Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 01. 17:22 #12861
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
A csíkos pizsamás fiú

Számítottam rá, hogy a vége sokkoló lesz, de hogy ennyire...

10/8,5
6 felhasználónak tetszik: silenc, baisée, AFCfan, Average Girl, CandUs, Narcoleptic Dreamer
2015. április 01. 20:05 #12862
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
Divergent
Tegnap este nagy kínok között voltam, nem tudtam elaludni és épp adták az egyik adón és megnéztem. 90%-ban láttam igazából, mivel az elejét "lekéstem", próbáltam aludni (plusz nem akartam megnézni a filmet a könyv előtt mivel szándékoztam elolvasni azt, már mindegy), de nem ment. Igazán érdekes volt, akadt egy pár homályos rész, de egyik osztálytársammal azokat is tisztáztam és összességéen tetszett. Nem erre számítottam egyáltalán. Jó film volt meg minden, de azért nem a legjobb amit valaha láttam. A második részt tuti nem nézem meg a könyv előtt, ezentúl betartom! Annyi még, hogy akadt egy újabb kedvencem (Theo James), hát igen blush.gif wub.gif heart.gif
8/10.
2 felhasználónak tetszik: healy., MissAjsa.
2015. április 02. 13:11 #12863
- törölt felhasználó -    
A szomszéd fiú / The Boy Next Door (2015)

Tegnap láttam a moziba ezt a filmet és meg kell hogy mondjam eléggé ledöbbentett. Amikor még csak az előzetest néztem nem számítottam rá, hogy ilyen kemény lesz. Azt hiszem nem a félelmetes a legjobb szó rá mint a rendező egyes filmjeinél. Ez egyenesen beteg alkotás volt. Ezt persze jó értelemben értem, hiszen nem emlékszem mikor láttam utoljára egy ehhez hasonló filmet, talán soha. Jennifer Lopez alakítása ismét lenyűgözött, ő az élő példa rá, hogy lehet valaki egyszerre tehetséges énekesnő és kifogástalan színésznő. A szereplő gárda többi tagja is elég jól lett össze válogatva. A végén lesokkolva ugyan, de elégedett voltam az alkotással. 10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Szandi0820, Toxic
2015. április 02. 14:42 #12864
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Interstellar (2014)
Nem érdekelt. Már tavaly néztem előzetest, de azt se tudtam végig ülni, mert unalmasnak tűnt. Hetekig hallgattam, hogy nézzem meg, olvastam, hogy mennyire jó, hallottam is több embertől, és ma végre rászántam magam. Mikor megláttam, hogy közel három órás a film, lesokkolt, és azt hittem 40 perc után ki kell majd kapcsolnom, erre az első 10 percben olyan magasröptű gondolatokat indított meg bennem, hogy muszáj volt végig néznem. Voltak jelenetek, amikor már a saját kezemet szorongattam, a hajamat téptem a feszültségtől, egyszerűen hihetetlen. Azok a részek pedig, ahol csak csönd van... Leírhatatlan. Nem lesz a kedvenc filmem, de biztos, hogy emlékezni fogok rá. A végén sikerült is pár könycseppet elhullatnom. Aki még nem látta, és hasonlóan azt hiszi, hogy unalmas, felejtse el, és üljön le a film elé, hamar elrepül az a három óra. :D
10/10*
2 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD, CandUs
2015. április 02. 15:38 #12865
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Halálos iramban 7 (Fast & Furious 7,2015) heart.gif

Én vagyok az első aki véleményt ír? laugh.gif Talán a nem fehérített részben is van SPOILER,úgy olvassátok el!!!De igyekeztem fehéríteni ami olyan. blush.gif A hosszúságért bocsi,de leírom a véleményem. blush.gif

FANTASZTIKUS...ez a legelső szó ami eszembe jut róla. laugh.gif 2015 egyik legjobban várt filmje a számomra. laugh.gif Minden egyes pillanata tökéletes volt,egyetlen másodpercig sem lehetett unatkozni rajta. laugh.gif Tavaly néztem meg az összes részt,anno csak darabokat láttam belőle és az első rész után bevallom nem értettem mire ez a nagy felhajtás.Aztán megnéztem a második részt és szépen lassan beleszerettem ezekbe a filmekbe és hatalmas rajongójukká váltam.Ezt a részt pedig már nem győztem várni.Nagyon örülök,hogy már ma reggel megnézhettem. laugh.gif Abban a pillanatban,hogy elsötétült a terem és megszólalt a filmzene máris imádtam. laugh.gif Tudom,nem kellett sok,hogy levegyen a lábamról. rohog.gif Talán a 6.rész volt eddig a kedvencem,de miután ezt megnéztem bátran kijelenthetem,hogy a 6. le lett taszítva a trónról.Mert ez a rész,ez a legjobb. laugh.gif Persze mindenki ízlése más,de én erre szavazok. smileeee.gif Nem tudok olyat mondani ami ne tetszett volna (bár utálom mikor mindenütt a szinte meztelen csajok vannak).Persze van benne egy csomó lehetetlen jelenet,mese habbal más néven amik épp azért jók,mert akkora hülyeségek,hogy tudod ilyen egyszerűen nem létezik. laugh.gif
A film zenéit is imádtam,szerintem nem csak ma,de még nagyon sokáig fogom őket hallgatni.De ma tuti egész nap szólni fognak rohog.gif A Get Low és a Ride Out a kedvenceim,de a többi és jó volt,a Six Days-nek külön örültem,mert az évek óta hatalmas kedvencem (nem a 3. rész óta). laugh.gif Ha már a 3. rész - tetszett,hogy abból a főszereplő srác is feltűnt egy jelenet erejéig,szerintem ez egy igen jó ötlet volt,hisz igaz,hogy ő valahogy kívülálló volt,de akkor is ezeknek a filmeknek a része blush.gif
A kedvenc jeleneteim,bár igen sok volt,talán azok voltak amikor kiszabadították Ramsey-t és Brian próbált kiszabadulni abból a kamionból és a szakadéknál végig fut rajta és átugrik Letty kocsijára..hát az nagyszerű volt. laugh.gif Meg az ejtőernyős ugrás a kocsival is kedvenc azzal együtt mikor Dom és Brian a kocsival átugranak egyik felhőkarcolóból a másikba. rohog.gif Az ilyen jelenetek tetszettek a legjobban,na meg ez a sok kocsi..mindig is nagy rajongójuk voltam,habár beismerem sosem ismertem jól a kocsikat,ezt nem is tagadom,de maga a sebesség mindig is vonzott. blush.gif De túl veszélyes. blush.gif A verekedős jeleneteknél is oda voltam. rohog.gif
Mindegyik szereplőt szeretem kivéve Michelle Rodriguez-t,őt azóta sem bírtam bevenni,hogy annyi évvel ezelőtt először láttam a Lostban.Utálat volt első látásra. rohog.gif Viszont ez a karakter totál neki való. blush.gif Számomra Mia totál hanyagolható,ennyi belőle elég is volt. blush.gif Viszont Dwayne Jonhson...na ő belőle jóval többet szerettem volna látni.Ez,hogy csak az elején meg a végén volt benne nem tetszett,bár az igaz,hogy az elején is meg a végén is nagyot ütött. laugh.gif Ő aztán nagyon tud. laugh.gif Még a kocsi is megijed tőle.Ő a Hopp nyuszika... _nevet.gif Jó,tudom Hobbs a neve,nem Hopp.. rohog.gif Vin Diesel ebben a részben volt a legszimpatikusabb.Olyan néha mint egy gorilla,de jó értelemben,nem sértésből mondom,mielőtt valaki azt hinné. blush.gif Csak arra emlékeztetett sokszor,na. rohog.gif A közös jeleneteit Jason Statham-el nagyon élveztem,utóbbiban most sem csalódtam,most is maximálisan teljesített. laugh.gif Mellesleg anyának nagyon tetszett,hogy Dom fehér pulcsiban verekedett és egész tiszta maradt a ruhája,arról nem is beszélve,hogy vakító fehér nadrágot vett fel a homokos tengerpartra. rohog.gif
Akin nagyon meglepődtem az Kurt Russell volt.Hogy mennyire megöregedett. blink.gif Nem voltam benne biztos,lehet-e bízni benne.Ilyeneknél sosem tudni. blush.gif De aztán persze erre a kérdésre is választ kapunk. smileeee.gif Ramsey-vel sem volt bajom,nem volt különleges,de mint mellékszereplőt én kifejezetten kedveltem.Kivéve mikor sikoltozott és arra volt kíváncsi mikor ki menti meg rolleyes.gif
Gisele és Han eléggé hiányoztak. blush.gif Talán Roman volt a kedvencem,Dwayne mellett,de mindegyiküket nagyon kedvelem. smileeee.gif Utálom,hogy Roman olyan betoji mikor akkora szája van,de bírom a beszólásait...többnyire. rohog.gif Ludacris karakterével pedig jó párost alkotnak,tetszett ahogy beszólogattak egymásnak. laugh.gif
A végére hagytam Brian O'Conner-t vagyis Paul Walker-t. blush.gif A halála előtt csak pár filmjét láttam és bár mindig is egy nagyon helyes,nagy lelkű,édes srácnak tartottam,nem ismertem őt igazán. blush.gif Aztán megnéztem ezeket a filmeket,többet foglalkoztam vele és értettem miért szerették őt annyira. blush.gif Az elején mikor legelőször megláttam elsírtam magam,aztán el is nevettem,mert szerencsére egy kicsit poénos kezdése van annak a jelenetnek. blush.gif Ez szerintem kellett,hogy oldják a Paul miatti feszültséget a rajongókban. blush.gif Hogy őszinte legyek nem mindig tűnt fel,hogy most akkor őt látjuk-e vagy csak egy ügyes trükköt. blush.gif Persze több jelenetnél észrevehető,hogy az valójában nem ő,de nem lehet mindnél észrevenni szerencsére. blush.gif Én azt mondom a lányoknak,hogy mindenki vigyen magával zsebkendőt,mert nem akarok spoilerezni,de muszáj leírnom,hogy a vége nagyon megható. blush.gif Igazán lenyűgöző,szívhez szóló és megható emléket állítanak Paulnak. blush.gif Le a kalappal a készítők előtt,ez egy igazán méltó befejezése volt a filmeknek. blush.gif Kár,hogy vége van. sad.gif Ha tehetem még biztosan megnézem majd moziban.Ha nem akkor pedig ha kijön jó minőségben nézem majd újra és újra. laugh.gif

10/10*
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Average Girl, Angel, idone, goldman
2015. április 02. 16:47 #12866
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Azthiszem talán a Cinderellát biggrin.gif
2015. április 02. 17:18 #12867
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Truman Show

Az elején egy picit belezavarodtam, de az a délutáni fáradságomnak tudom be. blush.gif Elképesztően érdekes film volt, de belegondolva az egészbe nagyon rémisztő is volt egyúttal - talán ott tudatosult bennem, hogy mennyire hátborzongató az egész szituáció, amikor Trumannak szánt mondandókat is diktálták.
Nagyon érdekes volt az egész sztori, szépen fel lett építve és Jim Carrey alakítása szerintem nagyon jó volt, született tehetség. Örülök neki, hogy komolyabb hangvételű alkotásokban is nagyszerűen tud játszani.

10/10
2015. április 02. 17:44 #12868
healy.
healy.
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
The Road Within (2014)
Istenem, meg sem tudok szólalni. Az elmúlt hetekben ezt a filmet vártam a legjobban, és végre láthattam online (kicsit furcsa, hogy előbb nézhetem meg online, mint moziban [főleg hogy itthon nem is játsszák :'D], mondjuk jobb is, mert szerintem a film vége után majd ki sem mernék mozdulni a teremből a vállalhatatlan fejem miatt). Gyönyörű volt, kijelenthetem, hogy a legszebb film, amit életemben láttam. Szívszorongató emberi sorsok gyönyörű története, humorral fűszerezve. Robert Sheehan még mindig zseniális, sőt zseniálisabb volt, mint valaha, olyan karakter bőrébe bújt, amivel teljesen más oldalát mutatta. Valóságos kaméleon a filmiparban, Ő igazi színész. Zoe Kravitz és Dev Patel is csodálatosak voltak. Az a bajom a fekete komédiákkal, hogy akárhányszor elmosolygom magam, rájövök, hogy nem kellett volna, mert egy olyan dolog következik, ami lelkiismeret-furdalást idéz elő bennem egy adott jelenetnél való nevetésem miatt. De ez igazából nem is probléma, semmi, de tényleg semmi gondom nem volt a filmmel. Aztán egyre jobb lett a hangulata, gyönyörűek voltak a helyszínek, és meg kell említenem, hogy nagyon eltalálták a zenéket.
10/10*** - Természetesen. Rögtön a kedvenc filmem lett, véleményem szerint mindenkinek látnia kéne. Még ha nem is akarod, akkor is elgondolkodsz rajta.
https://31.media.tumblr.com/2201253be3e8d2e4f61299e860707b2a/tumblr_nlkdle55pc1qlvsbto3_500.gif
2 felhasználónak tetszik: idone, sMokEe.cLouD
2015. április 02. 17:57 #12869
- törölt felhasználó -    
A texasi láncfűrészes mészárlás / The Texas Chain Saw Massacre (1974)
wub2.gif Átkozom magamat, amiért csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem, pedig nem tegnap jöttem arra rá, hogy ez bizony érdekel. Mivel egy elég régi filmről beszélünk, azt gondoltam, hogy nem lesz annyira ijesztő látványilag, ehhez képest még most is vakarom fel az államat a padlóról. Az egész nagyon el lett találva, könnyedén beleéltem magamat Sally helyzetébe - olyannyira, hogy a film második felében néhol szünetet kellett tartanom, hogy feldolgozzam a látottakat. Nem csak a hangulat, hanem a vizualitás is nagyon a helyén volt, ha nem tudtam volna, valószínűleg meg nem mondtam volna, hogy 40 évvel ezelőtt készült a film. A vége egyenesen hátborzongató volt, gondolok itt a gyilkosok házára (tudtam, hogy mire számítsak ezt illetően, javarészt ezért néztem meg, de ez egy másik történet), no meg Sally menekülésére. Határozottan felkerült a kedvenc filmjeim közé, amit még biztosan látni fogok egyszer-kétszer. 10/9,5
http://33.media.tumblr.com/9d8e017bbc727645773dea23296e9ca6/tumblr_mvgtbwNY8V1rhhof0o1_500.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Kazuo, sMokEe.cLouD, Rocket, Angel
2015. április 02. 21:01 #12870
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Halálos iramban 7 / Furious 7 (2015)

Az előttem lévő hozzászólóhoz hasonlóképpen én is regény hosszúságban tudnám dicsérni a filmet, mivel brutálisan jóra sikeredett, de én most lusta vagyok meg megyek Trónok harca maratonozni szóval rövid leszek. biggrin.gif 2015. legjobban várt filmje volt számomra és nem csalódtam, tökéletes film lett. A zenék is nagyon jók voltak, bár azok olyan nagy újdonságnak nem számítottak, mert már hallgattam többször is a soundtrack albumot. Voltak olyan pillanatok, amikor nagyon izgultam a szereplőkért. Egyik percben nevettem, a másikban már sírni támadt kedvem. Paulért pedig a szívem szakad meg. cry.gif

10/10*
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, idone
2015. április 02. 22:16 #12871
Berrybaba
Berrybaba
visszatérő vendég

StátuszI'm a goddamn mermaid.
Hozzászólás: 470
Csatolások: 3
Azonosító: 91292
A trónok harcából egy részt. Filmre már nem emlékszem mit.
2015. április 02. 23:50 #12872
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Holt költők társasága (1989)

A film, amit mindenkinek látnia kell. Ez tény. Nem tudom, miért nem néztem még meg soha, de épp ideje volt már. Lélegzetelállító!
10/10
https://33.media.tumblr.com/84d19a47ab8c6e30c9a105db0c9cf458/tumblr_nfvl2bghdH1txuax1o1_500.gif
6 felhasználónak tetszik: Kazuo, baisée, sMokEe.cLouD, awwparadise, CandUs, Narcoleptic Dreamer
2015. április 03. 10:49 #12873
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Az ördög ügyvédje

Nagyon érdekes volt és egyben beteg is. Az ember úgy érzi, hogy lassan már ő is megzavarodik. Mindezt pedig Al Pacino alakításának tudható be.

10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, sMokEe.cLouD
2015. április 03. 11:49 #12874
- törölt felhasználó -    
Egy kosaras naplója-The Basketball Diaries
Ez is azon ritka filmek táborát erősíti,amelyet élveztem elejétől a végéig.Állíthatom,ez a legjobb témával foglalkozó film a Rekviem egy álomért óta,amit valaha láttam.A történet lenyűgöző,magával ragadó.Bemutatja,milyen mélyre képes valaki süllyedni egy kis anyagért és milyen hatással van mind kapcsolataira,mind egészségére.Imádtam a film ironikus pillanatait,Jim belső monológjaival egyetemben.A színészi játékot szintén csak dicsérni tudom.Leo rendkívül hitelesen hozta Jim karakterét,szinte kirázta kisujjából az egészet,le a kalappal előtte!Mark Wahlberg viszont kellemes meglepetés volt,rég hallottam felőle.
10/7

Mr.Nobody
Csak azért is megnéztem,nem csalódtam benne.Összetett,zseniális,páratlan-nem győzöm dicsérni.Sajátos a stílus amit képvisel,nem egy könnyű,limonádé filmecske.A színészi munka itt is fantasztikus,bár a szőke csajt a film végére már le tudtam volna csapni. unsure.gif
https://33.media.tumblr.com/78b55f6bf364b472092c2810bf5b1d81/tumblr_mqvnnbUep51rkvim0o1_500.gif
10/8

Harcosok Klubja-Fight Club
Messze az egyik legjobb Brad Pitt-film,ami eddigi munkásságát illeti.A sztori kreatív és lehengerlő,bár a film végét nem érzem méltó befejezésnek./Spoiler!/Tudom,én vagyok a hülye,de nem értem,mi lesz Tylerrel a felhőkarcolók lerombolása után.Elkapják a zsaruk?Véget vet a klubnak?/Spoiler vége!/Ennek ellenére élveztem minden egyes percét.A karaktereket pedig egytől egyig imádtam,Marla Singer örök favorit marad.Imádtam a beszólásait,és úgy egyébként a film humorát is.
10/8.5
9 felhasználónak tetszik: House Of Wax, healy., AFCfan, Fannycska999, duracell, sMokEe.cLouD, SmileyZ, CandUs, Narcoleptic Dreamer
2015. április 03. 13:05 #12875
healy.
healy.
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
Song for a Raggy Boy / Dal egy agyonvert fiúért (2003)
Remek igaz történet volt, csak nagyon felkavaró, utána percekig csak gondolkodtam. Borzasztó, hogy mennyi pap volt, akik bűnhődés, szenvedés nélkül megúszták az egészet.
7/10
2015. április 03. 13:32 #12876
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A Szomszéd Fiú * The Boy Next Door (2015)
Moziban sikerült végül is megnézzem amit egyáltalán nem bántam meg, szerintem kategóriáján belül remek film lett. Jennifer Lopez alakításában azért voltak kivetnivalóim, a 'Most Már Elég' című filmben sokkal jobban odatette magát, és szerintem ebből is többet ki lehetett volna hozni. Ryan Guzman viszont remekül játszott, kellően volt idegbeteg és ijesztő.
Én egy percig nem unatkoztam, végig lekötött, és habár semmi újdonságot nem mutatott, szerintem rendben volt a film.

10*10

Párterápia * Date Night (2010)
Nagyon sokáig távol tartottam magam ettől a filmet, legfőképpen Steve Carell miatt akitől 95%-ban mindig a falnak szaladok idegességemben. Viszont most úgy döntöttem, hogy megnézem és nagyon tetszett. Többször is nagyon jókat nevettem, még Steve Carell-en is. Tina Fey-el nem volt semmi gondom, előtte csak a Bajos Csajokban láttam, de itt is kedveltem. Mellékszereplők közül nagyon örültem Mark Ruffalo-nak, Mark Wahlberg-nek ( wub.gif ) Leighton Meester-nek és James Franco-nak is, Mila Kunis viszont nem tartozik a kedvenceim közé és itt is nagyon gáz volt a karaktere, úgyhogy talán őt mínusz pontnak mondanám.
Maga a sztori nem nagy durranás, ez sem tartogatott semmilyen váratlan fordulatot, de ennek ellenére nekem nagyon tetszett. Az Audi R8-as pedig külön pontot érdemel, imádom azt a kocsit heart.gif

10*10

Harmadnaposok * A Few Best Men (2011)
A világ egyik legrosszabb filmje, soha, senki ne nézze meg, de őszintén. Egyetlen egy értékelhető perc sincs benne, katasztrofálisan rossz az egész.
-1*10
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, idone, SmileyZ
2015. április 03. 18:04 #12877
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Amíg a dolgaimat végeztem, és volt egy szusszanatnyi időm, megnéztem pár filmet laugh.gif

Gyűrűk ura trilógia

Már régóta megakartam nézni, csak sosem tudtam, így most ajánlásra meg is néztem, egyszerre a hármat. De sajnos nem a bővített verziót, azt majd akkor, ha tényleg rengeteg időm lesz.
Az eleje nagyon lassan indul be, de utána az út megkezdésével sokkal izgalmasabb lesz. Bár ez mindegyik résznél így van. Gollam-ot már az elején megöltem volna, nagyon irritáló karakter, bár meg kell vallani, vannak aranyos jelenetei. Frodótól már a frász kerülgetett, és azoktól a dolgoktól is, amiket műveltek. (pl. a végén, amikor már csak néhányszáz méter volt hátra a tűzhányóhoz, de lassan vonszolgatták magukat, majd Frodó nem akarta eldobni azt a fránya aranykarikát... de aztán mikor végre sikerült, egy megkövesedett részre esett blink.gif, ami rettenetesen felháborított reklamalo.gif , majd visszafelé sikerült futva menekülniük... ja, és még az kimaradt: Pipin... lekevertem volna neki néhányat, amiért elvette a gömböt, és még bele is nézett...)

De egyébként imádtam, annak ellenére, hogy ilyen hosszú, de izgalmas, és még néhány poént is eleresztettek benne smileeee.gif

10/9 (a számomra idegesítő részek miatt blush.gif )

Mercy

Amikor elkezdtem nézni, azt hittem félelmetesebb lesz, legalább egy picivel, ha már imDb-n 5,1-et kapott. Azonban végig tudtam volna aludni az egészet. Voltak benne félelmetes jelenetek, de többre számítottam... inkább... horrorvígjáték, mint horror...

10/6

Dorian Gray

Ez egy kimondhatatlanul aberrált egy film. Állítólag a könyv is hasonlóan beteges, de ez... ez valami... na mindegy. Az elején kb. 30-45 percen keresztül softpornót kell végig néznie az embernek, majd egy lelkileg teljesen megviselt ember megváltozását kell nyomon követnünk. A vége elég meglepő, de nagyon agresszív is egyben blink.gif Érdekes a film, a könyvet majd egyszer csak elolvasom rolleyes.gif

10/8

Jessabelle

Hm. Érdekes film volt, de a vége az eléggé fura volt. Egyedi a történet, és egyedien fura is. Nincs egyéb hozzáfűzni valóm

10/8
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. április 03. 19:55 #12878
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Brüno

Most tavaszi szünet alatt egy picit több időm maradt filmezésre és igyekszek legalább a listám felét megnézni ezalatt a pár nap alatt. Nos, nem tudom, hogy mégis miért, de úgy döntöttem, hogy ennek a filmnek is fel kellene kerülnie, mert annyira ajnározták, azt mondták, hogy annyira vicces és jó. Hát akkor miért is ne?
Mondjuk már láttam az Ali G-t fiatalabb koromban és az tényleg nem volt annyira biztosítékkiverős darab, de a Boratot emlékszek, hogy a felénél megállítottam vagy még odáig se tudtam eljutni. Komolyan, ezen fogják a hasukat az amerikaiak? Ez annyira egetrengető?
Egyébként már sejtettem, hogy tele lesz közönséges, undorító poénnak nem nevezhető förtelmekkel. Az egyik legundorítóbb vígjáték, amit valaha láttam, mely mérhetetlenül homofób és röhejessé teszi a homoszexuálisokat. És sajnálom is őket emiatt. Azon vannak, hogy az emberek ne tekintsenek rájuk undorító alakokként és ezzel a rohadt filmmel megint azt érik el, hogy egy lépést tesznek előre és kettőt hátra. Tele van egy csomó sztereotípiával, melyet a kis hülye befolyásolható tinik be is vesznek és ez alapján a kupac sz*r alapján alakítják ki a véleményüket a melegekről. Sírni támad kedvem, ha belegondolok, hogy hány idióta alapozza erre a véleményét a homoszexuálisokkal szemben.
Viszont felfedeztem némi társadalomkritikát is a filmben, bár könnyen megeshet, hogy semmi olyasmiről nincs benne szó és csak saját magam akartam egy ilyesfajta illúzióba ringatni végső elkeseredésemben.
Rengetegszer jutottam el arra a pontra, hogy "Jó, én itt most befejezem.", de mégis reménykedtem bennem, hogy ennek a f*snak csak lesz valami szép és happy endje. Lópisztolyt...

10/0
2015. április 03. 20:11 #12879
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Most jó (2012) - Now is good
Nagyon megható volt a történet, de a vége kicsit elkapkodott és befejezetlen lett. Van aki ezt szereti, de nekem nem igazán ez jön be. Minden esetre mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, hiszen tényleg nagyon elgondolkodtató és romantikus film. smileeee.gif Kaya-ért pedig plusz pont jár smileeee.gif smileeee.gif

10/9,5

https://38.media.tumblr.com/f9d42b3ac33966d70b5af1d07cec6d6b/tumblr_mron2clnie1sq3dx2o1_500.gif
2 felhasználónak tetszik: baisée, Narcoleptic Dreamer
2015. április 03. 22:43 #12880
- törölt felhasználó -    
Idézet (heyitshanna @ 2015.04.02. 17:57)
A texasi láncfűrészes mészárlás / The Texas Chain Saw Massacre (1974)
  a film második felében néhol szünetet kellett tartanom, hogy feldolgozzam a látottakat.  10/9,5

Dettó!
Én kétszer is megállítottam!
Amikor először láttam ezt a filmet szabályosan feszengtem meg írtóztam az egésztől ami abban a házban történik! Amikor pedig a lány végül kitőr a házból háááá én így még nem drukkoltam senkinek és kiabáltam hogy fuss fuss ahogy csak bírsz majdhogynem együtt futottam vele! biggrin.gif Iszonyat nyomasztó a film!
4 felhasználónak tetszik: Kazuo, sMokEe.cLouD, Rocket, House Of Wax
710 oldal 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!