Gyilkos vágyak (Passion,2012)
Hiába
Rachel McAdams remek alakítása ez a film rohadt gyenge,
Noomi Rapace pedig baromi idegesítő.
10/4 - csak Rachel miatt.
Az anomália (The Anomaly,2014)
Ez még az előzőnél is gyengébb.Egyszer éppen meglehet nézni,de ha valaki kihagyja sem veszít semmit,sőt..Az egyetlen ami tetszett benne persze
Ian Somerhalderen kívül az a "verekedős" jelenetek voltak.Azokat jól összehozták,de ennyi.Csak azért néztem végig,mert azért érdekelt mit hoznak ki belőle.
10/3
A felolvasó (The Reader,2008)
A megjelenése óta megakartam nézni,kár volt eddig húznom,kissé csalódás volt.
Kate Winslet játékával most sem volt baj,de nekem kissé lassú és unalmas volt.Többet vártam.Meg amúgy sem túl hihető nekem,hogy egy 30-as,40-es nő egy 15 éves fiúval kezd viszonyba.Ez undorító

A nő amúgy sem volt 100%-as.Mindenesetre jól látszik egy ilyen kapcsolat milyen hatással lehet egy fiatal,szinte még gyerek lelkére.Kihat az egész életére.
10/6.5
Utolér a múlt (Runaway,2014)
Kiszámítható a sztori és ilyet szerintem már láthattunk jó párat ennél sokkal jobb kivitelezésben is,de azért egyszer meglehet nézni.
10/7
A holnap határa (Edge of Tomorrow,2014)
A végét leszámítva nagyon tetszett.Anyuval együtt néztem meg,őt egyáltalán nem sikerült lenyűgöznie engem viszont igen.

Bár
Tom Cruise nem tartozik a kedvenceim közé a legtöbb filmjét bírom nem értem sokaknak mi bajuk vele mostanság.Szerintem mint színész teljesen rendben van.
Emily Blunt-ot is kedveltem és ezeket az időben való ugrálásos jeleneteket is jól összehozták.Mindig mutattak valami újat,sosem volt unalmas.Mondom egyedül a vége volt az amitől mást vártam volna.
10/9