Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. január 30. 13:49 #13481
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Bolondok aranya (Fool's Gold) 2008

Láttam a reklámot a TV-ben, és akkor döbbentem rá, hogy annak ellenére, hogy már minimum huszadik alkalommal vetítik, én még soha nem láttam. Pedig szeretem Matthew filmjeit, ahogy Kate Hudson is azok közé tartozik, akiket kedvelek a szakmában.
Izgalmas film volt, nekem tetszett. Ami különösen jó volt benne, hogy nem volt teljesen kiszámítható, mi lesz a vége. Legalábbis én addig, míg meg nem szólalt a végét jelző dal, nem voltam teljesen biztos a végkifejletben.
Lényeg a lényeg, örülök,hogy végre megnéztem. smileeee.gif

10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Cute girl 998, Lil98, SmileyZ
2016. január 31. 13:05 #13482
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Az emlékek őre (The Giver) 2014
A könyvet már kétszer olvastam, már első olvasatra nagyon megtetszett és magával ragadott a történet, arról nem is beszélve, mennyire jól volt megírva az egész. A film nem okozott csalódást, végig hű maradt a könyvhöz, megható, szerethető volt. Csodálatos, egyszóval. Én nagyon szerettem, néztem volna még. (A szereposztás is jó választás volt). wub.gif
10/10*
2016. január 31. 13:16 #13483
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Final Girls / Szöktetés a pokolból

Omg, ez a magyar cím... nah mindegy. Nem gondoltam, hogy ez a film ilyen jó lesz. De nagyon szórakoztató és eredeti ötlet volt. A karakterek is kedvelhetőek, a színészek jók.
10/8
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2016. január 31. 14:01 #13484
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
A visszatérő ( The Revenant) 2015

Miután megnéztem az előzetest, igyekeztem minden háttérinformáció nélkül, gyakorlatilag látatlanba beülni a filmre. Gondoltam, lepjenek meg, ha tudnak. És ez mennyire sikerült!
Nem vagyok nagy rajongója az ilyen műfajú filmeknek, bevallom, erre is igazából Leo vitt rá, hogy megnézzem. Őt nagyon szeretem, ezért ezt a filmjét is mindenképp látni akartam. Ezt pedig egyáltalán nem bántam meg.
Maga a látványvilág olyan szinten lenyűgöző, hogy már azért érdemes beülni a moziba, hogy ezt láthassa az ember. A történet pedig, és annak lefolyása... zseniális. Ha eleinte meg is rémített a 2 és fél órás hossz, közben egyáltalán nem éreztem. Szerintem jól meg lett írva a forgatókönyv, és a párbeszédek rövidsége ellenére is hatásos volt. Annyit beszéltek, amennyit kellett és akkor, amikor kellett.
Mivel nem vagyok a téma szakértője, nagy szavakat nem akarok használni, ezért inkább csak ajánlom mindenki figyelmébe a filmet. Igazán jó 150 perc az élni akarásról, és egy olyan ember történetét megismerni, aki a végsőkig elmegy, hogy bosszút állhasson a fiáért.

10/10

(Zárójelben megjegyzem, érdemes eredeti nyelven nézni.)
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, missdaisy
2016. január 31. 20:14 #13485
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Narnia krónikái a Hajnalvándor útja. heart.gif wub.gif
2016. január 31. 21:48 #13486
- törölt felhasználó -    
Idézet (Violet Shadow @ 2016.01.29. 22:57)
Rekviem egy álomért
Temagasságosatyajóúristen! Annyi gondolat kavarog most a fejemben, nem is tudom hol kezdjem. Ez a film elképesztő, csodálatos, tökéletes volt, egyszerűen nem tudnám rossz jelzővel illetni. Nem is tudom megfogalmazni annak az okát, hogy miért fogott meg ennyire. A történet lélegzetelállító volt, minden egyes percben lekötött. A szavam elállt mikor vége lett. Majdnem, hogy sokk hatása alá kerültem, fogalmam sincs, hogy miért húztam majdnem fél éve a megnézését. Ezt a filmet látni kell! Legszívesebben most rögtön újranézném. Abszolút egyik kedvencemmé vált, 10/1000 is kevés lenne az értékelésére.

Ez a film csodálatos? hááá szerintem borzalmas volt nézni...az a fajta film ami konkrétan jó film de iszonyat rossz nézni. Én eddig életemben egyszer láttam ezt a filmet de nem is tervezem újra nézni. smileeee.gif De megértem a lelkesedésed! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Average Girl, Christo
2016. február 01. 21:41 #13487
Christo
Christo

Idézet (gonzales7 @ 2016.01.31. 21:48)
Ez a film csodálatos? hááá szerintem borzalmas volt nézni...az a fajta film ami konkrétan jó film de iszonyat rossz nézni. Én eddig életemben egyszer láttam ezt a filmet de nem is tervezem újra nézni. smileeee.gif  De megértem a lelkesedésed! smileeee.gif

Fú, én ezt a filmet egyszer láttam, akkor se önszántamból, de soha többet.
2016. február 01. 22:27 #13488
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2016.01.31. 21:48)
Ez a film csodálatos? hááá szerintem borzalmas volt nézni...az a fajta film ami konkrétan jó film de iszonyat rossz nézni. Én eddig életemben egyszer láttam ezt a filmet de nem is tervezem újra nézni. smileeee.gif  De megértem a lelkesedésed! smileeee.gif

A csodálatos jelzőt nem éppen arra értettem, hogy mennyire imádtam nézni. Voltak benne olyan részek, amikre én is azt mondtam hogy "oké, ez tényleg nagyon durva". Leginkább a mondanivalóját tartom csodálatosnak, és azt, ahogyan próbál minél reálisabb lenni és hogy tényleg a kábítószerrel való együttélés legsötétebb pillanatait is bemutatja. Valamelyest korábban is el tudtam képzelni a kemény függőséget, de ezután teljesen máshogy állok hozzá. De ízlések és pofonok. smileeee.gif Én kifejezetten szeretem az ilyen, "kicsit" durvább filmeket.

on: Carrie (2013)

Meglepődtem tegnap, amikor megláttam a tévében ezt a filmet. Ritkán kapcsolom be a tévét, de szerencsére pont egy jó pillanatot fogtam ki. Régebben is láttam már, akkor is lenyűgözött, nem hiába tartom a kedvenc filmemnek. Annyira át tudom érezni Carrie szenvedését, úgy érzem nagyon sokban hasonlítunk egymásra, az első percektől kezdve tudtam azonosulni vele. Többszöri megnézésre sem unom, ami nálam nagy szó, hiszen elég hamar meg tudok unni pár dolgok. Nem mondanám horrornak, nem is értem, hogy miért sorolták bele ebbe a műfajba is, sokkal inkább egy dráma, amit a vele egy cipőben járó emberek nagyon át tudnak érzeni. Eltekintve attól, hogy nem horror már az első megnézésre is imádtam a filmet, nálam ez abszlút 10/10, és valószínűleg még nagyon sokáig az is marad.
2016. február 03. 18:01 #13489
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Leon, a profi
2016. február 05. 16:52 #13490
go_nino
go_nino
új tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 250737
Room / A szoba (2015)

Sajnos ebben az esetben előbb láttam a filmet, minthogy olvastam volna a könyvet, de mindenképpen meg fogom tenni. Az előzetest látva annyira nem keltette fel az érdeklődésemet a film, de láttam, hogy a helyi mozikban már nem sokáig adják, így gondoltam még így az utolsó pillanatban beülök és megnézem. De hogy milyen jól tettem.. Fantasztikus film, a sztorija megrázó, de zseniális. A színészi alakítások úgyszintén hihetetlenül jók, nem csodálkozom, hogy Brie Larson megkapta érte a Golden Globe díjat. (Személy szerint én sokkal inkább odaadnám ennek a filmnek az Oscart, mint DiCaprioénak, de elég nagy esély van rá, hogy A visszatérő Oscar-díjas lesz.)
Mindenesetre én ajánlom mindenkinek, aki szereti a drámákat biztosan nem fog csalódni. 10/10
3 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Szandi0820, sMokEe.cLouD
2016. február 05. 19:41 #13491
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
LOL (2012)
Azt hinné az ember, hogy nem egy jó film, de abszolút kellemes csalódás. Nekem elnyerte a tetszésemet, a filmzene különösen jó volt, igen, tipikus tinifilm, de kiemelkedő a többi közül, a sztori is remek volt. laugh.gif
10/8
1 felhasználónak tetszik: An_d_a
2016. február 07. 14:25 #13492
Christo
Christo

The Collector

Ez a szösszenet kimeríti az alulértékelt horror/thriller fogalmát. Komolyan, egy horrorfilm nem csak abból áll, hogy folyik a vér meg a belek, hanem hogy úgy szorítod a karfát, mint egy idegbajos. Rendesen befeszültem ettől a filmtől, a feszültség iszonyat jól van adagolva és a zenét nagyon karmoltam (ex-Nine Inch Nailses Jerome Dillon követte el a soundtracket, szal' értitek). A felmerülő kérdésekkel én úgy voltam, hogy kár belegondolni, csak rontana az összképen. Köszönet gonzales7-nek az ajánlásért. wink.gif
10/9
https://45.media.tumblr.com/676b14c675b27577bf588432cf144aa0/tumblr_o1fib6Y1sx1u7aoqno6_400.gif https://45.media.tumblr.com/5fe70d0d05f0f86ec15a9d3ad35ff1ef/tumblr_o1fib6Y1sx1u7aoqno5_400.gif https://45.media.tumblr.com/7314ccaf1214e057e9716a1fd10f70da/tumblr_o1fib6Y1sx1u7aoqno2_400.gif
2016. február 07. 16:02 #13493
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Nagyfater elszabadul (Dirty Grandpa,2016)

Imádom ezt a filmet!!!! heart.gif Sikerült egyből megnéznem a moziban a legjobb barátnőmmel House Of Wax-al ahogy elkezdték játszani a mozik és bár hozzá kell tennem,hogy első nézésre kissé csalódás volt,de most,hogy már 3-szor láttam (kétszer itthon,de holnap megyek megint moziban nézni) így már semmi bajom vele. laugh.gif SPOILERES!!!!!! Csalódás azért ért,mert sok minden volt aminél másra számítottam.Jobban megszerettem volna ismerni Jason és Dick kapcsolatát ahogy Jason és Meredith kapcsolatát is ráadásul arra számítottam,hogy az elejétől a végéig jókat lehet majd nevetni amivel végül is nem is volt,mert lehet is,de....főleg akkor ha van gyomrod a néha igencsak undorító szövegekhez.Én bevallom olyan vagyok aki nem bírja az ilyen szöveget.Ha csak Robert és Aubrey karaktere mondtak volna gusztustalan szövegeket azt mondom oké,elviselem,de ott voltak még a rendőrök is,Pam is (aki azóta az egyik kedvenc karakterem lett) és az a két fura egyetemista srác is és így bizony sok lett a gusztustalan szöveg. blush.gif Ráadásul Jason karakterét folyamatosan megalázzák amire szerintem semmi szükség nem volt,főleg nem a nagyapja részéről.Viszont...igaz,hogy ez elsőre sok volt,mert nem ezt vártam,de mikor itthon néztem meg már pontosan tudtam mire számítsak,így most már nyugodt szívvel mondhatom,hogy imádom a filmet és rengetegszer fogom megnézni. smileeee.gif A végét könnyen ki lehet találni mi lesz majd,de én azt mondom jó film és érdemes megnézni. smileeee.gif
Azt pedig,hogy mik tetszettek inkább nem sorolom fel,mert túl sokáig tartana. rohog.gif De maradjunk annyiban,hogy volt benne pár igencsak kellemes meglepetés és a zenék is jók voltak (habár nem túl sok modern zene volt benne) és a színészek is jól játszottak.Robert De Niro hatalmas figura,Zoey Deutch aranyos,Julianne Hough-t bár imádom de ebben nagyon utáltam (vagyis jól hozta a figurát),Aubrey Plaza...ő undi minden filmjében,már a karaktereit nézve,de épp ezért mondom,hogy jól játszik,bírtam a filmbeli haverjukat is,Zac Efron pedig...mondhat akárki akármit,nekem tetszik a játéka,ügyesen játszott ebben is,imádtam Jason-ként (habár eléggé egy nyuszi volt a karaktere rohog.gif ) és nem csak a kinézete miatt érdemes rá figyelni. wink.gif heart.gif

10/10

A rettegés háza (The Amityville Horror,2005)

Egyedül sosem mertem volna megnézni de a legjobb barátnőmmel bevállaltam.Jó film volt,tetszett a története és Ryan Reynolds remekül játszik benne.Chloe Moretz pedig nagyon aranyos kislány benne. laugh.gif

10/8

Itt a vége (This Is the End,2013)

Erről már írtam véleményt pár éve,de akkor eléggé lehúztam,kicsit sem tetszett,de sosem mindegy egy filmet milyen társaságban nézünk meg.A legjobb barátnőmmel végig nevettem így szeretném ezt felpontozni.Asszem az évek alatt sokat változott az ízlésem. smileeee.gif

10/9

Az 5.hullám (The 5th Wave,2016)

SPOILERES!!!!!!

Hú,ezt a könyvet muszáj elolvasnom. w00t.gif Sajnos nem tudtam moziban megnézni,csak itthon,de így is imádtam. heart.gif Nem pont erre számítottam,sokkal több akció jelenetet vártam,a végén nagyon meglepődtem,mert most akkor lesz folytatása vagy mi? blush.gif Az meg,hogy Evan félig lény...az nekem eléggé hülyén jött ki,azt nem tettem volna bele.De attól a film még jó volt. laugh.gif Chloe pedig nagyon ügyes,kezdem nagyon megkedvelni. smileeee.gif

10/10

Pofázunk és végünk Miamiban (Ride Along 2,2016)

Ez nagyon jó film,olyanokat nevettem rajta,nagyon tetszett. laugh.gif Kár,hogy nem moziban néztem meg,nagyon jó lett volna. laugh.gif Kevin Hart és Ice Cube remek páros,imádom ahogy Kevin hozza ezt a karaktert. laugh.gif Tika Sumpter-t és Benjamin Bratt-et mindig bírtam,Olivia Munn-ot pedig sosem,de itt egész megvoltam vele. blush.gif

10/10

Trópusi vihar (Tropic Thunder,2008)

Ezt már megjelenése óta megakarom nézni,párszor láttam is belőle a TV-ben de sosem jött be így mindig elmaradt,de most végre elszántam rá magam.Első nézésre elájulva nem voltam tőle,de néha jókat nevettem és aztán egyre jobban tetszett (habár sok minden van ami nagyon nem tetszett benne) de szerintem második nézésre még inkább bejön majd. smileeee.gif A színészek jól alakítottak benne és már ez plusz pont. smileeee.gif

10/7

Megjött apuci (Daddy's Home,2016)

Sokkal több poént vártam ettől a filmtől,csak 2-3 alkalommal sikerült igazán jót nevettem rajta,de többször mosolyogtam azért jót,de ez nekem kicsit kevés volt.Több odavágást vártam Mark Wahlberg-től,több kemény jelenetet,de azért tetszett. smileeee.gif Biztosan megnézem majd még. wink.gif

10/7

Creed - Apollo fia (Creed,2015)

Hogy én ezt mennyire vártam... laugh.gif Sajnos moziban végül csak nem sikerült megnézni,de itthon is jó volt...mondjuk moziban jobb lett volna,de már mindegy. rohog.gif Michael B. Jordan nagyon ügyes volt,remekül hozta Adonis karakterét és bár Sylvester Stallone nem kicsit ijesztő már külsőre nagyon jó volt újra látni őt Rocky-ként,meg ezt az egész Rocky-s világot. heart.gif A film kissé lassú és nem is történik benne sok minden,de én ezt az eredeti filmekből már megszoktam így ezen sem lepődtem meg.A film végi meccs nagyon tetszett habár azért eléggé sajnáltam,hogy nem Adonis nyerte a meccset rolleyes.gif És Rocky-t betegnek látni is nagyon rossz volt. De a film vége szép volt,én megvagyok vele elégedve még akkor is ha nem pont erre számítottam.Mondjuk több jó zene,meg bokszjelenet azért hiányzott,de így is jó. smileeee.gif

10/8

1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2016. február 07. 18:31 #13494
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Nagyfater Elszabadul * Dirty Grandpa (2016)
Legjobb barátnőmmel (SmileyZ) sikerült megnézzem moziban aminek nagyon örültem, de nekem csalódás lett. Nagyon vártam ezt a filmet, de sajnos nem egészen azt kaptam, mint amit vártam.
Robert De Niro jól játszott, de a karaktere nem enyhén volt unszimpatikus. Zac Efron nagyon ügyes volt, remekül játszott, benne nem csalódtam. Zoey Deutch is szimpatikus volt, pedig azt hittem, hogy ő nem lesz az, de kellemeset csalódtam. Aubrey Plaza karaktere borzalmas volt, inkább rá nem mondanék semmit sem.
Számomra egy valami tette nagyon élvezhetetlenné: a csúnya beszéd. Alapjáraton nem szokott zavarni, sőt, de most annyi ilyen karakter volt, hogy egyszerre nagyon sok lett az egész. Szerintem ez a film fergeteges lett volna, ha kicsit természetesebbre hagyják a dolgokat. Meg mondjuk a karaktereket kicsit jobban ki lehetett volna dolgozni.

8*10

Az 5. Hullám * The 5th Wave (2016)
Kicsit más volt, mint amire számítottam, de nem panaszkodom, kellemes kikapcsolódás volt.
Chloe Grace Moretz szerintem remekül játszott, mintha rá szabták volna ezt a szerepet. Nick Robinson és Alex Roe is nagyon ügyesek voltak, kedvelem mindkettejüket. Maika Monroe kivételesen azért nem idegesített, mert fel sem ismertem, bár ez a karakter még egészen passzolt is hozzá. Liev Schreiber olyan volt, mint mindig, de kedveltem. Maria Bello meg, hát, én még mindig nem értem a felhajtást ekörül a nő körül.
Szívesebben láttam volna még többet az első 4 hullámról, nagyon keveset mutattak belőle és ezt sajnáltam, valamit látványban is nagyobb durranásra számítottam.

8*10

A Fiú * The Boy (2016)
Nem egészen olyan volt, mint gondoltam volna, bár ennek ellenére nekem nagyon tetszett.
Lauren Cohan és Rupert Evans ügyesek voltak, hozták amit kellett.
Viszont horror ide vagy oda, nekem nem volt ijesztő, pedig jó lett volna mert nagyon vártam egy kis kellemes borzongásra, de ez nekem elmaradt.

7*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2016. február 08. 13:03 #13495
- törölt felhasználó -    
Az ötödik hullám
Látom, sokaknak tetszett a film, akkor én kivétel leszek. Bár Chloe abszolút megállta a helyét, ezt a filmet végigröhögtük kínunkban, tele van logikátlan, bugyuta dolgokkal. Na és a szerelmi háromszög már megint... Nem mondom, hogy olyan rossz volt, kikapcsolódásnak elmegy, de így utólag sajnálom, hogy kiadtam rá a pénzt.
10/5
1 felhasználónak tetszik: ozoli
2016. február 08. 17:45 #13496
- törölt felhasználó -    
Macbeth
9/10

Egy fantasztikus vizualitással és zenével rendelkező film aminek együttesen szinte már meditatív hatása van a nézőre. Három film volt tavaly illetve idén amiknek messze kiemelkedő volt az operatőri munkája a Mad Max- A harag útja a Sicario és a Visszatérő. Ezeket együttesen lepipálta a Macbeth operatőrileg. Jó ez lehet erős kifejezés de elképesztő látványvilága és atmoszférája van a filmnek és méltatlanul elfeledkeztek róla az Oscar díj átadón. Fassbender és Cotillard párosa pedig remek alakítást nyújt. Viszont nem az a fajta film ami után jól érzi magát a néző. Macbeth figurája és tragédiája nem éppen egy délutáni matiné story! De ez egy remek film. meghajolo.gif Egy igazi filmes csemege csak ínyenceknek! smileeee.gif
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/79/Macbeth_2015_poster.jpg
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2016. február 10. 16:10 #13497
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Lorax smileeee.gif
2016. február 10. 16:14 #13498
Marhsmallooow
Marhsmallooow
visszatérő vendég

StátuszStart where you are. Use what you have. Do what you can.
Hozzászólás: 349
Csatolások: 31
Azonosító: 250996
A Fekete Ötven Árnyalata
2016. február 10. 16:28 #13499
totfanni
totfanni
új tag

StátuszAz élet ízét igazán a bolondok érzik
Hozzászólás: 60