Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 28. 09:30 #13341
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Spoilert Tartalmaz!

Az Útvesztő:Tűzpróba * Maze Runner:The Scorch Trials (2015)
Valószínű én vagyok az egyetlen a világon akinek nem tetszett Az Útvesztő című könyv. Utáltam, végig se olvastam, nagyon nem tetszett. Ezzel szemben a film lenyűgözött, sőt, az egyik kedvenc filmem lett. Nem olvastam el a 2. könyvet, bár lehet, hogy teszek vele egy próbát, de leszögezem, hogy nem olvastam, így nem volt összehasonlítási alapom.
Tegnap sikerült a filmre eljussak, nagyon gondolkoztam a 3D-n, de végül is örülök, hogy maradtam 2D-ben, mert szerintem a 3D-nek ebben az esetben nem sok értelme lett volna. Nem mondom, gyönyörű volt a képi világ, de végső soron semmi olyan nagy effekt nem volt benne amit érdemes lett volna 3D-ben látni.
Én elégedetten léptem ki a moziból, mert az első rész hangulatát teljes mértékben visszaadta. Viszont azt el kell ismerjem, hogy az első rész sokkal jobban tetszett.
Az eleje nagyon tetszett, pörgős volt, izgalmas, állatira tetszett ahogy megszöktek, ahogy ott üldözték őket a fertőzöttek, remek volt. Aztán valahogy a film közepétől kezdve megálltak az események. Nem nézted folyton az órádat, hogy 'Mikor lesz már vége?!' meg egyáltalán nem unatkoztál közben, sőt, így is nagyon érdekes volt és szívesen elmennék rá megint, csak kicsit lassabban csordogált a történet. Több akciót vártam volna, főleg a végére. Ennek ellenére én tényleg meg voltam elégedve vele, hisz remek csapatot kaptunk, tényleg végig bennem volt a hangulat, és nagyon sok olyan jelenet volt ami úgy nagyon megmaradt benne, gondolok itt pl. arra mikor Winston lelőtte magát és mindenki megdermedt, ott a hideg is kirázott.
Dylan O'Brien ( wub.gif ) fantasztikus volt, komolyan, mintha csak neki találták volna ki ezt a karaktert, annyira hiteles, nagyon tetszett megint csak a játéka. Ki Hong Lee, Thomas Brodie-Sangster, Dexter Darden, nekik nagyon örültem, tényleg jó volt, hogy a régi csapatot újra együtt láthatjuk. Aki viszont borzasztóan irritált az Kaya Scodelario volt. Maga a karakter is, de a színészi játéktól sem voltam elájulva, sem az első részben, sem itt. Thomas arca mikor rájött, hogy Teresa feladta őket, na, az is egy maradandó pillanat volt. Megértettem én Teresát is, tényleg, csak nem mindegy, hogy az a bizonyos segítség milyen formában jön.
Egy jelenet nem tetszett, mikor Marcusnál voltak és elkábították Thomast és ő megcsókolta Brendát, az valahogy nekem nem volt odaillő jelenet.
Én teljesen meg voltam elégedve a filmmel, valóban, az első rész sokkal jobb lett, de én így sem panaszkodom. Úgy jöttem ki a moziból, hogy azt mondtam, hogy alig várom a folytatást, ott helyben megnéztem volna szívem szerint. Alig várom a 3. részt, mert azt hiszem, hogy az a rész ütős lesz.

10*10

Szabadúszók * Freelancers (2012)
Borzalmas film, nagyon nem tetszett, vontatott volt, ráadásul ezer és egy ilyen filmet láthattunk már. Színészileg is nagy csalódás volt, pedig azért az ember Robert De Niro-tól és Forest Whitaker-től azért várna egy minőséget.
1*10
6 felhasználónak tetszik: iannina, missdaisy, Blackheart.com, SmileyZ, Average Girl, Barbus87
2015. szeptember 30. 16:15 #13342
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
A szupercsapat (2010)
Jajj, de bajban vagyok én ezzel a filmmel. Nem volt ez tulajdonképpen rossz (ha leszámítjuk az első 45 percet, amikor ásítoztam az unalomtól), de kevésnek éreztem... inkább a humorra és a látványra akartak rámenni, emiatt a sztori néha lapos volt. Szándékomban állt nem a sorozathoz hasonlítgatni a filmet, de abban Murdock olyan zseniálisan idióta őrült volt a maga szerethető módján, itt meg csak zseniálisan idióta. Bradley Cooper előtt viszont le a kalappal... nem kedvelem, de itt valami zseniális alakítást nyújtott. meghajolo.gif
Hatalmas plusz pont jár azért, mert a sorozat előzményeit mutatja be és a Dirk-Dwight cameókért. 10/6
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2015. szeptember 30. 20:08 #13343
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Csillagok között/Interstellar (2014)

Érdekes film volt, bár az utolsó fél órába elég sok mindent belesűrítettek.

Az Útvesztő/The Maze Runner (2014)

Nem is tudom, olyan összevisszának tűnt. Izgalmasabb is lehetett volna, könyvben biztos sokkal jobb. Annyira nem nyűgözött le.

A Gyűrűk Ura - A két torony/The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) | bővített verzió

A Gyűrűk Ura - A király visszatér/The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) | bővített verzió

Megunhatatlan. Imádom. w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2015. október 01. 15:28 #13344
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Mielőtt meghaltam / Dallas Buyers Club (2013)
Annyira, de annyira tetszett, huh.. A sztori baromi jó, a színészek szintén, főleg, ahogy Jared alakított wub.gif
10/9

A holló / The Crow (1994)
Sokadszorra is egyszerűen imádom. Mindenkinek meg kellene néznie (nem célzás, dehogy...), egy remekmű.
10/10
5 felhasználónak tetszik: Jody, Lady Suzy, duracell, House Of Wax, baisée
2015. október 01. 21:10 #13345
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Napos oldal (Silver Linings Playbook - 2012)

Nagyon-nagyon tetszett azaz életfelfogás, amit a film az összes percében üzenni akar a kedves nézőjének. Excelsior - vagyis keresd a napos oldalt, felejstd el azt, ami rossz és minden jóra fog fordulni. És ami a legmegdöbbentőbb volt számomra is, egyszerűen tetszett ez a film. A mondani valója tanulságos, ám mégsem boncolgat sz*rrá úgy egy párkapcsolatot, mint a Blue valentine. Limonádészerű volt és borzasztóan könnyeden szórakoztatott. Ugyan két részletbe sikerült csak megnéznem, de így is élénken megmaradt az első képkocka is. Pat karaktere néhol már irritáló, egyenesen idegesítő volt, viszont Bradley kihozta belőle a maximumot. Tény, hogy Chris Kyle-ként jobban tetszett, bár az a karakter Patnél jóval komplexebb. Jennifer Lawrence pedig bebizonyította, hogy nem csak egy éhenkórász Katnisst tud eljátszani. Hiteles, sőt félelmetes volt az alakítása. Tiffany alapvetően nagyon jó alapanyag, így Jennifer tudott mire építeni. Nem egy hétköznapi nyálas csöpögős romantikus múvi, hanem valami teljesen más. A szereplők nem klisések és közhelyesek. A karakterek erős személyi jellemzőkkel vannak felruházva, amelynek nyomán a sztori végére hatalmas jellemfejlődéseken mennek keresztül. Romantikus regényeknél (pölö Twilight) a főszereplőt jellemtelennek alkotják meg pontosan azért, hogy az olvasó könnyen a helyébe tudja magát képzelni. Nos, ez a felállás itt érvénytelen. Képtelen vagyok Tiffanyval azonosulni, mégis nagyon bejött, hogy annyira talpraesett és tökös. A táncverseny nagyon tetszett, talán akkortájt fedeztem fel, hogy Jennifer és Bradley között iszonyúan jól működött a kémia.

10/9 - Nekem nagyon tetszett. Szerintem kellemes, élvezhető és tanulságos film. Az biztos, hogy az excelsior bennem megmaradt, és még talán az életfelfogásomon is változtatott. Abszolút többször nézős.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Szandi0820
2015. október 01. 21:21 #13346
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
The Martian/A marsi (2015)

SPOILER_SPOILER_SPOILER_SPOILER
Úristen emberek! Ez valami eszméletlen jó volt! Hát a szavam el van állva -milyen magyaros mondat-, annyira fúdeszuperkirály volt! Először is: imádom, hogy a szöveg nagyrésze a könyvből volt; nagyon sok betűre pontosan ugyanaz volt. Olyan jó volt látni a magyar helyszíneket, a Bálnát, Müpát, Lágymányosi hidat, Elte lágymányosi campus egy pillanatra rohog.gif
Matt Damon a legjobb választás volt Watney szerepére. Egyszerűen elhittem neki, hogy ő az a szerencsétlen, aki egyedül maradt egy egész bolygón. Minden egyes kis szereplővel meg voltam elégedve, tényleg borzasztóan jók voltak.
Imádtam a végét, hogy azért egy kicsit visszatértünk a földre, láttuk, hogy mi lett végül is Watney-ból -a hős asztronaután kívül.
Persze voltak kihagyások, amik nekem csak azért hiányoztak, mert tudom, hogy amúgy léteznek -ilyen pl. a homokvihar az úton a Schiaparelli-felé, meg amikor felborul a marsjáróval a lejtőn. Watney nem gyilkolta meg a Pathfinder-t a fúróval, bár volt rá utalás a filmben, hogy ezek után már nem tudta tartani a NASA-val a kapcsolatot (Űrkalóz-rész).

Most így hirtelen ennyi, nagyon nagy imádat van smileeee.gif 10/végtelen heart.gif
Ja, és diszkó forever!!44
6 felhasználónak tetszik: Christo, duracell, bitchina, Lady Suzy, missdaisy, baisée
2015. október 03. 13:38 #13347
- törölt felhasználó -    
Maze Runner: The Scorch Trials / Az útvesztő: Tűzpróba (2015)

Tegnap este volt szerencsém látni a filmet a moziban. Nagyon örülök, hogy hagytam magam a barátnőim által meggyőzni és elmenni. Az első rész után kicsit bizonytalan voltam a film folytatásában, mert nem hittem volna, hogy tudja tartani a színvonalat. Hatalmasat tévedtem, szerencsére. Nagyon látványos és tartalmas volt, nem lehetett alatta unatkozni. Le a kalappal a színészek előtt, különösen Dylan előtt, aki egyenesen fantasztikus. A történtek itt még inkább felborzolták a kedélyeket, ezért erős idegzetűeknek ajánlom bátran. 10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, missdaisy, SmileyZ, Average Girl
2015. október 03. 19:04 #13348
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Hancoock 10/10

Szüzet szüntess 8/10
2015. október 03. 21:43 #13349
bitchina
bitchina
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
The Martian / Mentőexpedíció (2015)
Ez a film valami elképesztő volt. Imádtam. A könyvet sajnos nem volt szerencsém elolvasni, de a film tükrözi azt, hogy ugyanolyan remek mű, mint ez. A vizuális effektek és a látvány mód káprázatos volt. Nagyon tetszett maga a filmnek a története. Ez az a tipikus mozifilm, aminél tövig tudom rágni a körmömet, mert annyira izgulok. Itt is ez volt főleg a vége felé már annyira izgultam Watney életéért, hogy a kezemet már majdnem összeroppantottam. A filmben a poénok is nagyon ott voltak, Watney beszólásai mindent vittek. rohog.gif Nos, egy szó, mint ezer, fantasztikus film, minden egyes percét élveztem.
5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, missdaisy, duracell, CandUs, baisée
2015. október 05. 19:14 #13350
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Aloha (2015)

Csalódás.Átlagos,a pasi munkáját nem is értettem teljesen,nem ezt vártam.Bradley Cooper és főleg Emma Stone (aki a legjobb volt ebben) miatt nem bántam meg,de ahhoz képest,hogy milyen régóta vártam már ezt,konkrétan a forgatása óta,hát ahhoz képest csalódtam rendesen.Akkor még Rachel McAdams miatt voltam rá kíváncsi,de hát ő is csak elmondta a szövegét aztán csókolom...Emma viszont ügyes volt,őt meg Bradley-t bírtam. smileeee.gif

10/6.5

Az Útvesztő: Tűzpróba (The Maze Runner: Scorch Trials,2015)

Az első része jobban tetszett,de ezzel sem volt gondom.Habár nem egy izgalom dús film (legalábbis nekem nem volt az,bár ez azért is lehet,mert nem moziban hanem mozisan néztem itthon) de ettől eltekintve jó kis film lett,végig lekötött,érdekes,látványos,jó történettel és szereplőkkel,bár itt különösen Dylan O'Brien-re gondolok és nagyon kedveltem még Rosa Salazart,Thomas Brodie-Sangstert és Giancarlo Espositot.Teresában viszont nagyot csalódtam.Az első részben kedveltem,de itt nagyon nem.Ilyen áron nekem nem kéne a gyógyír. blush.gif Kíváncsi vagyok mi lesz majd a 3.részben és azért van pár kérdésem is (mint mi is volt pontosan Thomas és Teresa közt,mi történt pontosan a földdel,mi volt Thomas munkája egész pontosan és jó lenne a dokit is jobban megismerni) amire jó lenne válaszokat kapni. blush.gif Azért jó lett volna moziban megnézni,de majd ha kijön jó képpel,mindenképpen újra nézem blush.gif

10/9

Monster High:Boo York,Boo York (2015)

Akik szeretik a Monster High-t de ezt még nem látták azoknak spoileres!!!!
Nem is tudtam,hogy megfog jelenni,így igencsak meglepődtem mikor megtaláltam. laugh.gif Az egyik kedvenc Monster High-os mesém lett,bár ennek nagy köze van ahhoz,hogy Cleo és Deuce voltak úgymond a főszereplők és hát ők ugye a legnagyobb kedvenceim a meséből. laugh.gif Az elején mikor Cleo beszél vele a folyosón az olyan megható lett számomra. blush.gif Azért sajnáltam őket,hogy elválasztották őket,de Deuce volt a hibás,mert hagyta magát.Ennél okosabb is lehetett volna.
Az új szereplők is szimpatikusak voltak és örültem,hogy Nefera is többet volt benne,bár ez a kis gonosz csavar igencsak az ő műve volt... dry.gif New Yorknak akarom mondani Boo Yorknak külön örültem és némelyik zene is nagy kedvenc lett.Főleg amit Nefera énekel. laugh.gif A végén meg Cleo és Deuce...hiába..az igaz szerelem mindig győz. heart.gif

10/10

Vadon (Wild,2015)

Spoileres lehet!!
Ezt nem igen tudom hova tenni.Számomra hatalmas csalódás volt,de a fele után kezdtem megérteni Cheryl-t.Bár egyes tetteivel nem igen értettem egyet.Attól mert az ember lába alól kicsúszik a talaj még nem kell rögtön inni vagy drogozni,vagy akárkivel lefeküdni.Meg milyen volt már mikor evett az anyja hamvaiból?Milyen beteg ember tesz ilyet?? blink.gif Valamilyen szinten biztos nehéz szerep volt ez Reese Witherspoon-nak de lehetek őszinte?Akkor is ha mindenki odáig volt ezért a filmért?Nem értem meg mi volt ebben olyan nehéz.Igen,rossz élete volt,rossz gyerekkora,elvesztette az anyukáját,drogozni kezdett és kb prosti vált belőle és eldönti,hogy új életet kezd,gyalogol ...km-t de lássuk be ebbe sok újdonság nem volt.A történet akármilyen is volt akkor is szerintem átlagos volt,nem egy ilyen előélettel rendelkező szereplő van vagy éppen ember,ez a beszéljünk magunkban téma sem jött be mintha éppen akkor élné újra a történteket és így zárná le őket,előfordul,elhiszem,hogy segített neki,csak mondom - átlagos volt,semmi több.Ezt a részét meg nekem a vágás rontotta el.Amúgy ezzel nem lett volna gondom (visszaemlékezések,útközben a múltjának lezárása,mert végül is jó ötlet volt annak ellenére,hogy teljesen egyértelmű,hogy pont ezért indult útnak),de a vágások miatt annyira nem jött be.Azzal elcseszték.Számomra kevés volt Reese játéka is,a rendezés is,az egész azzal volt tele,hogy Reese össze-vissza nyög...Elegem volt már az állandó nyögéséből,elrontotta vele az egész filmet.Attól nem lesz jobb színésznő mert egyre hangosabban vagy többet nyög... omg.gif Hatalmas csalódás pedig olyan régóta kíváncsi voltam erre is meg a könyvre is...

10/5
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. október 05. 22:35 #13351
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Martian / Mentőexpedíció

Nagyon tetszett, de én el tudtam volna viselni több poént a könyvből. biggrin.gif Tényleg ajánlom mindenkinek olvasásra, mert iszonyat jó. (Csak azt mondja már meg valaki, hogy minek viszik el az emberek a 10 éves gyereküket egy ilyen filmre? rolleyes.gif )
10/9
6 felhasználónak tetszik: bitchina, duracell, Lady Suzy, Alison Lerman, baisée, CandUs
2015. október 09. 18:57 #13352
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
The Martian / Mentőexpedíció (2015)
Borzasztóan vártam már ezt a filmet, el se kezdem felsorolni, hogy miért. Viszont mikor kijöttem a moziból, valahogy nem tudtam hova tenni, hogy mit érzek ezzel kapcsolatban. Először is nem olvastam a könyvet, az előzetesek közül is csak az elsőt láttam, így az én fejemben teljesen úgy állt össze ez a film, mint valami kőkemény dráma. Még mondtam is magamban, hogy ez az, úgyis régen bőgtem már a mozi közepén. Hát nem bőgtem. Szóval valamilyen szinten én csalódtam, mert nem egészen az kerekedett ki belőle, amit vártam, de ennek ellenére jól szórakoztam rajta, csak olyan semmilyennek éreztem. Itthon viszont elfogott az érzés, hogy konkrétan esélyt se adtam a filmnek, meg se próbáltam más szemszögből nézni, ezért megnéztem kamerásban is. Másodszorra már imádtam. Sokkal nyitottabb voltam a poénokra meg úgy összességében a hangvételére, és végül is pont az fogott meg benne, ami miatt először húztam a számat - az, hogy nem veszi magát annyira komolyan. A látvány gyönyörű volt, a kivitelezés is példátlan, a színészek közül pedig nem is tudom, hogy kit emeljek ki - jó ez hülyeség, nyilván Matt Damont, de tőle nem is vártam kevesebbet, hogy őszinte legyek.

Szóval összességében nagyon tetszett, még úgy is, hogy egy sokkal realisztikusabb filmet vártam, nem pedig egy olyat, aminek a fő célja a szórakoztatás. Már csak azt várom, hogy megjelenjen DVD-n, mert már most szenvedek, hogy nézni akarom. biggrin.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: duracell, bitchina, baisée, CandUs, Bessie
2015. október 15. 15:51 #13353
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Jó rég írtam ide, pedig jó sok szuper filmet láttam mostanában smileeee.gif

Self/less - Önkívület
Ezt a filmet moziban láttam egy barátommal, bemutató alapján választottuk ki. Azt kell, hogy mondjam, egy percig sem unatkoztam, nem azt mondom, hogy nem volt néhány rész tök kiszámítható, de mind a story, mind pedig a kivitelezés megfogott. Ryan Reynolds eddig is szimpatikus volt, itt meg egyenesen imádtam. Ben Kingsley szintén egy olyan színész akinek a munkásságát nagyra tartom, persze itt nem igazán sokat mutathatott tehetségéből. Aki pozitív csalódás volt az Natalie Martinez, szerintem nagyon jól játszott a hölgyike, simán elhittem, hogy egy gyerekéért bármire képes anyukát látok. Örültem Matthew Goode-nak és Michelle Dockery-nek is, habár Matthew elég szemét volt benne, én imádom smileeee.gif A film végén kicsit izgultunk, hogy Damien jól dönt-e, de a vége is úgy volt tökéletes ahogy volt. Máskor is meg fogom nézni ezt a filmet. 10/10 thumbsup.gif

Insurgent - A lázadó
Na ez az a film amit többször nem nézek meg. Hát nagyon unatkoztam bevallom. Nem is igazán történt benne semmi. Én nem kétlem, hogy jó színészek vannak benne, de hogy a történet nagyon semmilyen, az is biztos. Nem tudom a következő részre hogy veszem majd rá magam, de amennyire tetszett az első, annyira nem tetszett ez. 10/6

Song One - Az élet dala
Ez nem volt rossz film, de számomra csak egyszer nézős. Anne Hathaway-nek nem ez volt élete legjobb alakítása. Az tetszett benne ahogy a csajszi meg akarta ismerni az öccse világát. A romantikus szálért annyira nem voltam oda. Ja, és egész film alatt azon agyaltam, hogy honnan olyan ismerős nekem Ben Rosenfield. Idegesítő mikor nem ugrik be. biggrin.gif A filmnek 10/7,5

The Longest Ride - Hosszú utazás
Nicholas Sparks az egyik kedvenc íróm, nem nagyon olvastam olyan könyvet tőle ami nem tetszett. Szerencsére a filmekkel is így vagyok, amennyiben nem rontják el a szereposztást onnantól már szinte biztos, hogy nekem bejön a film. Ez a történet nagyon szép szerintem, nekem főleg az Ira-Ruth páros története tetszett, de a Sophia-Luke páros is természetesen. Hihetetlen Scott Eastwood mennyire nem hasonlít az apjára amúgy biggrin.gif Igazából tehetségesnek tűnik a fiú, bár egy filmből még nem könnyű megállapítani, ebben tetszett. Britt Robertson és Oona Chaplin is hozták a figurát, összességében elégedett voltam, kétszer láttam már a filmet és biztos fogom még néhányszor. 10/10

Belle - Belle
Na, ez is nagyon bejött, imádom az ilyen filmeket, főleg aminek van valóság alapja. Gugu Mbatha-Raw nevével nem találkoztam ezelőtt, de nagyon megfogott az alakítása és gyönyörű a hölgy. Sam Reid is nagyon szimpatikus volt, úgy izgultam értük. Ráadásul ez egy olyan story volt amit nem ismertem. Sokszor az a bajom az igaz történetekkel, hogy tudom mi a végük, de itt nem tudtam és izgultam és minden percét élveztem. 10/10 (Tom Felton-t itt sem tudtam megszeretni. Mi már nem leszünk jóban úgy érzem...) rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lady Suzy, baisée, Wyrd
2015. október 16. 09:57 #13354
CandUs
CandUs
perfect imperfection

Crimson Peak / Bíborhegy (2015)

Nem tudom hova tenni ezt a filmet. Lehet, hogy én nem voltam elég nyitott rá -nyűgös voltam, 4 órát aludtam, taknyom-nyálam egyben-, de nekem nagyon nem jött át. Először is: a képi világ gyönyörű volt és a zene is csodálatos. A színészek is a legjobbak voltak, de nekem mondjuk elég fura volt Jessica Chastaint ilyen elborult agyúnak látni a A marsi után biggrin.gif -És hiányzott a szép vörös haja sad.gif Tom Hiddleston úristen... Most lettem hatalmas fanja szerintem, akkora hatással volt rám -a beszéde, a mozdulatai, a két szép szeme, a segge khm. khm... rohog.gif.

Valahogy sejtettem az egész film alatt, hogy mi lesz a vége, mi fog történni benne. A szellemek nekem nagyon nem jöttek át. Ha már viktoriánus horrorsztori, akkor A fekete ruhás nőt mondanám -rám sokkal nagyobb hatással volt.

10/7
2015. október 17. 19:21 #13355
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Cinderella - Hamupipőke
Nem igazán vagyok oda a Hamupipőke story-ért, de gondoltam azért megadom a lehetőséget a készítőknek, hogy lenyűgözzenek. Nos, Lily James nagyon bájos volt, a képi világa a filmnek nagyon tetszett, de kb. ennyi amúgy. Richard Madden különösen idegesített és sajnos Cate Blanchett sem a kedvencem. Akinek örültem az Sophie McShera, még nem láttam a Downton Abbey-n kívül másban. smileeee.gif Hát nem mondom, hogy rossz volt, de nem veszem elő szerintem még egy darabig. 10/8

Far From the Madding Crowd - Távol a világ zajától
Na ez a film nagyon tetszett. A története jó volt, és iszonyatosan tetszettek a helyszínek is. Külön gratulációm Craig Armstrong-nak, a zenék gyönyörűek benne. blush.gif Carey Mulligan viszont számomra az egyik legidegesítőbb színésznők egyike. Én nem mondom, hogy rosszul játszott, mert nem, de valamiért nem kedvelem. Viszont a karaktere is megérett a verésre egy-két résznél. Mégis örültem a végének. Matthias Schoenaerts nagyon jó választás volt, szerethető színész és akaraktere is az volt. Az a jelenet viszont nagyon tetszett ahol a csajszi énekelt, szép az a dal és a hangja is jó. 10/10 thumbsup.gif

Age of Adaline - Adaline varázslatos élete
Ez volt mostanában a kedvencem. A története nagyon tetszett, minden úgy volt tökéletes ahogy volt. Az a csavar különösen érdekes volt benne mikor megtudtuk, hogy ki Ellis apja. Blake Lively nagyon bájos volt és szerintem teljesen hiteles, végre kinőtt a Gossip Girl-ből. Michiel Huisman-nel eddig még nem "találkoztam" de szimpatikus volt a lelkem... thumbsup.gif Összességében annyira megérintett ez a film, hogy a hatása alatt voltam két napig, pedig nálam ez ritka, biztosan megnézem még vagy 100szor. addig is a filmnek 10/100 biggrin.gif

San Andreas - Törésvonal
Tetszett, tetszett smileeee.gif Dwayne Johnson egy félisten biggrin.gif biggrin.gif Na meg persze a Halálos iram filmekből megtudtuk, hogy tök elpusztíthatatlan meg minden. Itt is mindent röhögve túlélt és mindenkit megmentett, de hát neki, meg Bruce Willis nek és Liam Neeson-nek ez a dolga biggrin.gif biggrin.gif Látványos film, amúgy kicsit túl látványos is, mert voltak benne túlzások, de akkor is megvettek vele. Amit nem vett be a gyomrom, hogy Alexandra Daddario-nak Carla Gugino volt az anyja, hát marha vicces biggrin.gif Nem tudom hány év van köztük, de nem bírtam elképzelni, hogy az az ő gyereke. Különben mindkét hölgyike szimpatikus volt, meg a két fiú is, Archie Panjabi-t is nagyon régen láttam, jó volt látni egy nagyobb filmben. Kylie Minogue-nak nem ez vlt élete szerepe, azon jót röhögtem. _nevet.gif a mindegy, amúgy a film végén benyomatták ugye Sia- California Dreamin' számát és kb. azóta már rongyosra hallgattam, nagyon jó az a szám. Meg a film is, és megnézem máskor is, 10/10

Woman in Gold - Hölgy aranyban
Hű, nagyon sok jó filmet láttam a hetekben mert ez is iszonyat jó volt. Imádom az igaz történeteket amúgy. Ebből a történetből annyira emlékszem, hogy még régen mesélte a tanárunk, hogy ezért a festményért "épp megy a harc". Évekkel később pedig olvastam a neten, hogy mi lett a per vége. Így persze baromira nem lepett meg a film vége, de én így sem bántam, lekötött végig. Helen Mirren az egyik kedvencem az idősebb korosztályból, olyan elegáns és szuper tehetséges. Imádtam ahogy ebben a filmben beszélt, nagyon nagyon átadta nekem az egészet, hihetetlen egy hölgy. thumbsup.gif Ryan Reynolds: hát véééégre kinőtte a bárgyú pofát, amit az ilyen idióta filmekben vágott mint a Csak barátok... Amúgy nekem egyre szimpibb, már a Self/less-ben is nagyon ott volt a szeren, de itt is, olyan jól játszott, ügyes lett na, én megszerettem nagyon smileeee.gif Tatiana Maslany és a kis Irons kölyök is nagyon jók voltak, de mit keresett a filmben Katie Holmes??? Jaj de nem bírom!!! Azért a filmnek 10/10 mert minden percét imádtam.

Southpaw - Mélyütés
Na ezt most néztem pár napja. Elkezdtem egyik este, néztem kb. 25 percig és lekapcsoltam, hogy vagy a film nem jó, vagy a hangulatom nem jó a filmhez. Másnap folytattam és kiderült, hogy a hangulatommal volt a baj, mert a film remek. Az biztos, hogy lelkileg teljesen kinyírt, de komolyan, szó szerint nagyon nagy hatással volt rám, ami annak köszönhető, hogy Jake Gyllenhaal egy zseni. Így eljátszani és átadni valamit, hát le a kalappal, iszonyatosan nagy alakítás volt szerintem. És visszakaptuk a színészkedni nagyon tudó Forest Whitaker-t is, mert amit az Elrabolva 3-ban csinált az kicsit vicces volt. Na ez nem volt vicces, ez komolyan zseniális volt tőle. A kislány volt még kiemelkedő, annyira de annyira sajnáltam a filmben, meg is könnyeztem néhány jelenetet. Nagyon meghatott a film de komolyan. Rachel McAdams nem volt most nagy szám, de én szeretem, mondjuk láttam már tőle jobbat az biztos. Nem tudom mikor tudom újra megnézni, de tényleg jó film. 10/10

Still Alice - Megmaradt Alice-nek
Nem tudom miért nézek ilyen depis filmeket, de ezt is most láttam először. Nekem nagyon tetszett, nagyon sajnáltam benne a nőt, eddig bele sem gondoltam igazán, hogy ez az Alzheimer mekkora egy szemét betegség. Hiába nem halálos, az, ahogy az ember elveszít mindent fokozatosan, egyszerűen borzasztó. Julianne Moore fantasztikus volt, nagyon kedvelem őt, tényleg jól játszott. Alec Baldwin is nagy kedvencem, örültem neki. Ami nagyon furcsa volt nekem, hogy Kate Bosworth jobban idegesített mint Kristen Stewart. Azért ez baromira nagy szó, mert a hideg kiráz attól is. Na mindegy, annyi jelenetük em volt, hogy komolyan idegesítsenek, így a filmnek 10/10

Child 44 - A 44. gyermek
Nagyon vártam ezt a filmet és nagyon kíváncsi voltam rá. Tom Hardyt nagyon jó színésznek tartom, itt is szuperül játszott, csak egyszerűen nem tudtam elképzelni az első 35-40 percben, hogy meg tudom majd kedvelni a karakterét. Ugyanígy voltam Noomi Rapace esetében is. Ahogy haladt előre a történet aztán megkedveltem persze mindkettőjüket. Jó volt a film, bár azt hiszem most már vígjátékokat kéne néznem mert ez is kicsit megviselt. Gary Oldman viszont végre túlélt egy filmet. thumbsup.gif Amúgy imádom őt, örültem nagyon, hogy benne van. Összességében jól összerakott produkció és izgalmas is volt, nem hiszem, hogy gyakran előszedem, de igazából ez nem is olyan film amit úgy minden héten meg kéne nézni. 10/10
2015. október 17. 21:26 #13356
- törölt felhasználó -    
Crimson Peak / Bíborhegy (2015)

Spoileres.

Tegnap néztem meg,de még mindig a hatása alatt vagyok. Nagyon régóta vártam erre a filmre,és nem gondoltam volna,hogy képes lesz túlszárnyalni az elvárásaimat. Gyönyörű, szomorú és elég beteg. Minden ami nekem kell. laugh.gif Többen mondták hogy kiszámítható volt, de a forgatókönyv amúgyis kiszivárgott már rég,tele volt spoilerrel az internet. Úgyhogy nagyjából tudtam,mire számítsak.

Imádtam minden percét. Azt hittem,Edith sokkal idegesítőbb főszereplő lesz, de tévedtem. Igaz,szeretni sem tudtam igazán,de talán mert a moziba már Lucille rajongóként mentem. Mia Wasikowskat nagyon szeretem,ez az egyik legjobb alakítása eddig. A Sharpe-tesók meg... Kész,vége,szerelmes vagyok. A szívem szakadt meg, amikor a gyerekkoruk került szóba. cray.gif Nagyon durva dolgokon mentek keresztül,és számomra róluk szólt ez a történet, nem Edithről. Itt most Thomas a tragikus hős,akire néha haragudtam,de nem tudtam nem szeretni. Lucille-t sem lehet csak úgy velejéig gonosznak nevezni,még azok után a borzalmak után sem,amiket a múltban művelt,mert megvoltak az okai...Nem tehetek róla,ők ketten az abszolút kedvenceim. Tom Hiddleston és Jessica Chastain zseniálisak voltak, szokás szerint. Sőt, több mint zseniálisak,őszintén szólva leesett tőlük az állam. Jessicát soha nem űzöm ki a rémálmaimból,az tuti.

Az a kevés morbid humor nagyon tetszett. Főleg, amikor Lucille a kis idegrohamával ráhozta a frászt Edithre,aztán kijelentette hogy csinál egy teát. És amikor bevallotta Thomasnak,hogy a zabkását is megmérgezte. rohog.gif Imádtam ezt a nőt,komolyan. heart.gif
Az erőszakos részek tényleg durvák voltak,főleg Carter Cushing halála. Az utolsó fél óra egy érzelmi hullámvasút volt. Amikor Edith felment a padlásra, és ott találta Thomast és Lucille-t az ágyon, az egész terem sokkot kapott,én meg tapsoltam, mert erre a csavarra vártam egész végig. Az sem volt semmi, amikor Lucille elmesélte a történetet a babáról. A finálén meg zokogtam,és nem szégyellem. Thomas és Lucille utolsó jelenete,meg amikor Lucille rájött hogy mit tett az öccsével. cray.gif Nagyon megrázó volt. Plusz Edith és Thomas "búcsúja". Edith helyében nem biztos,hogy el tudtam volna viselni,ami történt...
A CGI ellenére a szellemek sem néztek ki rosszul. A ház gyönyörű volt, a soundtrack pedig fantasztikus. Kötelező film,számomra 2015 legjobbja, de talán egy kis elfogultság is beszél belőlem. Eddig is szerettem Guillermo del Toro filmjeit,de ezt mindegyiknél is jobban.

10/10* heart.gif
6 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, CandUs, House Of Wax, Bettyke94, Bessie, Inori
2015. október 17. 21:59 #13357
Christo
Christo

Crimson Peak / Bíborhegy

Milyen királyul néztek ki a szellemek basszus... Botet már a Mamában is iszonyat para volt, de itt aztán még jobban. Del Toro saját bentlakású CGI kísértete. biggrin.gif Amúgy a film is jó volt, kicsit nehezen indult be, de valahogy fel kellett vezetni. Chastain eddigi legjobb alakítása volt amúgy. Reménykedtem, hogy azt a nnyalvánvaló csavart nem lépik meg, de mégis, pedig én még úgy ültem be, hogy semmit sem tudtam a film sztorijáról.
Whatever...
10/8
3 felhasználónak tetszik: duracell, House Of Wax, Bessie
2015. október 18. 11:04 #13358
CandUs
CandUs
perfect imperfection

Idézet (Christo @ 2015.10.05. 22:35)
The Martian / Mentőexpedíció
Nagyon tetszett, de én el tudtam volna viselni több poént a könyvből.  biggrin.gif Tényleg ajánlom mindenkinek olvasásra, mert iszonyat jó. (Csak azt mondja már meg valaki, hogy minek viszik el az emberek a 10 éves gyereküket egy ilyen filmre?  rolleyes.gif )
10/9

Én is elvittem a 11 éves unokaöcsémet a filmre, aki az antenna darab kiszedésén kívül minden pillanatát élvezte. (bár nekem nem titkolt célom, hogy a gyereket valami tudós pálya felé akarom terelgetni, és ennek a filmnek is ez volt a célja biggrin.gif ) De egyáltalán nem értek veled egyet, szerintem egy 11 éves gyerek számára is élvezhető a film -pláne, ha még a sok budapesti forgatási helyet is felismeri.
2015. október 18. 15:30 #13359
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nikita (1990)

Nikita karaktere az elmúlt évtizedben kultusszá nőtte ki magát, így hát belevágtam abba a filmbe, amely tulajdon képpen a La femme Nikitát, illetve a CW által megkreált legújabb Nikitát inspirálta. Viszont ahhoz kétség sem fér, hogy minden idők legjobb Nikita alakítása ehhez a filmhez köthető Anne Parillaud személyében. Iszonyúan jól alakította az őrült, ám, de annál érzelmesebb bérgyilkosnőt. Alakítása néhány ponton olyan hiteles volt, hogy szinte a hideg is kirázott tőle. A történet adott volt, semmi olyat nem nyújtott, amit már nem láttam volna, de számításba kell venni, hogy ez a film egy évvel azelőtt készült, mielőtt megszülettem volna, szóval olyan szép huszonöt éve. Akkoriban még nem volt olyan szintű tömeggyár a filmipar, mint napjainkban, pláne, hogy ez egy francia alkotás és igazándiból nem sok köze van Hollywoodhoz. Voltak ugyan hiányosságai - mint minden filmnek persze -, de az én várakozásomat felül múlta. Pillanatok alatt elrepült a két órás játékidő, és bár a vége kicsit csalódás volt, már értem, hogy honnan kezdték el folytatni a Maggie Q-féle Nikita sorozatot, és kevesebb sebből is vérzik a sorozat számomra. Jean Reno pedig nagyot ütött Victor tarakíró személyében.

10/10 - Megadom neki a maximális pontot, hiszen egy korrekt régi akció filmről van szó. Igaz, nincsen telenyomva mindenféle effekekkel, az akció jelenetek sem olyanok, mint egy mai akció filmben, de az izgalom mellett ott van egy igen nyomasztó erkölcsi kérdés is. Egyszer mindenképpen megéri megnézni.

Step Up 2: Streetdance (2008)

Hát...ööö... ez egy sz*r film, de komolyan. blink.gif Néztem volna valami könnyed táncolós filmet, és így hirtelen a Step up széria jutott eszembe. Mivel az elsőt láttam, így gondoltam, letöltöm a második részt. Hiba volt. Az csak egy dolog, hogy a film tulajdonképpen semmiről nem szólt, de olyan gyenge színészi alakításokat talán a diznis gagyi sorozatokban láttam. A tánc koreográfiák nagyon jók voltak, de egyszerűen mindaz kevés volt, hogy maga a filmet komolyan lehessen venni.

10/4 - És csak is a látványos táncelemek miatt, egyébként egy kalap szamócát sem ér.
2015. október 18. 17:15 #13360
Christo
Christo

Idézet (CandUs @ 2015.10.18. 11:04)
Én is elvittem a 11 éves unokaöcsémet a filmre, aki az antenna darab kiszedésén kívül minden pillanatát élvezte. (bár nekem nem titkolt célom, hogy a gyereket valami tudós pálya felé akarom terelgetni, és ennek a filmnek is ez volt a célja biggrin.gif ) De egyáltalán nem értek veled egyet, szerintem egy 11 éves gyerek számára is élvezhető a film -pláne, ha még a sok budapesti forgatási helyet is felismeri.

Hát...oké, akkor csak azon a vetítésen voltak olyan gyerekek, akik semmit sem értettek belőle, mert csak azt lehetett hallani, hogy ez miért volt, meg az miért volt.. Nyilván vannak olyan csöppségek, akik értékelni tudják az ilyesmit, meg értik, hogy miről szól, azokkal nincs is baj.
2 felhasználónak tetszik: duracell, CandUs
710 oldal 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!