Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 06. 13:25 #13661
- törölt felhasználó -    
Angry Birds - A film

Próbáltam nem azzal a szemmel nézni, hogy ez az egész film egy reklám, hogy élvezhessem is, ne csak undorodva indítsam el. Ez szerencsére sikerült is, és egy alapvetően jó rajzfilmet kaptam. Tetszett a sztorija, ami az alap Angry Birds játék történetét dolgozza fel, egyértelműen. Aranyosak voltak a karakterek, a poénok átlagosak voltak, amit vártam ettől a filmtől azt igazság szerint meg is kaptam. Viszont azon csodálkoztam, hogy konkrét felnőtt viccek is megjelentek egy 6 éveseknek készült mesében... természetesen nem a legdurvább káromkodós fajták, de ezeknek nagy részét biztosan csak a felnőttek értették. Bár vannak bennem még megválaszolatlan kérdések, amikre a filmben még csak utalást sem kaptam. Na mindegy...

10/7.5
1 felhasználónak tetszik: ScreamQueen
2016. július 06. 18:40 #13662
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Viharsziget
Leonardo méltán napjaink egyik legelismertebb színésze, hiszen remekül játssza el a szerepét, de ez igazából mindegyik színészről elmondható. Viszont az egész fimet végig kísérő ijesztő zene néha már az idegeimre ment. rohog.gif Ezt leszámítva viszont semmibe sem tudok belekötni. Sok teóriát találtam a neten a filmről, és meglepő, hogy sokan totálisan félreértelmezik a film lényegét. blink.gif Egyesek tényleg nem igazán szeretik használni a fejüket, csak hagyják magukat sodródni az árral és folyton az egyszerűbbnek tűnő magyarázat felé húznak, amit szerintük a rendezők a szájukba rágtak. laugh.gif Szerintük.
10/10
6 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Beyla, habibi, Athena, House Of Wax, silenc
2016. július 08. 17:33 #13663
Rose Rowan
Rose Rowan
living doll

StátuszI am Loki, of Asgard, and I'm burdened with glorious purpose
Hozzászólás: 3045
Csatolások: 2846
Azonosító: 257763
Betépve - 2001.

Nos, tegnap teljesen véletlenül maradtam azon a csatornán, ahol játszották, de tetszett a leírása, úgyhogy úgy döntöttem, megnézem.
Nagyon lassan esett le, hogy a főszereplőt Johnny Depp játsza. Furcsa volt hogy szőke a haja, és a szinkron hangja is más volt, mint aki manapság. Johnny eleinte nekem az az színész volt, aki rendkívül különböző arcokkal meg-megjelenget Tim Burton filmjeiben. (Na meg persze Jack Sparrow) ezért mindig furcsa, ha más jellegű fimekben látom.
A kissé komolytalannak tűnő névválasztás ellenére a film nem egy vígjáték. Megmutatja egy lecsúszott ember életét, aki drogdílernek áll pénz híján, majd újra és újra visszaesik, és újabb pofonokat kap egykori barátaitól, a rendőrségtől, és a családtól is. Mindig is érdekeltek az ilyen jellegű filmek és dokumentumfilmek, továbbá a drog világa, azon felül természetesen sosem próbálnám ki. De egy szerfelett érdekes világ.
Kicsit a feelingje nekem olyan Wall Street farkasás volt, annak ellenére hogy az alapsztori eltérő. De motívumaiban nagyon hasonló a kettő, és mindkettő nagyon jó film.
A végét megkönnyeztem, természetesen.

10/9

http://m.cdn.blog.hu/sm/smokingbarrels/image/blow.jpg
1 felhasználónak tetszik: Fannycska999
2016. július 10. 22:08 #13664
Athena
Athena
új tag
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 254470
Mielőtt megismertelek (Me Before You, 2016)
Jaj, hogy én ezt mennyire imádtam!Gyönyörű szép romantikus dráma.Ez a film még jobban ráébresztett arra, hogy mennyire szeretem a páromat.Jó volt Emiliát a Trónok harcán kívül is látni (persze Charles Dance-t is).A könyvet is mindenképp el fogom olvasni (már a polcomon pihen).Azt hiszem felkerül a kedvenc filmnek listámra.smileeee.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: missdaisy, Szandi0820, House Of Wax, Fannycska999, sg1992
2016. július 13. 07:24 #13665
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Spooks - The Greater Good

Hmm, hm... végre rászántam magam, de magam sem tudom, hogy vagyok én ezzel a filmmel. Szeretem a brit filmeket és szeretem Kit Haringtont. A történettel nem is volt semmi baj, nem volt túl csavaros, de azért megjárta, érdeklődésemet végig fenn tartotta. Ám a karakterek nagyon elnagyoltra sikeredtek. unsure.gif Mint amikor megcsinálod a skiccet, aztán sose fejezed be a rajzot. Kit ellen színészileg ismét nem lehetett kifogásom, de a karaktere akkor sem volt hiteles. Nem néztem ki belőle, hogy ő egy profi kém, pláne nem ilyen fiatalon, mert lapos volt a jellemrajz. Will Holloway egy sima palacsinta, Kit Harington tehetsége, kisugárzása és külső adottságai meg rajta a Nutella. pardon.gif Jobban örültem volna, ha a karaktere maga lett volna erős és jellegzetes, és nem csak attól kapott volna valami pluszt, hogy Kit játszotta el. blink.gif Egynek jó volt, de nem lesz a kedvencem. Kit filmjei közül nálam még mindig a Testament of Youth, illetve a Pompeii vezet.
3 felhasználónak tetszik: goldman, Szandi0820, Lady Suzy
2016. július 16. 20:01 #13666
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Előre szólok...rengeteget írtam. blush.gif Ha valami emeletes marhaságot írok akkor elnézést,próbáltam átolvasni,de lehet elírtam dolgokat,azt nézzétek el nekem. blush.gif

Április óta nem írtam véleményeket,úgyhogy rendesen elmaradtam velük,lesz jó pár film amiről most írni fogok és kezdeném azokkal amiket a moziban néztem meg.Zac Efron filmjeit előre vettem,a többiről inkább időrendben írok véleményt úgy nem kavarodok bele. biggrin.gif

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (Mike and Dave Need Wedding Dates,2016)

Ez volt az a Zac Efron film amit idén a legkevésbé vártam (vártam persze,de a másik kettőt,a Dirty Grandpa-t és a Neighbors 2-tőt jobban) és mégis azt kell mondjam,hogy lehetséges,hogy a három filmje közül ez tetszett a legjobban.Az nyilván nem titok,hogy nekem ő miatta tetszett igazán a film,de hozzá kell tennem amúgy is kellemesen csalódtam.Egyáltalán nem volt túlzás,vicces volt,a karakterek szerethetőek voltak (legalábbis szerintem) és nem egy olyan karakter volt akivel találtam hasonlóságot.A történet jó volt,külön tetszik,hogy igaz történeten alapszik,sokat nevettem ugyanakkor sírtam is és nem volt egy pillanat sem amit untam volna vagy ami nem tetszett volna.Nekem azok a jelenetek is tetszettek,amik másoknak nem biztos.Tökéletes kikapcsolódás,már kétszer láttam moziban,de szerdán újra megyek. smileeee.gif Ami a szereplőket illeti - Zac és Adam DeVine tökéletes páros,meglátszik rajtuk mennyire jól kijönnek egymással,mennyire összekovácsolódtak.Mindketten ügyesen játszottak,viccesek voltak,Zac karaktere pedig édes is.Ami a női színészeket illeti - Anna Kendrick már az elején idegesített,ahogy vártam is,de aztán volt valami a karakterében ami megfogott és tulajdonképpen eléggé megszerettem ebben a filmben (a karaktert,nem őt),ahogy Aubrey Plaza karaktere is szimpatikus volt,főleg az elején,de igazából az egész film alatt.Tetszett a nagyszájúsága,a keménysége,ahogy odavág és szívatja Mike-ot.Sugar Lyn Beard pedig végtelenül aranyos.A mellékszereplőket is bírtam,pl Sam Richardson-t.Én tökéletesen megvagyok ezzel elégedve. smileeee.gif
Habár a Dirty Grandpa nagyon tetszett és eddig azt mondtam az lett idén a kedvenc filmem,nagyon úgy néz ki,hogy ezt kijavítom és azt mondom EZ lett idén a kedvenc filmem. heart.gif Persze nálam soha nem biztos semmi,de most így néz ki. rohog.gif

10/10*

Rossz szomszédság 2 (Neighbors 2:Sorority Rising,2016)

Háromszor néztem meg a moziban.Számomra ez is tökéletes lett. heart.gif Hozza az első rész színvonalát,az új szereplők pedig csak még inkább feldobják a történetet.Chloe Grace Moretz karakterét nagyon kedveltem és a két legjobb barátnőjét is,annak meg külön örültem,hogy azért Zac is nagy szerepet kapott ebben is,tehát nem lett belőle mellékszereplő.Itt is azt tudom mondani,hogy ő és Seth Rogen remek párost alkotnak,viccesek,jókat nevettem rajtuk (mindenkin igazából) és Seth és Rose Byrne is nagyon jól alakítják a házaspárt.Nekem nem lenne ellenemre egy harmadik rész sem.Biztos vagyok benne,hogy azt is imádnám. smileeee.gif

10/10*

Bazi nagy görög lagzi 2. (My Big Fat Greek Wedding 2,2016)

Az első részére már annyira nem emlékszem,de Húsvétra azt kaptuk anyutól,hogy a családdal,uncsitesókkal elmentünk megnézni.Együtt jó móka volt.Semmi különleges,egy átlagos film,totál kiszámítható (mint az ilyen filmek 90%-a,de ez lényegtelen) de kikapcsolódásnak tökéletes,aranyos kis film. smileeee.gif Plusz remekül bemutatja milyen fontos is a család valójában.Még akkor is ha sokszor túl tapadósak,vagy idegesítőek.Ha másként látják a dolgokat mint mi és sokszor megbántanak....akkor is rendkívül fontos a család. blush.gif Könnyeztem rajta egy párszor az szent. blush.gif

10/7

A főnök (The Boss,2016)

Melissa McCarthy filmjeit nagyon szeretem és őt is.Ettől a filmjétől azért bevallom kicsit mást vártam,egy picit többet,több poént,de tetszett,nevettem én rajta,csak nem pont erre számítottam.Kristen Bell-t is kedveltem,Peter Dinklage eléggé unszimpatikus volt ebben,egyáltalán nem bírtam habár azóta a Trónok harcában (amit májusban kezdtem nézni) nagyon megkedveltem. smileeee.gif Talán csak a felesleges csúnya beszéd zavart kissé de akik szeretik Melissa filmjeit azoknak érdemes megnézniük.Van ennél jobb filmje az tény,de ez is jó. wink.gif

10/9

A Vadász és a Jégkirálynő (The Huntsman: Winter's War,2016)

Nem vagyok benne biztos mi számítana Spoilernek,szóval inkább ide írom,hogy SPOILERES!!!!!Bár nem akarok semmi olyat írni. blush.gif

Hú...hát erre azt tudom mondani,hogy még mindig a hatása alatt állok pedig rég volt már április. biggrin.gif Ha Zac filmjeit nem venném számításba akkor egyértelműen ez lenne idén a kedvenc filmem,de a Top 5-ben még így is simán benne van.Nem tudok olyat mondani ami nem tetszett.IMÁDTAM.Minden egyes percét.A történetet,a látványt,a mondanivalóját,a karaktereket.Volt,hogy jót nevettem,volt,hogy könnyeztem,eléggé megérintett ez a film bizonyos dolgok miatt.Különösen a fő üzenete miatt - Az igaz szerelem mindent legyőz.Meg persze,hogy mennyire fontos valójában mindenféle szeretet.A szeretet nem gyengeség hanem erő.Az a gyenge aki nem képes szeretni.Szerettem az összes színészt (mindenki remekül játszott) és karaktert.Eric,Sara,Ravenna és Freya....mindben volt valami ami megfogott.Ha tehetném újra meg újra megnézném 3D-ben,mert remek film lett. heart.gif Egy csomót tudnék még írni róla,de inkább befogom. rohog.gif

10/10*

Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War,2016)

Ezt sikerült a legjobb barátnőmmel megnéznem,ahogy az első két filmet is (az első kettőt amiről itt írtam) és vele még jobb volt. wink.gif Az Amerika Kapitány filmeket szeretem,különösen a második tetszett,az első azért akkora kedvencem nem lett,de most,hogy ezt láttam,mondhatom,hogy ez a kedvenc részem.Az a jelenet amiben az a sok szuperhős összecsap...na az tetszett a legjobban. laugh.gif Főleg,mert benne volt az én kedvenc szuperhősöm - Pókember is. rohog.gif Persze nem miatta néztem meg a filmet,hisz ahhoz igen keveset volt benne,de azt nem tagadom,hogy nagy szerepe volt abban,hogy ezt mindenképp moziban akartam nézni. rohog.gif A másik új szereplőt Chadwick Boseman-t nagyon kedveltem,a karaktere és a szerelése tök jó volt.Tuti az egyik kedvencem lesz ha még többet láthatom majd. wink.gif Örültem,hogy Daniel Brühl is szerepelt a filmben,őt eléggé bírom meg aztán majdnem az összes szereplőt,szóval nem is igazán ragoznám ezt tovább,mert tényleg kedveltem mindenkit,nem is tudnék nagyon kedvencet választani.A film úgy ahogy volt tetszett,szívesen megnézném többször is (pláne moziban 3D-ben,de sajnos ez nem így megy...) és várom az újabb szuperhősös filmeket. wink.gif Amúgy meg mindenki játéka tetszett. wink.gif Persze Chris-é is,ha már ő volt a főszereplő. wink.gif Egyébként pedig megértettem őt is meg Tony-t is mindenben.Nehéz volt pártot választani.Sőt...nem is ment. blush.gif

10/10

Alice Tükörországban (Alice Through the Looking Glass,2016)

A húgommal néztem meg akivel most moziztam először kettesben és hát így még jobb élmény volt ez a mozi. smileeee.gif A film első részét imádtam,főleg a látvány miatt,mert egyszerűen oda vagyok az ilyen látványú filmekért.Imádom őket.Bár a mese is megvan kazettán és sokszor láttam,sosem volt valami nagy kedvencem,de ezeket a filmeket nagyon megszerettem.Tetszik a történet is,Alice karaktere is,Johnny Depp-ről nem is beszélve,aki remek ebben is mint minden másban is.Anne Hathaway azért picit idegesít itt,ezzel a "suhanós repkedésével",de például az Időt különösen érdekes karakternek tartottam,a jó értelemben és többször is meghatódtam a filmen.Igazából ebben is volt olyan amiből tanultam,aminek nagy mondanivalója volt a számomra és a lehető legjobbkor láttam.Sokat segített.
"A múltat nem lehet felülírni,de tanulhatsz belőle." Ez teljes mértékig így van.Tehetsz akármit,de a múltat nem változtathatod meg.Nem hozhatsz vissza embereket,nem csinálhatod vissza a hibáidat,de jóvá teheted őket a jelenben,a jövőben...akármikor,csak a múltban nem.Az már elmúlt és ezt el kell fogadni akármilyen nehéz is. blush.gif Szerintem a maga módján,a maga különlegességeivel,bolondosságaival együtt igenis szép film és ha átlátsz a sok bolondságon igenis tanulhatsz belőle.Még biztosan látni fogom jó párszor ahogyan az első részt is. smileeee.gif Mellesleg pedig a film zenék is tökéletesen ellettek találva. wink.gif

10/10

Központi hírszerzés (Central Intelligence,2016)

Dwayne Johnson sok-sok éve hatalmas kedvencem már és Kevin Hart-ot is kedvelem már egy ideje és jó csapatot alkotnak ők ketten.Szerintem jó film lett,jókat nevettem rajta és szívesen megnézem még majd többször is. laugh.gif Plusz jó lenne őket máskor is közös filmben látni. wink.gif Mellesleg pedig engem behúztak a csőbe,mert majdnem bedőltem annak,hogy ki is a rossz fiú habár gondoltam arra is,aki tényleg az is volt. wink.gif Ha ingyen lehetne mozizni,ezt is szívesen megnézném még egyszer ott. laugh.gif

10/10

Ezeket a filmeket pedig itthon láttam. blush.gif :

Jégkorszak: Húsvéti küldetés (Ice Age: The Great Egg-Scapade,2016)

Rövid kis mese,de aranyos.Aki szereti ezeket a meséket,azoknak megéri megnézni. wink.gif

10/10

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice,2016)

Hát.....Kezdeném azzal,hogy hatalmas rajongója vagyok Zack Snyder filmjeinek.Imádom őket.Imádom azt a látványvilágot ami a filmjeire jellemző,azt az úgymond sötétséget....Nyugodtan meglehet kövezni,belém is lehet kötni,annyira nem fog érdekelni,mert akkor is ugyanígy fogom látni.De...és ez egy nagyon nagy DE...ez nem tetszett.A legkisebb mértékig sem.Mi volt ez a lény benne??Batmant egyáltalán nem értettem,akkor már Henry Cavill-t kedveltem jobban meg Amy Adams-et és a gonosszal sem volt gondom (úgy értve,hogy azért Jesse Eisenberg nem alakított rosszul habár kicsit idegesített) de ez egyáltalán nem tetszett.Az egyik oldalon,talán itt,valaki azt írta,hogy olyan mintha egy csomó reklámot raktak volna egybe,magyarul semmi értelme.Hát tényleg olyan volt.Nem értettem Batman miért olyan amilyen (bár lehet csak nem figyeltem eléggé) de akkor sem tetszett...Hozzátenném elég rossz minőségben néztem,talán egyszer neki futok majd újra,de ez így nagyon nem jött be.A végén egy dolog meg pláne nem. blush.gif

10/4

Nagyon vadon - Bolondos vadászidény (Open Season: Scared Silly,2015)

Ezt kétszer is láttam,ez lett a kedvenc Nagyon vadon mesém. laugh.gif Dinka egy mese,de én olyan jókat szórakoztam rajta. rohog.gif Elliot a kedvencem,ebben is imádtam. heart.gif Még tuti nagyon sokszor megnézem majd. laugh.gif

10/10

Joy

Nem éppen erre számítottam.Tetszett,mert tetszett,de eléggé átlagos film volt (mondjuk megértem miért olyan volt amilyen....).Nem hinném,hogy a jövőben túl sokszor megnézem majd.Jennifer Lawrence nem tartozik a kedvenceim közé,de ebben kedveltem. wink.gif Meg Bradley Cooper-t is,bár őt egyébként is. wink.gif Robert De Niro volt az egyik fő oka,hogy ezt megnéztem,de őt speciel ebben nem igazán kedveltem,ahogy Joy többi családtagját sem...Persze végig szurkoltam Joy-nak,hogy összejöjjön amit szeretne. wink.gif

10/7

Lánytesók (Sisters,2015)

Egyszer megnézni kikapcsolódásként tökéletes,de egyébként nem olyan hű de nagy szám.Tina Fey-t és Ike Barinholtz-ot kedvelem (mellesleg Tina miért néz ki egyre fiatalabbnak?Vagy a szememmel van baj,vagy nem tudom,de nekem sokkal fiatalabbnak tűnt is,mint mondjuk a Bajos csajokban....),miattuk pláne megérte megnézni,de ez egy egyszeri szórakozásnak elég.Voltak benne dolgok amik tetszettek de ennyi.

10/7

Hogyan legyünk szinglik (How to Be Single,2016)

Rebel Wilson
az egyetlen akin jókat nevettem,de rajta kívül semmi poénos nem volt a filmben.A végéről nem is beszélve.Nem tetszett.Csak egy szereplőnél volt az amit vártam,úgyhogy ezen ki is akadtam.Alapból kedvelem ezeket a színésznőket,de ettől a filmtől azért jóval többet vártam...

10/7

Colonia
(2016)

Emma Watson miatt néztem meg akit imádok és hát Daniel Brühl-nek is örültem.Ez a film lelkileg nem enyhén terrorizál (legalábbis én sok mindent elég rosszul vettem),így mondhatom,hogy elég "nehéz" egy film.Mikor megnéztem jó ideig a hatása alatt voltam.Nem tudom pontosan milyen kifejezést lehet használni egy ilyen jellegű alkotásra,talán azt,hogy tetszett nem,de szerintem "jó" film lett.Jól összerakták és én a szereplők alakításával is maximálisan meg voltam elégedve.

10/8

Szemekbe zárt titkok
(Secret in Their Eyes,2015)

Ezt nagyon örülök,hogy mégsem moziban néztem meg.Borzalmas nagy csalódás lett volna.Egy idő után azt hittem,hogy Ray-en kívül senki nem normális.Végül Julia Roberts karakterét megértettem és tulajdonképpen a végével nem is volt gondom,sőt...sem azzal amit tett,de ettől még a film nem jött be túlzottan.Túl sok minden van amit sokkal jobban is meg lehetett volna oldani. blush.gif

10/6

Nagyon Vadon (Open Season,2006)

Gondoltam ezt is megnézem újra,mert már nagyon rég láttam és mivel rákattantam ezekre a mesékre így ideje is volt újra elővenni az első részt. smileeee.gif Nem ez lett a kedvenc részem,sem a második,de ez is tetszett. wink.gif

10/9

BeSZERvezve (American Ultra,2015)

Szerintem ezt inkább hagyjuk..Rémes egy film.Semmi értelme nem volt....

10/2 - De ezt is csak azért mert láttam már ennél rosszabbat is...

Anyák napja (Mother's Day,2016)

Ennél is végtelenül örülök,hogy nem néztem meg moziban,mert egyáltalán nem érte volna meg.Egyszer megnézni tökéletes,de nem éppen ezt vártam,pláne nem ekkora nevektől...Ha választanom kéne akkor Jennifer Aniston-t kedveltem itt a leginkább és az ő történetrésze tetszett a legjobban. blush.gif

10/7

Rossz kisfiú
(Behaving Badly,2014)

Ez számomra csak annyira volt rossz,hogy végig sem tudtam nézni.Kín szenvedés....

10/0

Rendes fickók (The Nice Guys,2016)

Ez nagyon tetszett. laugh.gif Ryan Gosling és Russel Crowe ügyesen játszottak,kedveltem őket együtt,tetszett a történet is,habár egy dolog volt benne ami nagyon de nagyon nem tetszett,de olyan jót szórakoztam alatta,hogy ezt végül úgy döntöttem elnézem nekik és nem vonok le miatta pontot habár terveztem. blush.gif Nagyon vicces film,érdemes megnézni. wink.gif

10/10

Demolition (2016)

Kár,hogy moziban nem jelent meg,de így is élvezhető volt. wink.gif Jake Gyllenhaal szokásához híven most is nagyon jól játszott,tőle nem is várok mást. wink.gif A filmben volt pár dolog ami nem tetszett,amit nem értettem meg,mármint úgy értve nem értettem meg,hogy sok ember olyan döntéseket hoz amiket szerintem még saját maguk sem értenek aztán meg néznek,hogy miért boldogtalanok....Szóval volt olyan amivel nem értettem egyet és a végétől sem ezt vártam,de Jake játéka kárpótolt ezekért a dolgokért,ráadásul ő és Judah Lewis együtt nagyon aranyosak voltak a filmben.Jó páros voltak. wink.gif

10/8
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Szandi0820, Cute girl 998, missdaisy
2016. július 16. 20:55 #13667
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Warcraft / Warcraft: A kezdetek (2016)
Egy csomóan meghaltak, francba bele sad.gif Inkább felhúzott ez a film, mint hogy élvezni tudtam volna. Mondjuk egyébként jól volt megcsinálva, picit az orkok színe azért túlzás volt, meg néha felt is túlspilázták, de nagyon szép volt a látványvilág.
10/7

Zootopia / Zootropolis (2016)
Jó ég, ez iszonyat édes film c: Teljesen beleszerettem a cuki elefántrucis rókába, ha lesz pénzem (vagy nem nekem köhömköhöm), egyből rendelek is egy olyan plüsst wub3.gif
10/9

Borgman (2013)
Csak simán miaretek volt ez?
10/2

Bone Tomahawk / Csontok és skalpok (2015)
Még egy Lost-szereplő, aki weird westernben játszik, beszrás. Miért van az, hogy ha a párommal nézek horrort, akkor az csak szr lehet? Jó, ez nem volt vészes, volt már ennél rosszabb is, de azért.. még a szokásosnál is vontatottabb volt.
10/5

Grave Encounters / Síri találkozások (2011)
Előző kategória, már ha középszerűséget nézzük. Nem értem, miért nem lehet megérteni, hogy egy horror nem attól lesz ijesztő, hogy ráközelítenek egy háttal álló kislányra, aki ránk néz, és fekete lesz szeme-szája, meg kap egy kis farkasfogsort.
10/5

Grave Encounters 2 / Síri találkozások 2 (2012)
Lehet még fokozni, lehet még fokozni..
Erőltetett, pláne a vége. Meg klisés. Pff
10/3
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, sg1992, Dorci000
2016. július 17. 14:39 #13668
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Cell

Stephen King Mobil című regényének a feldolgozása. Nagyon vártam ezt a filmet, mert a könyv az egyik kedvencem King bácsitól és bíztam Cusack és Jackson párosában, hiszen az 1408-ban is brillíroztak. Nekem tetszett, nem lett túl hosszú, de pörögtek is az események, a színészek jók voltak és a befejezés talált.
10/8
2016. július 18. 09:18 #13669
- törölt felhasználó -    
Alice Through The Looking Glass - Alice Tükörországban (2016)

Alice története Csodaországban hozzám már egész kicsi korom óta közel állt. Természetesen a Disneys változattal nem tudtam betelni, ahogy a 2010-ben megjelent megfilmesített verzióval sem. Szóval nagyon izgultam a folytatás miatt, hogy mit tudnak ebből kihozni. Az eredeti, "első részt" ugyan nem tudták felülmúlni, de még így is egy egyedi, érdekes alkotássá kanyarították. Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter és Anne Hathaway alakítása megint csak kifogástalan volt és a humorból sem volt hiány. 10/8.5

Mike And Dave Need Wedding Dates - Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (2016)

Hát én már régen nevettem ennyit filmen az biztos. Ezzel pedig a körülöttem ülő emberek sem voltak másképp a moziteremben. Már az előzetes alapján lehet érezni, hogy ez egy könnyen emészthető, szellemes vígjáték, ami elég sok korosztályt bevonz. A színészgárda nagyon jól lett megválasztva, a cselekmény, pedig tartalmas másfél órát biztosít a nézőnek. 10/9.5

The 5th Wave - Az 5. hullám (2016)

A filmre a figyelmem a főhősnőt alakító, általam az egyik legjobban kedvelt színésznő Chloë Moretz hívta fel. Még mindig nehezen találok rá szavakat, mert a film komolysága nagyon rám ragadt mialatt néztem. Számomra amellett, hogy milyen elgondolkodtató volt, inspirációként is hatott a küzdelem, amit a Chloë által alakított Cassie és a többi szereplő részéről láthattam. Illetve, az a bizonyos csavar a végén nekem különösen tetszett, szóval erre az alkotásra tényleg érdemes időt szánni. 10/10*

Ice Age: Colliision Course - Jégkorszak: A nagy bumm (2016)

A készítőknek várniuk kellett volna ezzel a résszel. Az előző 4 filmet a gyermeteg lelkemmel imádtam, de erről sajnos, ez nem mondható el. A látványvilággal még nem volt semmi baj, viszont magának a történetnek ezúttal egyenesen izzadság szaga volt. Az alapötlet nem volt rossz, viszont nem tudták kellő érdekességgel kivitelezni. Az egyébként poénos karakterek, mostanra megfáradtak, a viccek elég erőltetettnek tűntek. Mindössze csak néhányuk sült el jól. Nekem a végére már egyenesen sok(k) lett az a "mágikus" vonal, amit új szereplőkkel kívántak behozni, egyszerűen nem kötött le az újítás. 10/3.5

Me Before You - Mielőtt megismertelek (2016)

A barátnőim vettek rá erre a filmre, nekem magáról a cselekményről fogalmam sem volt, mivel az előzetes csekkolása ezúttal elfelejtődött nálam. Így a teremben, engem meglepetésként ért az egész. Emilia Clarke a Trónok harca révén nagy kedvencem lett és most sem kellett benne csalódnom, ahogy Sam Claflinban sem. Nagyon hitelesen adták át az egész történetet, a moziban egy szem sem maradt szárazon, az enyém sem. Tele volt érzelmekkel, poénokkal és elgondolkodtató elemekkel. Rég futottam már bele ennyire lebilincselő sztoriba. 10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, sg1992, missdaisy
2016. július 18. 15:02 #13670
- törölt felhasználó -    
A könyvtolvaj - 2013

Régóta tervezgettem, hogy szánok időt erre a filmre, és végre eljött az a pillanat. Mindig is szerettem a háború közben játszódó filmeket, ez csak jobban megemeli a történetet. A szereplők jól játszottak, és amit még muszáj megemlítenem az az, hogy a filmben véltem észrevenni pár hibát (példának, a ház kéményéből szálló füst nem mozgott) de ettől eltekintve tényleg tetszett.
10/8

Red - 2010

Sose nézek akciófilmeket, de tegnap este leültem, és megnéztem ezt. Nem bántam meg. Szerintem elképesztő humoros, régen nevettem ilyen jót több filmjeleneten. Nem is kell mondani, a szereplők szuperek voltak, Marvin Boggs karaktere tetszett a legjobban laugh.gif Néhány elképesztő rész is volt benne, például amikor az elején szétlövik Frank házát, ezek miatt izgalmas az egész. Szuper film volt.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, House Of Wax
2016. július 18. 21:06 #13671
- törölt felhasználó -    
Me Before You / Mielőtt megismertelek (2016)
Már nagyon vártam, hogy megnézhessem ezt a filmet. Elsőként a könyvet olvastam el és imádtam. Nem csalódtam a filmben sem, szerintem csodás lett. Tetszik, hogy hűen követi a könyv eseményeit és a legfontosabb jelenetek sem maradtak ki. A szereposztás is nagyon jó lett. Emilia Clarke és Sam Claflin is remekül játszotta a szerepét. Lou ruhái nagyon jók lettek, még színesebbek és furcsábbak, mint ahogy elképzeltem a könyv olvasásakor. laugh.gif Ahogy a könyv, úgy a film is nagyon kedvencem lett. Biztos, hogy még sokszor megfogom nézni. Csak ajánlani tudom ezt a filmet, mert fantasztikus lett! heart.gif
10/10*

http://www.kepfeltoltes.hu/160718/tumblr_o1zf9zDdND1ulesryo1_1280_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Fannycska999, sg1992, missdaisy
2016. július 18. 22:37 #13672
sandorreka2000
sandorreka2000

StátuszA tánc érzés nélkül csak üres mozdulat az érzés tánc nélkül palackba zártszellem
Hozzászólás: 670
Csatolások: 233
Azonosító: 236388
Nagyon régóta vártam, hogy kijöjjön feliratosan a film! A Mielőtt megismertelek!
Nekem nagyon tetszett a film! Már alapból is imádom Emiliat de itt is tökéletesen alakított mind a kettő főszereplő!
Nevettem és sírtam is a filmen! Le a kalappal, mind a filmkészítők, mind a szereplők előtt! ♥ wub.gif

Ezt a részt pedig imádtam a filmben!! biggrin.gif http://baratsagmozi.hu/wp-content/gallery/mielottmeg/mielott.jpg
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Fannycska999, sg1992, missdaisy
2016. július 18. 23:37 #13673
Shireen
Shireen
bokeh

Státuszmásképp vagyunk egyformák
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 610
Azonosító: 255253
Na én is beállok a sorba a Me Before You-van biggrin.gif
imádtam. Nincsenek rá szavak mennyire szerettem az elejétől a végéig. Igazság szerint kicsit féltem, hogy az Életrevalók film copyja lesz valamilyen szinten, de neem. Teljesen más szemszögből közelítette meg a dolgokat, amit én nagyon bírtam, még ha néha a fejemet legszívesebben a falba vertem volna dry.gif Ami pedig nálam nagyon nagy szó, az az hogy egyáltalán nem irritált a főszereplő csaj. Nem tudom hogy ez Emiliának vagy a megírt karakter jellemének köszönhető, de kifejezetten szimpatikus volt. Sam Claflinről pedig nem is ejtek szót, mert akkor elég sokáig itt ülhetnénk wub3.gif
10/10*
2016. július 20. 15:19 #13674
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Joy (2015)
Jennifer Lawrence a főszerepben, a történet egyáltalán nem sablonos, és még nagyon inspiráló is. Kedvenc lett azonnal, már fél éve meg akartam nézni, de megérte kivárni, nekem nagyon tetszett.
10/10
2016. július 21. 20:26 #13675
- törölt felhasználó -    
Ten Inch Hero - Méretes hősök (2007)

Hónapok óta a lehető legszebb kifejezéssel élve is ocsmány módon rá vagyok függve a Supernatural-ra, így szinte lehetetlen volt, hogy záros határidőn belül ne vágódjak le a laptop elé megnézni ezt a filmet. [Ha már a legtöbb színész a castból gonosz módon csak horrort, vagy nem kifejezetten az én lelki világomnak való csemegét forgatott az évek során...]
Murphy törvénye azonban engem is utolért, és teljesen egyértelműen egész eddig soha nem tudtam időt szakítani rá, akármennyire is igyekeztem, vagy épp valami technikai malőr akadályozta meg, hogy nekieshessek. Ma viszont végre minden egyenesbe jött, legalábbis annyira, hogy volt viszonylag nyugodt másfél órám és egy kis segítséget is kaptam a letöltéshez, ami pedig azt jelentette, hogy Ten Inch Hero, jövök! taps.gif
Tény és való, hogy leginkább Jensen-re voltam kíváncsi, ezt kár lenne tagadni egyetlen pillanatig is. Őszintén érdekelt, hogy hogyan teljesít majd egy ilyen, nem épp a korábbi(ak)hoz hasonló szerepben, Priestly karaktereként pedig... basszus, még mindig itt ül miatta a bugyuta vigyor a képemen. biggrin.gif Valamivel több jelenetet és szöveget is el tudtam volna képzelni neki, de lehet, hogy ez csak az elfogultság miatt van így. Mindenesetre az, amit produkált teljesen megnyert és számomra kifogástalan volt. Rengetegszer csalt mosolyt az arcomra, de ez mindenki másra is igaz a szereplők közül. Mr. Ackles mellett gyönyörű felesége, Danneel Harris volt, akire első perctől kezdve borzasztó módon vártam, tőle ugyanis még semmit nem láttam korábban, a tudat meg, hogy ez a film hozta össze őket még inkább felcsigázott már a legelején. Pozitívat csalódtam, ennek pedig nagyon-nagyon örültem. Bár voltak Tish-nek olyan pillanatai, amikor nem kifejezetten éreztem a szívem csücskének, Danneelt nem lehetett nem imádni, én legalábbis képtelen voltam rá. Teljesen az ujja köré csavart a nőszemély. wub3.gif
A többiek közül Elisabeth Harnois és John Doe voltak, akiket látásból ismertem, de pontosan nem tudtam megmondani, hogy hol találkoztam velük korábban, Clea DuVall-t pedig a Mentsd meg a pom-pom lányt! című filmben láttam először, így szerencsére ő sem volt totál ismeretlen számomra.
Már a film megnézése előtt hetekkel olvasgattam a kritikákat, és bár azt hiszem, csak jót hallottam minden felől, mégis tartottam kicsit tőle, hogy valamiért nem fog megfogni ez az egész. Ismét csalódtam. Ismét pozitív értelemben, természetesen. Nem állnék neki agyonspoilerezni azok számára, akik esetleg kedvet kaptak hozzá ezután, csak annyit mondhatok, hogy megéri megnézni. Azt a kevesebb, mint másfél órát simán megéri. Tipikusan egy nyári esti film, ami képes több tucatszor megmosolyogtatni, ezzel együtt pedig könnyeket is csal az ember szemébe... ez enyémbe legalábbis sikerült. A karakterekért egytől egyig odáig voltam, a szövegek is szuperül meg lettek írva, és... úgy az egész tagadhatatlanul szép, édes és tökéletesen kerek lett. Az egyetlen, ami picit szívfájdalom volt számomra, az drága Priestly átalakulása. Azt tényleg sajnáltam. cray.gif
Ettől eltekintve imádtam első percétől az utolsóig. Biztosan bekerült a kedvenceim közé. Tényleg csak ajánlani tudom.

10/10* heart.gif

https://67.media.tumblr.com/79be43510c27b9a7ce8aeabef699523a/tumblr_n6tbcxn90c1rf964mo1_250.gif https://33.media.tumblr.com/3d247812d788e544ec06c4d909fea9e4/tumblr_mhwyt4U6s01r6hoj2o3_250.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, House Of Wax
2016. július 23. 10:22 #13676
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Demolition (2016)
Még mindig nagyon bánt, hogy a film nem jött a mozikba, de hát, mit lehet tenni. Én pontosan azt kaptam tőle amit vártam, nagyon tetszett a film. Végig érződött, hogy ez Jean-Marc Vallée munkája, akit mellesleg nagyon szeretek. Jobb rendező nem is készíthette volna el a filmet. Bryan Sipe pedig remek munkát végzett a forgatókönyvvel. Igazából nagyon tanulságos film, mert az emberek sokszor nem azt érzik amit őszintén éreznek, hanem azt, amit elvárnak tőlük. Sokszor úgy cselekszünk ahogy elvárják tőlünk, nem pedig úgy, ahogy mi igazán szeretnék, pedig csak ez az egy életünk van és azt úgy kellene élnünk ahogy mi akarjuk. Rám nagy hatással volt a film mondanivalója, talán nem mindenkinek fog átjönni, de nekem nagyon is átjött az üzenet.
Jake Gyllenhaal ( heart.gif ) zseniális volt, mint mindig. Minden filmje után megállapítom, hogy nem véletlen ő az egyik kedvenc színészem. Hihetetlen, hogy mekkora tehetség. Naomi Watts is ügyes volt, mint mindig, őt is nagyon kedvelem. Aki még nagyot alakított, az Judah Lewis volt, szerintem jó karrier áll előtt, mert tehetséges. Viszont Heather Lind borzasztóan unszimpatikus volt, függetlenül attól, hogy keveset volt benne, nagyon irritáló volt. Mondjuk a karaktere se volt sokkal szimpatikusabb, bizonyos dolgok miatt.
Én nagyon szerettem ezt a filmet, jó párszor fogom látni még, úgy érzem. Az egyik kedvenc Jake filmem lett.

10*10

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres * Mike and Dave Need Wedding Dates (2016)
Ettől a filmtől eléggé tartottam, mert a 4 főszereplő közül csak egy színészt kedvelek nagyon, a többieket eddig nagyon nem kedveltem. Ráadásul eddig egyikük humora sem jött át nekem. De ez a film nagyon kellemes csalódás volt. Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, pláne nem ennyire. Imádtam. Nagyon sokat nevettem rajta, és leszámítva egy jelenetet, nekem az egész film rendben volt.
Zac Efron eddig is nagy kedvencem volt, természetesen benne most sem csalódtam. Csalódást Adam DeVine okozott, de a jó értelemben, pozitívan csalódtam benne. Nekem eddig az összes filmjében sok és túlzó volt, de itt nagyon megkedveltem. Anna Kendrick és Aubrey Plaza sosem lesznek a kedvenceim, egyszerűen nem bírom őket, de most a filmben meg kell, hogy dicsérjem őket, mert ezt a két karaktert nagyon jól hozták.
Nagyon jó film lett, örülök, hogy sikerült megnézzem moziban mert remek kikapcsolódás volt.

10*10

Válaszúton * The Choice (2016)
A kedvenc Nicholas Sparks könyvem! Nagyon örültem neki mikor kiderült, hogy megfilmesítik, plusz mikor olvastam, hogy Bryan Sipe írja a forgatókönyvet, elkönyveltem a sikert, és igazam is lett. Nagyon jó filmet hoztak össze. Nem is nagyon tudok mit írni mert a könyvről már régebben kifejtettem a véleményemet, inkább csak annyit mondanék, hogy hű lett a könyvhöz.
Benjamin Walker először nem tűnt jó választásnak, de a filmet nézve úgy döntöttem, hogy tévedtem, nagyon hiteles volt, mint Travis. Teresa Palmer nagyon nem tartozik a kedvenceim közé, nem is tartom akkora tehetségnek, de itt azt kell mondjam, hogy ügyes volt, jól állt neki Gabby karaktere.
Gyönyörű film, akárcsak az összes Nicholas Sparks film/könyv!

10*10

Mielőtt Megismertelek * Me Before You (2016)
Nagyon szép film. Sokat nevettem, mosolyogtam és sírtam rajta. Ez egész történet annyira megható, a karakterek szerethetőek, nem igen tudok belekötni. Vagyis nekem a végével voltak gondjaim, őszinte leszek. Nagyon nem erre a végkifejletre számítottam.
Emilia Clarke nagyon ügyes volt, még semmiben nem láttam eddig, de interjúkat láttam már tőle, nagyon kedves és aranyos lánynak tűnik, és szerintem színésznőként is ügyes. Sam Claflin-ben sem csalódtam.
A végét leszámítva, tökéletes film!

9*10

Amikor kialszik a fény * Lights Out (2016)
Ez egy nagyon hatásos film volt a moziban. Sikerült tegnap este elmenni rá és hát azért este lefekvés előtt volt, hogy kicsit paráztam a sötétben. James Wan egy zseni a horror kategóriában, amit ő kiad a kezéből, na, az garantáltan a frászt hozza rád. Nagyon jó film lett, ijesztő volt, tele feszültséggel, picit mondjuk egyszerű volt a sztori, azon bonyolítottam volna, de se baj.
Teresa Palmer nagyon ügyes volt, szerintem még életében nem alakított ilyen jól. Szerintem a horrorban tudna ő a leginkább kibontakozni, mert itt imádtam a játékát. Maria Bello, hát, inkább hagyjuk, hogy ez a nőt mit "hozott" ebben a filmben. Nem tudom, hogy mit esznek ezen a nőn, de komolyan.
Érdemes megnézni, ez tényleg horror film lett, ijesztő, nem pedig undorító mint a mai horror filmek 90%-a.

10*10

Démonok között 2. * The Conjuring 2. (2016)
Sajnos mozis minőségben láttam, de a lényeg így is átjött. Az első rész az egyik kedvenc horror filmem, és ez is hozta a színvonalat. Itt is volt egyszer-kétszer, hogy rendesen beparáztam.
Vera Farmiga és Patrick Wilson jól dolgoznak együtt, mindkettejüket nagyon kedvelem, szerintem remek színészek.
Ha választani kellene, akkor azt mondanám, hogy nekem az első rész jobban tetszett, valamivel, de ebben sem csalódtam igazság szerint, pedig az előzetes alapján nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, de tévedtem.

9*10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Coreline, sg1992, missdaisy
2016. július 23. 15:24 #13677
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Mióta nem írtam ide, ezeket a számomra új filmeket láttam:

Sicario/Sicario - A bérgyilkos
Nagyon kedvelem Emily Blunt-ot, az egyik kedvenc színésznőm és itt sem volt gond az alakításával, de ez a film nekem nem jött át. Amennyire jó volt az előzetes, annyira volt uncsi a film. Először moziban akartam megnézni, de örülök, hogy nem adtam érte pénzt. 10/7

The Revenant/A visszatérő
Ezt még anno moziban láttam és Leonardo DiCaprio miatt néztem meg, az már külön ráadás volt, hogy Tom Hardy és Domhnall Gleeson is szerepeltek benne... biggrin.gif A filmről annyit, hogy a képi világa gyönyörű volt, már-már túl gyönyörű és elég sokáig mutogatták, néha úgy éreztem természetfilmet nézek. A story elég lassú, de összességében tetszett, de nálam ez a film akkor is egyszer nézős kategória. A színészek profin játszottak, és habár Leo most is kihozta a maximumot a szerepből, nem ezért a filmért adtam volna neki Oscar-t. Persze ennek ellenére iszonyatosan boldog voltam mikor átvehette! A filmnek 10/8,5

The Walk/Kötéltánc
Először is szögezzük le: Philippe Petit nem normális!!! biggrin.gif Hallottam már sokat róla, de megmondom őszintén csak a film közben esett le, hogy mekkora dolgot is vitt véghez, hogy mekkora őrültség amit csinált! Joseph Gordon-Levitt remekül szerepelt, tényleg semmi rosszat nem mondhatok rá, nagyon ügyes volt. A film amúgy nekem nagyon bejött, tériszonyos lévén alig bírtam a végét megnézni, minden egyes bizonytalan lépésnél szédültem. Nagyon jó volt a képi világa. szerintem elő fogom még szedni máskor is! 10/10

Brooklyn/Brooklyn
Nagyon-nagyon vártam ezt a filmet és nem csalódtam. Nekem nagyon tetszett, iszonyú jó volt a szereposztás, Saoirse Ronan-t én nagyon megkedveltem, és hát Domhnall Gleeson wub.gif ... Imádom, egyem is meg a kis vörös képét thumbsup.gif A helyszínek is nagyon tetszettek, főleg az ír jelenetek. Habár én is így fejeztem volna be a filmet, azért én iszonyúan sajnáltam Jim Farrell karakterét! Emory Cohen-t nem ismertem eddig, de szimpatikus, átjött amit csinált. smileeee.gif A könyvet már nagyon várom, tuti megveszem! A filmnek 10/10

Fathers & Daughters/Apák és lányaik
Az előzetes alapján nagyon kíváncsi lettem, habár megmondom őszintén sem Russell Crowe, sem pedig Amanda Seyfried nem tartoznak a kedvenceim közé, sőt! A filmben mégis valahogy kedveltem most Russell-t, csodálatos volt az apa-lánya szeretet közöttük, a kiscsajt meg egyenesen meg tudtam volna zabálni. Amanda, hát nem tudom, de szerintem ez a nő minden filmben egyforma. Ráadásul a karakterétől meg egyenesen hülyét kaptam. Nem értettem azért mert neki marha sz@r élete volt, miért kell bántani az egyetlen embert aki el tudta viselni(Aaron Paul). Aaron amúgy számomra egy nagyon szimpatikus színész, örülök, hogy egyre több filmben láthatjuk. Ennek a filmnek mondjuk 10/9.

Consussion/Sérülés
Ezt a filmet is szintén az előzetes alapján találtam meg, mivel szeretem az igaz történeteket, gondoltam meglesem. Will Smith-t én nem tartom valami nagy színésznek, de bevallom, ezt iszonyúan jól csinálta, valami elképesztő alakítás volt. Örültem Alec Baldwinnak is, nagyon kedvelem. Gugu Mbatha-Raw is egyre szimpatikusabb. Tetszett a film, bár nagyon felidegesített ahogy viselkedtek a foci szövetségben, ezeknek nem számított semmi csak a pénz, fúj. De végül jó vége lett, és a film is 10/10.

The Choice/Válaszúton
Imádom Nicholas Sparks könyveit, ezt is nagyon szerettem mikor olvastam, bár nem ez a legpörgősebb könyve, kíváncsi voltam, hogy meg tudják-e úgy csinálni, hogy ne legyen unalmas. Mert oké, hogy a könyv nem volt uncsi, de ezt filmben nem tudtam annyira elképzelni. Voltak is benne a könyvhöz képest változások bőven, de nekem nagyon tetszett, egyszerűen imádtam, a helyszínt, a színészeket, mindent és mindenkit. Bár tudtam mi lesz a vége, én nagyon meghatódtam. Az elején a Travist megformáló Benjamin Walker-t nem bírtam megszokni, de a végére nagyon megkedveltem, mégis illett rá a szerep, aranyos volt nagyon. Teresa Palmer sem a legnagyobb színésznő aki a Földre született, de én őt is kedvelem. Akit még nagyon szerettem a könyvben az Steph, és nagyon örültem, hogy egy olyan színésznő keltette életre akit szintén nagyon bírok (Maggie Grace). Biztosan sokszor meg fogom még nézni ezt a filmet 10/100* heart.gif

Me Before You/Mielőtt megismertelek
Hűűű, a másik nagy szerelem. Jojo Moyes könyve az egyik legnagyobb kedvencem, kétszer is olvastam egymás után, egyszerűen letehetetlen, imádat a végtelenségig! Amúgy vicces, mert először láttam a film bemutatóját, aztán olvastam kétszer a könyvet, aztán néztem meg a filmet. Azt kell mondanom, hogy minden színészt tökéletesen eltaláltak, Sam Claflin iszonyú jól hozta a mogorva figurát, és ahogy enyhült meg, úgy lopta be magát szerintem minden néző szívébe. Emilia Clarke a legtökéletesebb választás volt Lou szerepére, habár nem láttam még semmiben, ellenben Sam-mel aki benne volt a United filmben, Emilia rögtön megszerettette magát. A két színész között működött a kémia, és iszonyúan összeillettek. Minden tetszett a filmben, nevettem és sírtam felváltva! Brendan Coyle megjelenésének is örültem, imádom a Downton Abbey-ben Mr. Bates-t. Viszont sajnáltam, hogy Matthew Lewis kapta Patrick szerepét, itt nagyon nem kedveltem, pedig Matthew-t meg tök szeretem. Na mindegy, ezt a filmet is ezerszer meg fogom nézni 10/1000*** wub.gif heart.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, House Of Wax, SmileyZ, Fannycska999, sg1992
2016. július 25. 11:09 #13678
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
The Visit / A látogatás (2015)
Jó beteg egy film, kár, hogy már az elején a szrt is kiijesztették belőlünk, utána, szépen fokozatosan a vége felé elég langyi lett a dolog (ettől függetlenül volt, hogy a takaró alá bújtam inkább), de a szereplők jól meg lettek csinálva, elég hiteles volt.
10/7

Lights out / Amikor kialszik a fény (2016)
Jó lett volna, ha nem tudjuk meg már szinte a legelején, hogy miről van szó, sokkal jobb lett volna, ha a végén derül ki minden. A pincés jelenet volt ijesztő, de igazán a többi nem, szóval picit többet vártam volna tőle, de egyszer tűrhető volt.
10/7
2016. július 25. 11:17 #13679
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Csatolások: 0
Azonosító: 256979
Másnaposok wub.gif
2016. július 25. 13:08 #13680
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Zöld hentesek. Jézusom! Kegyetlen volt, de imádtam.
710 oldal 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!