Cinderella - Hamupipőke
Nem igazán vagyok oda a Hamupipőke story-ért, de gondoltam azért megadom a lehetőséget a készítőknek, hogy lenyűgözzenek. Nos,
Lily James nagyon bájos volt, a képi világa a filmnek nagyon tetszett, de kb. ennyi amúgy.
Richard Madden különösen idegesített és sajnos
Cate Blanchett sem a kedvencem. Akinek örültem az
Sophie McShera, még nem láttam a Downton Abbey-n kívül másban.

Hát nem mondom, hogy rossz volt, de nem veszem elő szerintem még egy darabig.
10/8
Far From the Madding Crowd - Távol a világ zajától
Na ez a film nagyon tetszett. A története jó volt, és iszonyatosan tetszettek a helyszínek is. Külön gratulációm
Craig Armstrong-nak, a zenék gyönyörűek benne.
Carey Mulligan viszont számomra az egyik legidegesítőbb színésznők egyike. Én nem mondom, hogy rosszul játszott, mert nem, de valamiért nem kedvelem. Viszont a karaktere is megérett a verésre egy-két résznél. Mégis örültem a végének.
Matthias Schoenaerts nagyon jó választás volt, szerethető színész és akaraktere is az volt. Az a jelenet viszont nagyon tetszett ahol a csajszi énekelt, szép az a dal és a hangja is jó.
10/10
Age of Adaline - Adaline varázslatos élete
Ez volt mostanában a kedvencem. A története nagyon tetszett, minden úgy volt tökéletes ahogy volt. Az a csavar különösen érdekes volt benne mikor megtudtuk, hogy ki Ellis apja.
Blake Lively nagyon bájos volt és szerintem teljesen hiteles, végre kinőtt a Gossip Girl-ből.
Michiel Huisman-nel eddig még nem "találkoztam" de szimpatikus volt a lelkem...

Összességében annyira megérintett ez a film, hogy a hatása alatt voltam két napig, pedig nálam ez ritka, biztosan megnézem még vagy 100szor. addig is a filmnek
10/100
San Andreas - Törésvonal
Tetszett, tetszett
Dwayne Johnson egy félisten

Na meg persze a Halálos iram filmekből megtudtuk, hogy tök elpusztíthatatlan meg minden. Itt is mindent röhögve túlélt és mindenkit megmentett, de hát neki, meg
Bruce Willis nek és
Liam Neeson-nek ez a dolga

Látványos film, amúgy kicsit túl látványos is, mert voltak benne túlzások, de akkor is megvettek vele. Amit nem vett be a gyomrom, hogy
Alexandra Daddario-nak
Carla Gugino volt az anyja, hát marha vicces

Nem tudom hány év van köztük, de nem bírtam elképzelni, hogy az az ő gyereke. Különben mindkét hölgyike szimpatikus volt, meg a két fiú is,
Archie Panjabi-t is nagyon régen láttam, jó volt látni egy nagyobb filmben.
Kylie Minogue-nak nem ez vlt élete szerepe, azon jót röhögtem.

a mindegy, amúgy a film végén benyomatták ugye Sia- California Dreamin' számát és kb. azóta már rongyosra hallgattam, nagyon jó az a szám. Meg a film is, és megnézem máskor is,
10/10
Woman in Gold - Hölgy aranyban
Hű, nagyon sok jó filmet láttam a hetekben mert ez is iszonyat jó volt. Imádom az igaz történeteket amúgy. Ebből a történetből annyira emlékszem, hogy még régen mesélte a tanárunk, hogy ezért a festményért "épp megy a harc". Évekkel később pedig olvastam a neten, hogy mi lett a per vége. Így persze baromira nem lepett meg a film vége, de én így sem bántam, lekötött végig.
Helen Mirren az egyik kedvencem az idősebb korosztályból, olyan elegáns és szuper tehetséges. Imádtam ahogy ebben a filmben beszélt, nagyon nagyon átadta nekem az egészet, hihetetlen egy hölgy.
Ryan Reynolds: hát véééégre kinőtte a bárgyú pofát, amit az ilyen idióta filmekben vágott mint a Csak barátok... Amúgy nekem egyre szimpibb, már a Self/less-ben is nagyon ott volt a szeren, de itt is, olyan jól játszott, ügyes lett na, én megszerettem nagyon
Tatiana Maslany és a kis
Irons kölyök is nagyon jók voltak, de mit keresett a filmben
Katie Holmes??? Jaj de nem bírom!!! Azért a filmnek
10/10 mert minden percét imádtam.
Southpaw - Mélyütés
Na ezt most néztem pár napja. Elkezdtem egyik este, néztem kb. 25 percig és lekapcsoltam, hogy vagy a film nem jó, vagy a hangulatom nem jó a filmhez. Másnap folytattam és kiderült, hogy a hangulatommal volt a baj, mert a film remek. Az biztos, hogy lelkileg teljesen kinyírt, de komolyan, szó szerint nagyon nagy hatással volt rám, ami annak köszönhető, hogy
Jake Gyllenhaal egy zseni. Így eljátszani és átadni valamit, hát le a kalappal, iszonyatosan nagy alakítás volt szerintem. És visszakaptuk a színészkedni nagyon tudó
Forest Whitaker-t is, mert amit az Elrabolva 3-ban csinált az kicsit vicces volt. Na ez nem volt vicces, ez komolyan zseniális volt tőle. A kislány volt még kiemelkedő, annyira de annyira sajnáltam a filmben, meg is könnyeztem néhány jelenetet. Nagyon meghatott a film de komolyan.
Rachel McAdams nem volt most nagy szám, de én szeretem, mondjuk láttam már tőle jobbat az biztos. Nem tudom mikor tudom újra megnézni, de tényleg jó film.
10/10
Still Alice - Megmaradt Alice-nek
Nem tudom miért nézek ilyen depis filmeket, de ezt is most láttam először. Nekem nagyon tetszett, nagyon sajnáltam benne a nőt, eddig bele sem gondoltam igazán, hogy ez az Alzheimer mekkora egy szemét betegség. Hiába nem halálos, az, ahogy az ember elveszít mindent fokozatosan, egyszerűen borzasztó.
Julianne Moore fantasztikus volt, nagyon kedvelem őt, tényleg jól játszott.
Alec Baldwin is nagy kedvencem, örültem neki. Ami nagyon furcsa volt nekem, hogy
Kate Bosworth jobban idegesített mint
Kristen Stewart. Azért ez baromira nagy szó, mert a hideg kiráz attól is. Na mindegy, annyi jelenetük em volt, hogy komolyan idegesítsenek, így a filmnek
10/10
Child 44 - A 44. gyermek
Nagyon vártam ezt a filmet és nagyon kíváncsi voltam rá.
Tom Hardyt nagyon jó színésznek tartom, itt is szuperül játszott, csak egyszerűen nem tudtam elképzelni az első 35-40 percben, hogy meg tudom majd kedvelni a karakterét. Ugyanígy voltam
Noomi Rapace esetében is. Ahogy haladt előre a történet aztán megkedveltem persze mindkettőjüket. Jó volt a film, bár azt hiszem most már vígjátékokat kéne néznem mert ez is kicsit megviselt.
Gary Oldman viszont végre túlélt egy filmet.

Amúgy imádom őt, örültem nagyon, hogy benne van. Összességében jól összerakott produkció és izgalmas is volt, nem hiszem, hogy gyakran előszedem, de igazából ez nem is olyan film amit úgy minden héten meg kéne nézni.
10/10