Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 07. 15:33 #13181
- törölt felhasználó -    
Amerikai história X / American History X (1998)
Rengetegszer futottam bele ennek a filmnek a címébe az utóbbi évek során, de valahogy soha nem keltette fel az érdeklődésemet, csak mostanában. Edward Norton egy ideje már a kedvenc színészeim táborát erősíti, így ebből és egy filmes kihívásból kiindulva adtam neki egy esélyt. Egyáltalán nem azt kaptam, amire számítottam. Sokkoló volt, megrázó, (sajnos) igaz és rendkívül tanulságos. Legalább egyszer mindenkinek meg kéne néznie. A film vége után csak ültem és bámultam magam elé, ami nálam nagyon jót jelent.
10/10
http://data3.whicdn.com/images/60881660/large.jpg
4 felhasználónak tetszik: Nina 10, Kazuo, Lady Suzy, menthol
2015. július 07. 22:34 #13182
Lady Suzy
Lady Suzy
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
En kongelig affære / A Royal Affair / Egy veszedelmes viszony (2012)
Két hetembe tellett, mire egyáltalán hajlandó voltam szóba hozni bárkinek is ezt a filmet. Őszinte leszek, Dánia történelméről igen keveset tudok, iskolában csak nagyon érintőlegesen került szóba, magamtól pedig soha nem jutott volna eszembe, hogy annyi ország közül pont Dánia történelmébe ássam bele magam, ezáltal maga a történet és a végkifejlet is ismeretlen volt számomra. Már az előzetes után is éreztem, hogy ennek valami borzasztóan tragikus befejezése lesz, hát igazam is lett. Az utolsó 15 percet úgy istenesen végigbőgtem. Megrázó és szerintem egy bizonyos ponton felkavaró is. Emellett pedig tele van színészi alakításokkal, azt se tudtam kire kéne leginkább felkapnom a fejemet. Alicia Vikander korosztálya egyik legtehetségesebb színésznője, és számomra teljesen érthetetlen, hogy miért nincs még mindig felkapva. A hozzá hasonlókat kéne az emberek arcába tolni, mert ő legalább képes is valamit felmutatni. Mads Mikkelsen minden egyes filmjével képes meglepni, bármennyire is hozzá vagyok már szokva a tehetségéhez, mindig képes rátenni egy lapáttal. Neki is kijárna már valami komolyabb elismerés. Mikkel Boe Følsgaard neve a másik két főszereplővel ellentétben egészen eddig nem mondott semmit, itt viszont olyan alakítást nyújtott, hogy egy életre megjegyeztem. Le a kalappal előtte.
10/10

Jagten / The Hunt / A vadászat (2012)
Ez a film is elég megrázó volt, bár teljesen más szemszögből, mint a Royal Affair. A végletekig elmegy, és pillanatok alatt képes felforgatni az ember lelkivilágát. Elgondolkodtató, hogy olyan világban élünk, ahol mindenki az előítéleteire alapoz ahelyett, hogy megpróbálnánk ésszerűen gondolkodni. Remek példája annak, hogy mennyire - elnézést, de muszáj ezzel a szóval élnem - buta az emberiség, és ezzel együtt mennyire rosszindulatú.
Mads Mikkelsen játékát fentebb már ecseteltem, nem mennék bele ennél jobban, mert akkor még reggel is itt ülök, de ha ez egyáltalán lehetséges, itt még jobb alakítást nyújt, mint a Royal Affairben.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Nina 10, tya04
2015. július 09. 11:18 #13183
Kamcsatka
Kamcsatka
visszatérő vendég
Hozzászólás: 159
Csatolások: 0
Azonosító: 207096
Idézet (Cynthia @ 2011.02.26. 17:12)
Folytatás innen smileeee.gif

Interstellar
Ennyire még nem izgultam filmen, egyszerűen tökéletes! Annyira durva volt néhány (pl. egy bizonyos dokkolós) jelenet, h az izgalomtól alig kaptam levegőt. ohmy.gif
10/10 ❤❤
2 felhasználónak tetszik: Beyla, CandUs
2015. július 10. 13:15 #13184
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Life After Beth (2014)

Ez hatalmas baromság csak kínomban nevettem rajta néha Aubrey Plaza miatt akinek a karakterével azért volt némi gondom (nem kedvelem a ribiket) de aztán a többit olyan jól eljátszotta,hogy rajta muszáj volt nevetnem. rohog.gif Zach-et kedveltem vagyis Dane DeHaan-t akit már kedvelek egy ideje.Olyan kis semmilyen karakter volt,de Dane miatt elvoltam vele.Anna Kendrick most is ugyanolyan volt mint mindig.Kihagyhatták volna belőle blush.gif A filmnek sok értelme nem volt nem veszít senki aki kihagyja. blush.gif

10/4

Kincsvadászok (The Goonies,1985)

Már jó párszor láttam és minden egyes nézéssel egyre jobban imádom.Most csak azért írok róla,hogy megadjam neki a 10 pontot. meghajolo.gif A kedvencem még mindig Malac,Mikey és Tuskó,de a többieket is nagyon kedvelem kivéve Stef-et blush.gif Aranyos film és jókat nevetek mindig rajta.Az idős hölgyet meg még mindig pasinak nézem. _nevet.gif

10/10

Agymanók (Inside Out,2015)

Kétszer néztem meg sajnos csak itthon,de így is nagyon jó volt. meghajolo.gif Teljesen belezúgtam ebbe a mesébe,nagyon megszerettem.A kedvencem Derű és Riley.Bánatot a legtöbb részében nem kedveltem,aztán a végére megbarátkoztam vele hiszen rá is szükség van. blush.gif Bevallom többször sikerült megkönnyeznem sőt sírni is rajta,mert eléggé beleéltem magam.Még tuti sokszor megnézem.Mellesleg Félelmen mindig jókat nevettem. rohog.gif Bing Bongot is kedveltem. laugh.gif

10/10

Haszonélvezők (My Old Lady,2014)

Na ezt ne lássam még egyszer.Teljesen elrontotta a kedvemet és a pasi ráadásként még piás is volt.Bár Maggie Smith-t nagyon kedvelem és Kevin Kline-t is azért ez elég kevés volt. blush.gif Nem volt rossz bár kiszámítható volt,de a legtöbb film az,csak...felhúzott. blush.gif

10/5

The Longest Ride (2015)

Imádom Nicholas Sparks munkáit.A könyveit is és a belőlük készült filmeket is.Hatalmas rajongója vagyok már hosszú évek óta. heart.gif Ez a film is teljes mértékben elnyerte a tetszésemet mind a szereplők mind a történet.Mindennel megvoltam elégedve. meghajolo.gif Britt Robertson és Scott Eastwood jó páros voltak ahogyan Jack Huston és Oona Chaplin is. smileeee.gif Hol szomorú és megható volt,hol romantikus,benne volt minden ami csak kellett. meghajolo.gif De azért hozzátenném ezt a bika megülést nagyon nagy baromságnak tartom. rohog.gif Viszont egy ilyen kis buliba szívesen elmennék egyszer mint amilyen a film elején is van. laugh.gif

10/10

Férfiak, nők és gyerekek (Men, Women & Children,2014)

Na ennek még a címét sem tudtam olyan rossz volt.30 percet néztem belőle a többit átpörgettem.Nem akarok rá sok szót pazarolni a lényeg,hogy egyetlen dolgot sem tudnék mondani ami tetszett volna benne.Se egy történet szálat se egy színészt.

10/0

A nagyon nagy ő (Shallow Hall,2001)

TV-ben többször láttam belőle jeleneteket de sosem éreztem rá késztetést hogy megnézzem,most azonban mikor játszották úgy voltam vele miért ne és megnéztem a húgommal.Kifejezetten tetszett és volt értelme is - ne a külsőségeket nézd hanem azt mi van a másik emberben.Mindenkinek így kéne tennie.Gwyneth Paltrow-t kedvelem ez itt sem volt másképp,nagyon jó Rosemary volt.Jack Black-et is kedveltem viszont az ő legjobb barátját ki nem állhattam.Kiszámítható film,de jó. meghajolo.gif Amúgy szegény csajon sokat nevettem. _nevet.gif

10/10

4 felhasználónak tetszik: blackcoffee, House Of Wax, baisée, idone
2015. július 10. 14:48 #13185
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Kincsvadászok * The Goonies (1985)
Számomra három nagyon kedves és fontos ember nagy kedvence ez a film, szóval ideje volt bepótoljam a hiányosságomat és megnézzem. Igazából nagyon tetszett, nagyon aranyos film, fiús, de aranyos. Végig lekötött, tetszettek a párbeszédek, a karakterek (személyes kedvencem Brand lett, Josh Brolin karaktere) de Tuskót, Malacot és Mikeyt is nagyon megkedveltem. A lány szereplőkkel volt gondom, főleg Stef-el, Andy még éppen elment. Egyedül bennem egy kérdés maradt: Lajhár. Valahogy őt nem értettem a sztoriba, de ettől eltekintve nagyon tetszett minden benne.
10*10

A Hetedik Fiú * The Seventh Son (2013)
Nagyon tetszett, látványos és izgalmas volt. Jeff Bridges szörnyen unszimpatikus nekem, sosem fogom megkedvelni, de itt még egészen tűrhető volt. Ben Barnes-en viszont meglepődtem, nem csak nem ismertem fel elsőre, de nagyon ügyesen is játszott, itt tetszett eddig a legjobban. Julianne Moore karaktere is tetszett, tetszettek a ruhák meg ahogy átváltoztak a nők sárkányokká.
Érdemes volt megnézni.

9*10

Hamupipőke * Cinderella (2015)
Igazából bájos kis mese lett, tudom, hogy film, de valahogy végig a mese szó villogott a fejemben. Viszont tényleg jól megcsinálták, jó kikapcsolódás volt végig nézni. Lily James ügyes volt, bár néha voltak gondjaim a játékával, ez vonatkozik Richard Madden-re is, de azért jók voltak együtt. Az egereket illetve Helena Bonham Carter-t imádtam nagyon. Na meg azt az elképesztően csodaszép kék ruhát. Jó feldolgozás lett, tetszett.
8*10

Keményítőkúra * Get Hard (2015)
Meglepő de nagyon jót szórakoztam rajta. Will Ferrell számomra végtelen bosszantó és idegesítő figura, ettől eltekintve vannak filmjei amit kedvelek, ez is az volt, bár az ő karaktere sokszor nagyon primitívvé és alpárivá tette a filmet. Kevin Hart-ot nagyon nem kedveltem korábban, de most már egyre inkább megkedvelem, tetszett a karaktere, nagyon sokat nevettem rajta a filmben. Aki még elképesztően rémes volt az Alison Brie volt, enyhén szánalmas volt maga is meg a karaktere is. Voltak jelenetek amik nem kellettek volna bele de szerintem jó kis vígjáték lett.
8*10

Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka * Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)
Az első részt nagyon szeretem, a másodikat már kevésbé és ez a kettő között van. Jókat mosolyogtam rajta, de szerintem ez a téma már egy kicsit kifulladt. Ben Stiller és Owen Wilson mellett Dan Stevens-t bírtam nagyon, őt az utóbbi időben nagyon megkedveltem. Hugh Jackman-en meg hatalmasat nevettem, az ő jelenetén tudtam őszintén nevetni a film alatt.
Jó volt, de remélem, hogy ez lesz az utolsó rész mert fölösleges lenne ebből még egyet kihozni.

7*10

Hogyan írjunk szerelmet * The Rewrite (2014)

Kellemes kis film volt, anno a moziban az előzetese nem tetszett, de mindenképpen akartam neki adni egy esélyt. Nem nagy eresztés, de szerintem megéri megnézni. Imádom Hugh Grant-et, egyszerűen természetesen árad belőle valami vonzóság és humor, hihetetlen párosítás, az ember nézi és akaratlanul is elneveti magát egy-egy gesztusán. Jó színésznek tartom, és az biztos, hogy nélküle a film nem tetszett volna ennyire.
7*10

Működik a kémia * Better Living Through Chemistry (2013)
Hát, nagyon nem erre számítottam, szóval valahol csalódás volt, de mégis tetszett. Csak voltak benne dolgok amiket máshogy kellett volna megközelíteni. Sam Rockwell-t nagyon bírtam mint mindig, lökött a csávó de jól áll neki. Olivia Wilde nem éppen a kedvencem, de testhezálló volt neki ez a karakter. Michelle Monaghan-en lepődtem meg nagyon, mert őt kedvelem de itt szörnyen unszimpatikus volt.
Jókat mosolyogtam de nekem egyszer nézősre sikeredett.

6*10

Racing Hearts (2015)
Aranyos kis film volt, lassú, de lekötött, jó volt nézni. Viszont azt be kell valljam, hogyha nem Jamie Dornan ( wub.gif ) lett volaa a főszereplő akkor biztos nem tetszett volna ennyire. Azt a pasast annyira jó nézni, hihetetlen vonzereje van. Szóval miatta nagyon megérte.
5*10
5 felhasználónak tetszik: blackcoffee, SmileyZ, An_d_a, Alexis_0504, idone
2015. július 10. 15:46 #13186
- törölt felhasználó -    
Lolita (1997)
Hát a film hangulata teljesen magába kerített és fojtogatott, a negatív érzések miatt amiket okozott, nem tudom azt mondani, hogy jó film volt, pedig az volt mert életszerűen átadta az egész helyzetet.
Jeremy Irons karaktere, egyszerűen összerpantotta, Lolita életét ami jóformán el sem tudott kezdődni.
Sajátos ábrázolása a gyerek és pedofil, közötti kapcsolatnak ami szerintem esetenként meg is felel a valóságnak. Ilyen is van.

Inkább nem pontoznám.
3 felhasználónak tetszik: blackcoffee, habibi, Nina 10
2015. július 10. 21:42 #13187
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Nagyon ritkán nézek mostanában filmet. Talán az a magyarázat erre, hogy olvasni és elképzelni jobban szeretem a történeteket mostanában, mint nézni. De rávettem magam, hogy kissé ,,normális" tinédzser programot is becserkésszek a napomba.

Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (2014)
Meg kell mondanom ,hogyha nincs a rajzszakkör, ahol megnézem , akkor még egyetlen részét se láttam volna az Éhezők Viadalának. Egyszerű okai vannak: Nem szerettem nagyon az olyan dolgokat, amiket a nép istenít. Nem tetszett a felhajtás, ami a film körül volt. Most meg úgy döntöttem, hogy megnézem a 3.részét is.
De a témára visszatérve: Elég érdekes, hogy már itt annyi harccal nem találkozunk, mint az első kettőbe. Itt emberek lázadnak,és konkrétan már egy egész más téma lesz az egész történetből. Nem volt rossz rész, viszont nem volt annyira eseménydús. Szerintem az utolsó részhez raknak össze mindent. Hiányzott Peeta ebből a részből, nem igazán sok szerepet kapott most ugye bár. Nem tudom miért, de ha állat szerepel egy filmben, könyvben nekem azonnal az lesz a kedvenc szereplőm. Most is a cica volt. biggrin.gif Amúgy elismerem, hogy Jenniferért nem véletlenül vannak oda a színészi világba, tényleg jól tud alakítani. Azon is gondolkoztam ,hogy hogy tudja ennyire merően elváltoztatni az arcát.
10/10
3 felhasználónak tetszik: Nina 10, Beyla, Dorina1024
2015. július 10. 23:31 #13188
Alexis_0504
Alexis_0504
2015 with Eszti ♥

StátuszA bűn az nem lesz könnyebb, hiába hull a könnyed.
Hozzászólás: 3617
Csatolások: 845
Azonosító: 133339
Magic Mike XXL (2015)

Jajj, tudtam én,hogy jó lesz ez de nem gondoltam volna,hogy ennyire!! biggrin.gif biggrin.gif Az első rész nem túlzottan nyerte el a tetszésemet akkor csak Matt Bomer miatt néztem meg.
Ez a rész viszont szerintem sokkal jobbra sikeredett. A táncokat, zenéket imádtam. Tetszett,hogy itt azok a szereplők akikről az első részben nem sok mindent tudtunk meg, itt végre előtérbe kerültek. Megismertük a személyiségüket, és ezt a táncba is belevitték ami szerintem nagyon jó húzás volt. Mellesleg, nagyon vicces volt. Néhány résznél sírva röhögtem. (Backstreet Boys) rohog.gif
Szóval összességében jó kis film ez, persze nem akar több lenni annál ami. Matt Bomer még mindig a legjobb heart.gif (Heaven wub2.gif) de Joe és Channing is nagyot alakít benne! laugh.gif

10/10 Nekem tetszett smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, idone, habibi
2015. július 11. 12:05 #13189
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Jurassic World (2015)
Hétfõn végre sikerült elmennem rá, így végre moziban is megcsodálhattam egy Steven Spielberg filmet. Csodálatos lett, a rendezés, az effektek és a történek, a szereplõk... Minden elnyerte a tetszésemet, így nem is fognám hosszúra.
Értékelés: 10/10

S.O.S. Szerelem:
Nem emlékszem, hogy értékeltem volna, mindenesetre most megteszem.
Még az elején kiderül, hogy a film készítõi többszörösen is megbuktak földrajzból, úgyanis már az elsõ perc arról szól, hogy szerelmesek kocsikáznak egy városban, ahol az Eiffel torony mellett helyezkedik el a Gellért-fürdõ és a Budai vár is. De természetesen még a Megváltó Krisztus szobra is feltûnik, ami eredetileg Rio De Janerio-ban található. Ennyit errõl.
A kivitelezésrõl és a "színészekrõl" még nem is beszéltem akkor. Olyan mintha egy amerikai film kiparodizálását nézné az ember. Egyedül Fenyõ Iván jeleneteit tudtam élvezni, úgyanis a karaktere annyira szánalmas volt, hogy az már szinte nevetséges. (De mit várna az ember egy magyar Sas Tamás filmtõl?)
Értékelés:10/1
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax
2015. július 11. 18:12 #13190
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Minyonok
Oké! Én szeretem a meséket. DE! Ha engem még egyszer berángatnak a moziba, hogy ezeket Gru meséket megnézzem én megfojtom. Oké, voltak benne vicces részek, Bob cuki volt, de én végig untam magam. Inkább a kinti plafontól-padlóig érő Tűzpróbás plakát foglalt le wub2.gif a grafikája nem volt rossz. Igazából már azt sem tudom, hogy miről szólt. Sőt! A Gru részeket sem láttam...
inkább nem pontoznám
1 felhasználónak tetszik: rammievengeance
2015. július 11. 22:14 #13191
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dorina1024 @ 2015.07.11. 18:12)
Minyonok
Oké! Én szeretem a meséket. DE! Ha engem még egyszer berángatnak a moziba, hogy ezeket Gru meséket megnézzem én megfojtom. Oké, voltak benne vicces részek, Bob cuki volt, de én végig untam magam. Inkább a kinti plafontól-padlóig érő Tűzpróbás plakát foglalt le wub2.gif a grafikája nem volt rossz. Igazából már azt sem tudom, hogy miről szólt. Sőt! A Gru részeket sem láttam...
inkább nem pontoznám

Cserebere szerencse
Imádom ezt a filmet, Lindsay Lohan nagyon jól alakítja a szerepét. Félig romantikus félig vígjáték és ez a 2 műfaj az én kedvencem. smileeee.gif wink.gif
smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. július 11. 22:20 #13192
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Mad Max - Fury Road

Elég vegyes érzésekkel ültem le megnézni, mert olvastam róla jót és rosszat is. Az akciófilmeket sem szeretem, szóval csak az imádatom Tom Hardy iránt vitt rá. Meg apa, mert ő szereti az eredetiket. Az első perctől az utolsóig imádtam, számomra tökéletes lett. Nux karaktere az elején nem volt szimpatikus, de végülis megértettem hogy az elején miért viselkedik úgy és a végén megkönnyeztem (jó, amúgy nagyon bőgtem) a cselekedetét. Charlize karaktere nagyon tetszett, plusz szerintem nagyon szép volt benne (ez lehet fura, mert néha tök retkes volt, na mindegy xd) Tom pedig hozta az elvártat, bár szerintem mindenkinek Mel Gibson marad ezek után is Max, de Tom szerintem tökéletes volt, imádtam a hangját is a filmben, tudom alig beszélt, de imádom hogy minden filmjében más hangon szólal meg. laugh.gif Amúgy a feleségek is szimpik voltak, egyedül Cheedo az aki annyira nem (de megértettem, hogy azért akart visszamenni Joehoz, mert még szűz volt, így nem tudta mik történhetnek ott vele), amúgy Capablet bírtam a legjobban. smileeee.gif Az akciójelenetek pedig rohadt jók voltak, de egy ideig maradok az akciómentes filmeknél. rohog.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. július 12. 13:09 #13193
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Insidious Chapter 3

Ez már a 3. rész -igaz előzményfilm-, viszont még mindig nem fáradt meg a sorozat. Én legalábbis végigparáztam a filmet, köszönhetően a fantasztikusan creepy arcoknak és az idegtépő zenének. A sztori nem annyira újdonság, mégis ugyanúgy beszippantott, mint az első két rész. Érdemes megnézni ezt is azoknak, akik bírták az Insidious-filmeket.
https://31.media.tumblr.com/88348e9c376c1d65d460a0d8bcf17823/tumblr_npiezsSDIQ1rkem6ho1_540.gif

10/8
2 felhasználónak tetszik: Bessie, benyaw93
2015. július 12. 15:33 #13194
- törölt felhasználó -    
Spy / A kém (2015)
Már azóta kíváncsi voltam rá, amióta először hallottam róla. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert hihetetlen jó volt. Nekem nagyon tetszett az elejétől a végéig. Nagyon jó és humoros kis történet, én nagyon sokat nevettem rajta. Melissa McCarthy nagyot alakított az biztos, tehetséges színésznő. A többi szereplő is remekül játszotta a szerepét. Örültem neki, hogy egy jelenet erejéig Carlos Ponce is feltűnt benne. biggrin.gif Az is jó volt, hogy Magyarországon is játszódott egy része, örültem neki. Szerintem nagyon jó kis film, én bátran ajánlom mindenkinek. smileeee.gif rohog.gif
10/10

http://www.kepfeltoltes.hu/150712/487341924anigif_www.kepfeltoltes.hu_.gif
5 felhasználónak tetszik: baisée, An_d_a, SmileyZ, House Of Wax, idone
2015. július 13. 17:06 #13195
- törölt felhasználó -    
Holnapután
Imádom a filmet, bár amikor először láttam szétizgultam az agyam rajta.

10/10

https://41.media.tumblr.com/tumblr_lyt9feoLOK1qff7wvo1_500.jpg
4 felhasználónak tetszik: Nina 10, Dorina1024, SmileyZ, House Of Wax
2015. július 13. 21:36 #13196
Domipetra
Domipetra
visszatérő vendég

StátuszGîl síla na lû govaded.
Hozzászólás: 198
Csatolások: 0
Azonosító: 243796
Magic Mike XXL wub.gif wub.gif thumbsup.gif meghajolo.gif

http://mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/06/HmjwwvC-1435454023.gif

http://media4.popsugar-assets.com/files/2015/02/04/816/n/1922398/439a0cf6_edit_img_cover_file_14344989_1423074194_XXL79oGZrK.xxxlarge/i/Magic-Mike-XXL-GIFs.gif áldom ezeket a férfiakat amiért ilyen szexisek rolleyes.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, idone
2015. július 13. 23:40 #13197
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Borotvaélen (Man on a Ledge - 2012)

Ez egy nagyon kellemes akció thriller, hogy őszinte legyek. Ma este nem sokra vágytam hulla fáradtan, csak valami ilyesmi alkotásra. Nem egy hatalmas költségvetésű film, nem törnek zúznak benne annyit, amennyit manapság egy hasonló kaliberűben látni lehet, viszont még így is képesek voltak lekötni a néző figyelmét. Elizabeth Banks alakítása lenyűgöző volt - baróra tetszett az alakítása, sőt meglehetősen pozitívan csalódtam benne. Noha tudatában voltam már eddig is annak, hogy csodás színésznő, köszönhetően az Éhezők viadala filmszériának, ám most először volt hozzá szerencsém úgy, hogy más karakter bőrébe bújt. Ezzel ellentétben a sztori legfőbb szereplőjével nem voltam megelégedve. Sam Worthington pocsékul alakított. A végére persze összeállt a kép, hogy mit miért tett, de mégis képtelen voltam azonosulni vele, hiszen nem adta át karaktere szenvedését. A Flashpoint sorozatot részben emiatt is szeretem nagyon - minden egyes epizódjának érzelmi töltete van, amelynek keretében az éppen pl. a leugrani kívánó személyről olyan képet festenek, ami megszorongatja az ember lelkét, úgymond megsajnálja. Erre lehetett volna építeni, hogy még nagyobbat csattanjon, de Nick csak volt és kész. Biztosan voltak érzései, ám Sam arcán max csak az idegességet és a feszengést lehetett felfedezni, semmi mást. Angie rohadtul antipatikus volt, hiába is játszott a jófiúk oldalán. Belőle is ki lehetett volna hozni sokkal többet, de az írók mégis csak kreol Barbie-nak állították be. Titus Welliver állati volt, csak azt sajnáltam, hogy végül is korrupt volt, bár a karaktere egy igazi asshole volt, szóval kedveltem. rohog.gif Kyra Sedgwick pedig igazán szórakoztatóan hatott rám a riporternő szerepében. laugh.gif Az utolsó 30-40 perc egyébiránt akcióval teli, és akkortájt is tetőzik maga a történet. Vannak benne hibák és hülyeségek (mint minden akció filmben), pláne, hogy egy ilyen esetnél nem hagynák eddig elharapózni a dolgot és a SWAT-osok simán leszednék. Csak ugye, ha a csávót leszedik a párkányról, akkor vége a filmnek.

10/8 - Hmmm... tetszett, sőt kifejezetten jó volt kikapcsolódásnak. Először kétkedve vágtam neki, de végül nem bántam meg. laugh.gif
2015. július 14. 09:49 #13198
Rebíí97
Rebíí97
Hozzászólás: 696
Csatolások: 8
Azonosító: 155442
Csúcsformában 2. [éljen Chris Tucker! biggrin.gif biggrin.gif ]
2015. július 14. 10:14 #13199
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Minyonok (The Minions,2015)

Oké,bugyuta egy mese de olyan édesek ezek a minyonok,hogy bár teljesen más volt a mese mint vártam mégis tetszett és örülök,hogy moziban láttam,jókat nevettem rajta. laugh.gif Személyes kedvencem Bob volt,de imádtam Kevint is és Stuart is nagyon szimpatikus volt. laugh.gif Scarlett és Herb párosát is bírtam,viszont az emberek elcsúfítása még mindig nem jön be.Nekik is olyan nagy orrúk volt és az a szumós srác meg egy másik fekete hosszú hajú pasi is ahogy kinéztek...az túlzás volt.De a minyonok bőven kárpótoltak ezért. laugh.gif A Gru mesék jobban tetszettek,de ez is jó volt. meghajolo.gif

10/10
2015. július 14. 17:19 #13200
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
A Royal Affair / Egy veszedelmes viszony
Mivel már a film megnézése elõtt utánanéztem ennek a bizonyos dán történelemnek és sikerült egybõl megtudnom a történet befejeztét. Ám megnézve a filmet egészen más nézõpontból láttam az egészet, mint ahogyan csak összesûrítették a wikipédián. Hiába utáltam az elején annyira VII. Keresztény királyt, a film végére inkább szánalmat éreztem iránta, mindig mások irányították, befolyásolták és hiába nevezték királynak, alig uralkodhatott és hozhatta meg a saját döntéseit. Természetesen elmebetegsége remek ok volt, hogy kizárják, de miután mutatott egy kis javulást sem értékelték néha egész jó ötleteit és az egész udvar bolondnak nézte. Karoline királynõt pedig csodálom az erõsségéért. Évekig élt boldogtalan házasságban, türte a megcsalást, míg végre megtalálta valaki mellett a boldogságot. Aztán hirtelen elveszik a gyerekeit, soha nem láthatja ahogy felnõnek és egy idegen országba számûzik. Szerelmét lefejezik és mindent elveszít. Ez után a helyébe más nõ idegöszeomlást kapna, de õ bírja.
A vége elég megható volt, de én képtelen voltam sírni rajtam. Inkább csak dühös voltam.
10/9

The Guardians of the Galaxy / A Galaxis Õrzõi
Mivel anyukám a Jurassic World után szinte teljesen odavan Chris Pratt-ért, ezért muszáj volt keresnem neki egy filmet amiben szerepel. Így megakadt a szemem a Galaxis Õrzõin, amin már tavaly is megakadt a szemem, de sosem volt idõm megnézni. Örülök, hogy végre idõt szakítottam rá, imádtam. A színészek remekül teljesítettek, imádtam a folyamatos beszólásokat és úgy az egész sztorit is, egy percig sem unatkoztam. Alig várom már a folytatást, csak jöhetne gyorsabban.
10/10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, baisée, House Of Wax, Lady Suzy
710 oldal 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!