Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 07. 02:03 #12901
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Tizenhat szál gyertya (1984)

Jobban belegondolva nem volt egy nagy szám, kicsit sablonos, de ettől függetlenül nagyon tetszett. Vicces volt, és sok részletét könnyű volt átérezni.
10/9

Nulladik óra (1985)

Nem tudom, mi járt annak a fejében, aki ezt a filmet "vígjátéknak" tüntette fel (pár helyen láttam így kategorizálva). Oké, tényleg voltak vicces részei, de szerintem inkább komoly volt - és zseniális. Mindenkinek látnia kell.
10/10
https://38.media.tumblr.com/e4235a3d9f9e70c3f5a15a1b4de60c0a/tumblr_ndpr3n23Ur1ticw34o1_500.gif

Titkos imádó (1985)

Na ez viszont tényleg vígjáték volt. Imádtam. Az egész film szórakoztató volt, de egy - két jeleneten rendesen szakadtam, néhánynál pedig a fejemet fogtam.

10/10*
1 felhasználónak tetszik: baisée
2015. április 07. 07:45 #12902
- törölt felhasználó -    
Csillagok Között

Lélegzetelállító film volt. Az elején nem sok mindent tudtam mihez kötni,de a végére tényleg minden teljesen - majdnem teljesen - összeállt. Elgondolkodtató film volt, és egyben elég sok helyen el lehetett érzékenyülni is.
Színészi stábot tekintve csupa-csupa őstehetség. Remekül elő tudták adni a szerepeket,és még a történet is teljesen átjött.

10/9
2 felhasználónak tetszik: CandUs, sMokEe.cLouD
2015. április 07. 08:47 #12903
- törölt felhasználó -    
The Interview
Hu hol is kezdjem ... Ez a film vagy valakinek borzalmas vagy pedig nagyon élvezhető . Nekem inkább élvezhető volt . Szeretem az ilyen semmitmondó történeteket amit csak nézni kell és nevetni a hülyeségein ... James Francot sohasem tudtam komolyan venni színészként , de most egészen jól eljátszotta a szerepét . Seth Rogen ő pont az ilyen filmekben szokott játszani , mint az Itt a vége , Rossz szomszédság ezeknek a filmeknek a témája semmilyen szóval az Interview című irománytól sem vártam többet . Egyszer végignézhető ( már akinek rohog.gif ) 10/6 ennyit megérdemel ez a szerencsétlen film biggrin.gif

Démonok között
Nos hát , én sok horror filmet nézek , mert elég jól birom . De ez a remekmű , valami fantasztikus . Én sírtam is egy kicsit rajta . Féltem még a szobámba is bemenni . Az a legjobb az egészben , hogy igaz történet alapján készült . Rettegtem , féltem és minden bajom volt ... Igazából egy horror film sem tudott ennyire félelembe ejteni . Csak ajánlani tudom . Kicsit elgondolkoztató törtènet , de mindenképpen meg kell nézni . 10/10 Kötelező horror film aki szeretne megijedni és félni biggrin.gif !
1 felhasználónak tetszik: Angel
2015. április 07. 10:02 #12904
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Halálos Iramban 7. * Furious 7 (2015)
Nem is tudom hol kezdjem, azt viszont mindenképpen le kell írjam, hogy a következő sorok erősen SPOILER tartalmúak lesznek.
Én ezeken a részeken nőttem fel, emlékszek mikor legelőször láttam az első részt, 2001-ben, és tudtam, hogy ez egy fontos film lesz az életemben, és így is lett. Ez az egész, amiről szól, a sebesség, a kocsik, ez az egész egy életérzés, ezt van aki tudja értékelni, van aki nem, én pedig mindig is tudtam. Imádtam ezeket a gyönyörű felturbózott kocsikat, ahogy ráadják a gázt, és ahogy meghallod a motor hangját, a hideg kiráz tőle, jó értelemben. És 2001-ben megismerhettünk egy fantasztikus csapatot ami az évek során remek színészekkel bővült. Emlékszek, éjjel-nappal ezt a filmet néztem és úgy éreztem, hogy bárcsak sose lenne vége. Az évek múlásával is kaptunk rendesen jó részeket, bár nekem mindig is az első rész lesz a legjobb heart.gif
Eléggé keserédes volt nekem az egész film, Paul volt kiskorom egyik kedvenc színésze, nagyon nehéz volt nekem most őt a moziban látni, eléggé megviselt.
De először is a film: ha nem kötődnék ennyire lelkileg az első részhez akkor egyértelműen ez lenne a kedvenc részem. Eszméletlen jól megcsinálták, a szívüket/lelküket beletették, mindenki maximálisan odatette magát. A látvány, na az még rohadt nagy volt, Paul buszos jelenetétől egyenesen hátast dobtam, azon kaptam magam, hogy tátott szájjal nézem _nevet.gif Vin és Jason verekedős jelenete is ott volt, de sokkal jobban tetszett Jason és Dwayne jelenete _nevet.gif Ott aztán repkedtek mindketten rendesen rohog.gif Dwayne kicsit keveset volt benne, őt azért hiányoltam, de a végén azért csak utolérte magát, nagyon tetszett ahogy lezuhant a mentőautóval erre tök lazán kimászik belőle, Dwayne elpusztíthatatlan _nevet.gif
Jason Statham mindig is nagy kedvencem volt, nagyon örültem neki, hogy ő is benne lesz, ráadásul mint gonosz, nagyon bejövős volt rohog.gif Ő is kitett magáért, ügyes és hiteles volt mint mindig blush.gif Vin Diesel-ről annyira nem tudok véleményt mondani, ő hozta a saját színvonalát, neki remekül áll ez a karakter wink.gif Jordana Brewster-ből sajnos megint csak keveset láttunk, neki jobban örültem volna mint Michelle Rodriguez-nek dry.gif Ezt a nőt valahogy nem veszi be a gyomrom blush.gif Ráadásul mindennek mondanám csak éppen tehetségesnek nem blush.gif Tyrese Gibson is remekül hozta a karakterét, imádom ezt a csávót laugh.gif Kurt Russell annyira azért nem tette oda magát, bár ebből a karakterből nagyon sokat nem is lehetett kihozni. Viszont brutális, hogy megöregedett, alig lehetett felismerni unsure.gif
Látvány, poénok, akció, minden benne volt ebben a részben blush.gif Egyetlen percig sem unatkoztál, mindig pörögtek a dolgok blush.gif A zenék meg, imádtam mindet rohog.gif Talán egy valami volt kicsit ami furcsa volt: a vér hiánya blush.gif Azért a végén mikor Vin és Jason szétverték egymást, azért ott mikor kijöttek mindketten egy karcolás nélkül, hát, szóval, azért az ott picit sántított blush.gif
Szóval, ami Paul-t illeti: remek volt, egyszerűen remek blush.gif Azt hiszem, hogy ő is itt volt a legjobb, mindent megtett, elképesztően büszke vagyok rá, méltón búcsúzott a szakmától, azt hiszem ezzel nem lehet vitatkozni heart.gif Azt hittem minden percben sírni fogok amikor meglátom, de szerencsére valamennyire tudtam tartani magam blush.gif Egyszer sírtam el magam, mikor Brian telefonon elbúcsúzott Mia-tól blush.gif Ott éreztem leginkább Paul hiányát blush.gif Egyébként annyira nem lehetett észrevenni, hogy mikor van Paul és mikor nincs, bár én egy párszor sikeresen kiszúrtam, de nemvolt zavaró blush.gif A végét viszont végig zokogtam sad.gif Nagyon, nagyon megható lett, gyönyörű szépen búcsúztak el Paul-tól blush.gif A szívem beleszakad, hogy már nem lehet velünk, de azt is tudom, hogy most egy csodálatos helyen van és biztos, hogy érzi a sok rajongó szeretetét és ez nagyon fontos heart.gif
Őszintén azt kell mondjam, hogy a legjobb rész lett, aki csak teheti menjen el és nézze meg, megéri az árát. Méltó befejezés volt, és habár hiányozni fognak, úgy érzem, hogy ez volt a helyes döntés, Paul nélkül már sose lenne ugyan olyan mint volt blush.gif

10*10
6 felhasználónak tetszik: Blackheart.com, goldman, SmileyZ, Empress, bitchina, Average Girl
2015. április 07. 10:59 #12905
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Doboztrollok (The Boxtrolls,2014)

Jobbra számítottam.A kisfiú miatt meg a doboztrollok miatt azt hittem aranyos mese lesz,de számomra nem volt az.Nem volt rossz,de olyan embert mint amilyen a gonosz is volt,olyan csúnyát mutogattak gyerekeknek? blink.gif Itt valami komoly gond van.A kislány az elején brutális volt,az apja meg mérhetetlenül ostoba. blush.gif Csak Tojás miatt meg a kis csúnyaságok miatt tetszett. blush.gif

10/8

Very Good Girl (2014)

Hiába Dakota Fanning és Elizabeth Olsen nekem ez nem jött be.Szörnyen unalmas volt és a sztoriba is volt egy csomó kivetnivalóm.Egyedül a lányok játéka tetszett,meg az,hogy a film közbe elmélkedhettem azon Lizzie mennyire hasonlít a nővéreire. rohog.gif Amúgy a jelenetek közül a legjobb (számomra az egyetlen jó) az volt mikor a két lány összeveszett blush.gif

10/5
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. április 07. 11:35 #12906
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Mayerling (1968)
Akár a Sissi-filmek esetében, itt is romantikusabbnak mutatták be a dolgokat, mint ahogy megtörténtek, de egyébként tetszett a film. A végkifejlettel kapcsolatban kíváncsi voltam, hogy vajon melyik elméletet veszik elő a gyilkosság-öngyilkosságot vagy a merényletet, de persze az előbbit, ahogy azt sejtettem. A színészekkel is meg voltam elégedve, bár a Romy-féle Sissi után elég fura volt Avát látni ebben a szerepben. 10/8
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. április 07. 12:10 #12907
healy.
healy.
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
Killing Bono / Kinyírni Bonót (2011)
Teljesen a film hatása alá kerültem, nagyon tetszett. Vad korszak volt a 80-as évek, ezt a film is jól bemutatja. A soundtrackekbe pedig teljesen beleszerelmesedtem, biztosan azt fogom hallgatni még egy jó darabig. Ben Barnes új kedvenc, nekem nagyon tetszett az alakítása, ahogy Robert Sheehané is. Számomra egy film vége szent, és ez esetben teljesen elégedett voltam.
10/10
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2015. április 07. 15:08 #12908
MissAjsa.
MissAjsa.

Státuszsummer nights
Hozzászólás: 1091
Csatolások: 33
Azonosító: 208217
Alice Csodaországban / Alice In Wonderland (2010)
Mit is vártunk? Tim Burton film, persze, hogy lenyűgöző. Anne Hathaway-ről és Johnny Depp-ről már nem is beszélve. Abszolút átjött a film, érdekes volt, izgalmas, kalandos és néha nevettem is egyet rajta. Talán csak azért nem vagyok 100%-os véleménnyel iránta, mert alapjába véve nem az én stílusom. De egyébként teljesen megvagyok vele elégedve.
10/9
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Bettyke94, AFCfan
2015. április 07. 21:56 #12909
- törölt felhasználó -    
Halálos iramban 7 - Furious 7 (2015)
Szerencsém volt megnézni ezt a hihetetlen filmet. Épp most végeztem vele, és nem maradt szárazon a szemem. Láttam mind a 7 részt, és leszögezem, hogy életem legjobb filmje ez! Egyszerűen zseniális! Mint minden több részes filmnek, ennek is az 1. és az utolsó, vagyis a 7. része tetszett a legjobban. Persze ez a rész már hasonlított valami fantasy filmhez. Imádtam az összes jelenetét. Amikor a kocsi kiszáguldott a felhőkarcolóból, amikor a repülőből száguldottak ki, amikor Dominic majdnem meghalt és még sorolhatnám...de a legjobb rész kétség kívül a vége volt. Ezen bőgtem. Annyira hiányzik Paul! heart.gif És biztos, hogy nem csak nekem. Észre se vettem, hogy nem ő játssza el Brian-t, de volt egy sejtésem. És hát minden jó, ha jó a vége! Ennek a filmnek is happy end lett a vége. Csak könnyek és egy hatalmas, példaértékű ember nélkül nézhettem ezt végig cray.gif
Számomra ez a film 10/10*
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, bitchina, Average Girl
2015. április 08. 09:02 #12910
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hamupipőke (Cinderella,2015)

Tegnap mentem el a családdal megnézni és nagyon tetszett. laugh.gif Mikor először láttam az előzetesét (a moziban pont a Szürke Ötven Árnyalata előtt,mert ez oda való film rohog.gif ) akkor azt hittem kisgyerekeknek való film lesz,de nem így van.Persze vannak benne vicces kis jelenetek,gyerekesek,de valójában ha valaki értékelni tudja az ilyet (sajnos sokan annyira elvannak magukkal,hogy lenézik az ilyen filmeket) akkor én azt mondom igenis való nagyobbaknak is. blush.gif Nekem kifejezetten tetszett amikor ezt a nagyon színes világot,ezt a tök hintót,gyík embereket,lúd urat meg az egérből lett lovakat egyszerre mutatták azzal a sötét szakadékkal,ahogy ez a sok szín azzal a sötétséggel keveredett,ez volt az egyik ami a legjobban tetszett benne. blush.gif A szerelmi történet is tetszett ahogy megkapják a boldog befejezést,de leginkább Ella saját története tetszett.Az amilyen ő volt,amiken keresztülment és ahogyan ezt kezelte. blush.gif Habár nem értem miért hagyta magát.Legyen kedves oké,de miért hagyta,hogy átgyalogoljanak rajta? blink.gif Az előzetesben és jó ideig sem volt Lily James valami hú de szimpatikus,de aztán a film közben csak sikerült elnyernie a szimpátiámat. smileeee.gif Ez a szőke haj - fekete szemöldök kombináció nagyon zavart,de ő maga jól játszott,hiteles volt,elbűvölő és oldalról hasonlított egy másik színésznőre,én nagyon megkedveltem smileeee.gif Végül a herceget is,pedig jaj de csúnyának tartottam. rohog.gif Cate Blanchett játéka is tetszett,de a karakterét mert ennyire kegyetlen volt,hiába is szeretem a gonosz karaktereket,nem bírtam. blush.gif Ahogyan Stellan Skarsgård karakterét sem. dry.gif A kedvencem Helena Bonham Carter volt,ő zseniális,imádom őt,de itt annyira keveset kaptunk belőle sad.gif A másik akit még jobban kedveltem az Nonso Anozie volt. smileeee.gif Amúgy tényleg meglehet könnyezni ezt a filmet.De ha az embert két unokatestvér is körbeveszi úgy jobb tartania magát. rohog.gif A két szerelmes tánca a bálon nagyon tetszett és Ella ruhája meg.. wub3.gif A kék a kedvenc színem és a ruha varázslatos volt.Nekem jobb tetszett volna ha a felső rész nincs rajta,de azon meg tetszettek a pillangók. laugh.gif Meg ahogy csillogott a ruha wub3.gif Megéri megnézni. smileeee.gif
Légy bátor és kedves.. beer.gif

10/10
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, bitchina, MissAjsa., duracell, Average Girl, baisée
2015. április 08. 14:21 #12911
bitchina
bitchina
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
Halálos Iramban 7 / Furious 7 (2015)
Ez a filmsorozat is az egyik nagy kedvenceim közé tartozik, mivel szinte ezeken nőttem fel, apummal mindig ezt néztük, ahogy most is. Én őszintén bevallom nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz, egyszerűen elképesztő volt, azok filmek közé tartozik ez is, ami mindvégig izgalmas. Az üldözős jelenetek kib#szottul jók voltak. Hát én Jason Statham karakterét annyira bírtam, rohadtul jól állt neki. biggrin.gif Aztán ott van Tyrese Gibson és Dwayne Johnson is, akiken csak röhögni tudtam. A vége nagyon szépre sikeredett, már amikor Dom mondta, hogy mi örökké testvérek maradunk már akkor elkezdtem megkönnyeztem, aztán amikor mutattak pár jelenetet az előző részekből Paulról, az még jobban megsirattatott.
10/10*
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Average Girl
2015. április 08. 16:23 #12912
goldman
goldman
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6971
Azonosító: 67315
Halálos iramban 7
Nagyon nagy várakozással ültem be a moziba, azt gondoltam, hogy a film majd feldob kicsit, de sajna nem így történt. sad.gif Nem a történettel volt a baj, mert az nagyon pörgős, akciódús, és mindazt megadta, amire számítottam, de mindezek ellenére engem mégis nagyon szomorúvá tett. Azt hiszem, csak most tudatosult bennem úgy igazán, hogy a legnagyobb kedvencem végleg elment. cray.gif De ez már úgyis mindegy..... A film utolsó percei meg tényleg szívszaggatóra sikeredtek, valóban nagyon megható az utolsó bejátszás, amivel Paultól búcsúznak a kollégák.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Average Girl
2015. április 08. 17:09 #12913
MissAjsa.
MissAjsa.

Státuszsummer nights
Csúf szerelem / Beastly (2011)
Nem volt rossz film. Viszont nem 2011 legjobb filmje, az is igaz. Vanessa Hudgens játéka abszolút megnyert engem és a tetszésem. Alex Pettyfer-rel annyira már nem vagyok megelégedve, de ő sem alakított rosszul. Neil Patrick Harris egyszerűen fantasztikus volt, le a kalappal, wow az ő karaktere tetszett a legjobban a filmben. Az alapsztori jó volt, de néhány részt túlságosan elhamarkodtak és nem hagyták kibontakozni. Egyébként elég tanulságos.
10/7
3 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Bettyke94, Rocket
2015. április 08. 22:02 #12914
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Halálos iramban 7/Furious 7 (2015)

Az első Halálos iramban rész, amit láttam és haljak meg, elég jó lett. w00t.gif Volt egy-két jelenet, ami annyira nem nyűgözött le, de azokat leszámítva is pozitív csalódás volt a film, és ráadásul egy-két jó poén is volt benne. Gyönyörűen búcsúztak el Paul-tól, méltó befejezés volt.

10/9
1 felhasználónak tetszik: Average Girl
2015. április 09. 23:02 #12915
MissAjsa.
MissAjsa.

Státuszsummer nights
Az élet habzsolva jó / The Spectacular Now (2013)
A film leírása rögtön megfogott, és tudtam, hogy nekem meg kell néznem ezt a filmet. laugh.gif A szereplőket el sem olvastam, csak Miles Teller nevét láttam, akit nagyon kedvelek mint színészt így sejtettem, hogy jó a film. Amint megláttam Shailene Woodley-t még kíváncsibb lettem, hisz a Beavatott-sorozat és a Csillagainkban a hibán kívül más filmben nem láttam még. A film alapjába véve jó volt. Voltak unalmas részek benne, aztán hirtelen érdekes fordulatok jöttek. Tetszett a szerelmi szál benne és, hogy nem csak erre épült az egész film. Nagyon megnyert a film mondanivalója, hogy ne csak a jövőbe tekintsünk, hanem éljünk a mának. Egy picit még meg is hatott a vége fele. A befejezésen viszont teljesen fel vagyok háborodva. Olyan volt, mintha már elfáradtak volna a rendezők és hamar véget akartak volna vetni a filmnek. Nagyon nem tetszik a meglátják egymást és vége, befejezés. Még ha lett volna folytatása azt mondom nagyon jó, de mivel egy egyáltalán nem olyan film aminek kéne folytatás így egy borzalmas befejezést kaptunk. Ez ront az minőségén eléggé. Viszont alapjába véve, egy elég jó film. smileeee.gif
https://33.media.tumblr.com/644d940b03e924ab5dd659a3d4347739/tumblr_nmgm7ma6eQ1uondk5o2_500.gif

10/8
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, healy., bitchina, sMokEe.cLouD, Narcoleptic Dreamer
2015. április 10. 11:15 #12916
SmileyZ
SmileyZ

A szomszéd fiú (The Boy Next Door,2015)

Végül csak sikerült moziban megnéznem ezt is. laugh.gif Nekem tetszett,megvagyok vele elégedve,kivéve a végével.Olyan hamar lezárták a történetet.Claire odaszól a fiúnak az odafordul,leesik az a valami a fiúra és puff meghal,jön a mentő és hopp újra egy család,Claire újra a férjével van blink.gif Nekem ez a lezárás kissé béna volt és elkapkodott.Jennifer Lopez irigylésre méltóan néz ki,csakhogy nem ez kelljen a film lényege legyen hanem a játéka,de ő nem igen erőltette meg magát.Hozzátenném a szinkronhang is tehet erről,kissé más hangsúlyban kellett volna beszélnie,de Jennifer is hibás,mert ennél egy csomó jobb alakítását láthattunk már. blush.gif Vicky-t kedveltem és Garrett-et is,az abszolút "kedvenc" viszont egyértelműen Noah volt.Kifejezetten tetszett ez az elmebeteg karakter,Ryan Guzman remekül játszott,hiteles volt,maximálisan megvagyok vele elégedve. laugh.gif Ő vitte egyedül az egész filmet,nekem nagyon tetszett ahogy alakított. blush.gif A bokszolós jelenetek külön kedvenceim lettek. laugh.gif Ryan miatt tuti megnézem még egy párszor majd ha kijön jó minőségben. smileeee.gif Amúgy még annyi,hogy rohadtul nem értettem Claire-t a férjével kapcsolatban.Szerintem rosszul tette,hogy adott neki még egy esélyt.Aki egyszer megcsalja,az megcsalja máskor is.Persze megértem én,hogy a férje volt,a gyereke apja és szerette,de talán épp ez az amiért még kevésbé érdemelte meg a megbocsátást.

10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Szandi0820
2015. április 11. 11:39 #12917
MissAjsa.
MissAjsa.

Státuszsummer nights
Bízz a szerelemben / Stuck In Love (2013)
Egy teljesen átlagos film. Sok ehhez hasonlót láttam már, a sztori se volt túl "érdekes" úgymond. Viszont, én odavagyok az ilyen fajta filmekért, az ilyen témájúakért így ez is abszolút megnyert engem. Logan Lerman karaktere nyert meg engem a legjobban, Lily Collins is abszolút szimpatikus volt, és tetszett a játékuk, a kedvenc párosom volt a filmben. Nat Wolff is elég jól alakított, bár őt még rosszul játszani nem láttam. Nagyon tetszett az alapsztori, és nagyon tanulságos film. Jennifer Connelly-t is nagyon kedvelem mint színésznőt, és itt is lenyűgözött. Jó kis családi film, nagyon jó. biggrin.gif
https://38.media.tumblr.com/b6ddaae6ffdf65e47bf01ddb984d61b2/tumblr_mxvm6gNeCH1t5a6zbo1_500.gif

10/9
5 felhasználónak tetszik: An_d_a, bitchina, baisée, SmileyZ, Narcoleptic Dreamer
2015. április 11. 12:11 #12918
- törölt felhasználó -    
Eredet / Inception (2010):
Az egyik kedvenc filmem, a kedvenc színészeimmel. Hihetetlenül jó volt újra látni, persze már vagy 100x megnéztem, de még most is tudott újat mutatni, ahogyan a Nolan filmek mindig is teszik. Aki látta már, az tudja mire gondolok, aki pedig még nem, annak nagyon ajánlom.
10/10*
5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, CandUs, duracell, House Of Wax, SmileyZ
2015. április 11. 15:49 #12919
healy.
healy.
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
The Broken Circle Breakdown / Alabama és Monroe (2012)
Annyira, de annyira örülök, hogy végül erre a filmre esett a választásom. Még én sem tudom felfogni, micsoda érzelmeket tudott belőlem kiváltani már eleve az alapsztori, és ahogyan végignézhettem a történetet, ami egyébként először zavarosnak tűnt, majd minden tiszta lett. Ezt látni kell, csak ajánlani tudom.
"Nem szabad senkit szeretni, senkihez ragaszkodni, mert az élet megbüntet. Mindent elvesz tőled, mindent, és a képedbe röhög, elárul." - Annyira igaz. Ez volt nálam az a pont, amikor azt mondtam, teljesen meggyőzött a film. meghajolo.gif
10/10*
2015. április 11. 21:51 #12920
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Az Androméda-törzs (The Andromeda Strain 2008)

Tulajdonképpen ez a 2x más félórás mini sorozat a '71-es Androméda-törzs újragondolása volt. Sokan negatívan vélekednek róla, mondván, hogy az eredeti messze felül múlja. Egy biztos, egy semmittevős estén vagy délután annak megtekintésére is sort fogok keríteni. Viszont ez a verzió engem kifejezetten tudott szórakoztatni. Benjamin Bratt egyébként is hatalmas kedvencem, s számtalan ismerős arc lepte el a képernyőmet. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt tele baromsággal, mert tele volt, de mindezeket el tudta velem feledtetni az a tény, hogy a Földet megtámadó patogén kórokozó földönkívüli eredetű - legalábbis ezt hangoztatták szinte végig. A szingularitás, mint elmélet mindig is nagyon foglalkoztatott. Ki tudja, talán tényleg létezik Csillagkapu-féle féregjárat, amelynek nyomán más galaxisba is utazhatunk. A vírust illetően, nagyon elrugaszkodtak a valóságtól, és talán pont ez tetszett benne a legjobban. Nem egy járványtani dokumentumfilmre vágytam, hanem egy sokkal misztifikusabb, amolyan sci-fisebb megoldásra, és lám, meg is kaptam. Talán akkor röhögtem fel úgy Isten igazán, amikor a csaj kinyögte, hogy a virulens kórokozónak nincsen örökítőanyaga. Na, mindegy, ezer és ezer dologba bele lehet kötni, de az csak elrontja a filmes élményt, így az egész szakmai oldalát hagytam a búsba és élveztem a filmet. A feszültség végig megvolt, de az b*szott idegesítő volt, amikor Stone gyökkettővel állította le az önmegsemmisítést. Ennél lassabban nem is lehetett volna, de tényleg. unsure.gif A vége viszont szerintem összecsapott lett. Nem igazán vágom, hogy az a háromszögeket ábrázoló szimbólum mi akar lenni. Kik azok? Mit csinálnak? És miért csinálják? Persze, levágtam, hogy még egy mintát eldugtak, de nem értem, hogy miért. Sőt igazából a miértekre nem igazán kaptunk választ, csak arra, hogy hogyan, miként öl ez a bizonyos patogén és végül, hogyan is sikerül megállítani.

10/9 - Egy pontot csak azért vontam le, mert bár nem figyeltem a járványtani baromságokra, így utólag belegondolva mégis csak eléggé zavaró. Nekem tetszett. Aki egy kis vírusos sci-fire vágyik, annak ajánlom. Időutazásos, UFO-s elmélettől kezdve minden feljön, hogy honnan jött és ki küldte a Föld felé az Andromédát. Még akár egy kis fejtörőnek is jó lehet.
710 oldal 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!