Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 08. 21:35 #13601
- törölt felhasználó -    
Pixels
Nagyon tetszett.Egy kissé előszpr gagyinak tűnt,de egy igazi jó film.AZ egyik kedvencem is lett.Főleg azért is szeretem,mert Adam Sandler és még egy csomó jópofa színész játszik benne.Szóval 10/10-re értékelném
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2016. május 12. 21:37 #13602
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Amerika Kapitány: Polgárháború

Iszonyatosan jó volt, pontosan azt kaptam amit vártam. Rengeteg karakter, de azért a középpontban volt a Kapitány és csapata. Imádtam a cselekményt, a szereplőket, a poénokat és a végét még meg is sirattam. Rengeteg érzelmet kiváltott belőlem ez a film. Ami kicsit tényleg kevés volt az a Zemo báró bemutatása, de talán annyira nem is hiányzott. Oh, és Sebastian Stan Bucky szerepében most teljesedett ki szerintem. Imádtam heart.gif

10/10
7 felhasználónak tetszik: An_d_a, SmileyZ, House Of Wax, Nina 10, ozoli, Average Girl, iannina
2016. május 13. 21:07 #13603
- törölt felhasználó -    
Deadpool
Hát jajj.Nagyon nagyot csalódtam sad.gif Mindenki itt reklámozta,hogy az mekkora film meg minden,de pff olyan semmiylen.Én megszállotja vagyok az ilyesmi filmeknek,de ez nem volt jó.A történet olyan béna vagyis alig van értelme.Nem tudom mit fognak kihozni a folytatásból.SZóval ez olyan 10/3 lenne
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, BloggerinaBella
2016. május 14. 19:17 #13604
WonderWoman2000
WonderWoman2000
új tag

StátuszLe kell zuhannunk egy párszor, hogy megtanuljunk repülni. - Flash
Hozzászólás: 64
Csatolások: 1
Azonosító: 255287
Amerika Kapitány: Polgárháború
Egyszerűen zseniális. Az eddigi egyik legjobb Marvel film. Ez a pókember az eddigi legjobb és legreálisabb pókember. Hatalmas pacsi ezért a készítőknek és Tom Hollandnak.
És választani se tudtam a Kapitány és Vasember között se, mert mindkettőjüknek igaza volt.
Spoiler
Az a jelenet a vége felé, amikor Kapitány meg Vasember bunyózik, és Vasember mondja, hogy "Az a pajzs nem a tiéd. Apám csinálta." Kapitány meg eldobja. -na az zseniális jelenet volt.
Spoiler vége

10/10*
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, ozoli, iannina
2016. május 17. 11:49 #13605
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Amerika Kapitány: Polgárháború * Captain America: Civil War (2016) 3D
Szerencsére kétszer is megnézhettem moziban, amiért nagyon hálás vagyok. Imádtam, számomra a legjobb Amerika Kapitány rész lett.
A színészek tökéletesek voltak, mindig meglepődöm, hogy Chris Evans ( wub.gif ) mennyire tökéletes Amerika Kapitánynak. Valamint az is mindig meglep, hogy Robert Downey Jr. ( wub.gif ) milyen kegyetlenül jól hozza Tonyt. Az új szereplőket (Chadwick Boseman, Tom Holland) még szoknom kell, bevallom, de úgy összességében velük sem volt bajom.
Fantasztikus film lett, izgalmas, néhol humoros, látványos, tökéletes.

10*10

Rossz szomszédság 2. * Neighbors 2: Sorority Rising (2016)
Nagyon vártam már ezt a filmet, és nem csalódtam. Hálás vagyok (SmileyZ), hogy moziban láthattam ezt a filmet is.
Nagyon ütős volt, végig röhögtem az egészet, teljes mértékben hozta az első rész színvonalát. Seth Rogen és Zac Efron nagyon jó páros, szívesen látnám őket együtt másban is.
Nagyon jó film lett, csak ajánlani tudom, totál eltalálták az én stílusomat.

10*10

Bátrak városa * Bravetown (2015)
Nekem nagyon tetszett, habár kiszámítható volt és semmi újat nem tudott mutatni, én mégis szerettem.
7*10

Hogyan legyünk szinglik? * How to Be Single (2016)
Sokkal többet vártam ettől a filmtől. Egyszer nézhető kategória lett.
5*10

Ave, Cézár! * Hail, Caesar! (2016)

Moziban szerettem volna megnézni, de nagyon örülök, hogy nem jött össze, mert hatalmas csalódás volt. Sok kedvencem volt benne, de ezt még ők sem tudták megmenteni.
3*10
6 felhasználónak tetszik: SmileyZ, ozoli, CandUs, missdaisy, Bessie, iannina
2016. május 18. 01:21 #13606
Athena
Athena
új tag
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 254470
Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline)
Hát ez most nagyon kellett a lelkemnek.Gyönyörű romantikus film, ami végig a képernyő elé ragasztott.Mi tagadás ritkán sírok egy filmen, de ezt sikerült megkönnyeznem.Számomra nagyon megindító volt.A színészek egytől egyik zseniálisak voltak.Mellékesen Michiel Huismant jó volt a Trónok harcán kívül is látni.smileeee.gif
Nekem mindenképp többször nézős darab.
10/10
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Brie, missdaisy, Toxic, iannina
2016. május 18. 06:12 #13607
Brie
Brie
Hozzászólás: 854
Csatolások: 820
Azonosító: 201479
Deadpool:
- Nekem nagyon tetszett, végre egy vígjáték amin lehetett nevetni mert volt benne humor. Ryan Reynolds nem volt erőltetett szerintem profizmussal vitte a hátán az egész filmet. Fantasztikus alakítás !! thumbsup.gif
- Azért persze ebből a filmből sem maradhatott ki amit nem túlzottan szeretek egy filmben sem, hogy rengetek meztelen és szex van benne... Manapság egy filmből sem képesek kihagyni, mindegyikben van minimum egy mellvillantás, hát ebben kicsit több volt. Persze a túlfűtött fiataloknak ez kell. dry.gif 10/6

Legenda
Imádom Tom Hardy-t ezért szinte minden filmjét láttam minimum 100x és természetesen ezt is. Hihetetlen profi színésznek tartom, ahogy ebben a filmben is képes volt egyszerre eljátszani a két különböző kaliberű embert.. Rég volt már olyan színész akire ennyire felnéztem. Emily Browning-tól már sajnos láttam jobb filmet is, de azért ő sem volt rossz. A film története egyébként kicsit lapos, nem tudja eldönteni az ember, hogy ez most romantikus akar lenni vagy valami egészen más. 10/9
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. május 19. 15:40 #13608
Athena
Athena
új tag
Holtodiglan (Gone Girl)
TE JÓ ISTEN!Nem emlékszem, hogy mikor láttam utoljára ennyire beteg filmet.Kiráz a hideg a történettől.Szörnyű belegondolni, hogy ilyen emberek simán élhetnek a világban.Az elején kicsit nehezen indult be a sztori, a vége pedig nekem eléggé idegesítő volt, de az igaz, hogy így egyáltalán nem kiszámítható.
Ben Affleck is jól játszott, de Rosamund Pike valami eszméletlen volt ebben a szerepben.David Fincher ismét zseniálisat alkotott.
8/10
8 felhasználónak tetszik: Beyla, House Of Wax, duracell, CandUs, missdaisy, SmileyZ, Shadowsblood, habibi
2016. május 20. 00:52 #13609
Athena
Athena
új tag
Szerelmünk lapjai (The Notebook)
Egyáltalán nem értem, hogy miért van még máig is akkora felhajtás ekörül a film körül.Számomra nagyon unalmas volt.Talán Allie karaktere idegesített a legjobban, azzal a folytonos eszement vihogásával.Hisztis csitri, aki nagy nehezen tudja csak eldönteni, hogy mit akar.Ezen kívül szerintem Ryan Gosling rettentő rosszul játszotta Noah szerepét.Szinte alig láttam valamilyen érzelmet az arcán.Egyedül az idős Noah karaktere fogott meg.Ezért kapja a 2 pontot a film.Ezerszer jobb filmek is vannak ebben a kategóriában.Időpocsékolás volt ez a majdnem 2 óra.
2/10
3 felhasználónak tetszik: Beyla, missdaisy, BloggerinaBella
2016. május 20. 17:07 #13610
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Deadpool

Semmivel nem volt különb, mint a többi Marvel film, amiket szintén nem kedvelek. Azt gondolják, csak mert elmondják a hollywoodi kliséket mielőtt be is mutatnák, vagy mert agyba főbe káromkodnak, és a stáblistában vicces jelzőkkel illeték magukat a készítők, hogy milyen nagyot újítottak, de pont ugyanolyan slampos volt ez is.
Deadpool nagyon szeret káromkodni, érdekes a stílusa, olyan szerencsétlen kissé félkegyelmű, csúnya, mégis szupererős és mégis menő. Ezért szeretnélek vele azonosulni.
Ryant kedvelem, jó színész, de őszintén szólva a szereplése nagy részét számomra Nagy Ervin szinkronszínész dobta fel. És igen, Magyarul néztem. tongue.gif
Gina Carano nagyon badass csaj bevallom, de semmi extra.
10/5
4 felhasználónak tetszik: rammievengeance, missdaisy, Wyrd, habibi
2016. május 23. 18:40 #13611
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Sharknado 2-3 (2014-2015)

Az első rész is tele volt hülyeségekkel, de ez a kettő vitte a pálmát. Nem szoktam Asylum filmeket nézni, de erre már csak azért is kíváncsi voltam a nagy visszhangja miatt. Betegnek kell lennie valakinek ahhoz, hogy ilyeneket kitaláljon és mindezt papírra is vesse. A harmadik rész utolsó tíz perce gyilkos volt - sikerül az űrből kilőni valami lézerrel a sharknadókat (ami már lassan átment sharikkánba rohog.gif ), aztán az űrbe felszállnak a cápák, élnek, harapnak, és a f*szi előveszi a lézer láncfűrészét (kajak, mint Luke Skywalker), aztán sz*rrá kaszabolja velük szkafanderben az űrben repkedő cápákat. Ez kib*szott beteg, akárhogyan is nézem. rohog.gif Ja, és az sem volt semmi, ahogyan a csaj megszülte a gyereket a cápa gyomrában, oszt kitolja a csávónak a vágott lyukon keresztül.XD Nekem azért tetszett annyira, mert nem veszi magát komolyan. A történet gagyi és a színészek is tudják, hogy ez egy sz*r és igen is sz*rnak kell lennie. Fittyet hánynak a fizikai törvényekre és szerintük a biológia is egy kicsit másképp működik.

10/5 - Nem azt mondom, hogy még egyszer meg akarom nézni a Sharknado filmeket, de azt be kell látnom, hogy ez már az annyira szar, hogy már a jó kategória. Szét röhögtem az agyamat. Azért szomorú, hogy az elmúlt tíz évben Asylum filmeken lehet a legjobban mulatni.
2016. május 24. 16:34 #13612
Beyla
Beyla
carter

Nos, a rendkívül sz*r időre való tekintettel (nálam hajnal óta szakad az eső, dörög és villámlik) úgy döntöttem, hogy Gerard Butler napot tartok, így tehát bedaráltam a két legújabb filmjét egy liter eper turmixszal. Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de én nagyon szeretek ilyen sz*r időben házimozizni. laugh.gif

Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma (London has fallen - 2015)

Az első felvonás nem volt rossz, ám már akkor is leírtam, hogy nekem a White house down a Fox-Tatum párossal sokkal jobban tetszett, és még annál jobban is lekötött. Köze nem sok volt az imént említett filmhez, csupán csak annyi, hogy a szereplőgárda ugyanaz. Szeretem a terroristás filmeket, és talán ez volt az egyetlen ok (no meg persze Mr. Butler wub.gif ), hogy nem kapcsoltam ki a fenébe. Szeretem az ilyen Homeland-féle terroristás muszlim ömlengéseket, szóval sajnos megfogott és inkább a végig nézése mellett döntöttem. Néhány extrém túlzáson sokat nevettem - pl., hogy felrobbantották majdhogynem egész Londont. Oké, kiderül, hogy ez egy régen tervezett támadás volt, de akkor is. Túlzás volt felrobbantani a katedrálist, az autókat, a hidat és még mit tudom én, hogy miket, mert már nyomon követni is képtelen voltam. Gerardnak még mindig jól állnak a superhero akció szerepek, no meg a ronda beszéd. Hát azon a "F*ck you! F*ck me?" autós jeleneten szakadtam. Vicces volt. rohog.gif No meg az a halál komoly fej... olyan arcot vágott, mint akinek szorulása van. biggrin.gif Tetszett az alakítása, de az a baromi komoly ábrázat haláli vicces volt.

10/8 - Imádom az ilyen muszlim terroristás mizériákat, és bár messze volt a reálistól, jobban tetszett, mint az első rész. No persze ez is tele volt "Na ne má'!" dolgokkal, de akció filmnek teljesen korrekt.

Egyiptom istenei (Gods of Egypt - 2016)

Aki szereti a Múmia-féle kalandfilmeket, annak szerintem ez is tetszeni fog. Gyermekkoromban megszámlálhatatlanul sokszor láttam az első két Múmia filmet, így az Egyiptomi kultúra és az efféle kalandfilmek közel állnak hozzám. Hathor lehetett volna szebb, ugyanis szépsége nem volt földöntúli, bár az is igaz, hogy a babonája miatt volt képes mindenkit manipulálni. Szörnyű kimondani, de ez is egy látványfilm, vagyis legalább annak akarták a készítők. Kár, hogy végül nem jutottam el rá moziba, hiszen a színkavalkádok és maga a látvány lenyűgöző volt. Első sorban a Jupiter felemelkedése jutott eszembe, viszont itt az a különbség, hogy a történet izgalmas és fordulatos, míg a Jupiter felemelkedése voltaképp semmiről sem szól. Van benne testvér viszály, tiszta szerelem, harc és no meg persze ármánykodás. Érdekes, hogy a Csillagkapuban felépített egyiptomi kultúra mítosza (nem feltétlenül a goa'uldra gondolok) mennyire hasonlít arra, amit ebben a filmben láthatunk. Amikor Horus elmegy imádkozni Ré napistenhez, arról a hatalmas építményről nekem abszolút a Csillagkapu jutott az eszembe - teljesen úgy nézett ki. Gerard pedig k*rva jó son of a b*tch volt. Még a gonosz szerepek is jól állnak neki. laugh.gif Borítékolható volt, hogy a végén Horus nem kegyelmez neki és megöli, ám még ettől eltekintve szívesen megnézném több negatív karajter bőrébe bújva. Nikolaj Coster-Waldau pedig pozitív csalódás volt. Noha eddig a Trónok harca Királyölőjeként ismertem, kellemes volt vele ez a két óra játékidő. Tehetséges sármos színész, szívesen látnám még hasonló műfajú - vagy akár egy akció - filmben. laugh.gif

10/9 - Hmmm... látványfilm, de engem megvett. Nagyon tetszett. A története tanulságot mesél el, nem üres és nem feltétlen a látványra szorítkoztak a készítők. Szívesen megnézném még egyszer.
4 felhasználónak tetszik: Lil98, House Of Wax, Szandi0820, missdaisy
2016. május 24. 22:32 #13613
- törölt felhasználó -    
A tenger dala
Annyira jót tett most a lelkemnek Saoirse, a kis fókatündér története! Minden egyes pillanatát élveztem, káprázatosan gyönyörű volt a történet és maga a megvalósítás is. Annyi érzelem van benne, annyi izgalom, és humor is pont annyi volt benne, mint amennyi kellett. De tényleg, nem tudok mást mondani, minthogy tényleg egy nagyon gyönyörű meséről van szó. Az egész egy tánc, egy pillanatra sem laposodik el, nem tudnék olyan karaktert mondani, aki ne nőtt volna hozzá a szívemhez. A zenék szintúgy nagyon szépek voltak (pontosabban egy), miközben azt hallgatom szárnyalni támad kedvem és úgy érzem egy pillanatra a lelkem békességre lel a dallamokban. A kinézet pedig magáért beszél... egyedi, és (sokadszorra is) álomszép, nagyon-nagyon tetszik, hogy a készítők inkább egy művészibb formában alkották meg, és az abszolút realitásra nem igazán adtak látvány szempontjából. A kedvenc rajzfilmem lett hivatalosan is! Bár ismertebb lenne, a klasszikusok közé biztosan be lehetne sorolni! Az én szememben legalábbis egy hatalmas klasszikussá nőtt A tenger dala.
10/10*****
2016. május 28. 21:33 #13614
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1472
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
100 Days with Mr. Arrogant (2004)
Ezt a filmet minden koreai kedvelőnek látnia kel és ajánlom mert nagyon szórakoztató ez a film. Nagyon jól alakítja a szerepét Kim Jae-Won színész és persze a többi színészek és színésznők is jók a filmben. thumbsup.gif
2016. május 28. 23:56 #13615
Beyla
Beyla
carter

Démonok között (The Conjuring - 2013)

Őszintén szólva régen láttam olyan filmet, ami borzongást és hidegrázást váltott ki belőlem. Pontosan egy ilyen alkotásra vágytam ma este - nem a vér fröcsög, de konkrétan a nyomasztó hangulatától stresszes leszel. Az eleje kissé unalmas volt és a történet is nehezen indult be, így félő volt, hogy a házban történő furcsa megmagyarázhatatlan dolgok után leragadnak a Paranormal activity szintjén. Hála a jó Istennek, de nem. Túl tudtak lendülni azon a kritikus ponton, amelyen az imént felhozott alkotás nem. A történet nagyon jól van felépítve, és a végéig tudták tartani feszültséget, pláne az utolsó 10-15 percben. Egyes jelenetnél a hideg is futkorászott a hátamon, és ami a legbizarabb az egészben, azaz, hogy amit a néző elé tárnak, az valakivel valóban megtörtént. Jesszus, így leírva is tiszta libabőr lettem. huh.gif Hiszek a spiritualitásban, ám nálam ezek a démonok kb. megmaradtak az Odaát szintjén, mivel nem igazán hiszek bennük. Van test és lélek, no de démonok? Vagyis ez nem is inkább démon volt, hanem egy gonosz szellem/lélek. Voltak klasszikus klisé momentumok, amelyek szinte egyáltalán nem is zavartak, annyira le tudott bilincselni. Vera Farmiga még mindig gyönyörű nő heart.gif , és hihetetlenül jól működött közte és Patrick között a kémia. Volt néhány kifejezetten undorító jelenet is. Pl. amikor a démon úgy szállja meg a nőt, hogy belehány a szájába, és úgy jön ki belőle, hogy ki is hányja. Vagy amikor a fejére húzott lepedőn szintén hasonlóan jár el... blink.gif Gusztustalanul oldották meg.

10/10 - Nálam ez maximális pontszám. Majd pár év múlva, ha nem fogok annyira emlékezni a sztorira, előveszem és újra összesz*rom magamat rajta. Briliáns horrorfilmre sikerült és olyan nyomasztó hangulata van, hogy talán még a klasszikus Ördögűzőt is lekörözi. Esti szórakozásnak tökéletes.
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Toxic, Alison Lerman, Lady Suzy, missdaisy, iannina
2016. május 29. 15:11 #13616
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Hush

Mike Flanagan megint alkotott az Oculus után. Adott egy izgi thriller egy nagyon szimpatikus süketnéma csajszival és egy beteg, érzéketlen állattal. Élveztem minden percét.
10/9

The Boy / A fiú

Párszor megugrasztott a székemben ez a szemét porcelánbábu. A végén lévő csavart nem láttam előre, bár már találkoztam vele. Mindegy, egyszer mindenképp érdemes megnézni.
10/7
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, missdaisy
2016. május 30. 13:39 #13617
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Rendes fickók * The Nice Guys (2016)
Hogy ezt én mennyire imádtam. Az egész filmet, úgy ahogy van. Vicces, izgalmas, kiszámítható, az igaz, de ez most pont nem érdekel.
Ryan Gosling ( wub.gif ) és Russell Crowe együtt hihetetlen ütős páros, nagyon bírtam őket. Matt Bomer-nek is nagyon örültem, bár azt hittem, hogy nagyobb szerepe lesz. Beau Knapp volt még meglepetés, a film végén gondolkoztam, hogy mikor volt benne, mire rájöttem, hogy kit is alakított, nem enyhén nem ismertem fel.
Pont azt kaptam amit vártam és imádtam.

10*10

Harag * Fury (2014)
Nagyon sokáig szemezgettem ezzel a filmmel, anno mikor megjelent meg is akartam nézni, de aztán mindig elmaradt. Viszont most bepótoltam és szavakat nem találok, elképesztően jó háborús film.
Rengeteg kedvencemet tették bele (Brad Pitt, Logan Lerman, Shia LaBeouf, Michael Pena, Jon Bernthal, Scott Eastwood) ráadásul számomra a rendező, David Ayer is egy biztos pont a jó és minőségi filmekhez. Nem is nagyon tudok mit mondani, nagyon megrázó film, bennem mély nyomot hagyott. Az utolsó 25 perc pedig, nem hazudok ha azt mondom, hogy végig könnyeztem azt a 25 percet.
A maga kategóriájában zseniális film.

10*10

Sötét helyek * Dark Places (2015)

Elgondolkodtató és érdekes film volt, nem egészen ilyenre számítottam, de mégsem okozott csalódást, majdnem két órás, de végig lekötötték a figyelmemet.
Charlize Theron, Chloe Grace Moretz, Mireille Enos remekül játszottak, hogy őszinte legyek, én még kicsit meg is lepődtem a végén.

9*10

Ördöglakat * Devil's Knot (2013)
A legmegrázóbb ezzel a filmmel kapcsolatban, hogy igaz történet alapján készült, ettől nem tudok elszakadni, engem főként emiatt rázott meg igazán. Tanulságos film, bemutatja, hogy mit is tesz valójában az előítélet.
A színészi játéktól különösebben nem vagyok elájulva, Colin Firth remekül játszott, de Reese Witherspoon-nal megint voltak gondjaim, egyszerűen nem tudom, hogy miért tartják olyan nagy színésznőnek, pláne az ilyen filmekben, több drámában is láttam már és egyszerűen számomra nem hiteles.
Egy valami nem tetszett a filmmel kapcsolatban, az pedig a vége. Számomra felfoghatatlan, hogy kiderült, hogy a férj a gyilkos, erre semmi sem történik, nekem nagyon nem tetszett, hogy semmi magyarázatot nem kaptunk a végén, hogy miért tette az apa amit tett.

9*10

Az ajtón túl * The Other Side of the Door (2016)
Ez valami irtó gyenge volt. Az első egy órában szó szerint semmi nem történik. Ráadásul egy dolgot mondanak Mariának, hogy ne nyissa ki az ajtót, de természetesen ez túl nagy kérés volt. Az utolsó 25 percben van egy-kettő ijesztőbb jelenet, de semmi újdonságot nem tartogat ez a film.
Sarah Wayne Callies jól játszott, de semmi több, ha egy kicsit megerőltetné magát, sokkal jobb is lehetne.

4*10

Cloverfield Lane 10. * 10 Cloverfield Lane (2016)
Érdekes film volt, volt benne csavar és újdonság is, de nekem a végével totál lerombolták az egészet. Sajnos én nem veszem be a horror filmekben, hogy az űrlények jönnek és kiirtják a bolygót, valahogy nekem ez a téma sosem ment le a torkomon, így összességében nekem csalódás volt a film. Pedig jól indult.
4*10
3 felhasználónak tetszik: missdaisy, SmileyZ, bitchina
2016. május 31. 00:03 #13618
Beyla
Beyla
carter

Mr. Magorium meseboltja (Mr. Magorium's Wonder Emporium - 2007)

Hűűű... őszintén szólva még mindig a film hatása alatt állok, így nem tudom mennyire lesz áttekinthető ez a kis szösszenet. Ez a film egyszerűen zseniális! Manapság a legtöbb új filmnél elkövetik azt a hibát, hogy a másfél-két órát leredukálják a látványra és csókolom. Most azonban azt tudom mondani (akárcsak az Egyiptom istenei esetében), hogy nem rossz az, ha a színvonalas CGI mellett a film szól is valamiről. Könnyfakasztó volt látni Mr. Magorium agonizálását és azt, ahogyan Mahoney próbált neki segíteni. Negyed órán keresztül könnyeztem azt a bizonyos öt percet. Első blikkre (igazából azért is töltöttem le) gyerekfilmnek tűnik, de ha végig nézzük, rádöbbenünk, hogy ez inkább a cukormázba bújtatott keserű valóság. Nem rágja a néző szájába, de igyekszik megértetni vele, hogy ami egyszer megszületik, az meg is hal, hiszen ez az élet rendje. Mi magunk is azért szurkolunk, hogy Magorium ne adja fel és ne haljon meg, ám tudjuk nagyon jól, hogy mindez nem történhet másképp és meg fog halni. Egy részről ez a film elgondolkodtatott. Nem csak az élet-halálról, hanem a hitről is. Mahoney azért volt képtelen feléleszteni a boltot, mert nem hitt abban, hogy képes lehet rá. Tehát a film részben azt is akarja üzenni, hogy bármire képesek vagyunk, ha eléggé hiszünk magunkban és bármennyire is rosszak a kilátások, nem adjuk fel. Natalie Portman játéka mesés volt, Dustin Hoffman pedig még mesésebb, és mindezek fényében a kissrác sem volt semmi. Henry szerepében Jason Bateman nem volt nagy szám, de egyébként cuki pasi. laugh.gif Sajnálom, hogy a játékidő csupán csak a másfél órát haladta meg, viszont így nem volt elnyújtva a cselekményszál, mint mondjuk a The revenant esetében. Erről a filmről Johnny Depp Én, Pán péter című filmje ugrott be - gyermekeknek szóló filmnek tűnik elsőre, de a valódi tartalom egy sokkal komolyabb témát, úgymond magát a halált és a létezést boncolgatja.

10/10 - A büdös francba, nagyon megszorongatta a lelkemet ez az alkotás. Tetszett, tetszett és tetszett! Nagyszerű történet nagyszerű színészekkel. Megható érzelmes, de egyben zseniális tanmese.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. június 05. 23:32 #13619
Beyla
Beyla
carter

Kémek hídja (Bridge of spies - 2015)

Igen, végre, végre, végre! heart.gif Párom rendkívül unalmasnak találta, én viszont élveztem és imádtam a film minden egyes percét. Lenyűgöző kémtörténet egy adagnyi realitással megfűszerezve, és pont ez tetszett benne a legjobban. Ám aki kevésbé érdeklődik a hidegháború iránt, annak ez az alkotás hosszú, unalmas és vontatott lesz. Még a film megnézése előtt olvastam Rudolf Abelről, aki egyébiránt a nemzetközi hírszerzés egyik ikonikus alakjává nőtte ki magát. Briliáns kém volt, és ezt Moszkva is nagyon jól tudta. Mivel a film egy valós történetet dolgoz fel, nem is mehetett át piff-puff lövöldözős mizériába, hanem megmaradt a lassú víz partot mos gyorsaságnál. James Donovan kitartása inspiráló - hihetetlen, hogy azaz ember miket vitt véghez csak azért, mert hitt az igazságban. Elgondolkoztam rajta, és nem biztos, hogy személy szerint ennyire képes lettem volna beleásni magamat egy ilyen nemzetközi incidenst kirobbantó ügybe. Meglepetések engem is értek, és bár nem műszaki szinten olvastam róla, de meglepett, hogy egy U-2-es kémrepülő milyen magasságba volt képes emelkedni az akkori technológiát illetően. Mindezek mellett kellemes volt belecsöppenni a vasfüggönybeli Berlin mindennapjaiba, amitől amúgy még a hideg is kirázott. A film mindemellett bemutatja a nézőnek azt, hogy okos telcsik és szuper számítógépek nélkül is volt hírszerzés, még hozzá profi szinten. Tom Hanks, mint mindig, most is hozta a formáját, Mark Rylance Abel szerepében viszont vitte a hátán az egész filmet, annyira kiemelkedő volt amit láttam tőle. Spielberg pedig, mint általában mindig, most is hatalmasat alkotott. A film nyomasztó háborús '60-as évekbeli hangulatát (autók, öltözékek, vagy maga New York) annyira átadta, hogy majdhogynem a filmben éreztem magamat. Nagyon sokan lehúzzák, unalmasnak titulálják, és nem is értem, hogy mit várnak, hiszen ez egy történelmi dráma az akkori hidegháborús időszakról. Gondolom, a filmet azoknak készítették akiket komolyabban érdekel a történelem ezen része, illetve a hírszerzés.

10/10* - Nálam ez még csillagot is érdemel. Engem megvettek vele, és abszolút többször nézős a részemről. Annak érdemes viszont megnézni, akit valóban érdekel az, hogy a valóságban hogyan működtek a kémszervezetek.

Deadpool (2016)

Személy szerint már kezdek megcsömörleni a képregény adaptációktól, pláne, hogy a Marvel hősöktől manapság amúgy is a falat kaparom, viszont el kell mondjam, nekem bejött és tetszett. Talán ez is azon filmek közé tartozik, amit nem kell és nem is szabad komolyan venni, hiszen maga a sztori és a főszereplő is halál lazán veszi. Fontos, hogy szimplán meg akar maradni egy akciófilm szintjén, és nem dugdos le a torkomon erőteljesen semmilyen álláspontot. Deadpool nem egy töketlen Amerika kapitány, de azért nem is egy vérengzős gyilkos. Tetszett az, hogy szabad szájúak voltak, és a kicsit obszcénebb jelzőktől sem riadtak vissza. Ryan Reynolds kivételesen nagyon tetszett, pedig egyébiránt (lehet, hogy a Zöldlámpás miatt? unsure.gif ) nem vágódtam hanyatt tőle, ám ezúttal éreztem, hogy a színész szó szerint Deadpool bőrébe bújt. Morena Baccarint eddig még csak a Homeland című politikai sorozatban láttam, és bár hatalmas szerepe nem volt, kellemesen csalódtam benne. Ami miatt tetszett ez az egész produkció (az agyament szkripttől eltekintve) azok a baromi jó akció jelenetek és a verekedős koreográfiák. Az autósüldözős momentumok a film csúcsa volt, hiszen egy monitoron keresztül is azt az érzetet keltette bennem, mintha ott lennék. A verekedős koreográfiák pedig állati klasszak voltak, jó nem The raid: Redemption szintű, de egész korrektnek mondható. Ed Skreint pedig jó volt végre látni a Trónok harca után, bár a hosszú szöszi haj sokkal jobban állt neki. laugh.gif

10/9 - Kellemes időtöltés volt, ehhez kétség sem fér és sokkal jobban tetszett, mint az elmúlt évek képregény ömlengései.
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, habibi, CandUs, House Of Wax, Lilah McMurphy, SmileyZ, iannina
2016. június 07. 16:31 #13620
- törölt felhasználó -    
Alice Through the Looking Glass / Alice Tükörországban (2016)
Már nagyon-nagyon vártam ezt a filmet, mert az első részét imádom. Nem csalódtam a második részben sem, ugyanis nekem nagyon tetszett. Nagyon örültem neki, hogy az összes fontosabb szereplő feltűnik az első részből. Akárcsak az első rész ez is tele volt izgalmakkal, és persze lehetetlenségekkel. smileeee.gif Örülök neki, hogy ebből a részből többet lehet megtudni a Kalaposról és a családjáról, mert ő az egyik kedvenc szereplőm Alice mellett. Nagyon látványos az egész film. Akik szeretik az első részt, azoknak csak ajánlani tudom ezt is. Most már nemcsak az első része, de ez is az egyik kedvenc filmem lett. heart.gif
10/10*

http://www.kephost.com/images/2016/06/07/tumblr_o5ysj44bej1vsqvuuo1_500.jpg
2 felhasználónak tetszik: Christo, SmileyZ
710 oldal 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!