Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 23. 11:16 #12661
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Benjamin Button különös élete * The Curious Case of Benjamin Button (2008)
Hát erre a filmre szavakat nem találok. Nem gondoltam volna, hogy ennyire le fog kötni és ennyire odáig leszek érte. A TV-ben láttam az előzetest ami eléggé felkeltette a figyelmemet, rákerestem, megláttam, hogy majdnem három órás ami miatt az elején kicsit aggódtam, de hamar rájöttem, hogy nem olyan hosszú ez, sőt, képesek lesznek kitölteni ezt a három órát. Brad Pitt ( wub.gif ) félelmetesen jól játszott, nagyon sok filmben láttam már és kedvelem is mint színészt, de amit itt letett az asztalra az valami elképesztő. A játéka itt tetszett a legjobban. Ami nem tetszett az egyedül a háborús jelenet volt, valahogy nekem az úgy nem passzolt bele a dolgokba.
Ez a film megható és megrázó és humoros is, meglepő de néha igen jókat mosolyogtam. Még sosem láttam ehhez foghatót, nem is nagyon tudok mit írni róla csak azt, hogy csodás. Ezt látni kell.

10*10

Paul (2011)
Hát ez valami hatalmas nagy film. Kicsit félve ültem neki maga a témája miatt meg a két főszereplő miatt (Simon Pegg, Nick Frost) akik annyira nem voltak szimpatikusak, de hamar rájöttem, hogy nagyon is idevalók, sőt, meg is kedveltem őket. Jason Batemannek ( wub.gif ) nagyon örültem még, őt nagyon kedvelem és ez a karakter is jól állt neki. Seth Rogen ( wub.gif ) igaz csak a hangját adta ehhez az egészhez, de akkor is imádtam mint mindig. Remekül állt neki ez. Sokat nevettem, végig izgalmas volt, engem nagyon megvettek, állati nagy film.
10*10

Maisie tudja * What Maisie Knew (2012)
Kedves kis film és szomorú is. Habár olyan nagyon nagy tanulsága vagy értelme nem volt, mégis jól esett most megnézni. Alexander Skarsgard ( wub.gif ) tündéri volt ebben a szerepben, olyan jól állt neki, és öröm volt egy teljesen más környezetben látni. Nagyon jól mutatott Onata Aprileel. Egyedül a film végével nem vagyok kibékülve mert nem zárták le a dolgokat, nem tudtuk meg, hogy most akkor kinél marad Maisie bár nyilván Lincoln és Margo maradtak a gyámok (akik nagyon aranyosak a filmben, Margot nem kedveltem az elején de Lincolnnal nagyon passzoltak) de azért jobb lett volna egy szebb befejezés.
8*10

A pokolból * From Hell (2001)
A filmnek kb. a fele lekötött, de nekem utána valahogy az egész ellaposodott. Túlságosan hosszúra sikeredett, nem tetszettek a váltások sem. Johnny Depp jó volt, de nem ez volt élete legjobb alakítása. Egyszer azért meg lehet nézni.
5*10

Ha maradnék * If I Stay (2014)
Csalódás volt akárcsak a könyv. Kicsit reménykedtem benne, hogy jobb lesz mint a könyv de tévedtem. Kb. egy színvonalon mozog a kettő, ami nem lenne baj, de nekem már a könyv sem tetszett. Chloe Grace Moretz nagy kedvencem, de ezt még ő se tudta megmenteni.
3*10

Az a bizonyos első év * I Give It a Year (2013)
Nagy csalódás volt nekem ez a film. Már eleve az elején rájöttél, hogy a két főszereplő (Rose Byrne, Rafe Spall) nem szerelmesek, egyáltalán. Adódott tehát a kérdés, hogyha nem szeretik egymást és mindössze 1 éve ismerik egymást akkor mi a francnak házasodtak össze. Az egész filmben arról akartak meggyőzni, hogy az a jó házasság ha utáljátok egymást ami szerintem a világ legostobább dolga. Ha nem vagy szerelmes, nem házasodsz és nem élsz együtt a másikkal, aki pedig mégis ezt teszi azt nem tudom sajnálni. Az egész film egy nagy ostobaság.
0*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Lady Suzy, Szandi0820
2015. január 23. 12:09 #12662
- törölt felhasználó -    
Megdönteni Hajnal Tímeát

Nagyon ritkán esik meg, hogy magyar filmeket nézek. De azt kell mondjam nem volt annyira rossz, mint amennyire számítottam rá. Simon Kornél alakítása nekem nem mutatott semmit , semmit amivel le tudott volna nyűgözni. huh.gif Az arcmimikája ugyanolyan volt, amikor dühös és mikor csalódott , viszont azért volt aki kárpótolt. Adél alakításait kifejezetten kedvelem és most sem kellet csalódnom benne. w00t.gif Tökéletes volt Virág szerepére. És bár Andrea is nagyon jól szerepet Tímea szerepében, nekem valahogy az ő alakítsa sem volt az igazi. De már ezerszer jobb volt mint a Danit életre keltő színész. Összességében , még volt is egy kis története a filmnek, bár egy ideig nem tudtam eldönteni pontosan milyen műfajnak is szánták. Mint romantikus-vígjáték nem mondom, elmegy. De egyszer elég is volt.

10/6
2015. január 23. 16:05 #12663
MissAjsa.
MissAjsa.

Státuszsummer nights
Hozzászólás: 1091
Csatolások: 33
Azonosító: 208217
Step Up 5: All In

Már terveztem megnézni egy ideje, hiszen az eddigi részeket is mind láttam és nagyon szerettem így reméltem, hogy hasonlóképpen ez is jó lesz. Nem tévedtem. Fantasztikus volt mint mindig. A táncok elképesztőek voltak, jó volt a sztori és a színészeket is kedveltem.Ismét egy jó Step Up film.happy.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. január 24. 12:32 #12664
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
The Theory of Everything / A mindenség elmélete (2014)
Gyönyörű. Nem tudom, hogy erre lehetne-e mást mondani. Végigsírtam a filmet, aztán hazajöttem és itthon is sírtam egy sort. Hihetetlen, hogy Stephen Hawking mindezen keresztül ment és még mindig itt van. Ugyanez igaz Jane Hawkingra is. Minden tiszteletem az övé, hogy éveken keresztül bírta ezt, én biztos belebetegedtem volna.
10/10
5 felhasználónak tetszik: Toxic, Jody, MissAjsa., bitchina, baisée
2015. január 24. 19:44 #12665
MissAjsa.
MissAjsa.

Státuszsummer nights
Hozzászólás: 1091
Csatolások: 33
Azonosító: 208217
The Giver - Az emlékek őre (2014)

Őszinte leszek, a filmnek alapjába véve csak Taylor Swift miatt ugrottam neki, de nem bántam meg az egyszer biztos. Az első 10 perc után kijelentettem, hogy Beavatott 2. Nos, még mindig állítom, hogy van bennük hasonlóság bőven, viszont ez a film, egyszerűen hihetetlen. Az első 30 perc után kezdtem el igazán élvezni. A sztori nagyon jó, a színészek fantasztikusak, és Taylor is szerintem nagyon jól alakított kezdő létére. Teljesen odalettem a filmért, alig várom, hogy el is olvashassam. yahoo.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: Toxic, Bettyke94
2015. január 25. 02:15 #12666
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Csillagok háborúja: A klónok támadása

Gyerekkori kedvenc, nosztalgiáztam kicsit, és rájöttem, hogy még mindig ugyanolyan hatással van rám (ez a kedvencem részem az összes közül). Még mindig el vagyok ájulva Anakintól, és úgy érzem, hogy ő és Padme a legszebb (filmes) pár a világon; még mindig imádom a film összes pillanatát, hiába, hogy fejből tudom az egészet, ugyanúgy élvezem, mintha elsőre látnám, és amikor vége, legszívesebben rögtön újraindítanám DVD - t, és ugyanúgy végigülném azt a két órát, teljesen megigézve. heart.gif
Évek óta nem láttam már ezt a filmet, nem tudom, hogy bírtam meglenni nélküle (lehet, hogy megélem a Star Wars korszakom reneszánszát rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. január 25. 11:52 #12667
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Lucy (2014)

Rengetegen pozitív benyomással voltak a filmről, így úgy döntöttem, hogy ideje nekem is sort kerítenem rá. Viszonylag osztott témát kezdtek el boncolgatni, amivel nem is lett volna gond, viszont a kivitelezés már annál inkább problémát jelentett. Alapvetően sem kedvelem Scarlett Johanssont (amolyan túlértékelt hollywoodi színásznőnek tartom inkább), de a film sem volt annyira bejövős. Jó témát ragadtak meg, de én teljesen másképp képzeltem el az egészet. A csaj 40-50%-on randomban lövöldözgetett meg tárgyakat reptetett. Egy sci-fis teremtéselméletnek elmegy, de nem többször nézős fajta. A végén meg felnevettem amikor a szuperszámítógép a végén átadott egy pendrive-ot Morgan Freemannek. Persze, mert annyi adat elfér egy adathordozón. rohog.gif

10/4 - Másra számítottam. Végülis a létezés miértjét kezdte el taglalni elég érdekes formában. Lehet, hogy a 38 fokos lázam volt az oka, de annyira nem tetszett.

Csúcshatás (Limitless - 2011)

Hasonló témát boncolgat, mint a Lucy, de itt már az agy megnőtt befogadóképességére mentek. Én is úgy gondolom, hogy attól leszünk okosabbak, ha minél több infót gyűjtünk az agyunkba, nem pedig végtelenbe reptetünk tárgyakat, mint a Lucyben. Kellemes két óra volt, izgalmas, fordulatos történet vezetéssel. Bradley Cooper még mindig fantasztikus színész, Robert De Niro csöpp látványa pedig üdítő volt. Viszont amin kiakadtam, azaz, hogy a legvégén az orosz/ukrán vérét nyalta fel a padlóról a pörgetős drog miatt. biggrin.gif Ettől függetlenül elgondolkodtató film és egyáltalán nem a CGI effektekre mentek rá.

10/10 - Megadom a maximálisat rá. Hiszen nincs okom lejjebb pontozni.
1 felhasználónak tetszik: idone
2015. január 25. 14:22 #12668
westher
westher
Hozzászólás: 1585
Csatolások: 225
Azonosító: 238307
Lucy
Abszolút másra számítottam. Nagyon nem tetszett, egyszer nézhető filmecske. Nálam ez 10/3.
2015. január 25. 22:25 #12669
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Harag (2014)

Brad Pitt soha nem tartozott a kedvenc színészeim közé. Azonban ez az alakítása megtörte a jeget. Fantasztikusan játszott, bár néha nem értettem vele egyet. Azonban maga a történet eléggé semmit mondó, és követhetetlen néha. Ami a leginkább zavart a filmmel kapcsolatban: a lövedékek. Néhol már azt hittem a Star Wars-t nézem, csak elfelejtettem, hogy átváltottam. Ettől függetlenül egy remek film lett, és megcáfolta az előítéleteimet, szóval kellemes csalódás volt számomra.

10/8 (a Star Wars feelinges jelenetek miatt...)

Csillagközi invázió 1-2

Az első résznek még volt értelme, viszont kezdhették volna azzal, hogy honnan is ismerik ezeket a bogarakat... a történetnek nincs eleje, csak egy középrésze, ahonnan elindul. A szerelmi szálak bonyolultak, és az egész filmet behálózzák, ami nekem nagyon nem tetszik. Viszont a frappáns beszólogatások néhol kicsit megnevettettek. Neil pedig istenien játszott blush.gif
A második rész már kevésbé tetszett: néhány ember aki menekülni próbál, és mégsem tud, mindeközben a bogarak beléjük költöznek. Fantasztikus, tucat történet. Némelyik részen annyira felhúztam magam, hogy legszívesebben kikapcsoltam volna a francba, de érdekelt, hogy mi sül ki az egészből...

10/7

Csontdaráló

Adam Sandler neve ha felmerül azonnali megnézésre kerül a film. A film remek, eleinte vicces, majd komolyabbra veszi a hangnemet, végül marad egy tanulság. Ezek az ismertető jegyei vannak egy Sandler filmnek. Nem is tudom mikor láttam utoljára ezt a filmjét, de ismételten nem tudtam levakarni magam a képernyőről. Iszonyatosan szeretem, ahogy játszik, ahogy építi a dolgokat, ahogy humorizál, ahogy a happyből depibe vált. Önmagában is imádtam a filmet, de Adam még egy kicsit rá is húz. Szóval...

10/10 (nem is kérdés.... blush.gif )
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. január 26. 00:14 #12670
- törölt felhasználó -    
Abigél (1978)
Bevallom, rettentően szégyellem magam, amiért csak most láttam először ezt a filmet.Azért meg mégjobban, mert nem olvastam a könyvet.Ez az alkotás egyszerűen zseniális.Együtt nevettem és szomorkodtam a szereplőkkel, velük izgultam végig egyes eseményeket.A könyvet is minnél hamarabb pótolni fogom.
10/10
1 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD
2015. január 26. 00:47 #12671
- törölt felhasználó -    
Nagyfiúk 2 rész thumbsup.gif
nagyon jó film smileeee.gif biggrin.gif rohog.gif
vicces egyszer volt egy kéz aludj el aludj el laugh.gif tongue.gif biggrin.gif XD
wake-up.gif
szóval nagyon jó film és kész ugyan ugy mint az 1 része. excl.gif thumbup2.gif victory.gif drool.gif
2015. január 26. 10:45 #12672
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Camp X-Ray (2014)

Elkezdtem nézni és biztos voltam benne,hogy nem fog tetszeni,mert annyira lassú volt,aztán mégiscsak megtetszett. blush.gif Aki nem szereti a lassú filmeket annak semmiképpen sem ajánlom,meg alapból nem egy nagy szám,de nekem bejött. blush.gif Kristen Stewart nem jó színésznő,de ebben a szerepben nekem hiteles volt (habár még mindig csak egy arcot tud vágni),akit igazán kedveltem az Ali volt. blush.gif Sokáig nem tudtam kiigazodni rajta,ki is ő,jó-e,rossz-e,és elég érdekes milyenek ezek a "börtönök",mennyire nem érdekli a kormányt,hogy ki bűnös és ki nem,ha egy olyan nemzethez tartozol akit elítélnek akkor véged.Esélyed sincs bizonyítani. blush.gif A végét megkönnyeztem. blush.gif

10/8

Adult World (2013)

Mindhárom főszereplőt kedveltem,John Cusack nagy kedvencem,Evan Peters-nek a karakterét bírtam,Emma Roberts meg jól játszott,habár elég gyerekes karaktere volt. blush.gif A film nálam az elment kategóriában van.Jónak semmiképpen nem nevezném,de egyszer meglehet nézni. blush.gif

10/6

Paul (2011)

Paul mindent vitt,ő egyedül elintézte,hogy jó legyen a film. rohog.gif Mivel sikerült úgy letöltenem,hogy bár szinkronos volt,sokszor átváltott angolra,így hallhattam Seth Rogen hangját is,akin jókat nevettem. rohog.gif Örültem Kristen Wiig és Blythe Danner szereplésének is,de a kedvencem "élő" szereplők közül egyértelműen Jason Bateman ( heart.gif ) volt.Neki nagyon jól állnak az ilyen karakterek. laugh.gif A két főszereplő meg elég semleges volt nekem blush.gif

10/9

Tűz ellen tűzzel (Fire with Fire, 2012)

3 kedvencem is - Josh Duhamel,Rosario Dawson és Eric Winter szerepel benne. laugh.gif Utóbbinak kár szinkronhangot adni,mert olyan jó hangja van,hogy csak elrontják vele. rolleyes.gif Tetszett,jó film volt,egyedül a végével nem vagyok megelégedve,valamivel többet vártam,jobb lezárást,nagyobb Happy End-et,de Josh remek játéka kárpótol ezért. laugh.gif

10/9

Farkas (The Wolverine,2013)

Ha nem Hugh Jackman játszott volna benne akit imádok a karakterével együtt akkor nem tetszett volna.Így viszont bejött. blush.gif

10/8

The Expendables - A feláldozhatók 3. (The Expendables 3,2014)

Az összes részt Stallone miatt néztem meg,hiszen ő hatalmas kedvencem,ő is a kedvencem ebben is,de Mel Gibson játéka tetszett a legjobban akin mellesleg eléggé látszik,hogy iszik. blush.gif Akin jókat nevettem az Antonio Banderas volt,mekkora volt már amiket csinált. rohog.gif Tetszett az a jelenet amiben a boksz volt,igaz az lényegtelen volt,de én szeretem az ilyen filmeket. rohog.gif Kellan Lutz karaktere is tetszett,meg hogy benne volt a KONGOS - Come With Me Now című száma amit imádok. heart.gif Az egyetlen amit nem értek - ha felakarnak robbantani miért nem fut el az ember,miért áll tovább és néz ki a fejéből?Ez annyira idegesítő.. rolleyes.gif

10/9

3 felhasználónak tetszik: baisée, idone, House Of Wax
2015. január 26. 18:47 #12673
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Csillagok háborúja: A Sith - ek bosszúja

A második rész megnézése után úgy magukkal ragadtak a régi érzelmek, hogy tegnap este a harmadikat is megnéztem, és ahogy az előző rész, úgy ez is ugyanazt a hatást váltotta ki belőlem, mint régen, csak itt már nem a jó értelemben. A film utolsó fél óráját végigbőgtem, meg még utána is kb. 10 - 15 percig a könnyeimmel küzdöttem. Csak ritkán sírom el magam filmeken, ennyire pedig szinte soha, de... Padmé meghal, Anakin, a szívem csücske, átáll a sötét oldalra aztán meg még azt is nézzem végig, hogy szerencsétlen megég aztán Darth Vaderré alakítják... ez az én lelkemnek már sok. Most is gombóc nő a torkomban, ha erre a részre gondolok, és hiába imádom annyira az első két részt is (az újakat) mindig keserű szájízzel tudom csak nézni őket.
Tényleg nem szoktam magam ennyire beleélni filmekbe, de a Star Warsnak, kiváltképp Anakinnak már vagy 8 éve különleges helye van a szívemben, így kissé érzékenyen érint ez a film.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. január 26. 19:35 #12674
- törölt felhasználó -    
Viharsziget

A film már az első körübelül öt percében, ha lenyűgözött, amikor is szembesültem vele,hogy Leonardo DiCapriot egy filmben láthatom majd Mark Ruffaloval valamint egy kifejezetten nagy kedvenccel Ben Kingsleyyel. heart.gif Már az első részekben úgy éreztem a film rabul ejtett. De folyamatosan kellemes meglepetések értek. Tegyük fel, az igaz, hogy az elején egy kicsit zavaros volt,de a végén még is nagyon szépen sőt egyenesen briliáns módon futottak össze a szálak. Igaz, hogy thriller volt a film,még is a feltételes "beteg", ha csak "mondható " veszélyesnek részen és komolyan szakadtam. laugh.gif Ha vlaki megöli a három gyerekét csak mondható veszélyesnek. Szóval kicsit morbid az igaz,de nagyon is tanulságos és elgondolkodtató vége lett szerintem. Arról nem is beszélve tényleg mennyire remekmű volt a története. "Melyik a jobb? Szörnyetegként élni, vagy jó emberként meghalni"Tényleg nem volt semmi. Briliáns. Nincs rá jobb szó.

10/100*
2 felhasználónak tetszik: Beyla, SmileyZ
2015. január 29. 11:39 #12675
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Államtrükkök (Fair game - 2010)

Nagy hatással volt rám ez a film. Hogy őszinte legyek, először nem tudtam, hogy mégis mit várjak a történettől, hiszen csak a tartalmi összefoglalóját olvastam el, ami alapján döntöttem úgy, hogy ezt bizony nem érdemes kihagyni a repertoáromból. Naomi Watts alapjáraton is az egyik kedvenc színésznőm, ám mindettől eltekintve iszonyúan jó párost alakított Sean Pennel. Egy percig nem éreztem azt, hogy a két házastárs között nem lenne meg a kémia, hiszen nagyon kellemesen egymásra tudtak hangolódni, amelyet a kiemelkedő színészi teljesítményükben lehet voltaképp megfigyelni. A sztori egyszerű, nem túl misztifikált - egy politikus bosszúból leleplezi a nőt, akinek emiatt nem csak a munkáját kell feladnia, de elfordulnak mellőle ismerősei, barátai, de még azoknak az élete is veszélybe kerül, akiket külföldre küldött bevetésre. Őszintén szólva, én a film végéig azt hittem, hogy egy fiktív történetről van szó. Nagyot néztem, amikor is bevágtak az utolsó pár percben egy sajtó nyilatkozatot, amiben az igazi Valerie Plame nyilatkozik. Fura, mert világéletemben rajongtam a CIA-s könyvekért, sorozatokért, filmekért, de Valerie Plame egyszerűen kimaradt. Ekkor döbbentem rá, hogy a film valós eseményeken alapul, és Naomi egy létező személyt formált meg, azt a nőt, aki ténylegesen a hírszerzés egyik operátora volt. Pluszban a majdnem két órás játékidő alatt egyéb politikai kérdéseket is boncolgatnak, és bár szomorú, de sajnos nem kevés párhuzamot találtam kis hazánkkal kapcsolatban. Ez tulajdonképpen nem egy lövöldözős kémfilm, hanem a komplett valóságot adja vissza az igazi CIA tisztek életéről és arról a rohadt politikáról. Kell egy bizonyos értelmi szint (vagy, ha úgy tetszik kor), hogy az ember felfogja és megértse azt, amit a film üzenni akar a néző számára.

10/10* - Igen, még csillagot is adtam neki! laugh.gif Egyszerűen lenyűgözött az egész produkció. Életem egyik legjobb kémfilmes élménye volt, és az is lenyűgözött, hogy nem mentek bele olyan fiktív dolgokba, amely a hasonló kaliberű művekre jellemző. (gondolok itt a Bourne trilógiára vagy a Jolie-féle Saltra) Tuti, hogy még ezerszer meg fogom nézni. Aki szereti az ilyen filmeket, és ne adj Isten, de kíváncsi a valódi CIA működésére, csak ajánlani tudom. Nem időpocsékolás.
1 felhasználónak tetszik: idone
2015. január 30. 21:54 #12676
- törölt felhasználó -    
Éhezők viadala 3 part I
Most mit mondjak, végig egy komédiában éreztem magam. A jó és a rossz vlog üzenetekben szidja a másik macskáját. Jó mondjuk én nem vagyok nagy fan, de számomra nem hozta a megszokott színvonalat mert alapvetően egy szerethető történetnek tartom, de ez az első kettőhöz képest harmatgyenge nálam. Az film lehetett volna egy 20 perces étap a harmadik részben kár volt kettészedni. Azért jó volt viszont látni a szereplőket, de ezt a részt nem tartom valószínűnek, hogy többször meg fogom nézni. Várom a folytatást hátha...
5/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. január 31. 16:30 #12677
- törölt felhasználó -    
Harry Potter és a Főnix rendje (2007)
Ezt a részt még csak most láttam először, de talán jobban is tetszett, mint az előzőek.Az egész film lektötte az érdeklődésemet, de a végén már majdnem a körmömet rágtam az izgalmaktól.
10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Szandi0820, SmileyZ
2015. január 31. 17:00 #12678
- törölt felhasználó -    
Azonosság (Identity)
Apu ajánlotta ezt a filmet, azt mondta, ha a Harcosok klubja tetszett, biztos ez is fog. És igaza lett. Engem lekötött, nem voltak olyan részek, amin unatkoztam volna, a csavar is tetszett a végén, úgyhogy nem is mennék jobban bele, nekem 10/10.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Beyla, SmileyZ
2015. január 31. 17:06 #12679
- törölt felhasználó -    
A mindenség elmélete. 8,5/10

Tetszett a film. Eddie Redmayne biztosan meg fogja kapni az Oscar- díjat, mert zseniálisan alakít a filmben!!! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: MissAjsa.
2015. január 31. 17:50 #12680
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
A gyűrű szövetsége

Most mit mondjak? Ez egy Peter Jackson film laugh.gif Egy PJ film nem lehet rossz. Főleg ha a Gyűrűk Uráról van szó. Imádom! Egyszerűen imádom. Megunhatatlan. Amikor Völgyzugolyban elsőnek megjelent Legolas hát én ,, Úristen milyen szexi a szerelmem" mondat jött ki a számon rohog.gif Láttam már a filmet vagy 300x, de mindig amikor megjelenik benne Lego én a földreesek rohog.gif
Olyan szép történet heart.gif A karaktereket egytől-egyig imádom. Frodó, Samu, Trufa, Pippin, Aragorn, Gandalf, Boromír, Galadriel, Legolas és még sok mindenki! drool.gif Nem csak a történetet, de a karaktereket is nagyon meglehet szeretni! Ennél csodálatosabb filmet nem is kívánhatnánk. És hát persze, nem bírom hálálni J.R.R. Tolkiennek, hogy megalkotta Középföldét! Tehát nem tudok rá mást adni.
10/11 kiss2.gif
5 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, Szandi0820, silenc, bitchina, encike264
710 oldal 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!