Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 02. 13:41 #13401
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (duracell @ 2015.12.02. 13:32)
Csak bólogatni tudok! meghajolo.gif Nem értem, miért vannak olyan sokan oda ezért a filmért, nekem egyáltalán nem tetszett. sad.gif  Ajánlom viszont, hogy nézd meg az eredetit, amiből az ötletet vették, Berlin felett az ég a címe, 1987-es, kicsit hosszú ugyan, de ezerszer többet nyújt, mind az elhollywoodizált változata. A sztoriban is különbözik. wink.gif

Örülök, hogy végre valaki egyetért, tényleg már én éreztem rosszul magam, hogy velem van a baj, de akkor azért vannak úgy nézem sorstársaim rohog.gif
Köszönöm szépen a tippet, biztos, hogy meg fogom nézni meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, duracell
2015. december 02. 15:26 #13402
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (House Of Wax @ 2015.12.02. 13:41)
Örülök, hogy végre valaki egyetért, tényleg már én éreztem rosszul magam, hogy velem van a baj, de akkor azért vannak úgy nézem sorstársaim  rohog.gif 
Köszönöm szépen a tippet, biztos, hogy meg fogom nézni  meghajolo.gif

Nekem sem tetszett és még el is aludtam a felénél biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. december 02. 19:15 #13403
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
A Hullám / Die Welle (2008)
Habár Etika órán néztük meg az osztállyal ezt a filmet, mégis úgy érzem szót kell ejtenem róla.
Eleinte nem igen tetszett nekem a film és nyúzottan ültem végig a film első 45 percét, de aztán egyre jobban kezdett megtetszeni a film és a végére már egészen megkedveltem. Amikor megalakították ezt a "csoportot", már akkor tudtam, hogy nem fog a dolog jól elsülni. Nekem nagyon átjött az autokráciás feeling, bár én nem szívesen csatlakoztam volna ilyen csoporthoz. A színészi játékkal nem volt különösebb gondom, bár azért nekem néhányszor olyan amatőrnek tűntek. Az újságírós csaj kicsit irritált, főleg, hogy tömegverekedést produkált a vízi labda meccsen.
A tanár akkor jött rá szerintem, hogy kezd elfajulni ez az egész, amikor a feleségével összeveszett, na meg mikor az egyik gyerek (nem emlékszem a nevére) megpofozta Karo-t.
Természetesen az utolsó gyűlés botrányba fulladt. SPOILER: Tudtam, hogy a gyerek, aki elővette a pisztolyt, végül lefogja magát lőni. Túl egyértelmű volt nekem.
Nekem kiszámítható volt, hogy mi fog történni a gyűlésen, viszont a tanárt, Rainer-t a végén nagyon sajnáltam. Meg is könnyeztem egyébként a film végét. Részben tehetett a dologról, de akkor is sajnáltam.. (Mondjuk arról nem tehetett, hogy az egyik gyerek őrült volt és meglőtte a másik gyereket, majd végül öngyilkos lett)
A filmet az teszi még durvábbá számomra, hogy az egész igaz történet alapján készült. Nagyon jó film, de én az ilyen kissé "nyomasztó" hatású filmeket az egyszer nézhetős kategóriába sorolom.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Lady Suzy
2015. december 03. 14:29 #13404
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Irány a bárka! (Ooops! Noah is Gone,2015)

Nekem tetszett,szerintem jó kis mese lett. laugh.gif Túl sok újdonság vagy meglepetés nincs benne,de szerintem ettől még igenis jó,a két főszereplő (bár ilyen lényt még soha az életemben nem láttam rohog.gif ) aranyos volt...mint a plüssök. rohog.gif A morcokat meg különösen kedveltem.Azoknak a viselkedése elég ismerős. rohog.gif Amúgy meg az életben is szeretné mindenki megtalálni az otthonát,ahová tartozik és csak örülhetünk ha ez megtörténik. blush.gif

10/10

A szerelem útján (Before We Go,2015)

Nem tetszett..Nem tehetek róla,egyszerűen számomra kissé kínszenvedés volt végignézni.Chris Evanst kedvelem és Alice Eve is szimpi volt,de ami nekem ebből tetszett az kb 30 perc volt,semmivel sem több. blush.gif Ha a vége más lett volna akkor talán bejött volna.Nem volt azzal gond,de egy plusz jelenetnek örültem volna.Így viszont sajnos a nem tetszett filmek táborát erősíti.
Mellesleg az,hogy azok után,hogy a csajt megcsalta a férje csak visszamegy hozzá szerintem elég nagy baromság.Ha annyira szerette volna nem csalta volna meg.Ilyen egyszerű...

10/4

Pay the Ghost (2015)

Ezt Halloweenkor kellett volna megnéznem. rohog.gif Én többször megijedtem rajta,tegyük hozzá én mindenen megijedek,nem túl nehéz rám ijeszteni. rohog.gif Azt sose értettem,hogyha valami magától mozog aminek nem kéne akkor sokan miért állnak ott és miért nem szaladnak el.Én az utca közepéig meg sem állnék,nemhogy még ott ácsorogjak és nézzem,hogy mi a fene ez...De lehet ezzel csak én vagyok így. rohog.gif Igazából könnyen kiszámítható film,de nekem nem volt vele gondom,nekem tetszett.Maga a képi világot is bírtam. blush.gif Nekem egyedül az volt érdekes,hogy a végén a kisfiú semmire sem emlékezett.Hogy fogják megmondani neki,hogy bocs de 1 év kiesett az agyadból?Ez nem olyan amit csak úgy eltitkolhatnának..Legkésőbb az iskolában úgyis észreveszi majd.De hát film....

10/9

Az utolsó boszorkányvadász (The Last Witch Hunter,2015)

Ettől többet vártam volna,nem volt valami nagy szám... blush.gif Chloe-t kedveltem és Vin Diesel-lel sem volt bajom,de több mindent erről nem igen tudok írni. blush.gif

10/6.5

Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó (Hotel Transylvania 2,2015)

Az első rész jobban tetszett,bár azt moziban néztem meg ezt pedig nem,ott biztos ez is jobban tetszett volna.Így sem volt vele bajom,jó kis mese,továbbra is szeretem. smileeee.gif Különösen a benne szereplő karakterek miatt. smileeee.gif

10/9

Libabőr (Goosebumps,2015)

Ez is tetszett,kár,hogy nem láttam moziban,ott még jobb lett volna. blush.gif A kedvencem Hannah volt,de a fiúkat is kedveltem. smileeee.gif Champben bírtam,hogy olyan szerencsétlen srác. rohog.gif Bírtam a karaktereket,a történetet,baba meg kellően irritáló volt. rohog.gif Kikapcsolódásnak tökéletes. smileeee.gif

10/10

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) (Birdman,2014)

Az úgy volt....kedveltem benne Emma Stone-t,ennyi elég lesz? rohog.gif Zach Galifianakis-nak is örültem,de ez nem volt az én filmem.Megértettem,de nekem kissé hülyeség volt.De szerintem egyértelmű mi miatt tartom annak.Valaki azt írta,hogy annak való ez az alkotás aki szereti a filozófiát és szeret elmélkedni.Én szeretek és elismerem van benne igazság nem is kevés és valami ami megfogja az embert és meg is értem sokan miért voltak ennyire elájulva tőle,de én nem vagyok,így több pontot sem adhatok rá. blush.gif

10/3

Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott - 2. Rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part 2),2015)

Elérkeztünk a végéhez.Szerettem ezeket a filmeket.Túlságosan nagy rajongójuk nem voltam,a Futótűz tetszett a legjobban mégis csak egyszer láttam a moziban.Mondjuk tervezem újra nézni. rohog.gif Nekem ez a befejező rész tetszett,meg vagyok vele elégedve,akciódús volt - mellesleg azok a jelenetek voltak a legjobbak,bár a látvány szomorú volt,de valahol akkor is jól nézett ki,jók voltak a karakterek is,minden tetszett,addig amíg Katniss húga meg nem halt. Nekem onnantól az egész furcsa lett,kevés lett,nem így fejeztem volna be.A leges legvége szép volt,persze,de ez engem nem kárpótol az előtte lévő jelenetekért. blush.gif Habár hozzátenném,hogy az tetszett,hogy végül Katniss nem Snowt ölte meg,jobb az,hogy őt a tömeg gyilkolta meg, de azért pár dologban másra számítottam.Már csak alapból ami a szerelmi szálat illeti,ott sem erre számítottam ám. rohog.gif De ezeket leszámítva nekem tetszett és ez a legelső rész aminél nem érzek késztetést arra,hogy belekössek Katnissbe ami nálam hatalmas szó,mert végig utáltam őt.Azért itt is volt mikor futott és úgy állt a szája mintha hápogna,az nem jött be,de most kivételesen...kedveltem.Akármennyire is fáj ezt írni,így volt. blush.gif Amúgy meg Jennifer Lawrence jó színésznő. blush.gif Nekem a kedvencem végig Peeta volt,Josh jól játszotta őt és nagyon kedveltem még Finick-et ( őt úgy sajnálom,hogy meghalt sad.gif és Johannát is aki meg kaphatott volna több szerepet.Coinban csalódtam,Liam-nek meg szépek a szemei. rohog.gif Asszem ennyi. blush.gif

10/9

6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Szandi0820, Lady Suzy, missdaisy, healy., idone
2015. december 05. 11:53 #13405
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Vasember 2 biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2015. december 06. 09:06 #13406
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
Aludj csak én álmodom (1995)
Tegnap este Anyuval újra végignéztük, és bár már vagy ezerszer láttuk, mindig ugyanúgy átéltük az egészet. Nagyon szeretem ezt a filmet, szinte minden télen megnézzük már évek óta laugh.gif A története tetszetős, a karakterek szeretnivalóak és a színészeket is nagyon szeretem. Tetszik, hogy egy romantikus-vígjáték, így nem egy csöpögős története van, de azért mégis jelen vannak a szerelmi szálak.
10/10
4 felhasználónak tetszik: Barbus87, SmileyZ, missdaisy, Bessie
2015. december 06. 13:18 #13407
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Gorilla bácsi biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, missdaisy, Bessie
2015. december 09. 14:05 #13408
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Egek ura /Up in the Air/ 2009
Tegnap este láttam először, de nem utoljára a Paramount Channelen ezt a csodálatos filmet, aminek minden percét imádtam, és nem csak George Clooney miatt. Anna Kendricket is nagyon szerettem benne. Jó, pörgős volt a történet, érdekes (a Paramount mindig meg tud lepni) nem túlságosan romantikus, nézhető. Megvolt benne a humor, a szerelem, az izgalom. Csillagos ötös.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2015. december 11. 20:38 #13409
healy.
healy.
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
The Green Inferno (2013)

Már nagyon vártam ezt a filmet, leginkább Sky Ferreira miatt, sajnálom, hogy ilyen jelentéktelen szerepet kapott. Másrészt engem eléggé foglalkoztat a kannibalizmus és Dél-Amerika. Imádtam az egészet, bár betegesen undorító volt, és gyakran a könnyeim folytak a látványtól, de megérte megnézni. Egy ilyet megcsinálni nem lehetett kis munka, szerintem megnézem még párszor a későbbiekben.

10/10*
2015. december 12. 21:15 #13410
missdaisy
missdaisy
sérendipité
Hozzászólás: 1637
Csatolások: 34840
Azonosító: 249895
500 Days of Summer * 500 Nap nyár (2009)
Az egyik legkedvesebb filmjeim közé tartozik és nemrég újranéztem. Őszintén szólva még mindig van egy-két dolog amit nem értek, hogy Summer miért is tett, de ettől függetlenül nagyon élveztem. Végre nemcsak a szerelem szép, hanem az árnyoldalát is bemutatják és talán ezért is imádom annyira, és a színészgárda is nagyszerű. Mindenkinek csak ajánlani tudom heart.gif 10/10*

The Martian * Mentőexpedíció (2015)
Ez a film eszméletlen. Mindig is imádtam az űrben játszódó filmeket - ugyan ez nem százszázalékosan, sőt szinte alig az rohog.gif - de ettől függetlenül nagyon élvezetes volt számomra. Matt Damon hatalmas forma az egész film alatt, és a karaktere is nagyon inspiráló, hiszen nem kevés időt tölt egyedül, és mégsem őrül meg. A színészek itt is mindent beleadtak, valamint a látvány sem volt utolsó. Amikor végre minden jóra fordult volna, volt benne egy bizonyos, kissé kiszámítható csavar, de ettől volt izgalmas laugh.gif Ezt is csak ajánlani tudom wink.gif 10/9
3 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, healy., idone
2015. december 13. 23:51 #13411
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
Az éhezők viadala - A kiválasztott 2. rész (2015) Tetszett nagyon, egy kicsit a végén másra számoltam de nem bánom h láttam smileeee.gif

Krampusz (2015) Ez is egy jó kis film volt, nem az az igazi horror, mert jó párszor nevettem. De maga történet tetszett
2015. december 14. 19:20 #13412
- törölt felhasználó -    
Bíborhegy / Crimson Peak (2015)

Régen volt már ilyen, de ez a film sikeresen a kedvenceimmé küzdötte fel magát. Tegnap végre jutott időm megnézni, miután az előzetesek már jóval korábban felkeltették az érdeklődésemet. Kivételes és hibátlan alkotás. Számomra egy nagyon jó filmélmény volt, annak ellenére, hogy nem volt annyira hátborzongató, mint számítottam. A színészgárda tökéletesen el lett találva, Tom Hiddleston ahogy mindig, most is lenyűgözött. Maga az alapsztorinak még tanulsága is volt, ami szintén fontos, szóval bátran ajánlom mindenkinek. smileeee.gif

10/10
4 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, House Of Wax, Lil98, blackcoffee
2015. december 18. 20:07 #13413
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Csillagok háborúja VII.: Az ébredő Erő (2015)
Totálisan. ki. vagyok. facsarva. érzelmileg. huh.gif Abrams aztán semmit nem bízott a véletlenre, alaposan belevágott a lecsóba... én szeretem a prequel-trilógiát is, de ha ez ilyen tendenciában folytatódik, akkor simán kenterbe veri őket. Sőt, ha őszinte leszek magamhoz, akkor igazából már most is. A rendezés pazar, a látvány gyönyörű, a karakterek szerethetőek (kár, hogy Poe-ból olyan keveset kaptunk) és az őket játszó színészekbe sem tudok belekötni. John Williamset pedig továbbra is utálom, amiért ilyen piszkosul jó zenével teszi még tökéletesebbé mindezt. laugh.gif A történetettel csak annyi gondolom lenne, hogy túlságosan is a régi alapokra építkeztek, így ***SPOILER***kaptunk megint egy Halálcsillagot. Ezek tényleg nem tanulnak semiből? Bár a környezetvédőknek egy szava nem lehet, mert ezúttal "napelemes". laugh.gif Továbbá Han megölése nagy szívfájdalmam... ezt kb. a következő életemig nem fogom megbocsátani.***SPOILER VÉGE*** Röviden összefoglalva én azt kaptam a pénzemért, amit kaptam... ez a két óra úgy röppent el, mintha 5 perc lett volna. 10/10
8 felhasználónak tetszik: idone, duracell, funny18, Lil98, Christo, Lady Suzy, Bessie, goldman
2015. december 20. 10:16 #13414
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
10 dolog amit utálok benned / 10 things I hate about you (1999)
Nem értem miért nem néztem meg sokkal előbb ezt a filmet. Annyira de annyira jó. Imádom. Leginkább mondjuk Heath Ledger miatt néztem meg.
A színészi játékok tökéletesek voltak és néhány karakter teljesen belopta magát a szívembe. (Patrick ahwww. wub.gif ) Elején, közepén betegre nevettem magamat néhány mondaton, de a vége felé már inkább sírtam. Legjobban akkor sírtam, amikor a verset olvasta fel Kat.. Szerintem irtó jó film, annak ellenére, hogy '99-es. Heath mosolya miatt is érdemes megnézni, egyszerűen elolvadtam tőle. Joseph Gordon-Levitt pedig irtó cuki ilyen fiatalon. biggrin.gif
Felkerült a kedvencek közé és biztos vagyok benne, hogy még többször is megfogom nézni. (Ahhoz képest, hogy nem szeretem a romantikus filmeket, ez teljesen megfogott.) Egyszerűen imádtam.

10/10
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Christo, missdaisy, House Of Wax, An_d_a
2015. december 20. 14:32 #13415
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Star Wars Episode VII The Force Awakens / Csillagok háborúja VII. Az ébredő erő

Örülök, hogy nem sokkal a premier után meg tudtam nézni, kábé esélytelennek tűnt a dolog. biggrin.gif Szóval úgy ültem be, hogy légyszi legyen jó, legyen jó... És a főcím után már valahogy biztos is voltam benne, hogy jó lesz. Pontosabban pazar: a karakterek nagyon jók, bár Kylo Ren egy kicsit csalódás, és igeeen, BB-8 valami eszméletlen aranyos. laugh.gif
A vége felé beköszönő csavart valahogy előre láttam, gondoltam ilyen könnyű úgysem lesz a dolog és nem is lett. Az Ezeréves Sólyom felbukkanása meg gold. rohog.gif
10/10, kevesebbet képtelen vagyok adni rá. Minden benne volt, amitől az eredeti trilógia jó volt és ami az első három részből hiányzott.
https://49.media.tumblr.com/1b74869993d0e6959d1bfd9be8472468/tumblr_nzjt1i8hZE1qf5hjqo7_500.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bessie, ozoli, Lil98, Lady Suzy, goldman, idone
2015. december 20. 16:43 #13416
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Star Wars VII- Az ébredő erő

Friss a moziélmény még kavarognak a gondolatok bennem! Sok minden tetszett benne és sok minden nem! Összességében nem éri el a régi részek színvonalát viszont az előzményfilmeknél fényévekre jobb! Várom a folytatást mert a legnagyobb kérdés még megválaszolatlan maradt csak találgatni tudjuk hogy kicsoda Rey és miért van ekkora ereje!
10/9
https://media.giphy.com/media/sgWHkkjwcnKes/giphy.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Lady Suzy, goldman
2015. december 21. 01:07 #13417
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Vigyázat, spoiler!

Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 - 2015)

És, úgy jutottam el rá kérem szépen, hogy nem egy éjszakás műszakot nyomtam le előtte, ami amúgy nagy szó. A Kémek hídja volt elsőre megcélozva, de ez is tervben volt. Először vegyes érzelmeim voltak vele kapcsolatban. A könyvet már több mint két éve olvastam, így néhol nem emlékeztem a teljes sztorira, ám pl. Finnick halála nagyon el lett találva. Szinte ugyanígy játszódott le bennem a jelenet olvasása közben, valamint a mutánsokat is hasonlóképpen képzeltem el. JLaw viszont itt is idegesítő volt szerintem. Kedvelem, mint színésznőt, mert pl. a Napos oldalban imádtam azt, ahogyan játszott, no de Katnissként a hátamon feláll a szőr tőle ... de tényleg. Ez már közel sem egy Battle royale-utánzat volt, hanem inkább görbe tükör, mondván a politika mindig mocskos, tök mindegy melyik országot vesszük alapul. A film alapvetően hatalmas üzenetet hordoz, és úgymond a három év alatt tini sztoriból komolyabb és még annál is elgondolkodtatóbb történetté növi ki magát. Liam még mindig eyecandy, viszont Josh annyira nem emelkedett ki azon kívül, hogy folyton ki akarta nyírni csóri csajt. unsure.gif Az viszont egyáltalán nem tetszett, hogy Prim meghalt oszt' csókolom. Pluszban jól megkavarták a nézőt is, mert én úgy emlékszem, hogy a könyvben Gale bombázott a repcsiről, és, hogy a végül nem tudjuk meg kinek a bombája ölte meg szegényt. A filmben meg egyáltalán nincs arról szó, hogy Gale volt, csak elviszik az ál-Békeőrök és kalapkabát. unsure.gif Ettől függetlenül kifejezetten jól sikerült az adaptáció befejező része. Kicsi változtatgatáson átment a sztori, ám közel sem olyan szinten, mint ahogyan anno azt az Angyalok és démonoknál tették. Na, akkor kábé őrjöngtem, mert a film és könyv mintha két külön történet lett volna.

10/9 - Kihozták belőle azt, amit ki lehetett. Ez azért jóval eseménydúsabb volt, mint az első rész, amiben a kormány megdöntését firtatták. Vannak hibái, mint persze minden filmnek, ettől függetlenül korrekt feldolgozás lett kompletten az egész trilógia. Tetszett.
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, missdaisy, SmileyZ, duracell, An_d_a, Bessie
2015. december 21. 11:40 #13418
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A (sz)ex Az Oka Mindennek * Sleeping with Other People (2015)
Szórakoztató film volt, engem teljesen lekötött, habár lehetett volna viccesebb, és hát, nem egy ilyet filmet láttunk már, de nekem mégis tetszett.
Jason Sudeikis ( wub.gif ) nagy kedvencem, nem tudom, hogy másik színésszel is ennyire tetszett volna-e, de vele tetszett.

8*10

A Szerelem Útján * Before We Go (2015)
Kicsit lassú menetelű volt a film, de ennek ellenére engem lekötött, érdekelt, hogy mi lesz a szereplők sorsa.
Habár ezzel is úgy vagyok, hogy nem tudom, hogy Chris Evans ( wub.gif ) nélkül mennyire tetszett volna, de ezen kár rágódni. Egy valamivel nagyon nem értettem egy, Brooke döntésével és ezáltal nekem a film vége is csalódás volt. Az, hogy a férje többször is megcsalja, majd gyors úgy dönt, hogy mégis inkább hazamegy az asszonyhoz és nem csalja meg újra, már ez eleve aljas dolog, tekintve, hogy előtte mennyiszer megcsalta, akkor már szerintem édes mindegy, hogy lelkiismeret furdalás miatt inkább hazament és akkor még Brooke azon idegeskedett, hogy a férje meg fog haragudni, hogy ő megtudta és el akarja hagyni! Én megértettem, hogy félt új életet kezdeni, de ez akkor is nevetséges.

7*10

Színes Fátyol * The Painted Veil (2006)
Szép film, szomorú, de nagyon szép remek színészi játékkal. Ennek ellenére nekem valahogy egyszer nézhetősre sikeredett, de nagyon örültem, hogy megnéztem.
6*10

Szemekbe Zárt Titkok * Secret in Their Eyes (2015)
Csalódás volt, mert valahogy többre számítottam. Még moziban sikerült megnézzem, ami kicsit bánt, mert nem igazán érte meg, egyszer nézhető kategória. A színészi játék jó volt, de ezer és egy ilyen film létezik, és ez sem mutat semmi újat.
5*10

Vad Vágyak * Wild Things (1997)
Egyetlen bajom volt ezzel a filmmel: a végén már azt sem tudtad, hogy ki kivel van. Túlságosan összekeverték a szálakat, nekem ezzel nem érdekessé tették, hanem inkább idegesítő lett. Amúgy nem lenne rossz film, de nem is lesz a kedvencem. Most láttam másodjára, de szerintem nem nézem meg többször.
5*10

A Félszemű * True Grit (2010)
Elég nagy csalódás volt, egyszerűen semmi nem történt benne, csak az utolsó 25 percben.
Matt Damon remekül játszott, akárcsak Hailee Steinfeld. Josh Brolin miatt néztem meg, de az a kemény 5 perc amit benne volt, hát, nem érte meg.

4*10

Sinister 2. - Az Átkozott Ház * Sinister 2. (2015)
Hát ez irtó gyenge volt. Már az első rész sem tetszett túlzottan, de ez még annyira sem. Semmi ijesztő dolog nem volt benne, ráadásul ezer ilyen jellegű film van már.
4*10

Parajelenségek: Szellemdimenzió * Paranormal Activity - The Ghost Dimension (2015)
Nem tudom miért szántam rá időt, amikor az előző részek sem tetszettek, de gondoltam hátha ez bejön, de nagyon nem. Az számomra felfoghatatlan, hogy felveszik kamerával a démont, minden este, de ennek ellenére mindenki tök nyugodtan alszik esténként mintha mi sem történt volna. Hát én eleve abban a házban se bírnék megmaradni, nemhogy még nyugodtan aludjak éjszakánként. A másik ami számomra nevetséges volt, hogy mikor eltűnt a kislány akkor nekiálltak a lakásban zseblámpával keresgélni, holott csak fel kellett volna kapcsolni a villanyt, de nem, ők már csak azért is zseblámpával keresik, hátha nem találják meg. Az ilyen dolgok engem borzasztóan ki bírnak hozni a sodromból. Ettől eltekintve nem mondom, néhol kicsit tényleg parás volt, de mondjuk ebben én már nem hiszek, a többi résznél könnyebben elhittem, hogy ilyen megtörténhet, de ez nekem már túl sok volt ilyen téren.
4*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. december 21. 13:12 #13419
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
A kezdő (2015)
Most jutottam el oda, hogy megnézzem végre. biggrin.gif A moziba is elakartam volna jutni még hónapokkal ezelőtt, hogy ott nézzem meg de nem jött össze. Az előzetes alapján már megtetszett. biggrin.gif A színészek alakítása 100%-ig tetszett, a története se volt rossz, tetszett az, hogy egy olyan cég áll a főszerepben aminek a fővezetője egy nő. A poénok nagyon jók voltak, főleg az elején volt az, hogy annyira röhögtem már, hogy szinte rosszul lettem. Anneről - és a szerepéről - nem egyszer jutott eszembe az Ördög Pradát visel című film, amit szintúgy imádok. biggrin.gif 10/10
2015. december 21. 13:15 #13420
Bogáncs
Bogáncs
visszatérő vendég

StátuszFekete, mint a fehér holló. (by: értelmes osztálytársaim)
Hozzászólás: 327
Csatolások: 0
Azonosító: 245313
Ironman 2 cool.gif
10/10
Már korábban is láttam a filmet, de tegnap kedvem támadt ismét megnézni.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
710 oldal 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!