Tükröm, tükröm (Mirror Mirror - 2012)
Szerintem ez milliószor jobb volt, mint a Kristen Stewart-féle Hófehér és a vadász. Sean Beanen kívül kábé szinte az egész cast értékelhetetlen volt, még sajnos a híres-neves Julia Roberts is. Mondjuk sosem kedveltem igazán őt sem. Lilly Collins bozót szemöldöke pedig minden áldott alkalommal elvonta a figyelmemet a rémes színészi játékáról. Mindezek ellenére, nagyon tetszett. Tulajdonképpen ez a Hófehérke felnőtt változata, és közel sem fordították ki annyira a mesét, mint pl. a KS-félében. Látványokban nagyon gazdag volt, és bár kiszámítható, hogy mi miután fog következni, mégis az élvezhető kategóriát merítette ki. Élethűbb és reálisabb sokkal, mondhatni nem egy tündérmese. Elvégre a törpök mégis csak haramiák

és azért volt benne egy-két poén amin tudtam nevetni. A vége viszont már no komment. Mintha valami bollywoodi film vége lenne.
10/6 - Ha uncsi van, arra tökéletes. Nem egy nagy alkotás, hiszen mégis csak egy mesének az újragondolása, de nem a legjobb.
John Wick (2014)
Keanu Reeves még mindig jó pasi, pedig egyáltalán nem fiatal.

Ez egy tipikus maffiás bosszúállásról szóló film, amikor a f*szi bosszút áll a világfájdalma miatt. Talán először nevetségesen hangozhat, hogy a csávó egy kutya és egy kocsi miatt vált gyilkológéppé, de szerintem ezek sokkal inkább a meghalt feleségét jelképezték. Elvették tőle a nő hagyatékát. Kellemes másfél óra volt. A filmzene nagyon tetszett, és percről percre egyre csak potyogtak a hullák, valamint a filmkészítői sem fukarkodtak - biztos, hogy sok pénzt emésztettek fel az akció jelenetek, ahol törtek, zúztak, lövöldöztek és kő kövön nem maradt meg. Izgalmas volt, végig tartották a feszültséget. Alfie Allentől pedig még mindig kiráz a hideg. Nem tehetek róla, egyszerűen nem kedvelem színészként. Viszonr Bridget Regan pár perces megjelenése teljes mértékben üdítő volt.
10/8 - Voltak benne olyan "Na persze!" jelenetek, de hát elvégre ez egy akció film. Felesleges az értelmét keresni, mert lehet, hogy nincs is neki.