Irány a bárka! (Ooops! Noah is Gone,2015)
Nekem tetszett,szerintem jó kis mese lett.

Túl sok újdonság vagy meglepetés nincs benne,de szerintem ettől még igenis jó,a két főszereplő (bár ilyen lényt még soha az életemben nem láttam

) aranyos volt...mint a plüssök.

A morcokat meg különösen kedveltem.Azoknak a viselkedése elég ismerős.

Amúgy meg az életben is szeretné mindenki megtalálni az otthonát,ahová tartozik és csak örülhetünk ha ez megtörténik.
10/10
A szerelem útján (Before We Go,2015)
Nem tetszett..Nem tehetek róla,egyszerűen számomra kissé kínszenvedés volt végignézni.
Chris Evanst kedvelem és
Alice Eve is szimpi volt,de ami nekem ebből tetszett az kb 30 perc volt,semmivel sem több.

Ha a vége más lett volna akkor talán bejött volna.Nem volt azzal gond,de egy plusz jelenetnek örültem volna.Így viszont sajnos a nem tetszett filmek táborát erősíti.
Mellesleg az,hogy
azok után,hogy a csajt megcsalta a férje csak visszamegy hozzá szerintem elég nagy baromság.Ha annyira szerette volna nem csalta volna meg.Ilyen egyszerű...
10/4
Pay the Ghost (2015)
Ezt Halloweenkor kellett volna megnéznem.

Én többször megijedtem rajta,tegyük hozzá én mindenen megijedek,nem túl nehéz rám ijeszteni.

Azt sose értettem,hogyha valami magától mozog aminek nem kéne akkor sokan miért állnak ott és miért nem szaladnak el.Én az utca közepéig meg sem állnék,nemhogy még ott ácsorogjak és nézzem,hogy mi a fene ez...De lehet ezzel csak én vagyok így.

Igazából könnyen kiszámítható film,de nekem nem volt vele gondom,nekem tetszett.Maga a képi világot is bírtam.

Nekem egyedül az volt érdekes,hogy
a végén a kisfiú semmire sem emlékezett.Hogy fogják megmondani neki,hogy bocs de 1 év kiesett az agyadból?Ez nem olyan amit csak úgy eltitkolhatnának..Legkésőbb az iskolában úgyis észreveszi majd.De hát film....
10/9
Az utolsó boszorkányvadász (The Last Witch Hunter,2015)
Ettől többet vártam volna,nem volt valami nagy szám...

Chloe-t kedveltem és
Vin Diesel-lel sem volt bajom,de több mindent erről nem igen tudok írni.
10/6.5
Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó (Hotel Transylvania 2,2015)
Az első rész jobban tetszett,bár azt moziban néztem meg ezt pedig nem,ott biztos ez is jobban tetszett volna.Így sem volt vele bajom,jó kis mese,továbbra is szeretem.

Különösen a benne szereplő karakterek miatt.
10/9
Libabőr (Goosebumps,2015)
Ez is tetszett,kár,hogy nem láttam moziban,ott még jobb lett volna.

A kedvencem Hannah volt,de a fiúkat is kedveltem.

Champben bírtam,hogy olyan szerencsétlen srác.

Bírtam a karaktereket,a történetet,baba meg kellően irritáló volt.

Kikapcsolódásnak tökéletes.
10/10
Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) (Birdman,2014)
Az úgy volt....kedveltem benne
Emma Stone-t,ennyi elég lesz?
Zach Galifianakis-nak is örültem,de ez nem volt az én filmem.Megértettem,de nekem kissé hülyeség volt.De szerintem egyértelmű mi miatt tartom annak.Valaki azt írta,hogy annak való ez az alkotás aki szereti a filozófiát és szeret elmélkedni.Én szeretek és elismerem van benne igazság nem is kevés és valami ami megfogja az embert és meg is értem sokan miért voltak ennyire elájulva tőle,de én nem vagyok,így több pontot sem adhatok rá.
10/3
Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott - 2. Rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part 2),2015)
Elérkeztünk a végéhez.Szerettem ezeket a filmeket.Túlságosan nagy rajongójuk nem voltam,a Futótűz tetszett a legjobban mégis csak egyszer láttam a moziban.Mondjuk tervezem újra nézni.

Nekem ez a befejező rész tetszett,meg vagyok vele elégedve,akciódús volt - mellesleg azok a jelenetek voltak a legjobbak,bár a látvány szomorú volt,de valahol akkor is jól nézett ki,jók voltak a karakterek is,minden tetszett,addig amíg
Katniss húga meg nem halt. Nekem onnantól az egész furcsa lett,kevés lett,nem így fejeztem volna be.A leges legvége szép volt,persze,de ez engem nem kárpótol az előtte lévő jelenetekért.

Habár hozzátenném,hogy
az tetszett,hogy végül Katniss nem Snowt ölte meg,jobb az,hogy őt a tömeg gyilkolta meg, de azért pár dologban másra számítottam.Már csak alapból ami a szerelmi szálat illeti,ott sem erre számítottam ám.

De ezeket leszámítva nekem tetszett és ez a legelső rész aminél nem érzek késztetést arra,hogy belekössek Katnissbe ami nálam hatalmas szó,mert végig utáltam őt.Azért itt is volt mikor futott és úgy állt a szája mintha hápogna,az nem jött be,de most kivételesen...kedveltem.Akármennyire is fáj ezt írni,így volt.

Amúgy meg
Jennifer Lawrence jó színésznő.

Nekem a kedvencem végig Peeta volt,Josh jól játszotta őt és nagyon kedveltem még Finick-et (
őt úgy sajnálom,hogy meghalt
és Johannát is aki meg kaphatott volna több szerepet.Coinban csalódtam,Liam-nek meg szépek a szemei.

Asszem ennyi.
10/9