Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 21. 16:54 #13421
- törölt felhasználó -    
Bridget Jones naplója heart.gif
10/10
Egyszerűen nem tudom megunni. Lehet, hogy 4x lattam már, de még mindig nevetek a poénokon, mint egy retardált. És még mindig imádom. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: blackcoffee, TearsOnMirror, House Of Wax, Szandi0820, missdaisy
2015. december 22. 14:12 #13422
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Házasokk (The Knot,2012)

Azt nem mondanám,hogy hű de jó film lett,elég hülyeség,de azért egyszer kikapcsolódásnak jó volt és egyszer még könnyeztem is rajta.A poénok is elég érdekesek voltak,de volt amin jót mulattam. blush.gif

10/6.5

A sz(ex) az oka mindennek (Sleeping with Other People,2015)

Kikapcsolódásnak éppen ez is jó volt,de én ennél sokkal többet vártam,főleg Jason Sudeikis-től.Őt,meg Alison Brie-t kedveltem én,de ez nekem édes kevés volt.Számomra elég semmitmondó volt,az utolsó mondjuk 20 perc bejött,de ennyi. blush.gif

10/5.5

Dübörög a szív (Ricki and the Flash,2015)

Hát nagy szám éppen ez sem volt,hiába vártam annyira.. rolleyes.gif Meryl Streep viszont feldobta,miatta érdemes volt megnézni (az amúgy korántsem új témájú filmet).Ő kirobbanó formában van,hihetetlen ez a nő... laugh.gif Max még egyszer megnézem,de többször nézős azért nem lesz... blush.gif

10/6.5

Káosz karácsonyra (Love the Coopers,2015)

Néhányan nagyon lehúzták ezt a filmet más oldalakon amit szerintem nem érdemel meg.Moziban sikerült megnézzem és bár tény,hogy nem olyan volt amilyenre vártam,nekem azért tetszett. blush.gif Annyi,hogy nem szabad vígjátékra számítani,mert nem az.Az előzetes alapján annak tűnik és miután együtt a család lehet is nevetni rajtuk,de igazából ez nem vígjáték.Annál komolyabb témája van blush.gif Akiket a legjobban kedveltem benne:Olivia Wilde,Marisa Tomei,Alan Arkin,Jake Lacy és Amanda Seyfried voltak,de mindenki szimpatikus volt igazából.A rendőr srácot is bírtam. smileeee.gif Charlotte-nak meg Sam-nek pedig szurkoltam. blush.gif Ja és bírtam a nagymamát is,meg a kutyust,ő gyönyörű volt. laugh.gif Meg hát karácsony volt... wub3.gif

10/8

Legenda (Legend,2015)

Ezt annyira vártam,szerettem volna moziban is látni,bár annyira nem erőlködtem a témán és nem is baj,mert ez...szörnyű nagy csalódás volt.Két Tom Hardy...oké,imádom őt,emiatt is akartam látni a filmet,de ebben akár 10 Tom is lehetett volna,ez akkor is szörnyen unalmas lett volna.Minek 2 óra mikor nagyjából semmi nem történik benne?Erre 30 perc is elég lett volna.Reggie-t kedveltem amíg....amíg Frences boldog volt mellette.Aztán sajnáltam a lányt és nem is csodálom,hogy azt a menekülési utat választotta amit... blush.gif Engem inkább felhúzott a film...

10/4 - Ennyit azért Tom miatt adok. blush.gif

Különös varázs (Strange Magic,2015)

Nem ilyen mesére számítottam,de nekem tetszett.A dalok főleg. laugh.gif Nem volt benne semmi újdonság,de kikapcsolódásnak tökéletes. smileeee.gif

10/8

Karácsony (Noel,2004)

Eddig erről csak jó véleményeket olvastam,mindenki odáig volt érte,de én nem. blush.gif Legalábbis mikor néztem hiába tetszett,voltak benne dolgok amiket én hülyeségnek tartottam.Vagy legalábbis túl érdekesnek. blush.gif Hiszek a csodákban és ami Susan Sarandon karakterével történt a végén,az is az volt és ez nagyon szép volt,de pl Paul Walker karakterénél ami volt hiába volt szépen megcsinálva nekem egy kissé túlzás volt és emiatt számomra veszített a film a varázsából. blush.gif De tény,hogy szép film akkor is ha nem mindennel voltam elégedett és végül amik nem tetszettek azok is úgy alakultak,hogy a végére csak bejöttek azok is. blush.gif Mellesleg Paul szemei...olyan nagyon szépek voltak. wub3.gif blush.gif Szóval végül is...tényleg jó film és így utólag még jobban is tetszik blush.gif Na ezt jól leírtam... _nevet.gif Maradjunk annyiban,hogy jó film,kész.. rohog.gif

10/8

Kiskarácsony mindenáron (Deck the Halls,2006)

Ezt már láttam de most újra szerettem volna nézni. laugh.gif Ezek a fények,a díszek,a hó...én megvagyok veszve a karácsonyért.Mindenért.A karácsonyi zenékért és filmekért,ezekért a gyönyörű díszítésekért,bevallom az ajándékokért is,de...a legszebb maga az érzés amit a karácsony hoz ki belőlünk,legalábbis belőlem igen. blush.gif De nem csak ilyenkor kell éreznünk a szeretet,a békét,nem csak ilyenkor kell tisztelnünk a másikat,hanem egész évben. blush.gif Nekem a Karácsony a csodát jelenti..épp ezért is volt olyan jó móka azt nézni,hogy két szomszéd legnagyobb baja az,hogy egymással versenyezzenek azon melyik házának nagyobb a világítása és a többi.Mert a lényeg nem ez és erre ők is rájönnek. blush.gif

10/8
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, missdaisy
2015. december 22. 14:20 #13423
- törölt felhasználó -    
A cipőbűvölő(:
2015. december 22. 14:24 #13424
- törölt felhasználó -    
The Final Girls. wub.gif Taissa, ahhhwww <33
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. december 22. 14:25 #13425
- törölt felhasználó -    
Star Wars VII: The Force Awakens
Annyi ideje vártam már rá, a Star Wars az egész gyerekkoromat jelenti kábé, és azt kell mondanom, teljesen megérte a várakozást az új film. Kétszer majdnem elbőgtem magam rajta, és számtalanszor rázott a hideg és lettem libabőrös.
Ugyebár a klasszikus trilógia első részére volt erősen építve ez, de a lehető legjobban oldották meg szerintem. Azért remélem nem az egész trilógiának lesz ugyanaz a története, csak más szereplőkkel. Vagy ha továbbra is ezen a vonalon mennek, remélem azt is ilyen jól oldják meg, és nem lesz unalmas.
A film előtt nem is akartam gondolkodni semmin, de mialatt néztem már szőttem az elméleteket, kíváncsi leszek, melyik bizonyul majd igaznak. rohog.gif
Nyilván voltak hibái is a filmnek, de lelkes fanatikusként egyszerűen muszáj 10/10-re pontoznom.
5 felhasználónak tetszik: Lil98, silenc, blackcoffee, Szandi0820, missdaisy
2015. december 22. 14:27 #13426
- törölt felhasználó -    
Tökös csaj. <3
2015. december 22. 21:34 #13427
Wercsikee
Wercsikee

StátuszLife is about Passions Thank you for sharing mine... ♥ Schumi
Hozzászólás: 767
Csatolások: 10
Azonosító: 138428
Idézet (Beyla @ 2015.12.21. 01:07)
Vigyázat, spoiler!
Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 - 2015)
És, úgy jutottam el rá kérem szépen, hogy nem egy éjszakás műszakot nyomtam le előtte, ami amúgy nagy szó. A Kémek hídja volt elsőre megcélozva, de ez is tervben volt. Először vegyes érzelmeim voltak vele kapcsolatban. A könyvet már több mint két éve olvastam, így néhol nem emlékeztem a teljes sztorira, ám pl. Finnick halála nagyon el lett találva. Szinte ugyanígy játszódott le bennem a jelenet olvasása közben, valamint a mutánsokat is hasonlóképpen képzeltem el. JLaw viszont itt is idegesítő volt szerintem. Kedvelem, mint színésznőt, mert pl. a Napos oldalban imádtam azt, ahogyan játszott, no de Katnissként a hátamon feláll a szőr tőle ... de tényleg. Ez már közel sem egy Battle royale-utánzat volt, hanem inkább görbe tükör, mondván a politika mindig mocskos, tök mindegy melyik országot vesszük alapul. A film alapvetően hatalmas üzenetet hordoz, és úgymond a három év alatt tini sztoriból komolyabb és még annál is elgondolkodtatóbb történetté növi ki magát. Liam még mindig eyecandy, viszont Josh annyira nem emelkedett ki azon kívül, hogy folyton ki akarta nyírni csóri csajt. unsure.gif Az viszont egyáltalán nem tetszett, hogy Prim meghalt oszt' csókolom. Pluszban jól megkavarták a nézőt is, mert én úgy emlékszem, hogy a könyvben Gale bombázott a repcsiről, és, hogy a végül nem tudjuk meg kinek a bombája ölte meg szegényt. A filmben meg egyáltalán nincs arról szó, hogy Gale volt, csak elviszik az ál-Békeőrök és kalapkabát. unsure.gif Ettől függetlenül kifejezetten jól sikerült az adaptáció befejező része. Kicsi változtatgatáson átment a sztori, ám közel sem olyan szinten, mint ahogyan anno azt az Angyalok és démonoknál tették. Na, akkor kábé őrjöngtem, mert a film és könyv mintha két külön történet lett volna.
10/9 - Kihozták belőle azt, amit ki lehetett. Ez azért jóval eseménydúsabb volt, mint az első rész, amiben a kormány megdöntését firtatták. Vannak hibái, mint persze minden filmnek, ettől függetlenül korrekt feldolgozás lett kompletten az egész trilógia. Tetszett.

A könyvben/filmben eredetileg úgy van, hogy amikor Katniss meglátogatja Beetet és Galet, ők éppen tervezik ezt a csapdát/bombát. Itt jegyzi meg Katniss, hogy egy kicsit kezdenek túlzásba esni, ami a csapdákat illeti. Majd a film és a konyv végén is felmerul a gyanú, hogy Gale bombája miatt halt meg Prim, de a konybol nem derul ki, hogy tenyleg az ove volt-e. De amugy konkrétan Galenek nem volt koze a bombázáshoz, csak a bomba megtervezéséhez. Remélem nem gond, hogy leírtam csak elojott a fangirl énem biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, House Of Wax
2015. december 24. 05:15 #13428
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Alkonyat: Hajnalhasadás 1-2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn 1-2 - 2012/13)

Hát, hogy ez a két film mennyire nem szólt semmiről! Mondjuk nem is értem, hogy miért lepődtem meg rajta. A második rész vége nagy pofon csapás volt - mikor már gondoltam volna, hogy végre történik valami, kiderül, hogy csak egy látomás volt. Unaloműzésnek egész jó volt, de egy kalap szamócát sem ér. Jacob "bevésődése" meg kifejezetten beteges volt. Egész végig olyan érzetem volt, mintha pedómaci lett volna. mellow.gif Mía Maestro pár jelenetének kifejezetten örültem viszont. Kellemes volt az Alias után végre valamiben látni.

10/3
- A harmadik még egész jó volt, de ez úgy sz*r ahogy van. Csak azért nem nulla, mert a fejletépkedős harcjelenet egész jó volt.
2015. december 26. 11:37 #13429
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Csillagok háborúja VII: Az ébredő erő/Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Nagyon tetszett, látványos volt. Kylo Rent imádtam, viszont Rey nagyon irritált.. valamiért nem sikerült megbarátkoznom vele. *SPOILER* Han Solóért fáj a szívem, de ennek ellenére még mindig nagyon szimpatizálok Rennel + szerintem ő nem olyan gonosz, mint a milyennek tűnik. Sokkal összetettebb karakter. *SPOILER VÉGE* Egy szó, mint száz: totálisan megérte a pénzt. Azt kaptam, amit vártam. 2017-ben folyt. köv.biggrin.gif

Reszkessetek, betörők!/Home Alone
(1990)

Reszkessetek betörők 2 – Elveszve New Yorkban/Home Alone 2: Lost in New York (1992)

Csak azért néztem meg, mert ezt adták a TV-ben + már régen láttam, de különösebben nem rajongok a filmért. Amúgy a második részt mindig sokkal jobban bírtam. Szennyes lelkű angyalok (Y)
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, missdaisy
2015. december 27. 22:59 #13430
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Idézet (silenc @ 2015.12.26. 11:37)
Csillagok háborúja VII: Az ébredő erő/Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)
Nagyon tetszett, látványos volt. Kylo Rent imádtam, viszont Rey nagyon irritált.. valamiért nem sikerült megbarátkoznom vele. *SPOILER* Han Solóért fáj a szívem, de ennek ellenére még mindig nagyon szimpatizálok Rennel + szerintem ő nem olyan gonosz, mint a milyennek tűnik. Sokkal összetettebb karakter. *SPOILER VÉGE* Egy szó, mint száz: totálisan megérte a pénzt. Azt kaptam, amit vártam. 2017-ben folyt. köv.biggrin.gif

Reszkessetek, betörők!/Home Alone
(1990)
Reszkessetek betörők 2 – Elveszve New Yorkban/Home Alone 2: Lost in New York (1992)
Csak azért néztem meg, mert ezt adták a TV-ben + már régen láttam, de különösebben nem rajongok a filmért. Amúgy a második részt mindig sokkal jobban bírtam. Szennyes lelkű angyalok (Y)

Én pont az ellenkezőjét éreztem, mert ugyan Ray sem volt az a nagyon szimpatikus szereplő na de még így is ő volt a legjobb Fin és Kaylo Ren közül mert Ren kritikán aluli volt nekem az egész filmet tönkretette főleg mikor levette a maszkot és megláttuk az arcát! Konkrétan olyan érzésem volt mikor hátulról meglátsz egy 10-es csajt de mikor megfordul kiderül hogy csak egy gyenge 4-es! biggrin.gif Nem ismerem a színészt aki játszotta de nagyon melléfogtak vele közel sem tudta hozni a sötét oldal rettenthetetlen gonosz szerepét, inkább paródia volt!
2 felhasználónak tetszik: Lil98, missdaisy
2015. december 28. 15:37 #13431
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Samba - Samba

Nagyon kíváncsi voltam már erre a filmre, az egyik kedvencem az Életrevalók, így elég nagy elvárásaim voltak az új Toledano-Nakache filmmel szemben. Nem mondom, hogy eléri számomra az Életrevalók színvonalát, de nagyon tetszett. Omar Sy egyszerűen káprázatos színész. Nekem tetszett a történet, eléggé aktuális is, örültem Ludovico Einaudi zenéjének. Voltak ebben is poénok, de összességében komoly film egy igazán komoly problémát boncolgatva. 10/10

The Railway Man - A háború démonjai

Imádom Colin Firth-t és nem szeretem Nicole Kidmant, úgyhogy ez jó kezdet volt biggrin.gif Amúgy a film tetszett de igazából egyszer nézős volt számomra. 10/8

Testament of Youth - az ifjúság végrendelete

Ez a film is tetszett de nem valószínű, hogy előveszem újra. Alicia Vikander-t én még nem láttam semmiben, de Vera figuráját jól hozta. Kit Haringtonnal sincsenek gondjaim, de vagy a karakter miatt vagy nem tudom iért, de nem jött át igazán. Taron Egerton és Colin Morgan sokkal mélyebb nyomot hagyott bennem, főleg ami Edward-dal történt... Nagyon szomorú film. 10/8

Bridge of Spies - Kémek hídja

Barátnőmmel elmentünk mozizni. Steven Spielberg és Tom Hanks volt a garancia arra, hogy nem fogunk unatkozni. Nem is csalódtunk, nagyon jó film és habár nem pörögnek ezerrel az események, nekem végig izgalmas és érdekes volt. Mark Rylance és Tom Hanks igazán beleadtak apait-anyait, tetszett, ezt megnézem újra majd. smileeee.gif 10/10

Inside Out - Agymanók

Jaj hát ez iszonyú cuki volt. Nagyon élveztem, olyan vicces jelenetek is voltak benne. smileeee.gif 10/10

Footloose - Gumiláb

Ezerszer láttam, tudom kivülről.
Kevin Bacon heart.gif A filmzene heart.gif A történet heart.gif és a Tánc heart.gif
10/10

Everest - Everest

Jason Clarke, Martin Henderson, Sam Worthington, Jake Gyllenhaal, Keira Knightley és Emily Watson... El lehetett volna ezt rontani? smileeee.gif Hát nem lehetett. A storyt ismertem és nagyon szomorú ami akkor történt, megható volt a vége nagyon. Féltem, hogy nagyon húzzák majd benne az időt, de nem, jó volt, pörgős volt és megható volt. Remek színészi alakításokkal. 10/10

Love Actually - Igazából szerelem

Minden Karikor megnézem. Már biztos sokszor írtam véleményt róla, Nekem kihagyhatatlan. 10/10

Home Alone - Reszkessetek, betörők!

Mert nincs Karácsony Kevin nélkül... Én imádom! 10/10 rohog.gif

Home Alone - Lost in New York - Reszkessetek, betörők! - Elveszve New York-ban

10/10 rohog.gif

Music and Lyrics - Zene és Szöveg

Karikor ment a tv-ben, gondoltam, rég láttam, megnézem. Imádom Hugh Grantet meg a filmben elhangzott zenéket és poénokat! 10/10

5 felhasználónak tetszik: Lil98, House Of Wax, missdaisy, SmileyZ, Lady Suzy
2015. december 29. 02:46 #13432
- törölt felhasználó -    
Eragon <3
Imádom ezt a filmet. Nem véletlen, hiszen misztikus. *-*

Sorozatot is néztem, ha ez számít. Supernatural 6. évadának Unforgiven című részét.
2015. december 30. 10:36 #13433
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
A lehetetlen (The Impossible, 2012)
Érdekes film volt, azonban nem lett kedvenc egyáltalán, voltak benne hibák. Túl dokumentumfilmesre sikeredett, több zene és még egy kicsivel több érzelem kellett volna bele, és túlságosan hamar lett vége, a mindent elsöprő happy end elmaradt, nekem hiányzott a befejezés. Egyébiránt egyszer nézhető film.
10/6
2016. január 02. 23:45 #13434
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Intern / A kezdő

Néha jólesik megnézni egy ilyen nyugis filmet. Könnyed hangulat és szimpatikus szereplők. Habár Anne hasonló filmje, az Ördög Pradát visel szerintem jobb volt, azt többször is megnéztem, de ezt nem hiszem, hogy elő fogom még venni.
10/7
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2016. január 03. 15:31 #13435
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Sicario / Sicario - A bérgyilkos

Hú, az biztos, hogy ehhez a filmhez hangulat kell. Főleg annak, aki amúgy nem néz ilyesmit (pölö én). Szóval ez a film Blunt miatt érdekelt, amúgy nem valószínű, hogy megnéztem volna.
A lényeg, hogy egy elég nyomasztó hangulatú alkotás, amely tükröt tart a mai szemét, mocskos, kegyetlen világ elé. Mi pedig Blunton keresztül szemléljük az egészet. Nem egy hollywoodi forgatókönyv az biztos, mindenesetre ajánlom megnézésre azoknak, akik bírják a feszültséggel teli akciófilmeket. De nagy robbantgatást, meg durva lövöldözéseket ne várjatok.
10/9
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, House Of Wax
2016. január 03. 16:04 #13436
- törölt felhasználó -    
The Good Dinosaur / Dínó tesó (2015)
Már nagyon szerettem volna látni, ezt az animációs filmet, mert imádom a Disney alkotásait. Azt kell mondjam, hogy nem kellett benne csalódjak, mert egy rendkívül aranyos és izgalmas kis mese lett. A karakterek szerethetőek és aranyosak, főleg Arlo. Tetszik a történet, szép és izgalmas is. A látványvilága is tetszett, lenyűgöző. Szerintem még egy párszor megnézem majd, mert tényleg jó. Csak ajánlani tudom, főleg a Disney rajongóknak.
10/10
http://www.kepfeltoltes.hu/160103/tumblr_o06r4jgvqO1v3z3cto1_500_www.kepfeltoltes.hu_.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2016. január 04. 02:07 #13437
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Álom luxuskivitelben (Breakfast at Tiffany's - 1961)

Ez a film egy igazi klasszikus, mindemellett ínyencség a sok mai egykaptafára menő hálivúdi alkotás között. Amilyen régi egyébiránt, annyira magával ragadó az egész. Audrey Hepburn egyszerűen lenyűgöző színésznő, aki szimpla megjelensével lehengerelt már az első másodpercekben. Természetes könnyed játéka annyira üdévé varázsolta a filmet, hogy pillanatok alatt elrepült az a két óra játékidő. A profi színészi játék mellett a poénok is olyanok voltak, mint amilyeneknek kellett lenniük. Nem akart több lenni egy egyszerű romantikus vígjátéknál, ám csak-csak sikerült belecsempészniük olyan témákat, amelyek kicsit azért komolyabbak. Gondolok itt pl. arra, hogy Paul író volt ugyan, de a film burkoltan körülírta azt, hogy bizony egy gazdag hölgy prostituáltja volt. A végét pedig megkönnyeztem - a világ legeslegjobb dolga az, hogy tartozhatsz valakihez. Hihetetlenül jó érzés az, amikor hulla fáradtan haza esel a munkából, és azaz illető egy csókkal és egy öleléssel vár téged.

10/10 - Nem is tudom, hogy ez a film eddig miért is kerülte el a figyelmemet. Nem rajongom a romantikus kategóriáért, ám egy-egy ilyen néha jól tud esni az embernek. Abszolút többször nézős kategória. laugh.gif Nagyon tetszett!
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, An_d_a
2016. január 04. 20:34 #13438
- törölt felhasználó -    
Factory Girl / Hullócsillag (2006)

Már egy jó ideje nem volt rám egy film sem ekkora hatással, mint ez. Nem is értem, hogy lehet, hogy csak most sikerült belebotlanom. Fantasztikus alkotás volt. Nagyon örülök, hogy ezeket a már megtörtént eseményeket megfilmesítették, mert érdemes ezekből tanulni és elgondolkozni rajtuk. Tetszett, hogy a sokoldalú művészet, az emberi kapcsolatok és problémák egyszerre kerültek a középpontba, illetve a színészek alakítása is lenyűgözött. Aki szeretne egy nagyon hatásos/átlagon felüli filmet látni, annak nagyon ajánlom. 10*/10
2016. január 05. 00:01 #13439
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2016.01.04. 02:07)
Álom luxuskivitelben (Breakfast at Tiffany's - 1961)

Ez a film egy igazi klasszikus, mindemellett ínyencség a sok mai egykaptafára menő hálivúdi alkotás között. Amilyen régi egyébiránt, annyira magával ragadó az egész. Audrey Hepburn egyszerűen lenyűgöző színésznő, aki szimpla megjelensével lehengerelt már az első másodpercekben. Természetes könnyed játéka annyira üdévé varázsolta a filmet, hogy pillanatok alatt elrepült az a két óra játékidő. A profi színészi játék mellett a poénok is olyanok voltak, mint amilyeneknek kellett lenniük. Nem akart több lenni egy egyszerű romantikus vígjátéknál, ám csak-csak sikerült belecsempészniük olyan témákat, amelyek kicsit azért komolyabbak. Gondolok itt pl. arra, hogy Paul író volt ugyan, de a film burkoltan körülírta azt, hogy bizony egy gazdag hölgy prostituáltja volt. A végét pedig megkönnyeztem - a világ legeslegjobb dolga az, hogy tartozhatsz valakihez. Hihetetlenül jó érzés az, amikor hulla fáradtan haza esel a munkából, és azaz illető egy csókkal és egy öleléssel vár téged.
10/10 - Nem is tudom, hogy ez a film eddig miért is kerülte el a figyelmemet. Nem rajongom a romantikus kategóriáért, ám egy-egy ilyen néha jól tud esni az embernek. Abszolút többször nézős kategória. laugh.gif Nagyon tetszett!

A számból vetted ki a szót. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2016. január 06. 12:26 #13440
SelinaKyle
SelinaKyle
új tag

Státusz~Johnny Depp Fan.~
Hozzászólás: 98
Csatolások: 44
Azonosító: 252802
Én tegnap az Éjsötét Árnyékot néztem meg.:333 Persze már nagyon sokszor láttam xD<3.
710 oldal 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!