Nagyfater elszabadul (Dirty Grandpa,2016)
Imádom ezt a filmet!!!!

Sikerült egyből megnéznem a moziban a legjobb barátnőmmel House Of Wax-al ahogy elkezdték játszani a mozik és bár hozzá kell tennem,hogy első nézésre kissé csalódás volt,de most,hogy már 3-szor láttam (kétszer itthon,de holnap megyek megint moziban nézni) így már semmi bajom vele.
SPOILERES!!!!!! Csalódás azért ért,mert sok minden volt aminél másra számítottam.Jobban megszerettem volna ismerni Jason és Dick kapcsolatát ahogy Jason és Meredith kapcsolatát is ráadásul arra számítottam,hogy az elejétől a végéig jókat lehet majd nevetni amivel végül is nem is volt,mert lehet is,de....főleg akkor ha van gyomrod a néha igencsak undorító szövegekhez.Én bevallom olyan vagyok aki nem bírja az ilyen szöveget.Ha csak Robert és Aubrey karaktere mondtak volna gusztustalan szövegeket azt mondom oké,elviselem,de ott voltak még a rendőrök is,Pam is (aki azóta az egyik kedvenc karakterem lett) és az a két fura egyetemista srác is és így bizony sok lett a gusztustalan szöveg.

Ráadásul Jason karakterét folyamatosan megalázzák amire szerintem semmi szükség nem volt,főleg nem a nagyapja részéről.Viszont...igaz,hogy ez elsőre sok volt,mert nem ezt vártam,de mikor itthon néztem meg már pontosan tudtam mire számítsak,így most már nyugodt szívvel mondhatom,hogy imádom a filmet és rengetegszer fogom megnézni.

A végét könnyen ki lehet találni mi lesz majd,de én azt mondom jó film és érdemes megnézni.
Azt pedig,hogy mik tetszettek inkább nem sorolom fel,mert túl sokáig tartana.

De maradjunk annyiban,hogy volt benne pár igencsak kellemes meglepetés és a zenék is jók voltak (habár nem túl sok modern zene volt benne) és a színészek is jól játszottak.
Robert De Niro hatalmas figura,
Zoey Deutch aranyos,
Julianne Hough-t bár imádom de ebben nagyon utáltam (vagyis jól hozta a figurát),
Aubrey Plaza...ő undi minden filmjében,már a karaktereit nézve,de épp ezért mondom,hogy jól játszik,bírtam a filmbeli haverjukat is,
Zac Efron pedig...mondhat akárki akármit,nekem tetszik a játéka,ügyesen játszott ebben is,imádtam Jason-ként (habár eléggé egy nyuszi volt a karaktere

) és nem csak a kinézete miatt érdemes rá figyelni.
10/10
A rettegés háza (The Amityville Horror,2005)
Egyedül sosem mertem volna megnézni de a legjobb barátnőmmel bevállaltam.Jó film volt,tetszett a története és
Ryan Reynolds remekül játszik benne.
Chloe Moretz pedig nagyon aranyos kislány benne.
10/8
Itt a vége (This Is the End,2013)
Erről már írtam véleményt pár éve,de akkor eléggé lehúztam,kicsit sem tetszett,de sosem mindegy egy filmet milyen társaságban nézünk meg.A legjobb barátnőmmel végig nevettem így szeretném ezt felpontozni.Asszem az évek alatt sokat változott az ízlésem.
10/9
Az 5.hullám (The 5th Wave,2016)
SPOILERES!!!!!!
Hú,ezt a könyvet muszáj elolvasnom.

Sajnos nem tudtam moziban megnézni,csak itthon,de így is imádtam.

Nem pont erre számítottam,sokkal több akció jelenetet vártam,a végén nagyon meglepődtem,mert most akkor lesz folytatása vagy mi?

Az meg,hogy Evan félig lény...az nekem eléggé hülyén jött ki,azt nem tettem volna bele.De attól a film még jó volt.
Chloe pedig nagyon ügyes,kezdem nagyon megkedvelni.
10/10
Pofázunk és végünk Miamiban (Ride Along 2,2016)
Ez nagyon jó film,olyanokat nevettem rajta,nagyon tetszett.

Kár,hogy nem moziban néztem meg,nagyon jó lett volna.
Kevin Hart és
Ice Cube remek páros,imádom ahogy Kevin hozza ezt a karaktert.
Tika Sumpter-t és
Benjamin Bratt-et mindig bírtam,Olivia Munn-ot pedig sosem,de itt egész megvoltam vele.
10/10
Trópusi vihar (Tropic Thunder,2008)
Ezt már megjelenése óta megakarom nézni,párszor láttam is belőle a TV-ben de sosem jött be így mindig elmaradt,de most végre elszántam rá magam.Első nézésre elájulva nem voltam tőle,de néha jókat nevettem és aztán egyre jobban tetszett (habár sok minden van ami nagyon nem tetszett benne) de szerintem második nézésre még inkább bejön majd.

A színészek jól alakítottak benne és már ez plusz pont.
10/7
Megjött apuci (Daddy's Home,2016)
Sokkal több poént vártam ettől a filmtől,csak 2-3 alkalommal sikerült igazán jót nevettem rajta,de többször mosolyogtam azért jót,de ez nekem kicsit kevés volt.Több odavágást vártam Mark Wahlberg-től,több kemény jelenetet,de azért tetszett.

Biztosan megnézem majd még.
10/7
Creed - Apollo fia (Creed,2015)
Hogy én ezt mennyire vártam...

Sajnos moziban végül csak nem sikerült megnézni,de itthon is jó volt...mondjuk moziban jobb lett volna,de már mindegy.

Michael B. Jordan nagyon ügyes volt,remekül hozta Adonis karakterét és bár Sylvester Stallone nem kicsit ijesztő már külsőre nagyon jó volt újra látni őt Rocky-ként,meg ezt az egész Rocky-s világot.

A film kissé lassú és nem is történik benne sok minden,de én ezt az eredeti filmekből már megszoktam így ezen sem lepődtem meg.A film végi meccs nagyon tetszett habár
azért eléggé sajnáltam,hogy nem Adonis nyerte a meccset
És Rocky-t betegnek látni is nagyon rossz volt. De a film vége szép volt,én megvagyok vele elégedve még akkor is ha nem pont erre számítottam.Mondjuk több jó zene,meg bokszjelenet azért hiányzott,de így is jó.
10/8