Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 03. 12:23 #12601
- törölt felhasználó -    
Másnaposok

Még valamelyik nap adták az első részt a tévében,de lemaradtam róla, még is úgy éreztem akkor már szívesen megnézném. Így szétnéztem a letöltött filmek között és elkezdtem. Egyszerűen nem tudom nem szeretni. Alapjáraton kedvelem az olyan filmeket amiknek van története, humora és érzelmessége is egyszerre. Ez pont nem egy ilyen film. De akkor is hatalmas kedvenc. Bradly első sorban állati alakításokat képes adni. Nem mellesleg isteni pasi wub.gif . Nincs mit ragozni imádom.

10/100
6 felhasználónak tetszik: Angel, TheDanush, baisée, House Of Wax, SmileyZ, An_d_a
2015. január 03. 18:12 #12602
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833

Pompeji
Pompeii

Ez egy tipikus egyszer nézhető film, másodjára már kifejezetten untató lenne. Nagyon nehezen álltam neki a filmnek, mert a témája már annyiszor felett dolgozva, csak mindig valamit változtatnak, hogy azért máshogy legyen feltálalva és ne szúrjon annyira szemet.rohog.gif Egyébként nekem nem is a történet, hanem a film kinézete, világa ragadott magával. Nagyon jól csinálták meg a különböző effekteket, a színészek igaz nem repestek, de elég jól játszottak. De a vége.. fúj. Annyira örülök, hogy eredeti hanggal néztem meg, mert Kit hangja, aahw. Na, de kanyarodjunk vissza, nem rossz film, sok a látnivaló, annak jánlom, aki szereti a filmekben az effektek sorozatát. 10/7

https://38.media.tumblr.com/12fd59d15bc140c8072fc0bf4135de63/tumblr_nb37nfLxtU1s7uck5o1_250.gif https://33.media.tumblr.com/06b629db12505d87c200ea1a10a9bfb7/tumblr_ndcjkkcrno1soj9szo2_250.gif
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, Lady Suzy
2015. január 03. 19:27 #12603
- törölt felhasználó -    
X-Men: Az eljövendő múlt napjai

Jó volt. Bár szerintem nem ez az eddigi legjobb x-men film de azért tetszett. Akciódús volt, jó volt. 10/10
3 felhasználónak tetszik: Angel, Bessie, baisée
2015. január 03. 20:15 #12604
- törölt felhasználó -    
Hős6os/Big Hero 6(2014)

Annyira vártam már, hogy megnézhessem. Mióta láttam a reklámját a tévében megszállott lettem. Nagy elvárásaim voltak vele kapcsolatban, de azt kell mondanom számomra megugrotta, nem is akárhogy. Rengeteget nevettem rajta, Baymax az egyik legédesebb karakter, akivel valaha volt szerencsém találkozni. Volt ebben a mesében minden. Veszteség, szeretet, harc, üldözés. Az autós üldözéses részt a Halálos iramban filmek is megirigyilhetnék. A karakterek szerethetők voltak, habár nem minden klisé nélküliek. Fred tipikus idióta, Mézvirág lelkesedő típus, Go Go a morci, Wasabi a parázó, és Hiro a tipikus hős. Egyértelmű azonban, hogy Baymax nélkül nem lett volna ennyire szerethető ez a mese. Ő volt a húzókarakter. Annyira szeretnivaló volt, tényleg egy igazi kis mályvacukor. Hiro karakterfejlődése is tetszett. A kissé antiszociális robotharcosból igazi tudós zseni és hős lett. A végén meglepődtem, hogy Dr. Callaghan volt a rossz fiú. Mindenkire gondoltam, kezdve Tadashival egészen Alistair Kreig, de rá nem. Végig úgy voltam vele, hogy ha a két halottból egy a gonosz, akkor az állandó "Tadashi itt van" arra utal, hogy ő az. Véletlenül nem jutott volna az eszembe, hogy átvitt értelemben is érthették. _nevet.gif Baymax "halála" kicsit zavart, mert annyira megszerettem, de amikor Hiro újraépítette megnyugodtam. Minimum két minuszpontot ért volna a halála. rohog.gif Szerintem befogom szerezni DVDn is, mert hihetetlenül megfogott ez a mese.

10/10* (* természetesen Baymax karakteréért)

http://31.media.tumblr.com/b6b1f7f56b83ffa925e5b6d185f5d22b/tumblr_nfmro83iQc1rf73xqo1_500.gif
1 felhasználónak tetszik: Angel
2015. január 03. 20:17 #12605
- törölt felhasználó -    
Doktor Szöszi 2. De csam azért mert most megy a tv-ben biggrin.gif
2015. január 03. 21:07 #12606
- törölt felhasználó -    
Vadregény (Into the woods)

Eredetileg amiatt akartam megnézni a filmet ,mert Johnny Depp is szerepel benne. És minden idők örök kedvence. Nekem. Nem titok , hogy a farkast alakította. A film négy régebbi Disney mese újra értelmezése volt egy kicsit vicces és bohém módon. Chris Pine jelenetei és alakítása valami fergeteges volt. Soha nem gondoltam , hogy énekelni is láthatom majd vagy hasonlók. Ráadásul a nevetséges herceg szerelése csak dobott az egészen. A színészi stáb annak ellenére is remek volt, hogy Johnny-t már nem láthattam a filmben az első körübelül 30-40 perc után. Hiányoltam ,de tényleg kiváló tehetségek tűntek itt fel. Apróbb rejtett poénokkal volt tele,de ettől volt kicsit izgalmasabb , mint eredetileg vártam. A vége pedig egyik mesére sem hasonlított sokkal inkább egy rögtönzött befejezés volt,de így is kellemes film volt.

10/7
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2015. január 04. 00:46 #12607
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Now You See Me (2013)
Most láttam először, és igazából nekem egy teljesen átlagos film volt, érdekes volt, de nem nyűgözött le annyira, mint ahogy azt vártam. Azt hittem, több kisebb trükk is lesz, és nem mondom, hogy rossz volt, de felesleges a felhajtás miatta, tucatnyi jobb film van.
10/6

Stuck in Love (2012)
Nem mondanám rossz filmnek, de számomra a jótól igen messze van. Ritkán nézek romantikus(abb) filmeket, ha úgy vesszük, egyedül a Love Actually az, amit képes vagyok megnézni egynél többször, a többitől borzongok. Ezt is Logan Lerman miatt kezdtem el, de az egész film nem szólt semmiről. Se eleje se vége, másfél óra unalom. Tipikus hollywoodi film, ami anno biztos jó volt arra, hogy pénzt csináljanak belőle, de egyrészt a sztori is sablonos, másrészt az egész olyan volt, amit 20 percbe bele lehetett volna sűríteni, nem kellett volna még hozzá 110. Plusz, ha úgy vesszük, ez még csak romantika sem volt, semmi mondanivaló.
10/2
2015. január 04. 00:47 #12608
MissAjsa.
MissAjsa.

Státuszsummer nights
Hozzászólás: 1091
Csatolások: 33
Azonosító: 208217
Divergent 10/10 heart.gif

Wow, és wow. Már rég terveztem megnézni ezt a filmet, és végre sort tudtam rá keríteni aminek nagyon örülök. Utánaolvastam egy kicsit, és páran azt mondták, hogy nagyon Éhezők viadala koppintás, ezért mégjobban kíváncsi voltam, hiszen nagy ÉV-fan vagyok. Nos, vannak benne hasonlóságok, én ezt aláírom, viszont nekem ez a film teljesen felülmúlta az Éhezők viadalát. Egyszerűen fantasztikus, alig bírtam egy helyben maradni a film alatt, és eléggé szomorú lettem, hogy vége, ami ritka, ha egy film ezt váltja ki belőlem. Theo James-ről inkább nem mondok semmit, szerintem mindenki sejti, hogy elég szimpatikus volt számomra. wub.gif És Shailene is nagyon pozitív csalódás volt számomra. Le a kalappal, egyik kedvenc filmem lett.happy.gif
5 felhasználónak tetszik: bitchina, benyaw93, TheDanush, An_d_a, Bettyke94
2015. január 04. 17:44 #12609
- törölt felhasználó -    
Hannibál maraton biggrin.gif

http://25.media.tumblr.com/4dfb6590cd1804f6417584216202880e/tumblr_mhf90gMEkg1qg4blro1_500.gif

Nem gondoltam volna, hogy lehet szerethető egy pszichopata sorozatgyilkos karaktere, de Dr. Hannibal Lecteré nagyon is ilyen. Észjárása és tudása irigylésre méltó, egy rendkívül összetett, remekül felépített jellem. Persze ehhez erősen hozzájárul Anthony Hopkins zseniális és lehengerlő alakítása.
A filmek Thomas Harris nagysikerű regényei alapján készültek, így nem csoda, hogy sikeresek lettek. Viszont ezek tényleg jól eltalált alkotások, hisz egyik rész kapcsán sem éreztem azt, hogy valami fontos kimaradt volna vagy esetleg kesze-kusza lenne a történet a könyv leszűkítése miatt. Bár az is igaz, hogy a regényekhez még nem volt szerencsém, de amint időm engedi pótolni fogom.
Az első 3 rész roppant izgalmas, a cselekmény és a karakterek nagyon jól felépítettek. Viszont Julianne Moore Clarice Starlingja egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet. Nem olvastam utána, hogy Jodie Foster miért nem vállalta el a 2. részt vagy hogy felkérték e rá egyáltalán, de Julianne valahogy nekem túl lapos volt az FBI ügynök szerepében.

The Silence of the Lambs / A bárányok hallgatnak (1991) 10/10
Hannibal / Hannibál (2001) 10/9
Red Dragon / Vörös Sárkány (2002) 10/10

Hannibal Rising / Hannibál ébredése (2007)
Hannibal Lecter gyermekkora sok mindenre választ ad, többek között, hogy miért is lett ő egy könyörtelen sorozatgyilkos. Valójában nem lett rossz film. Gaspard Ulliel alakítása sem mondható unalmasnak vagy eltúlzottnak, kihozta a szerepből amit lehetett. Gong Li karaktere, bár nem főszereplő mégis nagyon szimpatikus volt. Mégis valami hiányzott belőle, ami az első 3 részben megvolt (legfőképp Anthony Hopkins laugh.gif ). 10/8
4 felhasználónak tetszik: Bessie, House Of Wax, Bertina, Lady Suzy
2015. január 05. 01:08 #12610
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Kutyaszálló/ Hotel For Dogs (2009)
Kedvelem az állatkás filmeket, így ez is nagyon tetszett. Emma Roberts egyébként is a kedvenceim közé tartozik,, minden filmjét imádom. Aranyos sztori és rengeteg cuki kutyus. Így esti kikapcsolódásnak nagyszerű volt smileeee.gif

9/10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. január 05. 08:36 #12611
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Fannycska999 @ 2014.12.30. 22:53)
Jane Eyre
Adaptációhoz képest jó volt, de azért mégis csak adaptáció. Bár lehet, hogy az én elvárásaim voltak magasak, mivel a kedvenc könyvem filmváltozatáról van szó. De, mint már írtam nem volt olyan rossz, nem volt túl csöpögős, a színészek is jók voltak, és egész jól volt összerakva, és valamennyire a könyv varázsát is visszaadta, de... de attól a könyv még mindig fényévekkel jobb heart.gif 
8/10

Ez melyik adaptáció volt? A Zeffirellis vagy valami újabb?
2015. január 05. 09:37 #12612
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka; Holtak kincse

Sosem láttam még teljesen egyben a filmeket, mindig csak részleteket belőlük, és sosem tudtam összetenni, de azt mindig is tudtam, ki az a Jack Sparrow (bár ezt ki ne tudná? rolleyes.gif ) Úgyhogy szünetben leültem szépen és megnéztem 2 részt belőle. Iszonyatosan jó film, és NEM CSAK Depp miatt, hanem maga a film hatása. Elképesztő, ahogy elkészítették, és remek humor morzsákat csepegtettek bele, imádom a beszólásokat rohog.gif

10/10**

Csúcsformában 1-2

A Jackie Chan filmek a kedvenceim, rengeteget láttam már, és még mindig sok van hátra. Nem tudom megunni. Viszont ez a film Chris Tucker-rel még viccesebb, és még energikusabb, mintha nélküle csinálták volna. Imádom az akciójeleneteket benne, és a drámai játszmákat is. Jackie-nek még soha nem láttam rossz filmjét, és ez sem tartozik oda. Chris-t még Michael Jackson - You Rock My World klipjéből ismertem, és most vissza is köszönt ismét. Ő is egy kiváló színész és remekül játssza azt, amit adnak neki.

10/9***

Boogeyman

Szeretem a horrorfilmeket. Imádom. Gondoltam megnézem, hiszen a Sinister-ben is feltűnik ez a titokzatos mumus. A film maga remek volt, az őrlődés a kétségek között, és betekintés a fiú életébe, akinek az apját vitte el ez a mumus. Azonban a vége miatt nekem nagyon vicces volt. Egyrészt visszament a múltba... 3 esemény történt, és a sorrend máshogy alakult (nem 1-2-3 volt, hanem 1-3-2.... rolleyes.gif ) Aztán a mumust, hogy elpusztította stb...

10/5... unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, House Of Wax, An_d_a
2015. január 05. 09:38 #12613
Angel
Angel
St☆rlight™

Idézet (nikiiii2 @ 2014.12.31. 17:00)
Tři oříšky pro Popelku (Három Mogyoró Hamupipőkének) heart.gif 
Sajnos nem az anyanyelvemen játszódik, de még csehül is szuper! Kicsi korom óta nézem, de nem kellett értenem, egyszerűen szerettem. Minden évben legalább egyszer megnézem (Karácsonykor csehül, előtte vagy utána magyarul).
Egyes idei filmeknél is jobb.
Tényleg, Mindenkinek csak ajánlani tudom!
10/10
(Ha érteni is akarnak belőle valamit, akkor magyarul ajánlatos a megtekintése!)
UI: egyszer már leadhatná valamelyik magyar adó, ne csak "Kevin" legyen a vásznon! "A Reszkessetek betorők" minden évben lemegy, őszintén szólva már UNOM! (Aki szereti, az ne vegye magára, ez csak a saját véleményem.)

Én láttam már, mert az M1-en vagy M2-n esetleg a Duna TV-n adni szokták biggrin.gif Amúgy tényleg fantasztikus biggrin.gif
2015. január 05. 10:19 #12614
- törölt felhasználó -    
Hobbit: Az öt sereg csatája 10/10
Az utolsó és talán a legjobb rész. Imádtam minden egyes percét, mely meg volt fűszerezve humorral, drámával és sok sok harccal. Sikerült elpityeregnem magam Sorin halálánál, de minden egyes hobbit filmnet megkönnyeztem biggrin.gif
Nagyon sajnálom, hogy nem lesz több rész. Éljen Peter Jackson! laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: LovelyBarbaraPalvin
2015. január 05. 12:01 #12615
Angel
Angel
St☆rlight™

Star Wars - Baljós árnyak; A klónok támadása; A Sith-ek bosszúja

Na hát. Nem tudom mi vitt rá... ja de igen... Keresgettünk filmeket, és még nem volt szerencsém látni teljes egészében a filmeket, ezért ezt néztük meg. Mindig is tudtam, ki kicsoda, meg hogy vannak a Jedik és a Sithek. Nagyrészt tudtam, de a történetet nem. Anakinról is hallottam, de álmomban sem gondoltam, hogy ő lesz Darth Vader... unsure.gif Elég látványos volt, ahhoz képest, hogy 1999-ben és 2000 után készítették, remekül megoldották a látványelemeket.

Jó film, vagy jó filmek, de nem tudom, hogy lesz valaki olyan fanatikus, hogy megtanulja az egyes élőlények nyelvét blink.gif

10/8*

Mátrix - Forradalmak

Neo wub.gif Nem is mondok semmit, remek film, és fantasztikus a látvány. Engem még mindig megtudott lepni 1-2 dologgal ez a film laugh.gif

10/10* wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. január 05. 14:12 #12616
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Karácsony Artúr (Arthur Christmas,2011)

Sikerült végre egytől-egyik jó filmeket/meséket kifognom. laugh.gif Már hamarabb meg kellett volna néznem.Bár a sztorija nem újdonság,de aranyos mese. laugh.gif Azért a nagypapa durva volt. rohog.gif

10/10

A karácsony ami majdnem elmaradt (Holidaze: The Christmas That Almost Didn't Happen,2006)

Na ez nem volt valami szép mese,úgy értem ezek a szereplők olyan gülüszeműek voltak,plusz az a sintér is nevetséges volt,de tetszett annak a csoportnak az ötlete ahova Rozsdás bekerült és hasonlított az előző meséhez is (Rozsdást és Artúrt sem nézték sokba),ez azért annyira nem volt jó mint a többi,de egyszer megérte megnézni. blush.gif A pulykán meg bár elég rusnya volt néha jókat mosolyogtam.Azért le is vágtam volna,de nem leszek gonosz. _nevet.gif

10/8

A karácsony megmentése (Maaginen kristalli / Santa's Magic Crystal,2011)

Na ebben meg a főszereplő kisfiú volt olyan édes (igen,tudom,hogy csak mesefigura),hogy miatta muszáj azt mondanom,hogy tetszett. blush.gif Alapból jó mese volt,de a kisfiút nem lehetett nem sajnálni már rögtön az elején is. blush.gif

10/9

Az interjú (The Interview,2014)

Hát ez beteg egy film volt. rohog.gif Randall Park karaktere mérhetetlenül irritáló volt és nevetséges,egy része a filmnek pedig nekem kicsit sok volt.Gondolok itt bizonyos ujjas dolgokra blush.gif Van egy fajta humor amit nem vesz be a gyomrom,néha ezt csak Seth Rogen humornak hívom,az ő humora és az enyém merőben más,de egy ideje már kedvelem őt és azóta a humorát is jobban elviselem. blush.gif Néha most is sok nekem (csak a humora),felesleges és erőltetett jó pár dolog amit csinál ő is meg James Franco is,de azt kell mondanom jó párosítás ez és engem teljesen megvettek maguknak. blush.gif Seth hozta a szokásos figuráját amit immár én is bírok,James-t pedig meglepően kedveltem ebben.Buta volt az igaz,de tetszett amilyen fejeket vágott meg ahogyan beszélt.Még párszor biztos megnézem majd. smileeee.gif

10/9

A karácsonyi ének - A musical (A Christmas Carol,2004)

Imádom ezt a történetet. blush.gif 2013-ban ajánlotta duracell,de csak most jutottam el odáig,hogy meg is nézzem. blush.gif Valóban jó változata ez a történetnek,kevésbé ijesztő mint a mese,bár elszúrtam,mert felirat nélkül néztem meg és így a zenéket nem értettem teljesen. blush.gif Viszont így is tetszett.Különösen mikor az elmúlt karácsonyok szelleme látogatta meg Scrooge-ot. blush.gif Tim pedig itt is aranyos volt. blush.gif

10/9

Karácsonyi kutyakaland (Chilly Christmas,2012)

Ezt nagyon bírtam. laugh.gif Hűvös édes volt,C. Thomas Howell-t régóta kedvelem,és Kizzyt is bírtam. laugh.gif

10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, duracell, baisée
2015. január 05. 20:32 #12617
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal (2011)
Nem egy nagy eresztés a film és a téma is lerágott csont, valamint elég idióta poénok is voltak benne, mégsem sorolnám az "egyszer nézhetős" kategóriába. A színészek alakítása és a lenyűgöző dalok miatt bőven megéri megnézni többször is. smileeee.gif 10/7
ui.: Victorról nem tudtam eldönteni, hogy hova soroljam: a világ legidegesítőbb kölykei vagy a legnagyobb koponyák közé. Nagyon bírtam. rohog.gif

Ha maradnék (2014)
Még fel kell dolgoznom, mert erősen hatása alatt vagyok. Már a könyvet sem volt egyszerű végigolvasni, de így filmen látva... Chloe előtt pedig különösen megemelem a kalapom, nagyszerű alakítást nyújtott. meghajolo.gif 10/9
2015. január 05. 21:50 #12618
Dalmush
Dalmush
új tag

Státuszready or not,here I come,you can't hide
Hozzászólás: 36
Csatolások: 0
Azonosító: 158604
The Interview (2014)

Wow,hihetetlenul beteg film volt de megis jokat tudtam nevetni rajta igy a kedvenc vigjatekom lett.James Franco es Seth Rogen hozta a kotelezot.Nem csalodtam meghajolo.gif

10/10000
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax
2015. január 06. 13:17 #12619
- törölt felhasználó -    
Elrabolva 2 (Taken 2)

Az egy nagyon ott volt szerintem. Kifejezetten jól kidogozott volt a történet és az előadás mód is. A kettő viszont nekem annyira nem jött be. Csak távoli árnyéka lehet az első résznek. Elég laposak voltak a fordulatok és hasonlók. Ez a film csak egyszer jó, szerintem. Nem is tudom kit fognak már megint elrabolni a harmadik részben...Ezen felül pedig én kicsit sem voltak elragadtatva Kim azaz Maggie alakításától. Nem mutatott sokat.

10/6
2015. január 06. 18:22 #12620
- törölt felhasználó -    
Hős6os (2014)
Már nagyon vártam, hogy megnézhessem ezt a mesét, mert jó kis történetnek tűnt. Nem bántam meg, hogy megnéztem, minden percét imádtam. Remek kis mese, nagyon érdekes kis történet. A karakterek egytől-egyig szerethetőek, főleg Baymax, aki egyenesen imádnivaló (a másik kedvencem GoGo Tomago lett). Nagyon szép és megható lett a vége. Azonnal az egyik kedvenc mesémmé vált, csak ajánlani tudom.
10/10*
http://www.kepfeltoltes.hu/150106/Baymax-Hugging-Hiro-87524_www.kepfeltoltes.hu_.gif
2 felhasználónak tetszik: baisée, duracell
710 oldal 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!