Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. április 21. 16:37 #13581
- törölt felhasználó -    
Agymanók
Istenkém, olyan jó volt! laugh.gif Nem igazán tudnék róla sokat mondani, valahányszor eszembe jut ez a mese mindig jobb kedvre derülök. Nagyon aranyos volt, elgondolkodtató (hohó, de még mennyire!) és rendkívül élvezetes. Szerintem mindenkinek érdemes lenne megnéznie legalább egyszer.
10/10
5 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD, SmileyZ, Beyla, Szandi0820, Lil98
2016. április 22. 00:11 #13582
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2 - 2010)

Nem is tudom igazán megmondani, hogy ez a másfél óra mi is volt. Mivel hiszek a spiritualitásban, abban, hogy igen is van a halálon túl is élet, de ez a démonos izé annyira nem jött be. Ahogy lerántották a leplet arról, hogy ez egy démon, akivel alkut kötött Jóska Mari néni, rögvest az jutott az eszembe, hogy hol a f*szban van Sam és Dean az Odaátból? Kajakra ezáltal olyan hangulata lett. Voltak benne házborzongató jelenetek (pl. amikor a gyerek elkezdett random a lakásban mászkálni vagy amikor az a démon elkapta a kutyát), de annyira nem f*stam be rajta, pedig sötétben néztem totál egyedül. A szereplők idegesítők voltak egytől egyig, viszont ez a film ráébresztett arra, hogy mi emberek mennyire félünk és tartunk attól, ami új és idegen számunkra. Ha kizökkenünk a napi rutinunkból és valami olyanba csöppenünk bele, ami abszolút nem hétköznapi, eluralkodik rajtunk a félelem és a gyarlóság mibenléte.

10/4 - Egyszer nézhetős, és én annyira azért nem ájultam el tőle. Persze, szórakozásnak egyszer elment, de egyébként nem egy nagy durranás. Viszont, ha megvan a hangulatod hozzá, akkor tud hátborzongató is lenni, csak a vége már egy kicsit túlzás volt.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lil98
2016. április 22. 02:00 #13583
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Violet Shadow @ 2016.04.21. 16:37)
Agymanók
Istenkém, olyan jó volt! laugh.gif Nem igazán tudnék róla sokat mondani, valahányszor eszembe jut ez a mese mindig jobb kedvre derülök. Nagyon aranyos volt, elgondolkodtató (hohó, de még mennyire!) és rendkívül élvezetes. Szerintem mindenkinek érdemes lenne megnéznie legalább egyszer.
10/10

felnőtteknek szóló animációs rajzfilm. Valóban kedvesen indul, aztán átvált valami mássá. Nagyon elgondolkodtató, enyhén szomorkás, de magában hordozza a továbblépés reményét. Illetve hogy a szomorú dolgok mögött is lehetnek boldog dolgok.
2016. április 24. 18:09 #13584
- törölt felhasználó -    
Egy év múlva az oltár előtt smileeee.gif IMÁDTAM
2016. április 26. 16:02 #13585
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Lánytesók * Sisters (2015)
Anno az előzetes után úgy döntöttem, hogy nem fogom megnézni, tekintve, hogy mennyire nem tetszett az előzetes, de most mégis bevállaltam és kellemesen csalódtam. Szórakoztató volt és vicces. Na, persze egy-két jelenet sok volt nekem, de ha ezeket nem nézem, akkor rendben van a film.
7*10

Ómen * The Omen (1976)
Biztos vagyok benne, hogy ez régen nagyon ütős film volt, olvastam is róla jó sok cikket, de számomra ez mai szemmel nagyon nem volt ijesztő, vagy nyomasztó. Viszont a színészi játék az nagyon ott volt.
4*10

Hush (2016)
Úgy látszik csak én nem ájultam el ettől a filmtől. Oké, volt benne egy jó kis csavar, és valahol nagyon nyomasztó is volt, pont a főszereplő hölgy állapota miatt, de nekem ez harmat gyenge volt.
2*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2016. április 27. 12:22 #13586
Shadowsblood
Shadowsblood
visszatérő vendég

Státuszstay in drugs, eat your school, don't do vegetables
Hozzászólás: 101
Csatolások: 1
Azonosító: 254933
Öngyilkosok szobája:
Istenem ez a film... egy olyan személynek szoktam mondani magam, aki érzéketlen, és nem sír filmeken, de ennek a filmnek a végén zokogtam. Nem vagyok oda az öngyilkosságról szóló filmektől, de ez... a befejezése visz talán a legtöbbet a filmen. Elég komoly témákat dolgoz fel, tehát melegség, homofóbia, elítélés, interneten ismerkedés, öngyilkosság. Többször nézhető film, és nagyon elgondolkodtató. Nincsenek benne csavarok, az egyetlen "fordulat" a végén van, ami viszont még akkor is ha kikövetkezteted, egy nagyon sírós rész. Eredeti nyelven, felirattal a legjobb nézni szerintem, de nem nagyon tudom, mivel én csak úgy láttam. És istenem én még mindig le vagyok fagyva, pedig 2 napja láttam.
10/10

Carrie (2013):
Nem igazán nyűgözött le ez a film. Nem volt rossz, egyszer nézhető, de nem valami nagy cucc. A színészekkel nincs gond, de Chloe Mortez nem visz túl sokat, pláne az eredeti filmben játszó színésznőhöz képest. Julianne Moore menti meg valamilyen szinten a filmet, sőt talán ő az egyetlen aki jobban játssza a karakterét, mint az előző színész. A másik erénye a filmnek a látvány világa, mert a végén lévő gyilkolászós rész nagyon jól néz ki. De ettől függetlenül ha valami nagyon véres horrorra vágysz, ne ezt nézd meg, mert hiába néz ki jól, engem - mondjuk nem vagyok valami ijedős, de akkor is - nem ijesztett meg. Ez meg mondjuk nagy minusz egy horror filmnél.
10/4
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. április 29. 06:07 #13587
Beyla
Beyla
carter

A visszatérő (The Revenant - 2015)

Jó tanács: ne akkor nézd meg, amikor hulla fáradt vagy, mert tutira el fogsz aludni rajta. Sajnos velem ez történt, és kb. a negyedik nekifutásra sikerült a végére jutnom. Miért? Mert ez egy hihetetlenül lassú dráma film, amiben ráadásul dialógusok sincsenek. Komolyan, tök altatóan hatott rám a szél hangja vagy akár a patak csobogása. Viszont azt le kell szögezni, hogy ennek a remekműnek van egyfajta nyomasztó hangulata. A tájképek gyönyörűek benne, és annyira reálisra sikerült az egész, hogy már én is éreztem azt a mínusz tíz fokot és a hideg hóviharos szelet. Amivel a legnagyobb gondom volt az a játékidő. Tényleg iszonyúan hosszú az a két és fél óra, és egy idő után valóban baromi lassúnak tűnik a cselekményszál. A történet kiszámítható, pofon egyszerű, mégis izgultam alatta, pedig sejtettem, hogy mi fog történni. Leonardónak valóban nem ez volt élete alakítása - A Wall Street farkasát szerintem semmi sem tudja überelni. Na, azért jogosan járt volna az Oscar, ám ettől függetlenül még mindig örül a kicsi szívem annak, hogy hatalmas tehetsége végre elismerésre talált. Tom Hardy igazi badasst játszott, és hihetetlen ellenszenvet váltott ki belőlem, ami azt jelenti, hogy amit csinált, az nagyon jól csinálta. Szó szerint megutáltatta magát velem. Egyébiránt voltak benne nagyon beteg dolgok. Pl. gondolok itt arra, amikor Glass kibelezte a pacit és belebújt a belsejébe. Oké, tök ésszerű, hiszen így nem fagy halálra, de vágtam ez WTF fejet, hogy most komolyan oda bebújik? ohmy.gif Bár, ha túl kellene élnem, valószínűleg én is megtenném, de ez így nagyon érdekes volt. Vagy ott volt, amikor nyers bölényhúst evett. A film üzenete - szerintem - az élni akarás. Az, hogyha az ember igazán élni akar és nem adja fel, akkor az akarat segítségével igen is képes lehet ennyire szélsőséges helyzetből is kilábalni. Glasst pedig pont, hogy az élni akarás (vagy talán a bosszúvágy?) hajtotta. A mindent eldöntő fight a végén teljesen realisztikus volt, ám a medvetámadás már kevésbé. Ha így neked támad egy grizzly, kb. két perc alatt kinyír, Glasst pedig összevissza dobálta és még úgy is túlélte.

10/7 - Hmmm... összegezve, nekem tetszett. Nem azt mondom, hogy könnyed esti mozinak elmegy, de mindenképpen más aspektusból mutatja be a filmezést. Igen is jó volt, hogy a természetet használták eszköznek és színesítették ki vele úgy mond a történetet. Ha egy órával rövidebb lenne és egy picivel kevesebb szenvedés, akkor megadnám rá a maximális pontszámot.
3 felhasználónak tetszik: missdaisy, Lil98, Nina 10
2016. április 29. 15:22 #13588
Highcr
Highcr
új tag
Hozzászólás: 36
Csatolások: 1
Azonosító: 254556
Az Éhezők Viadala- A kiválasztott 2. rész
10/7
Mint film jó volt, viszont az egész történet lezárásaként gyenge. A karakterek csak úgy vannak, a történet tulajdonképpen csak a küldetés. Nem tudom, hogy lehetett volna belőle többet kihozni, de én többet vártam. Az igazi lezárásért el kell olvasni a könyvet. Az első film hangulata pedig sehol. smileeee.gif
2016. április 30. 17:31 #13589
- törölt felhasználó -    
A dzsungel könyve (már egy hete láttam de ez senkit sem érdekel)
Megmondom őszintén én egy kicsit jobbra számítottam a vélemények alapján. Ugyan visszaadta az eredeti mese hangulatát és nagyon szórakoztató is volt, nem volt annyira jó véleményem szerint mint aminek sokan állítják. Egyszer mindenképp meg lehet nézni, nem egy nem nézhető műről van szó, csak hát mint mondtam, néhány vélemény eléggé el van túlozva. Mindenesetre tetszett, hogy sokkal sötétebb lett mint amit eredetileg megszokhattunk, az ilyen filmeket jobban is kedvelem. Azt viszont nagyon sajnáltam, hogy Ká ilyen kevés szerepet kapott. Lajcsi viszont eléggé félelmetes volt, ezen meglepődtem.
10/7

Plázacicák
Másodjára láttam ezt a filmet. Ha úgy vesszük egy dokumentumfilmnek is elmehetne, ami a címben szereplő társadalmi réteget mutatja be. Fogalmam sincs, hogy miért húzzák le ennyire ezt a filmet, a vége sem lett olyan borzasztó, mint aminek nagyon sokan gondolják. Tökéletes görbe tükröt mutat a társadalom ezen rétegének. Konkrétan az összes hozzájuk kapcsolódó problémát feszegeti ezt a film: fiatalkori terhesség, drogozás, cigizés és ivás, a szülők felelőtlensége, kiközösítés, öngyilkosság stb. Nem akartam első megnézésre elhinni, hogy ez a társadalmi réteg tényleg ennyire gáz helyzetben van, erre sajnos pár osztálytársam vezetett rá. Ugyan a vége tényleg nem lett a legjobb, ennek ellenére szerintem egy remek film lett.
10/8
2 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, missdaisy
2016. április 30. 19:58 #13590
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Idézet (Cosmo @ 2016.04.01. 18:10)
Hunger Games:Mockinjay part 2 uncsi volt. blink.gif  10/1

10/1 lolhit.gif Jótanács! Kerüld el a filmeket mert nagyon ne értesz hozzá biggrin.gif
2016. május 03. 10:55 #13591
- törölt felhasználó -    
Rengeteg filmet láttam az elmúlt pár hónapban:

Star Wars: The Force Awakens / Az ébredő erő (2015)

Ezzel a filmmel álltam be hivatalosan is a Star Wars rajongók népes táborába teljes vállszélességgel. Ez előtt az egész őrületet, ami körülötte volt figyelmen kívül hagytam. Nem foglalkoztattak a korábban megjelent részei. Aztán a család rávett, hogy nézzük meg ezt a részt. Egy percig sem unatkoztam. Remek munkát végeztek a készítők és a színészek is, nem véletlen az ilyen mértékű népszerűség. Akcióból és érzelemből sem volt hiány. Daisy-t hihetetlenül megkedveltem, mint színésznőt, karakterével teljes mértékben tudtam azonosulni. Harrison Ford távozása, pedig egyszerűen padlóra tett. Nálam: 9/10

How To Be Single / Hogyan legyünk szinglik? (2016)

Soha rosszabb filmet! Sokakkal ellentétben én nem a téma miatt, hanem Rebel Wilson miatt kattintottam rá még anno az előzetesre. Már akkor bebizonyosodott számomra, hogy ezt vétek lenne kihagyni, és igazam volt. Az egész mozi zengett a röhögéstől, én pedig majdnem ott fulladtam meg. A színészeket nagyon eltalálták, passzoltak a karaktereikhez. Amit egy vígjátéktól el lehet várni az megvolt: elgondolkodtató jelenetek, érzelmek, poénok és baromi vicces/kínos szituk. Ugyan nem olyan volt a végkifejlet, mint amire számítottam, de Rebel vitt mindent, nagy karrier áll még előtte. 10/10

Dirty Grandpa / Nagyfater elszabadul (2016)

Ez a film a válasz a kérdésre, hogy mit kapsz ha összeereszted Robert De Niro-t és Zac Efront. Őrületesen jó vígjáték volt. A barátommal volt szerencsém megnézni a filmet és nagyon sokat nevettünk. Persze, nem csak a poénok jöttek le, hanem a tanulság is: nem baj ha nem szokványos a családod, ha kiállnak érted. A kor pedig..csak egy szám.smileeee.gif Tehát nem csak Zac Efron kockái miatt érdemes rászánni az időt, én bátran ajánlom. 10/10

Deadpool (2016)

Az egyik barátnőm vett rá, hogy üljünk be a filmre, amiről ugyan sokat hallottam, de mivel nem tartozom a nagy MARVEL rajongók közé, így nem voltam valami lelkes. Nagyot tévedtem. Ryan Reynolds óriásit alakított ebben a filmben, pazar volt, de komolyan. Valóban tele volt akcióval, de emellett akár egy vígjátéknak is elment volna, amilyen jópofa volt a karaktere. Nagyon tetszett! 10/10

Zoolander 2 (2016)

Ez az a film, ami megtöri ezt a pozitív sort. Velünk együtt maximum 6-an ülhettek bent. Már régen rossz, ha van időm ezt felmérni vetítés közben. Eleinte meg voltam róla győződve, hogy hangos lesz a mozi a nevetéstől, de nem így történt. Számomra nem volt se érthető, se izgalmas a film. Hülyeségben gazdag volt, de inkább keltett az egész röhejes hatást és mindemellett még unatkozni is jutott idő. Még az egyszer nézhetős kategóriába sem tudnám tenni sajnos. 1/10

6 Years (2015)

Beférkőzött a kedvenc filmjeim közé ez az alkotás. Nem gondoltam volna, hogy Evan Peters után lesz még olyan színész, akinek a Taissával alakított párosát imádnám, de úgy tűnik mégis van! Ben Rosenfieldet látni, még korábban nem volt szerencsém, de meg kell hagyni nagyon jó színész. Teljesen hiteles alakítást nyújtottak, olyannyira, hogy még napokkal a film után is hatása volt rám. Az egész sztori egyébként is nagyon elgondolkodtató és tanulságos, érdemes lenne látni, még ha nem is azzal a tipikus happy end-el végződik. 10/10

Contracted (2013)

A horrorfilm imádatom nem elhanyagolható. Mindig szívesen keresgélek és nézek meg olyanokat, amikről úgy gondolom, hogy méltán nevezhetők majd később ijesztőnek. Hát ez nem az a tipikus "rémisztgetős" film volt, mégis volt benne valami, amitől rendesen kirázott a hideg. Realitása ugyan ennek sem volt nagy, mégis nagyon valóságosnak tűnt az egész történet. Akinek van gyomra hozzá, annak bátran ajánlom. 9/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, missdaisy, Lil98
2016. május 03. 11:04 #13592
- törölt felhasználó -    
The Revenant és úgy 10/8-ra értékelném
2016. május 07. 21:50 #13593
- törölt felhasználó -    
Captain America: Civil War (Amerika kapitány: Polgárháború) 2016

Már nagyon vártam, ma végre meg is néztem, bár tartottam tőle, mert volt aki azt mondta, hogy unalmas és nem jó. Nekem nagyon tetszett! Számomra ez a 2 és fél óra nagyon gyorsan elrepült. Voltak benne azért vicces beszólások, a verekedések meg hát nagyon jók voltak, nagyon örültem, hogy ilyen sokan benne voltak. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezután!

10/10
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Szandi0820, missdaisy, ozoli, Lil98, Nina 10, Average Girl
2016. május 07. 22:49 #13594
- törölt felhasználó -    
Halálsoron (The Green Mile) sorry.gif unsure.gif 10/7, de azért csak ennyi, mert szomorú...
2016. május 08. 10:03 #13595
kaliforhnia
kaliforhnia
=

Státuszpeople go but how they left always stays.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
Csábítunk és védünk (2015)
Már nagyon régóta meg akartam nézni, viszont tegnap sikerült találnom egy elfogadható linket. Már maga a szereposztás is tetszett, elég régóta imádom Sofia Vergarát szóval biztos voltam benne, hogy megnézem majd. Nem is történt ez másképp. Nekem alapból bejönnek az olyan filmek, amikben latin-amerikai szereplők vannak, ez itt megvolt. Sofiának nagyon jól állt ez a szerep és teljesen meg vagyok elégedve a színészek alakításával meg magával a történettel is. Voltak benne poénok, bár nem olyanok amiken 30 percig röhögsz mint egy retardált fóka. Összességében nekem nagyon tetszett, 10/10-et adok rá.
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, Bettyke94
2016. május 08. 11:59 #13596
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Captain America: Civil War / Amerika Kapitány: Polgárháború

Ez megint telitalálat. Ahogy mindegyik karakter a saját harcmodorában küzd, egyszerűen fantasztikusak az akciójelenetek. Fekete Párduc pazar, Hangya és Sólyom szállították a jó pillanatokat és még Pókfej is bejött ebben az ÚjvilágPókember megközelítésben. Mint főgenya, Zémo (báró) elég halovány volt, de máshogy nem is nagyon tudták volna beilleszteni ebbe a filmes világba. Jó lett volna egy kicsit több Vízió és Wanda.
10/9

Cloverfield Lane 10

Nagyon tetszett, hogy a főszereplő egy leleményes csaj, nem valami picsogó bitch. A film alatt végig nem tudtam, hogy mire gondoljak, szinte olyan bizonytalan voltam, mint Ő. Aki látott már hasonlót, lehet, hogy ki fogja találni a végét, de nekem így is bejött. Folytatást akarok.
10/7
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, duracell, missdaisy, Lil98, Bessie
2016. május 08. 17:52 #13597
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Captain America: Civil War (Amerika kapitány: Polgárháború)
Friss a moziélmény még mindig a látottak hatása alatt vaok és én egyenlőre nem is találom rá a szavakat! A MARVEL nem tud hibázni ez a film zseniális lett minden szempontból és eddig nekem messze a legjobb képregényfilm amit valaha láttam! Szóval mindenki a moziba aki nem akar lemaradni az év filmjéről!
10/10
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lil98, Bessie, Nina 10, Average Girl
2016. május 08. 18:09 #13598
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
Csillagainkban a hiba smileeee.gif Nagyon sokan mondták, hogy nézzem meg, úgy, hogy sort kerítettem rá, nem volt rossz, nézhető, bár tényleg nagyon szomorú... 10/7
2016. május 08. 18:17 #13599
Kitti Mimi
Kitti Mimi

Státusz"Elindultunk, mi nem nyugszunk Rock and Roll te vagy a Himnuszunk!"
Hozzászólás: 816
Csatolások: 20
Azonosító: 248600
Willy Wonka és a csokigyár good.gif . Nem összekeverni a Charlie és a csokigyárral malade.gif , mert az előbbi az utóbbinak az elődje, és az utóbbi (legalábbis számomra) megnézhetetlen!!!
2016. május 08. 21:23 #13600
Beyla
Beyla
carter

A csúf igazság (The Ugly Truth - 2009)

Alapvetően egyáltalán nem kedvelem a romantikus-vígjáték műfajú filmeket, ám néha napján egy-egy azért képes elszórakoztatni, akár csak a Hirtelen 30 vagy a Míg a jackpot el nem választ. Teljesen kiszámítható, olykor végletekbe menő klisékkel, de még így is azt tudom mondani, hogy tetszett. Ez a film nem akart több lenni, mint ami valójában - szórakoztatott és kész, ráadásul a perverz poénokon is jókat kacagtam. Katherine Heiglt imádtam ebben a hisztérika szerepben, furcsa, de még talán jól is állt neki. laugh.gif Gerard Butler pedig csak Gerard Butler volt. Tény, miatta vettem rá magamat eme mű megtekintésére (na jó, talán Katherine-nek is volt pici beleszólása), és sajnos amilyen limonádé ez a film, olyan limonádé is volt maga a karakter. Egy kisarkított nők*rogató, aki tulajdonképpen beleszeret a csajba, emiatt önmaga szöges ellentétévé válik. Tetszett, imádtam őt minden jelenetében, de olyan kiemelkedőt, mint pl. a Coriolanusban vagy a Törvénytisztelő polgárban, nem sikerült alkotnia. Viszont még mindig menthetetlenül odavagyok érte - nem tudom nem imádni! wub.gif

10/6 - Egyértelmű, hogy nem filózgatásra szánták ezt a filmet, és bár nem kedvelem az ilyen műfajú alkotásokat, mégis jó ízűen kacagtam. Tetszett, bár azt be kell valljam, hogyha Gerard nem szerepelne benne, eszem ágában sem lett volna megnézni. Otthoni esti mozinak amúgy tökéletes volt.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Szandi0820
710 oldal 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!