Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 26. 23:58 #13061
princess254698
princess254698
visszatérő vendég

StátuszWalking dead is my drug♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 144
Csatolások: 43
Azonosító: 243920
Idézet (princess254698 @ 2015.05.26. 23:57)
penge2
thumbsup.gif  cool.gif

szakíts ha bírsz
rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: awwparadise
2015. május 27. 10:28 #13062
- törölt felhasználó -    
Bízz a szerelemben(Stuck in love)

Se a film,se a történet nem kötött le annyira mint vártam. Hiszen olyan remek színészek szerepeltek benne, mint Logan Lerman, Lily Collins vagy éppen Nat Wolff . Kellemesen elvoltam vele,de azért ennél valahogy többre számítottam.

10/5
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. május 27. 17:51 #13063
- törölt felhasználó -    
Fifty Shades of Grey / A szürke ötven árnyalata (2015)
Nem számítottam sok mindenre, mert volt aki az egekig magasztalta, volt aki pedig utálta. Nem volt rossz, sőt egész jó volt, főleg Jamie Dornan alakítása miatt. Azonban Dakota Johnsont egyenesen utáltam, a szájharapdálásától már a hajamat téptem, annyira látszódott, hogy direkt csinálja, a hangja pedig - az eredeti angol - szörnyen idegeseített. Kicsit az az érzésem volt, hogy nagyon egybetömörítették a dolgokat, barkácsbolt, költöznek, diplomaosztó, és ez nem tetszett, viszont könyvhű volt, amennyire lehetett. A zenék viszont tetszettek smileeee.gif
10/6

The Best Of Me / Vissza hozzád (2014)
Imádtam, minden egyes percét. Nicholas Parks könyvei mindig megríkatnak, ahogyan ez a film is. Az elején még csak olvadoztam Luke Bracey cuki pofiján, a végén viszont a könnyeimet törölgettem. Ennél furfangosabb csavart nem is tehettek volna a végére, hogy szegény Dawsont lelővi az apja - akit amúgy az egész filmben utáltam - és a lány fia kapja meg a szívét. Ajánlom azoknak, akik reménytelen romantikusok, mert szívmelegető film wub3.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: Bessie, House Of Wax, SmileyZ, baisée, healy.
2015. május 28. 08:10 #13064
- törölt felhasználó -    
Ha maradnék(If I Stay)

A Gayle Forman által papírra vetett történethez már volt szerencsém, amikor a könyvet olvastam. Nem is kell ragoznom,de természetesen a sztori egyből magával ragadott, nagyon könnyen olvasható de érzelmes,valós problémákkal átitatott kapcsolatokat festett le. happy.gif A film kifejezetten könyvhű volt úgy gondolom. Sőt, kifejezetten remek módon keltették életre Mia, Adam , Kim és az egész Hall család életét és ezzel egyben tragédiáját. A legnagyobb meglepetést számomra Chloë Grace Moretz okozta. Azt gondoltam annak ellenére, hogy már voltak kisebb-nagyobb szerepei nem akkora durranás. És talán nem is az,de Mia Hall szerepébe teljesen bele tudott olvasni. Annyira jó átérzéssel adta át a fájdalmat, az örömöt, a szerelmet. Tényleg valahogy sokkal kevesebbre számítottam tőle,de nagyon is örültem, hogy egy ilyen jó színésznőt választottak a szerepre. A másik akit nagyon kedveltem az Liana Liberato volt. Már a kisugárzása is lenyűgözött,de a két lánnyal ellentétben Jamie Blackley nem volt igazán kiváló szerintem a szerepre. Amolyan elmegy kategória volt. sleep.gif
A történeten nem sok meglepő volt számomra, hiszen már olvastam,de másodjára is sokféle érzést tudott előidézni belőlem.
LIVE FOR LOVE

10/9*
2 felhasználónak tetszik: tya04, Rocket
2015. május 28. 21:30 #13065
- törölt felhasználó -    
Pitch Perfect 2 - Tökéletes hang 2
Imádtam az első részt, úgyhogy nagyon örültem, hogy lesz második rész és vártam is. Gondoltam, hogy jó lesz, de azt nem, hogy ennyire. w00t.gif Fat Amy-n annyit lehetett nevetni rohog.gif A zenék meg nagyon jók voltak. Sokan mondták, hogy jobb mint az első, hát más és talán tényleg jobb is, bár szerintem volt benne pár felesleges dolog, de nagyon jól sikerült smileeee.gif Ezt is szívesen fogom megnézni többször is biggrin.gif Szóval nagyon nagyon tetszett biggrin.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, An_d_a, sziv55, awwparadise
2015. május 29. 21:05 #13066
- törölt felhasználó -    
Men, Women, Children
Mikor megtudtam, hogy Ansel Elgort-Adam Sandler-Jennifer Garnier film van készülőben, máris bepörögtem. Imádom mind a három színészt, eszméletlen jók, és együtt is arattak nálam. Tanulságos film volt, hogy az internet mégis hogyan 'szedte szét' a családi életeket. 10/9
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2015. május 30. 09:24 #13067
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
A Lavina / Force Majeure (2014)
Öhm.... Kissé bizarr volt. Fontos kérdéseket feszeget, de egyébként ha nem lenne benne pár poén, meg ahogy Mats állandóan védeni akarja Tomast, két óra szenvedés lenne.
10/7

A holló / The Raven (2012)
Nem, ez nem AZ a holló. És akárki, akármit mondd, nekem igenis tetszett a film. No jó, talán nem kellett volna Edgar Allan Poe nevével fémjelezni. Nagyon tetszett a képi világa, talán a vágások váltogatása nem volt egy hűde, és igaz, hogy szinte teljesen eltért az eredeti sztoritól, de szerintem jó volt. De hogy Reynolds minek nyírta ki Edgart...
10/8
2015. május 30. 11:05 #13068
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Az Éhezők Viadala- Futótűz
Nagyon sokan ajánlották, hogy nézzem meg, nem fogok benne csalódni. Hát nem is. Egyszerűen imádom ezt a filmet, minden megvan benne, ami csak kell, mellesleg nagyon tetszett a Jennifer- Josh páros. Nagyon remélem, lesz még több része is a filmnek. Innentől kezdve biztos, mindet megtekintem! wub.gif
10/10*
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, awwparadise
2015. május 30. 11:51 #13069
healy.
healy.
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
Sleepy Hollow / Az Álmosvölgy legendája (1999)
Imádom ezt a filmet, már csak Johnny Depp miatt is. Aztán ott van a képi világ, a helyszínek, a történet és a kivitelezés. Szégyen, hogy sokáig csak a sorozatról hallottam, de mióta ezt is ismerem a kedvenc filmjeim közé tartozik, bár egy ideje megfeledkeztem róla. A helyszínekről még annyit, hogy egyszerűen csodásak. Az a sok, gyönyörű erdő! Annyira visszamennék abba a korszakba, ahol macskakő díszítette az utakat és lovaskocsival közlekedtek az emberek. Na meg azért ahol forgatták, azt sem hagynám ki. blush.gif Ilyen típusú filmekből legszívesebben összegyűjtenék egy életre elegendőt, mert egy az lekötnek, másrészt pedig mesések. Emellett pedig odavagyok a poénokért, és nem utolsó sorban a karakterekért.
http://33.media.tumblr.com/3854228a4ce9283388ee87c3236fc3c3/tumblr_mtz1khOl921s488ujo1_500.gif
10/10***
7 felhasználónak tetszik: duracell, Beyla, baisée, SmileyZ, tya04, Fannycska999, Narcoleptic Dreamer
2015. május 30. 14:58 #13070
- törölt felhasználó -    
Állatfarm (1955) 10/10

Már sokszor láttam és sokszor olvastam is ki.
Ennek a történetnek olyan mondanivalója van, amin minden alkalommal el tudok gondolkodni, amikor megnézem a filmet vagy elolvasom a könyvet.
Ez egy nagyon jó történet, és amikor nyolcadikban kötelező olvasmány volt, akkor lett a kedvencem, amit valaha ki kellett olvasnom az iskolai évek alatt.
Nem bántam meg, azóta már többször is elolvastam és megnéztem, unhatatlan. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: healy., Sally Sparrow
2015. május 30. 15:11 #13071
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Bronson (2009)

Szeretem az életrajzi filmeket, ezt pedig már jónéhány éve megakarom nézni, de mindig kiment a fejemből. Charles Bronson érdekes egy figura lehet, az olvasottak és a filmben látottak alapján. biggrin.gif A film nem egy szokványos életrajzi film, nekem kicsit furcsára sikerült. Nekem ez az egész szürrealista vonal nem tetszett a filmben. Értem, hogy ebben a stílusban festett, de valahogy nem passzolt az egész filmhez. Plusz nem igazán tudhattunk meg róla semmit, az elején volt néhány jelenet a fiatalkorából, azt hittem jobban felvezetik az egész történetet. Tom Hardy viszont zseniális. Nemtudom hogy maradhatott ki ez a szerepe eddig az életemből, mert elképesztő mennyire jól játszott, azonosult a szereppel és az arcjátéka is hihetetlen jó volt.

10/7 Tom Hardy miatt.
1 felhasználónak tetszik: Narcoleptic Dreamer
2015. május 30. 19:31 #13072
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Pitch Perfect 2 - Tökéletes hang 2 (2015)

Az első részt imádtam,ezért biztos voltam benne,hogy a második részt nem csak hogy mihamarabb szeretném látni,hanem moziban akarom megnézni.Ma végre sikerült smileeee.gif
Nagyon nagyon tetszett,talán jobban is,mint az első rész.Amy szokásosan hozta a formáját(a Bumper és a közte lezajló szappanoperáról nem is beszélve,fergeteges páros biggrin.gif heart.gif ),de az új lányt is megkedveltem a végére.
A sztori is nagyon tetszett,és körülbelül az első öt perc után tudtam,hogy minden pillanatát élvezni fogom a filmnek.Nem is tévedtem. smileeee.gif
A soundtrack fenomenális,jelenleg is hallgatom,annak pedig külön örülök,hogy szélesvásznon láthattam.

10/10
2 felhasználónak tetszik: Bessie, awwparadise
2015. május 31. 16:46 #13073
- törölt felhasználó -    
Focus - A látszat csal

Will Smith mindig is nagy ikon volt a szakmában,és most sem kellett csalódnom benne. Közte és a szöszi Margot között remekül működött a kémia a kamerák előtt, és nem csak a románcot tekintve, hanem az összes vita meg az összes együtt forgatott jelenetük jól sikerült. A történet meglepően jó volt, kicsit rosszabbra számítottam,de aztán a fordulatokat tekintve nem egy alkalommal megleptek.

10/8
2015. május 31. 19:18 #13074
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
The Boy Next Door (2015)
Kezdeném azzal, hogy a szereplőgárda tökéletes választás volt. JLo rendkívüli színésznő, szeretem az alakításait, Ryan Guzman pedig zaklathatna bátran, hagynám neki. *nyáladzás*
A filmre rátérve, nekem az első fele nagyon tetszett, de az ominózus szekrénybeveremamásikfejét jelenet után kezdett túl általánossá válni. A végét szerintem elrontották, nem így fejeztem volna be, ezért nem tudom maximálisan értékelni, de nem volt rossz film, meg tudnám nézni megint.
10/9

The Amazing Spider-Man (2012)
Nem tudom milyen ötlettől vezérelve néztem meg, de nem bántam meg. Szerintem ezt a filmet még rettentő sokszor meg fogom nézni, mert elképesztően megszerettem. Az alap történet adott volt, mindent tudtam előre, mégis tetszett a kivitelezés. A Peter-t játszó színészt is megkedveltem, szerintem remek választás volt, ahogyan a Gwen-t alakító színésznő is. Mindjárt nézem is újra, komolyan. Annyira nagy hatással volt rám, pedig mindössze egyszer láttam. Őszinte leszek, idén ez az egyik legjobb, amit láttam ilyen szuperhősös, akciós műfajban.
10/10

The Amazing Spider-Man 2. (2014)
Ha lehet, ezt még jobban imádtam, mint az első részt, már tudtam, mi lesz a vége, hiszen némi információm azért van a képregényekből, mesékből, eddigi részekből, pletykákból, stb., de így is felülmúlta az elképzelésimet. Persze, ha mondhatjuk így, a kedvencem az első rész marad, de ezt is szeretném még jó sokszor látni az elkövetkezendőkben.
10/10

Stalingrad (2013)
Elképesztően lehengerlő film volt, minden volt benne, ami csak kellett. Nem sűrűn nézek háborús filmeket, de amikor igen, általában nem okoznak csalódást. A minap láttam az előzetesét és egyből megfogott valamivel, tudtam, hogy meg kell néznem, ezért így is tettem. Az első percektől fogva lekötött, nagyon tetszett a narrációs megoldás, a sok kegyetlenség ellenére ez a film megmutatta, hogy milyen is az ember valójában. Az utolsó mondat pedig hatalmasat ütött, nem szégyellem bevallani, hogy elmorzsoltam néhány könnycseppet.
10/10

The Voices (2015)
Tudtam, hogy félig-meddig egy vígjáték, de azért erre nem számítottam. Semmi humor nem volt benne, egyedül Mr. Whiskers "karaktere" ért valamit, pedig egy macska volt. Ha tudom, hogy ilyen lesz a film, meg se nézem. Ebből a témából sokkal többet lehetett volna kihozni, mert sajnos vannak ilyen dolgok a való életben, mint a skizofrénia. Nagyon gagyi film lett, amit ha jól oldottak volna meg, még akár többször is meg lehetne nézni. De ez? Időpocsékolás.
10/1 - ez is csak a macska miatt, mert amúgy nulla pontos film
4 felhasználónak tetszik: An_d_a, House Of Wax, Szandi0820, Narcoleptic Dreamer
2015. május 31. 20:57 #13075
- törölt felhasználó -    
Avengers Age of Ultron / Bosszúállók: Ultron kora (2015):
Te jó ég, hogy ez a film elképesztő! Az első rész annyira nem jött be, bár Loki tetszett benne, ennek viszont minden egyes percét imádtam. Az elejétől kezdve követni tudtam, bár Ultron néha összezavart, és az ismeretlen (Vision) is kicsit megkavarta a dolgokat, de hihetetlen élményt nyújtott, idén az egyik kedvencem. A Maximoff ikrek voltak a legszimpatikusabbak az elejétől kezdve, és nagyon sajnáltam, amikor Pietro meghalt a végén. Bruce számomra nagy kérdés maradt, remélem visszatér, ahogyan Thor is. Ultron viszont tényleg az egyik legjobb gonosztevő, kimagaslóan, a karakterét egyszerűen nem tudtam utálni, kár hogy az lett a vége ami. blush.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie, Narcoleptic Dreamer
2015. június 01. 13:01 #13076
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending - 2014)

Nem tudom, hogy milyen indíttatásból, de úgy éreztem, hogy meg szeretném nézni ezt a filmet. Viszont csalódtam, hogy őszinte legyek, nagyon nagyot csalódtam. Ez egy tök átlagos szerelmi sztori:

Főhősnőnk tulajdonképpen egy kis szürke egér, aki minden áldott napját azzal tölti, hogy WC-t pucol. Aztán megjelennek az ötszáz évvel fejlettebb embertársai és közlik vele, hogy bizony ő maga is trónörökös. Majdnem kényszerházasságot követ el egy másik trónörökössel, de azért még beleszeret egy szolgaféleségbe.

Most komolyan, így elolvasva, az egész annyira átlagos és annyira gagyi. Mégis mi tette mindezt felejthetetlenné és izgalmassá a néző számára? A látvány, semmi más. A Jupiter felemelkedése nem több, mint egy szimpla látványfilm. Hasonló érzetem támadt nézése közben, mint amit a JJ Abrams-féle legújabb Star Trek múvi nézése alatt éreztem. A grafika, a CGI és maga a látvány annyira f*sza, hogy szinte összepisiled magadat, de, ha mögé nézel, egyszerűen nincsen tartalma vagy tanulsága. Mila Kunisban pozitívan csalódtam, hmmm... nem is olyan rossz színésznő, mint amilyennek először gondoltam. Channing - mint persze minden filmjében - lehengerlő volt, és igyekeztek a hölgy nézők kedvébe is járni. laugh.gif Eddie Redmayne alakítása félelmetes volt, és nem tudom, hogy az eredeti szinkron is hasonló lehetett, de a magyar hangja olyan volt csórinak, mintha egy Down-szindrómás autista szinkronizálta volna, pedig Rajkai Zoltán tudtommal egyik sem szenved. Akkor Balem karaktere követelte meg ezt a felettébb debil hangszínt? think.gif

10/5,5 - Mondhat akárki akármit, ez olyan gyenge produkció volt, mint a harmatos libakaki. Teljesen kiszámítható, olykor-olykor végletekbe menő, teljesen eltúlzott akció jelenetekkel. Tíz perc törés-zúzás-lövöldözés-üldözés már nekem is baromi uncsi volt. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: tya04, Toxic, Bettyke94
2015. június 01. 15:23 #13077
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Poltergeist - Kopogó Szellem * Poltergeist (2015)
Életem első 3D-s horror filmje, ez nagyon maradandó lett mellesleg. Már eleve ez az élmény. De, hogy a filmről is beszéljek, nekem az 1982-es változat nem jött be, viszont mindenképpen meg akartam nézni az új verziót, hisz én nem egyszer jártam úgy, hogy a régi verzió nem jött be, de az új nagyon is, szóval mindenképpen akartam adni neki egy esélyt.
Horror filmnek jó volt, mert többször voltak benne ijesztőbb jelenetek (ez 3D-ben persze még jobban visszajött amit imádtam) meg izgalmas is volt, én egy percig nem unatkoztam, de tény, hogy nagyon újat a film nem mutatott. Nyilván ezzel az ember számol, nem csak azért mert ez adottan egy remake hanem eleve ebben a témában már nehéz újat mutatni. Ennek ellenére mondom, nekem egyáltalán nem volt unalmas.
Tudnék negatívumot mondani, a legnagyobb számomra maga a család volt akik között nem volt egy normális családi kapcsolat. Értem ezalatt azt, hogy anya és apa között nem csak kémia nem volt, de az, hogy nem láttad annak a jelenét, hogy ez a család boldog. Nekem ez volt a legnagyobb gondom, így kicsit nehéz volt a helyükbe képzelnem magam, sőt, nem is ment.
Látvány kapcsán rendben volt, a színészi játék rendben volt, bár a két kisgyerek (Kyle Catlett, Kennedi Clements) nagyobbat alakítottak mint a nagy színészek, azért ezzel sem volt gond. Sam Rockwell-t viszont nagyon kedvelem, tehetségesnek tartom, de végig nekem ő sem volt hiteles, sokszor valahogy nekem nem jött át a játéka.
Szerintem rendben van a film, nem mondom, hogy a műfaj legjobbja, de szerintem kellemesen ijesztő és izgalmas, nekem megérti a mozijegy árát.

9*10

Taxisofőr * Taxi Driver (1976)
Nem nagyon voltak elvárásaim a filmmel kapcsolatban, de nekem ez nagyon egyszeri nézős lett. Pedig nagyon szeretem az elvontabb filmeket/karaktereket, de nekem ez valahogy úgy semmiről nem szólt, csak az utolsó 20 percben történt valami lényeges. Viszont egy valamit ki kell emeljek: Robert De Niro elképesztően jól játszott, őszintén mondom, hogy le a kalappal előtte. Megérdemelte az Oscar jelölést ezért.
5*10

Charlie Bartlett (2007)
Ez is egy egyszer nézős alkotás lett a számomra. Érdekes volt egynek, de semmi különleges, semmi plusz nem volt benne, olyan semleges volt, nézted de úgy nem szólt semmiről. Anton Yelchin-t kedvelem, szóval miatta és Robert Downey Jr. ( heart.gif ) miatt megérte, de összességében, nem egy nagy valami.
4*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, healy.
2015. június 01. 16:19 #13078
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Tökéletes hang 2 (Pitch Perfect 2,2015)

Az első részétől nem voltam elájulva,de azért kíváncsi voltam a folytatásra és ez jobban is tetszett. blush.gif Személy szerint gyerekes filmnek tartom,nem hiszem,hogy felnőtt emberek az egyetemeken így viselkednek,de ettől függetlenül jót szórakoztam rajta a legtöbbször erőltetett poénok ellenére is. blush.gif A kedvencem Amy,bár Rebel Wilsonért nem ugrálok (és az ő poénjai a legerőltetettebbek) mégis jókat mosolyogtam rajta,sőt néha azért nevettem is. blush.gif Mikor az elején a zöld ruhában olyan nőiesen közlekedik,meg beengedi az új csajt,meg a párnacsatánál... rohog.gif Anna Kendrick-et még mindig nem kedvelem,viszont eredetileg a filmet Brittany Snow miatt néztem meg,őt most is imádtam,csak a karaktere túl gyerekes nekem. blush.gif Az új lány elég buta volt,de nem volt bajom vele,a zenéket is szerettem (kivéve mikor a fiúk "nyávogtak" néha),az utolsó szám a mit együtt énekeltek pedig nagyon tetszett.Vagyis azt hiszem az utolsó volt az,de nem vagyok benne biztos.Mikor a régi Bellák is ott voltak. blush.gif A kedvenc jeleneteim azok voltak mikor abban a táborban voltak,meg Amy vacsija a "kissé" bunkó sráccal. blush.gif

10/9

Üzlet bármi áron (Unfinished Business,2015)

Dave Franco miatt néztem meg.Egyszer elmegy,de elég átlagos film,nincsenek benne jó poénok (vagyis ami újdonságnak számítana az biztos nincs),egyetlen egyszer nevettem rajta,de akkor is csak azért mert Dave annyira idióta fejet vágott. rohog.gif Ő rajta többször is jót mosolyogtam. blush.gif Vince Vaughn-t egyre jobban kedvelem,az ő karakterének megoldása a videóbeszélgetések elromlására pedig bejött. rohog.gif James Marsden kedvencem,de a karaktere nagyon nem volt az. rohog.gif

10/6

Megmaradt Alice-nek (Still Alice,2014)

Hogy én ezen mennyit bőgtem... blink.gif Akkor is mikor okom sem volt rá. blush.gif Ez a betegség brutális,az egyik legkegyetlenebb a világon.Az ember elveszíti azokat a dolgokat amik néha a legfontosabbak - az emlékeit,a családját (hisz elfelejti őket),önmagát..Rémes. blush.gif Julianne Moore alakítása tetszett,bár egyszer-kétszer mást vártam volna tőle,de szerintem nagyon is jól játszott. blush.gif Rajta kívül akivel teljesen megvoltam elégedve az meglepő módon Kristen Stewart volt.Valahogy sejtettem,hogy a végén ő lesz az aki Alice-el marad és ápolja őt,míg mindenki más szépen lassan eltűnt az életéből.Meg is szégyellhetik magukat...De ez általában így szokott lenni.Az ember néha arra számíthat a legjobban akire nem is gondolná. blush.gif Senkivel nem volt bajom,mindenki szimpatikus volt kivéve Kate Bosworth.Az ő karaktere nagyon irritált. blush.gif Hunter Parrish-t pedig szívesen láttam volna több szerepben is. blush.gif A vége nekem kissé csalódás volt,többet vártam ettől,sokkal többet,de volt benne valami szomorú szépség. blush.gif Számomra megható volt,biztosan megnézem még. blush.gif

10/9

A hangok (The Voices,2014)

Borzasztó,brutális,hihetetlen...Ez a film még viccnek is rossz...A vége meg blink.gif omg.gif Ryan Reynolds ezt komolyan gondolta?Ilyenhez adni a nevét?Gemma Arterton irritáló volt,még Anna Kendrick-et bírtam a legjobban,bár az ilyen "mászós" csajokat nem igazán kedvelem. blush.gif Meg amúgy sem bírtam a karakterét,de mikor a srác házában voltak,ott sajnáltam. blush.gif

10/-

Életrevalók (Intouchables,2011)

Na ez viszont nagyon tetszett.A téma,a színészek játéka,minden.Omar Sy játéka nagyon tetszett,bár kissé bunkónak tartottam,de abszolút a kedvencem volt,az pedig különösen tetszett,hogy annak a hatalmas tragédiának ellenére ami Philippe-t érte,hiszen csak a fejét tudta mozgatni mégis ennyire...vidám,élettel teli maradt. blush.gif Tudom a vége fele egy elég rossz időszakon ment keresztül,de akkor is..irigylésre méltó ahogy ezt a helyzetet kezelte,én nem is tudom mit tennék a helyében. blush.gif Ezt is megfogom még nézni.

10/10

4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, healy., Narcoleptic Dreamer, awwparadise
2015. június 01. 18:46 #13079
- törölt felhasználó -    
Fekete hattyú / Black Swan (2010)

A barátnőim ismerve filmek terén az ízlésemet, ajánlották a filmet a mai nap folyamán. Én is hallottam már róla, de nem hittem volna, hogy olyan amilyen. Egy gyengébb, oldottabb sztorira számítottam. Ehelyett azonban egy figyelemre méltó, izgalmas és bonyolult alkotást láttam, ami egyedi és ijesztő is volt sok szempontból. Tipikusan az a film, amire egyszerűen figyelni kell, hogy a végén mindent megérts, amin utána még sokáig gondolkozni fogsz. Ez így volt velem is. A szereplő gárda ismét jól el volt találva, akik közül a főszereplők nagy kedvenceim is. Csak ajánlani tudom azoknak, akik egy hatásvadász filmélményre vágynak. 10/10
7 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, duracell, An_d_a, Bessie, baisée, LeerdammerGirl, Narcoleptic Dreamer
2015. június 01. 20:43 #13080
- törölt felhasználó -    
Mad Max: Fury Road / Mad Max - A harag útja (2015)

Hetek óta várok rá, hogy láthassam, és nem csalódtam benne. Tényleg nagyon jól megcsinálták, és nem bántam meg a mozis megtekintést sem. Jó volt a sztori, bár néha keveselltem a párbeszédeket, viszont a látvány mindent pótolt. Csodálatos volt. Sajnálom, hogy Tom Hardyt alig lehetett hallani az egész film alatt, pedig elméletileg róla szólt a sztori rolleyes.gif Viszont a harcjelentei ütősek voltak, Charlize Theront pedig még jobban megkedveltem Furiosa szerepet miatt. Mellesleg nagyon örülök, hogy lesz folytatása, mert kíváncsi vagyok mi fog még történni wink.gif

10/10*
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Narcoleptic Dreamer
710 oldal 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!