Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 04. 22:04 #12981
healy.
healy.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
It's Kind of a Funny Story / Nyomás alatt (2010)
Jaj, ez most olyan jó volt így estére. laugh.gif Részben Zoe Kravitz miatt néztem meg, gondoltam, hogy nem lesz sok szerepe, de azért abban a pár képkockában is remekül játszott. Olyan jó kis könnyed film volt, szerintem egész jó alakításokkal. Oké, Emma Roberts nem nagyon tudott meggyőzni most, pedig az egyik legkedvesebb színésznőm.
10/9

Hocus Pocus / Hókusz Pókusz (1993)
Még mindig az egyik legjobb Disney-film, erről biztosan változatlan marad a véleményem. Képtelen vagyok megunni, pedig rengetegszer láttam. *fangirl mód ON* Amúgy Tobias Jelinek annyira helyes volt, omg. *fangirl mód OFF* Mostmár inkább hasonlít Dancsó Péterre, legalábbis szerintem. rohog.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, baisée
2015. május 05. 11:50 #12982
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Kingsman: A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service,2015)

A moziban láttam anno az előzetesét és jó is lett volna ott megnézni,de nem jött össze.Viszont így is jó volt. smileeee.gif Habár volt egy valami benne ami nem tetszett. Amikor a vége felé az emberek felrobbantak és a fejük olyan volt mint egy tűzijáték na az akkora baromság volt,azt nem így kellett volna,viszont a másik hülyeség ami benne volt,az a fura lábú csaj,na az már tetszett. blush.gif Nyilván sok valótlan volt benne,de minden tetszett.Ezeknek a megoldása,a zenék,a történet,a szereplők. blush.gif Colin Firth-t ( most akkor ő tényleg meghalt?Ezen nagyon meglepődtem..) és Michael Caine-t mindig is kedveltem és Mark Strong-ot is kezdem egyre jobban megkedvelni. blush.gif A történet főszereplője Taron Egerton is nagyon szimpatikus volt,semmi kivetnivalót nem találtam a játékában,én maximálisan megvagyok vele elégedve. smileeee.gif Samuel L. Jackson magyar hangja mondjuk borzalmas volt ahogy beszélt (tudom ez volt a lényeg),de az ő játéka is remek volt. smileeee.gif Nekem ez tetszett. smileeee.gif

10/9

Paddington (2014)

Hogy ez mennyire édes volt. w00t.gif Istenem,oda vagyok ezért a maciért,olyan aranyos. laugh.gif Már az elején elérték,hogy elpityeredjek aztán sikerült megnevettetniük is,sőt a családdal is találtam közös pontokat. laugh.gif Azt nem tudtam,hogy Nicole Kidman játszik benne,így az egy kellemes meglepetés volt. laugh.gif Igaz teljesen kiszámítható,de attól még nem tudok belekötni. laugh.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Szandi0820
2015. május 05. 14:20 #12983
- törölt felhasználó -    
A mindenség elmélete (Theory of Everything)

Még a tegnapi nap folyamán néztem meg a filmet. Jane Hawking - Utazás a végtelenbe című könyvét már olvastam,egy olyan fél évvel ezelőtt. A filmből lényeges és lényegtelen dolgok is kimarattak,de így is két és fél órásra sikeredett. És így is át tudta adni azt a történetet, amit Jane a könyve által is átadott nekem. A színészeknek minden elismerésem, mert remekül játszották a szerepeiket. Teljesen hitelesen át tudtak adni minden érzelmet, és szerintem senkit nem sokkolok vele, ha azt mondom nagyon meghatott a film,a végére teljesen elérzékenyültem. Stephen Hawking bármennyire is csodálatos elme, az első felesége csodákat bírt ki mellette.

10/9
4 felhasználónak tetszik: AFCfan, Lady Suzy, MissAjsa., Jody
2015. május 05. 14:33 #12984
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Elég sokat néztem meg a hosszú hétvége alatt.

Katonák voltunk

Szeretem az izgalmas filmeket, szeretem a háborús filmeket. Mel Gibson-t viszont nem igazán zártam még a szívembe. De... ezzel a filmmel kicsit közelebb került hozzá. A Hazafiban imádtam a játékát, és ott is ugyanolyan elmélyült volt, akárcsak itt. A vietnámi háború egy kegyetlen történelmi mélypont volt, s a film sem mutatja másképp. Tetszik, hogy nem azt forgatták le, hogy jön a sok vietnámi, és az amerikaiak mindenféle veszteség nélkül lemészárolják őket. A film kicsit megbotránkoztatott, és fájt bele gondolni, hogy milyen lett volna akkor élni. Milyen lett volna egy katona feleségének lenni. A film ezt is kiválóan kivetíti, hogy egy katona feleség is mély megrázkódtatásokban részesülnek.

Igazából nem tudom összefoglalni mit érzek, mert még mindig hatás alatt vagyok, hiába van már kedd. Egyszerűen csak... fantasztikus. heart.gif

10/10

Constantine - A démonvadász

Valamiért, egyszerűen lenyűgöz a film. Imádom az ördögűzős filmeket. Nem tudom már hányszor láttam, de nem tudom megunni. Teljesen hű a képregényhez, még Constantine alakja is a végletekig olyan, mint a képregényekben. Amit még imádok benne, van egy fajta romantika a filmben, végig jelen van, amint belép a nő a játékba, de még sem bontakozik ki. Ez az egyik olyan film, amelyben nem a csókokkal telik el a film fele.

10/10*

A függetlenség napja

Ezt a filmet már csak Will Smith dühkitörése miatt is érdemes megnézni rohog.gif . Minden egyes perce lekötött, érdekes elméletek tömkelege, az emberek baromsága... meglátnak egy ufót, és rögtön támadást kell ellenük indítani. Pánik rohamot kapnak, rohannak, aztán persze bent ragadnak, mert dugó lesz... Na mindegy. Lényegében remek film, érdemes volt megnézni (bár már nem tudom hányszor láttam, de valamiért a Will kiborul jelenet után, mindig elaludtam xD)

10/10

Transformers 1-4

Zseni vagyok, minden részét végig néztem, de nem jöttem még rá, hogy a 3. része és a 4. része között mennyi idő telhetett el, és hova lettek az emberek... blink.gif Lehet én vagyok a sötét, de nekem akkor is magas. De ettől függetlenül imádom, de készíthetnének egy 3 és feledik részt, hogy tudatosítsák az emberekben (legalábbis bennem) hogy mi történt.

10/9 (a hiányosságok miatt happy.gif)

Daredevil - A fenegyerek

Talán még kis taknyos voltam, mikor láttam, és nem fogtam fel a dolgokat, de most újra nézve teljesen más volt. Kicsit vicces, ahogy az alacsonyabb épületről egy 4 méterre odébb levő magasabb épületre ugrál hősünk, mindenféle segítség nélkül, és még csak meg sem kottyan neki. Elhiszem én, hogy 'szuperhős' lett, de ez azért kicsit túlzás. Ettől még remek film, de a sorozat jobbra sikeredett. Ezenfelül nem értem mit esznek az emberek Ben Affleck-en, nekem az egész film alatt nem lett szimpatikusabb...

10/8
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2015. május 05. 14:39 #12985
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (SmileyZ @ 2015.05.05. 11:50)
Kingsman: A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service, 2015)
A moziban láttam anno az előzetesét és jó is lett volna ott megnézni, de nem jött össze. Viszont így is jó volt. smileeee.gif Habár volt egy valami benne ami nem tetszett. Amikor a vége felé az emberek felrobbantak és a fejük olyan volt mint egy tűzijáték, na az akkora baromság volt, azt nem így kellett volna, viszont a másik hülyeség ami benne volt, az a fura lábú csaj, na az már tetszett.  blush.gif Nyilván sok valótlan volt benne, de minden tetszett. Ezeknek a megoldása, a zenék, a történet, a szereplők.  blush.gif Colin Firth-t (most akkor ő tényleg meghalt? Ezen nagyon meglepődtem...) és Michael Caine-t mindig is kedveltem és Mark Strong-ot is kezdem egyre jobban megkedvelni. blush.gif A történet főszereplője Taron Egerton is nagyon szimpatikus volt, semmi kivetnivalót nem találtam a játékában, én maximálisan megvagyok vele elégedve. smileeee.gif Samuel L. Jackson magyar hangja mondjuk borzalmas volt, ahogy beszélt (tudom ez volt a lényeg), de az ő játéka is remek volt. smileeee.gif Nekem ez tetszett. smileeee.gif
10/9

Végre egy "kritika" erről a remek filmről... Ezt úgy tűnik, eddig alig nézte meg valaki az oldalról, legalábbis ebbe a topikba alig olvastam még ezzel a mozival kapcsolatos kommentet. Szóval hip-hip-hurrá. beer.gif

SPOILER

Amikor a film vége felé felrobbant az emberek feje, azt első megtekintésre nem igazán tudtam én sem hová tenni, pláne a megvalósítása miatt (valljuk be, picit gagyinak tűnik első látásra), aztán miután megnéztem még kétszer a moziban, akkor értettem meg ennek a momentumnak az iróniáját is. Pláne, hogy az egész show alatt Elgar az aláfestő muzsika... biggrin.gif Szóval ennél a bizonyos jelenetnél a vitriolt és iróniát kell értékelni. Az viszont nagyon ott van. biggrin.gif

Most akkor hülyeség volt, vagy tetszett? smileeee.gif Gazelle egy igazi badass figura, zseniális karakter. Szerintem. smileeee.gif

Harry Hart (Colin Firth) igen, tényleg meghalt. Úgyhogy ha a folytatásban mindezek ellenére vissza akarják hozni (márpedig vissza akarják), akkor nem tudom, hogy csinálják. Mivel ezek után feltámasztani elég nagy marhaság lenne. Hacsak nem valami előzményfilmben gondolkoznak... Egyébként nem csak te lepődtél meg. Amikor én először láttam, konkrétan felszisszent az egész terem és egy pillanatra szó szerint megfagyott a levegő. Erre a fordulatra valóban nem számított senki. A következő két alkalommal viszont már rutinos voltam, tudtam, hol kell behunyni a szemem. smileeee.gif

SPOILER VÉGE

A szinkron szerintem pont nagyon el lett találva, zseniális Samuel L Jackson ilyen kis cuki pöszén is. biggrin.gif Mellesleg eredetiben is erőteljes beszédhibát imitál végig. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, SmileyZ, Beyla
2015. május 05. 14:45 #12986
pandanoyasenpai
pandanoyasenpai
új tag
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 230233
Back to 20 biggrin.gif
2015. május 06. 07:46 #12987
- törölt felhasználó -    
Vámpírakadémia(The Vampire Academy)

Egy ismerősöm ajánlotta, hogy remek tini film. És az is. Helyenként kicsit jobban ,mint vártam,de az tipikus kamasz humorú, kamasz kalandos és kicsit szerelmes. Nem volt rossz, és miután tegnapelőtt anyukámmal komolyabb filmeket néztünk egész nap, kellett a kikapcsolódás. A maga kategóriájában jó. De a színészeket tekintve én csak Zoey Deutchról gondolnám azt, hogy tökéletesen rá illett a szerep, és nagyon energikusan jó is volt benne. Jó,ha már itt tartunk természetesen Dominic is remek volt a szerepében,de ő hol nem remek? laugh.gif wub.gif

10/7
2 felhasználónak tetszik: Bettyke94, awwparadise
2015. május 06. 10:00 #12988
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
- Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)
- Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)
- Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

Muszáj volt újranézni a filmeket. Nem fűzök hozzá semmit, mert egyértelmű, hogy miért imádom őket. Ma nézem a többi részt. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. május 06. 10:12 #12989
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Idézet (Sally Sparrow @ 2015.05.05. 14:39)
Végre egy "kritika" erről a remek filmről... Ezt úgy tűnik, eddig alig nézte meg valaki az oldalról, legalábbis ebbe a topikba alig olvastam még ezzel a mozival kapcsolatos kommentet. Szóval hip-hip-hurrá. beer.gif
SPOILER
Amikor a film vége felé felrobbant az emberek feje, azt első megtekintésre nem igazán tudtam én sem hová tenni, pláne a megvalósítása miatt (valljuk be, picit gagyinak tűnik első látásra), aztán miután megnéztem még kétszer a moziban, akkor értettem meg ennek a momentumnak az iróniáját is. Pláne, hogy az egész show alatt Elgar az aláfestő muzsika... biggrin.gif Szóval ennél a bizonyos jelenetnél a vitriolt és iróniát kell értékelni. Az viszont nagyon ott van. biggrin.gif 
Most akkor hülyeség volt, vagy tetszett? smileeee.gif Gazelle egy igazi badass figura, zseniális karakter. Szerintem. smileeee.gif
Harry Hart (Colin Firth) igen, tényleg meghalt. Úgyhogy ha a folytatásban mindezek ellenére vissza akarják hozni (márpedig vissza akarják), akkor nem tudom, hogy csinálják. Mivel ezek után feltámasztani elég nagy marhaság lenne. Hacsak nem valami előzményfilmben gondolkoznak... Egyébként nem csak te lepődtél meg. Amikor én először láttam, konkrétan felszisszent az egész terem és egy pillanatra szó szerint megfagyott a levegő. Erre a fordulatra valóban nem számított senki. A következő két alkalommal viszont már rutinos voltam, tudtam, hol kell behunyni a szemem. smileeee.gif
SPOILER VÉGE
A szinkron szerintem pont nagyon el lett találva, zseniális Samuel L Jackson ilyen kis cuki pöszén is. biggrin.gif Mellesleg eredetiben is erőteljes beszédhibát imitál végig. smileeee.gif

Spoileres!!!!! blush.gif
Bevallom őszintén végig érdekelt a film,de amiatt is akartam minél hamarabb megnézni,mert olvastam róla a véleményed,vagyis véleményeid és gondoltam ezzel nem szabad sokat várni,látni kell. laugh.gif
Igen,nekem is elsőre talán ez a legjobb szó rá amit írtál bugyuta volt az a jelenet. blush.gif Még biztosan jó párszor megnézem a filmet és akkor erre fogok figyelni amit írtál. wink.gif
Tetszett. laugh.gif Hülyeségnek csak azt a fejrobbantóst részt tartottam,de mondjuk Gazelle volt belőle az egyik kedvencem,szóval mindenképpen tetszett. wink.gif
Épp ez volt az ami miatt nem értettem,hogy akkor most mi van Harry-vel,mert olvastam,hogy lesz folytatás és ő is benne lenne,ezért nem tudtam hova tenni,hogy akkor most a végén kiderül majd,hogy él vagy mi lesz,de ugye mint írtad is tényleg meghalt,így eszembe jutott az előzmény film is,de úgy érzem nem azt akarnak csinálni. blush.gif Nem tudom így hogy hozzák vissza,de kíváncsi leszek rá. blush.gif
Samuel tényleg zseniális volt így is és most,hogy írod,hogy eredetileg is így beszélt muszáj leszek megnézni eredeti nyelven is a filmet,mert erre kíváncsi lettem. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Szandi0820, Beyla
2015. május 06. 10:23 #12990
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (SmileyZ @ 2015.05.06. 10:12)
most, hogy írod, hogy eredetileg is így beszélt muszáj leszek megnézni eredeti nyelven is a filmet, mert erre kíváncsi lettem. laugh.gif

Már csak egy hónap a Blu Ray minőségig, de ha nem akarsz addig várni, akkor koreai felirattal, gyönyörű minőségben lepecázható a mozis verzió. biggrin.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. május 06. 10:35 #12991
SmileyZ
SmileyZ

Idézet (Sally Sparrow @ 2015.05.06. 10:23)
Már csak egy hónap a Blu Ray minőségig, de ha nem akarsz addig várni, akkor koreai felirattal, gyönyörű minőségben lepecázható a mozis verzió. biggrin.gif wink.gif

Köszi az infót. wink.gif Lehet megpróbálom azt megvárni,de ahogy magam ismerem már a héten letöltöm mozisan. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2015. május 07. 14:51 #12992
- törölt felhasználó -    
Förtelmes főnökök 2(Horrible Bosses 2)

A kedvenc trióm. heart.gif Jason Bateman,Jason Sudeikis és Charlie Day tökéletesen kiegészítik egymást az egész filmben. Nagyon passzolnak egymáshoz, és a hármas kémiájuk is megvan laugh.gif Chris Pineról eddig semmilyen véleményem nem volt,hiszen most láttam először vígjátékban,de remekül szerepelt. Jól állt neki a gonosz karakter, gyakran el tudnám nézni, ahogy kicsit ödapörköl az embereknek blush.gif

10/8
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, RescueGirl11, awwparadise
2015. május 08. 08:46 #12993
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Kiképzés * Training Day (2001)
Az egyik legjobb zsarus film, nagyon, nagyon tetszett. Az egész hangulata, a szereplők, a monológok, minden annyira egyben volt. Az pedig külön tetszett, hogy egy napot mutatott be, valahogy ez adott a dolgoknak egy kicsit másabb érzést. Denzel Washington kegyetlen jó színész, a végén mikor kiakadt kirázott a hideg, elképesztően nagy színész. Ethan Hawke ( wub.gif ) nagy kedvencem, benne nem csalódtam, megint megmutatta miért is tartom annyira jó színésznek.
Izgalmas film, bár talán picit kiszámítható, de az ember egy percig nem unatkozik.

10*10

Szerelem Kölcsönbe * Something Borrowed (2011)
Kellemes kis film, nem kell tőle sokat várni, de engem nagyon megfogott. Kate Hudson jól játszott, habár magával a karakterével voltak gondjaim. John Krasinski pedig vicces és aranyos volt, mint mindig.
9*10

A sötét lovag - Felemelkedés * The Dark Knight Rises (2012)
A Sötét Lovag című film hatalmas kedvencem, pedig nem rajongok Batman-ért, sosem szerettem kimondottan, de maga az a film zseniális lett. Ahhoz képest ez eléggé gyenge lett. Nem mondom, voltak benne jó jelenetek, izgalom, akció, de több volt az üres duma. Christian Bale sosem tartozott a kedvenceim közé, elismerem, hogy remek színész, és Batman-t tökéletesen alakítja, de nekem ez az ember sose lesz szimpatikus. Viszont annyit tényleg el kell ismerjek, hogy Batman megformálására tökéletes volt. Anne Hathaway karakterétől a falnak tudtam volna szaladni, elképesztően irritált, és nekem most nem volt hiteles. Valahogy nem hittem el neki ezt. Joseph Gordon-Levitt-ot imádom, a végén viszont azon, hogy ő Robin nagyon meglepődtem.
Végső soron nem volt ez rossz, nem unatkoztam, csak végig az volt benne, hogy a Sötét Lovaghoz képest ez a film nem jó, magában megállja a helyét, de ha viszonyítani kell akkor még mindig a Sötét Lovag vezet nálam.

8*10

Koszorúslányok * Bridesmaids (2011)
Egyszer bőven elég volt. Sok gondom volt vele, sok jelenet egyáltalán nem volt vicces, ezek a női karakterek pedig rémesek voltak. Semmi extra nem volt benne, egyszer meglehet nézni, de szerintem nincs benne több.
5*10

Temetetlen múlt * What Lies Beneath (2001)

Ez viszont egyáltalán nem tetszett. Nem tudom, valahogy nem tudtam ebbe beleélni magam, elve a sztorival is gondjaim voltak, nagyon nem jött át.
1*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. május 09. 08:21 #12994
RescueGirl11
RescueGirl11
visszatérő vendég

StátuszIf one Day the Speed kills me, do not cry because i was smiling - Paul Walker
Hozzászólás: 148
Csatolások: 3
Azonosító: 238983
Jack&Jill (komédia) thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: MissAjsa.
2015. május 09. 11:31 #12995
- törölt felhasználó -    
Paranormal Activity
Nagyon régen láttam még az első részét a filmnek, gondoltam újra megnézem. Hát valami brutál. A legjobban az tetszett, hogy olyan a benyomása, mintha tényleg megtörténne ez bárkivel, mivel amatőr felvételekkel készült. A színészek csodálatosak voltak, ahogy beleélték magukat a szerepükbe nagyon tetszett. Rengeteg horrort láttam már életem során, de ez lekörözi mindet. Imádtam heart.gif
10/10*
2015. május 09. 13:32 #12996
- törölt felhasználó -    
Ismeretlen Drakula(Drakula Untold)

Úgy gondolom ennek a filmnek inkább a színészek alakítsa adott egy kis löketet,mint sem a történet. Luke Evans eszméletlenül jól játszott benne. A szerető apa, aki megjárta a poklot,de bármit megtennie a népéért. Minden egyes mozdulatán látszott, hogy teljesen átadja magát a szerepének. Nem mellesleg, remekül meg volt közte és Sarah Gadon között a kémia. Ritka jó filmes pár lett belőlük.

10/9
3 felhasználónak tetszik: Narcoleptic Dreamer, An_d_a, Lady Suzy
2015. május 09. 13:43 #12997
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Az utolsó ház balra remake

A leírás annyira kecsegtető volt, de óriási csalódás volt az egész. Sok vontatott rész volt benne és nem hozta azt a szintet, amit elvártam volna.

10/1
2015. május 09. 15:11 #12998
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Avengers: Age of Ultron /Bosszúállók: Ultron kora
https://33.media.tumblr.com/06903fd04f49a0fe75fa6cff981e7726/tumblr_no1y2sy6Vi1u563huo2_540.gif

Ez...ez....ez.. ez annyira gyönyörűen volt megkomponálva, hogy néha sírhatnékom támadt, mikor együttes erővel zúzták a robotokat. Egyszerűen fantasztikus az egész, Whedon piszkosul érti a dolgát és nem csak a látványt, de a karaktereket is mocskosul jól kezeli. Volt pár csavarás, ami nem egészen úgy volt, mint a képregényekben, de basszus, annyira nem tudtam haragudni emiatt... Áh, teljesen kész vagyok, meg az a befejezés, hát baaaszus, rávertem a székem karfájára, hogy most miért szakítottátok félbe... Aki látja, tudni fogja miért mondom. laugh.gif Szóval, fúúúha, ez állati volt.
10/10, meg az a stáblista jelenet, hát szóval hiperventilláltam.
5 felhasználónak tetszik: Gamora, Lady Suzy, duracell, Bettyke94, House Of Wax
2015. május 09. 15:25 #12999
- törölt felhasználó -    
Bosszúállók 2: Ultron kora

Remek volt, egyszerűen szuper! A karakterek, a színészi játék, az akciójelenetek, a viccek, poénok... minden csúcs lett a filmben. Jobban tetszett, mint az első rész. Ultron karaktere pedig zseniális volt, ennél jobb főgonoszt nehéz lenne kreálni.

10/10
4 felhasználónak tetszik: Christo, Lady Suzy, duracell, House Of Wax
2015. május 09. 20:43 #13000
- törölt felhasználó -    
Valentin nap(Valentine's day)

Ahogy megláttam mennyi jó színész szerepel a filmben, úgy éreztem muszáj megnéznem. Mármint kezdve Bradley Cooper , Ashton Kutcher , Julia Robert és Jessica Alba után, még ott volt Anne Hathaway ,Eric Dane ,Emma Robert és Jamie Foxx is. A történet sajnos részemről már nem sikeredett ennyire fergetegesre,de azért tetszett és igazából nem bántam meg, hogy megnéztem. Amolyan kis romantikus film,de semmi extrával.

10/6

3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, awwparadise
710 oldal 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!