volt, a korcsolyázós jelenetnél ötletesebb akciójelenetet idén még nem láttam smileeee.gif

8/10
5 felhasználónak tetszik: ownway, benyaw93, pillajunior, Domcicc, House Of Wax
2011. július 11. 12:33 #1385
- törölt felhasználó -    
Gruuu heart.gif 10/10
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2011. július 11. 12:46 #1386
Rihannna
Rihannna
Faág™

StátuszRihannna még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
Hozzászólás: 1805
Csatolások: 118
Azonosító: 124776
Toy Story 3.

Ma reggel ment a HBO-n és bár az elejéről lemaradtam, mégis szívesen néztem végig. Most láttam másodszor, hiszen először még a mozivásznon néztem végig. Sokak szerinte gyerekes, és ez tök egyértelmű hiszen ez egy gyerek film, nem pedig egy horror amin bepisilünk a félelemtől.
Hiába... ezen a filmen akárhányszor meg tudok hatódni. Nagyon kis aranyos befejezés a történetnek bár kissé sajnálom hogy a végén annyira nekem nem volt Happy a Happy End. rolleyes.gif
10/9 biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, s.t.a.r.
2011. július 11. 12:57 #1387
- törölt felhasználó -    
Seventeen Again / Örök fiatalság (2000)
Nagyon aranyos film volt, és a vége felé kifejezetten siratós. cray.gif laugh.gif Újból sikerült megbizonyosodnom arról, hogy a Mowry ikrek nagyon jó színészek, Tamera nagyon hitelesen alakította a megfiatalodott nagyit.
10/8
2011. július 11. 13:16 #1388
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
The Adjustment Bureau / Sorsügynökség (2011)

Nézegettem visszafelé, és erről a filmről nem nagyon írtatok, úgyhogy nem tudom mit gondoltok róla, de én nagyon kíváncsi voltam rá. Emily Blunt Matt Damon duó jó filmet ígért, de, sajnos, ez a filmjük valahogy nem nyerte el a tetszésemet.

Számomra a sztori része sem volt az igazi, vagy inkább úgy mondom, én nem erre számítottam, szerintem többet is kihozhattak volna ebből a párosból. Plusz ez-az ügynökség? Mi? Ha már ilyen témába fog a rendező, kicsit adhatott volna róluk több információt. Plusz külön idegesítő volt ezek a könyveik, mert te nem érted mi van benne, de ők úgy tettek, mintha, hatalmas dolog történt volna. Egyébként a két főszereplővel nekem nem volt gondom, kicsit még fel is tornázták nálam ezt a filmet.

Anthony Ruivivar személyében pedig egy régi ismerőst is felfedeztem, jó rég nem láttam őt se, kellemes meglepetés volt a feltűnése.

Mondjuk, ha azt veszem, hogy ez volt a rendező első filmje, akkor, voltak már ettől rosszabb debütálások is.
Viszont bennem nem hagyott mély nyomokat ez a mozi, amolyan, egyszer nézhető fajta, számomra.

Értékelést tekintve szerintem ez is:

6/10
3 felhasználónak tetszik: tya04, s.t.a.r., DreamerGirl
2011. július 11. 16:27 #1389
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Feljebb pillajunior említettea Diploma utánt, hirtelen mindig megörülök, mikor az újságot lapozgatom: Lesz a Diploma előtt, juhé! Aztán leesik, hogy ez az Alexis féle ***.

A tegnapi ír téma után valahogy megkívántam ezt a filmet, pedig már láttam kétszer. biggrin.gif
Erőszakik
Óriási! Igazi fekete humor, rohadt jó színészi játék, nem is akarok többet írni róla. meghajolo.gif
9,5/10
4 felhasználónak tetszik: janet7, pillajunior, DaveChris, Domcicc
2011. július 11. 18:00 #1390
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Hozzászólás: 246
Csatolások: 202
Azonosító: 136208
Tegnap este láttam egy jó kis német filmet a Duna tv-én néha tényleg megéri a köztévét is nézni biggrin.gif, és ezt tuti soha nem adja majd se az rtl se a tv2 se viasat3 érti aki érti biggrin.gif wink.gif

A te tévéd is hazudik!/ Free Rainer 2007

A történet: Rainer egy tv csatorna producere sorra gyártja színvonaltalan gagyi műsorokat valóságshow-kat, talkshow-kat vagy ép kamu leleplező riportokat, nézettségért mindent, csak az számít. Ezért hajlandó átgázolni bárkin, ám egy nap csúnyán megfizet, egy nő bosszúból teljes gázzal belehajt Rainer kocsijába mindketten kórházba kerülnek. Ott Rainer ráébred arra az élete milyen üres, hogy mennyi kárt okozott, úgy dönt megváltozik, megpróbálja helyrehozni a dolgokat, és bájos ámokfutó hölggyel Pegahhal meg pár fura "csodabogárral" összefogva úgy döntenek, hogy manipulálni kezdik a nézettségi adatokat az olcsó igénytelen szórakoztató showműsorokat lehúzzák, az ismeretterjesztő műsorokat, a művészfilmeket nézettséget pedig felnyomják! Vajon sikerülhet a kis csapatnak ez az őrült terv? Aki kíváncsi nézze meg! biggrin.gif wink.gif
8/10
3 felhasználónak tetszik: tya04, Tamás2.0, janet7
2011. július 11. 18:03 #1391
- törölt felhasználó -    
Végső állomás 2
Hát a csúnyább részeknél elfordultam nekem kicsit túl véres volt de nem volt annyira rossz
10/7
4 felhasználónak tetszik: benyaw93, thunderbird, House Of Wax, DreamerGirl
2011. július 11. 18:08 #1392
- törölt felhasználó -    
Across the Hall

10/10 thumbsup.gif

Örömmel látom, hogy egy új filmforgalmazónk lesz, (ami a független filmek terjesztésével foglalkozik, azaz azokkal amik nem tartoznak a stúdiókkal szerződést kötött hazai forgalmazók hatáskörébe) és forgalmazza nálunk a filmet és a DVD-t is biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. július 11. 18:20 #1393
- törölt felhasználó -    
ez a film nagyon kemény!
pár éve láttam már most megnéztem újra!mindig hasba vág!az igazat meg vallva nem szeretem a Holocaust témájú filmeket annyi teóriát és könyvet olvastam már róla hogy teljesen összekuszálják a gondolataimat és végül már magam sem tudom hogy mit gondoljak!
de kellenek az ilyen filmek erről a dologról.és az Ámen egy kiváló film!viszont nagyon furcsa film abból a szempontból is hogy mennyire "álszentnek"mutatja be a Vatikánt és a népirtásról vagy a tömegsírokról is csak utalások vannak ténylegesen nem mutatnak semmit.
viszont sokkol az első perctől az utolsóig és a film légköre nagyon nyomasztó!
nehéz film ez is!
Ámen
10/10
http://filmletoltes.netfilmek.eu/wp-content/uploads/2011/04/amen.jpg
1 felhasználónak tetszik: DaveChris
2011. július 11. 18:50 #1394
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Drágán add a rétedet / Furry Vengeance
Ööö...gyerekfilm laugh.gif De még annak is kicsit gyenge volt. Skyler Samuels miatt néztem meg, nem sok szerepe volt benne, borzalmas magyar hanggal, szerencsére el tudtam képzelni, mit hogyan mond igazából, így azért okés volt. Brendan Fraser legcsapnivalóbb filmje szerintem. unsure.gif Felnőtt fejjel nem igazán volt vicces, és csak azért adok rá ennyi pontot, mert ő és Skye szerepeltek benne.
4/10
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. július 11. 18:58 #1395
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Idézet (DaveChris @ 2011.07.11. 18:00)
Tegnap este láttam egy jó kis  német filmet a Duna tv-én néha tényleg megéri a köztévét is nézni biggrin.gif, és ezt tuti  soha nem adja majd se az rtl se a tv2 se viasat3 érti aki érti biggrin.gif  wink.gif 
A te tévéd is hazudik!/ Free Rainer 2007
A történet: Rainer egy tv csatorna producere sorra gyártja színvonaltalan gagyi műsorokat valóságshow-kat, talkshow-kat vagy ép kamu leleplező riportokat, nézettségért mindent, csak az számít. Ezért hajlandó átgázolni bárkin, ám egy  nap csúnyán megfizet, egy nő bosszúból teljes gázzal belehajt Rainer kocsijába mindketten kórházba kerülnek. Ott Rainer ráébred arra az élete milyen üres, hogy mennyi kárt okozott, úgy dönt megváltozik, megpróbálja helyrehozni a dolgokat, és bájos ámokfutó  hölggyel Pegahhal meg pár fura "csodabogárral" összefogva úgy döntenek, hogy manipulálni kezdik a nézettségi adatokat az olcsó igénytelen szórakoztató showműsorokat lehúzzák, az ismeretterjesztő műsorokat, a művészfilmeket nézettséget pedig felnyomják!  Vajon sikerülhet a kis csapatnak ez az őrült terv? Aki kíváncsi nézze meg! biggrin.gif  wink.gif
8/10

Látom, más is ottragadt tegnap a Duna tv-n. Ez az a film, amit kereskedelmi csatorna soha a bü..s életben nem fog leadni.
Szerintem 10/10. cool.gif
1 felhasználónak tetszik: DaveChris
2011. július 11. 19:08 #1396
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Hozzászólás: 246
Csatolások: 202
Azonosító: 136208
Idézet (Tamás2.0 @ 2011.07.11. 18:58)
Látom, más is ottragadt tegnap a Duna tv-n. Ez az a film, amit kereskedelmi csatorna soha a bü..s életben nem fog leadni. 
Szerintem 10/10.  cool.gif

Igen valószínűleg tényleg soha nem adják le ezt a filmet a kereskedelmi csatornák rohog.gif, és igen jó film volt szinte ihletet kaptam, nem tudja valaki nálunk hány háztartásban van ilyen nézettség mérő dobozka? _nevet.gif
2011. július 11. 19:09 #1397
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Idézet (Domcicc @ 2011.07.11. 18:50)
Drágán add a rétedet / Furry Vengeance
Ööö...gyerekfilm laugh.gif De még annak is kicsit gyenge volt. Skyler Samuels miatt néztem meg, nem sok szerepe volt benne, borzalmas magyar hanggal, szerencsére el tudtam képzelni, mit hogyan mond igazából, így azért okés volt. Brendan Fraser legcsapnivalóbb filmje szerintem. unsure.gif Felnőtt fejjel nem igazán volt vicces, és csak azért adok rá ennyi pontot, mert ő és Skye szerepeltek benne.
4/10

Még annak se jó, szerintem 10/6. Nem volt egy jó film, azt énis elismerem.

És én amit láttam : Változó szerelem.
Először féltem a cím alapján, meg sem akartam nézni, de csak rábeszéltek. Hát, végülis kellemesen csalódtam, nem olyan rosz film. smileeee.gif De nem is a legjobb.
a történet: A fiatal, mindössze második osztályos Juli Baker három dolgot szeret igazán az életben: a csirkéket, akiket otthon nevelget a hátsó kertben; a fákat, akikről meg van győződve, hogy szentek (főleg kedvenc platánja); valamint az osztálytársát, Bryce Loskit. Legnagyobb bánatára a gátlásos fiú nem érez ugyanígy iránta. Igazság szerint ő a lányt kifejezetten furcsának találja, aki egész nap tyúkokkal foglalkozik vagy épp egy fa tetején üldögél. Nyolcadik osztályra azonban minden megváltozik. Bryce egyre érdekesebbnek és vonzóbbnak találja Julit, a lány viszont egyre inkább meg van győződve róla, hogy Bryce gyönyörű kék szemei csak egy üres, unalmas tekintetet rejtenek.
Aki kedvet kapott hozzá, az ITT tudja megnézni. laugh.gif Az én értékelésem: 10/7
2011. július 11. 19:21 #1398
- törölt felhasználó -    
Super 8
Elle igazán tehetséges, csak ugy mint a nővére. A film is tetszett, nem csalódtam nekem megér egy 10-est.
2011. július 11. 20:27 #1399
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (ownway @ 2011.07.11. 19:21)
Super 8
Elle igazán tehetséges, csak ugy mint a nővére. A film is tetszett, nem csalódtam nekem megér egy 10-est.

Uhh, ez a film számomra borzalom volt. 2/10.
Az alapsztori nekem nagyon nem tetszett, és igazából az egyetlen, ami jó volt benne, ahogy forgatták a filmjüket. Elle egyébként tényleg nagyon jó volt.
2011. július 11. 21:51 #1400
- törölt felhasználó -    
Idézet (wannascream @ 2011.07.11. 20:27)
Uhh, ez a film számomra borzalom volt. 2/10. 
Az alapsztori nekem nagyon nem tetszett, és igazából az egyetlen, ami jó volt benne, ahogy forgatták a filmjüket. Elle egyébként tényleg nagyon jó volt.

mondjuk én azokkal a filmekkel amiben Steven Spielberg keze is benne van eleve elfogult vagyok. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti03
710 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!