Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 20:49)
A sokk jó. Rupertnek pont erre a szerepre volt szüksége. A történet alapból megkövetelte a végén lévő sokkot, akár Rupert és Robert játszik benne, akár nem
Nagyon közel áll a szívemhez a projekt, mert a barátnőmmel készítettünk egy videót a promóciós anyagba (fanok indították petíció, hogy jelenjen meg DVD-n is), és a videónk rajta van a DVD-n, sőt, Rupert és Robert is látta a videónkat.

Az a DVD, ha törik, ha szakad a kezemben lesz egyszer
Megerősítem, oltári jó film, nekem az egyik kedvencem Robtól, a színészek jól alakítanak benne, a történet is a helyén van, többször nézős
Csak, hogy témánál legyek:
Megnéztem Rupert két filmjét. Mindkettőt a maga műfajában értékelem.
Wild Target
Eszméletlen. Igazi röhögős brit vígjáték.

Bill Nighy, Emily Blunt és Rupert is nagyon jók benne, külön plusz Martin Freeman.
9/10 (Lassan rájövök, hogy semmire se adok 10 pontot)
Driving Lessons
Laura Linney még sosem idegesített ennyire, mint itt, nem szeretem ezeket a jókeresztényi karaktereket

Ne értsetek félre, semmi bajom a kereszténységgel, amíg normális határokon belül hisznek, de ez már inkább a hitgyülis borzalomra hajazott. Szerencsére többet volt képernyőn Julie Walters

Maga a film jó volt, úgy 30perc után kezdtem el igazán nagyon élvezni.
9/10
Úristen, bocsánat, de ehhez muszáj még hozzászólnom (Ma ilyen szómenésem van

)
Idézet (tya04 @ 2011.07.10. 21:40)

Tudom, milyen érzés, erről aztán lehet ódákat zengeni. Nálam azért még egy szinten van a Fight Clubbal, de a Donnie Darkót leszorította.

Nálam a Donnie Darko all-time-best

De a Mr. Nobody volt arra képes, hogy egy szintre kerüljön vele.