A rengeteg negatív kritika ellenére is, nekem tetszett. Nem azt mondom, hogy egy olyan Inception-féle múvi, ami ezredjére megtekinthető és egyáltalán nem unható kategória, de én elvoltam azzal a két óra játékidővel. Habár a regényhez nem volt még szerencsém, nagy eséllyel ezért is találtam fordulatosnak. Egyébiránt elég sötét hangulatú, amolyan alvilági fantasy történet, ám az igaz, hogy teletűzdelték a lehető legnagyobb klisékkel. Amikor a szőke gyerek és a főszereplő csaj összejött, hát akkor azért felförmedtem hangosan, hogy ezmijez?!. Egy pár perces jelenetbe belenyomorgatták szinte az összes first kiss sablon momentumot. Szerintem ezt meg lehetett volna csinálni sokkal eredetibben is, ráadásul én egyáltalán nem éreztem a kémiát a két főszereplő között. A történet alapkoncepciója nagyon ötletes, viszont a karakterek eléggé elodázottak lettek. Clary egy tipikus Mary Sue, és talán emiatt nem bírtam azonosulni vele, pluszban Lily Collinstól nem dobtam hátast. Szvsz ritka pocsék színésznő. Jace-től sem ájultam el - először egy totálmetál jó pasinak állítják be, aki bátor és nem fél megküzdeni a legnagyobb gonosszal, viszont a film közepétől (gondolok itt arra az ominózus hisztire miután lesmárolta a csajt) egy gyerekes, hiteltelen személlyé alakult át. Ebben a történetben nem voltak jellem fejlődések, maximum annyi, hogy Clary egyik pillanatról a másikra átváltozott góttá. Jajj, és Jace hatalmas kajla füleitől a hajam is égnek állt. Tudom, hogy a szépség nagyon relatív dolog, de szerintem nagyon csúnyácska, habár Lily Collins bozótos szemöldökét semmi sem körözi le.
10/7 - Nem volt rossz a film. Tetszett, lekötött, látványos volt, de voltak benne über nagy baromságok is. Pláne az, amikor kiderült, hogy mindkettejüknek Valentine az apja. Ezzel behoztak egy jó kis vérfertőzős szálat. Elég beteg az írónő, mit ne mondjak.
22 Jump Street - A túlkoros osztag (2014)
Ugyanazt a sztorit durrantották el még egyszer, de én azt mondom, hogy igen is nagyon jó volt. Azt a két órát erőteljesen végig röhögtem. Szókimondóak voltak a filmben, a pajzán poénok megint csak megvoltak, a két főszereplő pedig hozta az ökörködős formáját. Az volt a legjobb, amikor betéptek a rizses pufitól, és nagyon pengén kommandóztak. Ice Cube pedig nem is olyan rossz színész, mint amilyennek a Tripla X alapján gondoltam. Olyan fejeket vágott, hogy húsz percig csak röhögtem. Azt meg végképp nem gondoltam volna, hogy Schmidt a főnök lányát húzta meg.XD Meg is merem kockáztatni, hogy jobb volt, mint az első. Rengeteg poén volt benne, még hozzá úgy tálalva - még, ha erőltetettnek is hatott -, hogy ténylegesen viccesnek találtad. Az autósüldözős jelenet meg már csak hab a tortán.
10/10 - Egyefene, megkapja a maximális pontszámot. Szerintem nagyon szórakoztató vígjáték volt, Channing pedig még mindig igazán kellemes a szemnek.

10 felhasználónak tetszik: