Karácsony Artúr (Arthur Christmas,2011)
Sikerült végre egytől-egyik jó filmeket/meséket kifognom.

Már hamarabb meg kellett volna néznem.Bár a sztorija nem újdonság,de aranyos mese.

Azért a nagypapa durva volt.
10/10
A karácsony ami majdnem elmaradt (Holidaze: The Christmas That Almost Didn't Happen,2006)
Na ez nem volt valami szép mese,úgy értem ezek a szereplők olyan gülüszeműek voltak,plusz az a sintér is nevetséges volt,de tetszett annak a csoportnak az ötlete ahova Rozsdás bekerült és hasonlított az előző meséhez is (Rozsdást és Artúrt sem nézték sokba),ez azért annyira nem volt jó mint a többi,de egyszer megérte megnézni.

A pulykán meg bár elég rusnya volt néha jókat mosolyogtam.Azért le is vágtam volna,de nem leszek gonosz.
10/8
A karácsony megmentése (Maaginen kristalli / Santa's Magic Crystal,2011)
Na ebben meg a főszereplő kisfiú volt olyan édes (igen,tudom,hogy csak mesefigura),hogy miatta muszáj azt mondanom,hogy tetszett.

Alapból jó mese volt,de a kisfiút nem lehetett nem sajnálni már rögtön az elején is.
10/9
Az interjú (The Interview,2014)
Hát ez beteg egy film volt.
Randall Park karaktere mérhetetlenül irritáló volt és nevetséges,egy része a filmnek pedig nekem kicsit sok volt.Gondolok itt bizonyos ujjas dolgokra

Van egy fajta humor amit nem vesz be a gyomrom,néha ezt csak
Seth Rogen humornak hívom,az ő humora és az enyém merőben más,de egy ideje már kedvelem őt és azóta a humorát is jobban elviselem.

Néha most is sok nekem (csak a humora),felesleges és erőltetett jó pár dolog amit csinál ő is meg
James Franco is,de azt kell mondanom jó párosítás ez és engem teljesen megvettek maguknak.

Seth hozta a szokásos figuráját amit immár én is bírok,James-t pedig meglepően kedveltem ebben.Buta volt az igaz,de tetszett amilyen fejeket vágott meg ahogyan beszélt.Még párszor biztos megnézem majd.
10/9
A karácsonyi ének - A musical (A Christmas Carol,2004)
Imádom ezt a történetet.

2013-ban ajánlotta duracell,de csak most jutottam el odáig,hogy meg is nézzem.

Valóban jó változata ez a történetnek,kevésbé ijesztő mint a mese,bár elszúrtam,mert felirat nélkül néztem meg és így a zenéket nem értettem teljesen.

Viszont így is tetszett.Különösen mikor az elmúlt karácsonyok szelleme látogatta meg Scrooge-ot.

Tim pedig itt is aranyos volt.
10/9
Karácsonyi kutyakaland (Chilly Christmas,2012)
Ezt nagyon bírtam.

Hűvös édes volt,
C. Thomas Howell-t régóta kedvelem,és Kizzyt is bírtam.
10/10