Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. január 22. 15:51 #13461
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
Vagy kb századjára a Fák jú! Tanárúr biggrin.gif biggrin.gif
2016. január 22. 16:02 #13462
- törölt felhasználó -    
Halálos Iramban 7. Imádom egyszerűen fantaztikus*-* bőven van benne adrenalin!wink.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2016. január 22. 17:44 #13463
liliyy
liliyy
új tag

Státusz"Don't forget me"
Hozzászólás: 82
Csatolások: 0
Azonosító: 245783
Elzárást ( tini horror de egyáltalán nem ijesztő, Josh nagyon whooo benne!! wub.gif )
2016. január 22. 23:00 #13464
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Orphan

Nem mondom, hogy nem volt teljesen kiszámíthatatlan a történet, elvégre már a cím is sokatmondó, ahogyan a horror-thriller címke is.
Viszont a történetet jól vezették elő, a feszültség mindvégig fennmaradt és a végére sikerült betenniük egy meghökkentő csavart.
A felnőtt és a gyerekszereplők (különösen Max és Esther) is hitelesen játszottak, engem mindannyian meggyőztek.
Nekem nagyon tetszett, többször is futkosott a hátamon a hideg.

10/9
4 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, House Of Wax, SmileyZ, go_nino
2016. január 22. 23:02 #13465
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
No Escape

Egy pörgős és feszült akciómozi, két olyan színésszel, akiktől nagyon nem ezt a szerepkört szoktam meg, mégis állták a sarat és hitelesek voltak. Néha ütni tudtam volna a képernyőt, de ez főleg a film feszült hangulata miatt volt. Kemény belegondolni, hogy igazából bárki kerülhet ilyen helyzetbe és nem árt éberen és óvatosan járkálni, mert egy ótvar világban élünk.
10/7
2016. január 23. 16:04 #13466
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18950
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Megjött apuci / Daddy's Home (2015)

Imádok minden filmet, amelyben Mark Wahlberg játszik. A moziban néztük és még anyukám - aki utálja a mozikat - is azt mondta, hogy megérte elmenni. Imádtam a vicceket, és magát a történetet is, tetszett, hogy bele tudtam magam élni, mert az én családomban is ilyesmi játszódott le anno, s csak remélni tudom, hogy a mi sztorinknak is hasonló végkifejlete lesz. Mark és Will nem tud rosszul választani, imádtam a film minden egyes percét; a végéért pedig külön köszönet a készítõknek, majdnem felvisítottam, mikor megláttam a pasit. laugh.gif

10/10 azt hiszem még párszor meg fogom nézni
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2016. január 23. 17:58 #13467
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
The 5th Wave // Az ötödik hullám (2016)
Már tavaly novemberben láttam az előzetesét és annyira felkeltette az érdeklődésem, hogy alig bírtam kivárni a januárt. Egyrészt Chloe és Nick miatt akartam megnézni, másrészt nagyon tetszett a történet. Érdekes, bár minden természetfeletti erővel megáldott filmet/sorozatot előnyben részesítek, a szereposztás is segített megszeretni ezt a filmet. Már az elején felfaltam az összes nachost a moziban, izgalmas volt kezdettől fogva, tudtam legalábbis azt hittem hogy a vége majd jó lesz és kinyírják a lényeket de végigidegeskedtem jó értelemben. Chloe gyönyörű volt és remekül játszotta el a szerepet, és persze a többi színész is. Nagyon tetszett, hogy nem a várható befejezést kapta. Kedvenc filmem jelenleg.
10/10*
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. január 23. 22:17 #13468
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Amerikai História X (1998)

Durva egy film volt. Korábban is hallottam már róla, nemrég pedig néhány ismerősöm rábeszélt, hogy megnézzem, ma este pedig sort is kerítettem rá... Nem bántam meg, sőt! Tipikusan abba a kategóriába tartozik, amiért élek - halok. Komoly film volt, volt mondanivalója, és nem az a fajta történet, amit az ember egykönnyen elfelejt. Számítottam rá, hogy nem mindegyik szereplő fog jól kijönni a sztoriból, de ezt a végkifejletet nem vártam volna. Ezt a filmet (szerintem) mindenkinek meg kéne néznie, legalább egyszer; persze az se mindegy, hogy mennyi idősen. Örülök, hogy csak most szántam rá magam, ha egy vagy két éve látom, talán még máshogy hatott volna rám.

10/10
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, sMokEe.cLouD
2016. január 24. 13:52 #13469
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Hidden

WTF ez a film? De komolyan. Jól beetettek a film elején, aztán teljesen máshova futottak ki a szálak. Iszonyat zavart, hogy az egész sötét, mint állat, alig látsz valamit. Jó, gondolom direkt, mivel a föld alatt játszódik, nah de akkor is. Ha már végigkínlódom, lássak is belőle valamit.
10/6

The Confines (The Abandoned)

Basszus, ennek a filmnek az atmoszférája nagyon ott volt és konkrétan az utolsó negyed óráig asse' tudtam, hogy most mivan'... Nem egy pörgős mozi, sőt, de valahogy mégis érdekelt, hogy mi lesz a vége és biztos voltam benne, hogy olyat látok majd, amit előtte már százszor. Azután az utolsó 5 percben kihúzták alólam a szőnyeget...
10/7

In My Dreams / Álmaimban

Ez a film viszont semmi újat nem mutatott. Aki szereti a romanticsét, annak tökéletes.
10/5
2016. január 24. 13:53 #13470
- törölt felhasználó -    
Teen Wolf ♡ egyszerűen imádom!
2016. január 25. 11:27 #13471
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Enyhítés * Solace (2015)
Kicsit félve ültem neki, de nagyon tetszett. Kicsit néhol érdekes volt ugyan, és nem egy ilyen filmet láttunk már, mégis tetszett.
Colin Farrell remekül játszott, Anthony Hopkins egy legenda, ő róla rosszat sosem tudok mondani, Jeffrey Dean Morgan-nel is meg voltam elégedve, nagyon is. Talán más szereplőkkel nem tetszett volna ennyire, de így engem megvettek.

8*10

Fekete Mise * Black Mass (2015)
Annyira így utólag nem bánom, hogy nem moziban néztem meg mert egy kissé vonatott volt.
Sok kedvencemet beletették (Johnny Depp, Kevin Bacon, Peter Sarsgaard, Dakota Johnson, David Harbour, Corey Stoll) de Johnny-n kívül mindenki másnak igen kevéske szerepe volt és ennek annyira nem örültem. Joel Edgerton karakterét borzalmasan rühelltem, annyira idegesített végig. Színészileg mindenkivel meg voltam elégedve, kivéve Dakota Johnson-t, nagyon kedvelem őt, de mint színésznő nem tartom nagy tehetségnek és amit itt alakított az egyenlő volt a nullával.

7*10

Kutyám, Skip * My Dog Skip (2000)
Nem pont ilyen filmre számítottam, de ettől eltekintve nagyon tetszett, szép történet, remek színészekkel.
7*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2016. január 25. 13:30 #13472
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Már nagyon régóta nem írtam véleményt,így most jó sok karácsonyi filmet is bele kell írnom mert karácsonykor alkottam rendesen... rohog.gif

Karácsonyi vakáció (Christmas Vacation,1989)

Jó volt,jó volt,de nekem nem volt akkora szám mint a többségnek,talán amiatt sem,mert én nem igen kedvelem a főszereplőt.Egyszerűen csak nem szimpatikus túlzottan.Meg olyan kis bugyuta film,de azért jó blush.gif

10/7

Kelekótya karácsony (Chrtismas with the Kranks,2004)

Ez viszont nagyon is tetszett,kétszer is megnéztem.Már csak Jamie Lee Curtis heart.gif miatt is. laugh.gif Bolondos kis film,szerintem jó lett. laugh.gif A végén az a sok hó...gyönyörű. wub3.gif

10/9

MadagaszKarácsony (Merry Madagascar,2009)

Ezt is kétszer néztem meg,bár nem volt nehéz,mert nagyon rövid kis mese lett,de nagyon jól sikerült. laugh.gif

10/10

Cirmos karácsony (Santa Claws,2014)

Na ez aztán tényleg nagyon bugyuta film lett. _nevet.gif De a cicák miatt jól esett megnézni. laugh.gif

10/7

Karácsonyi kutyabalhé (The Search for Santa Paws,2010)

Ez nagyon aranyos film volt. laugh.gif Nagyon tetszett,sokszor meghatódtam rajta,még biztosan sokszor fogom látni. laugh.gif Viszont azt meg kell említenem,hogy maga az árvaház meg benne a vezető...na nekem az tisztára olyan volt mint az Annie című filmben,de ettől függetlenül vagy talán pont ezért,még jobban tetszett. smileeee.gif Mancs pedig olyan édes volt. heart.gif

10/10

Túlélni a karácsonyt (Surviving the Christmas,2004)

Na ez nem tetszett.Nagy szerepe van benne a borzalmas szinkronnak is,de amúgy sem jött be,habár maga a szereposztás jó volt.Mondjuk hozzátenném Ben Affleck-nek örültem,nem a karakterének,mert azt nem bírtam. rolleyes.gif

10/4

Télapu (The Santa Clause,1994)
Télapu 2. - Veszélyben a karácsony (The Santa Clause 2,2002)
Télapu 3. – A szánbitorló (The Santa Clause 3:The Escape Clause)

Mindhárom film nagyon tetszett.Tuti még sokszor megnézem őket.A Mikulás feleségét alakító színésznőt pedig nagyon kedvelem. laugh.gif

Mindhárom: 10/10

Kellemetlen karácsonyi ünnepeket (A Merry Friggin Christmas,2014)

Nem tetszett.Nem jött be,én nem találtam semmi vicceset benne.

10/3

Igazából szerelem (Love Actually,2003)

Hát...Tudom,hogy mindenki odáig van érte,de nekem ez sem jött be.A színészek jók voltak,de ennél több jó pontot nem igen tudok mondani.Egyszer bőven elég volt megnézni.Hosszú volt és unalmas.

10/4

Mivel karácsony volt,ezeket a számomra kötelező filmeket is megnéztem:

Reszkessetek betörők 1-2,Grincs,Barbie és a Diótörő,Richie Rich 2 - A rosszcsont karácsonya,Karácsonyi ének,Hupikék törpikék - Karácsonyi ének.

Pár új film:

Az ételművész (Burnt,2015)

Ettől sem azt kaptam amit vártam,pedig oda vagyok a főzésről szóló filmekért,a Michelin-csillagos történetek pedig különösen érdekelnek és habár Bradley Cooper remekül játszott (a karakterét utáltam) és Sienna Miller-t is kedveltem,azért elájulva nem vagyok a történettől.A karakterek közül volt akiket kedveltem,például Tony-t,de nekem ez azért kevés volt. blush.gif

10/6

A visszatérő (The Revenant,2015)

Imádom Leonardo Dicaprio-t. heart.gif A filmjeit,őt magát is,mindig is az egyik legjobb színésznek tartottam és Tom Hardy heart.gif is hatalmas kedvencem,de ez...nem jött be.Nagyon kíváncsi voltam rá,de nekem hatalmas csalódás.A látvány jól megvan csinálva és a két főszereplő is a maximumot nyújtja,de semmi újdonság nincs a történetben és ez nem is az én stílusom.Nagyon hálás vagyok érte amiért nem a moziban láttam.

10/2

Dinó tesó (The Good Dinosaur,2015)

Kikapcsolódásként néztem meg ezt a mesét,de majdnem végig bőgtem. _nevet.gif Aranyos volt,megható,a főszereplő Dinó aranyos volt,nekem tetszett.Szép mese lett. smileeee.gif

10/8
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, House Of Wax, Beyla, Lil98
2016. január 25. 13:53 #13473
- törölt felhasználó -    
Magas szőke férfi felemás cipőben (1972)
Ez a film eszméletlen! Mostanában rengeteg francia filmet nézek/néztem és ez lett a kedvencem! Nagyon meg tud nevettetni ez a film. wub.gif
10/9
2016. január 25. 14:00 #13474
anna bp.
anna bp.
új tag

StátuszKinek nincs szüksége egy radírra? Mindenki követ el hibákat.- Louis Tomlinson
Hozzászólás: 93
Csatolások: 3
Azonosító: 238223
Jurassic park 3
2016. január 25. 15:39 #13475
- törölt felhasználó -    
Viharsziget. Egyszerűen nem találok szavakat, nem is értem, miért nem néztem meg eddig. Rohanok is a könyvtárba, mert ezt újra át kell élnem könyvben is. Jelenleg a kedvenc filmem, nem túlzás, hogy Leonardo DiCaprio-nak csak jó filmjei vannak. 10/10
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Lady Suzy, silenc, House Of Wax, sMokEe.cLouD
2016. január 26. 03:37 #13476
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Likvidálva (The Expatriate - 2012)

Gondolom, nagyon meglepő lesz amit mondok, de nekem személy szerint nagyon tetszett. laugh.gif Jó persze, alapvetően elfogult vagyok az ilyen jellegű filmekkel kapcsolatban, akkor meg no pláne, ha meg van említve benne Langley és a CIA. A sztori ismert és egyszerű. Nincsen túl bonyolítva, és nem is akar több lenni annál, mint ami valójában - egy egyszerű akció film. Néhol kiszámítható, néhol nem, bár azt is tudni lehetett, hogy Amerika megint lő magának egy öngólt és megint a kib*szottul sz*r hadi politikáját savazza, mint ugye mindig. Ilyen titkok, olyan titkok, ezt adják el, amazt veszik meg, ezt az infót lopják el, de azt adják el. Szóval mondhatni itt sem önmagukat fényezik, pedig nagyon szeretnek a hőseikre és az közel-keleti viszonylatra reflektálni. (lsd. Amerikai mesterlövész) Aaron Eckhart jól hozta at ex-CIA tiszt szerepét, viszont Olga Kurylenkótól nem voltam elájulva, pedig benne szerintem több van. Ja, és Amytől legszívesebben a monitort b*sztam volna ki az ablakon, kábé ennyire idegesítő karaktere volt - az ég világon semmit se csinált, csak végig rinyált és visított. unsure.gif Az utolsó fél órában már a készítők is úgy gondolták, hogy rabolják már el a f*szba, mert k*rvára idegesítő... megtehették volna még fél órával előbb.

10/9 - Nekem tetszett, és baromi jól elszórakoztam alatta. Lekötni lekötött, és szerintem többször meg is fogom nézni.
2016. január 26. 03:45 #13477
Diamond01
Diamond01
új tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 253445
Vissza a jövőbe 1. rolleyes.gif
2016. január 27. 15:40 #13478
- törölt felhasználó -    
Rémálom az Elm utcában

Tegnap este végre rávettem magam, hogy megnézzem ezt a filmet, hisz már nagyon régóta terveztem. Nagy elvárásokkal indítottam el, mondván hogy nem fogok csalódni, hogy végre, hosszú idő után egy jó horror filmet fogok látni. Nem, nem így volt. Nagyot csalódtam a filmben, nem gondoltam se ijesztőnek se nyomasztónak, pedig pár vélemény, amit erről a filmről olvastam mind nyomasztó érzéseket, ijesztő pillanatokat és pár nap álmatlanságot ígértek. Nem volt rám hatással a film, pedig eléggé meg tudja bélyegezni az adott film megnézése utáni pár napjaimat egy igazán jó alkotás, de semmit sem éreztem, amikor vége lett. Viszont azt el kell ismerni, hogy nagyon izgalmas volt. Végig lekötött, egyszer sem jutott eszembe, hogy kikapcsoljam, így ezért kap nálam 10-ből 5 pontot. Csak az izgalom miatt.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lil98
2016. január 27. 21:51 #13479
- törölt felhasználó -    
Randiztam egy sztárral..Jó volt egy kicsit nosztalgiázni,aranyos kis film biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Vans
2016. január 29. 22:57 #13480
- törölt felhasználó -    
Rekviem egy álomért

Temagasságosatyajóúristen! Annyi gondolat kavarog most a fejemben, nem is tudom hol kezdjem. Ez a film elképesztő, csodálatos, tökéletes volt, egyszerűen nem tudnám rossz jelzővel illetni. Nem is tudom megfogalmazni annak az okát, hogy miért fogott meg ennyire. A történet lélegzetelállító volt, minden egyes percben lekötött. A szavam elállt mikor vége lett. Majdnem, hogy sokk hatása alá kerültem, fogalmam sincs, hogy miért húztam majdnem fél éve a megnézését. Ezt a filmet látni kell! Legszívesebben most rögtön újranézném. Abszolút egyik kedvencemmé vált, 10/1000 is kevés lenne az értékelésére.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Toxic
710 oldal 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!