Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 26. 20:17 #13681
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Mielőtt megismertelek (2016)
Alapjáraton nem izgatnak a romantikus filmek, de az Emilia Clarke iránti tiszteletből úgy gondoltam, nem hagyhatom ki. És milyen jó ötlet volt elmenni rá! Gyönyörű film volt, imádtam minden percét. Nem volt unalmas, sem túlzottan csöpögős, néha még vicces is, és volt üzenete; a karakterek talán kicsit sablonosak voltak, de szerettem őket. Sam Claflin nagyon helyes volt, és még Emilia hülye ruháit is imádtam (persze azért szörnyülködtünk rajtuk barátnőmmel, de végülis aranyos volt). Összességében véve szerethető, szép történet és jó film, fontolgatom, hogy előbb-utóbb a könyvet is elolvasom.
10/10
8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, House Of Wax, SmileyZ, sg1992, missdaisy, Nina 10, Shireen, baisée
2016. július 26. 20:43 #13682
bellaa10
bellaa10
új tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 198161
Angry Birds -A Film biggrin.gif
2016. július 27. 15:47 #13683
- törölt felhasználó -    
Star Trek Beyond
Ma néztem ,Skóciában egy moziban,előszőr úgy voltam hogy semmit nem fogok érteni,mert ugye angolul néztem,de tökre tiszta volt minden és a film is tetszett.Igazából nem számítottam semmire,még az előzetest sem néztem meg hogy meglepi legyen és nem csalódtam benne.10/8
1 felhasználónak tetszik: Christo
2016. július 30. 16:33 #13684
- törölt felhasználó -    
Tegnap mondhatjuk, hogy filmmaratont tartottam.

Maleficent / Demóna
Már régóta meg akartam nézni, mert volt egy olyan érzésem, hogy tetszene nekem. Végre rávettem magam, hogy megnézzem, és valóban nem csalódtam. Egyrészt imádom a meséket, másrészt pedig külön öröm volt, hogy így át merték írni az egész sztorit. Spoiler: hogy nem a herceg csókjától ébred fel Auróra, akivel összesen egyszer találkozott, hanem Demóna homlokpuszijától, mivel ő tényleg szereti őt, mintha a saját lánya lenne. Spoiler vége. Nem is volt túl csöpögős, talán a vége egy kicsit, de hát ez egy mese, ezzel jár. Mindegy, a lényeg, hogy megérte leülni elé, és valószínűleg többször is meg fogom nézni.
10/10

Eternal Sunshine of the Spotless Mind / Egy makulátlan elme örök ragyogása
Ezzel a filmmel is úgy voltam, mint az előzővel, hogy már régóta meg akartam nézni. Ezt nem csupán lustaságból halasztottam mindig, hanem mert féltem, hogy rossz kedvem lesz tőle. De amúgy nem lett. Persze nem is ugráltam örömömben, hanem valahogy a kettő közti állapotot váltotta ki belőlem, elgondolkodtatott.
Clementine-t (Kate Winslet), mint karaktert imádtam, kicsit emlékeztetett is magamra, Jim Carreynek pedig több ilyen szerepet kéne játszania.
10/10

Blue is the Warmest Color / Adéle élete
Ezt a filmet csak úgy megláttam, és kíváncsivá tett. Viszont szerintem tök felesleges volt 3 óráig húzni, voltak benne teljesen felesleges, vagy feleslegesen hosszú jelenetek köztük a három évtizedig húzódó szexjelenetek. Magával a történettel nem lenne baj, habár az eleje sokkal jobb és értelmesebb volt, mint a második fele. Értem én, hogy művészfilm, meg hogy realisztikusak akartak lenni, de ennyire átesni a ló túloldalára... Apró dolgok akasztottak ki, mint: Adéle maga, hogy az egész film alatt képes volt élettelen bamba fejet vágni, hogy nem idegesítette, hogy a haja az arcába lóg, és hogyha sírt, nem törölte le a taknyát, és idióta hangokat adott ki közben. :"D Emmával semmi gond nem volt, csak ha már művésznek állítják be, akkor ha épp rajzol, és árnyékol, AKKOR NE SATÍROZZA EL AZ UJJÁVAL.... Fizikai fájdalmat okozott. :c
De ha valaki csinálna belőle egy rövidebb remake-et, akkor megnézném. Nem a sztorival volt bajom, hanem magával a kivitelezéssel.

L.I.E.
Na ezt nem néztem végig. A borítója alapján egy teljesen másik filmet képzeltem el. Addig néztem, míg benne volt Gary, majd miután szó nélkül otthagyott mindenkit, és képbe jött az az öregember, rájöttem, hogy miről is akar szólni, és úgy voltam vele, hogy ok, én ebből nem kérek.
4 felhasználónak tetszik: missdaisy, House Of Wax, SmileyZ, CandUs
2016. július 30. 16:46 #13685
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Elrabolva ( unsure.gif szerintem nagyon jó kis film) smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, ScreamQueen, House Of Wax, CandUs
2016. július 31. 13:36 #13686
Athena
Athena
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 254470
Sivatagi Show (Animals Are Beautiful People, 1974)
Először kicsit ódzkodtam tőle, amikor megláttam, hogy körülbelül másfél órás.Szinte biztos voltam benne, hogy ez engem untatni fog.Hát, hatalmasat tévedtem!Minden percét élveztem.Humoros, néhol szomorú, tanulni lehet belőle.A kedvenc részem a részeges jelenet volt.Meg a cigánykerekező majmok is tetszettek.:)Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet.
8/10
2016. július 31. 21:59 #13687
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
John Dies At The End / John meghal a végén

Ez egy elborult könyvből készült agyament film. biggrin.gif Aki bírja az ilyen idióta/fekete humorú, különc filmeket, tehet vele egy próbát és jól szórakoztam. Az agyat kikapcsolja az tuti. laugh.gif
10/7
2016. augusztus 04. 17:47 #13688
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
21 Jump Street - A kopasz osztag
Beteg egy film, főleg a vége, de tetszett, poénos volt, és hát, Dave Franco. wub.gif Kellett bele.
10/7
Lopott szavak (The Words)
Bonyolult, de nagyon szép, végig izgalmas és érdekes maradt, Bradley Cooper nagyon jól alakított, és az alapötlet zseniális. A kivitelezés talán kicsit túl lett bonyolítva, de egyszer mindenképp megéri megnézni. Vagy kétszer, hogy biztosan felfogja az ember.
10/8
A Föld után (After Earth)
Elég stresszes, de nagyon érdekes film, és az elfojtott feszültséget imádtam benne, jól meg lett csinálva, egyszer nézhetősnek mondanám.
10/7
Non-stop
Még stresszesebb film. biggrin.gif Liam Neeson nagyon belepasszol ebbe a sztoriba. Izgalmas, jól kitalált film ez is.
10/7
4 felhasználónak tetszik: ScreamQueen, SmileyZ, Toxic, House Of Wax
2016. augusztus 04. 21:13 #13689
sziszi0
sziszi0
új tag

StátuszEveryone lives in a dream world
Hozzászólás: 72
Azonosító: 258515
Támadás a fehér ház ellen 2 smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Nikikke, House Of Wax
2016. augusztus 05. 10:03 #13690
- törölt felhasználó -    
Suicide Squad - Öngyilkos osztag

Egy rakat elvárással ültem be a moziba, és ziher itt ástam el a sánta kutyát. Annyira be volt harangozva, és a trailert is annyira klasszul összeállították, hogy amikor megláttam a szájhős műgengszter karaktereket, akik csak nyomokban tartalmaznak romlottságot és devianciát, csak néztem magam elé, mint a vett malac. Tegyük hozzá, ha a látványvilág miatt ülsz be a moziba abszolút megéri, a DC fanatikusok nem hinném, hogy szívrepedést kapnának a filmtől, viszont marha összecsapottnak érzem a sztorit, amiért nem tudok meglepődni a gyűlölethullámon, ami éri. unsure.gif Tényleg annyira hypeolva volt, hogy ez nem olyan szuperhősfilm, mint a többi, meg a többi badarság, holott megkapod ugyanazokat filmes kliséket, alul öltöztetett női karaktereket, béna poénokat, amit állandóan eretnekségként hoznak fel a műfajbeli filmek ellen. És most nem arról beszélek, hogy lehetetlen lenne újat mutatni, szimplán a stáb volt elkényelmesedve. Azt hittem (legalábbis tapasztalatból reménykedtem), hogy kísérletezni fognak egy ilyen erős történettel, és a szereplőkkel. Mert igenis ki lehetett volna belőle hozni. "A gonosz emberekben is van jóság, bikiniben is megmentheted a világot, bla". Komolyabb jellemfejlődés ellenében mutatták meg a bennük lakozó jóságot, amivel semmit nem kezdek a készítők. "Rosszalkodtunk, megmentettük a világot, csináltunk egy ikeás nagybevásárlást, és visszakerültünk a helyünkre, MERT GONOSZAK VAGYUNK!!!! Ohh man, ez tényleg annyiszor elhangzott a film során, hogy már-már pótolja a hiányosságokat, amivel rendelkezik. biggrin.gif
(Ha már élmény; aki a történet miatt ült be, és nem kap 8 napon túl gyógyuló extázist sem a szuperhősöktől, az alkotástól, sem magától az egész DC univerzumtól, a Mechanikus Narancsot tudnám egy zseniális kultfimként ajánlani a témaválasztással kapcsolatban. Szerintem minden az a film, amit ebből képtelenek voltak kihozni. biggrin.gif)
Elvileg lesz még pár része, amit már csak csökönyösségből is meg fogok nézni, hátha a későbbiek során igazolást nyernek a reményeim, vagy a Rendező Urat térítik fájintosan észhez esetleg, ami nem lenne ártalmas.
Update: Harley-t anyira nagyon badass női karakternek szánták, mondjuk szerintem szimplán csak Tumblr-kompatibilis. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Nikikke, CandUs
2016. augusztus 05. 19:41 #13691
- törölt felhasználó -    
Suicide Squad
Én személy szerint kicsit túlzásnak érzem, ahogy a kritikusok lehordják ezt a filmet. Nekem, mint DC rajongónak (ne öljön meg senki Marveles, mivel azt is szeretem), és fangirlnek, akit azzal le lehet nyűgözni, ha Joker levegőt vesz, nem lehetett elvenni vele az életkedvét.
Viszont nem vagyok elvakult, való igaz, hogy sokkal, de sokkal több dolgot ki lehetett volna belőle hozni. A karaktereket alig ismertük meg, inkább csak Harleyt és Deadshotot. Vagy hosszabbnak kellett volna lennie a filmnek, vagy a karakterekre összpontosítottak volna néhány dologt helyett, vagy csináltak volna előtte a 'szkvadékról külön filmeket, hogy több fogalma legyen róluk mindenkinek. Voltak benne elég fucklogic dolgok, mint SPOILER: Diablo miért változott át olyan tűzvuduistenné, miért beszélt azonos nyelven, mint a boszi robotszarvashibrid tesója, és miért Diablo halt meg, hogy ezeket még véletlenül se tudjuk meg. Szerintem inkább dzsúnnak kellett volna az élők sorából eltávoznia, egyszerűen túl szirupos volt, hogy a boszi meghalt, de ő meg hirtelen feltámadt a mocsokból. SPOILER VÉGE.
Amanda nénit meg legszívesebben kifejeltem volna a mozivászonról, de ez már mellékes.
A film legpozitívabb dolga számomra Joker volt, ez a stricigengszter stílus rohadt jó volt neki, nem csalódtam benne. Egyetlen baj az volt vele, hogy túl kevés szerepet kapott. De legalább reményt adott az Igazság Ligájához, hogy abból hátha jobb dolog áll elő, egy jól működő Jared-Jokerrel és egy Géza-Batmannel együtt.
A Joker témához még hozzászólva, nekem herótom van attól, aki Jaredet már előre szidta, hogy de Heath Ledger az igazi Joker. Vicces, mert mikor Heath Jokere volt még új, akkor mindenki azon szenvedett, hogy de Jack Nicholson az igazi Joker. Legszívesebben világot váltanék azzal a számomra alapvető ténnyel, hogy nincs olyan, hogy igazi Joker, több, különféle Joker van, aminek szerintem inkább örülni kéne, nem eret vágni. Aki ismer, tudja, hogy imádom Heath-Jokert, de már úgy vártam, hogy legközelebb ki fogja eljátszani és hogyan, mint a kisgyerekek a karácsonyi ajándékukat.
Összesítve, szerintem nem volt rossz, én még többször is megnézném, de angolul biztos. Moziteremből kiérve néhányan már kritizáltuk, és 7/10-ben állapodtunk meg. Azért jobb volt pl azoknál a Marvel filmeknél, amikbe belebsznak hatszáz karaktert, és azt se tudom, most hova figyeljek.
6 felhasználónak tetszik: An_d_a, Psyché, House Of Wax, CandUs, baisée, bitchina
2016. augusztus 06. 11:41 #13692
Rose Rowan
Rose Rowan
living doll

StátuszI am Loki, of Asgard, and I'm burdened with glorious purpose
Hozzászólás: 3045
Csatolások: 2846
Azonosító: 257763
Chihiro Szellemországban (2001)

Mestermű. Fantasztikus volt.
2 órás volt, ami hihetetlen hosszúnak tűnt a mai alig egyórás animációk mellett, de valami hihetetlenül élveztem minden percét. Nagyon izgalmas volt, ráadásul nem is tudom mikor néztem utoljára tátott szájjal egy mesét.
A történet érdekes, a szereplők úgyszintén. Csavarosan alakul a cselekmény, az ember végig veszekszik saját magával azon, hogy most akkor ki jó, és ki rossz. Én mondjuk kihagytam volna belőle a szerelmet, mert a történet nélküle is tökéletes lett volna, de mivel nem volt olyan sok benne a románc, így elviseltem.

A kedvencem az ez a drágaság itt: heart.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8u74id0Ct1qfit7io1_500.gif

Végül pedig hadd hozzak egy idézetet a történet kapcsán:
,,Things could be worse
Your parents could be turned into pigs, you could be forced into slavery at a bath house, and your boyfriend could be a river"

10/10
3 felhasználónak tetszik: Wyrd, idone, silenc
2016. augusztus 06. 15:16 #13693
- törölt felhasználó -    
The Secret Life of Pets / A kis kedvencek titkos élete (2016)
Már nagyon vártam, hogy megnézhessem ezt a mesét, mert az előzetesek, illetve képek alapján nagyon jónak tűnt. Szerencsére nem kellett csalódtak, mert ez egy nagyon aranyos és izgalmas kis mese. Az szereplők mind nagyon édesek, nagyon cuki kis állatkák. Vicces kis mese, sokat lehet nevetni rajta. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert nagyon tetszett. Én csak ajánlani tudom. smileeee.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. augusztus 06. 15:24 #13694
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Flashdance (1983)
Imádom
4 felhasználónak tetszik: Psyché, House Of Wax, SmileyZ, CandUs
2016. augusztus 06. 15:37 #13695
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Öngyilkos osztag/Suicide Squad: 10/8

SPOILER

Ah, Jared Leto a lehető legkellemesebb meglepetés volt a mozivásznon. Pozitívan csalódtam benne, de hatalmasat. Alapvetően a klasszikus, Ledger-féle Joker nálam a kedvenc, de úgy gondolom, hogy Leto "Puddin"-ja (aki látta, érteni fogja) egy modernebb, betegebb, sokkal másabb Jokert hozott el, ami a saját műfajában pedig eszméletlenül sikerült! Ami itt az egyetlen negatívum, hogy össz-vissz kb. 6 percet szerepelt az egész filmben.
Harley Quinn, be kell valljam, néhol kifejezetten irritáló volt, viszont amit ki lehetett hozni a szerepből, azt Margot Robbie teljesítette. A végén lévő durva kávéfüggőség marhára tetszett, mintha magamat láttam volna. Hiányoltam itt a hagyományos kosztümöt, amit maga a karakter egyébként a képregényekben és anno a mesefilmben is viselt, a tipikus udvari bolond szerepében. Talán ezt is lehet úgy értelmezni, mint egy modernebb Harley-t, akárcsak Joker esetében. Kettőjük szerelme pedig nekem már-már legendás: felejtsd el Rómeót és Júliát, Sheldon és Amy után nekem ők a második nagy álompár rohog.gif
Will Smith-nek lehetne már végre olyan szerepet adni, ahol nem vesztette el a családját/halt meg valakije/nincs nála a gyereke/etc. Ettől függetlenül, kulcskarakter, szépen körbe lett rajzolva. A legnagyobb beszólások szerintem neki voltak köszönhetőek - "amolyan fehér módon" -, engem megfogott, bár egyébként Will mint színész, számomra majdnem mindig csillagos ötöst hozott.
A többi szereplőt, mint például a Krokodilt vagy El Diablót még lehetett volna fokozni. Bumeráng inkább egy alkesz Deadpool utánzat volt, némi igénytelenséggel megspékelve, ha jobban kibontják, még bármi lehetett volna belőle.
Aki kifejezetten és maximálisan unszimpatikus volt, az Cara Delevingne. Bocsánat, de egyszerűen neki a színészkedés nem való és kész. Még Leto viszi a prímet, mint elsősorban zenész, addig Cara, aki elsősorban modell, abszolúte nem tudott olyan alakítást nyújtani, ami számomra maradandó, vagy legalább élvezhető lett volna. Tény, hogy maga a Boszorkány karaktere inkább egy János vitézes tündérmeséből átvett, misztikus bugyutaság, ami egyáltalán nem passzolt magához, a film világához és tartalmához, de hogy még Delevingne kisasszonyt két óráig csak tekeregni látjuk hiányos ruhában és hosszú hajjal, idegen nyelven motyogva, minden, csak nem színészkedés. Persze, ez saját vélemény.
Úgy összességében a filmről: rengeteg negatív kritikát kapott, mert a DC elpuskázta a marketinget. Nagy lett a hype, és a reklámhoz viszont a film valóban nem méltó. Ettől függetlenül, aki objektívan lát, nem elfogult a Marvellal (Szirmai kritikáját előre mondom, nem szabad megnézni, mert le fogja húzni a filmet) teljesen élvezhetőnek fogja tartani, könnyed kis akciófilm, néhány klassz beszólással, színes és őrült karakterekkel.
Ben Affleck megjelenésén mosolyogtam, amolyan "kellett ez a csóka ide" momentum volt, valahányszor megjelent Batman, vagy a végén Wayne. Flash-el nem tudok még megbarátkozni. Hozzá még kell az idő.
Én DC párti vagyok, érthetően nem fogok rossz véleménnyel nyilatkozni a filmről. Számomra a Marvel futószalagon gyártott, már néhol nem vicces csak giccses szuperhősei kezdenek unalmasak lenni.
Innentől kezdve, a Bosszúállókat még lezárom magamban, viszont így beharangozva az Igazság Ligáját (merthogy a DC-ben megvan a varázs és a keret, hogy az Öngyilkos osztagban erre több utalást is tesznek) már kifejezetten várom.
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, House Of Wax
2016. augusztus 06. 18:10 #13696
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3218
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
A függetlenség napja - Feltámadás

Imádtam! heart.gif rolleyes.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2016. augusztus 06. 21:48 #13697
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Sok mindent nem érdemel ez a film amennyire vártam akkora csalódás is volt, ehhez képest a Batman vs Superman egy mestermű! A DC továbbra sem képes egy jó filmet csinálni ezért már átmehetnének a Marvelhez hogy megnézzék hogyan is kell elkészíteni egy képregény mozit, mert idén a Civil War-tól akkora KO-t kaptak hogy ebből még az Igazság ligájával sem tudnak majd felállni! biggrin.gif
4/10
2016. augusztus 07. 15:53 #13698
Lilian
Lilian
visszatérő vendég
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 153
Csatolások: 6
Azonosító: 258675
The Revenant (a visszatérő) - 2015
elég "brutális" film volt,de nekem nagyon tetszett,és Leo is a maximumot nyújtotta benne.
10/100000* heart.gif
2016. augusztus 07. 20:37 #13699
- törölt felhasználó -    

Hatalmas elvárásokkal ültem be a moziterembe, hisz mégiscsak több, mint egy éve vártam erre a pillanatra. És egy piciny kivétellel ugyan, de nem csalódtam ebben a filmben! biggrin.gif Az egész történet csak sodort magával úgy, ahogy van, borzalmasan tetszettek az akciójelenetek, a drámaibb részek igazán jól át tudtak jönni, és még egy-két szellemes poént is csempésztek bele a készítők. Joker nagyon tetszett, Jaredben egyáltalán nem csalódtam, viszont Harley karakterével már vegyes érzésekkel állok szemben. Az elején még tetszett is a stílusa, jókat tudtam nevetni rajta, viszont a film háromnegyedénél borzasztóan elkezdett idegesíteni. Annyira szerették volna, hogy rá összpontosuljon a film, hogy gyakran már-már indokolatlannak tűntek bizonyos megnyilvánulásai. Vagy csak én nem ismerem ennyire magát a karaktert, és tényleg ilyen. Ennek ellenére a Joker-Harley párost imádtam, az nálam mindent vitt! Azt hiszem, ha úgy nézzük minden karakterben tudtam valami szerethetőt találni, még szegény Katanában is, akinek nagyon sajnáltam, hogy történetét ennyire a háttérbe szorították. De Deadshot és El Diablo történetei szintén nagyon magával ragadtak, a Varázslónő pedig nálam méltán kiérdemelte a második helyet.
10/9.999 - De csak mert Harley-vel nem voltam teljesen megelégedve.
3 felhasználónak tetszik: Psyché, House Of Wax, Cute girl 998
2016. augusztus 08. 07:18 #13700
- törölt felhasználó -    
Idézet (Violet Shadow @ 2016.08.07. 20:37)
Jaredben egyáltalán nem csalódtam, viszont Harley karakterével már vegyes érzésekkel állok szemben. Az elején még tetszett is a stílusa, jókat tudtam nevetni rajta, viszont a film háromnegyedénél borzasztóan elkezdett idegesíteni. Annyira szerették volna, hogy rá összpontosuljon a film, hogy gyakran már-már indokolatlannak tűntek bizonyos megnyilvánulásai. Vagy csak én nem ismerem ennyire magát a karaktert, és tényleg ilyen.

Off: Harley a rajzfilmekben amúgy sokkal idegesítőbb, ráadásként még magas vinnyogós hangja is van. biggrin.gif Mondjuk én szeretem őt, de tényleg alapból olyan karakter, aki bolond és naiv, meg kicsit idegesítő. A Suicide Squad filmből pedig kivágtak egy fontos jelenetet, ami leginkább jellemzi Harley és Joker kapcsolatát: mikor Harley pisztolyt tart Joker fejéhez, de nem képes őt megölni, erre Joker felpofozza, de mivel utána hízeleg Harleynak, csókolóznak. :'D
Joker valahol mélyen szereti Harleyt, de mivel egy pszichopata állat, ezért rengetegszer bántja őt, de mivel Harley naiv és elvakítja a szerelem, mindig visszamegy hozzá.
A kivágott jelenetek miatt pedig úgy tűnik, mintha felhőtlen kapcsolatuk lenne, mondjuk ez tetszett is. De valószínű, hogy a bővített kiadásban benne lesz ez is, meg még sok más jelenet.
7 felhasználónak tetszik: CandUs, bitchina, House Of Wax, An_d_a, Psyché, Alison Lerman, Angel
710 oldal 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!