Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 24. 14:13 #13301
- törölt felhasználó -    
A Beavatottat láttam tegnap este wub.gif
2015. augusztus 25. 14:21 #13302
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Seventh Son

Elvétve Spoilertömeg, de nem törik össze a szíved ha elolvasod, de még nem láttad a filmet. tongue.gif

Katasztrófa, csak így röviden. Meg kell mondjam eléggé vártam a filmet még tavaly, lestem az új fotókat, plakátokat és trailereket a filmhez, és most, ennyi várakozás után rettentően csalódtam. Alapjáraton tudtam, hogy nem egy Gyűrűk ura kaliberű film lesz, de még egy B kategóriás filmnek sem minősíthető, annyira pocsék. Ha nem vennénk a latba az egész jó effekteket, az A kategóriás színészeket, akkor egy középkategóriás tv film lenne, amire unott kapcsolgatás közben bukkan rá az ember hétköznap este. A szereposztás nem volt rossz, de megvoltak a sablonkarakterek, mint mindig, Jeff Bridges beszólásai már kifejezetten erőltetettek lettek a végére, Alicia Vikanderből kiábrándultam, Ben Barnes-ban pedig csalódtam. Ami a harcjeleneteket illeti, nagyon gyors lefolyásúak és unalmasak voltak, a film tematikája már hamar kirajzolódott az elején, miszerint egy A kategóriás színész csak egy másik A kategóriás színészt ölhet meg. Így egy Djimon Hounsut csak egy Jeff Bridges ölhet meg, egy Julianne Moore-t pedig Ben Barnes csak közvetve. Rettenetesen kiszámítható, és bugyuta. Szereplők csak jönnek és mennek a történetben anélkül, hogy legalább egy kis minimális háttértörténetet tudnánk mg róluk, az érzelemnyilvánítás teljes hiányával játszanak a színészek, Ben Barnes-ért csak úgy eljön Jeff Bridges és elviszi, anélkül, hogy mondjuk valaki megkérdezné, hogy mi a franc is történik most. Vagy úgy ő maga. Értem, hogy a látomásaiban kirajzolódtak események, de akkor sincs semmilyen motivációja Barnes fiúnak, hogy vele tartson. Legalábbis semmilyen harcos ambíciót nem látunk tőle, ami miatt szeretne elvállalni egy ilyen melót, főleg egy olyan srácnak, akinek még a disznóetetés is problémát okozott. Itt egy boszi, ő nem boszi, ő vándorcigány, vagy mégsem, ő csak a hetedik fiú, kell mert...mert! Ott a medál, mire való? Hogy szerezte meg. Dobálgatják itt a hatalmas jelentéssel bíró dolgokat, amiről csak a készítők tudják mekkora jelentéssel bírnak, és aztán függőben is maradnak ezek a szálak, a töredékére nem kapunk magyarázatot, a történet egyszerűen olyan lyukas, mint egy ementáli.
Éés, Kit Haringtont igenis ki kérem magamnak, hogy már az első 5 percben kinyírták, mert ilyet nem lehet csinálni, hogy egy karaktert már a legelső TRAILERBEN egy évvel a film előtt látványosan kinyírnak. Mondtam tesómnak h tuti visszajön mert ilyen nincs, azt hittem a legvégéig, hogy a szintén csak úgy odateleportált Agyar a régi Kit eldeformált, tűzben megégett karaktere, de nem, ekkora szerencsénk nekünk sem lehet. tongue.gif
Amúgy a Nicky Cage féle Boszivadászokra emlékeztetett a film, az is hasonló értékelést kapott tőlem.
Örülök, hogy vége, és már tudom, hogy nem kell ilyen filmekhez túlságosan nagy elvárásokat támasztani, de én még várok a csodára, nem hiszem el, hogy Hollywood kifogyott az eredeti ötletekből.
10/4 Naagggyon nagyon jóindulatúan.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Angel
2015. augusztus 25. 17:44 #13303
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Sharknado (Cápavihar - 2013)

Te jó ég, ez a film! rohog.gif Hát nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de én személy szerint sz*rrá röhögtem magamat alatta.XD A kifejezetten színvonaltalan CGI mellé dukált az extra sablonos cápa sztori, na, de amit mindent vitt az Fin MacGyver stílusa. Ebben a filmben minden szereplő jó pasi és minden csaj jó csaj, ja meg mindenki ért mindenhez - pl. a gyerek randomban építget bombákat, tudod, csak, mert biztos tanulta a suliban technika órán. rohog.gif Fin drága kilő egy cápát az égből egy stukival (na, ezen olyan masszív tíz percig rötyögtem XD), és amikor megláttam a tank méretű Hammert... anyám, aki kitalálta és megírta ezt az egészet, az nem normális. rohog.gif Éjszakáztam, szóval ilyen szivacs aggyal bevállalható volt számomra, de egyébként az Asylum filmekhez képest is iszonyúan igénytelen.

10/5 - Megadom neki a jó pontot, hiszen ez az annyira sz*r, hogy már jó kategória.XD Pihenésnek és agymenésnek tökéletes.XD
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2015. augusztus 25. 21:31 #13304
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
American Psycho
Sokszor láttam már, de akármikor megnézném megint.
Christian Bale zseniális, mint mindig.
10/10

Túl a barátságon
Ez a film annyira jó, hogy inkább nem is pontozom.

Felhőatlasz
Hát... nem tudom. Eléggé vontatott az egész, nem kötött le.
5/10
4 felhasználónak tetszik: Bessie, Jody, House Of Wax, Kazuo
2015. augusztus 25. 22:00 #13305
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Poltergeist: Kopogó szellem 3/10

A bambanő 8/10

Odd Thomas - A halottlátó 8/10

X-Men - Az eljövendő múlt napjai 10/10
1 felhasználónak tetszik: awwparadise
2015. augusztus 25. 22:53 #13306
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Sin City - Ölni tudnál érte cool.gif 10/10
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Rocket
2015. augusztus 25. 23:37 #13307
- törölt felhasználó -    
Lehetek az eseted? imádom ezt a filmet! smileeee.gif biggrin.gif
2015. augusztus 26. 08:03 #13308
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Villámtolvaj:Percy Jackson és az Olümposziak!
2015. augusztus 26. 08:07 #13309
SoldierLady
SoldierLady
visszatérő vendég
Hozzászólás: 192
Csatolások: 7
Azonosító: 248292
Gonosz Halott,( horror:3)
2015. augusztus 26. 14:34 #13310
- törölt felhasználó -    
Beetlejuice - Kísértethistória (1988)
Új kedvenc filmem van! Igazából azért néztem meg, mert láttam, hogy a lány (Lydia) goth, és mivel betegesen rajongok a gothokért, úgy gondoltam megnézem. A film egyébként nagyon jó, és régi, ami plusz pont. Néhány jelenetben látszottak a mű dolgok, például mikor kilépnek a házból abba a sivatagba és megtámadja őket az a szörny. Vagy mikor a kígyó támad rájuk. Mindenesetre nekem nagyon tetszett.
10/9
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2015. augusztus 26. 16:28 #13311
- törölt felhasználó -    
Az útvesztő! Annyira imádom Dylan O'brient mint itt mint a Teen Wolfban is de még a Gyakornokokban is remekül játszotta a szerepét! Az útvesztőről anyit hogy szerintem egy nagyon jól kitalált és megcsinált film amiben tényleg minden élethű! biggrin.gif thumbsup.gif w00t.gif
2015. augusztus 27. 14:32 #13312
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Fantasztikus négyes (2015)

Hát gyerekek... erre senki ne fizessen be, vagy kérje vissza a pénzt... imádom a Marvel filmeket (ezt még az is tudja, aki nem... xD), és úgy éreztem kötelességem megnézni. Olvastam mindenhol, mennyire lehúzták, barátom nyugtatott, hogy az IMDb-n biztos csak néhány felhasználó miatt lett 3,9... kb. 35.000 felhasználó szavazott addigra rolleyes.gif ... hát mondom nem érdekel, mindenféle előítéletek, és összahasonlítás nélkül megnézem... megnéztem. Kár volt...
Az eredeti F4-et imádom, mind a két részét, de ez még csak meg sem közelítette a színvonalat... sőt... ehh... igazából az a gondom nagyrészt vele, hogy semmi izgalom nincs benne. Kb. az utolsó 20 percben van egy akció jelenet. És ennyi. A többi felvezetés, rimánkodás stb... én kiosztottam mindenkit, aki azt állította, hogy jó volt... de ez... jesus. Másfél órát pocsékoltam el az életemből erre a hányadékra...
Nagyon összecsapták, nincsenek jól kidolgozva a karakterek, a történet lapos, az effektek gyengék, a néző meg elalszik. S hogy mi a legviccesebb az egészben? LESZ MÁSODIK RÉSZ!!! rolleyes.gif Bár remélem így azért átgondolják, vagy átadják másnak a forgatókönyv írást, és rendezést...

10/0 (és ezért az újságból szerzett poszternek a Sinisteres oldala megy ki a falra 110.gif ) (... és bocsi Marvel cray.gif )

Chappie

Nővérem istenítette, milyen aranyos, meg jó film. Igen tényleg aranyos, meg a többi, de már lerágott csont. Kb. egy Tűzgyűrű és Transzcendens montázsra emlékeztetett. Letölti a tudatot egy robotba... na jó még nekem is sok volt ez. De végig néztem ennek ellenére. Összességében tetszett, volt benne akció, meg egy kis érzelem. Viszont valahogy nem jött át a mondanivalója, sőt... egyáltalán semmi... lehet én vagyok ennyire érzelmi rokkant, de nálam nem jött be, viszont a történet miatt nem fogom lepontozni.

10/7

Spongyabob - Ki a vízből!

Jó na, én egy gyerekes felnőtt vagyok, aki távirányítós kisautóval játszik az utcán meg a többi... de ezt muszáj voltam megnézni. Nagyon lehúzták, és meg is tudom mondani miért. A Spongyabob előző részében, amikor kijöttek a tengerből kiszáradtak. Ebben meg, vidáman viháncolva futkosnak a strandon. A herkentyű burger receptjét meg egy kalóz szerzi meg (most jönne egy f*** logic fej...). A történet eleje tetszett, a megszokott közeg, Plankton elakarja rabolni a receptet stb. Aztán időutaznak, majd a szárazföldön kötnek ki *hurrá*... semmi érdekes nem volt benne, de egy kicsit leszívta az agyam...

10/6

Pixel

Imádom a Pac-mant. Adam Sandler-t. Kevin James-t. Peter Dinklage-et. Szóval imádtam a filmet. Jó, nem a szereplők miatt... nem csak miattuk. De imádtam. Igazából arra számítottam, hogy ezek hárman plusz a nő, megépítenek vagy létrehoznak... egy Pixel világot, ahova bekerülnek, de nem tudnak kijönni. Ehelyett mit kapunk?! Hogy felvették a Galagát VHS-re és '82-ben kilőtték az űrbe az ufóknak... ez most valami vicc... de nem. Tényleg ez van. Maga a történet aranyos, és akciódús, és vicces is... de kicsit azért csalódtam a történetet illetően.

10/8 (csak a történet miatt..)
2 felhasználónak tetszik: iannina, House Of Wax
2015. augusztus 27. 14:38 #13313
grungequeen
grungequeen
visszatérő vendég

Státuszsarcasm is a body's natural,defense against stupid...
Hozzászólás: 195
Csatolások: 169
Azonosító: 248182
[quote=Angel,2015.08.27. 14:32~5686448]

Mission Impossible: Titkos nemzet.
Nagyon jó volt ,de az előző rész jobban tetszett.
10/8 smileeee.gif
2015. augusztus 27. 18:53 #13314
- törölt felhasználó -    
Az U.N.C.L.E. embere 10/10
Alig vártam, hogy megnézhessem és nem kellett csalódnom. Szórakoztató volt és izgalmas, remek színészek és alakítások és nem mellesleg remek betétdalok. Szóval minden megvolt ami csak kellhet, én mindenkinek csak ajánlani tudom. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Lady Suzy
2015. augusztus 30. 18:57 #13315
- törölt felhasználó -    
Az Ördög Pradát visel (2006)
Igaz, hogy lassan 10 éves film, de valahogy én még csak most néztem meg. unknw.gif
Maga a történet már tetszetős volt, mikor csak beleolvastam a tartalomba, ugyanis a divatvilág közel áll hozzám. Nem meglepetés, hát az egész film valami fantasztikus volt. Meryl Streep fantasztikusan alakított, szokásához hívően, csak úgy mint Anne Hathaway és Emily Blunt. 10/10
5 felhasználónak tetszik: Bessie, iannina, An_d_a, House Of Wax, SmileyZ
2015. augusztus 31. 19:51 #13316
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Kegyetlen jel

Imádom a sorozatgyilkosok körül forgó ügyeket, és filmeket, kitalációkat. De a Zodiákus szerintem az egyik legrejtélyesebb mind közül. A Zodiákus filmet imádtam, az sokkal jobb volt. Ez egy eléggé összecsapott film lett... végülis mindkettő hasonló, csak két év különbség van közöttük, de elég nagy a különbség. A 2007-es jobban kidolgozott volt, és felépített. Ez viszont eléggé... 'lelakott'...

10/5 (de csak mert a Zodiákusról szól rolleyes.gif )
2015. szeptember 01. 11:03 #13317
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Vakáció * Vacation (2015)
Hogy én ezen mennyit nevettem, nagyon jó film lett.
Kicsit tartottam tőle mert nekem Ed Helms sokszor erőltetett, de nagyon kellemesen csalódtam a játékában, mert itt egy cseppet sem volt erőltetett, sőt, nagyon vicces volt. Chris Hemsworth karakterén nevettem még nagyon jókat, vicces volt ilyen szerepben látni őt.
Bánom, hogy nem moziban néztem meg mert ez ott is megérte volna.

10*10

Pixel (2015)
Nagyon megosztotta az embereket ez a film, én azoknak a táborát erősítem akiknek tetszett, szerintem teljesen rendben volt a film. Üdítő volt valami mást látni.
9*10

Rocky (1976)
Picit lassú lefolyású volt, de ennek ellenére tetszett, kíváncsi vagyok a másik kettő részre is.
8*10

A nyár királyai * The Kings of Summer (2013)
Meglepően jó film volt, jókat nevettem rajta. A karakterek is tetszettek meg a sztori is, talán a vége lehetett volna más is, de nem panaszkodom.
7*10

Szerelem a végzetem * And So It Goes (2014)
Elég lightos film volt, de egynek elment, vannak benne jó poénok.
6*10

Minden végzet nehéz * Something's Gotta Give (2003)
Picit többet vártam ettől a filmtől, és a vége sem igazán tetszett. Voltak benne jó jelenetek, de nekem sokszor Diane Keaton nagyon erőltetett volt. Miután szakított Harry-vel, amit ott leművelt, az a sírás ami inkább agonizálás volt, nekem nagyon nem volt vicces, sőt. Keanu Reeves-nek ( wub.gif ) viszont örültem.
5*10

Megtört város * Broken City (2013)
Izgalmasabb filmet vártam ilyen szereplőgárdával, ráadásul semmi új nem volt benne, az ezer éves lerágott csontot mutatták be. A színészek remekül játszottak (Mark Wahlberg, Russell Crowe, Alona Tal, Barry Pepper, Kyle Chandler) de ettől eltekintve ez a film nagyon gyenge lett.
5*10

Zuhanás a szerelembe * Falling in Love (1984)
Ez valami szörnyű volt, két ilyen zseniális színésztől, mint Robert De Niro és Meryl Streep én sokkal, de sokkal többet vártam.
3*10

Reflektorfény * Country Strong (2010)
Ez is hatalmas csalódás volt, nagy gondjaim voltak a filmmel, de főként a karakterekkel. Nem volt olyan karakter akit megértettem volna, vagy aki szimpatikus lett volna.
3*10
2 felhasználónak tetszik: Bessie, SmileyZ
2015. szeptember 01. 18:27 #13318
- törölt felhasználó -    
The Painted Veil (Színes fátyol)
Gyönyörű és megható volt ez a film, és bár már a közepén sejtettem, hogy tragédiával fog végződni, bizony meghatódtam a végén, pedig ez egyáltalán nem jellemző rám.. wink.gif
10/10

Star Wars I.-VI.
Na, ez nekem valahogy kimaradt a gyerekkoromból. Mármint persze hallottam róla és tudtam ezt az én vagyok az apád cuccost, de így egybe az összes rész nem láttam. Viszont a lelkemre lett kötve, hogy decemberig nézzem meg, mert megyünk a moziba megnézni az új részt.. rolleyes.gif Szóval a hosszú hétvége alatt mást se csináltam, mint pihentem és Star warst néztem. rohog.gif
Én is azokkal értek egyet, akik szerint az eredeti trilógia jobb, azokból is az utolsó kettő tetszett a legjobban. Han és Vader az abszolút kedvenc, de az utolsó részre Leiát is sikerült megkedvelnem. laugh.gif
Szerintem az új filmeknél Anakinból többet ki lehetett volna hozni, valamit nagyon hiányoltam. De ennek ellenére nekem különösebb bajom nem volt vele, se a színésszel, a karakterrel főleg, pont olyan fajta volt, amilyeneket én szoktam kedvelni. Bár nekem az a szerelmi szál Natalie Portmannal kicsit nyálas volt..
Külön-külön pontozni nem akarom, egy nagy számot se tudnék mondani, szóval szerintem a pontokat hagyjuk is, tetszett és kész, és bár nem tudok semmit erről az új részről, már várom. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: iannina, Beyla, Szandi0820, Angel
2015. szeptember 02. 18:29 #13319
- törölt felhasználó -    
American Ultra / BeSZERvezve (2015)

Általában én nem vagyok nagy rajongója az akcióval telepakolt filmeknek, de ez elképesztő volt. Már az előzetesnél megfogott a történet, illetve Jesse és Kristen párosa. Ha bár nem egy könnyű történet volt, mégis volt benne egyfajta egyszerűség ami nagyon meg tudta fogni a nézőket. Jesse karakterének szerénysége és eközben hihetetlen keménysége lebilincselő volt. Már a Skins-ben is bizonyított számomra kellően, de egy ilyen szerepben látni nagyon jó élmény volt. A tehetsége vitathatatlan, csak úgy, mint Kristené, aki bár sokak szerint minden szerepét "úgyanúgy játssza" szerintem mégis ezután az alakítás után mindent el lehet róla mondani, csak ezt nem. 10/10

Daydream Nation / Szerelmi háromszög (2010)

Végre sikerült rábukkannom hosszú idő után egy olyan szerelmi drámára, ami pontosan az én színvilágomnak megfelelő. Kíméletlenül lerántja a leplet a tinikről és azoknak valódi (szerelmi) életéről. Persze, a vége ennek is happy end lett, de sok alkotásnál ez kiszámítható már az elején, itt azonban nem gondoltam volna, hogy úgy ér véget ahogy. Nem voltak benne sem nagy szavak, sem túlzások, mégis minden érthető, egyszerű és nagyszerű volt ebben. 10/10

Excision / Kamasz a pokolból (2012)

Sosem vallottam magam gyenge idegzetűnek, ha filmekről volt szó, de ez már pár jelenetnél engem is kezdett megtörni. Elképesztő, hogy egy ilyen történet csak úgy kipattanhat egy ember fejéből. Még mindig próbálom rá keresni a megfelelő szavakat, mert ehhez hasonló film nincs a világon. A végére vegyes érzéseim voltak. A cselekmény végig rendben volt, a záró jelenet ellenben, nekem csalódás volt. Nem ezt vártam, de még ezzel együtt is mély nyomot hagy az emberben. Csak erős gyomorral rendelkezőknek ajánlom. 6.5/10

The Truth About Emanuel / Emanuel másik élete (2013)

Kaya az egyik kedvenc színésznőm, illetve maga a történet ismertetője is elsőre nagyon érdekesnek tűnt, ezért nem volt kérés, hogy megnézem a filmet. Utólag nehezen tudom eldönteni, hogy jól vagy rosszul tettem, de mégis az előbbire hajlanék. Annak ellenére, hogy sokáig jó pár dolog nem volt világos és a szerelmi szál is laposnak tűnt, illetve a film vége sem tetszett igazán, Kaya alakítása fantasztikus volt. Nehéz film mély érzésekkel és némi izgalommal. 7/10
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Lady Suzy
2015. szeptember 03. 18:07 #13320
- törölt felhasználó -    
A Bélier család thumbsup.gif
710 oldal 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!