Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. november 01. 04:08 #13381
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Before We Go / A szerelem útján

Chris Evans nem csak színésznek, de rendezőnek is tehetséges. Tetszett a történet, olyan életszagú volt, hiszen bárkivel megeshet. A vége kicsit csalódás, de valahogy számítottam rá. Az is tehet vele egy próbát, aki nem egy romantikus lélek.
10/8
2015. november 03. 12:41 #13382
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
The Curse of Downers Grove (2015)

Na ebben Kevin Zegers-ön kívül semmi értékelhető nem volt. blush.gif Az érdekes volt,hogy végül is a csaj álma hogyan vált valóra,néha valóban több van egy-egy álom mögött mint azt sejtenénk,de amúgy semmi különleges nem volt benne. blush.gif

10/4

Rango (2011)

Nem olyan volt mint vártam,de tetszett.Érezhető volt,hogy Johnny Depp-nek köze van a meséhez még ha csak hangként is.A karakterek nekem nagyon csúnyák voltak talán emiatt vonnék le tőle pár pontot.Amúgy sem volt valami nagy újdonság,de mindenképpen jobban értékeltem volna ha valamivel szebb figurák lettek volna benne. blush.gif

10/7

A kezdő (The Intern,2015)

Tulajdonképpen ebben sem volt semmi újdonság,semmi különleges,több ilyen jellegű film is van,de nekem akkor is nagyon tetszett. laugh.gif Alapból imádom Robert De Niro-t,hatalmas kedvencem és Anne Hathaway-t is mindig nagyon szerettem. laugh.gif Szerintem miattuk jött be ez is annyira.Még biztosan többször megnézem. smileeee.gif Nem kell nagy valamire számítani,de kikapcsolódásnak tökéletes. smileeee.gif

10/10

Papírvárosok (Paper Towns,2015)

Nem hiszem,hogy túl Spoileres,de azért ide írom. blush.gif
Nekem ez túl van értékelve.Nem volt rossz,de az átlagosnál jobb szót nem tudok rá mondani. blush.gif Én Cara Delevingne miatt voltam rá kíváncsi.Nem volt benne annyit mint vártam volna,elájulva sem voltam tőle,de tulajdonképpen bajom sem volt vele.Ő modell,nem színésznő,nem kell tőle nagy alakítást várni.Mint Margo én hittem neki és igazából meg is értettem miért lépett le,persze az élet elől nem lehet elmenekülni,de mindenki másra vágyik és ezt el kell fogadni.Közben pedig legalább a többiekből igazi barátok lettek. blush.gif

10/6.5

Bettlejuice - Kísértet história (Beetlejuice,1988)

Ez sem volt éppen nagy valami,de Halloween-re tökéletes volt. blush.gif Volt,hogy csak fél szemmel néztem,de azért egynek elment. rohog.gif

10/6.5

Tales Of Halloween (2015)

Ez nekem olyan volt mint az Adsz vagy Kapsz film,annál talán egyetlen fokkal volt jobb a számomra.Egyetlen értékelhető benne,hogy legalább Halloween hangulatot áraszt és akkor is játszódik.

10/2

Szöktetés a pokolból (The Final Girls,2015)

Ez viszont nagyon is tetszett. rohog.gif Szerintem eléggé megosztó film lett.Vagy imádod vagy utálod.Én imádom. laugh.gif Hónapok óta vártam rá és tegnap végre megnézhettem.Pont olyan lett mint amilyenre számítottam. laugh.gif A végétől féltem nehogy elszúrják,nem épp olyan lett a vége mint amilyenre gondoltam,de jó lett,nem volt vele bajom. blush.gif
Akiket nem bírtam az Adam DeVine volt és a csaj aki Tinát alakította,a többieket kedveltem,főleg Nina Dobrevet (mert hát őt alapból imádom) és Taissa Farmiga-t akitől ez volt az első film amit láttam és ebben nagyon szimpatikus volt. smileeee.gif Amúgy Malin Akerman-t és Alexander Ludwig-ot is bírtam benne. smileeee.gif Chloe Bridges-tól viszont többet vártam volna.Nem tetszett a karaktere sem hogy olyan keveset volt benne,azt hittem többet láthatom majd. blush.gif Volt benne pár jelenet amit kivágtam volna főleg Cloe és Adam...távozása,mert akkora baromság volt,de voltak olyanok is amiket pedig imádtam pont a különlegességük,furcsaságuk miatt. blush.gif Sokszor elgondolkoztam már én is rajta milyen lehet egy filmbe belekerülni,de nem mindig lenne olyan móka mint hinnénk. rohog.gif Viszont annyi,hogy ezt a filmet nem kellett volna horrornak írni,mert ez megkavaró lehet sokaknak.Attól mert belekerülnek a szereplők egy horror filmbe,még nem lesz horror.. blush.gif Ezt is sokszor megnézem még. laugh.gif

10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, awwparadise
2015. november 03. 12:47 #13383
- törölt felhasználó -    
Szöktetés a pokolból (The Final Girls,2015)
Engem nagyon megfogott a Film. Főleg Alexander Ludwig és Taissa Farmiga miatt. Nina is jó volt benne. Izgalmas Film.

10/9.
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. november 03. 23:02 #13384
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Paper Towns / Papírvárosok

Nem mozgatott meg annyira, mint a Csillagainkban a hiba, de gondolom nem is ez volt a cél. Jól szórakoztam a fiúkon, a zenék jók voltak, a végében egy kicsit csalódtam mondjuk. (Ilyen hülyeséget, persze busszal még visszaér a bálba... rohog.gif
10/7
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, missdaisy, An_d_a, iannina, awwparadise
2015. november 04. 17:47 #13385
- törölt felhasználó -    
The Intern / A kezdő (2015)
Már nagyon kíváncsi voltam erre a filmre, mert tetszett a történet és persze Anne miatt is. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert rég láttam ilyen jó vígjátékot. Nagyon sokat nevettem rajta, humoros és aranyos film. Anne Hathaway és Robert De Niro alakítása is lenyűgöző volt, valamit a karaktereiket is imádom. Ez a film azonnal bekerült a kedvenceim közé, biztos, hogy még sokszor meg fogom nézni, mert nagyon jó. Én csak ajánlani tudom. wub.gif
10/10*
http://www.kepfeltoltes.hu/151104/tumblr_nws703COt61uk2471o1_500_www.kepfeltoltes.hu_.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, blackcoffee
2015. november 12. 16:26 #13386
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
The Final Girls (2015)

Pár napja néztem meg, de még most sem tudok hányadán állok a filmmel. rohog.gif Először is jó volt megint Taissát főszerepben látni. heart.gif Anyukáját Malin alakítja, aki egy kicsit hebrencs, de nagyon jól állt neki. Ahogy haladt a történet egyre érdekesebb volt. habár nem újdonság az, hogy pár ember szereplője lesz egy mozifilmnek - jelen esetben horrornak (slasher horrornak), és ott kell túlélnie. Eleinte Nina idegesítő volt később már nem nagyon érdekelt, de meglepődtem, hogy nem volt olyan pocsék, mint először gondoltam. rohog.gif Alexander is hozta a formáját. Viszont nagy szövegeket adtak a "szexi" filmszereplő szájába - most meg nem mondom kapásból hogy hívták. _nevet.gif Chloe nem sok vizet zavart. És habár tényleg nem volt semmi új benne, valahogy mégsem utáltam. Kicsit tetszett is. Inkább egyszer nézősnek mondanám.

6/10
1 felhasználónak tetszik: blackcoffee
2015. november 17. 14:10 #13387
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Trópusi Vihar * Tropic Thunder (2008)
Kegyetlen nagy film. Hatalmas alakításokkal (itt főként Robert Downey Jr.-ra, Ben Stiller-re és Tom Cruise-ra gondolok) poénokkal, ezt a filmet nem lehet leírni, ezt látni kell.
10*10

Playing It Cool (2014)
Semmi extra nem volt benne, de nekem mégis nagyon tetszett.
Chris Evans ( wub.gif ) és Michelle Monaghan jó páros voltak, Topher Grace-nek is örültem.

10*10

Szeretet és Köszönet * Love & Mercy (2014)
Jó film volt, ha mondhatjuk így, mert hát azért a témája nem volt egyszerű, pláne, hogy ez megtörtént.
John Cusack és Paul Dano hatalmasat alakítottak, komolyan, a legjobb alakítás volt szerintem tőlük.

8*10

Jégvarázs * Frozen (2013)
Aranyos mese, tetszett, de borzalmasan túl van értékelve. Nem olyan hatalmas nagy szám, mint aminek be van állítva.
7*10

Papírvárosok * Paper Towns (2015)
Ez is rémesen túl van értékelve, arról nem is beszélve, hogy szerintem Margo rémes egy ember volt, és az, hogy mindenki ilyen örülten oda volt érte számomra érthetetlen.
4*10

The Final Girls (2015)

Eredeti volt, nem igen láttam ilyen jellegű filmet, de nekem valahogy így sem jött be.
Azért Taissa Farmiga-nak, Nina Dobrev-nek és Alexander Ludwig-nek örültem.

4*10

Megőrjít A Csaj * She's Funny That Way (2014)
Elég erőltetett és értelmetlen volt, elég volt egyszer megnézni.
3*10

Griffin & Phoenix (2006)
Szép film, de igazából ennyi, valahogy én a karakterekkel nem tudtam azonosulni.
3*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, awwparadise
2015. november 20. 11:40 #13388
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
A szerelem markában (Playing It Cool,2014)

Chris Evans-t és Michelle Monaghan-t is nagyon kedvelem,a film is tetszett,csak voltak benne dolgok amiket én nem igen kedvelek. blush.gif

10/7

Megőrjít a csaj (She's Funny That Way,2014)

Nem ő az egyetlen akit kedvelek a filmbeli színészek közül,de az egyetlen ki ért is valamit ebben az Jennifer Aniston volt.Semmi más pozitívumot nem tudok mondani.. blush.gif

10/3

Szaftos szavak (Bad Words,2014)

Ezt a filmet nem pont az én kedvem miatt néztem meg,így nem is úgy értékelem.Ha ok nélkül néztem volna meg lehet nem tetszett volna,de mivel volt oka...Így jobban bejött.Jason Bateman-t alapból kedvelem,itt is bírtam a poénjait,habár nem volt mind vicces,de nem is azért nevettem rajta,mert jaj de nagy poénok voltak,hanem mert olyan természetesen jött belőle az összes.A kisfiút is kedveltem,ez a "baráti-ellenséges" viszonyuk nagyon bejött,akit viszont nem igen bírtam az - Kathryn Hahn.Se a karakterét,se őt magát.Nem tudom miért,egyszerűen csak nem túl szimpatikus. blush.gif Nem egy nagy film,nincs benne túl sok minden,igazából elég átlagos,de Jason miatt megéri megnézni szerintem. blush.gif

10/6.5

True Story (2015)

Témáját tekintve talán nem az a legjobb szó rá,hogy tetszett,inkább az,hogy teljes mértékig meg voltam vele elégedve.Volt valami a két főszereplő "kapcsolatában" amit a végén én máshogy oldottam volna meg,de mivel igaz történet alapján készült,így erre nem volt lehetőségük a készítőknek sem. blush.gif Kedvelem Jonah Hillt,de az abszolút kedvencem ebben James Franco volt.Nekem ő nagyon hiteles volt és én el is hittem,hogy ártatlan,hogy vagy valaki bűnösnek akarja beállítani,vagy pedig a felesége tette amivel őt vádolják és ő csak a feleségét ölte meg,de ezt nem akarja bevallani,de nem így volt,szóval engem sikerült jól átvernie rolleyes.gif .Engem azért kicsit megviselt.Az ilyen halállal kapcsolatos témákat mostanában főleg nehezen veszem. blush.gif

10/9

1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. november 21. 21:33 #13389
- törölt felhasználó -    
Az éhezők viadala - A kiválasztott 2. rész

Nagyon sok rossz véleményt olvastam róla a napokban, sőt, mondhatni egyáltalán nem találtam pozitív véleményt a filmről. Ez nagyon elszomorított, hisz nagyon közel áll a szívemhez ez a filmsorozat (a könyveket nem olvastam sorrynotsorry), ezért kissé bizonytalanul ültem be a moziterembe, azonban ennek ellenére telis tele voltam izgalommal. Nem igazán tudok azonosulni sok véleménnyel. Szerintem közel se lett olyan förtelmes, mint ahogyan sokan állítják. Azonban az is igaz, hogy szerintem ez lett a filmsorozat leggyengébb része. Az akciójelenetek nagyon izgalmasak voltak, a film látványos volt, tele volt nagyon sok remek és gyönyörű monológgal, sok epikus jelenettel, és a végén nagyon erősen vissza kellett fogjam magamat, hogy ne kezdjek el bőgni mint egy kisgyerek. Tudom tudom, ez igazából az én hülyeségem, mindig sírok akkor, ha valaminek (jelen esetben természetesen egy filmsorozatnak) vége szakad. Azonban a film vége valóban nagyon megható és fájdalmas volt. Nagyon könnyen bele tudtam élni magamat a filmbe, és teljesen magával ragadott, mély nyomokat hagyott bennem, hatással volt rám. Nagyon sajnáltam, hogy két általam nagyon kedvelt karakter életét vesztette (ezt már megszokhattam volna), nem hittem volna, hogy pont ez a két ember lesz az, aki meghal. Ennek ellenére kísértetiesen sok unalmas rész volt benne, sokkal több, mint amit megszokhattam ettől a sorozattól. Igazából ez az egyetlen negatívum, amit mondani tudok róla, mert nekem tényleg egy nagyon erős kellemes csalódás volt. A film tőlem 10-ből egy erős 8 pontot kap. smileeee.gif Borzalmasan fog hiányozni az, hogy minden évben tűkön ülve várjam a novembert. Egy csodálatos filmsorozat nagyon jó lezárását láthattam.
3 felhasználónak tetszik: Vans, House Of Wax, blackcoffee
2015. november 22. 09:01 #13390
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
The Hobbit: The Battle of the Five Armies / A hobbit: Az öt sereg csatája
Elõször is el kell mondanom, hogy talán ez volt az egyetlen Gyûrûk Ura/Hobbit film, amit valóban élvezettel nézhettem végig. Imádtam a csatajeleneteket, azt ahogy Thorin a belsõ harcait vívta, végül mégis a becsülete gyõzött az arany felett. Ezenkívül nagyon tetszettek Legolas és Thranduil jelenetei, mégha nem is feltétlenül róluk szólt a film. Volt néhány színész(nõ), akiknek a játékát pocséknak találtam, de a legtöbben véleményem szerint nagyszerûen alakítottak, beleadtak mindent a karakterekbe.
Értékelés: 10/8
2 felhasználónak tetszik: Fannycska999, awwparadise
2015. november 22. 10:07 #13391
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
Az éhezők viadala - A kiválasztott, 2. rész
Tegnap végre akadt újra időm egy kis mozizásra, és természetesen a triológia utolsó részét szerettem volna látni. Már a buszon is nagy izgalomban voltam, hogy mégis hogy is fog alakulni ez a befejezés. Kritikákat nem is olvastam, hisz ha én elolvasok egy kritikát mindig találok benne spoilert amitől elvész a kedvem. Nekem nagyon tetszett A kiválasztott 1. része is, kissé sötétebb hangulatú volt, de szerintem minden háborúban vannak olyan pillanatok. A 2-ra rátérve nagyon tetszettek ismét a színészi alakítások, Josh Hutcherson tényleg kitett magáért. Sajnos a kedvenc karaktereim nagy része meghalt és ettől néhány jelenetnél be is könnyeztem. Volt néhány olyan jelenet, mikor a nyugalom már eluralkodott rajtam és persze akkor jött hirtelen a nagy lövöldözős-akció amitől a popcorn is kirepült a kezemből, egyenesen az előttem ülő nyakára. rohog.gif
A Peeta-Katniss jelenetekért itt is odáig voltam, ezért a végének is örültem. Bár nem ilyenre számítottam, de meg vagyok elégedve vele. smileeee.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: ozoli
2015. november 22. 19:40 #13392
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
A 3/1 kicsit csalódás volt de ez a befejező rész nagyon jó volt, imádtam minden percét! Jennifer Lawrence wub.gif wub.gif wub.gif
10/10
2015. november 23. 13:30 #13393
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Rendíthetetlen
Nem vagyok az a filmes fajta, elég ritkán fordul elő, hogy leülök filmet nézni. Szüleimmel együtt néztük meg és mindhármunknak tetszett.
A történet megfogott, és mivel igaz történeten alapul, még jobban lebilincselt. A japán katonát alakító Miyavi egyből felhívta magára a figyelmemet, azóta pedig nagy kedvencemmé is vált. Kicsit meg is lepődtem, hogy ez volt élete első szerepe. A főszereplőt szintén csak dicsérni tudom, akit nem is ismertem fel, pedig az egyik kedvenc sorozatomban játszott annak idején.
10/10
2 felhasználónak tetszik: rammievengeance, baisée
2015. november 28. 21:58 #13394
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 / Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész (2015)
Ez a szerelmi háromszög ANNYIRA felesleges és erőltetett, hogy én éreztem magam kellemetlenül miatta. Még az első részben csak-csak elment, de mostanra teljesen kilóg a történetből. A filmmel együtt a karakterek is megkomolyodtak és felnőttek, elvileg érettebbek is lettek, és mikor azt hiszem, hogy igen, végre kinőtték ezt a hülyeséget, akkor az arcomba tolják a nyálat. Szerintem borzasztó kiábrándító, teljesen kizökkentett a film varázsából. Kedvencem, mikor a podok elől futottak, majd Peetának löttyent egyet a feje, hogy ő mutáns és leült pihengetni, mire Katniss odament és megcsókolta. Hát a többiek helyében akkora pofont lekevertem volna nekik, hogy még most is ott feküdnének. No mindegy, nem akadok ki a részleteken. Összességében nagyon tetszett, a Mockingjay 1 valóban kicsit lapos és vontatott volt, viszont látva a második részt egy pillanatig se érzem azt, hogy butaságot csináltak ezzel a kettébontással. Mindkét film a maga módján igényli azt a két órát, mert a könyvben is annyi minden történik, hogy egy filmben szerintem be se lehetett volna mutatni. Méltó lezárást kapott a széria, izgalmas volt, néhol megrendítő, látványos és a színészek most is hozták, amit hozniuk kellett. Egyedül azt sajnálom, hogy nem mutatták be, hogy Katnisst amúgy teljesen tönkretette a két viadal és a háború, de persze ez valahol érthető, hiszen mégiscsak kellett valami happy end szerűség. A vége egyébként nagyon megható volt, leborulok Francis Lawrence előtt, amiért beletették a De vannak ennél sokkal rosszabb játékok mondatot a könyv végéről, még most is kiráz tőle a hideg, ha visszagondolok rá. De a film fénypontja akkor is a mutánsos rész volt. Az egyszerűen kegyetlen, az államat úgy kellett utána összeszedni a földről. Szóval ha elfelejtem ezt a szerelmi háromszöges hülyeséget (márpedig elfelejtem, mert gondolni se akarok rá), akkor bátran kijelenthetem, hogy szerintem a filmsorozat legjobb része volt.
10/10
6 felhasználónak tetszik: ozoli, baisée, duracell, bitchina, House Of Wax, SmileyZ
2015. november 29. 01:17 #13395
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Hideghegy/Cold Mountain (2003)

Alaposan végiggondolva azt kell mondanom, ez a film tökéletes volt. Legalábbis számomra. Mióta olvastam az Elfújta a szelet, az amerikai polgárháború az egyik kedvenc témám, úgyhogy a tartalom alapján rögtön megtetszett ez a film. Kicsit izgultam, hogy túl hosszú, és ezért esetleg unalmas lesz, vagy túl nyálas, de, kellemesen csalódtam. Minden percét imádtam. A szereplők is elbűvöltek, Nicole Kidman karakterével, Adával tudtam azonosulni, Inmanbe (Jude Law) beleszerettem, Ruby - t is nagyon bírtam; Renée Zellweger nagyot alakított. A történet szép volt; kb. fél óra után összeállt a fejemben, hogy ennek a sztorinak nem lehet jó vége, és meg is könnyeztem a végét, de azért örültem, hogy valamilyen szinten mégiscsak összejött a happy end :') A filmzenék általában nem keltik fel a figyelmemet, de itt még azt is megszerettem, így még jobban átjött a történet hangulata.

10/10*
2015. november 30. 22:52 #13396
- törölt felhasználó -    
Miénk a világ / We Are Your Friends (2015)

Én egy laza filmre voltam felkészülve a cím és az előzetes alapján. Erre nem csak, hogy ezt megkaptam, de még többet is. Komoly, fontos dolgokra világított rá és érzelmi töltettel is rendelkezett, aminek nagyon örültem. Eddig egy filmben sem csalódtam amiben Zac játszott és ez ezúttal sincs másképp. Összességében nekem a színészgárda is nagyon szimpatikus volt. Alex-et pedig különösen megkedveltem ebben a szerepben. Érdemes megnézni ezt a filmet mindenkinek, akit egy kicsit is kíváncsivá tudott tenni eddig a promó. wink.gif 10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2015. december 01. 16:01 #13397
- törölt felhasználó -    
Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt.
örök kedvenc |**
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2015. december 01. 21:44 #13398
- törölt felhasználó -    
Egy picit nosztalgiáztam és már sokadszorra megnéztem az Éhezők Viadala 1. részét. Szerintem ezt senkinek sem kell bemutatnom. Örök kedvencem <3
2015. december 02. 13:17 #13399
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott - 2. Rész * The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)
Jó lett, csak nekem személy szerint vannak benne olyan pontok, amik csalódást okoztak, én a legutolsó résztől, hogy őszinte legyek, sokkal többet vártam. Az akció jelenetek nagyon tetszettek, de sajnos az összeset lelőtték az előzetesben. Sok mindennel nem értettem egyet, viszont a vége nagyon szép lett, méltó lezárás volt, tényleg tetszett, csak én többet vártam.
8*10

Letaszítva * Fallen (1998)
Egynek elment, de sajnos nem igazán nyűgözött le a film, pedig Denzel Washington hatalmas kedvencem.
5*10

Mission: Impossible - Titkos Nemzet * Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
Sosem voltam oda a Mission Impossible filmekért, valahogy engem sosem kapott el ez a láz. Számomra ez a rész is igen gyenge lett. Egynek nem volt rossz, de azt hiszem ha moziban láttam volna nagyon idegesen távoztam volna a végén.
Tom Cruise-on már azért kicsit kezd látszódni, hogy ebből már kezd kinőni, hitelesnek még mindig hiteles, de lassan kezd ebből ő már kicsúszni. Rebecca Ferguson viszont rémesen irritáló volt, ő maga is és a karaktere is, nekem nagyban rontotta a filmet, ha őszinte akarok lenni.

5*10

Terminator: Genisys (2015)
Sajnos a Terminátor filmekért se rajongtam soha, nem volt rossz ez az új rész, bár kicsit zavaros volt, sőt, nagyon, de azért egynek ez is elment.
5*10

Angyalok Városa * City of Angels (1998)
Borzasztó nagy csalódás volt, mindenhol azt olvastam, hogy ez milyen szép és megható és csodás film, ezzel szemben nekem valahogy ez nem érződött. Eleve nem éreztem azt a fene nagy szerelmet Seth és Maggie között, nekem egyáltalán nem tudta a két színész visszaadni azt, amit kellett volna. A vége valóban nagyon szomorú, ezt aláírom, de egyébként nem értek egyet a véleményekkel. Ennél kismillió szebb és csodásabb film van.
3*10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, duracell, Lady Suzy, Bessie
2015. december 02. 13:32 #13400
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (House Of Wax @ 2015.12.02. 13:17)
Angyalok Városa * City of Angels (1998)
Borzasztó nagy csalódás volt, mindenhol azt olvastam, hogy ez milyen szép és megható és csodás film, ezzel szemben nekem valahogy ez nem érződött. Eleve nem éreztem azt a fene nagy szerelmet Seth és Maggie között, nekem egyáltalán nem tudta a két színész visszaadni azt, amit kellett volna. A vége valóban nagyon szomorú, ezt aláírom, de egyébként nem értek egyet a véleményekkel. Ennél kismillió szebb és csodásabb film van.
3*10

Csak bólogatni tudok! meghajolo.gif Nem értem, miért vannak olyan sokan oda ezért a filmért, nekem egyáltalán nem tetszett. sad.gif Ajánlom viszont, hogy nézd meg az eredetit, amiből az ötletet vették, Berlin felett az ég a címe, 1987-es, kicsit hosszú ugyan, de ezerszer többet nyújt, mind az elhollywoodizált változata. A sztoriban is különbözik. wink.gif
710 oldal 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!