Imádtam, minden egyes percét, nagyon rendben volt, remekül összerakott film lett. Méltó folytatás, ezt el kell ismerni.
Chris Pratt (
Remekül megcsinálták az új génkezelt dinócskát, kellően ijesztő volt, engem a film alatt többször is kirázott a hideg, de a kellemes módon, az egész annyira élethű és látványos volt, tényleg mintha ott lettél volna te is a Parkban. Mikor az elején mutatták a már megnyílt Parkot, én, szégyen, nem szégyen, bekönnyeztem. Én a Jurassic Parkon filmen nőttem fel, sose láthattuk, ahogy Hammond terve megvalósul, pedig én a hibák ellenére, nagyon is drukkoltam neki,de most láthattuk és nekem ez nagyon megható volt, látni ahogy a Park megnyílik, tele emberrel, elképesztő és szívmelengető látvány volt a számomra. Viszont azt hiányoltam, hogy a Hammondnak állított szobrot nem is mutatták, csak nagyon messziről és kb. 1 másodpercig. Legalább a végére be kellett volna szúrni valahogy ha már emléket állítottak neki.
Nagyon tetszett még a Raptorok és Owen kapcsolata, az a tisztelet, a Raptor és az ember kapcsolata, egy teljesen úgy színt vitt a filmbe, nagyon tetszett ahogy ezt kitalálták. A végén meg a Raptor-TRex-Indominus Rex küzdelem nagyon látványos volt, és látni összefogni ezt a két fajt az új hibrid ellen, nagyon jót szórakoztam rajta.
Nagyon rendben van szerintem, remek sztori, jó kivitelezés, szép látványvilág, jó poénok, izgalmas jelenetek, tökéletes folytatás. Ennek ellenére én maradok az első résznél. Azért tetszett jobban az eredeti mert azon nőttem fel, kismilliószor láttam, kívülről tudom a szövegét. De ha nem lenne az eredeti akkor abszolút ez lenne a favorit.
100*10
Harcosok Klubja * Fight Club (1999)
Egyáltalán nem olyan volt mint amilyenre számítottam, ennek ellenére engem nagyon megvettek, zseniális film. A szövegek, a poénok, a színészek, nagyon rendben van. Fantasztikus alkotás, habár kissé (sőt, nagyon) elvont, lényegében az ember teljesen azonosulni tud valamelyik karakterrel (Tyler, Jack) ami manapság nagyon szokatlan. A végén is nagyon tetszett a fordulat mikor kiderült, hogy Tyler maga Jack, kicsit pislogtam mert nem számítottam erre, de nagyon tetszett. Brad Pitt (
Jah, és ki ne hagyjam Jared Leto-t (
Aki szereti a nem szokványos, elvont filmeket, az imádni fogja.
10*10
Itthon, édes otthon * This Is Where I Leave You (2014)
Nem egy nagy eresztés sajnos, pedig remek a szereplőgárda, de nem kell tőle túl sokat várni. Kedves kis film, és egyszer nagyon jó volt megnézni, de semmi több.
5*10
Vadállatok * Savages (2012)
Emlékszem, anno mikor vetíteni kezdték a mozik, tele volt vele a TV, minden csatornán ezt a filmet harangozták. Akkor nem néztem meg, most belebotlottam és gondoltam miért is ne, de nagy hiba volt, a világ egyik legrosszabb filmje. A karakterek, szörnyen aljasak, gerinctelenek, az összes, egy normális karaktert nem találtam. Aaron Johnson-t kedvelem, jól is játszott, de a karaktere siralmas volt. Benicio Del Toro játéka is tetszett, őt is tehetségesnek tartom, de az ő karakterét inkább meg sem említem. Blake Lively karaktere meg, egy hatalmas K betűs volt, a két fiút egy percig nem értettem meg, hogy egy ilyen nagy pontpontpont miatt miért kockáztatják az életüket. Azt hittem legalább izgalmas lesz vagy valami, ehelyett mindenki össze-vissza rohangált, rinyált, hisztizett, semmi nem történt, ráadásul némelyik monológ annyira értelmetlen volt, hogy csak néztem, hogy ebből mi lesz. Borzalmas film, senkinek nem ajánlom.
0*10

6 felhasználónak tetszik: