Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. július 06. 18:06
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
A zsaruk becsülete
Hát hol is kezdjem. Két éve láttam ezt a filmet először, de akkoriban még elég éretlen fejjel nem fogott meg, ma kedvet kaptam hozzá és kihoztam a tékából. Érdekes, mennyit változhat egy ember ízlése.
Ez egy k*rva jó film. Edward Nortont imádom, mint alakítása, mind ő maga tökéletes, na meg hogy imádott Kaszás Gergőm volt a hangja..
Colin Farrell szerintem testhez álló negatív szerepet kapott, amit a boci szemeivel elég jól el is játszott, tehetséges a csávó. Ugyanígy a többiekkel, teljesen hiteles volt a hangulat, a stílus.
Szóval egy nagyon érdekes és életszerű sztori a NY-i rendőrök ügyeiről és a családról.
9/10
Hát hol is kezdjem. Két éve láttam ezt a filmet először, de akkoriban még elég éretlen fejjel nem fogott meg, ma kedvet kaptam hozzá és kihoztam a tékából. Érdekes, mennyit változhat egy ember ízlése.
Ez egy k*rva jó film. Edward Nortont imádom, mint alakítása, mind ő maga tökéletes, na meg hogy imádott Kaszás Gergőm volt a hangja..
Colin Farrell szerintem testhez álló negatív szerepet kapott, amit a boci szemeivel elég jól el is játszott, tehetséges a csávó. Ugyanígy a többiekkel, teljesen hiteles volt a hangulat, a stílus.
Szóval egy nagyon érdekes és életszerű sztori a NY-i rendőrök ügyeiről és a családról.
9/10
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2011. július 06. 20:52
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Szirén
Mindig megszívom a B kategóriás , ismert színész nélküli horror filmekkel
Tanulhatnék már a saját hibámból
0/10
Mindig megszívom a B kategóriás , ismert színész nélküli horror filmekkel
Tanulhatnék már a saját hibámból
0/10
2011. július 06. 21:57
Titanic
Hú, de rég láttam ezt a filmet. Még anno VHS-re vettem fel a TV-ről. Párom már azóta nyaggatott ezzel a filmmel, mióta összejöttünk.XD Aztán most úgy voltam vele, hogy oké, nézzük meg. Nem is emlékszem úgy rá és életemben először rám jött az, hogy romantikus filmet néznék, pedig megjegyzem, nem vagyok oda a csöpögős, romantikus filmekért, de ez tegnap kifejezetten jól esett.
A világ egyik legfantasztikusabb filmje és legszebb szerelmes története. Igaz, a filmből van még egy óra, de holnapután mindenképpen befejezzük.
10/10 - egy igazi sírós-rívós film, úgyhogy abszolút megérdemli a maximális értékelést.
Hú, de rég láttam ezt a filmet. Még anno VHS-re vettem fel a TV-ről. Párom már azóta nyaggatott ezzel a filmmel, mióta összejöttünk.XD Aztán most úgy voltam vele, hogy oké, nézzük meg. Nem is emlékszem úgy rá és életemben először rám jött az, hogy romantikus filmet néznék, pedig megjegyzem, nem vagyok oda a csöpögős, romantikus filmekért, de ez tegnap kifejezetten jól esett.
10/10 - egy igazi sírós-rívós film, úgyhogy abszolút megérdemli a maximális értékelést.
13 felhasználónak tetszik:
s.t.a.r.,
funny18,
csicsi20,
pillajunior,
House Of Wax,
Adrianna,
thunderbird,
janet7,
dave095,
zsofeeh,
BunnyGirl,
Fuller,
duracell
2011. július 06. 23:30
Fedőneve:Donnie Brasco
Egy igaz gengszterfilm.Al Pacino és Johnny Depp páros nekem nagyon bejött.Nem lett a kedvenc maffiózós filmem,de azért rendesen megjárja.
10/9
Egy igaz gengszterfilm.Al Pacino és Johnny Depp páros nekem nagyon bejött.Nem lett a kedvenc maffiózós filmem,de azért rendesen megjárja.
10/9
2011. július 06. 23:32
Másnaposok 2
Jó volt, bár kiszámítható, és a poénok sem ütöttek annyira, mint az elsőben, de hát a Másnaposok az Másnaposok
10/8
Jó volt, bár kiszámítható, és a poénok sem ütöttek annyira, mint az elsőben, de hát a Másnaposok az Másnaposok
10/8
2011. július 07. 09:04
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A Köd (1980)
Tegnap ment a TV-ben
Azért az viszont nagyon szembetűnő , hogy az 1900-as években készült Horror filmekben ha leszúrnak valakit nem is látsz , vagy csak minimális mennyiségű "vért" látsz. A mai Horror filmekben viszont lassan már 5 liter "vért" öntözgetnek szét
A filmet magát nem nagyon akarom pontozni mert nekem ez semmi sem volt
2/10
Tegnap ment a TV-ben
A filmet magát nem nagyon akarom pontozni mert nekem ez semmi sem volt
2/10
Christo
2011. július 07. 16:01
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Arthur király, TV2-n...
10/9,5...
10/9,5...
2011. július 07. 17:58
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Négy kisasszony 1-2.
Egy fergeteges olasz vígjáték, 89'ből, leginkább az első része fogott meg, végig nevettem az egészet, talán a nagy csehszlovák kedvencekhez, a Nap, széna trilógiához és a Forró szél minisorozathoz tudnám hasonlítani stílusát.
9/10
Egy fergeteges olasz vígjáték, 89'ből, leginkább az első része fogott meg, végig nevettem az egészet, talán a nagy csehszlovák kedvencekhez, a Nap, széna trilógiához és a Forró szél minisorozathoz tudnám hasonlítani stílusát.
9/10
2011. július 07. 18:20
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Dead Like Me: Life After Death
Most fejeztem be a sorozatot és persze a filmmel koronáztam meg, hiszen ezt szánták befejezésnek. Szerintem így kerekebb lett a sztori, a film nélkül lehet, hogy keserű utóízt hagyott volna maga után a sorozat. Érdekes, hogy még nagyon rég megnéztem az első 3 részt és nem tetszett, most megint adtam neki egy esélyt és ledaráltam 2 nap alatt...
Egyébként ajánlom mindenkinek, aki szereti Bryan Fuller munkásságát (Pushing Daisies, Wonderfalls), nagy igazságokat mondanak ki, a fekete humor pokolian jó és ha drámázásra kerül a sor, az kellően hatásos.
10/10
Most fejeztem be a sorozatot és persze a filmmel koronáztam meg, hiszen ezt szánták befejezésnek. Szerintem így kerekebb lett a sztori, a film nélkül lehet, hogy keserű utóízt hagyott volna maga után a sorozat. Érdekes, hogy még nagyon rég megnéztem az első 3 részt és nem tetszett, most megint adtam neki egy esélyt és ledaráltam 2 nap alatt...
Egyébként ajánlom mindenkinek, aki szereti Bryan Fuller munkásságát (Pushing Daisies, Wonderfalls), nagy igazságokat mondanak ki, a fekete humor pokolian jó és ha drámázásra kerül a sor, az kellően hatásos.
10/10
2011. július 07. 19:13
A fülke/ Phonebooth
Egész jó volt, bár én fel nem venném egy utcai fülke telefonját, a rejtett és ismeretlen számot sem veszem fel soha. Nem a legizgalmasabb film, de lekötött. Colin Farrellnek jár a 10 pont, de a filmnek csak 7 esetleg 8.
Egész jó volt, bár én fel nem venném egy utcai fülke telefonját, a rejtett és ismeretlen számot sem veszem fel soha. Nem a legizgalmasabb film, de lekötött. Colin Farrellnek jár a 10 pont, de a filmnek csak 7 esetleg 8.
2011. július 07. 20:17
Villámtolvaj Percy Jackson és az Olimposziak
10/9
10/9
2011. július 07. 20:18
|
House Of Wax |
|
Idézet (Bettyke94 @ 2011.07.07. 19:16)
Bloody Mary
Nem, volt olyan félelmetes mint ahogy a barátnőim mondták, de azért egynek jó volt.
7/10
Nem, volt olyan félelmetes mint ahogy a barátnőim mondták, de azért egynek jó volt.
7/10
Hát ezt nekem elégvolt egyszer végigszenvedni
Bloody Mary
4/10
2011. július 07. 20:57
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.07.07. 20:18)
Hát ezt nekem elégvolt egyszer végigszenvedni
Bloody Mary
4/10
Inkább gusztustalan...
2011. július 07. 23:28
Angyalok városa Nicolas Cage és Meg Ryan szereplésével és eszméletlen szép film 10/10 simán csak ajánlani tudom
Constantine - A démonvadász Keanu Reeves szereplésével ez olyan 10/6
Ezüst Farkas Shane Meier szereplésével 10/8
A 23-as szám Jim Carrey szereplésével 10/5
Constantine - A démonvadász Keanu Reeves szereplésével ez olyan 10/6
Ezüst Farkas Shane Meier szereplésével 10/8
House Of Wax
2011. július 07. 23:33
Idézet (Clélia @ 2011.07.07. 23:28)
Ezt én nem értem, hogy lehet ez csak 5?
10 felhasználónak tetszik:
Holly Keller,
House Of Wax,
Christo,
Domcicc,
janet7,
tya04,
Grace Benning,
Cierdurus,
duracell,
Peszti
2011. július 08. 01:26
Wanted
Hát nem vagyok oda az akciófilmekért,de ez jó volt.Angelina Jolie megint csak a kemény menő csajt játszotta.James McAvoy meg a kis szerencsétlen gyereket.Nagyon látványos film.
10 / 9
Hát nem vagyok oda az akciófilmekért,de ez jó volt.Angelina Jolie megint csak a kemény menő csajt játszotta.James McAvoy meg a kis szerencsétlen gyereket.Nagyon látványos film.
10 / 9
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.