El se hiszem, hogy ovis koromban az volt a kedvenc filmem
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. július 10. 13:26
Én,Pán Péter
Még mindig imádom!
10/10
Transformers 3
Szerintem annyira nem jó film.Bár a látvány az szuper volt.
10/6
Megint 17
Ezt is már sokadszorra.Megunhatatlan!Szerintem szuper vígjáték.Végig nevettem az egészet.
10/10
Még mindig imádom!
10/10
Transformers 3
Szerintem annyira nem jó film.Bár a látvány az szuper volt.
10/6
Megint 17
Ezt is már sokadszorra.Megunhatatlan!Szerintem szuper vígjáték.Végig nevettem az egészet.
10/10
2011. július 10. 15:09
Rio
Nagyon szép, érzelmes és aranyos volt, ajánlom mindenkinek!!
10/10
Nagyon szép, érzelmes és aranyos volt, ajánlom mindenkinek!!
10/10
2011. július 10. 15:42
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Az asztronauta
Ennek a filmnek csak a 2. felét láttam de annyira megfogott annyira jó volt hogy meg kell néznem az egészet.Johnny Depp és Charlize Theron egyszerűen fantasztikusak.
Csak mert nem láttam az elejét:
9/10
Ennek a filmnek csak a 2. felét láttam de annyira megfogott annyira jó volt hogy meg kell néznem az egészet.Johnny Depp és Charlize Theron egyszerűen fantasztikusak.
9/10
2011. július 10. 16:39
Tim Roth rendkívül felkavaró filmje a családon belüli nemi erőszakról!
nagyszerű alakításokkal teli film.és még a fiatal Colin Farrel is feltűnik benne egy röpke ideig.
de nagyon nehéz film esős napokon nem ajánlom!
Hadszíntér
8/10
ez egy nagyon kacifántos film elég tisztességes szereposztással.
a film első fele érdekes és próbáljuk kibogozni a szálakat de a második felére nagyon unalmassá válik az állandó ugrálás a helyszínek között és már magunknak is nehéz eldönteni hogy mi a valóság és mi nem.
de egyszer nézhető!
Belső útvesztő
6/10
nagyszerű alakításokkal teli film.és még a fiatal Colin Farrel is feltűnik benne egy röpke ideig.
de nagyon nehéz film esős napokon nem ajánlom!
Hadszíntér
8/10
ez egy nagyon kacifántos film elég tisztességes szereposztással.
a film első fele érdekes és próbáljuk kibogozni a szálakat de a második felére nagyon unalmassá válik az állandó ugrálás a helyszínek között és már magunknak is nehéz eldönteni hogy mi a valóság és mi nem.
de egyszer nézhető!
Belső útvesztő
6/10
2011. július 10. 17:24
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Idézet (kriszti03 @ 2011.07.10. 15:42)
Az asztronauta
9/10
9/10
megnéztem az elejét is
10/10
2011. július 10. 17:37
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
The Last Song!
2011. július 10. 18:06
Idézet (kriszti03 @ 2011.07.10. 15:42)
Az asztronauta
9/10
9/10
Mindig is meg akartam nézni,de annyi kritikát olvastam már róla.Johnny és Charlize is nagy kedvencem és egyikben sem szeretnék csalódni.De mivel szerinted jó talán megint neki ugrok.
2011. július 10. 18:12
|
|
kriszti03Lannister |
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.07.10. 18:06)
Mindig is meg akartam nézni,de annyi kritikát olvastam már róla.Johnny és Charlize is nagy kedvencem és egyikben sem szeretnék csalódni.De mivel szerinted jó talán megint neki ugrok. 
Érdemes
2011. július 10. 18:13
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Nekem valahogy Az asztronauta nem jött be, olyan se füle se farka de hát még jó, hogy vannak különböző ízlések
Csontember
Egy igazán jó kis krimi, abból az időből, ahol még nem is lehetett egyedül. Denzel Washington szokásához híven fantasztikus, és Angelina Jolie arcjátéka (itt még volt!) itt különösen tetszett, nagyon jó kis színésznő.
9/10
Csontember
Egy igazán jó kis krimi, abból az időből, ahol még nem is lehetett egyedül. Denzel Washington szokásához híven fantasztikus, és Angelina Jolie arcjátéka (itt még volt!) itt különösen tetszett, nagyon jó kis színésznő.
9/10
2011. július 10. 18:57
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Boszorkányvadászat / Season of the Witch
Na, még ekkora baromságot, mint ez a film volt!
De akkor is tetszett.
Oké, már rögtön az egész kocsikázásnak nem volt semmi értelme, hiszen ha ő az, ami, akkor mi a fenének kellett neki, hogy cipeljék a senekét? Így kényelmesebb volt, vagy mi? Na mindegy. A látványvilág is igen gyatrára sikeredett. Mi több, itt-ott igen erősen gagyi volt. Viszont a színészek, Nic Cage-et kivéve mind jók voltak. Cage helyébe mondjuk oda tudtam volna képzelni Hugh Jackmant, százszor jobb választás lett volna erre a szerepre. Szóval tényleg szörnyű volt, de mese, sötét hangulatú, kicsit hátborzongató mese és az ilyeneket általában én szeretem. Ja, és ezennel tiszta szívvel kijelenthetem, hogy: Éljen Robert Sheehan!
Elfogultság miatt:
8/10 (ha nem lennék mese-mániákus, ennél rosszabb osztályzatot kapna)
2011. július 10. 19:00
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 18:57)
De akkor is tetszett.
Oké, már rögtön az egész kocsikázásnak nem volt semmi értelme, hiszen ha ő az, ami, akkor mi a fenének kellett neki, hogy cipeljék a senekét? Így kényelmesebb volt, vagy mi? Na mindegy. A látványvilág is igen gyatrára sikeredett. Mi több, itt-ott igen erősen gagyi volt. Viszont a színészek, Nic Cage-et kivéve mind jók voltak. Cage helyébe mondjuk oda tudtam volna képzelni Hugh Jackmant, százszor jobb választás lett volna erre a szerepre. Szóval tényleg szörnyű volt, de mese, sötét hangulatú, kicsit hátborzongató mese és az ilyeneket általában én szeretem. Ja, és ezennel tiszta szívvel kijelenthetem, hogy: Éljen Robert Sheehan!
Elfogultság miatt:
Robert Sheenan eszméletlen
2011. július 10. 19:06
|
|
kriszti03Lannister |
|
Mr.Nobody
Nem bírtam ki hogy ne nézzem meg ezt a filmet.Minden annyira jó benne hogy az már hihetetlen.Teljesen odáig vagyok érte.Most még jobban imádom mint az előző véleményemnél róla.Úgyhogy :
10/10
Nem bírtam ki hogy ne nézzem meg ezt a filmet.Minden annyira jó benne hogy az már hihetetlen.Teljesen odáig vagyok érte.Most még jobban imádom mint az előző véleményemnél róla.Úgyhogy :
10/10
2011. július 10. 19:09
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 19:00)
Robert Sheenan eszméletlen

Viccelsz? Azok a nagy ártatlan bociszemek!
2011. július 10. 19:18
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 18:57)
De akkor is tetszett.
Elfogultság miatt:
Viccelsz? Jackman nem vállalt volna be ilyen semmitmondó filmet.
2011. július 10. 19:21
|
|
|
Idézet (Christo @ 2011.07.10. 19:18)
Viccelsz? Jackman nem vállalt volna be ilyen semmitmondó filmet.
Cage viszont manapság akármit. Nem volt ez annyira rossz, de annyira jó sem. 
Abszolút igazad van Jackmant illetően, de talán akkor a film is színvonalasabb lett volna, ha ő a főhős. Ez a gondolatom még csak elfogult se lehet, hiszen Jackman sincs a kedvenceim között.
2011. július 10. 19:42
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 19:09)
Megnézem még egy-két filmjét, aztán meglátjuk kedvenc lesz-e...
Minden filmjét melegen ajánlom, még a rövidfilmeket is, sőt, a Love/Hate ír sorozatot is, Misfits-cel együtt (ha még nem láttad)
Ez a Boszorkányvadászat az egyetlen olyan filmje, ami tényleg borzalmasan rossz és nem értem, miért csinálták egyáltalán meg
2011. július 10. 19:45
|
|
|
Idézet (Domcicc @ 2011.07.10. 19:42)
Minden filmjét melegen ajánlom, még a rövidfilmeket is, sőt, a Love/Hate ír sorozatot is, Misfits-cel együtt (ha még nem láttad)
Előbbit már csak azért is, mert Aiden Gillennel játszik együtt, aki ugyebár most volt a Game of Thronesban
Nekem röpke fél év alatt az egyik nagyobb kedvencem lett Rob.
Ez a Boszorkányvadászat az egyetlen olyan filmje, ami tényleg borzalmasan rossz és nem értem, miért csinálták egyáltalán meg
Tényleg nem sok pozitívuma van, Robot és a magyar helyszíneket leszámítva. 
Köszi szépen! Utána fogok nézni. Kicsit emlékeztet engem Kit Haringtonra. Nem hasonlít, csak emlékeztet. Benne is megvan az a báj, az az ártatlanság, vagy mi. És tényleg jól játszott, úgyhogy bizalmat fogok neki szavazni. Ráadásul, ha jól tudom, ír, és imádom az íreket!
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.