|
|
|
|
|
Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
|
Holtodiglan * Gone Girl (2014)
Ez egy igen beteg film, több okból is, de itt most inkább a két főszereplőre gondolok, igazán megérdemelték egymást. David Fincher munkáit eleve szeretem, szóval mindenképpen tervbe volt véve ez a film,és most jött el az ideje, hogy megnézzem.
A maga műfajában be kell, hogy ismerjem, hogy szerintem jó film lett. Engem végig lekötött, nem unatkoztam rajta, nekem izgalmas volt és még ez a 2 óra 25 perc sem tűnt soknak. A színészi játék tetszett, habár őszintén csak Rosamund Pike-re tudom azt mondani, hogy nagyon ügyes volt, remekül hozta ezt a karaktert, bár az is biztos, hogy végig borzalmasan irritáló volt a számomra. Ben Affleck nagy kedvencem, bírom a pasast, de itt azért annyira nem kellett megerőltetnie magát. Emily Ratajkowski nekem eddig borzalmas színésznő, még látni fogom legalább egy filmben, ott kíváncsi leszek rá, de szerintem ritka rossz színésznő, arról nem is beszélve, hogy lépten-nyomon a "bájait" mutogatja, ha erre van késztetése akkor nem mozikban kellene színészkednie.
A film első felében Amy-nek drukkoltam, habár a módszerei nem tetszettek, de megértettem, hogy mit miért tett, habár szerinte lesüllyedni az "ellenfél" szintjére nem jó bosszú. Viszont a film második felében már Nick pártján álltam, aki nem volt egy fikarcnyit se jobb Amynél, de nekem Amy már nagyon sok volt, nagyon beteg volt. Amit Desivel csinált (amit megjegyzem még nézni is nehéz volt) arra aztán már tényleg semmi magyarázatot nem lehetett találni.
Jól összerakott film szerintem, izgalmas, érdekes, bár a vége nagyon nem tetszett, annyi lezáratlan kérdés maradt fent, ez nekem nagyon bosszantó volt, sokkal jobban is le lehetett volna zárni. Meg ami még nem tetszett, az a sok káromkodás az elején, teljesen fölöslegesnek tartottam, nem volt odaillő.
Nem rossz film, de eléggé elvont alkotás, egyszer nagyon megérte megnézni, de nem hiszem, hogy még egyszer nekikezdek majd.
9*10
Adaline Varázslatos Élete *The Age of Adaline (2015)
Nagyon kellemes csalódás volt, tekintve, hogy a legjobb barátnőm is azt hitte, hogy nem fog tetszeni, ehhez képest nagyon is tetszett. Szép és szomorú film.
Blake Lively nem kimondottan tartozik a kedvenceim közé, színészileg se tudom hova tenni, de itt őszintén megmondhatom, hogy nagyon ügyesen és hitelesen alakított. Meglepően jól játszott. A többiek, hát, nekik ugye nem volt akkora szerepük, de Amanda Crew-nak és Harrison Ford-nak örültem.
Tényleg nagyon megható film, én az utolsó fél órát végig könnyeztem, én mindenképpen ajánlom.
8*10
Joker * Wild Card (2015)
Szörnyű film, nagy csalódás volt. Jason Statham-et nagyon szeretem, de néha szerintem nagyon mellé nyúl, nem mondom, hogy ez a legrosszabb filmje, de a Top 5-ben benne van. Felkészültem Sofía Vergara-ra aki összesen benne volt 5-6 percet, nagyon díjaztam. Milo Ventimiglia miatt is nagyon kíváncsi voltam rá, de megint annyira szörnyű és rossz karaktere volt, lassan már csak ilyen rémes karakterei vannak amit nagyon sajnálok, ö ennél ezerszer jobb. Stanley Tucci-t bírtam, de miatta sem érte meg. A végén a verekedés az tuti volt, de lényegében ez egy nagyon gyenge, vontatott, unalmas film, szörnyű karakterekkel.
1*10
3 felhasználónak tetszik:
tya04,
SmileyZ,
awwparadise