Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. október 18. 21:27 #13361
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Tomorrowland / Holnapolisz

Egy jó kis egész estés Disney-mozi. Nekem nagyon tetszett, a szereplők szerethetőek, a látvány pedig nagyon szép. Szerintem még elő fogom venni, ha olyanom lesz. smileeee.gif
10/8
2 felhasználónak tetszik: duracell, Bessie
2015. október 19. 09:37 #13362
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Bíborhegy * Crimson Peak (2015)
Nem egészen olyan volt, mint amit vártam, de ennek ellenére nagyon tetszett. Kellemesen hátborzongató volt, bár nekem a szellemek kicsit érdekesek lettek.
Tom Hiddleston ( wub.gif ) volt az abszolút kedvencem, teljesen levett a lábamról. Azok a gyönyörű kék szemek és az a hiteles játék, szerintem tökéletes választás volt. Jessica Chastain is félelmetesen jól hozta ezt a karaktert, remek színésznő. Mia Wasikowska sem okozott csalódást igazából, ő is jól játszott. Külön örültem még Jim Beaver-nek.
Szerintem igazán jó kis film lett, Guillermo del Toro remek munkát végzett és a látványért is nagyon oda voltam, a Bíborhegy fantasztikus volt, annyira adta a hangulatot meg minden.
Sajnos a moziban volt 4 személy akik végig üvöltözték és röhögték az egész filmet ezért sajnos nekem a hátborzongató érzés nagyon elmaradt ezek miatt az "emberek" miatt, de ha ők nem lettek volna akkor minden percre szívesen emlékeznék vissza!

10*10

Knock Knock (2015)
Nagyon vártam ezt a filmet és nekem ahhoz képest egy kissé csalódás volt. Nem volt rossz, csak valahogy végig vártam benne, hogy lesz valami kis plusz, mert elég sok ilyen filmet láthattunk már azért és én Eli Roth-tól többet vártam volna.
Keanu Reeves ( wub.gif ) remek volt, mint mindig, szerintem vitte az egész filmet.
Izgalmas, feszült és jó film lett, csak semmi újdonság nincs benne.

7*10

Jackie & Ryan (2014)

Nagy csalódás volt, a színészi játék tetszett, de az egész film nagyon lapos és vontatott volt. Egyszer nézhetős kategória.
5*10

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni * Me And Earl And The Dying Girl (2015)

Nem egészen erre számítottam, szerintem egy kicsit túlbecsülték ezt a filmet, tetszett, de semmi extra nincs benne. A vége viszont nagyon szép lett.
5*10

Hidden (2015)
Tetszett benne az a kis plusz, a csavar a végén, az azért feldobta a filmet.
Alexander Skarsgård remekül játszott, és az biztos, hogyha ő nem lett volna benne akkor nem tetszett volna ennyire ez a film.

5*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, CandUs, baisée
2015. október 20. 17:47 #13363
- törölt felhasználó -    
The Martian/Mentőexpedíció (2015)
Valamikor a múlt hét közepe felé néztem egy teljesen nem filmekhez kapcsolódó videót, amiben megemlítették a könyvet és rendkívül felkeltette az érdeklődésemet. A plakátját láttam már korábban moziban és hiába vagyok világűr fanatikus, valahogy nem tudott rávenni a lélek, hogy utána nézzek mi fán terem, azonban a hétvégén mégis beültem rá. A 3D-s vetítés mellett tettem le a voksomat, ha már egyszer filmünnep volt, amit nagy meglepetésemre még csak nem is bántam meg. Olvastam itt az előttem hozzászóloktól, hogy nem kell egy Interstellarra számítani, ugyanis sokkal inkább a humor oldaláról fogja meg a történetet, mint a filozófiairól. Ennek ellenére, nekem nem egészen az jött le, hogy nem venné magát komolyan. Humorosnak humoros volt, rengeteget nevettem rajta, azonban egyes jeleneteknél be is könnyeztem. A színészi játék érdekes volt, a történet izgalmas és magával ragadó, a látvány pedig egyszerűen lenyűgöző, ahogyan azt egy sci-fitől elvárja az ember. (+ ettől megint elkapott a szívfájdalom, hogy nem lehetek csillagász, de ez már egyéni probléma rohog.gif )
10/9
5 felhasználónak tetszik: bitchina, duracell, CandUs, baisée, missdaisy
2015. október 21. 18:50 #13364
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Elég! / Fed Up (2014)

Dokumentumfilm az amerikai ételmaffiáról. Újra beigazolódott az az állítás, hogy a cukor az oka mindennek -és a legszomorúbb, hogy manapság már a sonkától kezdve a citromos borsig mindenben benne van a cukor. Meg is fogadtam, hogy az unokaöcséim mikulásra csak mandulát, banánt meg ilyesmiket fognak kapni. Borzasztó, hogy már csecsemőkoruktól kezdődően cukorfüggővé teszik a gyerekeket. És mindezt a pénz miatt. Komolyan majdnem elbőgtem magam némelyik gyerek háttérsztorián. Egyik kislány 12 éves volt, 100 kiló, és heti 4X edzett a helyi úszócsapatban plusz futott is. e képtelen volt lefogyni, mert a rossz ételek nem engedték. Nagyon szomorú, hogy olyan világot élünk, ahol az embereket direkt mérgezik. Aztán amikor olvastam, hogy gyerekek kaptak agyvérzést és szívinfarktust, ami eléggé összekapcsolható az elhízással. Szívem szakad meg, komolyan mondom!

10/10
2015. október 21. 21:58 #13365
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
A 44. gyermek (Child 44 - 2015)

Előzetes alapján én személy szerint teljesen másra számítottam. Talán háborús filmre? Nem tudom. Az én lelkivilágomat teljesen felkavarta, pláne, hogy a gyermekek nagyon közel állnak hozzám. Nem egy horrorfilm, nem mutattak trancsírozást, mégis a hideg kirázott, amikor tulajdonképpen 6-10 éves gyerekek holttesteiről beszéltek, vagy éppen mutatták premier plánban a boncasztalon. Eléggé sötét hangulatú melankólikus múvi, amely - szerintem - egy teljesen fiktív aspektusból mutatja be a szovjet társadalmat. Hihetetlen színészi alakításokat vélhetünk felfedezni. Tom Hardy nekem eddig egy jól fésült szépfiú volt, ám ezzel a szereppel rendesen odapörkölt. Noomi Rapace-től pedig lehengerlő alakítást láthattunk, sőt vitte az egész filmet, hiába volt csak a főszereplő neje és amolyan mellékszereplő. Gary Oldman meg egyszerűen csak Gary Oldman laugh.gif , hozta a szokott színvonalat, amelyet tőle elvárunk. Először egy hidegháborús sztorit vártam, de ez inkább amolyan XX. századi ruszki krimi volt az amerikai filmektől eltérve, teljesen másképp tálalva. Baromi nehezen követhető és néhol húzza az idegeidet, annyira vontatott maga az egész történet.

10/9 - Nehezen emészthető sztori, pláne, hogy itt kisgyerekek az áldozatok nem pedig felnőtt nők és férfiak. Bennem ez olyan negatív hangulatot váltott ki, hogy a film végéig meg is maradt. Még a nyomasztó hangulata ellenére is azt tudom mondani, hogy tetszett.

Holnapolisz (Tomorrowland - 2015)

Nekem ez a film nagyon nagy csalódás volt. Hasonló véleménnyel vagyok róla, mint a Jupiter felemelkedéséről. Sok a látványelem, de a film története nagyon gyenge. Vannak kifejezetten jó karakterei. Gondolok itt a robot kislányra Athenára, aki szerintem az egész filmben a legszerethetőbb karakter. Brittany Robertsonnal eddig nem volt semmi bajom, de borzasztóan ócska színésznő, és erre most döbbentem rá, pedig végig néztem a Life Unexpected két évadját és tökéletesen tudta hozni a lázadó Lux karakterét, ám itt azonban valami nagyon félresiklott. Ez a csaj borzasztóan idegesítő volt, pláne, hogy folyamatosan vonyított. Azaz autós jelenet Athenával... szó szerint idegtépő volt a kiscsaj sikítozása. Szerintem már öt perc után ő sem tudta, hogy mi a f*szért vonyít úgy, mint a fába szorult féreg. George Clooney meg olyan semmilyen volt, de tényleg. Az egy dolog, hogy egy fásult burn out-os karaktert kellett hoznia, de nekem nem jött át. Csak volt és kész. Raffey Cassidy azonban nagyon állat volt. Hihetetlen, hogy milyen fiatal és ezerszer lekörözte a kamerák előtt Brittanyt. Hugh Laurie meg lehetett volna nagyobb son of a bitch, mert ez lófityula volt, pláne, hogy megszokhattuk már arcával House p*raszt beszólásait. Szó mi szó, ő is gyengén teljesített. A film alaptörténete effektíve nem rossz, sőt sokkal többet ki lehetett volna belőle hozni, de megint mit csinálnak? Normális sztori és szkript helyett adnak egy totálmetál látványvilágra épülő filmet, mondván, ezzel ki is elégítjük a nézőket. Kár. Ez a film hatalmasat üthetett volna, ha nem ilyen béna sztorit körítenek mellé. Meg ugye a mondanivalója... őszintén... nekem ez sem jött át teljesen. Szerintem nem tudok változtatni úgy a dolgokon, ha pozitívan állok hozzá és kész. Ahhoz, hogy valami változzon, azért tenni kell valamit, cselekedni. Meg ugye ezt nem az utolsó húsz percben kellett volna előrángatni, ugyanis a film első felében szinte semmi se történik - a csaj lát egy techdemót a kitűzővel és elkezd kutatni, hogy hogyan tud odajutni. Nos, ezzel telt el több mint 60 perc. Untam, de már kíváncsi voltam. Na, aztán jöttek az egyéb megoldások, miszerint Tesla, Edison és Eiffel öribarik voltak, akik megalkották Holnapoliszt és építettek egy oldschool űrhajót az Eiffel torony alá. Itt már csak röhögtem, mert ennél sz*rabb megoldást nem is találhattak volna.

10/4 - Ezt a filmet moziban 3D-ben érdemes megnézni, amúgy unatkozol alatta. Látványfilm, és ez alaposan rá is nyomta a bélyeget. Egyszer nézhetős, és egyáltalán nem nagy durranás. Csalódás volt.

Párizsból szeretettel (From Paris with Love - 2010)

Szerintem nagyon jó film. biggrin.gif Ez a különlegesség azon akció filmek egyike, amely nem veszi magát halálosan komolyan. Van egy nyámnyila fickó benne, akik titkosügynök akar lenni, és berakják egy skinheadre hasonlító fazon mellé, aki bizony nagyon keményen tolja. cool.gif John Travoltát baromi jó volt egy ilyen szerepben látni, sőt mi több, nagyon is tetszett. A vagány karakterét sikerült még vagányabbá tennie színészi játékával úgy, hogy vitte hátán a filmet, Jonathan Rhys Meyers pedig sokat tanulhatna tőle. Nincs semmi bajom a csávóval, azon kívül, hogy a játéka a középszert is alig érte el. Annyira nem tetszett, pedig próbáltam megszeretni őt is és a karakterét, de egyszerűen nem ment. Egyértelmű alapvetően, hogy Wax a főkarakter és ezt John is nyomatékosította rendesen. K*rva jók voltak az akció jelenetek függetlenül attól, hogy nem egy alacsony költségvetésű film. A történet kissé kiszámítható volt, de amúgy nagyon jól elszórakoztam alatta.

10/10 - Évek óta nem láttam olyan akciófilmet, amely így szórakoztatott volna. Talán a Bourne ultimátum és az Orvlövész kötött le ennyire, mint ez az alkotás. Szokásos akciófilm Luc Besson módra. Perfekt. laugh.gif

Tökéletes hang 2 (Pitch Perfect 2 - 2015)

Nem lett volna rossz, de annyira nem jött be. Az első felvonás nagyon tetszett, sőt mi több talán életem egyik legszórakoztatóbb zenés filmélménye volt, de ez a valami... nem tudom. Először úgy határoztam, hogy tetszett, de ahogyan pár nap alatt a sztori leülepedett, egyszerűen azt tudom mondani, hogy az első részhez képest gyenge produkció volt. A film igyekezett vicces lenni, de valahogy nem volt az. Amikor ellőtték az ötvenedik leszbi poént, az már annyira nem volt vicces az utolsó fél órában, mint az első tíz percben. Fat Amy még mindig állati egy karakter, ahogyan Rebel Wilson is hatalmas arc, ám Anna Kendrick hót gyengusz volt a többi Bellával együtt. Kár, hogy Anna Camp ilyen keveset szerepelt. Utólag visszagondolva, az első rész részben miatta volt jó. Emily viszont kifejezetten irritált. A dalok nem voltak rosszak, de azt kell mondjam, hogy nekem a német formáció előadása sokkal jobban tetszett, mint az ominózus főszereplőké.

10/5 - Lehetett volna jobb is. Érezni lehetett rajta, hogy ez egy erőltetett folytatás.
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, CandUs, missdaisy, baisée, SmileyZ
2015. október 22. 12:56 #13366
dorii_TVD
dorii_TVD
Downer™

StátuszIs it too late to change the name?
Hozzászólás: 1755
Csatolások: 1686
Azonosító: 184868
Elhajlási engedély 10/6

Remek színészek, de a történet nem igazán fogott meg.
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, House Of Wax
2015. október 22. 16:06 #13367
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Annyi filmet néztem mostanában, de a felére sem emlékszem rohog.gif rohog.gif

Tracers (2015)

Imádom a Parkour-t mióta találkoztam a fogalommal. Mindig csodálattal tölt el, ahogy az emberek ugrálnak és futkosnak. Mindezt nem kevés bátorsággal.
Ezért is néztem meg a filmet. Tipikusan a B13 - A bűnös negyedre épül valamilyen szinten, hiszen az is hasonló témával foglalkozott. Imádtam minden percét, bár ami nem tetszett, hogy Taylor puhap_cs Lautner annyira nyámnyila, de ő már 2x is ült börtönben... na peehersze. Nem alakította jól a szerepet annyira, hogy én elhiggyem róla, hogy tényleg egy bűnözővel van dolgunk, aki még kisstílű. Valahogy nem jött át az egész.
A történet maga tetszett, de lehetett volna jobb is. Ami viszont iszonyatosan nem tetszett, hogy ahogy a szereplők rohantak, a stábosok is rohantak, így a kamera úgy bemozgott, én pedig többször is bele szédültem...

10/8

Sinister 2

Na de most komolyan. Az első részét imádtam, bármikor megtudnám nézni, akár többször is egymás után, és akkor is össze tudnám magam csinálni. A története egyedi, és akármennyire is kiszámítható, mégis rémisztő.
De ez... ez egy csalódás volt számomra. A történet nem ott folytatódik, ahol véget ért az előző. Nem azon a szálon fut, amelyiken a másik. Ugyan van valami összefüggés a kettő között, de talán csak annyi, hogy előkerül XY nyomozó, ill. a meghalt gyerekek bukkannak fel. A trailer alapján sokkal többet vártam volna. Legalább egy nyomasztó hangulatú, rémisztő középszerű horrort. Erre ide raknak az orrunk elé valamit, amit csak rágcsálni lehet. Én elhiszem, hogy alacsony költségvetés stb. de könyörgöm... ez valami borzalmas volt.

10/1....

Magic Mike

Hát... többször is be kellett csuknia a számat ismerősömnek, és folyamatosan magyarázgatott valamit, de én teljesen lekötődtem blush.gif blush.gif S még ezek után sem értem mit esznek annyira Channing Tatum-on a lányok többsége blush.gif

10/9

Csillagainkban a hiba

Utálom a romantikus filmeket. Sosem szerettem, nem tudom miért, viszont magát a romantikát meg imádom. Nem tudom, engem nagyon rosszul pakoltak össze anyuék... rohog.gif Talán egyedül a Szerelmünk lapjait tudnám többször is megnézni, amit nem értek, hogy miért.
Szóval a film maga nagyon jó volt, sajnos pont tegnap sikerült megnéznem, egy letargikus egésznapos pillanaton csüngve, de még így is csak akkor tudtam igazán meghatódni, amikor a srác meghalt, és a lány szülei elmondták neki. Valahogy nem tudták átadni azt, amiről szólt az egész. Ha már letargikus pillanataimban nem képes valami meghatni, ott gondok vannak. Lehet hogy velem, de ezt kizárnám. Őszintén szólva ez is egy olyan történet, mint a Titanic. Mindenki látta, és utána mindenhol előkerül. Persze nagyon szomorú történet stb. de a színészek nem tudtak jól közvetíteni. Ráadásul a csaj, hogy lehetett olyan idióta grrr.gif , hogy rossz tüdővel 4 emeletet mászik meg?! rolleyes.gif

10/6
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2015. október 23. 13:29 #13368
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Torrente, a törvény két balkeze/Torrente, el brazo tonto de la ley (1998)

Torrente 2 – A Marbella küldetés/Torrente 2: Misión en Marbella (2001)

Torrente 3 - A védelmező/Torrente 3: El protector (2005)

Torrente 4 - Halálos válság/Torrente 4:Crisis letal (2011)

Agyzsibbasztás ezerrel. biggrin.gif Az elsőt meg a másodikat még élveztem, de a többi rész fölösleges, unalmas, erőltetett poénokkal. Az utolsó részre már nem is vagyok annyira kíváncsi.
2015. október 23. 23:53 #13369
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Romeo + Juliet (1996)
Régen láttam. Emékszem, anno kívülről tudtam mert annyiszor megnéztem. Ajj, annyira imádom. 10/10
https://31.media.tumblr.com/d6dd87973cc0cc639f1bdb864a8ebd40/tumblr_mvbyn01cpX1sh9pj8o1_500.gif
9 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, missdaisy, Lady Suzy, Alison Lerman, House Of Wax, An_d_a, SmileyZ, Bessie, duracell
2015. október 24. 08:59 #13370
missdaisy
missdaisy
sérendipité
Hozzászólás: 1637
Csatolások: 34840
Azonosító: 249895
Tangled / Aranyhaj és a nagy gubanc (2010)
Még mindig imádom, az egyik kedvenc mesém. Ráadásul Pascal olyan kis aranyos laugh.gif heart.gif 10/10*
https://31.media.tumblr.com/734e85e2aab7ae7f9ecfbe906726570d/tumblr_n7qyphhSW71ro9wavo3_250.gif https://38.media.tumblr.com/6cbf70d6968380a17ea40b793b77314f/tumblr_n7qyphhSW71ro9wavo4_250.gif
7 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, House Of Wax, An_d_a, SmileyZ, Ági5, Bessie, duracell
2015. október 24. 11:30 #13371
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Fack Ju GÖhte! /Fák jú Tanar Úr! (2013)
Egy élmény volt. rohog.gif Egyszerre vicces, szívet melengető és hatalmas egy film. A főszereplőt imádtam.
10/10*
Tangled / Aranyhaj és a nagy gubanc (2010)
Először láttam ezt a filmet, és ha engem kérdeztek, akkor ez az egyik legjobb animációs film a világon. Én minden pillanatát élveztem.
10/9
The Hangover Part II/ Másnaposok 2. (2011)
Az első részt imádtam, és hiába hallottam sokaktól, hogy a második része már nem is jó, én akkor is remekül szórakoztam rajta, remek volt.
10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, missdaisy, Szandi0820, SmileyZ
2015. október 24. 11:35 #13372
Evelin1D
Evelin1D
ღ Forever Young ღ
Hozzászólás: 1424
Csatolások: 7
Azonosító: 211179
Másnaposok 2
Imádom ezt a filmet, de szerintem ez az eddigi legrosszabbul sikerült másnaposok film (a 3 közül), mármint ezt is nagyon szeretem, de valahogy ez nem sikerült olyan jól.. De nagyon vicces, és szórakoztató, és még sokszor megnézném szívesen laugh.gif Mondjuk az még mindig zavar, hogy nem tudom, mi lett Tedy ujjával unsure.gif dry.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, missdaisy, SmileyZ, baisée
2015. október 24. 18:16 #13373
Beyla
Beyla
carter

Mentőexpedíció (The Martian - 2015)

Modern Robinson Crusoe - talán így tudnám röviden és velősen jellemezni ezt a filmet. És bár annyira nem vagyok oda ezekért a túlélős dolgokért, ez az alkotás kifejezetten tetszett. Olyan gyorsan elrepült a két órás játékidő, hogy szinte észre se vettem. A történet néhol ténylegesen kiszámítható, de annyira magával ragadott az izgalom és a drukkolás érzete, hogy el is feledkeztem róla. Matt Damon pedig még mindig jó pasi, nagyon szépen összeszedte magát az utóbbi időben. laugh.gif Vannak szerepek, amik baromira jól állnak neki, és Mark Watney-vel telibe trafáltak. Emlékszem, hogy az Ügynökség (The Good Shepherd) c. filmben nagyon nem jött át sem a karakter, sem pedig a játéka. Mark nem egy nagy durranás, nem is látunk hatalmas jellemfejlődést, csupán csak egy alapminta, akinek a tetteire fektetik a hangsúlyt nem pedig az "énjére". Tetszett a könnyed alakítása, szerintem Matt jóval könnyebben is tudott azonosulni Mark karakterével, mint az imént említett filmével. Jessica Chastain hozta a már tőle megszokott formát - karakán erős nőt alakított, még hozzá hitelesen. Hmmm... tetszett az, amit tőle láttam. És a másik nagy meglepetés számomra Michael Peña volt. Oka talán az, hogy eddig csak egyetlen egy filmben láttam szerepelni, nem is gondoltam, hogy kiemelkedő színészi vénája van. A poénok nem voltak erőltettek (ami ritka manapság), hiszen tudtál egy jó ízűt nevetni, azon túl, hogy egy komoly cselekményt boncolgatott. Valamiért a sztori nem hagyta, hogy teljesen melankólikus hangulata legyen, ezért a feszültséget igyekeztek vicces beszólásokkal oldani... ami még jót is tett. Elvégre nem egy incifinci dolog az, hogy a csapatod ott hagy egy lakatlan bolygón. Persze a való életben - gondolom - egy ember igyekezne túlélni, de nagy eséllyel más lenne a hozzállás és a hangulat is, nem pedig a főnöke sz*r zenei ízlésén poénkodna többször is a naplóbejegyzésekben. Mint minden filmnek, ennek is megvoltak a maga hibái, pláne, hogy a húgom jártas ebben a témában, és szerinte voltak benne azért szakmailag nevetséges jelenetek. Én azon vidultam, amikor a randomban összekapcsozta a sebét sima tűzőgéppel (!!!), és nem csak a vérzés állt el, de nem fertőződött el! Olyan körülmények között egy nem steril tűzőkapocs simán okozhatna szepszist, de mindegy, végül is, ez csak egy film és nem erre reflektáltak.

10/10 - Maximális pontot adok neki, mert a baromságai ellenére is együtt izgultam a végéig az emberekkel, hogy vajon sikerül e megmenteni Markot. Szerintem az Interstellar még mindig jobb (nekem az legalábbis jobban tetszett), de ez is egy nagyon jó film, ha az ember nem akar filozofálgatni rajta. Mint ahogyan az elején említettem, ez egy modern Robinson Crusoe, semmi több.
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, baisée
2015. október 24. 18:21 #13374
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Csillagok háborúja
Nagyon jó volt, jó harcos ,tök cool volt biggrin.gif
10/10
2015. október 25. 15:45 #13375
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
Adaline varázslatos élete
már tavasz óta megakartam nézni, a mozis vetítésről ugyebár lemaradtam, de múlt hétvégén végre beszereztem DVD-n. rolleyes.gif Nagyon imádtam, Blake Lively szokásosan nagyszerűen alakított, és a történet is nagyon tetszett, elgondolkodtató. sosem gondoltam ilyen részletesen bele ebbe a többé-már-nem-öregszem témába, de ha bele is gondoltam néha akkor csak jó oldalát láttam, de már a gondolkodásom is megváltozott. 10/10
4 felhasználónak tetszik: missdaisy, SmileyZ, House Of Wax, baisée
2015. október 26. 13:48 #13376
Beyla
Beyla
carter

Űrgolyhók (Spaceballs - 1987)

Mondhat akárki akármit, ez a film még 2015-en is k*rvára beteg. biggrin.gif Tegnap mondtam páromnak, hogy este ezt fogom nézni, aztán megjegyezte, hogy ő is ezer éve látta. Hát akkor gondoltuk uccu neki, had röhögjük sz*rrá magunkat. biggrin.gif Nem is értem, hogy manapság miért nem képes Hollywood ontani magából a színvonalas paródiákat. Annyira nem volt rossz a Movie43, de pl. az Űrgolyhóknak a nyomába sem ér, bár az is igaz, hogy az évtizedek alatt kultuszfilmmé nőtte ki magát. Egy egyszerű Star Wars paródia (ha már a legújabb film miatt amúgy is témánál vagyunk), ami kicsit sem veszi magát komolyan. A "Fésüljék át a sivatagot!" jeleneten még mindig visítva röhögök, és sajnos akkor is képtelen voltam visszatartani a rötyögést, amikor Yoghurtról volt szó. A sztori teljesen kiszámítható, viszont a poénok miatt már csak érdemes volt újra nézni. laugh.gif John Candy hatalmasat alakított, de Rick Moranis talán még nagyobb volt. biggrin.gif

10/10 - Maximális pontszám, és amúgy is unhatatlan kategória. Borzasztóan beteg és agyszívó, de pontosan emiatt is annyira jó. És az utolsó mondatom még rímelt is. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. október 27. 21:04 #13377
Viki97
Viki97
új tag

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
Hozzászólás: 19
Csatolások: 0
Azonosító: 129347
Az útvesztő 2. része
Fák Jú tanár úr 2.
Az utolsó boszorkányvadász smileeee.gif
2015. október 28. 15:53 #13378
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Sicario - A bérgyilkos * Sicario (2015)
Fantasztikus film, le a kalappal Denis Villeneuve előtt, hivatalosan is imádom a munkáit.
Az egész film annyira jó, még most is kiráz a hideg, a hangulata nagyon nyomasztó, az igaz, de én kedvelem az ilyen jellegű és témájú filmeket. Hosszú volt, eléggé elnyújtották, de valahogy nem nézegetted percenként az órádat, hogy mikor lesz már vége, végig lekötött a film.
Benicio Del Toro ( wub.gif ) kegyetlen jó színész, ezt nem kell ecsetelni, én imádom a munkásságát és itt is remekelt, komolyan, félelmetesen jó volt.
Josh Brolin ( wub.gif ) is nagyot alakított, szerintem az egyik legjobb alakítása, annyira hiteles volt és habár tudom, hogy nem volt éppen az a korrekt ember, én nagyon imádtam.
Emily Blunt-tal voltak gondjaim, ő már kevésbé volt hiteles, mint a két fiú. Nem mondom, hogy nem tetszett a játéka, mert színészileg mindent megtett, csak annyira nem egy erős karakter ez a nő, sem magam Emily, sem pedig a karaktere nem volt az. Végig olyan kis anyám asszony katonája volt, pedig ennek a karakternek nagyon nem ilyennek kellett volna lennie, nagyon gyenge volt, függetlenül attól, hogy látszódott Emily-n, hogy odatette magát.
Nem olyan lett, mint amilyenre az előzetes alapján számítottam, de én egy percig nem bánom a rá költött mozijegy árat, imádtam.

10*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. október 29. 17:55 #13379
Ági5
Ági5

StátuszNever let them see that they get to you
Hozzászólás: 503
Csatolások: 39
Azonosító: 131303
Bosszúállók
Már régóta rajta volt a képzeletbeli listámon, tegnap pedig sikerült róla eltüntetni. biggrin.gif Egész jó film volt. thumbsup.gif 10/10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, baisée
2015. október 31. 15:15 #13380
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
tegnap sikerült halálra unnom a fejem, szóval bekapcsoltam a TV-t, hátha van benne valami normális film. a Carrie című "horror" film következett, szóval gondoltam megnézem. amikor észrevettem, hogy Chloe Moretz a főszereplő megörültem, nagyon bírom őt. nincs is nagyobb bajom amúgy a filmmel, csak annyi, hogy szerintem egyáltalán nem ijedtem meg tőle. úgy készültem, hogy valami félelmetes lest, de nem ezt adta vissza. Chloe szerintem teljesen kihozta a szerepből amit lehet, szóval az alakítására 10/9-et adnék. a film hangulata nem volt rossz, csak nem igazán éreztem azt az rémisztő hatást, szóval 10/5.
összességében a film nálam 10/6 pontot kapott
https://31.media.tumblr.com/d73404dc127201432ce3b5e80caa4cdb/tumblr_nwkz1grWWa1tlux5uo2_400.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, blackcoffee
710 oldal 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!