Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. július 05. 16:48
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Kísértés Connecticut-ban
Nagyon jó volt.
Nagyon jó volt.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. július 05. 16:50
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.05. 16:48)
Kísértés Connecticut-ban
Nagyon jó volt.
Nagyon jó volt.
*Kísértetjárás.
2011. július 05. 16:51
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.05. 16:48)
Kísértés Connecticut-ban
Nagyon jó volt.
Nagyon jó volt.
Ha a Kísértetjárás Cunnecticutban című filmre gondolsz, az tényleg jó.
2011. július 05. 17:35
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Én legutoljára a Becstelen Brigantyk című filmet láttam!
ÉS, háát..az a szó, amivel jellemezni tudom, az a SZ*R. Már elnézést kérek, de ez egy semmitmondó, unalmas, és a történelemtől nagyon, de nagyon távol álló kis valami lett. Nem is értettem, hogy miért kezdtem bele, mert nem igazán szeretem Quentin Tarantino munkáit. A legeleje elég ígéretesen indult, Christoph Waltz játéka fantasztikus volt, már-már én is félni kezdtem a "zsidóvadásztól", de amikor megjelent Brad Pitt, a remény, hogy egy jó filmet fogok látni, végleg tovaszállt. Ne értsetek félre, igazából nincs bajom Pittel, mert eddig mindegyik filmben tetszett az alakítása, de ebben a filmben nagyon nem tetszett az általa alakított karakter, a laza, vagány stílus, hogy mindenre tojunk, ami körülöttünk megy, húú de lazák vagyunk! Nekem nem jött be. A történelemhez semmi köze sem volt a filmnek, még akkor is felháborító lett volna nézni, ha tudom, hogy csak kitaláció. Nem szeretem a Világháborúkat, és az ehhez kapcsolódó filmeket sem nagyon, habár a Flyboys, James Franco-val az élen tetszett!
Végül összefoglalva, jól megjegyeztem a nevét, hogy soha többet ne rakjam be a DVD lejátszóba! 10/2-t adok rá, de csak Christoph Waltz alakításáért, és azért, mert rengetegszer franciául, németül, vagy olaszul beszéltek benne, amit angol felirattal néztem, így jó kis szókincsbővítésre is volt lehetőségem!
ÉS, háát..az a szó, amivel jellemezni tudom, az a SZ*R. Már elnézést kérek, de ez egy semmitmondó, unalmas, és a történelemtől nagyon, de nagyon távol álló kis valami lett. Nem is értettem, hogy miért kezdtem bele, mert nem igazán szeretem Quentin Tarantino munkáit. A legeleje elég ígéretesen indult, Christoph Waltz játéka fantasztikus volt, már-már én is félni kezdtem a "zsidóvadásztól", de amikor megjelent Brad Pitt, a remény, hogy egy jó filmet fogok látni, végleg tovaszállt. Ne értsetek félre, igazából nincs bajom Pittel, mert eddig mindegyik filmben tetszett az alakítása, de ebben a filmben nagyon nem tetszett az általa alakított karakter, a laza, vagány stílus, hogy mindenre tojunk, ami körülöttünk megy, húú de lazák vagyunk! Nekem nem jött be. A történelemhez semmi köze sem volt a filmnek, még akkor is felháborító lett volna nézni, ha tudom, hogy csak kitaláció. Nem szeretem a Világháborúkat, és az ehhez kapcsolódó filmeket sem nagyon, habár a Flyboys, James Franco-val az élen tetszett!
Végül összefoglalva, jól megjegyeztem a nevét, hogy soha többet ne rakjam be a DVD lejátszóba! 10/2-t adok rá, de csak Christoph Waltz alakításáért, és azért, mert rengetegszer franciául, németül, vagy olaszul beszéltek benne, amit angol felirattal néztem, így jó kis szókincsbővítésre is volt lehetőségem!
2011. július 05. 18:09
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Amy után
Egy egyszerű tévéfilm az első klónozott gyerekről, teljesen korrekt kikapcsolódás.
7/10
Fantomas a Scotland Yard ellen
Ezt nem szeretném kommentálni, óriási
9/10
Egy egyszerű tévéfilm az első klónozott gyerekről, teljesen korrekt kikapcsolódás.
7/10
Fantomas a Scotland Yard ellen
Ezt nem szeretném kommentálni, óriási
9/10
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. július 05. 22:39
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Túl a barátságon - 10/10. Ez a film... valami... eszméletlen. Nem tudok nem maximum pontot adni rá, mert egyszerűen csodálatos volt.
12 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
funny18,
s.t.a.r.,
zsófi1997,
Holly Keller,
pillajunior,
Ronnie95,
tya04,
janet7,
raspberry,
Fuller,
Alison Lerman
2011. július 05. 22:40
Másnaposok
10/10
Veszett vad
10/7
Transformers 3 3D
10/10
10/10
Veszett vad
10/7
Transformers 3 3D
10/10
2011. július 05. 23:37
Take Me Home Tonight
Egész jó film, bár unalmas klisékből épül fel. A ruhák és zenék a disco korszakra épültek, amitől nekem már alapból mosolyognom kell. Hatalmas válltömések, béna napszemüvegek, feltupírozott női hajak...ááá nekem úgy poén, ahogy van. Tetszett, hogy nem ment el a nagyon nyálas/komoly irányba a film. Teresa Palmert én is hazavinném amúgy
7/10
Egész jó film, bár unalmas klisékből épül fel. A ruhák és zenék a disco korszakra épültek, amitől nekem már alapból mosolyognom kell. Hatalmas válltömések, béna napszemüvegek, feltupírozott női hajak...ááá nekem úgy poén, ahogy van. Tetszett, hogy nem ment el a nagyon nyálas/komoly irányba a film. Teresa Palmert én is hazavinném amúgy
7/10
2011. július 06. 00:08
Cujo
Jóbarátok maratont tartottam és szóbakerült benne ez a film, apu pedig mondta, hogy olvasta már és tetszett neki, szóval megnéztem, közepes volt, de a könyvet mindenképpen elolvasom majd.
Rose Red/ A rózsa vére
Sajnos csak félig tudtam megnézni, mert iszonyat lassan töltött, pedig nagyon kiváncsi lennék rá. Aki esetleg tud más oldalt a Nom@nov-on kivül az küldje már el nekem a linket üzenetbe, hálás lennék érte.
A köd/ The Mist
Imádtam!
De, hogy az a prédikálós nő, mennyire az agyamra ment, én egy percig ki nem birtam volna.. A vége meg.. nem a szokásos happyend, durva volt, de nagyon tetszett.
1408
Még harmadszorra is teljesen lekötött, nagyon jó film.
Jóbarátok maratont tartottam és szóbakerült benne ez a film, apu pedig mondta, hogy olvasta már és tetszett neki, szóval megnéztem, közepes volt, de a könyvet mindenképpen elolvasom majd.
Rose Red/ A rózsa vére
Sajnos csak félig tudtam megnézni, mert iszonyat lassan töltött, pedig nagyon kiváncsi lennék rá. Aki esetleg tud más oldalt a Nom@nov-on kivül az küldje már el nekem a linket üzenetbe, hálás lennék érte.
A köd/ The Mist
Imádtam!
1408
2011. július 06. 00:11
Idézet (ownway @ 2011.07.06. 00:08)
1408
Ez tényleg nagyon jó film.
2011. július 06. 01:32
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Volt egy kis időm, nézegettem filmeket:
Beastly - Sok jelenetet láttam már belőle, de egyben a teljes filmet még most először. Teljesen lenyűgözött. 10/10
Sucker Punch - Dettó, mint a Beastly. 10/10.
Másnaposok 2 - Szórakoztató, mint az első rész.
10/10
Beastly - Sok jelenetet láttam már belőle, de egyben a teljes filmet még most először. Teljesen lenyűgözött. 10/10
Sucker Punch - Dettó, mint a Beastly. 10/10.
Másnaposok 2 - Szórakoztató, mint az első rész.
2011. július 06. 09:01
Viharsziget 10/6
2011. július 06. 12:01
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
V mint vérbosszú 8/10
Az eleje annyira nem tetszett, mert túl sok politika volt benne, de aztán érdekes lett a történet. Kicsit be is fostam előtte, amiatt a maszk miatt (ijesztően néz ki:D), de aztán kiderült, hogy nem is durva film (jó hát a végén azért, ahogy ott spriccelt a vér meg ilyenek, az...
) A színészek jól alakítottak, de leginkább Natalie miatt néztem meg és ő fantasztikus volt, nemhiába a kedvenc színésznőm
Az eleje annyira nem tetszett, mert túl sok politika volt benne, de aztán érdekes lett a történet. Kicsit be is fostam előtte, amiatt a maszk miatt (ijesztően néz ki:D), de aztán kiderült, hogy nem is durva film (jó hát a végén azért, ahogy ott spriccelt a vér meg ilyenek, az...
9 felhasználónak tetszik:
pillajunior,
Christo,
ownway,
tya04,
janet7,
gonzales7,
Ronnie95,
thunderbird,
Alison Lerman
2011. július 06. 12:47
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (ownway @ 2011.07.06. 00:08)
Cujo
Rose Red/ A rózsa vére
A köd/ The Mist
Imádtam!
De, hogy az a prédikálós nő, mennyire az agyamra ment, én egy percig ki nem birtam volna.. A vége meg.. nem a szokásos happyend, durva volt, de nagyon tetszett.
1408
Rose Red/ A rózsa vére
A köd/ The Mist
Imádtam!
1408
Ó, Stephen Kinges este, nagyon jó filmekkel.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.