Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 07. 13:14 #13261
- törölt felhasználó -    
Végzősök thumbsup.gif
2015. augusztus 07. 13:30 #13262
WWE Dorka
WWE Dorka
Fallen Angel

Státuszechte liebe
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 99
Azonosító: 177495
Ha maradnék. smileeee.gif
2015. augusztus 08. 14:59 #13263
- törölt felhasználó -    
Jennifer's Body / Ördög bújt beléd (2009)
Ehhez a filmhez úgy álltam hozzá, hogy Megan Fox és Amanda Seyfried főszereplő páros rossz nem lehet, sőt, még meg is voltam lepődve, hogy eddig nem futottam ebbe bele. Szerencsére pár furcsa jeleneten kívül, amiket nem igazán tudtam hova tenni, hozták a várt színvonalat. Ez esetben egy eléggé "beteg" filmet, amit a neten számomra érthetetlen okokból vígjátéknak tituláltak. Ez attól elég messze áll és néhol gyomor is kell hozzá, szóval aki úgy érzi van annak egy jó élmény lehet. 9/10

Suicide Room / Öngyilkosok szobája (2011)

Ez volt az első lengyel filmdráma amit láttam. Az alaptörténet érdekesnek tűnt, de csak részben kaptam vissza azt amire számítottam. Voltak zavaros részek, amik miatt sokáig nem állt össze a helyzet és bár a színészgárdát nem ismertem, azt kell mondjam, az egész jól lett válogatva. Az a fajta alkotás, amin utána azért el lehet gondolkodni. Nekem legalábbis sikerült. Inkább egy kiegyensúlyozottabb időszakban érdemes az embernek megnézni. 7/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. augusztus 08. 15:39 #13264
- törölt felhasználó -    
Minions/Minyonok
Irtó édes film volt. Angolul néztem (mert hát, ez itt Anglia, ahol néztem) a moziban, és irtó jó volt. Nem igazán szerettem őket, de inkább a hype-ot nem szerettem körülöttük. De kellemeset csalódtam, irtó aranyos volt, nagyon humoros volt, viccesebb volt, mint amire számítottam (és ezt az is mondta, akivel néztem), bár csak 3 minyonra fókuszált. Mindenesetre nagyon élveztem, sokat nevettem. Így hát így értékelném: 9/10.
2015. augusztus 08. 18:04 #13265
- törölt felhasználó -    
Hullámlovasok

Helen Hunt- tal a főszerepben, aki szerintem egy nagyon jó színésznő, és most sem csalódtam benne egyáltalán. Az anya szerepét tökéletesen megformálta. A film előzeteséből nem erre számítottam, azt hittem, hogy sablonos lesz, és majd a pasival össze fog jönni, de szerencsére nem kellett csalódnom. A történet is jó volt. És fokozatosan derült fény a fiú testvérének halálára, és nem zúdították rá a nézőre ezt a momentumát a filmnek. Nem sablonosan mutatták be, hogy régen meghalt, és milyen szomorú... hanem folyamatában mutatta be néhány jelenetben (főként a film háromnegyedétől), hogy miért is viselkednek így egymással az anya és a fia. És természetesen a végére kibékültek, de nem az az erőltetett egymásra találás volt a filmben. Meg is könnyeztem 1- 2 jelenetet a filmben. Nem dicsérem az egekbe a filmet, de szerencsére többet adott nekem, mint amire számítottam. (Az előzetes pedig megtévesztő!)
8,5/10
2015. augusztus 09. 13:36 #13266
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Los Angeles-i tündérmese (A Cinderella Story - 2004)

Számomra ez az egyetlen olyan Hamupipőke feldolgozás, amelyre azt tudom mondani, hogy ezredik megtekintésre se vagyok képes megunni. Alapvetően nem kedvelem a romantikus filmek műfaját, de mégis van egy-két olyan alkotás, amelyet szívesen berakok a lejátszómba, ha esetleg olyan hangulatom van. Ez egy kifejezetten aranyos, igaz sablonokkal teli romantikus katyvasz, de nézése közben annyira el tud varázsolni, hogy csak sodródom vele. Hilary Duff kihozza a maximumot Sam karakteréből, Mr. Murray pedig kifejezetten aranyos volt ilyen fiatalon. laugh.gif Jennifer Coolidge Fiona szerepében pedig vitte az egész filmet a hátán. Imádom azt a nőt! laugh.gif Nagyon sokan úgy vélekednek erről az alkotásról, hogy egy gagyi romantikus tini vígjáték, pedig szerintem egyáltalán nem az. Tény, nem az idősebb korosztályt célozták meg vele, bár én 24 évesen is kifejezetten kellemesen szórakozok alatta. Pluszban nagyon tetszik az a szállóige, ami keretbe zárja az egész filmet - Ne félj a kudarctól, játszd végig a játékot! Ez a tanulság arra sarkalja a kedves nézőt, hogyha valamibe belekezd, akkor legyen elég akarata és ereje be is fejezni azt.

10/10 - Öt éve láttam először, és láttam már vagy ötször, de még mindig ugyanolyan jónak találom. laugh.gif Unhatatlan kategória, hiába is egy Disney klasszikus kevésbé kifacsart változata.

Hat töltény ára (6 Bullets - 2012)

Nem vitt volna rá a lélek eme film megtekintésére, ha a főszereplők között nem szerepelt volna Joe Flanigan neve. laugh.gif Sajnos, nem sajnos (nem tudom eldönteni, hogy jó e), de ismételten elbújt a Stargate Atlantis iránti rajongásom, és hát a szériában mindvégig az egyik legnagyobb favoritom az imént említett úrfi volt, és természetesen az is napjainkban. Gondoltam, jó lenne végre meglesni őt egy olyan szerepben, ahol kivételesen nem Sheppard alezredes bőrébe bújik. Borítóról és Jean-Claude Van Damme-ról ítélve, én személy szerint egy ZS kategóriás akció filmre számítottam, viszont nagyon kellemesen csalódtam, mert nem az volt. Jean-Claude Van Damme akció filmjeitől már gyerekkoromban is borsózott a hátam, szóval mondhatni sosem volt nálam hatalmas kedvenc, ám a 6 bullets Henteseként egész korrektül alakított. A sztori egy tipikus elrablásos sztori - american anyuka és american apuka american kislányát elrabolják Bulgáriában a gonosz ukránok-ruszkik, hogy eladják. Szóval teljesen Taken fílingje volt az egésznek kűbé az első egy óráig. Kiszámítható a történet, de az akció jelenetek nagyon tetszettek. Volt lövöldözés, robbantás és minden olyan, ami szem szájnak ingere, ha az ember ilyen film megtekintésére adja a fejét. A verekedős koreográfiák hagytak némi kívánnivalót maguk után, pláne, hogy Van Damme sem a fiatalok táborát gyarapítja, és az egész kimerült annyiban, hogy kapkodták a kamerát összevissza. Amin viszont hatalmasat röhögtem azaz volt, hogy american apu és american anyu pillanatok alatt átváltozott James Bond-féle szupörszöldzsörré és totál nyugodtan rohantak a börtönhöz lányukért egy krómozott kilenc millis stukival. Oké, tisztában vagyok azzal, hogy ez egy film és a filmek nem mindig tükrözik vissza a valóságot, na, de, hogy egy tök átlagos házaspár nekiindul az orosz maffiának, ráadásul egy szőke negyven kilós hölgyeménnyel, akinek a kezébe adták az imént kigúnyolt fegyvert? Legalább a pasinál lett volna, aki persze a betörés után Van Damme bácsitól vagy valamelyik kinyírt badboytól szedi össze az AK47-est. Komolyan, ezen annyit mosolyogtam. rohog.gif

10/7 - Vannak nagyon szánalmas hibái, de nekem tetszett ettől függetlenül. Élvezhető akció film, és örült a kicsi fejem, amikor végre láthattam Joe-t más karakter bőrébe is bújva. Miatta egyébként teljesen megérte megnézni. Korrekt alakítást nyújtott.

Éjjeli féreg (Nightcrawler - 2014)

Először úgy gondoltam, hogy a Gone girl a világ legbetegebb filmje, de az Éjjeli féreg megtekintése után azt hiszem átértékelem a kiejtett szavakat. Ez a film soha sem volt tervben, viszont tegnap Szirmai kritikáit nézegetvén rábukkantam, és annyira pozitív véleménnyel volt róla, hogy úgy éreztem, meg kell néznem. Az utolsó képkockák lepörgése után is olyan borzongás érzetem maradt még vagy egy óráig, hogy képtelen lennék körül írni. A történet valóban nem egy nagy durranás, nincs is benne sok minden, de a néző voltaképp az első perctől kezdve egészen az utolsóig a két szemével követi végig azt, hogy hogyan lesz egy teljesen hétköznapi emberből egy pszichopata, vagyis antiszociális személyiségzavarral küzdő mentálisan lerobbant beteg. Anyám, ha Jake Gyllenhaal így nézne rám akár egy másodpercig is, hát elgondolkoznék azon, hogy nem e véletlenül a diliházban lenne a helye. Ettől a félelmetes alakításától volt, hogy kitört a frász... de tényleg. Megborzongtam a film alatt többször is attól az eszelős tekintetétől... és egyszerűen vááá... nem tudnám szavakba önteni, hogy tulajdonképpen mit is éreztem a film nézése közben. Sajnálom, hogy Jake-et ennyire alulértékelik, pedig, ha tudom, hogy ennyire színvonalon felüli teljesítményt nyújtott, akkor elmentem volna moziba is. Ez a film nagyon-nagyon beteg, és ugyanazt tudnám elmondani, amit Szirmai úr is elmondott a kritikájában - mindez azt mutatja be, hogy hogyan lehet anyagi hasznot húzni az emberi kínból és fájdalomból. Az elején még csak megfigyelő, aki kimegy a véres esetekhez videózni, de a végére annyira belehergeli magát ebbe az egészbe, hogy két esetnél is ő maga kreálta a híranyagot. Ám a vége felé már egyáltalán nem a pénz volt a lényeg, hanem a lelki kielégülés. Lou élvezte azt, ahogyan látja az embereket elvérezni. Ez... egy brutális film, komolyan. Nagyon-nagyon tetszett, de ugyanúgy vagyok ezzel is, mint a 21 grammal. Nehéz feldolgozni az egész történetet, ami végül sötétté és nyomasztóvá teszi az egészet.

10/10 - Megérdemli a maximális pontot. Elég komoly film egyébként főszerepben egy kezelésre szoruló mentális beteggel. Ilyennek még nem igazán találkoztam, szóval mindenképpen újat képes nyújtani. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

A bűn árfolyama (The International - 2009)

Hmmm... ez a film a valóságra épül, ehhez kétség sem fér. Itt sem volt valami hatalmas sztori, csupán csak az Interpol és az ügyészség szeretne egy olyan bankot leleplezni, akik tömegpusztító rakéták eladását kívánják finanszírozni. Azt hiszem, nem tévedek, ha kijelentem azt, hogy ez a film valós problémát boncolgat. Itt nem reflektálnak az USA-ra, a ruszkik nincsenek beállítva rosszaknak, csupán csak egy kis pöttyként a térképen igyekeznek a szereplők gátat szabni a háborúskodásnak. A való életben is léteznek ilyesmi bankok, akik hasonló vagy akár pont ugyanilyen megbízással segítenek x országnak a fegyverkereskedelemben úgy, hogy pénzt adnak, de az adósságért cserébe mondjuk tripla annyit kérnek vissza törlesztő részlet gyanánt. Nyílt titok még napjainkban is, hogy a CIA nem csak a 20.-dik században adott pénzt a sokszor hamis infókért, hanem még most is létező hírszerzési taktika. Mit gondoltok, honnan szerzi a Cég pl. azt a rengeteg dollár milliót? Hát pontosan ezektől a bankoktól. Wilhelm Wexler még a kihallgatás során is tisztán elmondja azt, hogy a bankok a háborút, illetve a fent álló gazdasági válságot illetve inflációt lovagolja meg, s nem nézi azt, hogy most jóra vagy rosszra használják fel, lényeg, hogy minél több pénzt tudjanak lenyelni ezáltal. Nem lenne meglepő, ha a valóságban is ennyire mocskosan működnének a dolgok. Naomi Watts kivételesen itt nem tetszett annyira - elképzelhető, hogy a kevés szerep az oka, bár nekem mégis olyan semmilyennek hatott. Clive Owen vele ellentétben azonban nagyon-nagyon f*szán hozta a karakterét - egyszerű akció hős és kész, ebbe pedig ő sem gondolt bele többet. Az akció jeleneteket sem túlozták el, sőt pont annyi volt amennyi ténylegesen kellett. Se nem több, se nem kevesebb.

10/9 - Láttam már jobb akció filmet is, viszont ez nagyon megfogott a realitása miatt. Többször nézős kategória, hiszen színvonalas, különleges filmnek gondolom. Nekem nagyon bejött.
5 felhasználónak tetszik: Rocket, SmileyZ, Szandi0820, House Of Wax, Lady Suzy
2015. augusztus 09. 18:19 #13267
- törölt felhasználó -    
Adam (2009)

Ma vetítette le az RTL, aminek nagyon örülök, mert máskor ilyen időben vagy régi verekedős filmeket szoktak adni, vagy teljesen már stílusú filmeket.
Már negyedjére láttam ezt a filmet, és mindig valami újat látok benne. Nagyon szeretem azt, ahogyan az autizmus témáját dolgozza fel, de van benne szerelmi szál is. Nem erőltetettem mutatja be az asperger- szindrómát, hanem úgy, ahogy ez ténylegesen van. Hugh Dancy alakítása egyszerűen lenyűgöző!!! smileeee.gif
A filmet mindenkinek ajánlom. smileeee.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2015. augusztus 09. 23:00 #13268
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
A lázadó 10/10 heart.gif

Szarvak
Elég beteg film. Csak Daniel miatt... 6/10

Ördög bújt beléd
Megan gyönyörű mint mindig. wub.gif 8/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax
2015. augusztus 10. 11:40 #13269
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Pitch Perfect 2

Annyira örülök, hogy végre van egy zenés-éneklős film, ami nem béna és nevetségesen klisés, hanem szórakoztató, jó castinggal. Igaz, az első rész jobban tetszett, de jó lett a folytatás is. laugh.gif Viszont a zenék lehettek volna maradandóbbak a Bellák részéről. Két fellépésnél is jobban tetszett az ellenséges banda, a Das Sound Machine feldolgozása, ami nem jó. biggrin.gif
10/8
2015. augusztus 10. 11:43 #13270
- törölt felhasználó -    
Alkonyat - Hajnalhasadás 2
Már nem is tudom, hányszor láttam ezt a filmet, de még mindig rajongok érte. Főleg most, hogy már Bella is vámpír és a lányuk miatt nehezebb nekik. Szerintem jobb, hogy az a nagy harc elmaradt, de bírtam volna, ha megtörténik. 10/9
2015. augusztus 10. 12:01 #13271
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Nyárutó * Labor Day (2013)
Nagyon tetszett, gyönyörű film, talán picit lassú, de engem ez egyáltalán nem zavart.
Josh Brolin ( wub.gif ) alakítása remek volt, Kate Winslet-tel viszont már voltak gondjaim, főleg a végén, a bankban, úgy viselkedett, mint aki le akar bukni, és ez nagyon idegesítő volt. Tobey Maguire-t volt még jó látni, bár belőle nagyon keveset kaptunk.

10*10

Oltári nő * Runaway Bride (1999)
Most láttam először, ami nagyon bánt mert ez egy remek film. Vicces, aranyos, remek szereplőkkel, nagyon tetszett.
Richard Gere nagy kedvencem, imádtam mint mindig, és most kivételesen Julia Roberts is szimpatikus volt, pedig vele általában szoktak gondjaim lenni, de most nem volt, nagyon jól állt neki ez a karakter.

10*10

Ha eljön Joe Black * Meet Joe Black (1998)
Eléggé elvont film ha jobban belegondolunk, és kellett egy kis idő, hogy hozzászokjak a film stílusához, de nem csalódtam, szép film. Érdekes, de szép, a végét pedig sikerült végig bőgjem.
Anthony Hopkins egy igazi legenda, nagyon szeretem ahogy játszik, tökéletes volt erre a szerepre. Brad Pitt ( wub.gif ) meg apám, nem volt semmi, fantasztikusan alakította Joet, olyan jókat nevettem rajta (gondolok itt a elsősorban a mogyoróvajra) és mégis végig megvolt a tekintélye, remekül alakított, le a kalappal.

9*10

Hellraiser (1987)
Hát, ez egy elég kemény film volt, ahhoz képest, hogy mennyire régi nagyon parás és durva részek voltak benne. Sokat haboztam, hogy megnézzem-e vagy sem, de végül is, jól tettem mert jó kis Horror volt, remek színészekkel. Talán annyi volt a gondom, hogy szinte semmit nem tudtunk meg a dobozról, egy picit több magyarázatot elviseltem volna.
8*10

Tomboló bosszúvágy * No Good Deed (2014)
Kimondottan tetszett, számomra izgalmas volt, és habár kismillió ilyet láthattunk már, nekem mégis tetszett.
Idris Elba jó színész, jól hozta ezt a karaktert.

7*10

Végrehajtók * Repo Men (2010)
Ezzel viszont voltak gondjaim. Nagyon tetszett, úgy a feléig, érdekes volt és izgalmas, de aztán nagyon elromlott minden. Idegesítettek a karakterek, össze-vissza volt az egész, a vége meg, na az szörnyű lett. A színészi játék az remek volt, abban nem tudok belekötni, de úgy érzem, hogy ezt nem gondolták végig.
Forest Whitaker-t imádom, rá nem is mondok semmi rosszat mert jól játszott, mint mindig. Jude Law is jól játszott, habár neki a karakterével voltak gondjaim.

5*10

Ember tervez * Best Laid Plans (1999)
Hát ez szörnyen lapos volt, kiszámítható, unalmas, nem egy jó film.
Josh Brolin ( wub.gif ) miatt egyszer megérte, de ne lássam többet.

2*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. augusztus 10. 13:39 #13272
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Halálos iramban 7. smileeee.gif
2015. augusztus 10. 13:46 #13273
- törölt felhasználó -    
Amerika kapitány- Az első bosszúálló. Forever MARVEL <3
2015. augusztus 10. 13:55 #13274
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (Beyla @ 2015.08.09. 13:36)

[b]Éjjeli féreg (Nightcrawler - 2014)

10/10 - főszerepben egy kezelésre szoruló mentális beteggel.

Hát ez nagyon tetszett... _nevet.gif Amúgy teljesen jogos Lou-nak nem kicsi baja van,de hogy ennyire megúszott mindent azért elgondolkoztató hiszen hány ilyen ember járkálhat közöttünk nap mint nap. blush.gif Jake remek színész,szerintem ha a neve ott van a szereplők között akkor mindenképpen érdemes megnézni egy filmet és idén 2 filmje is jön a hazai mozikba,szóval ha ez tetszett akkor ne hagyd ki azokat sem. wink.gif

Kell ez a fogyókúra? (Mince alors!,2012)

Elég lightos filmeket választottam most amik többre nem,de egy kis kikapcsolódásra tökéletesek. meghajolo.gif Talán a 3 közül ezen szórakoztam a legjobban,mert mint egy olyan személy akire szintén ráférne a fogyókúra átéreztem pár szereplő helyzetét. blush.gif Másoknak ez talán nem,de az olyan embereknek mint én azért néhol vicces lehet.A végén az a kis beolvasás Nina részéről pedig különösen tetszett.Amúgy egy bájos nő volt,nekem nagyon szimpatikus. meghajolo.gif Különösen tetszett,hogy végre nem volt benne egy csomó csontokat villantó főszereplő. blush.gif

10/8

Vaskos hazugságok (Lying to Be Perfect,2010)

Na most ez a címe vagy Cinderella Pact?Nem tudok rájönni... _nevet.gif Hasonló szereplők (csak ezúttal kitömött ruhákkal),hasonló vágyakkal amiket szintén átéreztem és túl sokat ettől sem kell várni,de kikapcsolódni szintúgy ez is jó volt. wink.gif Itt is a főszereplő vagyis Nola szimpatikus volt,de hogy senkinek nem esett le,hogy ő és az állítólagos író csaj ugyanazok azért vicces volt.Vakok az emberek vagy mi? rohog.gif Chipről meg sejtettem,hogy nem az akinek mondja magát.Amikor meg vissza mentek az étterembe,na igen,sejtettem,hogy hasonló dolog fog történni. rohog.gif

10/8

Mit ér a nő, ha 50? (Write & Wrong, 2007)

Kirstie Alley miatt néztem meg de Eric Christian Olsen-t is kedveltem itt.Persze itt már kellett lennie egy alkoholista karakternek mert hát anélkül ugye nincs film,se élet úgy látszik.. rolleyes.gif Nem mondanám,hogy többet látni szeretném,de azért egyszer meglehet nézni.Jól bemutatja,hogy az viszi valamire aki csinos és fiatal.A többieknek nincs sok esélye.. dry.gif

10/6
2 felhasználónak tetszik: Beyla, House Of Wax
2015. augusztus 10. 16:00 #13275
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Harry Potter és a titkok kamrája (2002)

A könyvet sajnos még nem volt módomban elolvasni, de a film nagyon tetszett, kimondottan izgalmas volt, és hát, Emma Watson. Ennyi elég is. laugh.gif
10/9
Adam (2009)

Megható volt, és mivel mindig érdekelt az autizmus, érdekes is. Újat viszont nem adott. A vége csodás volt, Hugh Dancy nagyot alakít a filmben. Egyszer érdemes volt megnézni, de nem nézném meg még egyszer.
10/8
Csúcsformában (1998)

Chris Tucker és Jackie Chan. Wow. Imádom ezt a filmet, és mind a három részét is. Humoros, jókat lehet röhögni rajta, az éneklős jelenet mindent visz, nem lehet belekötni.
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2015. augusztus 10. 18:03 #13276
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Magic Mike XXL (2015)
És nem bántam meg biggrin.gif Fanservice film nőknek, de nagyon jó. Az első rész kicsit komolyabb témával foglalkozott (drogok és barátai), ez meg inkább az útkeresésről, jövőbeli tervekről. Tetszett, hogy nem csak ideál nő alakokat mutatott be a film, hanem volt mindenféle belőlük. A film végén pedig a műsor fergeteges volt, legszívesebben rendesen tapsoltam meg kiáltottam volna, mint egy élő előadáson vagy koncerten biggrin.gif
8.5/10
1 felhasználónak tetszik: Whiteberry
2015. augusztus 10. 21:49 #13277
- törölt felhasználó -    
Démonok között
Sajnos vagy nem sajnos, nekem csak múlt éjjel volt szerencsém először látni ezt a filmet. És ami legelőször eszembe jut róla az a csalódás. Hatalmasat csalódtam benne. Kezdeném is a jó dolgokkal, ami azért volt bőséggel: a színészek elképesztőek voltak, a történet nagyon jó volt, főleg ez a igaz-történet-alapján dolog, ami valljuk be, mindig ad egy kis löketet, hisz ez valakivel valahol valamiért megtörtént már. A film nagyon izgalmas volt, nézette magát, egy percre sem jutott eszembe az, hogy kikapcsoljam.
Viszont. Az értékelések alapján amit olvastam róla, mind azt mondják, hogy "az egyik legjobban sikerült horror". Nos, szerintem ez egyáltalán nem igaz. Izgalmas volt? Nagyon is! Félelmetes volt? Egyáltalán nem! És ez hiányzott nekem a filmből. Túl van értékelve az egész, hatalmas hype-ot kap a semmiért. Az egész film alatt összesen egy darab jumpscare-t tudok mondani, ami valóban a szívbajt hozta rám (nem mintha az agyon jumpscare-ezett filmek horrornak számítanának). Nem féltem egyáltalán, és főképp nem is volt hatással rám ez a film. Könnyen felejthető. Ez szerintem egy egyszer nézhető horror volt, semmi több. De természetesen ízlések és pofonok. smileeee.gif
10/6.5
2015. augusztus 11. 22:47 #13278
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Vasember 2 (Ironman 2 - 2010) és Vasember 3 (Ironman 3 - 2013)

Mivel alapvetően kezd herótom lenni a Marvel univerzumtól és egyre inkább a DC Comics felé kacsingatok, mégsem hagyhattam ki a Vasember trilógia utolsó két felvonását. Őszinte leszek hozzátok, engem Robert Downey Jr. se pasiként, se színészként nem fogott meg, sajnálom. Férfias férfi és kiváló színész, de valahogy egyik kategóriában sem kiemelkedő számomra. A második rész nekem annyira nem jött be, sőt, szerény véleményem szerint kifejezetten unalmas volt. Mickey Rourke persze nagyon jól hozta a badass karakterét, mégis kevésnek éreztem. A harmadik rész viszont mérföldkövekkel jobb volt, de még így is csak egyszer nézhető. Tényleg izgalmas, fordulatos sztorit kreáltak, de még így sem estem extázisba tőle. Robert kábé ugyanazt a színvonalat hozta, se nem többet, se nem kevesebbet. Stark karaktere lett volna ennyire egyoldalú? Ráadásul több vicces beszólást is erőltetettként tudnék jellemezni - valahogy nem ütöttek a poénok. A Mandarinos megoldás nagyon odab*szott, igazi csavar volt, ez azonban nagyon-nagyon tetszett benne. Gwyneth Paltrow pedig megtartotta szokását - mindkét film legirritálóbb karaktere volt. Überelte Scarlett Johanssont is, pedig felettébb idegesítő megjelenés a filmvásznon. Paltrow nem tud színészkedni, hiába is erőltetik. Az akciófelvételek rengeteg CGI-t igényeltek, ám mégis színvonalas és minőségi munkát láthattunk.

10/6
- Én sosem dobtam hanyatt magamat az Ironman szériától, lehet, hogy ez is beleszól a pontozásomba. Tetszett, nem volt rossz, de annyira nem többször nézős kategória. Downey Jr.-ban pedig szerintem több van, mint amennyit itt láthattunk tőle.

Mellékhatások (Side effects - 2013)

Úgy tűnik, vonzom a beteg filmeket, és őszintén szólva, nem is bánom! Az Éjjeli féreghez hasonlóan a Mellékhatások c. alkotás is olyan filmélményt ad a kedves nézőnek, amivel voltaképp még nem igazán találkozott. Ha tíz évvel ezelőtt láttam volna hasonló kategóriájú múvit, szerintem azt mondtam volna, hogy nem éri meg az ember pénzét. Mivel a depressziót illetően tudtam saját tapasztalatokból is meríteni, így már a legelején képes voltam azonosulni Emily karakterével. A történet befejező csavara sejthető lett volna, de mégis annyira kihasználják a néző empátiáját, hogy szinte el is feledkezünk erről az alternatíváról, és meg vagyunk győződve arról, hogy amit látunk az ténylegesen valós. Rooney Marát eddig nem ismertem, bár van némi sejtésem, hogy Kate Mara testvére. Na, de Rooney előtt le a kalappal - hihetetlen alakítást nyújtott, de olyat, hogy úúúú... nagyon kemény volt, ahogyan színre vitte egy depresszióval küzdő lélekharcát, amiben megjegyzem, nem kevés igazság volt. A depresszió tényleg létező megbetegedés, ám ez a mű arra is rávilágít részben, hogy az ilyen mentális problémákat nem gyógyszerekkel (nyugtatók, antidepresszánsok) kéne kezelni, hiszen ebben az esetben nem szervi elváltozásról van szó, hanem a lélek megbetegedéséről. Jude Law még mindig ellenszenves. Soha nem szerettem őt, soha nem is fogom szerintem megszeretni, ám mivel a karaktert ráírták, szégyen is lett volna, ha nem tudja eljátszani. A film befejezése pedig nagyon-nagyon tetszett. Várható volt, hogy Emily megússza az egészet, és bár tudom, hogy rosszat tett, mégis szurkoltam neki végig. A pszichológus általi büntije pedig jogos volt - ilyen helyzetben én is ezt tettem volna, szóval az emberben vegyes érzelmeket kelt Emily tettei.

10/10 - Számomra maximális pontos film. Végig tartotta a feszültséget, képes volt realisztikus maradni amellett, hogy totál fiktív az egész. Állati jó film, többször nézős, már csak Channing Tatum miatt is. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: idone
2015. augusztus 12. 16:22 #13279
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Pompeji (2014)
Döbbenten állok azelőtt, hogy ezt a filmet szinte mindenki lehúzza, pedig nagyon is jó film... vagy az érzékenyeknek inkább úgy fogalmazok, hogy vannak ennél gázosabb alkotások is. Sok részletével én sem értek egyet, például én magát a vulkánkitörést helyeztem volna inkább előtérbe a gladiátorküzdelmek helyett, de ez van. laugh.gif Az meg egyenesen abszurdum, hogy egyesek azért fikázzák, mert nem hiteles történelmileg... szórakoztatni szeretett volna a film, nem töviről-hegyire bemutatni az eseményeket. Bár tény és való, a copy lehetett volna kevesebb is.
Egyébként a látványvilág nagyszerű, a zenéje pedig egyszerűen csodálatos. Színészek közül egy-kettő olyan semmilyennek tűnt, egyébként meg voltam elégedve a gárdával. Szóval nálam 10/8
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, idone
2015. augusztus 12. 20:52 #13280
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Holnapolisz

Jesus... iszonyat jó film volt, bár Clooney-ért nem vagyok oda, még csak picit sem. Viszont ebben a filmben kimagaslóan jól teljesített. Maga a film egyedi, bár vannak részek, amiket, mintha át vettek volna néhány filmből. Érdekes volt, és egyszerűen nem tudtam abba hagyni a nézését. Teljesen megfogott, de viszont lehet egy hamar nem nézem újra.

10/9

Avengers - Age of Ultron

AKKORÁT CSALÓDTAM... az első részét iszonyat sokszor láttam már, és azt nem tudom megunni. Viszont ezt a részét... imádtam, nem arról van szó. De néhol akkor baromságok vannak benne, és olyan szinten unalmas volt számomra... lehet azért, mert mozisan néztem, és ha kijön jobb minőségben, akkor megnézem úgy is (bár lehet a DVD hamarabb meglesz...). Egyrészt vártam, hogy Natasha mikor jön végre össze Bruce-szal, mert a drága fanatikusok elhintették, hogy 'Brutasha...'... Pietro (na az ő története vicces volt, mert lement a filmből majdnem másfél óra, mikor felkiáltottam 'bmeg, tudom már ki az a Pietro és Vanda'... azt hittem barátnőm lefordul a kanapéről a röhögéstől _nevet.gif ) halála teljesen felesleges volt, és hogy őszinte legyek egyszerűbb lett volna, ha megfogja Hawkeye-t és a gyereket, és arrébb löki őket... na meghát Ultronnak a hangja... azt hittem nevető görcsben török ki rajta... az angol szinkronja sokkal rémisztőbb, és jobb volt, mint a magyar...
Egy szó mint száz, kicsit több izgalmat vártam (barátom nem is értette, miért úgy kezdődik a film, ahogy... erre beköhögtem neki, hogy 'megnéztük a SHIELD ügynökeit, és a második évad 19. része után ezt kell megnézni, és megtudod miért így kezdődik...' megrökönyödésében felcsattant, hogy de ő azt nem látta... mikor közöltem vele, hogy márpediglen együtt néztük, azt hittem megöl a szemeivel xD...), és kicsit több humorra is számítottam. Tudom, hogy akció film, de az első részét is szinte végig röhögtem... ettől függetlenül imádtam blush.gif

10/9

A Hangya

Na ez sokkal inkább tetszett. Iszonyatosan mozis volt, amit láttam, viszont így is átjött minden. Fantasztikus volt, és ezt is szinte végig röhögtem (csata jelenetek, blödségek, amiket egyszerűen nem lehetett nem kihagyni...). Izgalmas volt, rengeteg humorral, és kimondottan szórakoztató. Paul Rudd iszonyat jól megformálta Scott-ot, és az ő lényének köszönhetően kedveltem meg nagyon a karaktert (pedig eleinte irtoztam a filmtől...)

10/10 (a Thomas a gőzmozdonyos jelent mindent megért xD)

Next - A holnap a múlté

Nagyon kicsi voltam, amikor újra láttam, és akárhányszor adták a tv-ben megígértem, hogy megnézem, aztán sosem jutottam ki addig... de most sikerült megnéznem (mire elkezdték a tv-ben, én már a stáblistán is túl voltam xD). Még mindig nagyon jó film, kicsit emlékeztetett a Képletre, viszont függetlenül attól, egy teljesen jó film. Néhol lehetett volna izgisebb, de ez így jó, ahogy van laugh.gif

10/8

Agymanók

Annyira irtó cuki rajzfilm volt blush.gif Egyedi ötlet, egyedien kivitelezve. Már nagyon vártam, mert a bemutatóját is imádtam. Mindjuk az, hogy csak 5 érzelem kapott szerepet, elég érdekes volt... viszont tetszett, mert valamilyen szinten kicsit oktató jellegű is, és mellé még aranyos is. Igazából sokat nem tudok mondani róla, de az utolsó 10-15 percet végig sírtam blush.gif

10/10 ♥

Harry Potter - és a Főnix Rendje; és a Félvér Herceg

Annyira rossz, hogy olvasom a könyvet, közben megnézem a filmet, és rengeteg fontos dolgot kihagynak a filmekből. Persze nem lenne egyszerű bele rakni 3 órába sem a könyvet, de kicsit figyelhettek volna... (persze a kb. 200 oldalas Hobbitból trilógiát csináltak bolond.gif ). A filmek arra jók, hogy egy látványt adjanak az embernek. Aki olvasta a könyvet annak kisebb csalódás a film sorozat...

10/7-8 (kicsit csalódott vagyok, hogy tényleg a fontos dolgokat hagyták ki...)

Extinction

Annyira új szerintem ez a film, hogy még magyar címe sincs. Őszintén szólva csalódtam az IMDb-ben. Ezt a filmet 5,9-re pontozták. Mindenkinek más az ízlése tény, de ez akkor sem ér ennyit. Se eleje, se vége. Meg sem tudja az ember, mi történt pontosan. Az elején azt hittem, hogy 'fú milyen izgi film, milyen jó lesz...' de nagyot csalódtam. Persze minden filmbe kell egy drámai rész, de... de ez már szánalmas volt... nekem nagyon nem tetszett: semmit nem tudtam meg a filmből, hogy hogy kerültek oda azok a lényeg, miért van konkrétan jégkorszak?!...

10/2...
6 felhasználónak tetszik: baisée, House Of Wax, Lady Suzy, SmileyZ, TheDanush, awwparadise
710 oldal 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!