Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 09. 19:31 #13101
- törölt felhasználó -    
Ez a bizonyos Krestin Gier által papírra vetett Időtlen szerelem trilógia első két részét néztem meg. A könyv sorozathoz nem volt szerencsém,bár mindig ki akartam olvasni,de már az egyik rész nem kapható,így nem szenvedek vele. A Rubinvörös egész jó indítás volt, nekem bejött. Bár Gideont jelen pillanatban nevetséges karakternek tartom ezzel a hajzattal laugh.gif azért aranyos, sőt úgy vélem kifejezetten alkalom volt a karakter megformálásra Jannis. De a női főszereplő szerepében rejlő színésznő annyira nem jött be. De egész jól bemutatta az időutazás világát a történet.

A Zafírkéket is megnéztem, és ez már jobban tetszett. Talán mert mind a két de Villers ott volt benne és mindketten eszméletlenek voltak,és csak a nyálcsorgatásra volt időm. A történet sokkal jobban bontakozott mint vártam, így összességében nekem a két film 10/8
2015. június 10. 14:18 #13102
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
22 Jump Street (2014)
Amekkora hülyeség annyira szeretem. Az első részét imádtam és igaz ez is jó volt, de mégse annyira jó mint az első. Attól még vicces, kicsit megható, aranyos és iszonyú hüyeség volt, de remek. Igazából a "fordulatot" egyből kitaláltam, de ezek a filmek nem azért olyan jók, mert kiszámíthatatlanok, hanem, mert csak szimplán jók. A színészi játék nem rossz, bár Jonah Hill nem a szíven csücske a színészek közül. Channing hozta a formáját és azon kívül minden rendben volt. Viccesnek iszonyú vicces, ezt már mondtam? Mást nem nagyon van mit hozzá fűzzek. smileeee.gif 8/10.
http://i.imgur.com/q64KrWc.gif
your*
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Beyla, SmileyZ, baisée
2015. június 10. 14:42 #13103
mangalover43
mangalover43
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 111
Azonosító: 236525
Sissi......az oszival 2. órában.....
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2015. június 10. 16:16 #13104
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Az ügynökség (The Good Shepherd - 2006)

Sokan lehúzták ezt a filmet a slozin, mondván, hogy sz*r, értékelhetetlen és semmiről sem szól, pedig ez egyáltalán nem igaz. Mint minden filmnek, ennek is megvan egyben a jó és rossz tulajdonságai. Kémfilmnek van definiálva, meg thrillernek, de ez inkább más volt. Edward Wilson karakterének nagyját egy létező személyre, Angletonra alapozták és voltaképp az ő élettörténetét vontatja végig egy több mint két órás játékidőben. Nem is az volt a baj ezzel, hogy félig-meddig fiktív volt a sztori és a karakterek, hanem az, hogy túlzottan elnyújtották. Ennek a filmnek bőven elég lett volna másfél óra, hiszen már a végén ránéztem, hogy ugyan mennyi van még hátra belőle, hiszen az utolsó 40-50 perc már nem igazán volt képes lekötni a figyelmemet. A Disznó-öbölbeli invázióra meg nem térnek ki túlzottan, és bár lehet, hogy tényleg árulás történt, mégis hagyta Amerika, hogy Kuba lemészároljon több mint 1000 embert. Miért? Mert féltették a s*ggüket. Felettébb érdekes, hogy erre nem igazán reflektáltak, pedig a hírszerzésük egyik főbb állomása, vagyis inkább kudarca volt ez az incidens. A szereposztással nem volt gond, bár, hogy őszinte legyek, Matt Damonnel nem bírtam megbarátkozni. Egyáltalán nem állt jól neki ez a titkolózós kémszerep. Igyekeztem beleélni magamat, elhinni, hogy ő bizony az, de mégis hiteltelennek éreztem az alakítását. Nem tudott 100%-ot nyújtani, hiába is igyekezett. Angelina Jolie pokolian jó volt, csupán csak azt sajnáltam nagyon, hogy szinte alig volt szerepe. Robert De Niro ugyan most inkább a rendezésben villogtatta meg tehetségét, és nem a színészetben, de még így is kellemes volt vele az az egynéhány jelenet, amelyben szerepet vállalt. Nem volt rossz a sztori egyébként, és az is tetszett, hogy a karaktereken kívül (gondolom a személyi jogok megsértésének elkerülése végett) reális képet kapunk arról, hogy az USA mennyire kínlódott a hidegháborúban. Minden amerikai filmben elő van adva, hogy ők ilyen f*szák, olyan szuperek, közben meg rettegtek attól, hogy a ruszkik mikor állnak elő atombombával. Teljes mértékben valós és hiteles képet ad a CIA megalapításáról és a kezdetleges über béna hírszerzésükről. Sokszor csak ölték és ölték bele a pénzt a titkos hadműveletekbe, de, ha volt is valami eredmény, arról pár nap alatt kitalálták, hogy kamu. Úgy, ahogyan ők maguk beszivárogtak a szovjet kémhálózatba, úgy a KGB is kémeket küldött a CIA falain belülre.

10/8 - Van pár hibája a filmnek, kicsit unalmas is, de nekem tetszett egyébként. Nem rugaszkodott el a valóságtól és sacc perc kábé olyannak mutatta be az amerikai hírszerzést, amilyenek mindig is voltak. Sokszor csak feltételeztek, nem voltak 100%-osan megbízható informátoraik, és sűrűn inkább őket árulták el, mintsem nekik az ellenséget.
2015. június 11. 20:46 #13105
- törölt felhasználó -    
The DUFF (2015)

Végre rávettem magam, hogy megnézzem ezt a filmet is. Először nem gondoltam volna a trailer alapján, hogy ennyire nézhető lesz. A színész gárdából őszintén csak Bella Thorne-t ismertem, akinek alakítására nagyon kíváncsi voltam. Ő is ahogy a többi színész hiteles és élvezhető alakítást nyújtott ehhez a sztorihoz. Leginkább elvoltak ütve a dolgok a filmben sok poénnal, amik már már kínosak de elég jók is voltak. A történet emögött azonban, tényleg figyelemre méltó volt. A téma amit feszegettek a gimis hierarchiáról fontos a mai napig. Hasznos volt megnézni, mindenképpen 10/10
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, CandUs
2015. június 12. 01:02 #13106
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Kingsman: A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service - 2014)

Ez a film második még második megtekintés után is az egyik legbetegebb akció vígjáték. rohog.gif Anyummal és a húgommal néztem meg ma, és még mindig azt tudom írni, hogy kivételes alkotás. Colinnak még mindig nagyon jól áll ez az öltönyös úriember szerep, Tökit pedig most vonzóbbnak találtam, mint első látásra. laugh.gif Valentine még mindig iszonyatosan irritáló és nyomi bedboj, pláne azzal a sejpítésével. Gazelle fémlábait pedig irigylem - nagyon menők! w00t.gif Az akciójelenetek, a koreográfiák a filmzenével együtt ütős egyveleget alkotnak. Zseniális kémfilm paródia!

10/100 - Még mindig, és szerintem egy párszor megtekintésre fog kerülni most, hogy felkerült a netre rippelt változat is.
7 felhasználónak tetszik: AmyVie, tya04, Reija, Sally Sparrow, SmileyZ, Szandi0820, CandUs
2015. június 12. 12:58 #13107
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Holtodiglan * Gone Girl (2014)
Ez egy igen beteg film, több okból is, de itt most inkább a két főszereplőre gondolok, igazán megérdemelték egymást. David Fincher munkáit eleve szeretem, szóval mindenképpen tervbe volt véve ez a film,és most jött el az ideje, hogy megnézzem.
A maga műfajában be kell, hogy ismerjem, hogy szerintem jó film lett. Engem végig lekötött, nem unatkoztam rajta, nekem izgalmas volt és még ez a 2 óra 25 perc sem tűnt soknak. A színészi játék tetszett, habár őszintén csak Rosamund Pike-re tudom azt mondani, hogy nagyon ügyes volt, remekül hozta ezt a karaktert, bár az is biztos, hogy végig borzalmasan irritáló volt a számomra. Ben Affleck nagy kedvencem, bírom a pasast, de itt azért annyira nem kellett megerőltetnie magát. Emily Ratajkowski nekem eddig borzalmas színésznő, még látni fogom legalább egy filmben, ott kíváncsi leszek rá, de szerintem ritka rossz színésznő, arról nem is beszélve, hogy lépten-nyomon a "bájait" mutogatja, ha erre van késztetése akkor nem mozikban kellene színészkednie.
A film első felében Amy-nek drukkoltam, habár a módszerei nem tetszettek, de megértettem, hogy mit miért tett, habár szerinte lesüllyedni az "ellenfél" szintjére nem jó bosszú. Viszont a film második felében már Nick pártján álltam, aki nem volt egy fikarcnyit se jobb Amynél, de nekem Amy már nagyon sok volt, nagyon beteg volt. Amit Desivel csinált (amit megjegyzem még nézni is nehéz volt) arra aztán már tényleg semmi magyarázatot nem lehetett találni.
Jól összerakott film szerintem, izgalmas, érdekes, bár a vége nagyon nem tetszett, annyi lezáratlan kérdés maradt fent, ez nekem nagyon bosszantó volt, sokkal jobban is le lehetett volna zárni. Meg ami még nem tetszett, az a sok káromkodás az elején, teljesen fölöslegesnek tartottam, nem volt odaillő.
Nem rossz film, de eléggé elvont alkotás, egyszer nagyon megérte megnézni, de nem hiszem, hogy még egyszer nekikezdek majd.

9*10

Adaline Varázslatos Élete *The Age of Adaline (2015)
Nagyon kellemes csalódás volt, tekintve, hogy a legjobb barátnőm is azt hitte, hogy nem fog tetszeni, ehhez képest nagyon is tetszett. Szép és szomorú film.
Blake Lively nem kimondottan tartozik a kedvenceim közé, színészileg se tudom hova tenni, de itt őszintén megmondhatom, hogy nagyon ügyesen és hitelesen alakított. Meglepően jól játszott. A többiek, hát, nekik ugye nem volt akkora szerepük, de Amanda Crew-nak és Harrison Ford-nak örültem.
Tényleg nagyon megható film, én az utolsó fél órát végig könnyeztem, én mindenképpen ajánlom.

8*10

Joker * Wild Card (2015)
Szörnyű film, nagy csalódás volt. Jason Statham-et nagyon szeretem, de néha szerintem nagyon mellé nyúl, nem mondom, hogy ez a legrosszabb filmje, de a Top 5-ben benne van. Felkészültem Sofía Vergara-ra aki összesen benne volt 5-6 percet, nagyon díjaztam. Milo Ventimiglia miatt is nagyon kíváncsi voltam rá, de megint annyira szörnyű és rossz karaktere volt, lassan már csak ilyen rémes karakterei vannak amit nagyon sajnálok, ö ennél ezerszer jobb. Stanley Tucci-t bírtam, de miatta sem érte meg. A végén a verekedés az tuti volt, de lényegében ez egy nagyon gyenge, vontatott, unalmas film, szörnyű karakterekkel.
1*10
3 felhasználónak tetszik: tya04, SmileyZ, awwparadise
2015. június 12. 13:02 #13108
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Másnaposok
10*
Nagyon jó film! Imádom, kedvencemmé vált! Szuper minden, ütős poénok, jó színészek! Imádom Bradley Coopert, Zack Galifianakist (remélem jól írtam a nevét), Ed Helmset, és Justin Barthat!
Szóval érdemes megnézni, nagyon ajánlom mindenkinek!
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, awwparadise, baisée, iannina
2015. június 12. 20:07 #13109
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
Love, Rosie (2014)
Aranyos romantikus szerelmes történet, mit mondhatnék még mást. Nem erre számítottam, de nem csalódtam. Két ember egymásratalálásáról szól és közben vicces is és megható, szóval minden ami egy jó kis történethez kell. Semmi extra, de úgy jó ahogy van. Nem sajnálom, hogy megnéztem és kezdem megkedvelni ezt a Lily Collinst mint színésznőt. Sam Claflint meg már amúgy is szerettem smileeee.gif
8/10

http://i.imgur.com/Pu3Ihlc.gif
5 felhasználónak tetszik: tya04, An_d_a, baisée, SmileyZ, iannina
2015. június 12. 20:34 #13110
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
A kém (Spy) 2015

Imádok moziba járni,most különösen.Ez a film pedig egyszerűen hatalmas volt.
Már amikor megnéztem az előzetest,és realizálódott bennem a remek szereplőgárda mivolta,tudtam,hogy nem okozhat majd csalódást.És nem is tévedtem.
Már 10 perc után fogtam a hasam a nevetéstől,hogy utána hatalmasra nyílt szemekkel nézzek a vászonra.Ez pedig így ment két órán keresztül.
Melissa McCarthy hatalmasat alakított,ha eddig nem imádtam volna eléggé,most biztosan még nagyobb rajongója lennék.A Jason Statham által hozott karakter annak ellenére,hogy nem volt annyira a középpontban,és viszonylag keveset szerepelt a képernyőn(ahogy nagy bánatomra Jude Law is), briliáns volt,a legeslegvégén pedig az a kis csattanó... rohog.gif
Csak ajánlani tudom,fantasztikus film.A sztori szerintem nagyon ötletes,és a tény,hogy gyakorlatilag majdnem a film felét Budapesten forgatták,még jobbá teszi.
1000*/10
6 felhasználónak tetszik: awwparadise, CandUs, bitchina, baisée, House Of Wax, Gamora
2015. június 13. 14:02 #13111
- törölt felhasználó -    
The DUFF
Már régóta meg akartam nézni, de most vettem rá magamat. Főleg Bella alakítása izgatott, mert nagyon jó színésznőnek tartom. Nekem tetszett, a mai gimnáziumokat tökéletesen tükrözte, hogy milyen is a mai világban gimnazistának lenni. A színészekkel is teljesen megvagyok elégedve. 10/10
2015. június 13. 22:55 #13112
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
The Departed - A Tégla (2006)
Wow. Nincsenek szavaim. Kétlem, hogy lesz még egy ehez hasonló film. Először is a színészek: Matt Damon, Leonardo DiCaprio , Mark Wahlberg, Jack Nicolson, Vera Farmiga, Alec Baldwin és még. Szerintem magáért beszélnek. Ennyi sok jó színésszel egy helyen csak jó filmet lehet csinálni, de még mennyire. A történet elején nem értettem teljesen, hogy mi van, de egy fél óra után mondhatni belejöttem. Elég hosszú film azért, de megéri. Mindig vártam valami fordulatra és hát akármilyen fordulatot vártam mindig annál jobbat kaptam. Ez egy olyan film ami után tátott szájjal maradsz, ami után befejezted azt csak ülsz és meredsz a semmibe úgy kb 5 percig, igen olyan. Nem fogok spoilerezni, de akinek tetszik az ilyen beépülős, rendőrös, drogos, lövöldözős film annak biztos tetszeni fog. Én például nem vagyok annyira oda az akció filmekért, de imádtam, szóval merem ajánlani nem csak az akció kedvelőknek. Ha legközelebb megnézem megpróbálom megszámolni hányszor is mondják ki benne a "f*ck" és "c*cksucker", mert szerintem nincs film amiben többet lehet hallani. A végén nagy sokkban maradtam, de hát amennyi jót hallottam a filmről em is csodálkozok. Azért nem számítottam volna rá, hogy ennyire tetszeni fog. w00t.gif
10/10
Mindenkinek ajánlom tehát, mert remek lesz. It's:
http://i.imgur.com/FURQoKv.gif
4 felhasználónak tetszik: Sim0n, House Of Wax, SmileyZ, Beyla
2015. június 14. 09:58 #13113
- törölt felhasználó -    
Run All Night / Éjszakai hajsza (2015)

http://www.kephost.com/images/2015/06/14/2015_run_all_night_movie-wide.jpg

Előszeretettel hasonlítgatják Liam "többi" akciófilmjét az Elrabolva trilógiával, pedig a műfajukon kívül semmi közös nincs bennük. Az Elrabolva középpontjában az egyszemélyes hadseregként bosszút álló figura és az akciódús jelenetek állnak, míg az Éjszakai hajsza (vagy említhetném a Non-stopot is) egy párbeszédekre épülő thriller, ahol a drámai vonal legalább annyira, sőt sokkal fontosabb, mint az "öldöklős" részek.
Egy elég sötét, nyomasztó film, amire a történeten kívül erősen rásegítenek a koszos éjszakai utcák, lakótelepek. És természetesen a remek színészi alakítások. Liamet újra és újra felmagasztalom 1-1 filmje megtekintése után, hisz szó szerint élettel tölti meg a karaktereit. Annyira hitelesen játsza az alkoholista, kiöregedett bérgyilkost, aki minden áron és utolsó erejéig küzd a fiáért és családjáért, hogy egy pillanatra elhittem, hogy ez nem egy megrendezett film. A másik főhőse a mozinak Ed Harris karaktere volt. Nekem ő semleges színészként, de meg kell hagyni a legdrámaibb, legélesebb párbeszédeket a kettejük közti barátság, majd bosszúvágy generálta, ahogy ezt az éttermi jelenet is jól példázza.
Összeségében persze új, rendkívüli mozzanat nincs a filmben, ennek ellenére nekem tetszett. Jól összerakott film, ami egy percig nem ült le, végig fenntartotta a figyelmemet és az akciójelenetek sincsenek eltúlozva. 10/8
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. június 14. 11:13 #13114
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Tintaszív / Inkheart (2008)
Többször is már megpróbáltam végignézni a filmet, de valahogy sohasem sikerült. Aztán tegnap végre végig tudtam nézni teljesen. Nem is bántam meg mert nagyon jó volt. Nagyon tetszettek a fantasy-s és "mesebeli" elemek. Brendan Fraser-t pedig még mindig imádom. biggrin.gif Hihetetlenül jó színész. Néha Meggie (Eliza Bennett) elviselhetetlen volt, de a végére megkedveltem az ő karakterét is. Helen Mirren nagy forma volt ebben a filmben. A gonosz tevők szintén nagyon jók voltak és valamiért én bírtam Capricornus-t. :DDD Talán mert mindig a "gonosz" oldalt kedveltem.
Az "író" Fenoglio is jó karakter volt és csak utólag jöttem rá, hogy az a színész aki Fenoglio-t játssza az nem más mint a Harry Potter-ből Horace Lumpsluck professzor. laugh.gif
Kikapcsolódásnak tökéletes a film. smileeee.gif
10/9
1 felhasználónak tetszik: baisée
2015. június 14. 11:17 #13115
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
A szomszéd fiú (2015)
10/8

Nem csalódtam benne, jó kis film volt. Szeretem, mikor JLo ilyen karaktereket kap és akciózhat.

Jurassic World (2015)
10/10

Imádtam minden egyes percét és a végén, amikor a többi dinó összefogott, hogy kinyírják az Indominus Rexet, hát az epic volt. w00t.gif

Kingsman - A titkos szolgálat (2015)
10/10

Ez is marha jó film volt, tele jó kis csavarokkal meg mindennel.
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, House Of Wax, Sally Sparrow, SmileyZ
2015. június 14. 18:42 #13116
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Jurassic World

Én imádtam a '93-as első részt, a pohárban remegő vizet azóta is emlegetem, ha szóba kerülnek a dínók. Az a baj, hogy ez a folytatás csak megközelítette hangulatában az eredetit. Jó, tudom, ez nem remake, de akkor is az lesz az eredeti. Nem tudom, Chris Prattet bírom, ahogy Omar Syt is. Miattuk érdemes volt megnézni a filmet, meg persze a Jurassic World újjáélesztéséért és a dínókért. De én azt mondom, lehetett volna ez jobb is.
10/7
4 felhasználónak tetszik: Ramadaa, House Of Wax, benyaw93, duracell
2015. június 14. 18:54 #13117
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
Boltkóros naplója
2 felhasználónak tetszik: baisée, awwparadise
2015. június 14. 19:19 #13118
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Asszony feketében / The Woman in Black (1989)
Mióta megnéztem, folyamatosan lódobogást hallok. Ez azért elég gáz. Megvan benne az érzelmi terror, a vége pedig még jobb, mint az eleje. Mindenki meghal smileeee.gif
10/7

Az Álmosvölgy legendája / Sleepy Hollow (1999)
Tetszett a film, a képi világ egyszerűen tökéletesnek találom, a történetet már annyira nem. A szereplők jól el lettek találva, és ugyan volt izgalom a vége felé, de előtte egy kicsit lapos volt.
10/8

Elfújta a szél / Gone with the Wind (1939)
Szeretem a könyvet, és a film is megnyert, de nem eléggé. Szerintem sok fontos jelenetet kihagytak, és annál több jelentéktelent beletettek, ami miatt így egy kicsikét veszített az értékéből számomra.
10/6

Begotten (1990)
A legjobbat a végére hagytam. Mégis mi a szar volt ez? _nevet.gif A képi megjelenítés valami fenomenális, de ennél több jót nem lehet róla elmondani. Unalmas, egy jelenetet sokáig mutatnak... például öt percig bámulhatja a néző kéjelegve, ahogy isten(?) kibelezi magát rohog.gif
10/5 és ezt is csak azért, mert az ,,ember" baromi jól játszotta az őrültet.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, awwparadise
2015. június 14. 19:26 #13119
ariana grande14
ariana grande14
tattooed girl
Hozzászólás: 1803
Csatolások: 104
Azonosító: 228631
American Horror Story
2015. június 14. 21:09 #13120
- törölt felhasználó -    
Les Misérables / Nyomorultak (1998)

http://www.kephost.com/images/2015/06/14/LesM.jpg

A filmes feldolgozások közül ez volt az első, amit megnéztem. Sok jót hallottam az eredeti Jean Gabin-es verzióról meg a Gérard Depardieu féléről is, de végül emellett döntöttem Liam Neeson és Geoffrey Rush miatt. Persze ahogy ismerem magam a többi változatot is meg fogom nézni, beleértve a 2012-es musical verziót is.
Azt most nem kezdem el ecsetelni, hogy miben más, mint Hugo műve, mert nincs értelme. Azt a jócskán több, mint 1000 oldalt képtelenség belesűríteni egy mozifilmbe. Így azt tudom mondani, hogy összeségében ügyesen összerakták ezt a filmet.
A két színész, akik miatt erre esett a választásom beváltotta a hozzá fűzött "elvárásaimat" smileeee.gif Liam zseniális drámai színész, bár mostanában ez a műfaj háttérbe szorult a pályáján. Jean Valjean egyébként is a világirodalom egyik legszerethetőbb alakja, hisz ő tényleg rátér arra a bizonyos jó útra és rengeteget tesz azért, hogy embertársait is erre az útra terelje. Hitelesen játszotta mindvégig a karaktert, mindenféle eltúlzott klisé nélkül. Geoffrey Rushon pedig igaziból már nem kéne meglepődnöm, hisz kevés olyan színészt ismerek, aki ha nem csinál semmi jelentős mozzanatot, nem ragad pisztolyt vagy kardot a kezébe, akkor is lehengerel a tekintetével és a mimikájával. Javert felügyelőként is zseniális volt. Nos Umat sosem kedveltem különösebben, de nekem egy kicsit sok(k) volt Fantineként. A haldoklós részig még csak csak elvoltam vele, na de amit "haldoklás" címszó néven művelt az nekem nagyon eltúlzott és mű volt. Claire Danes Cosette-je meg olyan semmilyen nem volt. Cosettenek a regényben van személyisége, így a filmben sem feltétlenül egy lázadó kamaszként kellett volna feltüntetni.
Élvezhető alkotás volt, viszont a végét kicsit összecsapottnak éreztem. Kárpótolt azonban Liam mindent kifejező mosolya a végén, amikor ténylegesen lekerültek róla a képzeletbeli rabláncok is és visszakapta a hőn áhított szabadságát. 10/8
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Narcoleptic Dreamer
710 oldal 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!