Hát erre a filmre szavakat nem találok. Nem gondoltam volna, hogy ennyire le fog kötni és ennyire odáig leszek érte. A TV-ben láttam az előzetest ami eléggé felkeltette a figyelmemet, rákerestem, megláttam, hogy majdnem három órás ami miatt az elején kicsit aggódtam, de hamar rájöttem, hogy nem olyan hosszú ez, sőt, képesek lesznek kitölteni ezt a három órát. Brad Pitt (
Ez a film megható és megrázó és humoros is, meglepő de néha igen jókat mosolyogtam. Még sosem láttam ehhez foghatót, nem is nagyon tudok mit írni róla csak azt, hogy csodás. Ezt látni kell.
10*10
Paul (2011)
Hát ez valami hatalmas nagy film. Kicsit félve ültem neki maga a témája miatt meg a két főszereplő miatt (Simon Pegg, Nick Frost) akik annyira nem voltak szimpatikusak, de hamar rájöttem, hogy nagyon is idevalók, sőt, meg is kedveltem őket. Jason Batemannek (
10*10
Maisie tudja * What Maisie Knew (2012)
Kedves kis film és szomorú is. Habár olyan nagyon nagy tanulsága vagy értelme nem volt, mégis jól esett most megnézni. Alexander Skarsgard (
8*10
A pokolból * From Hell (2001)
A filmnek kb. a fele lekötött, de nekem utána valahogy az egész ellaposodott. Túlságosan hosszúra sikeredett, nem tetszettek a váltások sem. Johnny Depp jó volt, de nem ez volt élete legjobb alakítása. Egyszer azért meg lehet nézni.
5*10
Ha maradnék * If I Stay (2014)
Csalódás volt akárcsak a könyv. Kicsit reménykedtem benne, hogy jobb lesz mint a könyv de tévedtem. Kb. egy színvonalon mozog a kettő, ami nem lenne baj, de nekem már a könyv sem tetszett. Chloe Grace Moretz nagy kedvencem, de ezt még ő se tudta megmenteni.
3*10
Az a bizonyos első év * I Give It a Year (2013)
Nagy csalódás volt nekem ez a film. Már eleve az elején rájöttél, hogy a két főszereplő (Rose Byrne, Rafe Spall) nem szerelmesek, egyáltalán. Adódott tehát a kérdés, hogyha nem szeretik egymást és mindössze 1 éve ismerik egymást akkor mi a francnak házasodtak össze. Az egész filmben arról akartak meggyőzni, hogy az a jó házasság ha utáljátok egymást ami szerintem a világ legostobább dolga. Ha nem vagy szerelmes, nem házasodsz és nem élsz együtt a másikkal, aki pedig mégis ezt teszi azt nem tudom sajnálni. Az egész film egy nagy ostobaság.
0*10

3 felhasználónak tetszik: