Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 22. 15:47 #13541
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
London ostroma
Nagyon gyenge folytatás elképesztően gagyi látvánnyal amely meg sem közelíti a szinte tökéletes első részt! Kár érte mert ez a film egy sokkal jobb folytatást érdemelt volna de úgy látszik Gerard Butler és elkezdte leépíteni a karrierjét mert sikerült az év eddigi 2 legnagyobb buktájában szerepet vállalnia!
5/10

A beavatott-sorozat: A hűséges
Imádom a sorozatot és összességében ez a rész is hozta a várt elvárásaimat, már alig várom a folytatást mert aki ismeri a történetet tudja hogy a végén sajnos nem lesz happy end!
9/10
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. március 23. 05:14 #13542
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Torta (Layer Cake - 2004)

Kissé elvont a maga módján, de egyébként nekem tetszett. Ezer éve nem láttam kokós-gengszteres-egymástkinyírjuk múvit. Daniel Craig tekintetétől még mindig a hideg futkorászik a hátamon. Annyira rideg és hideg a tekintete attól a szép kék szemeitől, hogy egyszerűen engem a frász kitör, pedig szerintem nem csúnya pasi. A karaktere azonban telitalálat volt. Annyira realisztikusan alkották meg, hogy élvezet volt nézni - gondolok itt pl. a legelső gyilkosságára. Bizarr jelenet volt, de mégis annyira jól megmutatta az emberi gyarlóságot. Sienna Millertől még mindig agyf*szt kapok, egyszerűen utálom őt, nem tehetek róla. Tom Hardyból nagyon keveset kaptunk sad.gif , de a legjobb szerintem George Harris volt Morty karakterével. Eskü, ő volt a legjobb fej a gengszterek közül. rohog.gif A teás jelenet nagyon durva volt (csak néztem, de még nekem is fájt), és neki voltak egyébiránt a legjobb dumái. Kellemes másfél óra volt, pláne, hogy a nézőt beavatja a drogbiznisz legmélyebb bugyraiba. Iszonyú, hogy micsoda pénz van belőle, és pontosan amiatt, mert hihetetlen nagy a kereslet rá, amit megint csak nem fogok soha sem megérteni. mellow.gif A vége engem kicsit meglepett, de hát számítottam a f*szitól valamiféle revenge-re, hiszen mégis csak elszedte a csaját.

10/8 - Kifejezetten jó film volt, tetszett, bár olyat nekem nem mutatott, amit másban már nem láttam volna. Nem bántam meg, elvégre azt tette, amit kellett, szórakoztatott.
2016. március 23. 22:21 #13543
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (ozoli @ 2016.03.22. 15:47)
London ostroma
Nagyon gyenge folytatás elképesztően gagyi látvánnyal amely meg sem közelíti a szinte tökéletes első részt! Kár érte mert ez a film egy sokkal jobb folytatást érdemelt volna de úgy látszik Gerard Butler és elkezdte leépíteni a karrierjét mert sikerült az év eddigi 2 legnagyobb buktájában szerepet vállalnia!
5/10 
A beavatott-sorozat: A hűséges
Imádom a sorozatot és összességében ez a rész is hozta a várt elvárásaimat, már alig várom a folytatást mert aki ismeri a történetet tudja hogy a végén sajnos nem lesz happy end!
9/10

Aki meg esetleg nem ismeri a történetet, az meg így járt a spoilereddel? dry.gif
2 felhasználónak tetszik: duracell, megeszekvalakit
2016. március 24. 08:49 #13544
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
Ismeretlen Szeretteim - 10/3
ezt a filmet nem tudtam komolyan venni... rohog.gif
2016. március 24. 14:23 #13545
- törölt felhasználó -    
A nagy Gatsby heart.gif
10/10 akár 5x is megnézném egy nap biggrin.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Beyla
2016. március 24. 14:34 #13546
- törölt felhasználó -    
Jupiter Felemelkedése (2015) - 10/9

A film eléggé máshogy alakult, mint ahogy gondoltam volna. Már magából a címből valami teljesen másra következtettem. Eszembe sem jutott volna, hogy Jupiter a főszereplő neve.
De annak ellenére hogy mást kaptam mint amit vártam, meg voltam elégedve a filmmel. happy.gif
A kedvencem természetesen a dramatikus, hisztis, emo-trash uralkodófiú, Balem Abrasax volt. (Ki más) laugh.gif
Mindig beleszeretek az ilyen jellegű karakterekbe. *khm Kylo Ren khm Anakin Skywalker khm* wub.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2016. március 25. 12:50 #13547
- törölt felhasználó -    
A hűséges
Szerintem nem volt annyira vészes mint aminek sokan állítják, sőt, kifejezetten jó volt. Az előző részénél legalábbis biztosan. Nagyon tetszett a látványvilág, voltak benne nagyon jó akciójelenetek, és tetszett az a fajta humor amit Peter karaktere képviselt. Torit pedig sajnálom. Nagyon várom már a befejező részt, bár hihetetlennek tartom, hogy jövőre már az utolsó Beavatott filmre fogok beülni. Hogy szalad az idő! ohmy.gif
10/8
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. március 25. 15:44 #13548
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Batman Superman ellen 10/10*

SPOILER!

Oké, egy valamit szögezzünk le: Henry Cavill a csupa-csupa nagybetűs FÉRFI számomra. Eszméletlen ez a manus! wub.gif
Mondjon bárki bármit, én imádtam. Két és fél órát végigülni nem kis teljesítmény egy moziban, de szerintem nincs olyan női néző, akit két agyongyúrt helyes izompacsirta látványa nem nyűgözött volna le.

Eltérve a nyáladzástól: kissé hosszú volt a bevezető, nagyon szilárdakra rakták le az alapköveket. Tetszett, hogy Batman származását és családi helyzetét bemutatták már az elején, az már kicsit sem, hogy ugyanezt Supermannel nem tették meg. Oké, hogy Krypton bolygó, oké, hogy kriptonit a gyenge pont, de én azért kíváncsi lettem volna ennek is az ábrázolására.
A másik, hogy Batmannek gyakorlatilag ez az egyetlen érzelme amit az egész filmben látni - az a tipikus Ben Affleck fej, amit olyan nagy tud nyomni: szerencsétlen. Valahogyan ez jutott az eszembe, valahányszor megláttam. Teljesen rendben van, hogy családi tragédia érte, e könyörgöm, Supermannek konkrétan a bolygója elpusztult, nem hogy a családja.
Apropó, mi ez a hirtelen Superman-kultusz? Mindenki ellene volt egy olyan embernek, aki segítséget nyújt a világnak. Annyira tipikusan ábrázolta a mai társadalmat ez a szál a filmben, hogy csak mosolyogtam, amikor Superman sorra menti meg az embereket, még is ő van kikiáltva a főgonosznak. Tipikus, tipikus.
A két férfi "ki tud messzebbre pisilni" c. játéka egyébként néhol unalmas, de néhol eszméletlen szórakoztató volt. Egyedül az erőltetett "Clark és Bruce találkoznak" vagy a "Superman és Batman találkoznak" típusú, erőltetett poénok nem nyerték el a tetszésemet, de még ez is élvezhető volt egy ideig.
A hosszú előkészítés után az utolsó fél óra környékén kapunk igazi izgalmat, és esküszöm, az első film, aminél tényleg tátva maradt a szám 2 percig. Maga a harci jelenetek, a fordulatok engem annyira letaglóztak, hogy ültem a székben, és nem hittem el semmit. Komplex a sztori, de nagyon, van két általános szál, ami vagy ezer helyen összekuszálódik. Lois Lane karaktere volt az egyetlen idegesítő a számomra, amolyan "Alkonyatos Bella" titulusa volt számomra. Van a nő, aki semmire nem jó, de valamiért szereti mindenki. Hm. Wonder Woman belépése, és maga a játéka már tökösebb volt, bár néhányszor a 21. századi feminista emancifanatikus jelent meg, de még ekkor sem tudtam megutálni.
A vége pedig perfekt. Komolyan. Szívem megsajdult, amikor Superman meghal, de amikor a koporsó fölött megmozdult a föld, a lehető legbravúrosabb befejezése volt a filmnek.

Igazság Ligája:
Szépen előkészíti a DC az Igazság Ligája c. filmet, nincs is ezzel baj. Wonder Woman laptopján találkozhatunk először Aquamannel, s Flash-el, és még egy cuclival, akiről beszéltünk vagy húsz percig, nem jutottunk düllőre, ki lehet az, de lesz. Alig várom, hogy a Bosszúállóknak kicsit odacsapjon az Igazság Ligája, mert bár a Bosszúállókért is egyszerűen odáig voltam, nálam Superman és Wonder Woman karakterei viszik a prímet.

Szereposztás:
Lehető legjobb. Ben Affleck a szenvedő arckifejezésével tökéletes volt Batman magányos-harcos karakterének. Hozta a várt szintet, Affleck kezd felértékelődni a szememben.
Gal Gado Wonder Womanként bár nekem túl egzotikus, és beüt a kicsit vágott szem, és a kreol bőr, a szerepében megállta a helyét. Nem bravúrozott, de nem volt rossz.
A főgonosz, Jesse Eisenberg volt az, akinek a szemei sem okésak. Annyira eltudta játszani azt, hogy egyszerűen ő ennyire elmebeteg és borult agyú, hogy a való életben is megkérdőjelezném ugyanezt.
Henry Cavil pedig csodálatos. Nehéz volt az Uncle embere után elvonatkoztatnom attól az öltönyös amcsi titkos kémtől elvonatkoztatnom, de sikerült, a mimikája pedig nálam mindent vitt. Superman szerepére ismételten a lehető legjobb - és engem is bármikor várhat félmeztelenül tojásrántottával, de még fürdeni is beugorhat mellém biggrin.gif
Amy Adams akivel egyáltalán nem voltam kibékülve. Megállta a helyét, de nekem túl idős volt Loisnak. Egy fiatalabb csitrit, vagy noname nevű leányzót tudnék a helyére elképzelni, úgy éreztem, mintha nem Superman barátnője, hanem az anyja lenne.

Mondanivaló:
Ami megfogott, az Istennel kapcsolatos kérdések. Komoly tartalma van a filmnek, amit kevesen érezhetnek át: játszhat e az ember Istent? Fikcióról beszélünk, ez idáig rendben van, és a filmben bár Superman testesítette meg a "felsőbb erőket", valahol meg tudtam érteni az őrjöngő tömeget is. Ha elvonatkoztatok a filmtől, abszolúte hiszem és vallom, hogy az ember nem Isten. Keresztény vagyok, számomra a mai világban történő dolgok sokszor polgárpukkasztóak és hihetetlenek.
Lehetne még boncolgatni ezt a témát egyébként, de úgy érzem, ez erre nem a megfelelő hely...
2 felhasználónak tetszik: Shireen, BloggerinaBella
2016. március 25. 17:18 #13549
- törölt felhasználó -    
Batman v Superman

Marhanagy kaotikus, de legfőképpen unalmas és buta katyvasz az egész. Ne költsetek rá pénzt

Batman tucatszám gyilkol mindenkit
Luthor helyett kapunk egy neurotikus Joker/Zuckerberg izét akinek se a motivációja se a végcélja nincsen
Lois Lane-t nevetségesen próbálják relevánssá tenni és olyan helyekre tenni ahol rohadtul nincs keresnivalója, ráadásul tök retardált dolgokat csinál
Superman 90%-ban csak morcosan néz, sőt a legelső dolog amit a filmben tesz az, hogy megöl valakit
Wonder Womannek betettek egy negyven kilós modellt
A lehető leglustább módon, fájdalmasan szúrták bele a filmbe a következő hősök filmjeinek előzetesét, röhej
4 álomjelenet ami a semmiből jön, értelmetlen és 4-el több mint kellene
A két "hős" egyetlen szó után besztikké válnak, pedig egy perccel azelőtt még megölték volna egymást
Olyan marha sötét a film hogy alig látni valamit az egészből
Doomsday helyett elloptak egy hegyi trollt a gyűrűk ura készlettárából
Az egyik leghírhedtebb superman sztorit bezsúfolják ide, ami egyszerűen most kinyír előre minden jövőbeli superman filmet,
mert ha 5 perc alatt visszahozták, mindent leszarhatunk a jövőben
Ez a film annyira próbálja összehozni a jövőbeli DC filmeket és az igazság ligáját, hogy közben elfelejtett film lenni, csak egy 2 és fél órás trailer lett

4/10

Mikor paterolják már ki ezt a nyomorult idióta Syndert hollywoodból??

Ja, és nem írok spoiler warningot mert ez a film nem érdemli meg
2 felhasználónak tetszik: Christo, ozoli
2016. március 25. 20:47 #13550
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
A dán lány (2015)
Gyakorlatilag már az előzetese könnyeket csalt a szemeimbe, tehát nem volt kérdés, hogy megnézzem-e. Elsősorban a színészek (főként Alicia Vikander és Eddie Redmayne) fantasztikus alakítása fogott meg, élvezet volt egy új világba csöppenni. A történet. Mikor megnéztem az előzetesét, rögtön utána kerestem részletesebben is Einar Wegener történetének, hogy még élvezetesebbé váljon számomra ez az életrajzi film. Rájöttem, hogy ha igazán szeretünk valakit, akár saját magunk elé helyezzük őt. Hiszem, hogy nem csak a transzneműeknek lehet inspiráció ez a film és történet, hanem bárkinek. A film utolsó tíz percében már alig bírtam abbahagyni a zokogást, pedig egyáltalán nem vagyok nagyon sírós fajta. Emellett, mint említettem nagy löketet adott a film arra, hogy adjam önmagam, bármi is van. Viszont néha áldozatokat kell meghoznunk ezért.
10/10*, imádom, mindenkinek ajánlom. Első megnézés után rögtön kedvenc filmemmé vált heart.gif
4 felhasználónak tetszik: An_d_a, Shireen, sMokEe.cLouD, kaliforhnia
2016. március 27. 13:41 #13551
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Batman v Superman: Dawn of Justice / Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Ebben a mozizásban egyetlen jó dolog volt: a popcorn+kóla menühöz adtak egy pöpec poharat és egy figurát. laugh.gif
Nah, de most komolyan: egy dolgot tudok kiemelni a filmből és az a zene, főleg Wonder Woman megjelenése. Hát az valami iszonyat EPIC. Bár a színésznővel addig nem fogok kibékülni, amíg nem pakol magára egy kis izmot vagy valami legyen.
A film meg...wtf. Mindenbe bele van nyúlkálva, a metahumánoktól kezdve Doomsdayig, semmi nincs kibontakoztatva, Lex Luthor átment Jokerbe és csak rébuszokban tud beszélni, valamint elképesztően ripacs, a film alatt kétszer untam el magam, ráadásul akciózás közben. Ilyen még nem fordult elő képregény adaptációnál. Snyder 3 seggel próbálta megülni ezt a fércmunkát, sikertelenül. Csalódott vagyok, de annyira nem is ért váratlanul.
10/ Áh, nem akarom pontozni.
2 felhasználónak tetszik: funny18, missdaisy
2016. március 27. 13:43 #13552
- törölt felhasználó -    
Fák jú Tanár úr 2. biggrin.gif cool.gif
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, habibi
2016. március 27. 18:03 #13553
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Szerencsecsillag /The Lucky One, 2012/
Nicholas Sparks könyvből készült, olvastam is, tetszett is. A film maradéktalanul visszaadta a könyv hangulatát, unalmas sem volt, Taylor Schilling szereplése fantasztikus, Zack Efron is egészen jól játszotta a szerepét, bár az ő főszereplése miatt aggódtam egy kissé. Összességében nagyon tetszett.
10/8*
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2016. március 28. 11:53 #13554
- törölt felhasználó -    
Bazi nagy görög lagzi

Számomra az egyik legnagyobb klasszikus a Windex ablaktisztítójával együtt, nagyon megörültem, hogy adják a TV2-n. Csodálatos szórakozás az egész család számára, amíg apa ássa a hajnali locsolókat.
Tiszta görög.
2016. március 28. 20:05 #13555
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Sajnos ez csak egy erős közepes lett köszönhetően Zack Snydernek akinek ugyanúgy mint az Acélembert ezt a filmet is sikerült tönkretenni a nézhetetlenül sötét képi világágával ami meg sem közelíti a MARVEL filmek látványát és színvonalát, pedig a szereplő gárda parádés az élen a gyönyörű Gal Gadotal wub.gif és egy nagyon jó Ben Affleck-Henry Cavill thumbsup.gif párossal! Ezért nem is értem a DC-t hogy bízhatta a filmjeit erre a kontár rendezőre mert mint tudjuk sajnos ő fogja majd rendezni az Igazság ligája filmeket is! mad.gif

6/10
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, habibi
2016. március 28. 20:27 #13556
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ex Machina (2015)

Első sorban azért is néztem meg ezt a filmet, mert érdekel a mesterséges intelligencia lehetősége. Manapság is létező dolog már az MI, de közel sem olyan értelemben, mint ahogyan mozifilmekben látjuk. Egyszer biztos idáig el fogunk jutni, ám egyelőre még bizarr ebbe belegondolni. Viszont érdekes gondolatot boncolgat - képes vajon leutánozni egy gép az emberi agy komplex - ám annál inkább kaotikusabb - működési rendszerét? Én azt mondanám, hogy nem, hiszen még mi magunk sem tudjuk, hogy hogyan működik. Hogyan tudnánk ezek alapján létrehozni mesterségesen? Az biztos, hogy a számat eltátanám, ha valaki a közel jövőben meg tudna alkotni egy olyan nullákból és egyesekből álló szoftvert, amely futtatásakor képes lenne öntudatra ébredni. De mégis mi határozza meg azt, hogy valaminek vagy valakinek van öntudata? Saját gondolatok? Saját érzelmek vagy ezek egyvelege? Számomra hihetetlen, de Ava pont emiatt is lett annyira emberi. Saját gondolatai és saját érzelmei voltak, amelyek célt adtak neki - ki akart jutni abból a luxus börtönből amelybe alkotója zárta be. Mivel egy gondolkodó számítógépről van szó, nekem eszembe sem jutott az, hogy Ava egy igazi son of a bitch. Pont ezért fogott meg ennyire a karaktere. Sikerült teljesen gyarlóvá és emberivé tenni azáltal, hogy az átlagos emberi negatív jellemeit emelték ki. Gondolok itt pl. a hazudozásra, a kétszínűségre, elvégre szó szerint kihasználta Calebet céljai elérésének érdekében. Akárcsak az emberek többsége. Alicia Vikandert most láttam először, bár valamiért Emily Blunt jut róla az eszembe, viszont tetszett mindaz amit tőle láttam. Egy kérdésen viszont abszolút elgondolkodtatott: Ha mindezt egyszer megalkotjuk, akkor lesz különbség ember és gép között? A Transzcendens kicsit mélyebb és filozófikusabb film, és talán kicsivel jobban tetszett, de ez sem volt rossz elgondolás.

10/10 - Teljesen lekötött, mint amúgy általában az ilyen témával foglalkozó alkotások többsége. Egyszer érdemes megnézni, már csak azért is, mert elgondolkodtat a létezés miértjén. Kellemes időtöltés volt.

Whiplash (2014)

Ennek a filmnek abszolút inspiráló üzenete van: Küzdj az álmaidért, és a világ a lábaid előtt fog heverni! A történet eszeveszett egyszerű, nem történik benne semmi olyan, amire hirtelen felkapod a fejedet, mégis le tud kötni arra a másfél órás játékidőre. J.K. Simmons pedig az egész hátán vitte a filmet. Alakítása oly szinten kiemelkedő és hiteles volt, hogy már én kezdtem kényelmetlenül érezni magamat, amikor bémegeket üvöltött a kamerába... pedig én is szeretek rondán beszélni, na, de ez... halál ijesztő volt... komolyan. mellow.gif Miles Teller viszont Simmonsszal ellentétben semmilyen alakítást nyújtott. A Divergent szériában sem rajongok érte, és valahogy itt sem sikerült belopnia magát a szívembe. Hülyét kapok attól a bugyuta bamba tekintetétől, és arcmimikájával még a legalapvetőbb érzelmeket is képtelen a néző felé közvetíteni. Ha elveszettek vagyunk, nem tudunk döntést hozni vagy egyszerűen csak önmagunkat és a céljainkat keressük, akkor érdemes megnézni ezt a filmet. Ha rádöbbensz arra, hogy mit szeretsz, mit kedvelsz és vannak céljaid, az életedet is teljesen más színben fogod látni. Én már egy ideje önmagamra találtam, de még így is el tudott gondolkodtatni és más perspektívából szemlélni a dolgokat. Könnyed zenés darabnak tűnik elsőre, de a végére rá kell döbbennünk, hogy egy picivel mélyebb üzenetet hordoz magával. Ezen kívül talán a Napos oldalt találtam ennyire inspirálónak és ösztönzőnek.

10/10 - Mindenképp érdemes megnézni. Nincsen túl dramatizálva semmi, és megjegyzem, talán még a jazzt is sikerült megszerettetnie velem, holott egyáltalán nem rajongok érte. laugh.gif Egyáltalán nem érzem a nézésével töltött időt pazarlásnak.
3 felhasználónak tetszik: funny18, Lady Suzy, Szandi0820
2016. március 29. 10:37 #13557
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Büszkeség és Balítélet meg a Zombik * Pride And Prejudice And Zombies (2016)
Hát, ez harmat gyenge volt.
2*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2016. március 30. 12:18 #13558
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Rekviem egy álomért/Requiem for a Dream (2000)

Nem, nem, nem. Mégegyszer nem szeretném megnézni.

Kiki – A boszorkányfutár/Kiki's Delivery Service (1989)

Nagyon bájos kis animációs film. Hayao Miyazaki. meghajolo.gif

A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége/The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
A Gyűrűk Ura - A két torony/The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
A Gyűrűk Ura - A király visszatér/The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Még mindig. heart.gif

A nagy Gatsby/The Great Gatsby (2013)

Nagyon alakított DiCaprio, de nem is tudom.. a film valamiért annyira nem jött be.

A Keresztapa/The Godfather (1972)

Nem halhatok meg úgy, hogy nem láttam ezt a filmet. Nagyon tetszett, egyáltalán nem volt csalódás. Külön köszönet a mozinak, hogy levetítették és ráadásul felirattal, így még élvezhetőbb volt. beer.gif

A fiúk nem sírnak/Boys Don't Cry (2000)

Már rég óta meg szerettem volna nézni. Most hogy láttam, igazából fogalmam sincs, hogy mit gondolok erről a filmről.
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2016. március 30. 17:21 #13559
Shireen
Shireen
bokeh

Státuszmásképp vagyunk egyformák
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 610
Azonosító: 255253
A Dán lány - Hu, hát nem volt semmi..
Mondjuk Eddie hozta a formáját, nem is vártam tőle kevesebbet meghajolo.gif
10/9 - Nekem néhol már túl.. sok volt, nem mindig tudtam teljesen empatikus lenni ennek ellenére nagyon érdekes volt az egész, nem bántam meg, hogy erre a filmre jutott végül a választásom.
(A film után csak ültem a gép előtt és meredtem a semmibe.. kellett egy kis idő azért hogy feldolgozzam és jó alaposan átgondoljam)
2016. április 01. 13:27 #13560
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Én most nagyon úgy látom,hogy jó ideje nem írtam már véleményeket,szóval lehetséges,hogy lesz olyan film amit most elfelejtek megemlíteni,mert nem is emlékszek már pontosan miket láttam.Néztem én jó pár filmet azóta,hogy utoljára írtam itt,de hogy abból hány volt az új... think.gif Na mindegy,majd pótolom ha valamelyik útközben eszembe jut. blush.gif

Nevetséges hatos (The Ridiculous 6,2016)

Alapjáraton egészen biztosan nem tetszene,hiába vannak benne olyan színészek mint Adam Sandler,Rob Schneder,Luke Wilson,David Spade vagy Jorge Garcia akiket egyébként nagyon is kedvelek,de még miattuk sem tetszene a film.Egyszerűen csak nem az én stílusom.De Taylor Lautner...Hát ő valami fergeteges ebben. laugh.gif Már csak az is ahogy kinéz benne,de ahogy beszél...meg amiket mond...Hát nagyon jókat nevettem rajta. rohog.gif Miatta tetszett és megérte megnéznem.Jókat szórakoztam a filmen.Bár a kedvenc filmem így sem lesz,de Taylor miatt minden sokkal jobban bejött benne. smileeee.gif

10/7

Zootropolis – Állati nagy balhé (Zootopia,2016)

Ez tuti az idei év egyik kedvenc meséje lesz a számomra. laugh.gif Mindkét főszereplőt nagyon kedveltem,Judy-t különösen. laugh.gif Olyan aranyosan nézett ki meg aztán minden tetszett a mesében. smileeee.gif

10/10

Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma (London Has Fallen,2016)

Sikerült megnéznem moziban és egyszerűen imádtam minden egyes percét. laugh.gif Nem akarok spoilerezni,maradjunk annyiban,hogy volt akit nagyon sajnáltam a filmben,viszont sokat nevettem is.Gerald Butler állati nagy fazon. heart.gif Amiket mondott..Hát sok mindenkinek én is szívesen mondanék ilyeneket "odakint" a nagy világban... rolleyes.gif Végig izgalmas volt,az akció jelenetek nagyon tetszettek,pörgős volt,a látvány szintén bejött...én semmi rosszat nem tudok rá mondani.Gerald és Aaron Eckhart remek párosítás.Bár már az első részt is nagyon szerettem,de ez még inkább bejött. heart.gif

10/10*

Monster High: Rémséges Mélység (Monster High: Great Scarrier Reef,2016)

Nem is tudtam,hogy lesz új mese.Tegnap délután vettem észre,egyből le is töltöttem és meg is néztem. laugh.gif Bár a legnagyobb kedvenceim ebben csak 2 percet szerepeltek,legalább a 3.kedvencem Frankie többet volt benne,meg azért kedvelem én a többieket is és jó volt most Lagoona-t is főszerepben látni. smileeee.gif Jó kis mese lett,nekem tetszett,teljesen kikapcsolt. smileeee.gif Szerintem aki szereti ezeket a meséket,az ezt is fogja,hiszen olyan kis aranyos mesék ezek. laugh.gif wink.gif

10/10

2 felhasználónak tetszik: Bessie, House Of Wax
710 oldal 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!