Demóna * Maleficent (2014)
Remek film/mese. A képi világ, a színészi játék, a történet (kicsit másképpen, mint az eredeti) egyszóval nagyon szép film, nagyon tetszett.
10*10
Vörös Sárkány * Red Dragon (2002)
Egy picit pörgősebb filmet vártam, bár így se nagyon panaszkodhatok, nyomasztó film lett ami persze várható volt. Sosem szerettem az előzményfilmeket, ez most is így van, de ezzel nem volt bajom. A színészi játék zseniális volt (Anthony Hopkins, Edward Norton, Ralph Fiennes) meg a történet is tetszett, csak tényleg annyi volt a gondom, hogy lehetett volna picit eseménydúsabb is.
8*10
Sírok között * A Walk Among the Tombstones (2014)
Anno moziban szerettem volna megnézni, de nagyon örülök, hogy nem jött össze, mert hatalmas csalódás lett volna, így is az lett. Nagyon jól össze lehetett ezt volna hozni csak semmi izgalom nem volt benne, kivéve az utolsó 20 percet. Pedig remek színészekkel pakolták tele (Liam Neeson, Sebastian Roché, David Harbour, Boyd Holbrook, Dan Stevens) és a játékuk is rendben volt, de a film nagyon vontatott lett.
6*10
Kész katasztrófa * Trainwreck (2015)
Hát, ez jó erőltetett lett, hogy őszinte legyek. Egy poénon sem tudtam nevetni, és habár a sztori nem volt rossz, valahogy a nem oda illő ízléstelen viccekkel el lett rontva az egész. Amy Schumer ezzel se került be a kedvenceim közé. Bill Hader-t viszont bírtam, mint mindig, nem nyújtott nagy alakítást, de illet rá a szerep.
4*10
Tamara Drewe (2010)
Borzalmas ez a film, valami szörnyű volt, alig bírtam végig nézni. Ezen még Gemma Arterton és Dominic Cooper se segítettek.
1*10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2015. szeptember 09. 15:11
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Maggie (2015)
Végre egy olyan zombi aki zombisága ellenére is normális...De ettől a film nekem még nem jött be.Pedig Abigail Breslin-t most is bírtam,de ez nekem akkor is kevés.
10/4
Piszkos pénz (The Drop,2014)
Hiába Tom Hardy,ez igencsak kevés volt.Noomi Rapace pedig még mindig nem jó színésznő.Legalábbis számomra nem.
10/4
Fantasztikus négyes (Fantastic Four,2015)
Michael B. Jordan miatt néztem még és ebben Miles Tellert is kedveltem,de ez a film borzalmasan gyenge.Semmi nem történik benne.Ami mégis az is annyira tucat,hogy lehetetlen értékelni.
10/4
Hölgy aranyban (Women In Gold,2015)
Bár nagyon kedvelem Ryan Reynolds-ot ebben mégis Helen Mirren volt a kedvencem.Nagyon tetszett ahogy beszél.
Mindig is szerettem a történelmet és más emberek múltja is mindig érdekelt úgy értem nem csak a történelem amit tanulunk hanem az emberek múltja.Pl.Mikor látok egy idős embert mindig eszembe jut vajon milyen élete volt,miken ment keresztül és ilyenek és ez a film is ezért fogott meg talán ennyire.
Hosszú és kissé lassú,de engem megvett.
10/10
Ted 2 (2015)
Már az első része is tetszett,de azért voltak benne számomra gusztustalan részek amiket igazán kihagyhattak volna.
Ted vezetése volt az ami a legjobban tetszett,de persze több vicces rész volt benne.Amanda Seyfried szereplésének is örültem,kedvelem őt.
Mark-ot itt is bírtam,Ted-et meg néha igazán megsajnáltam.
10/9
Pixel (Pixels,2015)
Hát egy "kissé" hülyeség volt,de szeretem Adam Sandler filmjeit,Kevin James-t és Michelle Monaghan-t pedig nagyon kedvelem így miattuk persze jobban tetszett,ráadásul Josh Gad-ot is nagyon kedveltem benne.Nélkülük nem igen tetszett volna a film,de így bejött.Mondjuk nekem ezek a lények tényleg nagy hülyeségek voltak,de amúgy maga a film bejött.
10/7
Önkívület (Self/Less,2015)
Érdekes film két olyan szereplővel akiket nagyon kedvelek,bár Ben Kingsley nem kapott valami nagy szerepet.
Ryan Reynolds-ban most sem csalódtam,tetszett a karaktere úgy egészében az összes..
A női főszereplő Natalie Martinez is jó választás volt.
Jó film volt,érdekes.
10/10
Vakáció (Vacation,2015)
Bírtam a szereplőket és a történetet is de valahogy mást vártam.Valami újdonságot vagy nem is tudom,de annyira a szokásos cuccokkal volt tele.Semmi új nem volt benne és persze kiszámítható is.
Ennek ellenére jót mulattam rajta,sokszor megnevetettek,a vége különösen bejött,szóval tetszett.Érdemes megnézni annak aki szereti az ilyen stílusú filmeket.
10/8
Butch Cassidy és a Sundance kölyök (Butch Cassidy and the Sundance Kid,1969)
Nem az én stílusom ez a film,bár apunak köszönhetően mégis sok ilyet láttam,de sosem voltam oda értük ezt sem magam miatt néztem meg éppen ezért lepődtem meg azon,hogy igenis tetszett méghozzá nem is kicsit.
Némelyik beszóláson jókat nevettem amik általában Robert Redford szájából hangzottak el.
Bár Paul Newman is szimpi volt,de Robert sokkal jobban.
Még tuti látom majd párszor.
10/9
Hitman - A 47-es ügynök (Hitman:Agent47,2015)
Hááát.....Zachary Quinto alakítása tetszett és Hannah Ware karakterét kedveltem,de Zachary játékán kívül nekem az összes nagyon kevés volt és ez is tucat volt.
10/6
Végre egy olyan zombi aki zombisága ellenére is normális...De ettől a film nekem még nem jött be.Pedig Abigail Breslin-t most is bírtam,de ez nekem akkor is kevés.
10/4
Piszkos pénz (The Drop,2014)
Hiába Tom Hardy,ez igencsak kevés volt.Noomi Rapace pedig még mindig nem jó színésznő.Legalábbis számomra nem.
10/4
Fantasztikus négyes (Fantastic Four,2015)
Michael B. Jordan miatt néztem még és ebben Miles Tellert is kedveltem,de ez a film borzalmasan gyenge.Semmi nem történik benne.Ami mégis az is annyira tucat,hogy lehetetlen értékelni.
10/4
Hölgy aranyban (Women In Gold,2015)
Bár nagyon kedvelem Ryan Reynolds-ot ebben mégis Helen Mirren volt a kedvencem.Nagyon tetszett ahogy beszél.
10/10
Ted 2 (2015)
Már az első része is tetszett,de azért voltak benne számomra gusztustalan részek amiket igazán kihagyhattak volna.
10/9
Pixel (Pixels,2015)
Hát egy "kissé" hülyeség volt,de szeretem Adam Sandler filmjeit,Kevin James-t és Michelle Monaghan-t pedig nagyon kedvelem így miattuk persze jobban tetszett,ráadásul Josh Gad-ot is nagyon kedveltem benne.Nélkülük nem igen tetszett volna a film,de így bejött.Mondjuk nekem ezek a lények tényleg nagy hülyeségek voltak,de amúgy maga a film bejött.
10/7
Önkívület (Self/Less,2015)
Érdekes film két olyan szereplővel akiket nagyon kedvelek,bár Ben Kingsley nem kapott valami nagy szerepet.
10/10
Vakáció (Vacation,2015)
Bírtam a szereplőket és a történetet is de valahogy mást vártam.Valami újdonságot vagy nem is tudom,de annyira a szokásos cuccokkal volt tele.Semmi új nem volt benne és persze kiszámítható is.
10/8
Butch Cassidy és a Sundance kölyök (Butch Cassidy and the Sundance Kid,1969)
Nem az én stílusom ez a film,bár apunak köszönhetően mégis sok ilyet láttam,de sosem voltam oda értük ezt sem magam miatt néztem meg éppen ezért lepődtem meg azon,hogy igenis tetszett méghozzá nem is kicsit.
10/9
Hitman - A 47-es ügynök (Hitman:Agent47,2015)
Hááát.....Zachary Quinto alakítása tetszett és Hannah Ware karakterét kedveltem,de Zachary játékán kívül nekem az összes nagyon kevés volt és ez is tucat volt.
10/6
2015. szeptember 09. 15:25
Silver Linings Playbook / Napos oldal (2012)
Már egy ideje terveztem, hogy megnézem majd, az oka nem is a történet volt, hanem Jennifer. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert remek film. A történet nagyon magával ragadó és izgalmas. A karakterek is tetszettek. Jenniferben nem csalódtam, csodásan játszotta ezt a szerepét is, valamint a karaktere is nagyon megfogott. Nemrég elkezdtem könyvben is elolvasni és eddig az is nagyon tetszik.
Valószínűleg még meg fogom nézni ezt a filmet többször is, mert tényleg nagyon jó. Én csak ajánlani tudom.
10/10
Már egy ideje terveztem, hogy megnézem majd, az oka nem is a történet volt, hanem Jennifer. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert remek film. A történet nagyon magával ragadó és izgalmas. A karakterek is tetszettek. Jenniferben nem csalódtam, csodásan játszotta ezt a szerepét is, valamint a karaktere is nagyon megfogott. Nemrég elkezdtem könyvben is elolvasni és eddig az is nagyon tetszik.
10/10

2015. szeptember 09. 20:22
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6971 Azonosító: 67315 online
|
Mad Max: Fury Road (2015)
Nem is tudom, mikor láttam utoljára ennyire rossz filmet. Az egész egy nagy értelmetlen katyvasz, és ha egyedül nézem, az első 15 perc után biztos kikapcsolom, és hagyom a francba az egészet. A látványtól se ájultam el, mert semmi olyan nem volt benne amit eddig más filmekben ne láttam volna.
Nem pontozom, mert számomra értékelhetetlen.
Nem is tudom, mikor láttam utoljára ennyire rossz filmet. Az egész egy nagy értelmetlen katyvasz, és ha egyedül nézem, az első 15 perc után biztos kikapcsolom, és hagyom a francba az egészet. A látványtól se ájultam el, mert semmi olyan nem volt benne amit eddig más filmekben ne láttam volna.
Nem pontozom, mert számomra értékelhetetlen.
2015. szeptember 10. 10:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Miénk a világ (We Are Your Friends,2015)
Úgy volt jövő hét szombaton látom először,de a drága mozink törölte a filmet 1 hét után szóval elmentem rá most,jövő héten pedig drága barátnőmmel House Of Wax-el is megnézzük majd,mert szerencsére máshol még vetítik majd.
Addig nem is írnék róla bővebb véleményt,maradjunk annyiban,hogy imádtam és Zac Efron...nos az ő látványa mindent felülmúlt ez a karakter pedig nagyon passzolt hozzá,remekül hozta Cole karakterét is.
Bővebben jövő héten.
10/10
Úgy volt jövő hét szombaton látom először,de a drága mozink törölte a filmet 1 hét után szóval elmentem rá most,jövő héten pedig drága barátnőmmel House Of Wax-el is megnézzük majd,mert szerencsére máshol még vetítik majd.
10/10
2015. szeptember 10. 12:09
|
Ancsa70új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.22. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 219703 offline
|
Sziasztok, elmentünk vásárolni a fiaimmal,a Media Marktban is jártunk, vettünk párfilmet, ezeket néztük meg eddig:
Lucy: Ezt a nagyobbik fiam szerette volna, hát neki tetszett, szerintem nagyon elvont és kevés valóság alapja van, de izgalmas volt, ezért: 7/10
A mindenség elmélete: Igazi csajos film, engem nagyon megérintett, a többiknek is tetszett 9/10
Kingsman: Na ez volt mindenkinek a kedvence, pörgős, izgalmas és intelligens humorú, ritka az ilyen vígjáték 10/10
Remélem kedvet kaptatok hozzájuk, sziasztok
Lucy: Ezt a nagyobbik fiam szerette volna, hát neki tetszett, szerintem nagyon elvont és kevés valóság alapja van, de izgalmas volt, ezért: 7/10
A mindenség elmélete: Igazi csajos film, engem nagyon megérintett, a többiknek is tetszett 9/10
Kingsman: Na ez volt mindenkinek a kedvence, pörgős, izgalmas és intelligens humorú, ritka az ilyen vígjáték 10/10
Remélem kedvet kaptatok hozzájuk, sziasztok
2015. szeptember 12. 23:07
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Fight Club (1999)
Nem semmi film. Már az elejétől tetszett, de a végkifejletre aztán igazán nem számítottam. Mondjuk az utolsó húsz perc az én szememben teljesen eltért a film többi részétől, és ezt egy kicsit furának találtam, de azért nem volt rossz, sőt! Azt hiszem tényleg az egyik legjobb film amit életemben láttam. Bár az a rész elég érzékenyen érintett amikor a sz*rrá verték Jared Leto-t, de ettől eltekintve imádtam minden percét.
10/10*
Nem semmi film. Már az elejétől tetszett, de a végkifejletre aztán igazán nem számítottam. Mondjuk az utolsó húsz perc az én szememben teljesen eltért a film többi részétől, és ezt egy kicsit furának találtam, de azért nem volt rossz, sőt! Azt hiszem tényleg az egyik legjobb film amit életemben láttam. Bár az a rész elég érzékenyen érintett amikor a sz*rrá verték Jared Leto-t, de ettől eltekintve imádtam minden percét.
10/10*

9 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Bessie,
idone,
duracell,
Lady Suzy,
Jody,
healy.,
baisée,
sMokEe.cLouD
2015. szeptember 14. 12:48
|
|
|
Top Secret! (1984)
Gyerekkorom egyik kedvenc filmje amit kb 50-szer biztos láttam,de szerintem még többször.
Megvolt kazettán aztán egyszer csak puff eltűnt és évek óta nem találtam meg,mert nem emlékeztem a címére,sem a szereplőkre,gyakorlatilag semmi olyanra ami hasznos lehetett volna csak pár jelenetre,aztán múlt héten egyszer csak előttem volt a film.Nagyon megörültem,le is töltöttem és meg is néztem.
Azt be kell ismernem,hogyha most láttam volna először akkor nagyon nem tetszett volna mert hatalmas baromság.Teljesen leírtam volna,így viszont,hogy egy gyerekkori kedvencemet néztem újra így ismét nagyon tetszett.
Másabb volt mint amire emlékeztem,nagyon is,de nagyon jó volt újra megnézni.Nick volt benne a kedvencem,imádtam őt és szerintem régen tetszett is,hát persze - gyerek fejjel.
Nem is tudtam hogy őt Val Kilmer játszotta.
Értékelni nem hiszem hogy fogom,mert mint régi kedvenc illene 10 pontot adnom rá hisz anno tényleg oda-vissza voltam érte,mostani fejjel meg olyan 6 pontot adnék rá így inkább nem pontozom.Örökre egy nagy kedvencem marad,akkor is ha ma már nem vagyok tőle elájulva.
Végre otthon! (Home,2015)
Jaj ez nagyon tetszett.
Minden jó volt benne,a karakterek,a történet,a stílus ahogyan ezek a kis lények beszéltek,főleg Oh,nagyon sokat nevettem rajta.Olyan jól összehozták.
Tip volt a kedvencem,persze Oh-val és a cicával együtt.
A zenék külön kedvenceim lettek,nem értettem honnan ez a sok Rihanna szám de most láttam,hogy ő volt eredetileg a kislány hangja,így már érthető.
A gonosz az nekem nagyon csúnya volt...míg meg nem láttam az igazi arcát.Láttam sokaknak bajuk volt a mesével,de szerintem nagyon aranyos lett egy olyan lénnyel a főszerepben aki csak egy otthont és barátokat szeretne magának.Nagy mese rajongó vagyok,biztosan látom még párszor ezt is.
10/10
Csábítunk és Védünk (Hot Pursuit,2015)
Erre már nagyon kíváncsi voltam és végre láthattam.
Nem olyan volt mint amilyenre számítottam,nem volt olyan poénos és nem volt benne semmi újdonság,de nekem akkor is nagyon tetszett és Sofía Vergara-nak köszönhetően azért csak jókat nevettem rajta és egyszer azért még Reese Witherspoon-nak is sikerült megnevettetnie habár egyértelműen Sofía volt a kedvencem benne.
Ő amúgy is egy igazi Nő.Csinos és nem egy csontváz,vicces és nem közönséges,nagyon kedvelem őt.
Reese karaktere meg...igazából annyi bajom volt vele,hogy már túlzásba lett víve ez a nagy rendőrség imádata.Inkább irritáló volt már mint vicces.Elhiszem én,hogy elhívatott de ez már akkor is sok volt.
10/10
Gyerekkorom egyik kedvenc filmje amit kb 50-szer biztos láttam,de szerintem még többször.
Végre otthon! (Home,2015)
Jaj ez nagyon tetszett.
10/10
Csábítunk és Védünk (Hot Pursuit,2015)
Erre már nagyon kíváncsi voltam és végre láthattam.
10/10
2015. szeptember 18. 20:21
The Maze Runner: Scorch Trials / Az Útvesztő: Tűzpróba (2015)
Spoiler-veszély!
Nagyon vártam már. Aztán megnéztem, és kicsit csalódva, de feldobva jöttem ki a moziteremből. Ha azt vesszük, hogy a könyvhöz képest mit vártam el, akkor az egész film egy hatalmas csalódás, hiszen egy momentum nem volt benne, ami könyvhű lett volna. Az lényegesen lesokkolt, hogy a film konkrétan a második és harmadik könyv mixe volt. Nem viccelek, egy csomó minden a harmadik könyvből is benne volt, és csak lestem, hogy ez így mi? Viszont, ha azt veszem, hogy maga a sztori milyen volt - a könyv nélkül - akkor nagyon is bejött. Mármint jók voltak az akciójelenetek, a tájakat is mesésre megcsinálták, illetve a színészek is hozták a formájukat. Dylan abszolút remekelt, a könyvvel ellentétben itt nagyon szimpatizáltam - sőt bírtam - Jorge karakterével, hiszen Giancarlo Esposito eszméletlenül jól játszott. Aki még színfoltja volt a filmnek, az Rosa Salazar, Brenda alapból szimpatikusabb, mint Teresa és ezt a filmben is hozta. Bár azt nem értem, hogy miért nem immunis, amikor az eredeti sztoriban az???
10/8
Spoiler-veszély!
Nagyon vártam már. Aztán megnéztem, és kicsit csalódva, de feldobva jöttem ki a moziteremből. Ha azt vesszük, hogy a könyvhöz képest mit vártam el, akkor az egész film egy hatalmas csalódás, hiszen egy momentum nem volt benne, ami könyvhű lett volna. Az lényegesen lesokkolt, hogy a film konkrétan a második és harmadik könyv mixe volt. Nem viccelek, egy csomó minden a harmadik könyvből is benne volt, és csak lestem, hogy ez így mi? Viszont, ha azt veszem, hogy maga a sztori milyen volt - a könyv nélkül - akkor nagyon is bejött. Mármint jók voltak az akciójelenetek, a tájakat is mesésre megcsinálták, illetve a színészek is hozták a formájukat. Dylan abszolút remekelt, a könyvvel ellentétben itt nagyon szimpatizáltam - sőt bírtam - Jorge karakterével, hiszen Giancarlo Esposito eszméletlenül jól játszott. Aki még színfoltja volt a filmnek, az Rosa Salazar, Brenda alapból szimpatikusabb, mint Teresa és ezt a filmben is hozta. Bár azt nem értem, hogy miért nem immunis, amikor az eredeti sztoriban az???
10/8

8 felhasználónak tetszik:
iannina,
House Of Wax,
Blackheart.com,
Dorina1024,
Average Girl,
healy.,
Minimanó94,
Alison Lerman
2015. szeptember 19. 14:36
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
The Maze Runner: Scorch Trials / Az útvesztő: Tűzpróba (2015)
SPOILER nemcsak a filmből, hanem a könyvekből is!
Fel voltam háborodva, amiért nem volt feliratos verzió...a szinkron nagyon pocsék volt..magyarul soha többet nem nézem meg ezt a filmet. Az InterCom teljesen meghülyült.. ha már annyira ragaszkodtak ahhoz a fos szinkronhoz, az OV helyett miért nem tudtak egy feliratos verziót összehozni??
Már nagyon vártam ezt a filmet. Az előzetes alapján sejtettem, hogy nem sok köze lesz a könyvhöz...talán annyiban egyezett a könyvvel, hogy ugyanaz volt a cím és a karakterek neve.
De sokakkal ellentéteben engem ez egy kicsit sem zavart, imádtam a filmet így is, sőt... szerintem sokkal jobb volt, mint a könyv. Az sem zavart, hogy a Tűzpróbát egybemosták a Halálkúrával.
Nagyon izgalmas volt, a színészek is hozták a formájukat. A nagy kedvenc most is a Newt-Thomas-Mihno hármasa volt. Az új szereplők is szimpatikusak voltak. Brendát és Jorgét már a könyvben is kedveltem, Jansent imádtam, de csak Aiden miatt. Aris a filmben sokkal szimpatikusabb volt, örültem hogy ott nem dolgozott össze Teresával. Apropo Teresa....azt a nőt már akkor meg kellett volna fojtani, amikor felküldték a dobozban...sose kedveltem...sejtettem, hogy a filmben is valahogy el fogja árulni a többieket, Thomas helyébe úgy lelöktem volna arról a szikláról, hogy egy ép csontja se maradjon. Brenda ezerszer jobb karakter nála.
A film végén sírni támadt kedvem, teljesen lesokkolt, hogy Mihnot elfogták, nagyon aggódok, hogy mi fog vele történni. Newt hozzáállásán nagyon meglepődtem, amikor Thomas kijelentette, hogy ő elindul Mihnot kiszabadítani, Newtnak rögtön Thomas mellé kellett volna állnia, nem mellébeszélni.
Imádtam azt a zenét, ami a film végén ment, mikor moziból hazamentem első dolgom volt csekkolni a soundtrack albumot.
A buggyantak kicsit félelmetesre sikerültek. Velük kapcsolatban is volt újítás, mivel a könyvbe a levegőben terjedt ez a betegség itt meg csak akkor kapják el az emberek, ha egy buggyant megsebesíti őket. Winstont nagyon sajnáltam, az hogy pont Newt adta oda neki a fegyvert egy utalás is lehetett. Bár egy kicsit úgy tűnt, mintha felcserélődött volna Newt és Mihno szerepe. Ennek egy jele lehetett az is, amikor Mihno szinte ráparancsolt Thomasra, hogy ne hagyja, hogy vele is az történjen, mint a többi gyerekkel, meg a film befejezése is eléggé vészjósló volt számára. De nem hinném, hogy a filmből kihagynák Newt halálát bár Wesből már mindent kinézek. Mondjuk bármelyikük is hal meg kettejük közül, mindenféleképpen össze fog törni a szívem, mert mindkettőt imádom.
Nagyon várom a harmadik részt, igaz olvastam a könyvet, de ez Wesnek hála nem sok mindent számít.
10/10*
Ui.: örömömben felugrottam volna, mikor meghallottam azt a szót, hogy Tommy.
SPOILER nemcsak a filmből, hanem a könyvekből is!
Fel voltam háborodva, amiért nem volt feliratos verzió...a szinkron nagyon pocsék volt..magyarul soha többet nem nézem meg ezt a filmet. Az InterCom teljesen meghülyült.. ha már annyira ragaszkodtak ahhoz a fos szinkronhoz, az OV helyett miért nem tudtak egy feliratos verziót összehozni??
Már nagyon vártam ezt a filmet. Az előzetes alapján sejtettem, hogy nem sok köze lesz a könyvhöz...talán annyiban egyezett a könyvvel, hogy ugyanaz volt a cím és a karakterek neve.
De sokakkal ellentéteben engem ez egy kicsit sem zavart, imádtam a filmet így is, sőt... szerintem sokkal jobb volt, mint a könyv. Az sem zavart, hogy a Tűzpróbát egybemosták a Halálkúrával.
Nagyon izgalmas volt, a színészek is hozták a formájukat. A nagy kedvenc most is a Newt-Thomas-Mihno hármasa volt. Az új szereplők is szimpatikusak voltak. Brendát és Jorgét már a könyvben is kedveltem, Jansent imádtam, de csak Aiden miatt. Aris a filmben sokkal szimpatikusabb volt, örültem hogy ott nem dolgozott össze Teresával. Apropo Teresa....azt a nőt már akkor meg kellett volna fojtani, amikor felküldték a dobozban...sose kedveltem...sejtettem, hogy a filmben is valahogy el fogja árulni a többieket, Thomas helyébe úgy lelöktem volna arról a szikláról, hogy egy ép csontja se maradjon. Brenda ezerszer jobb karakter nála.
A film végén sírni támadt kedvem, teljesen lesokkolt, hogy Mihnot elfogták, nagyon aggódok, hogy mi fog vele történni. Newt hozzáállásán nagyon meglepődtem, amikor Thomas kijelentette, hogy ő elindul Mihnot kiszabadítani, Newtnak rögtön Thomas mellé kellett volna állnia, nem mellébeszélni.
A buggyantak kicsit félelmetesre sikerültek. Velük kapcsolatban is volt újítás, mivel a könyvbe a levegőben terjedt ez a betegség itt meg csak akkor kapják el az emberek, ha egy buggyant megsebesíti őket. Winstont nagyon sajnáltam, az hogy pont Newt adta oda neki a fegyvert egy utalás is lehetett. Bár egy kicsit úgy tűnt, mintha felcserélődött volna Newt és Mihno szerepe. Ennek egy jele lehetett az is, amikor Mihno szinte ráparancsolt Thomasra, hogy ne hagyja, hogy vele is az történjen, mint a többi gyerekkel, meg a film befejezése is eléggé vészjósló volt számára. De nem hinném, hogy a filmből kihagynák Newt halálát bár Wesből már mindent kinézek. Mondjuk bármelyikük is hal meg kettejük közül, mindenféleképpen össze fog törni a szívem, mert mindkettőt imádom.
Nagyon várom a harmadik részt, igaz olvastam a könyvet, de ez Wesnek hála nem sok mindent számít.
10/10*
Ui.: örömömben felugrottam volna, mikor meghallottam azt a szót, hogy Tommy.
9 felhasználónak tetszik:
iannina,
House Of Wax,
Dorina1024,
Blackheart.com,
Christo,
ozoli,
healy.,
Minimanó94,
Alison Lerman
2015. szeptember 19. 14:40
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Az Útvesztő - Tűzpróba 3D
Na Dylan O'Brien 2D -ben úristen, de 3D-ben?? Atyaég! Premier napon mentünk, első időpontba, azt hittük alig leszünk, de a terem több mint fele, tele volt emberekkel. A könyvbe csalódtam, kevesebbet vártam a filmbe, és kellemeset csalódtam ahhoz képest, milyen volt a könyv! Eskü, még a Transformers is megirigyelhetné, azokat a grafikákat, amiket az épületekkel műveltek. Igaz, hogy még csak tegnap óta olvasom a Halálkúrát, de már az elején rájöttem, hogy a Tűzpróba+Halálkúra lett ez a film. Ehhez nem mondok semmit.
Elejétől fogva, nem szimpizek Teresával. A Tűzpróbában mármint a könyvben, egyenesen megutáltam. Most a filmben meg meg is gyűlöltem. Valahogyan ha női karakterből kell választani, akkor én Brenát mondom, őt ezerszer jobban kedvelem. Viszont a szívem kihagyott egy ütemet, mikor a drága Minhomat elvitték. WHAT THE FUCK?? A Tűzpróbába ez benne sem volt!!! Lehet, hogy a Halálkúrába benne lesz, de MI VAN????
Nekem eszméletlenül tetszett, többet hozott vissza mint Az Útvesztő.
“ They’ll never stop, so I’m going to stop them. ”
10/10
Na Dylan O'Brien 2D -ben úristen, de 3D-ben?? Atyaég! Premier napon mentünk, első időpontba, azt hittük alig leszünk, de a terem több mint fele, tele volt emberekkel. A könyvbe csalódtam, kevesebbet vártam a filmbe, és kellemeset csalódtam ahhoz képest, milyen volt a könyv! Eskü, még a Transformers is megirigyelhetné, azokat a grafikákat, amiket az épületekkel műveltek. Igaz, hogy még csak tegnap óta olvasom a Halálkúrát, de már az elején rájöttem, hogy a Tűzpróba+Halálkúra lett ez a film. Ehhez nem mondok semmit.
Elejétől fogva, nem szimpizek Teresával. A Tűzpróbában mármint a könyvben, egyenesen megutáltam. Most a filmben meg meg is gyűlöltem. Valahogyan ha női karakterből kell választani, akkor én Brenát mondom, őt ezerszer jobban kedvelem. Viszont a szívem kihagyott egy ütemet, mikor a drága Minhomat elvitték. WHAT THE FUCK?? A Tűzpróbába ez benne sem volt!!! Lehet, hogy a Halálkúrába benne lesz, de MI VAN????
Nekem eszméletlenül tetszett, többet hozott vissza mint Az Útvesztő.
“ They’ll never stop, so I’m going to stop them. ”
10/10

10 felhasználónak tetszik:
idone,
iannina,
House Of Wax,
Average Girl,
Blackheart.com,
ozoli,
Christo,
healy.,
Minimanó94,
Alison Lerman
2015. szeptember 19. 16:00
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Attack on Titan - A film (2015)
Tudom, hogy ilyenkor nem szabad összehasonlítani a filmet az animével, de ezt szinte bárhogy nézem sz*r lett. A sok baromság közül talán az zavart a legjobban, hogy szereplők jellemét sehogy se sikerült visszaadni..
Az Attack on Titan rajongók szívét most biztos összetörték, az én kis animés lelkivilágommal együtt.
Csillagok háborúja I: Baljós árnyak/Star Wars Episode I: The Phantom Menace (1999)
Csillagok háborúja II : A klónok támadása/Star Wars Episode II: Attack of the Clones (2002)
Csillagok háborúja III: A Sith-ek bosszúja/Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (2005)
Csillagok háborúja IV: Egy új remény/Star Wars Episode IV: New Hope (1977)
Csillagok háborúja V: A Birodalom visszavág/Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back (1980)
Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér/Star Wars Episode VI: Return of the Jedi (1983)
Már régen láttam, sok mindenre nem is emlékeztem, így maratont tartottam.
Tervben van, hogy decemberben beruházok a hetedik részre.
Női szervek/The Heat (2013)
Kellemes limonádé. Arra pont jó volt, hogy kikapcsolódjak egyet.
A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége/The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) | bővített verzió
Már nem tudom hanyadszorra néztem meg, de még mindig zseniális, és egyszerűen megunhatatlan.
Tudom, hogy ilyenkor nem szabad összehasonlítani a filmet az animével, de ezt szinte bárhogy nézem sz*r lett. A sok baromság közül talán az zavart a legjobban, hogy szereplők jellemét sehogy se sikerült visszaadni..
Csillagok háborúja I: Baljós árnyak/Star Wars Episode I: The Phantom Menace (1999)
Csillagok háborúja II : A klónok támadása/Star Wars Episode II: Attack of the Clones (2002)
Csillagok háborúja III: A Sith-ek bosszúja/Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (2005)
Csillagok háborúja IV: Egy új remény/Star Wars Episode IV: New Hope (1977)
Csillagok háborúja V: A Birodalom visszavág/Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back (1980)
Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér/Star Wars Episode VI: Return of the Jedi (1983)
Már régen láttam, sok mindenre nem is emlékeztem, így maratont tartottam.
Női szervek/The Heat (2013)
Kellemes limonádé. Arra pont jó volt, hogy kikapcsolódjak egyet.
A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége/The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) | bővített verzió
Már nem tudom hanyadszorra néztem meg, de még mindig zseniális, és egyszerűen megunhatatlan.
2015. szeptember 20. 20:08
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Maze Runner: The Scorch Trials / Az útvesztő: Tűzpróba
Ööm, oké...wow. Szóval itt egy példa, hogy ha csak nagy vonalakban követnek egy könyvet, abból is lehet élvezhető filmet csinálni. Persze voltak dolgok, amikért fájt a szívem, hogy nem jutott rájuk idő, viszont helyette kaptunk jobb megoldásokat is. Az útvesztő trilógiából szerintem a második rész a legjobb, komolyan az a könyv nekem letehetetlen volt, a film pedig nagyon jó lett. A színészek nagyszerűek és külön tetszett, hogy egy kicsit horrorisztikusra sikerültek a Buggyantak. Kajakra, néha megugrottak mellettem az emberek egy-egy fertőzött felbukkanásától.
Szóval ez telitalálat, a zene király, a sztori király és izgatottan várjuk a folytatást.
10/9
Ööm, oké...wow. Szóval itt egy példa, hogy ha csak nagy vonalakban követnek egy könyvet, abból is lehet élvezhető filmet csinálni. Persze voltak dolgok, amikért fájt a szívem, hogy nem jutott rájuk idő, viszont helyette kaptunk jobb megoldásokat is. Az útvesztő trilógiából szerintem a második rész a legjobb, komolyan az a könyv nekem letehetetlen volt, a film pedig nagyon jó lett. A színészek nagyszerűek és külön tetszett, hogy egy kicsit horrorisztikusra sikerültek a Buggyantak. Kajakra, néha megugrottak mellettem az emberek egy-egy fertőzött felbukkanásától.
10/9
8 felhasználónak tetszik:
iannina,
House Of Wax,
Average Girl,
missdaisy,
Blackheart.com,
healy.,
Minimanó94,
Alison Lerman
2015. szeptember 23. 10:19
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Everest (2015)
Szerencsére sikerült kétszer is megnézzem moziban, 2 illetve 3D-ben. Ha választani kell akkor a 3D látványilag jobban tetszett, de 2D-ben is teljesen élvezhető volt.
Én, hogy őszinte legyek, azt kaptam amit vártam. Nagyon jól összerakott film lett, egyszerűen nem igazán tudok belekötni. Teljesen rendben van az egész, nagyon szépen felépítették az egészet, le a kalappal a rendező előtt, de tényleg.
Szereplők közül leginkább Jake Gyllenhaal (
) játéka volt az ami nagyon tetszett. Egyszerűn megjelent a képernyőn és színesebb lett az adott jelenet, hála a humornak amit belecsempészett a karakterbe. Nagyon sajnálom, hogy ennyire keveset volt benne, mert szerintem több kellett volna nekünk Scott Fischerből. A másik kedvenc karakterem/színészem a filmben Josh Brolin (
) volt, aki szintén remek munkát végzett. Jason Clarke annyira sosem volt szimpatikus, de remek munkát végzett a filmben. Meg kell említsem mellesleg, hogy nem csak a színészek játék volt lenyűgöző, hanem a teherbírásuk is, azért lássuk be, -25 fokban dolgozni, fent a hegyen, nem semmi, szóval nem csak a játékukért de a kitartásukért is hatalmas elismerés jár.
Én, hogy őszinte legyek többször is bekönnyeztem, borzasztó tragédia volt ez és így a film által átélni kicsit, nagyon nehéz és megterhelő volt, de egy percig nem bánom, hogy elmentem és megnéztem mert elképesztő film. Lenyűgöző, mindenkinek ajánlom.
10*10
Mélyütés * Southpaw (2015)
Sajnos hamarabb láttam itthon, mint moziban, hála a csodás magyar mozibemutató időpontoknak, de nem számít, Október 15.-én bizony ott leszek a moziban mert ezt ott is látni kell.
Kegyetlen jó film lett. Én nem vagyok rajongója sem a boksznak, sem pedig a bokszos filmeknek, de ennek ellenére kimondhatom, hogy fantasztikus film.
Jake Gyllenhaal (
) játéka, nem kezdek elemzésbe mert akkor azt hiszem, hogy estig írnám, annyit mondok csak, hogyha ezért nem kap Oscar díjat akkor nincs igazság a földön. Egyetlen percig nem láttad Jake-et, csak Billy létezett és ezt elérni, nagy dolog. Mindenki a testi változásáról beszélt, jó, nem mondom, nem bántja az szemét az embernek a látvány, de szerintem ezerszer fontosabb az, hogy színészileg mit alkot ebben a filmben, félelmetesen jó volt. Ezzel ellentétben Rachel McAdams katasztrofálisan rossz volt, én még ennyire rossznak sosem láttam. Olyan szinten nem volt hiteles, hogy egy darab követ is oda rakhattak volna a helyére, lehet, hogy még az is hitelesebb lett volna, mint ő. Nagy csalódás volt. Viszont Oona Laurence kegyetlen jó volt, ez előtt a kislány előtt hatalmas karrier áll, ha jó helyre kerül.
Ha valaki egy kő kemény bokszos filmre vár akkor nem azt fogja kapni mert ebben azért vannak érzelmek, nem is kicsit, ugyanakkor a boksz jelenetek meg állati jól lettek felvéve, az egész annyira hiteles volt, imádom, fantasztikus film, alig várom, hogy a moziban, nagy képernyőn is lássam.
10*10
Miénk A Világ * We Are You're Friends (2015)
Azt kaptam amit vártam, szerintem igazán jó film lett a maga kategóriájában. Remekül szórakoztam rajta, a zenék hihetetlen jók voltak, nekem a sztori is rendben volt, talán egy picit lassabban történtek a dolgok, de szerintem ezzel sem volt gond. Egy jelenetet kivéve meg mindent imádtam benne.
Zac Efron igazán jól játszott, hogy őszinte legyek sosem értettem, hogy miért húzzák le mindig, szerintem igazán szépen kinőtte magát és nagyon ügyes színész lett, csak ezt valamiért az emberek nem akarják meglátni. De én látom és nekem nagyon tetszett a játéka, ügyes és hiteles volt. Emily Ratajkowski, semmi bajom ezzel a nővel, de, hogy ő sosem lesz színésznő, ezt 100%-ig őszintén megmondhatom, rémesen játszott, egy kicsit se volt hiteles, sőt, azon kívül, hogy láthattuk milyen bomba alakja van, semmi mást nem kaptunk, hiába igyekezett, nem jött össze, nagyon nem. A fiúk közül nagyon kedveltem Wes Bentley, Shiloh Fernandez és Alex Shaffer játékát. Wes karaktere nem jött be, de a játékát kedveltem.
Szerintem jó film lett, laza, pont a mi korosztályunknak szól és igen, van benne életigazság is, nem is kevés, szóval engem teljesen megvettek.
10*10
Csábítunk és Védünk * Hot Pursuit (2015)
Nem volt rossz, többször is elmosolyodtam rajta, de nevetni nem igazán sikerült. Valahogy mindig vártam bele egy pici pluszt amit nem kaptam meg a végén sem.
Sofía Vergara jól játszott, egyedül ő rajta tudtam csak mosolyogni, nagyon csípem ezt a nőt. Reese Witherspoon egy kicsit sem tartozik a kedvenceim közé, de most a játékával nem volt bajom.
Igazából én picit csalódtam a filmben, többet vártam, valami újat, de ettől eltekintve rendben van, biztos meg fogom még nézni.
7*10
Szerencsére sikerült kétszer is megnézzem moziban, 2 illetve 3D-ben. Ha választani kell akkor a 3D látványilag jobban tetszett, de 2D-ben is teljesen élvezhető volt.
Én, hogy őszinte legyek, azt kaptam amit vártam. Nagyon jól összerakott film lett, egyszerűen nem igazán tudok belekötni. Teljesen rendben van az egész, nagyon szépen felépítették az egészet, le a kalappal a rendező előtt, de tényleg.
Szereplők közül leginkább Jake Gyllenhaal (
Én, hogy őszinte legyek többször is bekönnyeztem, borzasztó tragédia volt ez és így a film által átélni kicsit, nagyon nehéz és megterhelő volt, de egy percig nem bánom, hogy elmentem és megnéztem mert elképesztő film. Lenyűgöző, mindenkinek ajánlom.
10*10
Mélyütés * Southpaw (2015)
Sajnos hamarabb láttam itthon, mint moziban, hála a csodás magyar mozibemutató időpontoknak, de nem számít, Október 15.-én bizony ott leszek a moziban mert ezt ott is látni kell.
Kegyetlen jó film lett. Én nem vagyok rajongója sem a boksznak, sem pedig a bokszos filmeknek, de ennek ellenére kimondhatom, hogy fantasztikus film.
Jake Gyllenhaal (
Ha valaki egy kő kemény bokszos filmre vár akkor nem azt fogja kapni mert ebben azért vannak érzelmek, nem is kicsit, ugyanakkor a boksz jelenetek meg állati jól lettek felvéve, az egész annyira hiteles volt, imádom, fantasztikus film, alig várom, hogy a moziban, nagy képernyőn is lássam.
10*10
Miénk A Világ * We Are You're Friends (2015)
Azt kaptam amit vártam, szerintem igazán jó film lett a maga kategóriájában. Remekül szórakoztam rajta, a zenék hihetetlen jók voltak, nekem a sztori is rendben volt, talán egy picit lassabban történtek a dolgok, de szerintem ezzel sem volt gond. Egy jelenetet kivéve meg mindent imádtam benne.
Zac Efron igazán jól játszott, hogy őszinte legyek sosem értettem, hogy miért húzzák le mindig, szerintem igazán szépen kinőtte magát és nagyon ügyes színész lett, csak ezt valamiért az emberek nem akarják meglátni. De én látom és nekem nagyon tetszett a játéka, ügyes és hiteles volt. Emily Ratajkowski, semmi bajom ezzel a nővel, de, hogy ő sosem lesz színésznő, ezt 100%-ig őszintén megmondhatom, rémesen játszott, egy kicsit se volt hiteles, sőt, azon kívül, hogy láthattuk milyen bomba alakja van, semmi mást nem kaptunk, hiába igyekezett, nem jött össze, nagyon nem. A fiúk közül nagyon kedveltem Wes Bentley, Shiloh Fernandez és Alex Shaffer játékát. Wes karaktere nem jött be, de a játékát kedveltem.
Szerintem jó film lett, laza, pont a mi korosztályunknak szól és igen, van benne életigazság is, nem is kevés, szóval engem teljesen megvettek.
10*10
Csábítunk és Védünk * Hot Pursuit (2015)
Nem volt rossz, többször is elmosolyodtam rajta, de nevetni nem igazán sikerült. Valahogy mindig vártam bele egy pici pluszt amit nem kaptam meg a végén sem.
Sofía Vergara jól játszott, egyedül ő rajta tudtam csak mosolyogni, nagyon csípem ezt a nőt. Reese Witherspoon egy kicsit sem tartozik a kedvenceim közé, de most a játékával nem volt bajom.
Igazából én picit csalódtam a filmben, többet vártam, valami újat, de ettől eltekintve rendben van, biztos meg fogom még nézni.
7*10
2015. szeptember 24. 13:47
|
|
|
Idézet (SmileyZ @ 2015.09.10. 10:55)
Miénk a világ (We Are Your Friends,2015)
Addig nem is írnék róla bővebb véleményt,maradjunk annyiban,hogy imádtam és Zac Efron...nos az ő látványa mindent felülmúlt ez a karakter pedig nagyon passzolt hozzá,remekül hozta Cole karakterét is.
Bővebben jövő héten.
10/10
10/10
Mint ígértem itt is vagyok.
Változatlanul: 10/10
Mélyütés (Southpaw,2015)
Ez az egyik film amit a legjobban vártam idén és végre ezt is láthattam.
Jake Gyllenhaal játéka lenyűgöző.Félelmetesen jó Billyként.Minden érzelme,minden mimikája teljesen hiteles,ez az ember komolyan megérdemelne már egy Oscar díjat.Azt hiszem kis időre lecserélem az Oscart Leonak szövegem Oscart Jake-nek szövegre.
A másik akit nagyon kedveltem Oona Laurence volt.Hiába ilyen fiatal mégis nagyon tehetséges,nagyon ügyesen játszott,mindenben megértettem őt,nagyon szimpatikus lány.
10/10
Everest (2015)
Ettől nem is tudom mit vártam pontosan.Tudtam,hogy jó lesz,de még annál is jobb lett mint vártam.Eléggé szomorú történet,aki lelkisebb annak garantált a sírás.
Szereplők közül négy volt nagyon szimpatikus.Elsőként természetesen Jake Gyllenhaal akin nagyon jókat nevettem néha,ez a karakter olyan kitartó és pörgős volt mint amilyen Jake.
10/10
Jenny's Wedding (2015)
Juj hát ez nagyon gyenge lett.
10/6
Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron,2015)
Moziban nem sikerült megnéznem,de most már itthon sikerült.Nekem tetszett,szerintem jó kis film lett.
10/10
Fékezhetetlen (Lawless,2012)
Na erre megjelenése óta kíváncsi vagyok,eddig csak jót hallottam róla,aztán pár napja megláttam,hogy Tom Hardy is benne van,őt meg imádom így muszáj volt minél hamarabb megnéznem.
10/9
2015. szeptember 26. 15:58
|
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline
|
Dorian Gray (2009)
Örülök, hogy megnéztem végül, mert imádtam. Le a kalappal Ben Barnes és Colin Firth előtt, remek alakítást nyújtottak. Bár nem épp szeretem a könyvet film után elolvasni, ez esetben mindenképp megteszem. Az egyetlen gondom ezzel a filmmel az volt, hogy sokáig nem volt benne izgalom, a vége felé viszont le kellett állítanom párszor, hogy felfogjam, mi is történt.
10/9
Örülök, hogy megnéztem végül, mert imádtam. Le a kalappal Ben Barnes és Colin Firth előtt, remek alakítást nyújtottak. Bár nem épp szeretem a könyvet film után elolvasni, ez esetben mindenképp megteszem. Az egyetlen gondom ezzel a filmmel az volt, hogy sokáig nem volt benne izgalom, a vége felé viszont le kellett állítanom párszor, hogy felfogjam, mi is történt.
10/9
2015. szeptember 26. 16:21
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Tűzpróba - Az útvesztő 2. 10/10
Bevallom az első része annyira nem jött be a filmnek, mikor néztük, ezért voltak félelmeim a filmet illetően, Dylan O'Brian ide vagy oda, aztán a film végére ott voltam, hogy *Istenkém, de csúcs film, mégy egyszeeer!* Nagyon tetszett, kivételesen a 2. rész most felülmúlta az elsőt. Ritka pillanatok egyike!
Bevallom az első része annyira nem jött be a filmnek, mikor néztük, ezért voltak félelmeim a filmet illetően, Dylan O'Brian ide vagy oda, aztán a film végére ott voltam, hogy *Istenkém, de csúcs film, mégy egyszeeer!* Nagyon tetszett, kivételesen a 2. rész most felülmúlta az elsőt. Ritka pillanatok egyike!
2015. szeptember 26. 17:16
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Before Sunrise / Mielőtt felkel a Nap (1995)
Before Sunset / Mielőtt lemegy a Nap (2004)
Before Midnight / Mielőtt éjfélt üt az óra (2013)
Úgy gondoltam, nem egyesével, hanem együtt a hármat fogom értékelni. Hihetetlen menni mindent adott ez a három csodálatos film. Az első egyszerűen elvarázsolt, hiszen nem mindennapi történet, hogy két ember így megismerkedik egy vonatúton. Miközben bebarangolták a várost és egymásba szerettek, olyan beszélgetések sora zajlott le közöttük, ami vicces volt, hétköznapi, nem hétköznapi, szó volt a szerelemről, az életről és a halálról, és úgy ámblokk az egész lét kérdésről, ami bennem nagy nyomott hagyott. A vége azonban egy kérdés maradt, hiszen nem tudtam, hogy most akkor találkoztak-e vagy sem, de szerencsére a második film elején rögtön ki is derült a dolog. Hihetlen látni, hogy két ember 9 év alatt mennyit változik, és mégis mennyire ugyanazok maradnak. És persze az is meghökkentő, hogy ennyi év után is ugyanúgy, vagy talán még jobban szeretik egymást. Amikor Celine elmondta, hogy mennyire szörnyűek voltak a pasijai az elmúlt évek alatt, aztán pedig Jesse története a házasságáról lélegzetelállító volt, és az, hogy mindeközben egymásra vártak, csak elszomorított. A film vége konkrétan megsiratott, mert nem akartam elhinni hogy Jesse elmegy, de szerencsére nem így lett. A harmadik film teljesen más fordulatot vett, itt már házasok voltak, gyermekekkel, és a film a mindennapi párkapcsolati problémákra és veszekedésekre hívta fel a hangsúlyt. Jesse ugyanúgy szerette Celine-t ahogyan az elején, hiába hisztizett a film 3/4-ében, amit amúgy az ő szempontjából is meglehet érteni. Azonban nem úgy végződött a film, ahogyan a mai házasságok 90%-a, hogy elválnak, hanem igenis küzdöttek és együtt maradtak.
Számomra igazán példaértékű a filmtrilógia, és bárkinek csak ajánlani tudom, aki a szerelmi kérdést akarja új szemszögből látni. 10/10*
Before Sunset / Mielőtt lemegy a Nap (2004)
Before Midnight / Mielőtt éjfélt üt az óra (2013)

Úgy gondoltam, nem egyesével, hanem együtt a hármat fogom értékelni. Hihetetlen menni mindent adott ez a három csodálatos film. Az első egyszerűen elvarázsolt, hiszen nem mindennapi történet, hogy két ember így megismerkedik egy vonatúton. Miközben bebarangolták a várost és egymásba szerettek, olyan beszélgetések sora zajlott le közöttük, ami vicces volt, hétköznapi, nem hétköznapi, szó volt a szerelemről, az életről és a halálról, és úgy ámblokk az egész lét kérdésről, ami bennem nagy nyomott hagyott. A vége azonban egy kérdés maradt, hiszen nem tudtam, hogy most akkor találkoztak-e vagy sem, de szerencsére a második film elején rögtön ki is derült a dolog. Hihetlen látni, hogy két ember 9 év alatt mennyit változik, és mégis mennyire ugyanazok maradnak. És persze az is meghökkentő, hogy ennyi év után is ugyanúgy, vagy talán még jobban szeretik egymást. Amikor Celine elmondta, hogy mennyire szörnyűek voltak a pasijai az elmúlt évek alatt, aztán pedig Jesse története a házasságáról lélegzetelállító volt, és az, hogy mindeközben egymásra vártak, csak elszomorított. A film vége konkrétan megsiratott, mert nem akartam elhinni hogy Jesse elmegy, de szerencsére nem így lett. A harmadik film teljesen más fordulatot vett, itt már házasok voltak, gyermekekkel, és a film a mindennapi párkapcsolati problémákra és veszekedésekre hívta fel a hangsúlyt. Jesse ugyanúgy szerette Celine-t ahogyan az elején, hiába hisztizett a film 3/4-ében, amit amúgy az ő szempontjából is meglehet érteni. Azonban nem úgy végződött a film, ahogyan a mai házasságok 90%-a, hogy elválnak, hanem igenis küzdöttek és együtt maradtak.
Számomra igazán példaértékű a filmtrilógia, és bárkinek csak ajánlani tudom, aki a szerelmi kérdést akarja új szemszögből látni. 10/10*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.