A mozijegy árát megérte, ezen kár is lenne vitatkozni. Már legalább egy hét eltelt, hagytam leülepedni a filmet és bár pozitív élményekkel gazdagodva ballagtam ki a moziteremből, mégis így utólag visszanézve valami hiányzott belőle. Mia és Johnny iszonyú jól alakított, fantasztikusak voltak a jelmezek, a CGI kifogástalan volt. Olyan látványt tártak a néző elé, hogy néhol az állam is leesett, de mindez kevés volt. Talán az a legfőbb bajom ezzel, hogy nem Tim Burton keze nyomát láttam. Nem volt meg benne az a sötét, nyomasztó lidérces stílus, mint ami általában Burton munkásságát jellemzi. Az első rész valóban túlzottan komor hangulatú, és pont ez okán emelkedett ki a többi mesefilmek újragondolásától. Ebben viszont inkább a könnyedségre és a humorizálásra fókuszáltak, és az emberek nem értették, sőt mi több nem is ezt várták ettől a filmtől. Azt hiszem én voltam az egyedüli ember a moziterembe aki kuncogott a poénokon. Kifejezetten tetszett, hogy többet megtudunk a Kalaposról no meg Iracebeth-ről, sőt mi több az utóbbinak nagyon örültem. Tetszett az, hogy átvitt értelemben, de szó esett a tér-idő meghajlításáról, az időben való utazásról (amúgy is közkedvelt téma nálam mostanság) és arról, hogy ami már egyszer megtörtént, azon változtatni nem tudsz, de tanulni belőle igen. Anne Hathaway pedig gyönyörű volt, imádtam!
10/7 - Az első rész sokkal jobban tetszett, de ez sem volt rossz. Kellemes időtöltés volt és nem érzem pénzpazarlásnak.
Diva (Burlesque - 2010)
Őszintén bevallom nektek egyedül Christina Aguilera vett rá arra, hogy megnézzem. A filmnek volt egyfajta hangulata, és rádöbbentem, hogy szeretnék olyan gyönyörű nő lenni, mint Christina. Kb. az egész két órás játékidő alatt csak csodáltam, hogy milyen szép nő.
10/7 - Szórakoztatni szórakoztatott, ez tény. Talán, ha Xtinát akarom megcsodálni elő fogom venni. Tetszett, ám mélyen nem érintett meg. Ha zenés filmet akarsz nézni langyi sztorival, akkor ez megfelelő, ráadásul első osztályú. A Step up féle sz*rságok a nyomába sem érnek.

3 felhasználónak tetszik: