Hamupipőke (Cinderella,2015)
Tegnap mentem el a családdal megnézni és nagyon tetszett.

Mikor először láttam az előzetesét (a moziban pont a Szürke Ötven Árnyalata előtt,mert ez oda való film

) akkor azt hittem kisgyerekeknek való film lesz,de nem így van.Persze vannak benne vicces kis jelenetek,gyerekesek,de valójában ha valaki értékelni tudja az ilyet (sajnos sokan annyira elvannak magukkal,hogy lenézik az ilyen filmeket) akkor én azt mondom igenis való nagyobbaknak is.

Nekem kifejezetten tetszett amikor ezt a nagyon színes világot,ezt a tök hintót,gyík embereket,lúd urat meg az egérből lett lovakat egyszerre mutatták azzal a sötét szakadékkal,ahogy ez a sok szín azzal a sötétséggel keveredett,ez volt az egyik ami a legjobban tetszett benne.

A szerelmi történet is tetszett ahogy megkapják a boldog befejezést,de leginkább Ella saját története tetszett.Az amilyen ő volt,amiken keresztülment és ahogyan ezt kezelte.

Habár nem értem miért hagyta magát.Legyen kedves oké,de miért hagyta,hogy átgyalogoljanak rajta?

Az előzetesben és jó ideig sem volt
Lily James valami hú de szimpatikus,de aztán a film közben csak sikerült elnyernie a szimpátiámat.

Ez a szőke haj - fekete szemöldök kombináció nagyon zavart,de ő maga jól játszott,hiteles volt,elbűvölő és oldalról hasonlított egy másik színésznőre,én nagyon megkedveltem

Végül a herceget is,pedig jaj de csúnyának tartottam.
Cate Blanchett játéka is tetszett,de a karakterét mert ennyire kegyetlen volt,hiába is szeretem a gonosz karaktereket,nem bírtam.

Ahogyan
Stellan Skarsgård karakterét sem.

A kedvencem
Helena Bonham Carter volt,ő zseniális,imádom őt,de itt annyira keveset kaptunk belőle

A másik akit még jobban kedveltem az
Nonso Anozie volt.

Amúgy tényleg meglehet könnyezni ezt a filmet.De ha az embert két unokatestvér is körbeveszi úgy jobb tartania magát.

A két szerelmes tánca a bálon nagyon tetszett és Ella ruhája meg..

A kék a kedvenc színem és a ruha varázslatos volt.Nekem jobb tetszett volna ha a felső rész nincs rajta,de azon meg tetszettek a pillangók.

Meg ahogy csillogott a ruha

Megéri megnézni.
Légy bátor és kedves..
10/10