Life After Beth (2014)
Ez hatalmas baromság csak kínomban nevettem rajta néha
Aubrey Plaza miatt akinek a karakterével azért volt némi gondom (nem kedvelem a ribiket) de aztán a többit olyan jól eljátszotta,hogy rajta muszáj volt nevetnem.

Zach-et kedveltem vagyis
Dane DeHaan-t akit már kedvelek egy ideje.Olyan kis semmilyen karakter volt,de Dane miatt elvoltam vele.
Anna Kendrick most is ugyanolyan volt mint mindig.Kihagyhatták volna belőle

A filmnek sok értelme nem volt nem veszít senki aki kihagyja.
10/4
Kincsvadászok (The Goonies,1985)
Már jó párszor láttam és minden egyes nézéssel egyre jobban imádom.Most csak azért írok róla,hogy megadjam neki a 10 pontot.

A kedvencem még mindig Malac,Mikey és Tuskó,de a többieket is nagyon kedvelem kivéve Stef-et

Aranyos film és jókat nevetek mindig rajta.Az idős hölgyet meg még mindig pasinak nézem.
10/10
Agymanók (Inside Out,2015)
Kétszer néztem meg sajnos csak itthon,de így is nagyon jó volt.

Teljesen belezúgtam ebbe a mesébe,nagyon megszerettem.A kedvencem Derű és Riley.Bánatot a legtöbb részében nem kedveltem,aztán a végére megbarátkoztam vele hiszen rá is szükség van.

Bevallom többször sikerült megkönnyeznem sőt sírni is rajta,mert eléggé beleéltem magam.Még tuti sokszor megnézem.Mellesleg Félelmen mindig jókat nevettem.

Bing Bongot is kedveltem.
10/10
Haszonélvezők (My Old Lady,2014)
Na ezt ne lássam még egyszer.Teljesen elrontotta a kedvemet és a pasi ráadásként még piás is volt.Bár
Maggie Smith-t nagyon kedvelem és
Kevin Kline-t is azért ez elég kevés volt.

Nem volt rossz bár kiszámítható volt,de a legtöbb film az,csak...felhúzott.
10/5
The Longest Ride (2015)
Imádom
Nicholas Sparks munkáit.A könyveit is és a belőlük készült filmeket is.Hatalmas rajongója vagyok már hosszú évek óta.

Ez a film is teljes mértékben elnyerte a tetszésemet mind a szereplők mind a történet.Mindennel megvoltam elégedve.
Britt Robertson és
Scott Eastwood jó páros voltak ahogyan
Jack Huston és
Oona Chaplin is.

Hol szomorú és megható volt,hol romantikus,benne volt minden ami csak kellett.

De azért hozzátenném ezt a bika megülést nagyon nagy baromságnak tartom.

Viszont egy ilyen kis buliba szívesen elmennék egyszer mint amilyen a film elején is van.
10/10
Férfiak, nők és gyerekek (Men, Women & Children,2014)
Na ennek még a címét sem tudtam olyan rossz volt.30 percet néztem belőle a többit átpörgettem.Nem akarok rá sok szót pazarolni a lényeg,hogy egyetlen dolgot sem tudnék mondani ami tetszett volna benne.Se egy történet szálat se egy színészt.
10/0
A nagyon nagy ő (Shallow Hall,2001)
TV-ben többször láttam belőle jeleneteket de sosem éreztem rá késztetést hogy megnézzem,most azonban mikor játszották úgy voltam vele miért ne és megnéztem a húgommal.Kifejezetten tetszett és volt értelme is - ne a külsőségeket nézd hanem azt mi van a másik emberben.Mindenkinek így kéne tennie.
Gwyneth Paltrow-t kedvelem ez itt sem volt másképp,nagyon jó Rosemary volt.
Jack Black-et is kedveltem viszont az ő legjobb barátját ki nem állhattam.Kiszámítható film,de jó.

Amúgy szegény csajon sokat nevettem.
10/10