Napfivér, Holdnővér (1972)
Második alkalommal láttam, de már alig emlékeztem rá, mert még kiskoromban néztem meg először.
Assisi Szent Ferenc életének legfontosabb eseményeit mutatja be, gyönyörű képekben és gyönyörű zenével aláfestve (a fantasztikus díszletekről és helyszínekről nem is beszélve). A szent élete mellett a korabeli viszonyokba is bepillantást enged és természetesen Klára is feltűnik benne (bár szerepe elég kicsi).
Egyetlen dolog zavaró benne: az elejét egy kicsit vontatottnak találtam, de amint Ferenc rátalált az útjára, "beindult" a ritmus.
Tudom, ez egy klasszikus alkotás (Franco Zeffirelli rendezte), mégis nekem a Klára és Ferenc (2007) jobban tetszett és teljesebbnek érződik.
9/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2014. december 25. 00:05
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
A beavatott (2014)
Már egy ideje meg akartam nézni, de miután most ezt meg is ejtettem rájöttem, hogy ha nem nézem meg, akkor is ugyan úgy fogom élni az életemet.
Én egyszerűen nem értem, hogy miért vannak oda-vissza ezért az emberek. Nekem ez a történet kicsit olyan Éhezők Viadala érzést keltett csak más szereplőkkel. Igaz, azért élvezhető lett volna az egész történet, ha nem viszik bele teljesen azt a nyavajás szerelmi szálat. De most komolyan: miért kell minden filmbe? Ezzel lehet elszúrni a legjobban.. Ha csak megemlítették volna, vagy csak pár olyan rész van, de nem arról szól az egész film, hogy ezek ketten hogyan vonzódnak egymáshoz meg ilyenek, na mindegy is. A színészi játék néha borzalmas volt. Néhány részt még én is jobban eljátszottam volna, mint Shailene.
Még jó, hogy anno nem mentem el rá a moziba, mert kicsit mérgesen jöttem volna ki onnan, hogy ilyenért pénzt adtam ki.
10/3
A hobbit: Az öt sereg csatája (2014)
Már múlt héten láttam a filmet, de csak mostanra tudatosult bennem, hogy mit is érzek. Ezek után meg biztos vagyok benne, hogy minden Hobbit rajongó a pokolba fog kívánni.
Azt kell, hogy mondjam, hogy csalódtam. Én sokkal de sokkal jobbra készültem, mint ez. Nem tudom, hogy a könyv milyen volt, mert azt nem olvastam, de ez a rész nekem unalmasra sikeredett. Voltak részek amikor csak támasztottam a fejemet, és majdnem hogy lecsukódott a szemem. Nem azt mondom, hogy nem volt jó, mert látványban csodálatos élményt nyújtott, de, mint a történet engem nem kötött le. A második szerintem felülmúlja ezt a részt. Az meg, hogy Smaug vagy 10 perc alatt el lett intézve nekem felfoghatatlan. Azt hittem, hogy azért erre több időt fognak szánni.. Az meg, hogy Bard családját miért mutogatták vagy 10 percenként vicc. Valljuk be, hogy semmi dolguk nem volt, de azért mindig feltűntek és sírtak egy sort. Volt egy rész, amitől meg a sírógörcs kerülgetett. Nem értem, hogy miért kellett vagy tíz percig azt mutatni, ahogy Gandalf és Bilbo csak ültek egymás mellett, míg Ian a pipáját (vagy mi az) töltötte. De komolyan ezt miért kellett bele tenni? Az ilyen részek miatt sikeredett bő kettő órásra ez.
Az viszont plusz pontot érdemel, hogy Thranduil több szerepet kapott. Abszolút ő a kedvencem, egyszerűen imádtam benne, főleg ahogyan Lee alakította. Természetesen a többiek is csodásak voltak, de valahogy én még sem kerültem extázisba a nézése közben.
10/5 (nincs szívem ennél kevesebbet adni, bár nagyon rezgett a léc)
Már egy ideje meg akartam nézni, de miután most ezt meg is ejtettem rájöttem, hogy ha nem nézem meg, akkor is ugyan úgy fogom élni az életemet.
Én egyszerűen nem értem, hogy miért vannak oda-vissza ezért az emberek. Nekem ez a történet kicsit olyan Éhezők Viadala érzést keltett csak más szereplőkkel. Igaz, azért élvezhető lett volna az egész történet, ha nem viszik bele teljesen azt a nyavajás szerelmi szálat. De most komolyan: miért kell minden filmbe? Ezzel lehet elszúrni a legjobban.. Ha csak megemlítették volna, vagy csak pár olyan rész van, de nem arról szól az egész film, hogy ezek ketten hogyan vonzódnak egymáshoz meg ilyenek, na mindegy is. A színészi játék néha borzalmas volt. Néhány részt még én is jobban eljátszottam volna, mint Shailene.
Még jó, hogy anno nem mentem el rá a moziba, mert kicsit mérgesen jöttem volna ki onnan, hogy ilyenért pénzt adtam ki.
10/3
A hobbit: Az öt sereg csatája (2014)
Már múlt héten láttam a filmet, de csak mostanra tudatosult bennem, hogy mit is érzek. Ezek után meg biztos vagyok benne, hogy minden Hobbit rajongó a pokolba fog kívánni.
Azt kell, hogy mondjam, hogy csalódtam. Én sokkal de sokkal jobbra készültem, mint ez. Nem tudom, hogy a könyv milyen volt, mert azt nem olvastam, de ez a rész nekem unalmasra sikeredett. Voltak részek amikor csak támasztottam a fejemet, és majdnem hogy lecsukódott a szemem. Nem azt mondom, hogy nem volt jó, mert látványban csodálatos élményt nyújtott, de, mint a történet engem nem kötött le. A második szerintem felülmúlja ezt a részt. Az meg, hogy Smaug vagy 10 perc alatt el lett intézve nekem felfoghatatlan. Azt hittem, hogy azért erre több időt fognak szánni.. Az meg, hogy Bard családját miért mutogatták vagy 10 percenként vicc. Valljuk be, hogy semmi dolguk nem volt, de azért mindig feltűntek és sírtak egy sort. Volt egy rész, amitől meg a sírógörcs kerülgetett. Nem értem, hogy miért kellett vagy tíz percig azt mutatni, ahogy Gandalf és Bilbo csak ültek egymás mellett, míg Ian a pipáját (vagy mi az) töltötte. De komolyan ezt miért kellett bele tenni? Az ilyen részek miatt sikeredett bő kettő órásra ez.
10/5 (nincs szívem ennél kevesebbet adni, bár nagyon rezgett a léc)
2014. december 25. 09:22
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Kísértetváros (Ghost Town)
Még egyszer megnéztem, amikor megláttam, hogy leadják, konkrétan örömtáncot jártam. Imádom ennek a filmnek minden pillanatát, ez a kedvencem. A végén legszívesebben elsírnád magad, közben mégis halálra röhögöd az egészet, egész egyszerűen csodálatos. Szombaton újra megnézem.
10/10******
E.T. - a földönkívüli (E.T. the Extra-Terrestrial)
Klasszikus, igaz, nem annyira karácsonyi film, de akkor is jó volt megnézni. Aranyos egy film.
10/7
Még egyszer megnéztem, amikor megláttam, hogy leadják, konkrétan örömtáncot jártam. Imádom ennek a filmnek minden pillanatát, ez a kedvencem. A végén legszívesebben elsírnád magad, közben mégis halálra röhögöd az egészet, egész egyszerűen csodálatos. Szombaton újra megnézem.
10/10******
E.T. - a földönkívüli (E.T. the Extra-Terrestrial)
Klasszikus, igaz, nem annyira karácsonyi film, de akkor is jó volt megnézni. Aranyos egy film.
10/7
2014. december 25. 12:36
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
A gyűrűk ura: A gyűrű szövetsége
Hatalmas pacsi a Film+-nak a több, mint 10 órányi TLOTR-ért.
Igaz vágott verzió, de inkább ezt nézem, mint a Reszkessetek betörőket.
Még mindig 10/100*
Hatalmas pacsi a Film+-nak a több, mint 10 órányi TLOTR-ért.
Még mindig 10/100*
2014. december 25. 15:43
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Csillagok Között
Tudományos alapokon fekvő, lélegzetelállító látványvilággal rendelkező drámai sci-fi. Lelke van. Nagyon tetszett
10/10
Tudományos alapokon fekvő, lélegzetelállító látványvilággal rendelkező drámai sci-fi. Lelke van. Nagyon tetszett
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. december 25. 16:30
Bonneville (2006)
Szép film volt nagyon, bár sokszor nem tudott lekötni. Elég szomorkásan vitték végig a szálakat, de Kathy Bates karaktere mindig modott valami frappánsat, amitől feldobódott az egész. Jessica Lange pedig sikeresen megríkatott, furcsa volt egy szokásostól eltérő, másik szerepben látni.
10/8.
Szép film volt nagyon, bár sokszor nem tudott lekötni. Elég szomorkásan vitték végig a szálakat, de Kathy Bates karaktere mindig modott valami frappánsat, amitől feldobódott az egész. Jessica Lange pedig sikeresen megríkatott, furcsa volt egy szokásostól eltérő, másik szerepben látni.
10/8.
2014. december 25. 22:11
Titanik
Borzalmas ... Utálom :/
nem tudom miért 10/0 adnék de Leo olyan cuki ezért 10/3 a 3 pont Leoé
Hobbit ( váratlan utazás )
Megunhatatlan 10x láttam már csak a barátnőm kedvéért néztük meg ... Persze , hogy nem ellenkeztem
ez a film valami elképesztő 10/ végtelen*****
Borzalmas ... Utálom :/
Hobbit ( váratlan utazás )
Megunhatatlan 10x láttam már csak a barátnőm kedvéért néztük meg ... Persze , hogy nem ellenkeztem
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 25. 22:13
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
A gyűrűk ura: A két torony
Szerintem ez a legjobb része a trilógiának.
10/100*
Szerintem ez a legjobb része a trilógiának.
10/100*
2014. december 25. 22:30
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
Titanic
• ( 1997 )
Még mindig nem hiszem el, hogy meglett a harmincadik megtekintésem.
Igen, vagyok olyan agybeteg, hogy mérem a megtekintéseimet.
A lényeg, hogy egy fantasztikus film, egy csoda, a romantikus drámák elsőfokú rangadója. Borzalmasan lázba hozott - már megint - Leonardo DiCaprio alakítása, ezért sem mondom azt, hogy tehetségtelen - ekkor hazudnék. Gratulálok ehhez a filmhez, és sajnálom a Titanicot - minden idők egyik legelképesztőbb filmje ez, ami valós eseményeken alapul. A színészekért pedig külön gratuláció jár!
22:50-kor kezdődik az RTL Klubon az A nővérem húga című film. Eddig nem annyira érdekelt, de Emily Deschanel látványa egy filmben mindennel felér.
Még mindig nem hiszem el, hogy meglett a harmincadik megtekintésem.
10 / 10000*
22:50-kor kezdődik az RTL Klubon az A nővérem húga című film. Eddig nem annyira érdekelt, de Emily Deschanel látványa egy filmben mindennel felér.
9 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Szandi0820,
Nina 10,
House Of Wax,
Cute girl 998,
hana001,
LovelyBarbaraPalvin,
Fannycska999,
SmileyZ
2014. december 26. 10:24
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Stardust / Csillagpor. (2007)
Másodszorra láttam ezt a filmet és még mindig leírhatatlanul imádom. Tavaly is december 25-én láttam a filmet csak akkor az esti órákban. A színészi alakítások nagyon jók, Robert De Niro & Michelle Pfeiffer és Claire Danes karakterét nagyon imádom! A sztori jól követhető, eseménydús és egyben aranyos is nagyon.
Örültem, hogy végül Tristan és Yvaine egymás mellett kötöttek ki. Ha lesz még rá alkalmam akkor biztos, hogy még megfogom nézni.
10/10.
Másodszorra láttam ezt a filmet és még mindig leírhatatlanul imádom. Tavaly is december 25-én láttam a filmet csak akkor az esti órákban. A színészi alakítások nagyon jók, Robert De Niro & Michelle Pfeiffer és Claire Danes karakterét nagyon imádom! A sztori jól követhető, eseménydús és egyben aranyos is nagyon.
Örültem, hogy végül Tristan és Yvaine egymás mellett kötöttek ki. Ha lesz még rá alkalmam akkor biztos, hogy még megfogom nézni.
10/10.
2014. december 26. 11:17
Lucy (2014)
Annyira nem nyerte el a tetszésem ,mint azt vártam. Scarlett Johansson már láttam más filmekben is, és nagyon tehetségesnek találom. Részemről remekül alakítottam a szerepét. Inkább a film történetével és ürességével volt problémám. Kicsit lezáratlan a vége ,és az akciók is erőltetettek voltak. A történet meg mindt az említettem számomra kicsit száraz. Örültem ,hogy egy két információval gazdagabb lettem,de ennyi.
10/4
Annyira nem nyerte el a tetszésem ,mint azt vártam. Scarlett Johansson már láttam más filmekben is, és nagyon tehetségesnek találom. Részemről remekül alakítottam a szerepét. Inkább a film történetével és ürességével volt problémám. Kicsit lezáratlan a vége ,és az akciók is erőltetettek voltak. A történet meg mindt az említettem számomra kicsit száraz. Örültem ,hogy egy két információval gazdagabb lettem,de ennyi.
10/4
2014. december 27. 16:07
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Rosszcsont beforr
Tipikus, kellemes családi film amit egyszerûen élvezet nézni. Voltak benne jó poének, a történet felépítése is nagyon tetszett. Macaulay Culkin ismét bebizonyította, hogy bizony tehetséges színész, csak szomorú, hogy mostanában nem kap szerepeket.
10/9,5
Gyûrûk Ura: A király visszatér
Ma sikerült elcsípnem a tévében, végre valami normálisat is játszottak.
Csak sajnos az elsõ részt még mindig nem sikerült megnéznem, a másodiknak meg csak a felét láttam tegnap. De úgy terveztem, hogy még ma este mindkettõt megnézem, mindenesetre az utolsó részt még így is sikerült élveznem.
10/10
Tipikus, kellemes családi film amit egyszerûen élvezet nézni. Voltak benne jó poének, a történet felépítése is nagyon tetszett. Macaulay Culkin ismét bebizonyította, hogy bizony tehetséges színész, csak szomorú, hogy mostanában nem kap szerepeket.
10/9,5
10/10
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 27. 16:31
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Nina 10 @ 2014.12.27. 16:07)
10/10
ha szeretnéd, én felmondom neked. Annyiszor láttam már a gyűrűk ura filmeket, hogy szóról szóra el tudom mondani.
2014. december 27. 16:47
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
TERMINÁTOR
Tökéletes. Na jó, nem, de annak tűnik
Imádtam, nagyon jó volt. Csak az első kettőt láttam, mert apám szerint a 3 és 4 nem túl jó....de azért majd azokat is megnézem, hátha. Meg amúgy is, majd jön az 5 és azt már moziban akarom
Tökéletes. Na jó, nem, de annak tűnik
2014. december 27. 16:53
|
|
majtpetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 1 Azonosító: 227765 offline
|
Manitu bocskora
Tutira szétneveted magad ha végignézed. Ajánlom!!
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Ffilmnezes.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F12%2Fmani...start=0&ndsp=16
Tutira szétneveted magad ha végignézed. Ajánlom!!
2014. december 27. 16:56
Thor (2011)
Régóta terveztem, hogy megnézem, de csak most határoztam magam el véglegesen. Tetszett. Mondjuk Chris Hemsworth eddig minden alakítása amit láttam lenyűgözött, egy hihetetlen tehetséges színész. A sztori érdekes volt - bár egy részét már ismertem a S.H.I.E.L.D. miatt - voltak benne izgalmas fordulatok, és egy teljesen más világot tárt fel.
10/9
The Avengers / A bosszúállók (2012)
Hamár Marvel napot tartok tegnap este óta ezt is sikerült megnéznem, és ez is bejött. Tony Stark még mindig szemtelenül jóképű és arrongáns, de hát ezért szeretjük.
Hulk nem volt szimpatikus, igaz azt a filmet nem láttam, de ami késik nem múlik. Coulson halála végre helyre került, Furyt pedig még mindig imádom. Egyedül Scarlett játéka nem tetszett, nekem nem jön be mint színésznő, dehát ez van
10/8
Régóta terveztem, hogy megnézem, de csak most határoztam magam el véglegesen. Tetszett. Mondjuk Chris Hemsworth eddig minden alakítása amit láttam lenyűgözött, egy hihetetlen tehetséges színész. A sztori érdekes volt - bár egy részét már ismertem a S.H.I.E.L.D. miatt - voltak benne izgalmas fordulatok, és egy teljesen más világot tárt fel.
10/9
The Avengers / A bosszúállók (2012)
Hamár Marvel napot tartok tegnap este óta ezt is sikerült megnéznem, és ez is bejött. Tony Stark még mindig szemtelenül jóképű és arrongáns, de hát ezért szeretjük.
10/8
2014. december 27. 17:09
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Idézet (Bessie @ 2014.12.27. 16:31)
ha szeretnéd, én felmondom neked. Annyiszor láttam már a gyűrűk ura filmeket, hogy szóról szóra el tudom mondani.
Tényleg. 
Tekintve, hogy milyen hosszú a film szerintem kicsit sokáig tartana.
Bessie
2014. december 27. 18:36
|
|
|
A gyűrűk ura: A király visszatér
Köszönöm szépen a Film+-nak ezt a csodás karácsonyi műsort. Igaz vágott verzió volt sok reklámmal, de akkor is klassz dolog volt, hogy karácsonykor Gyűrűk urát vetítettek a TV-ben. A reklámok alatt legalább a kötelező olvasmányaimmal is haladtam egy keveset
Vizsgaidőszak után ismét előveszem a GYU és Hobbit bővített kiadásokat és maratont tartok és belemerrülök újból a függelékekbe is, hiszen úgy az igazi.
10/100*
Köszönöm szépen a Film+-nak ezt a csodás karácsonyi műsort. Igaz vágott verzió volt sok reklámmal, de akkor is klassz dolog volt, hogy karácsonykor Gyűrűk urát vetítettek a TV-ben. A reklámok alatt legalább a kötelező olvasmányaimmal is haladtam egy keveset
Vizsgaidőszak után ismét előveszem a GYU és Hobbit bővített kiadásokat és maratont tartok és belemerrülök újból a függelékekbe is, hiszen úgy az igazi.
10/100*
7 felhasználónak tetszik:
Nina 10,
melonfuckerweirdkid,
Bessie,
Lil98,
bitchina,
LovelyBarbaraPalvin,
Fannycska999
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.