Tammy (2014)
House Of Wax-nak igaza volt,elég primitív film azt hiszem ez egyedül
Melissa McCarthy-nak "köszönhető".Nem tudom miért mindig csak ilyen szerepeket vállal,de egy kicsit már unalmas.

Jól áll neki persze,csak nem igazán kedvelem az olyan nőket akikben egy csepp nőiesség sincs.

Ettől eltekintve egész jól szórakoztam ezen,
Susan Sarandon-nal voltam a legjobban megelégedve,habár ilyen nagyi azért nem hiszem,hogy létezik.

Drága barátnémnak abban is igaza volt,hogy a rablás és a pénz visszavitel volt a legviccesebb benne.
10/7
A séf (Chef,2014)
Jó ideje kíváncsi vagyok rá,de még csak el sem olvastam miről szól (tudjátok ez 10-ből 8-szor nálam így van) ezért meglepetésként ért az egész.Elég átlagos a történet is,minden,de mivel imádom a főzéssel kapcsolatos műsorokat,ezért is egyből bevágódott nálam és meg is hozta a kedvem a konyhai melóhoz.

Mellesleg ez a
Sofía Vergara mennyire csinos,igazi nő.
10/9
Sírok között (A Walk Among the Tombstones,2014)
Egy
Liam Neeson filmtől többet vártam volna,ez elég átlagos volt.Azért megéri megnézni,de vannak ettől ezerszer jobb filmjei is.Amúgy
Dan Stevens ebben szimpatikus volt.
10/8
Az emlékek őre (The Giver,2014)
Juj ez teljesen levett a lábamról,mindenképpen elolvasom majd könyvben is.Érdekes,hogy egy "tökéletes" jövőért elvettek szinte mindent az emberekből és bábukat csináltak belőlük.Vagyis persze olyanok mint az emberek,de közben robotokra is hasonlítanak elég csak Jonas családjára gondolni.Semmi érzelem nincs bennük,elvették tőlük azokat a dolgokat amiktől valóban emberek lesznek

Néhol nekem elég megható volt,a végétől viszont többet vártam,de azért így is megadom a max pontszámot rá.
Brenton Thwaites és
Odeya Rush is szimpatikusak voltak,
Meryl Streeptől most valahogy nem voltam elájulva,
Katie Holmes meg színésznőnek sem való.
10/10
Éjjeli féreg (Nightcrawler,2014)
A legjobb barátnőmmel (House Of Wax) néztük meg szombaton a moziban.Nem gondoltam volna,hogy ennyire fog tetszeni,de engem teljesen meggyőzött.Tökéletesen bemutatja mennyire kitud fordulni egy ember magából azért hogy megkapja amit akar,mennyire nincsenek néha határok,milyen szinten kitud belőlünk veszni az emberség.

Eléggé durva.
Riz Ahmed aranyos volt,de a legnagyobb érdem egyértelműen
Jake Gyllenhaal-é volt akinek még a nevét sem tudták rendesen kimondani a film elején,sőt az előzetesben már Oscar díjat is adtak neki,holott nincs is,de nem baj,mert ezért a filmért igenis megérdemli és én drukkolni fogok neki,hogy meg is kapja.

Hihetetlen hitelesen játszotta Lou-t (Lulu

) belsőre is és a külső átváltozása is lenyűgöző volt.Azért még így is helyes volt,azt be kell ismerni.

De persze itt nem a külsője a lényeg,csak annyit mondanék aki nem látja milyen jó színész ő,az vagy vak,vagy baj van a fejével.

Valóban az idei év egyik legjobb filmje.

Még tuti sokszor fogom még látni.
10/10