Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 10. 17:05 #13501
Slufie
Slufie
visszatérő vendég

Státuszdon't even try to save me tonight. 'cause I don't know
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 374
Csatolások: 31
Azonosító: 253823
Tűzpróba. smileeee.gif Tulajdonképpen újranéztem, de ugyanolyan hatást ért el, mint elsőre.
2016. február 11. 21:50 #13502
- törölt felhasználó -    
A dán lány / The Danish Girl (2015)
Maga a sztori érdekes, nekem végig ott volt a fejemben, hogy ez tényleg megtörtént, igaz történet. Nem feltétlenül könnyen emészthető, de jó film. Akinek az előzetese felkeltette a figyelmét, annak érdemes megnéznie, szerintem nem fog csalódni.
Eddie Redmayne nagyon jól alakít, nagyon tehetséges színészek tartom, miatta akartam megnézni a filmet is. Nem véletlenül jelölték ismét az Oscaron a legjobb férfi főszereplőnek (bár bevallom, a többi jelölt filmjét még nem láttam, de nem lepődnék meg, ha megkapná).
10/8
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lady Suzy, duracell, bitchina, baisée
2016. február 12. 02:15 #13503
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Viharsziget (Shutter Island - 2010)

Oké, még nem néztem meg annyiszor, mint az Eredetet, de tény, hogy ez is egy abszolút kiemelkedő alkotás. Amikor először láttam, ugyebár nem tudtam a dolgok végkifejletét, így egy sima kriminális nyomozásnak tudtam be az egészet. Viszont így, hogy ismerem Teddy Daniels életének minden egyes mozzanatát... sokkal érdekesebb volt a filmet pszichológiai szempontból nézni másodszorra. Leonardo DiCaprio még mindig isteni pasi és isteni színész, viszont Mark Ruffalo is kiemelkedő alakítást nyújtott. Tetszett az, amit láttam mindkettejüktől. laugh.gif Ben Kingsley pedig baromi jól hozta a mindenkifejátátb*szom pszichiátert. Tény, ami tény, az Eredet mellett szerintem ez DiCaprio egyik legjobban sikerült filmje.

10/10 - Maximális pontszámot kap, hiszen egy kiváló alkotásról beszélünk, még annál is kiválóbb casttal. Még egy párszor tutira meg fogom nézni. Függetlenül attól, hogy már láttam, nagyon tetszett.
5 felhasználónak tetszik: silenc, Lady Suzy, SmileyZ, House Of Wax, sMokEe.cLouD
2016. február 12. 18:15 #13504
- törölt felhasználó -    
Deadpool

Ez a film mocskosul jó lett. ohmy.gif ohmy.gif Nézd meg ha nem vagy egy mimózalelkű kiscsoportos

10/10
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Christo, duracell, Angel, bitchina, Average Girl
2016. február 13. 12:37 #13505
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Batman: A sötét lovag visszatér I.rész
2016. február 13. 16:36 #13506
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Deadpool
brutálisan jó lett, ezt látni kell! thumbsup.gif
10/11
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Christo, Angel, bitchina, Average Girl
2016. február 13. 19:17 #13507
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Deadpool
http://www.kephost.com/images/2016/02/13/tumblr_lvjkno1NWZ1r34op1.gif

10/10
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Angel, bitchina, ozoli, Average Girl, An_d_a
2016. február 14. 19:05 #13508
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Deadpool

Emberek. Én nem bírom alapból Ryan Reynolds-ot, de ez a film. Atya-gatya! Már az előzetesen agyon röhögtem magam, és már november óta vártam. S tudjátok mit? Nem csalódtam. Remekül összerakták (bár az nekem még kérdéses, hogy az X-men Farkas-ban hogy lehet gonosz, itt meg... igazából itt kezdődik az egész élete unknw.gif ... s ráadásul 'szuper... de nem hős..' think.gif ), az akciójeleneteket imádtam, egyszerűen képtelen voltam nem odanézni, ahogy az egyik autó a másik után borul, majd egy hatalmas csatajelenet lesz belőle... A poénok. Hát a poénok, nagyon jók. A film háromnegyedét átröhögtem, és a végén a könnyeimmel küszködtem a röhögés miatt. nevet2.gif

Ezt ajánlom mindenkinek, még annak is, aki nincs benne nagyon a Marvel univerzum dolgaiban, és aki nem szereti az akciófilmeket, szuperhősös filmeket.

...és igazuk volt a készítőknek: kellett már az embereknek a minőségi b@romság laugh.gif

10/1000000 wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, bitchina, ozoli, Average Girl, Christo, An_d_a, Bettyke94
2016. február 14. 19:55 #13509
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Angel @ 2016.02.14. 19:05)
Deadpool
(bár az nekem még kérdéses, hogy az X-men Farkas-ban hogy lehet gonosz, itt meg...

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai eseményei után megváltozott minden karakter sorsa, ezzel magyarázták Deadpool itteni megközelítését.
2016. február 14. 20:37 #13510
bitchina
bitchina
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
Deadpool (2016)
Öt szóval értékelném: ez egy brutálisan jó film. Ennyi.
U.i.: Sokkal jobban illik ez a film Valentin napra, mint anno tavaly a Szürke ötven árnyalata. rohog.gif
10/11*
6 felhasználónak tetszik: Angel, House Of Wax, Christo, ozoli, Average Girl, An_d_a
2016. február 15. 11:05 #13511
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Deadpool (2016)
Egy darabig úgy volt, hogy nem fog összejönni moziban, hát, maradjunk annyiban, hogy szörnyen bántam volna, ha így alakul. Ez a film valami brutál jó! Én annyit nevettem, kegyetlen nagy film. A poénok, az akciójelenetek, minden annyira adta magát, imádtam az első perctől egészen az utolsó percig!
Ryan Reynolds ( heart.gif ) azt hiszem megtalálta a tökéletes karaktert magának, nem is tudnám mással elképzelni ezt a filmet, annyira Ryan-re öntötték ezt a karaktert, zseniális volt.
Nem is mondok semmi többet mert nem is tudok. Sok filmet várok még idén, de az biztos, hogy a Deadpool már most az élmezőnyben van.

10*10
6 felhasználónak tetszik: Angel, SmileyZ, An_d_a, Average Girl, Christo, Bettyke94
2016. február 15. 16:24 #13512
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Az Igazság Ligája: Háború
2016. február 17. 19:35 #13513
- törölt felhasználó -    
Leon, a profi (1995)

Nagyon megindító film, tetszett a történet, a szereplők is jól játszottak, főleg, hogy Jean Reno az egyik kedvenc színészem. 10/9, mert azt hittem, boldog befejezés lesz, de sajnos nem sad.gif Ezenkívűl tényleg szuper film! wub.gif
4 felhasználónak tetszik: missdaisy, Beyla, lola97122, Sally Sparrow
2016. február 20. 22:36 #13514
- törölt felhasználó -    
A dán lány
Csodálatos film volt. Minden percét imádtam ennek a gyönyörű, ám egyben rendkívül szomorú alkotásnak. Már a film közben is sokszor éreztem azt, hogy pityeregni fogok, de ezt leginkább most, az utóhatása miatt érzem. Igazán elgondolkodtató mű, melynek nagyon fontos mondanivalója van. Nézése közben tanulhat az ember, nem is keveset. Ritka filmek egyike, amelyet mindenképpen látnia kell az embereknek élete során. A színészekről meg csak annyit - röviden, tömören -, hogy nagyon jól alakítottak. Eddie-ben most sem csalódtam, Aliciát pedig nagyon megkedveltem, kíváncsi lennék több filmjére is!
10/10
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lilah McMurphy
2016. február 21. 15:22 #13515
Beyla
Beyla
carter

Blackhat (2015)

Ez a film olyan kevés volt, mint medvesajtban a brummogás. Pedig megjegyzem, az alaptörténet és a film koncepciója egyáltalán nem lenne rossz, de a kivitelezésen egyszerűen elbukott az egész. A kiberbűnözés manapság az egyik legvitatottabb téma. Én személy szerint mindig is csodáltam azokat az embereket, akik pillanatok alatt képesek feltörni vagy éppen kisujjból átírni programokat. Chris Hemsworth-nek nagyon jól áll ez az okostojás szerep, de még ő maga is képtelen volt a film színvonalát feljebb tornászni. Hinnem kellett volna a kritikáknak, miszerint ez a film egy f*s, de valahogy mégsem tudtam elképzelni... pedig az... egy rakás f*s... sajnos. A történet összevisszaságára és követhetetlenségére már csak az tette fel az i-re a pontot, hogy majdhogynem mindegyik szereplő - igen még Chris is - minősíthetetlen színészi alakítást nyújtott. Isten bocsássa meg, de a kínai csajtól a falat kapartam, annyira idegesítő volt. A logikai gubancok netovábbját tudnám felsorolni, de egy baromira kiakasztott - a Fekete özvegyet az NSA arra kölcsönadta, hogy egy tök átlagos hackert lecsukjanak, de arra meg már vonakodtak, hogy egy terrorcselekményt megelőzzenek? Hol itt a logika? mellow.gif A két óra játékidőből sajnos csak az utolsó 35-40 perc volt izgalmas, kábé onnan, amikor meglepetésszerűen kinyírták a csaj bátyját, bár valamilyen szinten ez is sejthető volt. Aztán én azon is meglepődtem, hogy stukival meg gépfegyverekkel hadonásznak a tömegben, és senki nem esik pánikba, hogy ugyan ezek itt biztos mindjárt lövöldözni fognak, sőt halál nyugodtan sétálgattak a fáklyáikkal. És még ezer, meg ezer, meg ezer ilyen hibát lehetne felróni ennek az alkotásnak. Ugyan én csak nagyon alapokat tanultam programozni C++-ban még középiskolában, de itt annyira elhanyagolták ezt az egészet, hogy szinte semmit sem mutattak belőle, pedig állítólag ezt a filmet programozóknak készítették. unsure.gif

10/3 - Akartam, hogy jó legyen, de be kell látni, ez egy sz*r film. Abszolút egyszer nézhetős, és, ha lehet többet látni sem szeretném.
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Bessie
2016. február 21. 18:06 #13516
missdaisy
missdaisy
sérendipité
Hozzászólás: 1637
Csatolások: 34840
Azonosító: 249895
Jurassic World (2015):
Először nem hozott annyira lázba, aztán valamiért mégis, így végül ma sort kerítettem rá és beópótoltam. Chris Pratt tényleg jó színész, az ő játéka volt a legjobb a filmben. Bryce Dallas sosem volt a kedvencem, és az is biztos, hogy ezután sem lesz. rohog.gif Nick Robinson volt még pozitív színfoltja a filmnek, nekem nagyon szimpatikus. A látvány egyébként fantasztikus volt, a dinoszauruszok is hihetetlen valóságosak voltak, egy-két véres jelenetet leszámítva. Jó lenne egy ilyen park a valóságban is, főleg az áttetsző mozgó golyó laugh.gif
10/8
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, An_d_a
2016. február 21. 23:22 #13517
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
The Danish Girl / A dán lány (2015)
Borzasztóan vártam ezt a filmet, és azt hiszem ezzel el is rontottam mindent. Két hete néztük meg moziban és azóta nem tudom eldönteni, hogy igazándiból tetszett-e vagy sem. Az alaptörténet egyszerűen gyönyörű, tényleg a határtalan szeretetről és a kitartásról szól, éppen ezért is minden tiszteletem ezé a két hölgyé, hogy ezt képesek voltak végigcsinálni. Lili végtelenül bátor volt, hogy abban a korban alávetette magát ennek a procedúrának, Gerda iránta érzett szeretete pedig több, mint csodálatra méltó. Annyi érzelmet hordoz magával a történetük, hogy konkrétan már az előzetesen elsírtam magam. Ééééés ebből semmi nem jött át a filmben. Olyan üres volt az egész, néha azt éreztem, hogy egy dokumentumfilmet nézek, de lehet csak nekem nem jött át. Ez nem feltétlenül a színészek hibája, mert Eddie Redmayne már nem egyszer bebizonyította, hogy okkal tart most ott, ahol, Alicia Vikander pedig szerény véleményem szerint még jobb is volt, mint Eddie. De valahogy nem hatott meg, sajnálom. Persze ettől még nem lesz rossz film, sokkal több pozitívumot tudnék felsorolni, mint negatívumot (az az operatőri munka... álmodni sem tudnék szebbet), csak hát nem egészen olyan lett, mint amire számítottam. Viszont ami borzasztó volt a filmben, az a vége. Ilyen összecsapott munkát is régen láttam már. Valahol megértem a lényegét, hiszen Gerda már régen elvesztette a férjét, elhiszem, hogy már nem maradt ereje arra, hogy szomorú legyen, na de azért na. Azért na. Két könnycseppet ejtett Liliért, majd kiment a hegyre sálat eregetni, ami ráadásul még nem is drámainak vagy meghatónak, hanem nevetségesnek hatott. De mindegy. Összességében nem rossz film, de valahogy nekem most nem igazán jött át. Pedig tényleg nagyon vártam.. sad.gif De a zenéje legalább szép volt, plusz Aliciának még mindig nagyon szurkolok az Oscaron. Mindent összevetve megérdemelné.
10/6

Room / A szoba (2015)
Erre a filmre szavak sincsenek. Annyira nyomasztó és felkavaró, engem teljesen magával ragadott. Majdnem egy órán keresztül a szobában zajlanak az események, és ez az egy óra olyan klausztrofób érzést vált ki a nézőből, hogy szó szerint kényelmetlen nézni is. Ráadásul miután kijutottak sem múlt el ez az érzés, legalábbis egy jó ideig nem. A végére kezdtem érezni, hogy szép lassan oldódik a feszültség. Brie Larson szerintem a Mennyből pottyant ide közénk, hihetetlen, hogy mennyi tehetség van ebben a csajban. Hol bujkál eddig? Jacob Tremblay játéka pedig már most olyan szinten van, hogy a legtöbb mai színész elszégyellhetné magát mellette. Szóval igen, ennek a filmnek kincs minden egyes perce, a tavalyi év egyik legjobbja. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyen megrázó történeteket.
10/10

How to Be Single / Hogyan legyünk szinglik (2016)
Erre a filmre azért ültünk be, hogy megnézzük a jövőnket. rohog.gif De tényleg, Rebel Wilson én vagyok 10 év múlva. Amúgy szerintem ez volt életem első vígjátéka, amit moziban néztem meg, és úgy nagyjából az egyetlen, amit az elmúlt három évben néztem. Szóval nem, nem az én stílusom, de azért nem volt rossz. Az ilyen alpári poénokra a mai napig nem vagyok vevő, sajnálom, de azért voltak benne jó pillanatok. A vége pedig kifejezetten inspiráló, ezt megmondom őszintén soha nem vártam volna. Délutáni kikapcsolódásnak jó volt. laugh.gif
10/6
2 felhasználónak tetszik: baisée, missdaisy
2016. február 23. 03:36 #13518
Beyla
Beyla
carter

Fahrenheit 9/11 (2004)

Még csak megmondani sem tudom, hogy mikor láttam ennyire felkavaró filmet… talán még soha sem. Mint kívülálló európai, aki sosem volt benne az USA kontra Közel-kelet konfliktusban, görcsösen akartam hinni azt, hogy minden úgy van ahogyan azt az amerikai filmekben lefestik a kedves nézőnek. Csak az utóbbi 3-4 évben kezdtem el komolyabban gondolkodni 911-en és igazat adni azoknak, akik azt vallják, hogy Amerika keze igen is könyékig benne volt a World Trade Center lebombázásában. George Bush szájából pedig nyolc éven keresztül csak a sz*r ömlött kifelé. A politika mindenhol mocskos, és baromság azt hinni, hogy csak szerény kis hazánkban megy a kamuzás a politikusok által, mert nagyon nem igaz. Vicces volt nézni, ahogyan a dokumentumfilm készítője párhuzamba állította Bush pozitív jellegű nyilatkozatait, és utána bevágta azt, ami ténylegesen megy a tengerentúlon. Sajnos a modern 21.-dik századi ember agya hihetetlen könnyen átmosható mindenféle manipulatív baromsággal, és kevesen vannak azok, akik erre egyáltalán nem fogékonyak. Megdöbbentő, hogy mennyire képesek behülyíteni az embereket – első sorban – mint ahogyan a film is felhívja rá a figyelmet – a félelmet használják ki és szó szerint pánikot keltenek, másodsorban pedig azzal, hogy mindenki küldje a seregbe a gyerekét, mert azzal a hazájukat szolgálják és ennél jobb állást keresve se kaphatnának diploma nélkül. Érdekes, a végén Moore arra próbálta ösztönözni a képviselőket, hogy küldjék hadba a gyereküket, ám valamiért mindegyik nemet mondott. Elvégre, igaz. Ki akarná a saját gyerekét a halálba küldeni? Megrázó és megdöbbentő képsorokat mutattak az egyik iraki hadi támaszpont lebombázása után. Könnyekbe lábadtak a szemeim, amikor a kb. két éves halott gyermek holttestét a hullákkal megrakott platóra helyezték. Iszonyú, hogy ember az emberrel mit képes művelni. Mintha genetikailag belénk lenne kódolva az, hogy háborúzzunk és ontsuk egymás vérét mindenféle f*szságért. A két óra alatt Moore igyekezett kézzel fogható bizonyítékokat a néző elé tárni, miszerint Bush és a Bin Laden család mindezt együtt kitervelte és megvalósította. Minden egybe vág. Megszerveznek valami „támadást” New Yorkban és nem sokkal később rátámad Irakra, azon a címen, hogy „atomjuk van”, holott akkoriban k*rvára nem volt semmi ilyesmijük, ám valami okán csak meg kellett támadni, hogy arra a sok kőolajra szert tegyenek. Egyszerű, mint az 1+1.

10/10* – Őszinte leszek, nem egy könnyen emészthető alkotás. Gondolkodás nélkül mutogatnak benne vérengzést, szétlőtt és felrobbantott civil embereket. Mivel engem alapvetően érdekelt ez a téma, nem bántam meg, hogy megnéztem, de az biztos, hogy most már azt gondolom, b*sszák meg az ilyen American sniper-féle propaganda múvikkal, mert bár az a film nekem nagyon tetszett, de oly annyira elferdítik benne a valóságot, hogy lassan Amerika a hatalmas egójába fog belefulladni. Számomra ez a film hihetetlenül reális és megható volt. A vége fele viszont már kicsit erőltetettnek éreztem azt, hogy belemásztak egy elhunyt katona tiszt életébe. Persze, ez is kellett, hogy az amerikai ne kezdjen el replikázni, hiszen Moore rendesen savazta és gúnyolta Bush semmitmondó, p*csameresztő politikáját. Számomra ez egy csillagos tízes! Több ilyen kéne, és kevesebb mézes maszlag az amerikai szoldzsörökről.
2016. február 23. 06:21 #13519
soph
soph

Státusz- what would you do with a brain if you had one? -
Hozzászólás: 1451
Csatolások: 133
Azonosító: 241974
Jumper / Hipervándor heart.gif
Számomra az egyik legkedvesebb film, szóval..
10/10
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, House Of Wax, SmileyZ
2016. február 23. 17:21 #13520
- törölt felhasználó -    
Traffic
10/10
Még ma is nagyon jónak tartom ezt a filmet. Pedig már 16-éves ez a film is. Soderbergh sem ez előtt sem ezután nem rendezett jobb filmet. A Traffic még ma is hatásos és elgondolkodtató dráma a Drog elleni harcról ami két ország helyszínein zajlik az USA-ban és Mexikóban. A film szerkezeti felépítése is nagyon egyedinek hatott már akkor amikor bemutatták de még ma is frissnek hat a sok szereplőjével és a többhelyszínes ábrázolásával valamint a párhuzamosan zajló eseményekkel és történet szálakkal. A karakterek tettei is ha nem is nagy mértékben még is kihatnak egy másik szereplő sorsára vagy valamilyen eseményre. Mindenki a saját elkeseredett harcát vívja a drogháborúban. Javier és Manolo két Mexikói zsaru akik az utcán nap mint nap szembenéznek a Kartellek bűnözőivel. Robert Wakefiled bíró az USA-ból veszi fel a harcot a drog hálózattal a kormánya megbízásából csak azzal nem számol hogy a saját családi környezetében is meg kell vívnia a saját személyes harcát. Helena Ayala is a saját harcát vívja csak éppen a másik oldalon Helena férje egy drogcsempész akit bíróság elé állítanak az asszony pedig foggal körömmel ragaszkodik a jóléthez szem előtt tartva a gyerekei jövőjét és ezért hajlandó a férje nyomdokaiba lépni. Végül még itt van két DEA ügynök Ray és Montel akik gyakorlatilag börtönbe juttatták Helena férjét és továbbra is azon dolgoznak hogy az ott is maradjon. Ebből is látszik hogy a film nem megy bele hogy mi a jó illetve mi a helyes egyszerűen a szereplők szemszögéből mutatja be az éppen zajló eseményeket és hogy miként küzdenek meg a nehézségekkel közben a saját érdekeiket szem előtt tartva. A Traffic legnagyobb erénye szerintem abban van hogy nagyon egyedi az ábrázolás módja minden helyszínnek meg van a saját színvilága és a rendező nem zúdít a nézőre rengeteg információt amivel nehezen befogadhatóvá tenné a filmet nem válik sem hatásvadásszá sem pedig erőltetetté. Csak azt mutatja meg amit érdemesnek gondol és igazából talán a legjobb film arról hogy mi történik azokkal akik így vagy úgy de a drog közelébe kerülnek. Persze nagy szerepe van a remek színész gárdának abban hogy ennyire jó a film. És a zene mellett se tudok elmenni szónélkül olyan mintha a Sicario és a Kiképzés soundtrackjét egybegyúrnánk egy nagyon melankólikus és érzelmes zenéje van a filmnek. Már 2000-ben is szerettem ezt a filmet de ma még jobban tudom értékelni az érdemeit. Remek film!
http://img.csfd.cz/files/images/user/profile/158/837/158837910_5bcfa7.jpg
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Bessie
710 oldal 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!