Sikerült Vasárnap eljussak rá és sikerült 3D-ben megnézzem, nem tagadom, hogy a 3D szerintem rengeteget dob a filmen, mert így tudod igazán élvezni az effekteket és a látványt. Ha már látvány, az nagyon tetszett, gyönyörűen megcsináltak mindent, a ruhákat is, Channing ruhája nagyon bejött, ahogy Mila-nak is mind a három estélyi szerűsége is. Mila Kunis egyáltalán nem a kedvencem, és akkor még finoman fogalmaztam, de erre a filmre annyira kíváncsi voltam, hogy ezen is felül tudtam kerekedni. Azt kell mondjam, hogy ez volt az első alkalom, hogy nem irritált, sőt, a játéka is tetszett, jól állt neki ez a karakter, habár azt kell mondjam, hogy Jupiterben én semmi különlegességet nem éreztem. Ezer és egy ilyen karaktert láthattunk már, talán ez egy picit rontott nekem ezen a dolgon. Channing Tatum (
Összességében nem az az eget rengető, világmegváltó film, láttam már jobb Fantasy/Sci-Fi filmet, de nagyon jó kikapcsolódást nyújt és többször nézhető kategória, nekem nagyon tetszett.
10*10
A szürke ötven árnyalata * Fifty Shades of Grey (2015)
A könyvsorozatba tavaly szerettem bele, egymás után rövid idő alatt ledaráltam mind a három könyvet és teljesen beleszerettem mert új volt és valami más. Ugyan azokat az érzéseket kaptam vissza a filmben mint a könyvben. Nekem ez így volt tökéletes, nem nagyon tudok belekötni az az igazság. A könyvhöz hű volt, teljesen, mindent remekül visszaadtak. Dakota Johnson-nal voltak gondjaim, jól játszott, de nem is tudom, valahogy tőle egy kicsit többet vártam. Viszont Jamie Dornan kárpótolt, mert őt tényleg erre a karakterre találták ki. Én még nem láttam semmiben, szóval nem tudom, hogy emellett milyen tehetség, de én ebben a filmben mint Grey teljesen megvettem. Jó volt a kémia is, bár ez is jobban Jamie érdeme. Jó volt, egyszerűen nem tudom jobban ragozni mert nincs mit, meg kell nézni, aki szerette a könyvet az szerintem a filmet is fogja. Az a jelenet mikor Grey és Anastasia először feküdtek le egymással az nagyon szépre sikeredett, komolyan, az nekem filmben még talán jobban is tetszett kicsit mint a könyvben. Nem mondom, hogy egy-két jelenet nem volt durvább, de nyilván az ember számított erre.
Én nagyon kíváncsian várom a folytatást, sok mindent szeretnék még látni!
10*10
Accidental Love (2015)
Hát ez a film, hogy is mondjam szépen: elképesztően nagy baromság! Olyan rossz, hogy az ember már kínjában nevet, de tényleg. Viszont nekem Jake Gyllenhaal (
3*10

7 felhasználónak tetszik: