Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 31. 16:34 #12341
Ariana000
Ariana000

StátuszAz ember néha szomorú, néha nem.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 666
Csatolások: 6
Azonosító: 228178
Demóna. thumbsup.gif
Imádom a film hangulatát, másodszor is jó volt végignézni. Angelina Jolie szokásához híven tökéletes volt benne, hozzá illő szerep volt.
10/10 biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: baisée, SmileyZ, Cute girl 998, LovelyBarbaraPalvin
2014. november 02. 11:57 #12342
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
A bakancslista (2008)
Mit tennél, ha tudnád, hogy hat hónap múlva feldobod a bakancsot? Ezen alapul az egész történet, őszintén szólva az egyik legjobb film, amit eddig láttam, érdemes megnézni. Nagyon szívszorító- és mégis rengeteget lehet rajta nevetni.
10/10, abszolút, keserédesen.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Angel
2014. november 02. 13:32 #12343
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Annabelle

A Démonok között a tavalyi év egyik legkülönlegesebb és legfélelmetesebb filmje volt, ám az igazságnak csupán egy részét beszélte el. A lényeg kimaradt: ez a film Annabelle eredetéről beszél. A különleges babát nem a filmesek találták ki: jelenleg is vitrinbe zárva látható egy okkult múzeumban: a terembe, ahol kiállították, ritkán mer bárki bemenni, csupán egy lelkész jár be hozzá, hogy havonta kétszer megáldja.
Az Annabelle azt az esetet beszéli el, amikor a gonosz először elszabadult.
John Form csodálatos ajándékkal lepi meg terhes feleségét, Miát: egy régi babával. De a családi békét hamarosan szörnyű események dúlják fel; egy éjjel a fiatalok házára egy sátánista szekta tagjai törnek rá. És a nyomukban nemcsak vér és fájdalom marad - elszabadítanak a házban valamit, ami sokkal borzasztóbb náluk. Ő Annabelle.

Nos ezt a filmet is nagyon vártam mert trailer alapján jónak tűnt. Egy-kétszer nézhetős. Sokszor érthetetlen de volt hogy megijedtem. biggrin.gif
10/7
2014. november 02. 13:53 #12344
RocketQueen98
RocketQueen98
visszatérő vendég

StátuszSokkal könnyebb lenne eladni a lelkem, ha meg tudnám találni.
Hozzászólás: 130
Csatolások: 29
Azonosító: 225057
Dracula Untold vampire.gif
Plakát alapján döntöttem úgy hogy megnézem happy.gif
Nem tudom mennyi igazság lehet benne történelmi részről de teljesen lényegtelen mert engem totálisan magával ragadott.
A Vladot megjelenítő színészt nem ismerem de nagyon tetszett a karaktermegformálása.
Meg van a maga hangulata,a látványvilág valami zseniális és még egy minimális tanulság is van benne thumbsup.gif
10/9
2014. november 02. 17:05 #12345
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Nightmare Before Christmas / Karácsonyi lidércnyomás
https://31.media.tumblr.com/e846a1cd279ceb8774b21e187d168b62/tumblr_inline_neb6izHRvV1r3zfbw.gif

Idén sem szakítottam a hagyományaimmal és megnéztem ezt a remekművet. biggrin.gif Komolyan nem unom és mindig megadja a hangulatot a téli hónapokra és ünnepekre.
10/10
5 felhasználónak tetszik: Bessie, Reija, Alison Lerman, duracell, baisée
2014. november 02. 17:21 #12346
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
The Giver

nagyon kíváncsi voltam a filmre, úgyhogy pár napja rászántam magam, és megnéztem. Wow! ooo.gif Eszméletlen egy film. Nem mondom, hogy egy "hűdeizgi", akciókkal teli történet, mégis a mondanivalója, a felépítése egyszerűen tökéletes! Igen, így kell megcsinálni egy regényfeldolgozást! meghajolo.gif Igaz, azt nem olvastam, de a filmtől nyilván jobb, de ha ez így van, akkor azért meg oda leszek meg vissza. biggrin.gif rohog.gif
Szerettem a színészeket, a játékukat, a látványvilágot, ahogy átadták azt a különös utópisztikus világot. meghajolo.gif
9/10
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Cute girl 998
2014. november 02. 19:00 #12347
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Eredet (Inception - 2010)

Három napja megállás nélkül lázas vagyok, szóval úgy gondoltam, hogy kényeztetem magamat valami olyan alkotással, amit anno erre felé életem egyik legjobb filmes élményének tituláltam. Úgy fáj a mandulám, hogy majd megdöglök, és még a 39 fokos testhő ellenére is vacogva, betakarózva tudtam élvezni ezt a filmet. laugh.gif Leonardo még mindig remek színész, Joseph-Gordont pedig ebben a filmben kedveltem meg igazán. Igazán kellemes két-két és fél óra játékidő. Nem kapkodtak el semmit, nem siették el a dolgokat, csak hagyták, hogy az események önmaguktól bontakozzanak ki. Egyébiránt első megtekintésre is nagy figyelemmel követtem végig a filmet, de még mindig találtam benne ok-okozati összefüggéseket/magyarázatokat, hogy mi miért történik.

10/10 - Várható volt a pontozás eredménye. Az egyik legklasszabb film, amit valaha láttam és még ilyen roggyant állapotban is le tudott kötni, ami egyébként nagyon nagy szó. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Cute girl 998, Bessie
2014. november 02. 19:32 #12348
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Harag
Elképesztő jó film, amikor az ember azt hiszi, hogy esetleg, most nem történik semmi, megint jön valami. Nem csak háborús filmnek, de alapvetően bárhol megállná a helyét! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, baisée
2014. november 02. 19:39 #12349
- törölt felhasználó -    
Barátság extrákkal (Friends with benefits)

Már másodjára volt szerencsém a filmhez,de annak ellenére , hogy tudtam mi lesz vége még mindig nagy tetszett. Részemről Justin Timberlake talán ennek a filmjének köszönheti elsősorban , hogy színészként is képes vagyok elismerni. Mila mindig is nagy kedvencem volt és ketten együtt az egyik legjobb romantikus vígjétkot adták elő. Kicsit szemérmetlen , de kicsit még is van története. Kikapcsolódásnak mindenképp tökéletes.

10/7
3 felhasználónak tetszik: Nina 10, SmileyZ, Bessie
2014. november 02. 22:03 #12350
CorneŁia
CorneŁia
mrs.tkvis

Státusznegativity, begone!
Hozzászólás: 4938
Csatolások: 260
Azonosító: 227439
Jane Eyre
Igazból elég érdekesen kezdtem el nézni. Házit kellett volna írnom, mégis rápillantottam a felkapcsolt tévére. Azon láttam, hogy ez a film megy. Igazából nem is ismertem előtte sem, mégis lekötött. Anya mondta, hogy egy 1980 - as évekbeli életet szimbolizáló film, ami a szegénységet ábrázolja. A hősnőt, Jane-t kislánykorában egy intézetbe küldték, ahol állandóan bántalmazták. Elhitették a többi lánnyal, hogy ő hazug, kétszínű ember. Pedig mind ennek az ellentéte volt. Az a szenvedés, megaláztatás, ami a kislányt érte egyszerűen borzalmas látvány volt. Mikor Jane felnőtt egy tanítónőként dolgozott, és belehabarodott Edward Fairfax Rocheste-be. A szerelmüket látni boldog volt, de aztán elszakította egymástól a két párt Fairfax felesége, aki igazából egy őrült lány volt. Jane elhagyta őt, de mégis szerette és nem bírt nélküle élni. Az iskola, ahol tanított felgyulladt és Edward is megsebesült. Elvesztette a látását. Jane visszament Fairfax-hoz, mert szereti. Így a film Happy End - el végződött, hiszen a pár újra egymásra talált. 10*http://26.media.tumblr.com/tumblr_lhnkputNKg1qzadhwo1_500.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Cute girl 998, chelseagirl18, Bessie, baisée
2014. november 03. 09:00 #12351
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Római vakáció (Roman Holiday,1953)

Egy film ami nem a szexről és nem a csúnya beszédről szól.Egy film amiben egy IGAZI NŐ van. blush.gif Az Álom luxuskivitelbenért nem vagyok oda,de ez..levett a lábamról.Semmi extra,egy kis könnyed kikapcsolódás a csodálatos Audrey Hepburn "társaságában". smileeee.gif Egy pontot viszont levonok,mert a végétől kicsit mást vártam.Nem tehetek róla,romantika párti vagyok. rohog.gif

10/9

Halloween - A rémület éjszakája (Halloween,1978)

Ez horror film?? blink.gif Hiába nem mostani,akkor sem volt benne egy deka ijesztő jelenet sem.A göndör hajú csaj kocsis jelenetét egyenesen végig röhögtem. mellow.gif Kiszámítható,de azért egyszer meglehet nézni,Jamie Lee Curtis miatt meg is éri. blush.gif

10/6

Norbit (2007)

Már többször megakartam nézni,aztán a napokban apa annyira ajánlotta,hogy anyummal közösen megnéztük.Szombat esti kikapcsolódásnak tökéletes.Rasputia...hát....ő miatta volt röhögés rendesen rohog.gif Eddie Murphy jól eljátszotta rohog.gif

10/7

Adsz vagy kapsz (Trick 'r Treat,2008)

Hát ez...brutális volt.. 110.gif Egyedül a tökfigura ért valamit,ő kap egy pontot. blush.gif De azért annyi tetszett még ahogy a történetek összekapcsolódtak blush.gif

10/1

Mivel olyan hű de jó Halloween-i filmeket nem találtam ezért megnéztem tesómmal a Scooby Doo Halloween-ját ami csak 20 perces,de többet ért mint innen az utolsó film amiről írtam,meg a Hókusz Pókuszt ami a kedvenc Halloween-es filmem Sarah Jessica Parker miatt. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie
2014. november 04. 14:34 #12352
- törölt felhasználó -    
Annabelle (2014)
Már nagyon vártam ezt a filmet, mert a Démonok közöttet nagyon szeretem. Nem volt rossz ez sem, bár nekem a Démonok közöttel ellentétben ez egyértelműen az egyszer nézhető kategóriába tartozik. Kicsit jobbat vártam, az eleje elég unalmas volt, a vége viszont már kicsit izgalmasabb lett. Összességében nem rossz film.
10/8
2014. november 06. 10:34 #12353
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
A Kocka

De rég láttam már laugh.gif Bár egymás után többször nem tudnám megnézni, még mindig fantasztikus film. Ilyen bonyolult történetet, és helyet felépíteni beer.gif Amikor beültem megnézni, tudtam mire számíthatok, de teljesen lenyűgözött az a világ, az a hely, amit felépítettek. Komolyan kíváncsi lennék, kinek az agyából pattant ki ilyen marhaság, de isten áldja laugh.gif

Kocka 2. - Hiperkocka

Na hát...ez a része valami borzalom...4D-s kocka, amely a párhuzamos univerzumokat is magába foglalja, ráadásul az építőket, kitalálókat rakják bele...ezzel még nem is lenne baj, viszont a vége... blink.gif Ha már csinálnak kijáratot, nem az a lényeg, hogy kijuthassanak? unsure.gif laugh.gif

Kocka 3. - Zero

A kezdetek kezdete. Bár ebből sem lehet sokat megtudni, hogy mi is ez, ki találta ki, miért, hogyan, hol van az egész...de ez a romantikus szál nem kellett volna bele...engem kiráz tőle a hideg, ha egy horror filmben bármilyen romantika van blink.gif

A három részt egybevéve remek kis trilógia, de kicsit jobban is felépíthették volna a történetet, hogy mit miért és hogyan, mert ez nálam nagyon nem tiszta, és remélem nem vagyok egyedül laugh.gif

10/7 már csak az egyedi történet miatt is tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: mstk93
2014. november 06. 10:42 #12354
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Halloween - A rémület éjszakája * Halloween (1978)
Nem volt rossz, bár horrornak nem igazán volt mondható. Jamie Lee Curtis ügyesen játszott. Nagyon régi, de klasszikus, muszáj voltam megnézni.
6*10

Saint Ange (2004)
Borzalmasan vontatott, unalmas valami, kb. 40 percet bírtam belőle.
0*10

Kamuzsaruk * Let's Be Cops (2014)
Minden poént lelőttek az előzetesben. Nem rossz film, de úgy egyszer valahogy elég volt. A zenéket imádtam, de a színészi játékkal voltak problémáim.
6*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2014. november 07. 22:37 #12355
- törölt felhasználó -    
A Szépség és a Szörnyeteg (2014)
Ez a film szerintem messze nem tökéletes, sőt!De egyszeűen nem vagyok hajlandó elkezdeni sorolni a negatívumait, mert rettentő nagy hatással volt rám.Úgy érzem, hogy ezt a filmet átitatja valami féle varázslat, ami magához vonzza a nézőt.
Valójában a történet számomra eléggé furcsa volt, ugyanis nem teljesen így ismertem.Azonban az is lehetséges, hogy a változtatásokat a készítők tették hozzá.Engem ez egyáltalán nem zavar, ugyanis, mint mondtam, valósággal magába szippantott a történet.Egy igazi mese felnőtteknek.
A kutymákokhoz hasonló cukiságokat nagyon rég láttam. biggrin.gif
9/10
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2014. november 07. 23:11 #12356
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég

Státusz> szeretnék visszamenni a kifinomult, pestises kis századomba ~ Benedict ♥
Hozzászólás: 233
Csatolások: 84
Azonosító: 232071
A Titkok Könyvtára - A Szent Lándzsa küldetés
Nem tudom, hanyadjára nézem meg újra ezt a filmet, de még mindig imádom. Amikor megjelent a film, megnéztem, azóta fanatikus vagyok, és a film ismertette meg velem Noah igazi tehetségét. Azóta a kedvenc színészeim közé sorolom, akárcsak Sonya-át. Örülök, hogy akkor volt szerencsém a filmhez, és szerencsém, hogy ezen a hétvégén adják a második részt. A harmadik talán az, amely nem tízes (csak kilences), de attól még épp ugyanúgy élvezhető, mint az első kettő. Holnapután adják le a második részt, holnap is írok, mert holnap meg Harry Potter-t adnak a COOL-on. Valamikor adtak Tintaszívet is, csak lemaradtam róla, legnagyobb bánatomra. Örülök annak, hogy három vasárnapba foglalják az ATK-t, mert megérdemli a figyelmet, nagyon klasszak a színészek, a történet, minden fenomenális. Egyértelműen...
... 10 / 10*
4 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Nina 10, Beyla, Angel
2014. november 08. 14:15 #12357
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
A magányos lovas
Nem nagyon szeretem Johnny Depp-et, gondolom ezért se keltette fel az érdeklődésem soha ez a film, ma viszont ment az HBO-n, és pont akkor kapcsoltam be a TV-t, mikor elkezdődött. Gondoltam végignézem, és meglepődtem, mert egy nagyon humoros, kalandos film, de van mondanivalója is valamennyire! biggrin.gif
10/9
2014. november 08. 15:03 #12358
szuperszőlő
szuperszőlő
puta

Státusz♛K
Hozzászólás: 1295
Csatolások: 906
Azonosító: 179007
Kamuzsaruk
10/6
Jó film volt de nem nézném meg még 1x. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. november 08. 19:01 #12359
Bloodrage12
Bloodrage12
izé

StátuszUtálsz? Állj be a sorba.
Hozzászólás: 1050
Csatolások: 2491
Azonosító: 214009
Top Gun

Sokadára is újranéztem, bár értelmet még mindig nem találok benne.
10/5
2014. november 08. 22:43 #12360
- törölt felhasználó -    
Anabelle (2014)

Összességében tetszett a film, végig érdeklődést váltott ki belőlem és fent tartotta a figyelmemet. Ennek ellenére az egyszer nézhetős kategóriába tudnám sorolni. 7/10
710 oldal 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!