Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 15. 11:50 #13121
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Jurassic World (2015)
Imádtam, minden egyes percét, nagyon rendben volt, remekül összerakott film lett. Méltó folytatás, ezt el kell ismerni.
Chris Pratt ( wub.gif ) karaktere nagyon szimpatikus, szórakoztató volt, ő azt hiszem tökéletes választás volt erre a szerepre. Bryce Dallas Howard-dal viszont nagy gondjaim voltak, a karaktere számomra végtelen unszimpatikus volt, ahogy beszélt, a gondolkodása, nekem nagyon nem tetszett. A két kis srác (Nick Robinson, Ty Simpkins) ügyesen játszottak, ők nagyon szimpatikusak voltak.
Remekül megcsinálták az új génkezelt dinócskát, kellően ijesztő volt, engem a film alatt többször is kirázott a hideg, de a kellemes módon, az egész annyira élethű és látványos volt, tényleg mintha ott lettél volna te is a Parkban. Mikor az elején mutatták a már megnyílt Parkot, én, szégyen, nem szégyen, bekönnyeztem. Én a Jurassic Parkon filmen nőttem fel, sose láthattuk, ahogy Hammond terve megvalósul, pedig én a hibák ellenére, nagyon is drukkoltam neki,de most láthattuk és nekem ez nagyon megható volt, látni ahogy a Park megnyílik, tele emberrel, elképesztő és szívmelengető látvány volt a számomra. Viszont azt hiányoltam, hogy a Hammondnak állított szobrot nem is mutatták, csak nagyon messziről és kb. 1 másodpercig. Legalább a végére be kellett volna szúrni valahogy ha már emléket állítottak neki.
Nagyon tetszett még a Raptorok és Owen kapcsolata, az a tisztelet, a Raptor és az ember kapcsolata, egy teljesen úgy színt vitt a filmbe, nagyon tetszett ahogy ezt kitalálták. A végén meg a Raptor-TRex-Indominus Rex küzdelem nagyon látványos volt, és látni összefogni ezt a két fajt az új hibrid ellen, nagyon jót szórakoztam rajta.
Nagyon rendben van szerintem, remek sztori, jó kivitelezés, szép látványvilág, jó poénok, izgalmas jelenetek, tökéletes folytatás. Ennek ellenére én maradok az első résznél. Azért tetszett jobban az eredeti mert azon nőttem fel, kismilliószor láttam, kívülről tudom a szövegét. De ha nem lenne az eredeti akkor abszolút ez lenne a favorit.

100*10

Harcosok Klubja * Fight Club (1999)
Egyáltalán nem olyan volt mint amilyenre számítottam, ennek ellenére engem nagyon megvettek, zseniális film. A szövegek, a poénok, a színészek, nagyon rendben van. Fantasztikus alkotás, habár kissé (sőt, nagyon) elvont, lényegében az ember teljesen azonosulni tud valamelyik karakterrel (Tyler, Jack) ami manapság nagyon szokatlan. A végén is nagyon tetszett a fordulat mikor kiderült, hogy Tyler maga Jack, kicsit pislogtam mert nem számítottam erre, de nagyon tetszett. Brad Pitt ( wub.gif ) elképesztően jól játszott, talán az egyik legjobb alakítása, pedig rengeteg fantasztikus alakítást láttam már tőle, de megunhatatlan, remek színész. Edward Norton meg, róla fölösleges bármit is mondani, egy szó tökéletesen jellemzi a játékát: zseniális.
Jah, és ki ne hagyjam Jared Leto-t ( heart.gif ) akinek mondjuk nem sok szerep jutott, de annyira jó volt látni a kis platinaszőke fejét.
Aki szereti a nem szokványos, elvont filmeket, az imádni fogja.

10*10

Itthon, édes otthon * This Is Where I Leave You (2014)
Nem egy nagy eresztés sajnos, pedig remek a szereplőgárda, de nem kell tőle túl sokat várni. Kedves kis film, és egyszer nagyon jó volt megnézni, de semmi több.
5*10

Vadállatok * Savages (2012)
Emlékszem, anno mikor vetíteni kezdték a mozik, tele volt vele a TV, minden csatornán ezt a filmet harangozták. Akkor nem néztem meg, most belebotlottam és gondoltam miért is ne, de nagy hiba volt, a világ egyik legrosszabb filmje. A karakterek, szörnyen aljasak, gerinctelenek, az összes, egy normális karaktert nem találtam. Aaron Johnson-t kedvelem, jól is játszott, de a karaktere siralmas volt. Benicio Del Toro játéka is tetszett, őt is tehetségesnek tartom, de az ő karakterét inkább meg sem említem. Blake Lively karaktere meg, egy hatalmas K betűs volt, a két fiút egy percig nem értettem meg, hogy egy ilyen nagy pontpontpont miatt miért kockáztatják az életüket. Azt hittem legalább izgalmas lesz vagy valami, ehelyett mindenki össze-vissza rohangált, rinyált, hisztizett, semmi nem történt, ráadásul némelyik monológ annyira értelmetlen volt, hogy csak néztem, hogy ebből mi lesz. Borzalmas film, senkinek nem ajánlom.
0*10
6 felhasználónak tetszik: baisée, SmileyZ, duracell, awwparadise, Ayame.01, Narcoleptic Dreamer
2015. június 15. 12:27 #13122
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Blackhat (2015)

Chris Hemsworth miatt megérte megnézni,de nekem ez nem tetszett.Nem volt rossz,de jó sem.Semmi különleges,semmi újdonság nem volt benne,ami sokszor nem zavaró,de így nekem ez nem jött be. blush.gif Átlagos film. blush.gif

10/5

A pláza ásza (Paul Blart: Mall Cop,2009)

Kedvelem Kevin James-t és a filmjeit is,ezt már többször is láttam TV-ben,de mivel kíváncsi voltam a második részre gondoltam felfrissítem az emlékeim róla és megnézem újra.Bár elég bugyuta kis film,de én jókat mosolyogtam rajta,nekem tetszik. smileeee.gif

10/10

A pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2,2015)

Na ez viszont nekem csalódás volt.Annyira erőltetett volt az összes poén benne,hogy az már fájt.Egyetlenegyszer nevettem rajta,de akkor is már csak kínomban,az egyik hoteles jelenetnél mikor a két ellenséges csapat elkezd futni egymás felé. Nem ezt vártam,számomra ezt nagyon elszúrták. blush.gif Amikor Paul meg Vincent ott "veszekedtek" egymással hát az rohadt szánalmas volt..Viszont hogy egy jó pontot is mondjak - David Henrie-nek örültem. blush.gif

10/4

Egek ura (Up in the Air,2009)

Értettem én a lényegét,de olyan régóta kíváncsi voltam rá (mióta megjelent) és én csalódtam benne.Teljesen más filmre számítottam.Talán ezért is kellene esetleg rászoknom,hogy elolvasom a filmtartalmat amit még mindig nem szokásom. rolleyes.gif Nem volt ez rossz,ez is átlagos volt,plusz a pasi munkáját egyáltalán nem értettem meg.Mi az hogy munkaerő leépítő?Komolyan ez egy külön foglalkozás,ne nevettessenek már...George Clooney sármos pasi beismerem,de sosem értettem miért is vannak tőle ennyire elájulva,bár kedveltem itt,csak gondoltam azért ezt megemlítem. blush.gif Vera Farmiga-t mindig is kedveltem,ez most sem volt másképp,bár a végén meglepődtem azon ami kiderült a karakteréről. blush.gif Anna Kendrick meg...mikor anno megtudtam,hogy hány díjra jelölték emiatt (többek között Oscarra) azt hittem valami fergeteges alakítást nyújtott,de ez...mérhetetlenül irritáló volt.Az egyik hisztije közben úgy volt felkötöm magam...borzalmas volt a karaktere...vagy ő maga...

10/6

Ezt már pontoztam anno,de félig láttam a Macskajajt is a TV-ben.Nem való mindenkinek,megvan a saját stílusa a filmnek és szerintem sokan utálják,de személy szerint én imádom. laugh.gif Nekem ez 10/10 laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, awwparadise, Szandi0820, iannina, MissAjsa.
2015. június 15. 17:57 #13123
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Avengers: Age of Ulton / Bosszúállók: Ultron kora
Már egy két hete, hogy megnéztem a mozikban, azonban azóta egyetlen filmet sem volt idõm megnézni, szóval ez utolsónak tekinthetõ.
Igazából nagy reményekkel ültem be a moziba, megnézni a filmet, de a végeredmény engem is meglepett. Sokkal jobb lett, mint amire számítottam. A film tele volt izgalommal, a több mint két órás film alatt egyszer sem unatkoztam [habár a popcornom a felénél elfogyott]. Megvoltak a szokásos poénok is, amiken az ember jókat nevethetett [köszi, Tony Stark!].
Az egyetlen baj, hogy a harmadik részének elsõ fele csak 2018-ban érkezik... Mi lesz velem addig?
Értékelés: 10/10* [annyira imádom *-*]
4 felhasználónak tetszik: baisée, habibi, House Of Wax, iannina
2015. június 15. 18:28 #13124
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15253
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
The giver/Az emlékek őre (2014)
http://www.onlywayisgay.com/wp-content/uploads/2014/06/tumblr_n6ovgj1RVH1qa9vqgo2_500.gif
Steríntem ez egy fantasztikus film.Minden percét élveztem és nagyon tetszik maga a történet.Tiszteletem az írónak. meghajolo.gif A szereplők egytől egyik tehetségesek és a főszereplő (Brenton Thwaites ) szeríntem retentően helyes. blush.gif A fimben szerepel Taylor Swift is bár nincsen sok szerepe benne, előszőr amikor láttam akkor néztem is egy nagyot, hogy az ő-e?De aztám utánna néztem és igen.A film elején még amikor szürke volt az egész azt hittem ilyen is lesz és ez cseppet mondjuk úgy elkeserített de nem a film színes volt csak a törénet miatt fekete az elején.Egyszóval ajánlom mindenkinek nekem ugyanis nagyon tetszik.EGyík legújabb kedvenc filmem lett. smileeee.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: MissAjsa., awwparadise, Angel, Beyla
2015. június 15. 18:48 #13125
- törölt felhasználó -    
Clueless / Spinédzserek (1995)
Tudom, nem a legnagyobb és legjobb film, de imádom, minden egyes pillanatát. Cher karaktere hatalmas, és jó volt visszatekinteni a 90-es évekre. A viccek egytől egyig szuperek, és a szereplőgárda is fantasztikus laugh.gif Örök kedvenc heart.gif 10/10*
rohog.gif
https://38.media.tumblr.com/28699e6b6a5ced82054c59de21cd061a/tumblr_noxl5sKD1I1tjt9hmo5_250.gif
7 felhasználónak tetszik: duracell, House Of Wax, Jody, bitchina, SmileyZ, awwparadise, Ayame.01
2015. június 15. 21:36 #13126
- törölt felhasználó -    
The Intruders / Betolakodók (2015)

Meglepetések sorozata. Mirandát eddig nem igazán tudtam vígjátékon kívül más műfajban elképzelni, de ez a thriller az ő főszereplésével kifogástalan volt. Meglepően jó párosítást alkottak és hiteles alakítást nyújtottak Austinnal. Maga a sztori pedig először bár nem igazán indult be, de a cselekmény kibontakozásánál, illetve a végén már nagyon izgalmas volt. Meg volt a kellő őrület és érdekesség abban, ahogy minden szépen összeállít. Nekem nagyon tetszett! 10/10

Waiting For Forever / Örök várakozás (2010)

Ha nem láttál még furcsa szerelmi történetet akkor biztosíthatlak, hogy ez az volt a javából. A színészek nagyon szimpatikusak voltak és az alapsztori is aranyos volt. Tom karaktere volt a legérdekesebb, nem olyan volt, mint a többi filmbeli szerelméért küzdő srác, azt hiszem ez tette igazán nézhetővé az alkotást, illetve megkülönböztethetővé az ehhez hasonló filmektől. Laza időtöltésnek szerintem kellemes élmény. 8/10
2015. június 15. 23:15 #13127
- törölt felhasználó -    
Az Adlon hotel (2013)
Már tavaly óta terveztem ennek a minisorozatnak a megtekintését, de valahogy csak most került rá sor.Már bánom, hogy nem néztem meg hamarabb.A film jól visszaadta a 20. század hangulatát.A színészek pedig mind nagyon tehetségesek.
10/10
1 felhasználónak tetszik: Konvektor
2015. június 16. 20:46 #13128
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Totoro - A varázserdő titka (1988)

Nagyon tetszett, bájos animációs film. wub3.gif Hayao Miyazaki előtt le a kalappal, és tervben van a többi remekmű megnézése is. happy.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. június 17. 10:24 #13129
- törölt felhasználó -    
Before and After / A gyanú árnyéka (1996)

Na ez dráma volt a javából! Méghozzá nagyon hitelesen tálalt dráma. A film sztorija egy halálesetből indul, amely egy idilli család jövőjére nyomja rá a bélyegét. Szokványos történetnek tűnik, de a szereplők és a film felépítése tesznek róla, hogy egy percig ne unatkozhasson az ember. Annyira jól megszerkesztettek a párbeszédek, a gesztusok, a történet menete, hogy teljesen bele tudja élni magát az átlag néző és közben elgondolkoztatja, hogy ő vajon mit tenne, ha hasonló történne a családjában.
A szereplők zseniálisak voltak. A Ryan családot alakító Meryl Streep, Liam Neeson, Edward Furlong és Julia Weldon előtt le a kalappal. Az apa minden erejével küzd a fiáért és olyan fokú szeretetről tesz tanúbizonyságot, amit különösen a mai világban példaértékű látni. Tetszik, hogy a végén, mikor a fia kéri, hogy most azzal segítsen rajta, hogy tulajdonképpen ismerje el a bűnösségét, ő nemet mond és tartja magát az elveihez. Az anya, aki szintén szereti a fiát, de a férjével ellentétben hisz az igazság mindent elsöprő erejében. A fiú, akinek élete legnagyobb döntését kell meghoznia: vállalja a felelősséget és a rá váró büntetést vagy eltitkolja a valóságot és onnantól kezdve lelkiismeretfurdalással teli bizonytalan élet vár rá. És a család legkisebb tagja, Judith, aki addig egy idillikus családban nőtt fel és szereti ugyan a bátyját, de gyűlöli azért a sok rosszért, ami Jacob miatt történik a családjával.
Meryl és Ryan együtt is zseniálisak. Nem próbálták felülmúlni egymás játékát, nem éreztem rajtuk egy cseppnyi erőltetést, eltúlzott szereplést sem.
Számomra többször nézős alkotás lesz az tuti. 10/9

Taking Lives / Életeken át (2004)

http://38.media.tumblr.com/tumblr_ln9pmjBWCx1qemdryo1_500.gif

Elképesztő, csavarokkal teli thriller. Nagyon fordulatos, jól kitalált történet. Egészen a végéig elhitették velem, hogy ez a "derült égből" tanú tényleg egy áldozat, akit meg kell védeni a könyörtelen sorozatgyilkostól.
Angelinat nem túlzottan kedvelem, de hiteles volt FBI ügynökként. Ethan Hawke-nak és karakterének minden elismerésem, nem csak Angelinát szedte rá ügyesen, hanem engem is laugh.gif Aprólékosan kidolgozott karakter, akin nyoma sincs az őrületnek vagy bármiféle degeneratív viselkedésnek. Együtt a két színésszel viszont nem vagyok kibékülve. Azzal még úgy elvagyok, hogy furán mutat egymás mellett a szexbombának kikiáltott Angelina meg az igencsak átlagos (így borosta nélkül már már kisfiús arcú) külsejű Ethan, de ami viszont ennél is feltűnőbb, hogy a kémia abszolút nem működik kettejük között. Ez számomra vett el a filmes élményből, de az izgalmas, fordulatos cselekményszál azért kárpótolt. 10/9
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. június 17. 12:41 #13130
ddora7
ddora7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 332
Csatolások: 4
Azonosító: 132828
Kingsman cool.gif

Jurassic World wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Konvektor
2015. június 17. 13:45 #13131
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka (2003)
A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse (2006)
A Karib-tenger kalózai: A világ végén (2007)
Halálosabb iramban (2003)
Halálos iramban: Tokiói hajsza (2006)
Halálos iram (2009)
Az Útvesztő (2014)
Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. rész
Így neveld a sárkányodat (2010)
Így neveld a sárkányodat 2 (2014)
Az összeset nagyszerű élmeny volt újra megnézni. Mindegyik megérdemli a 10* pontot. És az Így neveld a sárkányodat 1,2 még mindig az egyik legjobb mese heart.gif R.I.P Paul Walker cray.gif
5 felhasználónak tetszik: iannina, House Of Wax, SmileyZ, MissAjsa., awwparadise
2015. június 17. 20:45 #13132
- törölt felhasználó -    
A texasi láncfűrészes mészárlás 2: Halálbarlang / The Texas Chain Saw Massacre 2 (1986)
Kellett ez nekem? mellow.gif Önmagában nem olyan vészes, de ha eszembe jut az első résznek az...egésze, szinte fáj belegondolni, hogy ilyen folytatást kapott. Pedig meg lett volna benne a potenciál, mert az alapsztori is érdekes, főleg, hogy ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a 74-es verzió. Ehhez képest az egész olyan, hogy se eleje, se vége. A rádióbemondós csaj kifejezetten irritált már az elején is, reménykedtem abban, hogy őt nyírják ki először, de nem, legyen ő a túlélő. Amúgy a színésznőnek nagyon erőltetettek voltak a sikításai néhol. Mintha úgy szoltak volna oda neki a stábból, hogy ,,Na most sikíts egy nagyot!". biggrin.gif Az is túlzottan irreális volt számomra, hogy a gyilkosok csak úgy leköltöztek egy barlangba. Ez önmagában még oké, de ez konkrétan egy birodalom, ami ebben a filmben van. De, hogy valami pozitívumot is mondjak, a zenék jók voltak, bár sokszor nem illett az adott jelenethez, illetve látványilag durvább is volt egy-két fokkal, mint az elődje. Ó, és amikor Lefty rátalál Franklin holttestére a barlangban, az egyenesen szívszaggató volt. Bőrpofa ott volt, a szakács is, meg a fémfejű srác is (rosszul vettem ki, vagy tényleg ő volt a stoppos az előző részben?), a nagyapáról nem is beszélve, de sajnos még ezek sem tudták megmenteni nálam ezt a filmet annyira, hogy azt mondjam, érdemes lenne mégegyszer megnéznem, ha horrort akarok látni. Inkább akkor veszem elő megint, ha vígjátékra vágyakozom. biggrin.gif 10/4,5-5
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Angel
2015. június 17. 20:56 #13133
- törölt felhasználó -    
Kétéjszakás kaland / Two Night Stand
Őszintén megszólva az előzetes alapján nagyon kíváncsi voltam, és jónak ítéltem meg. Nem olyan rossz, egyszer végignézhető, viszont elég lapos nekem, vannak benne azért nem rossz jelenetek de engem nagyon nem fogott meg. Néhány jelenetnél halálra untam már magam. 10/4
2015. június 18. 10:12 #13134
House Of Wax
House Of Wax
Blöff * Snatch (2000)
Hogy ez mekkora film, Jézusom! Sosem néztem meg mert az előzetese sose fogott meg, meg szörnyen nagy baromságnak is tűnt, és végső soron igazam lett, elég nagy baromság, de a jó értelemben. Hogy én ezen a filmen mennyit nevettem?! Elképesztő szöveg van benne, le a kalappal azelőtt aki ezt kitalálta, zseniális egy film. Nem is tudom kin nevettem a legtöbbet, talán Brad Pitt-en ( wub.gif ) imádtam a karakterét, nagyszerűen játszott. Jason Statham-et is nagyon bírtam, olyan jól állnak neki ezek a karakterek. Benicio Del Toro-ból azt hittem többet kapunk, sajnáltam, hogy nem így lett, de mikor elütötték szegényt, azon már majdnem folyt a könnyem.
Remek szereplőgárda, szövegek, kivitelezés, poénok, zene, hatalmas film, zseniális.

10*10

Törésvonal * San Andreas (2015)
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze moziban mert nagy élmény lett volna. Viszont így is nagyon tetszett, nem a kedvenc katasztrófafilmem, de benne van a Top 5-ben, szerintem nem volt baj vele, bár én még néztem volna kicsit.
Dwayne Johnson nagy kedvencem, ügyesen játszott, habár nem ez volt színészileg a legjobb alakítása, szerintem ügyes volt. Alexandra Daddario játéka is nagyon tetszett, bár ő az elején nagyon nem volt szimpatikus, de hamar megkedveltem. Ioan Gruffudd karaktere borzalmas volt, szívesen löktem volna le egy szakadékba. Kylie Minogue meg szerintem tök fölösleges volt a filmbe, arra a kb 2 percre találhattak volna mást is nyugodtan.
Szerintem jól összerakott kis film lett, egyedül az a jelenet sántított nekem amikor motorcsónakkal felmentek a hullámra, az nekem valahogy nem volt hiteles, de egyébként a látványvilág is remek lett.

10*10

Az ördögűző * The Exorcist (1973)
Már nagyon régóta meg akartam nézni, rengeteg helyen olvastam, hogy az egyik legijesztőbb horror film és van benne valami, de én nem voltam teljesen megelégedve a filmmel. Azok a jelenetek amikor mutatták a kislányban a démont, na igen, azok nagyon ijesztőek voltak, főleg mikor a kislány lejött a lépcsőn, azon nem enyhén akadtam ki. De összességében a film szerintem nagyon rosszul lett összerakva. Össze-vissza kapkodták a képet jelenet és jelenet között, egy csomó fölösleges dologgal telepakolták, ráadásul mikor bemutatták, hogy a kislány milyen boldog az édesanyjával meg minden, következő percben meg már vizsgálják a kislányt mert furcsán viselkedik?! Nem is kaptunk semmi jelet arra, hogy furcsán viselkedik, valahogy nem lett jól felépítve az egész, és ez nekem nagyon rontott az összképen. A színészi játék viszont remek volt, gondolok itt főleg Linda Blair-re.
Egyszer meg lehet nézni de nekem csalódás volt.

5*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, awwparadise
2015. június 19. 19:46 #13135
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Amerikai mesterlövész (American Sniper - 2014)

Nagyon komoly film, még annál is komolyabb mondanivalóval. Először azt hittem képek alapján, hogy egy mesterlövészes lövöldözős filmről van szó nulla történettel, de a hosszabb trailer megtekintését követően rájöhet az ember, hogy ez teljesen másról szólt. Chris Kyle egy létező ember volt, aki a Közel-Keleten vívott harcok során SEAL-esként a legtöbb lövést adta le, és a neve még mindmáig fent maradt. Voltak benne megrázó jelenetek, az biztos. A szemeim könnybe lábadtak, amikor Chrisnek az "első gyilkossága" tulajdonképpen egy szovjet gránátot tartó alig tíz éves kisfiú volt. Ilyenkor nincs más, mint mérlegelni - vagy nem lövöd le és megöli a bajtársaidat, vagy lelövöd, de akkor egy életen át ezzel a tudattal kell élned. Kerítettek az egész mögé ugyan egy sztorit (gondolok itt a profi orvlövészre, aki a két órás játékidő alatt folyamatosan gyilkolászta az amerikai katonákat), de ez az egész sokkalta arról szólt, hogy a háború megváltoztat. Még a mai napig is teljesen feleslegesnek érzem azt, hogy mi, - állítólag - civilizált emberek holmi olajért vagy bármi másért képesek legyünk lemészárolni egymást. Az nem igazán tetszett, hogy - mint mindig -, most is az amerikaiakra reflektáltak. Nem preferálom a muzulmán vallást, a terrorizmust meg egyenesen elítélem, hiszen nem megoldás a hitet erőszakkal terjeszteni. Ki tudja aztán, hogy 911 kinek a lelkén szárad (amerikára tippelek), és nemrég állítólag Bin Ládent is sikerült kinyiffantaniuk. Én abban sem vagyok biztos, hogy azaz ember valaha is egy létező személy volt. Túl kevés információnk volt róla és érdekes módon minden az Egyesült Államoktól jött. Na, mindegy, elkalandoztam. Azt akartam tulajdonképpen leírni, hogy bár az arabok között rengeteg a terrorista, mégsem gondolom úgy, hogy aki arab az csak az lehet. Vannak köztük olyanok, akik dolgoznak, gyerekeket nevelnek, de, ha egy amerikai osztag rájuk talál, lehet, hogy kivégzik őket azzal a címszóval "mi van, ha mégis csak al-kaidások". Ez a momentum még ebben az alkotásban is megfigyelhető. Az USA is ugyanolyan hibás abban, hogy ez az egész ideáig fajult, viszont ezt a film kifejezetten nem mondja ki. A háborús övezetben zajló eseményeket - szerintem - korrektül mutatja be a nézőnek. Valóban úgy működnek a Közel-Keletre kirendelt katonai osztagok, hogy a rohamosztagosok tisztítják meg a területet, míg a mesterlövészek fedezik őket. Engem egy időben borzasztóan érdekelt ez a szakma, sőt még fontolgattam is, hogy hasonló pozícióban kellene elhelyezkedni, de pont amiatt mondtam le róla, amiről is az Amerikai mesterlövész szól. Nem tudnék parancsra életeket elvenni, még akkor sem, hogyha a bajtársaim élete függ tőle. Bár nekem az a véleményem, hogy senki sem tud nyugodt szívvel lefeküdni aludni úgy, hogy csak egy nap legalább tíz embert ölt meg. Egy részről gyönyörű hivatásnak tartom, másrészről pedig, ha valaki ezt is választja, akkor megroppan, hiszen a munkája során szerzett élményeket fel is kell tudni dolgoznia. Chris viselkedésén is fellelhetők azok a momentumok, amikor eltávot kapott, otthon van, de lélekben még mindig Irakban harcol. Fegyverek terén, pedig, ha az ember ért hozzá, már orgazmust kapott tőle rohog.gif , annyi fajta nehéz és könnyű, de leginkább nehéz mesterlövészfegyvereket vonultattak fel - Dragunov (anyám, ezt szúrtam ki legelőször az arab mesterlövész kezében w00t.gif ), M40, na és a legnagyobb kedvencem a McMillan márkából a TAC-338A, ami nem volt piskóta! Bradley Coopernek is odaadtam volna az Oscart, hiszen félelmetesen alakított. Nagyon tetszett az ahogyan képes volt színre vinni Kyle háborús agonizálását. Az Alias idején is helyesnek tartottam, de most kifejezetten szexi volt. laugh.gif Csak nem ő is a kora előrehaladtával lesz egyre jobb pasi? laugh.gif Sienna Millerre meg először azt hittem, hogy Bridget Regan. Hogy őszinte legyek, borzasztóan hasonlítottak, bár a csaj az egész játékidő alatt csak vinnyog, sír meg sopánkodik. Kifejezetten idegesítő volt. mellow.gif

10/9 - Csak azért vonok le egy pontot, mert elrugaszkodtak a valóságtól, és megint az amerikai hősökre reflektáltak. A Zöld zóna c. film viszont ebből a szempontból korrektebb volt.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2015. június 20. 18:49 #13136
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1.

Kicsit unalmasra sikeredett ez a rész. unsure.gif

10/7
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, MissAjsa., SmileyZ
2015. június 22. 10:51 #13137
House Of Wax
House Of Wax
Későnérők * Laggies (2014)
Nagyon vártam már ezt a filmet, és egy cseppet sem csalódtam. Kezdetben nagyon érdekes volt, nem igazán értettem meg Keira Knightley karakterét, sőt, el is ítéltem, de aztán ahogy haladt a film és a történet egyre jobban megértettem és át tudtam érezni a helyzetét. Chloe Grace Moretz karaktere is nagyon szimpatikus volt, tetszett ahogy beszélt azt apjával. Sam Rockwell sem hazudtolta meg önmagát, nagyon tetszett a játéka, bár kezdetben az ő karaktere se volt szimpi.
Nem a legizgalmasabb, legjobb film a világon, de engem nagyon megfogott.

10*10

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló * Captain America: The First Avenger (2011)
Nem tudom miért nem voltam soha kíváncsi erre a filmre. Amerika Kapitányt nagyon szerettem a Bosszúálló filmekben de valahogy sosem volt kényszerem arra, hogy megnézzem a saját filmjét. Viszont a Bosszúállók: Ultron Kora után mégis úgy döntöttem, hogy neki kezdek és nagyon örülök neki mert nagyon tetszett mind a két rész. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. Ebben az első részben talán egy picit több akció elfért volna, de nekem így is rendben volt a dolog. Chris Evans ( wub.gif ) tökéletes Amerika Kapitány, nem is tudok elképzelni mást helyette, annyira hitelesen játssza, és nagyon jól is áll neki. Dominic Cooper, mint Howard Stark először nekem kicsit sántított aztán végül is csak megvettem, csak furcsa volt. Sebastian Stan-t is nagyon kedvelem, a karaktere pedig nagyon szimpatikus volt itt.
Nagyon jó kis film lett, izgalmas és érdekes, talán mondom egy csöppet több akciót elviseltem volna, de engem még így is megvettek. Csak azért adok erre 9 pontot mert nekem a második rész sokkal jobb lett.

9*10

Amerika Kapitány - A tél katonája * Captain America: The Winter Soldier (2014)
Hogy én ezt mennyire imádtam! Mindenképpen jobb lett mint az első rész, pedig már az első is nagyon tetszett. De ebben valahogy minden a helyén volt, pörgősebb volt, több akció volt benne, tetszett ahogy belehozták Furyt és Natashát is, és a harcjelenetek, elképesztően jó verekedéseket láthattunk, remek koreográfiát dobtak össze. Pl. Amerika Kapitány és a Tél Katonája verekedése ott az úton, huh, azt nagyon imádtam.
Chris Evans( wub.gif ) nincs mit mondanom, remek volt, mint mindig. Sebastian Stan nagyon tetszett, mint a Tél Katonája bár azt sajnáltam, hogy a végén csak nem ismerte fel a Kapitányt. Scarlett Johansson most kivételesen nem volt idegesítő, nem tudom, valahogy nekem a Fekete Özvegy mindig nagyon is irritáló volt, itt viszont nagyon kedveltem. Frank Grillo-nak meg nagyon örültem, nem tudtam, hogy benne lesz így nagyon kellemes meglepetés volt. Anthony Mackie karaktere is nagyon szimpatikus volt, és azok a Sólyomszárnyak, állati jól megcsinálták.
Az első rész is nagyon tetszett, de ha választani kell akkor határozottan a második lett a kedvencem.

10*10

Hosszú út lefelé * A Long Way Down (2014)
Kellemes kis film, poénokkal, de legfőképpen hatalmas nagy tanulsággal. Érdemes megnézni ezt a filmet.A szereplőgárda is jó, mindenkit nagyon kedveltem. Érdemes volt megnézni.
8*10

Insidious: A gonosz lélek * Insidious Chapter 3. (2015)
Szörnyen bánt, hogy anno láttam az előzetest moziban, ugyanis az összes ijesztő jelenetet lelőttek az előzetesben. Meg se tudtam ijedni mert mindig tudtam, hogy mi lesz. Pedig ha nem láttam volna az előzetest lehet nagyon megijedtem volna néhol rajta, de így nekem ez nem volt nagy eresztés. A három rész közül nekem egyértelműen az első a legjobb.
6*10

The DUFF (2015)
Mikor azt olvastam a poszteren, hogy "A Bajos Csajok találkozása a Koszorúslányokkal!" akkor felkaptam a fejem, mert habár a Koszorúslányok annyira nem fogott meg, a Bajos Csajok hatalmas kedvencem. Hát, hogy őszinte legyek, ez a jelző nagyon erősen túlzás. Nem mondom, hogy rossz volt, mert nem, egyszer jó volt megnézni, de ennek köze sincs a fent említett két filmhez. Ahhoz képest nagyon gyenge lett, gyenge színészekkel és néha nagy butaságokkal. Egynek elmegy, de ez sose lesz olyan jó, mint a Bajos Csajok.
5*10

Bovaryné * Madame Bovary (2014)
Nem egészen olyan volt, mint amire számítottam. Azt hittem, hogy romantikusabb sztorit kapunk, de nem. Mia Wasikowska jól játszott, jól állnak neki ezek a karakterek. Viszont az nagyon nem tetszett ebben a karakterben, hogy szerintem képes lett volna mindenkivel lefeküdni. Megértettem én, hogy a kényszerházasság nem szép dolog, de mikor már a második férfival feküdt le akkor jöttem rá, hogy ez nem a szerelemről szól.
Picit nekem vonatott és hosszú volt, de azért egynek elment.

5*10

Mocsok * Filth (2013)
Gondoltam én, hogy milyen lesz, ennek ellenére megnéztem, és hát, nem tetszett. Nagyon nem volt az én stílusom. Viszont azt le kell szögezzem, hogy James McAvoy kegyetlen nagyot alakított. Ő érte egyszer azért megérte végig szenvedni.
2*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, duracell, Konvektor
2015. június 22. 18:45 #13138
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
A Forma 1 aranykora (2013)
Igazából csak azoknak ajánlom a filmet, akik még kezdőként szeretnének belekóstolni a Forma-1 világába. A szakértőknek már nem igazán ajánlanám akut hiányérzet kialakulása miatt, mert sok részlet kimaradt. Ennek ellenére örültem az archív felvételek miatt, olyan jó volt a régi öregeket ismét látni. smileeee.gif 10/9

Vadregény (2014)
Én annyira próbáltam szeretni... de ez még musicalb*ziként sem ment. Egyszerűen gyenge volt, mint a harmat, pedig hát ilyen hatalmas nevek mellett, mint Meryl Streep vagy Johnny Depp azt hinné az ember, hogy nem fog csalódni. Viszont a látványvilágért megérte megnézni, mert az valami gyönyörűséges. 10/5

Tökéletes hang (2012)
Tipikus amerikai tinifilm, de annyira imádtam minden percét. A történet kiszámítható, de így imádtam, a zenék meg... némelyik sokkal jobb így acapella-verzióban, mint eredetiben. A karakterekkel is ki voltam békülve, főleg Fat Amy-vel, hát ő valami brutális figura. rohog.gif Viszont azt a jelenetet nem igazán tudtam mire vélni, mikor Chloe elhányja magát a színpadon vagy amikor Aubrey bemászik Beca mellé a zuhanyzóba. Főleg utóbbit nem bírta megemészteni szemérmes énem, azóta is abból a sokkból lábadozom, amit ez a jelenet okozott. rohog.gif 10/9
1 felhasználónak tetszik: awwparadise
2015. június 23. 13:27 #13139
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Törésvonal (San Andreas,2015)

Dwayne Jonhson miatt figyeltem fel a filmre,sajnos moziban nem sikerült megnézni nagy bánatomra,de itthon már háromszor megnéztem. blush.gif Tetszett,jól meglett csinálva és az különösen tetszett benne,hogy a többi katasztrófa filmmel ellentétben nem volt olyan hosszú.Nem húzták össze-vissza,benne volt minden ami kellett,a látvány remek volt (bár borzalmas nyilván) és a szereplőkkel is megvoltam elégedve. blush.gif Ioan Gruffudd-ot kedvelem,de itt utáltam őt,Carla Gugino-t imádom de itt nem volt benne semmi extra. Kylie Minogue meg csak azért volt benne,hogy még több pénzt költsenek a filmre. blush.gif Dwayne remek volt mindig heart.gif ,Alexandra Daddario-ban meg kellemeset csalódtam,bár az elején nem volt túl szimpi,hamar az egyik kedvenc karakterem lett smileeee.gif A két fiút is kedveltem.Még sokszor fogom látni a filmet. smileeee.gif

10/10

Jurassic World (2015)

Régen nagy rajongója voltam a filmeknek,de már elég régen láttam őket sajnos. sad.gif Szerintem ez egy méltó folytatás volt,bár ezt sem sikerült moziban látnom,de így is tetszett,nagyon is. blush.gif Chris Pratt-el nem mindig vagyok kibékülve,de itt most 100%-ig kedveltem őt is,a játékát is,meg a karakterét is,tökéletes volt ahogy a film is. blush.gif Egyedül Bryce Dallas Howard-al volt gondom,ennél még a Napfogyatkozásban is jobb volt.A film több mint felében nagyon ellenszenves volt,pedig amúgy kedvelem őt,de itt nem ment.Mikor Owennel összefogtak akkor elviselhetőbb és normálisabb lett a karaktere,de előtte....Ezt is megnézem még egy párszor és itt is kedveltem a két fiút is. smileeee.gif

10/10

Szerelemcsapás (Lovestruck: The Musical,2013)

Megmondom őszintén nem tudtam,hogy egy musical ez. _nevet.gif Ért is nagy meglepetés.A film nem volt rossz,kedveltem a szereplőket,Harpert fiatalnak is meg idősebbnek is (és mennyire hasonlítottak ohmy.gif ) és Chelsea Kane meg Drew Seeley közös tánca nagyon tetszett,de olyan bugyuta film volt és átlagos,semmi különlegesség nem volt benne,mindenre már a legelején rájönni,de azért egyszer jó volt megnézni.Csak ezért az egy nézésért adok nekik 7 pontot,de ha többször kéne látnom biztos lepontoznám. blush.gif

10/7

A doboz (The Box,2009)

Ennél viszont nincs az a pénz ami miatt fentebb pontoznék.Sem Cameron Diaz,sem James Marsden miatt nem vagyok hajlandó jó pontot adni rá.Értelme lett volna és az alaptörténet tetszett is,de olyan körítést,olyan plusz sztorit,akkora hülyeséget adtak hozzá,hogy azzal tönkretették az egészet.Végignéztem magam sem tudom miért,de soha többet ne lássam.Brutálisan nagy ökörség volt.Tudom mit akartak az egészből kihozni,el is gondolkoztam az egészen,de komolyan kellett ennyi mindent hozzá tenni amiktől csak nézett az ember,hogy ez mi a sz@r? 110.gif

10/1 - jó szívű vagyok,adok egy pontot a színészeknek,meg az alaptörténetnek _nevet.gif

A kém (Spy,2015)

Ez az egy volt amit nem terveztem moziban nézni és mégis ott láttam. _nevet.gif Nem akarom túlbonyolítani,egyszerűen csak imádtam. laugh.gif Folytak a könnyeim néha úgy nevettem,imádom Melissa McCarthy-t,Rose Byrne-t és Jason Statham-et is heart.gif Meg persze a filmet is. laugh.gif Remek volt mindegy egyes perce. laugh.gif Melissa karaktere fantasztikus volt és milyen szép szemei vannak. w00t.gif Rose meg milyen jól játszotta a gonosz hisztérikát. laugh.gif Jason karaktere meg...ennyire hülyét.. _nevet.gif Jude Law-al is elvoltam,csak ő nem kedvencem,de kedveltem őt,mondjuk benne a legjobb a szeme volt. rohog.gif Az külön tetszett,hogy ennyit forgattak nálunk is. laugh.gif Örülök,hogy megtudtam nézni a moziban,nagy élmény volt. laugh.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Konvektor
2015. június 23. 13:46 #13140
- törölt felhasználó -    
Cinderella / Hamupipőke (2015)
A kedvenc gyermekkori mesém, imádtam mint a három mesefilmes változatát, így muszáj volt megnéznem. Nagyon tetszett a film, bár a meséhez képest voltak változtatások, de ha ettől elkövetkeztetünk, akkor tényleg varázslatos volt. Helena nagyszerű tündérkeresztanya volt, eddig mindig negatív szerepekben láttam, viszont itt nagyon tetszett, hogy aranyos, kedves, jótevő karaktert hozott. Minden elismerésem Cate Blanchettnek, hiszen az ő szerepe volt az, aki mindent pipált, de komolyan. Az egész film alatt gyűlöltem a mostohaanyát, persze titkon imádtam is, mert gyönyörű volt wub3.gif A lányok is kitettek magukért, azért eljátszani, hogy ilyen ostoba vagy se semmi, szóval előttük is le a kalappal. Ella anyja volt az, aki egy kicsit idegesített, ez nem tudom miért volt, már az előzetesben se volt szimpatikus, és itt se. unsure.gif Ahogy Ella is. Mármint Lily fantasztikus munkát végzett, ezt elismerem, de nekem valamiért nem jön be.. Meg a végén már a fülemen jött ki a "have courage and be kind" szöveg rolleyes.gif Végül pedig a herceg. blush.gif Richard remek színész, és itt sem csalódtam benne, és is bele tudtam volna szeretni Ella helyében, és örülök, hogy a végén egymásra találtak. Reménykedek egy folytatásban - hisz anno a mesének is lett - és ha megvalósul, azt remélem már moziban láthatom wink.gif
10/10
8 felhasználónak tetszik: SmileyZ, duracell, Szandi0820, Shenayla, MissAjsa., Lady Suzy, sziv55, blackcoffee
710 oldal 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!