A beavatottat is szerettem már, és többszöri nézést követően sem untam meg. A lázadó is tetszett, jobban is talán, mint az első rész, még mozis felvételen is. 10/8
Az élet habzsolva jó
Rengeteg Shailene filmet néztem meg az elmúlt időben. Ezt a filmet is szerettem, bár néha elült a történet és a cselekmény, ennek ellenére Shai és Miles Teller is jól játszottak, és a témaválasztás is érdekes volt számomra. 10/7
White Bird in a Blizzard
Nagyon vártam, hogy legyen jó feliratos felvétel és végre megnézhessem, a színészek névsora kecsegtető volt, a műfaj is, de... elég nagyot csalódtam. Unalmas volt, kiszámítható és néhol még érthetetlen is. 10/3
A pokolból
Johnny Depp ma már nekem kicsit lecsúszott, de akkor is imádom, mint színészt. És a korai karrierje egyszerűen Oscarért kiált. Például A pokolból című filmje is. Végig figyeltem, vártam a következő lépést, pedig nem először láttam. Érdekesen voltak megoldva a látomások is, a gyilkosságok is mutatva voltak, de nem estek túlzásba, mint például a Sweeney Toddnál. Johnnytól az egyik kedvenc filmem. 10/9
A megtisztulás éjszakája: Anarchia
Nem szokásom ennyire brutális filmeket nézni, de most kedvem és időm is volt hozzá, Frank Grillo-t szeretem, szóval leültem és... nem bántam meg! Tömérdek erőszak, érdekes jövőkép. A színészek véleményem szerint hitelesek voltak, meglepő fordulatokat is kaptam, szóval kitűnő időtöltés volt. 10/8.5
Mad Max - A harag útja
Tegnap este végre sikerült eljutni moziba és megnézni. Kicsit félve ültem be, mert óriási elvárásaim voltak, mint a látvány terén, mint a színészi alakítások terén, de tökéletesen megkaptam, amit vártam! A látvány tökéletes volt, kapkodtuk a fejünket, hogy mi is történik a vásznon. Kellően őrült volt az egész koncepció, a színkezelésért pedig hatalmas elismerés és köszönet George Millernek!

4 felhasználónak tetszik: