Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 18. 21:08 #12301
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Csillagainkban a hiba

A szereposztás furcsa volt mert a két főszereplő egy másik filmben testvérpárt alakított. Az alaptörténet nagyon szomorú és még is mosolyt csalt az arcomra hogy ennyi érzelem van benne. Tudom hogy film, de olyan jó lenne ha a valóságban is létezne ilyen szerelem. Vigyázat zsepit készíts magad mellé. blush.gif 10/8

Távozz tőlem,Sátán!

Pont ma láttam ezt a filmet bár feliratosan. Egyszer nézhetős. Szomorú hogy 2014ben nem tudnak egy ütős horrort összerakni. sad.gif 10/6
2014. október 19. 13:06 #12302
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Horns / Szarvak

Valahogy számítottam rá, hogy ilyen lesz a film, de szerintem nem sikerült kellőképp felkészítenem magam rá, mivel így is elég sok volt a végére. 2 óra ilyen jellegű agymenés azért néha betesz. biggrin.gif Mindegy, először a könyvet akartam elolvasni, de végül örülök, hogy a filmet néztem meg inkább. Mondjuk így tele vagyok kérdésekkel és értetlenkedem pár dologgal kapcsolatban, amiket a könyv biztos megmagyarázott volna, de nem hiszem hogy el fogom olvasni.
10/6
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Alison Lerman
2014. október 19. 13:09 #12303
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Nanny McPhee és a nagy bumm

Imádnivaló film. Még annak idején a moziban láttam, akkor is nagyon tetszett, és most így 4 év után is varázslatos laugh.gif

10/10
2014. október 19. 13:24 #12304
- törölt felhasználó -    
Hirtelen 30
Imádom ezt a filmet, nem cska azért, mert Jennifer szerepel benne, a története is nagyon jó biggrin.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: Beyla, menthol, Genevieve
2014. október 20. 13:08 #12305
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
The November Man (2014)

A felirattal volt egy kis bajom,kiszámítható volt a történet is,habár néha gőzöm nem volt arról mit beszélnek,de összességében tetszett.Luke Bracey rendesen lekötötte a figyelmemet. rohog.gif

10/8

A nyomorultak (Les Misérables,2012)

Mióta megjelent a mozikban megakartam nézni,de eddig húztam,mert valamiért úgy éreztem nem fog tetszeni,de tévedtem.Imádtam minden egyes percét,a film elején elhangzó számot azóta is rendszeresen hallgatom,örülök amiért annak csendül fel többször is a dallama a film közben blush.gif Hugh Jackman és Russell Crowe alakítása tetszett a legjobban.Mindkét férfi hangjáért oda vagyok.Russell-nél azt is imádom ahogy beszél,nem csak mikor énekel. blush.gif Viszont az ő karakterét nagyon utáltam,sokszor nem értettem miért reagál úgy ahogy,miért látja ennyire rosszul a világot.Szerintem ő már beteges volt. blush.gif Valamiért nekem Anne Hathaway karaktere sem volt szimpatikus,bár nem értem miért,de nem bírtam bevenni. blush.gif Biztosan megnézem még többször is,a zenéket pedig letöltöm. smileeee.gif Bár csak a két férfit emeltem ki,de minden színész a maximumot nyújtotta.Büszkék lehetnek magukra. smileeee.gif

10/9

Grace - Monaco csillaga (Grace of Monaco,2014)

Nicole Kidman gyönyörű volt ebben a szerepben heart.gif Miután megnéztem eszembe jutott miért kedveltem őt fiatalként blush.gif A filmtől többet vártam,vagy inkább mást,de Milo Ventimiglia szereplésének örültem. smileeee.gif

10/8

Az arany iránytű (His Dark Materials: The Golden Compass,2007)

Ezt is igen régen terveztem már megnézni,meg a könyvet is elolvasni.Utóbbi még mindig nem jött össze,de a filmet már legalább megnéztem. smileeee.gif Tetszett,de ennél is mást vártam,a vége pedig csalódás volt. blush.gif Tudom,hogy úgy tervezték,hogy majd folytatják,de mivel megbukott a film így nem tették,csak ez meg így igen hülyén jön ki,még ha nem is nehéz kitalálni mi lesz a vége. blush.gif

10/9
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, House Of Wax
2014. október 20. 16:46 #12306
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Szarvak * Horns (2014)
Hát ez érdekes volt. Igazából tetszett is meg nem is. Egyszer azért mindenképpen megérte. Daniel Radcliffe nagyon jól játszott, imádom a srácot.
5*10

Szerelemre hangszerelve * Begin Again (2013)
Nekem ez a film igen csak gyengére sikeredett, sokkal többet vártam tőle. Minden volt benne csak szerelme és romantika nem. Ettől függetlenül nem volt rossz és kikapcsolt, csak olyan semmilyen volt. Keira Knightley-nak jól állt ez a karakter. Adam Levine habár nem volt őrülten jó, nekem tetszett a játéka.
6*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2014. október 20. 16:55 #12307
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
21 Jump Street (2012)

Még második megtekintésre is azt mondom, hogy nagyon szórakoztató alkotás a néhol igen csak pajzán, primitív humorát alapul véve. Igazán jó kis nevettetős film, amiben azért fellelhető az akció, a dráma és a romantika is. Garantált majdnem két órás röhögés. biggrin.gif Channing Tatum pedig még mindig igazán kellemes a szemnek. laugh.gif

10/10 - Maximálison kívül mást aligha tudnék adni rá.
8 felhasználónak tetszik: ozoli, An_d_a, janet7, Alexis_0504, House Of Wax, SmileyZ, Ewanon96, Angel
2014. október 20. 17:03 #12308
- törölt felhasználó -    
A Spinédzserek című filmet. heart.gif
2014. október 20. 17:09 #12309
Sztárok Rajongói39
Sztárok Rajongói39
visszatérő vendég

StátuszAdatlapjaimat cserélem. Érdeklődni üzenetben.
Hozzászólás: 224
Csatolások: 13
Azonosító: 233836
A legsötétebb óra című Filmet.
2014. október 20. 22:00 #12310
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 26336
Csatolások: 2440635
Azonosító: 180890
Safe Heaven (2013)

Kíváncsi volktam ezért nekiültem és megnéztem a Safe Heavent, teszem hozzá, csakis Josh miatt voltam rá kíváncsi, és ahogy láttam egyedül neki volt valami hozzáértése a dolgokhoz. Valójában nem vagyok az ilyen romantikus-drámák rajongója, és egyedül nem is szívesen nézek ilyesmit, de már itt volt az ideje, amikor már egy éve öl meg a kíváncsiság. Én szeretem Julianne-t, és szerintem remek táncosnő, de, mint színésznő, szerintem nem ő volt a legmegfelelőbb erre a szerepre, őszintén szólva untam azokat a jelenteket, ahol csak ő volt, és a játéka is valami borzasztó volt, szóval köszönöm, de többet olyan filmet sem vagyok képes megnézni amiben ő szerepel, azt az unalmas 2 órát soha nem kapom vissza.

10/7
1 felhasználónak tetszik: Ewanon96
2014. október 21. 15:42 #12311
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Cinderella 3: A Twist In Time/ Hamupipőke 3

Igazából nem is hallottam, hogy készült 3. rész is a meséből, egészen mostanáig, így, mivel úgy szerettem a két előző részt, belefogtam. Hát, valami borzalmas csalódás ért. A szereplők nem is hasonlítottak önmagukra, a szinkronhang borzasztó volt, de talán a legidegesítőbb az volt hogy a főszereplőt rendre HAMUPIPI-kének hívták. Hát mi ő, egy csirke?! Az eredetihez képest ez egy hatalmas csalódás volt, biztos hogy meg nem nézném többet, de a gyerekeknek sem ajánlanám.

10/3
1 felhasználónak tetszik: Ewanon96
2014. október 21. 22:36 #12312
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Deliver Us From Evil / Távozz tőlem, Sátán!
https://33.media.tumblr.com/b569d1d85eca6a050568ce5beaa225a5/tumblr_ndghnrkfsb1qfk87to3_500.gif

Ördögűzős filmekben már nem nagyon tudnak újat mutatni, vagy bejön vagy elunom magam. Ez a film viszont eléggé pörgött ahhoz, hogy érdekeljen a vége, nem is beszélve a folyamatos jumpscare-ekről. biggrin.gif Jó kis para volt, a 3 főszereplő pedig szimpatikus, ahogy a színészek is. biggrin.gif Aki bírja az ilyen filmeket, tehet egy próbát vele.
10/8
4 felhasználónak tetszik: Bessie, Ewanon96, House Of Wax, Alison Lerman
2014. október 22. 16:21 #12313
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmileyZ @ 2014.10.20. 13:08)
The November Man (2014)
A felirattal volt egy kis bajom,kiszámítható volt a történet is,habár néha gőzöm nem volt arról mit beszélnek,de összességében tetszett.Luke Bracey rendesen lekötötte a figyelmemet.  rohog.gif 
10/8
A nyomorultak (Les Misérables,2012)
Mióta megjelent a mozikban megakartam nézni,de eddig húztam,mert valamiért úgy éreztem nem fog tetszeni,de tévedtem.Imádtam minden egyes percét,a film elején elhangzó számot azóta is rendszeresen hallgatom,örülök amiért annak csendül fel többször is a dallama a film közben  blush.gif Hugh Jackman és Russell Crowe alakítása tetszett a legjobban.Mindkét férfi hangjáért oda vagyok.Russell-nél azt is imádom ahogy beszél,nem csak mikor énekel.  blush.gif Viszont az ő karakterét nagyon utáltam,sokszor nem értettem miért reagál úgy ahogy,miért látja ennyire rosszul a világot.Szerintem ő már beteges volt.  blush.gif Valamiért nekem Anne Hathaway karaktere sem volt szimpatikus,bár nem értem miért,de nem bírtam bevenni.  blush.gif Biztosan megnézem még többször is,a zenéket pedig letöltöm. smileeee.gif Bár csak a két férfit emeltem ki,de minden színész a maximumot nyújtotta.Büszkék lehetnek magukra. smileeee.gif 
10/9
Grace - Monaco csillaga (Grace of Monaco,2014)
Nicole Kidman gyönyörű volt ebben a szerepben heart.gif Miután megnéztem eszembe jutott miért kedveltem őt fiatalként blush.gif A filmtől többet vártam,vagy inkább mást,de Milo Ventimiglia szereplésének örültem. smileeee.gif 
10/8 
Az arany iránytű (His Dark Materials: The Golden Compass,2007)
Ezt is igen régen terveztem már megnézni,meg a könyvet is elolvasni.Utóbbi még mindig nem jött össze,de a filmet már legalább megnéztem. smileeee.gif Tetszett,de ennél is mást vártam,a vége pedig csalódás volt.  blush.gif Tudom,hogy úgy tervezték,hogy majd folytatják,de mivel megbukott a film így nem tették,csak ez meg így igen hülyén jön ki,még ha nem is nehéz kitalálni mi lesz a vége.  blush.gif 
10/9

Könyvben sokkal jobb az Aranyiránytű (vagyis az Úr Sötét Anyagai), a filmből csomó mindent kihagytak, mert túl vallásellenes a történet, kb a lényegét hagyták ki... Olvasd el, amint teheted. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Ewanon96, Alison Lerman
2014. október 22. 16:42 #12314
kittike13
kittike13
új tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 221789
Transformers 3
Nem tetszik benne az új csaj beee.gif
2014. október 22. 16:44 #12315
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég

Státusz> szeretnék visszamenni a kifinomult, pestises kis századomba ~ Benedict ♥
Hozzászólás: 233
Csatolások: 84
Azonosító: 232071
Még mindig nem tudja semmi felülmúlni ezt a filmet. Az első pillanattól kezdve a kedvencem, a szereplők tökéletesek, a történet fenomenális. Egy unalmas napon szívesen váltok a TV-ből letöltött filmekre, így bármikor meg tudom nézni ezt a remekművet.
10 / 10

Tintaszív
Szintén azon filmek csoportjába sorolom, amelyeket oda meg vissza imádok. A szereposztás kiváló, főként Brendan miatt néztem meg. Az a fickó mindig is fontos színész volt az életemben, amióta az eszemet tudom.
10 / 10

Az Éhezők Viadala
Megunhatatlan film, pompás szereposztás, JLaw teszi azzá ezt a filmet, ahol most tart. Az előzetesek megnézése után vágtam bele századjára a film megnézése, és nem, kissé sem unom. Fantasztikus film, és ezeket meg kell tartani.
10 / 10
2 felhasználónak tetszik: AliceGlam, House Of Wax
2014. október 22. 20:57 #12316
Fanni Cica 14
Fanni Cica 14
új tag

Státusz방탄소년단
Hozzászólás: 59
Csatolások: 45
Azonosító: 185619
Annabelle ohmy.gif hullam.gif
2014. október 23. 10:28 #12317
- törölt felhasználó -    
Candy
10/10
Imádtam a hangulatát, Heath Ledger-t és Abbie Cornish-t, a szerelmük felvezetését és mindent, amit a heroin miatt/által átéltek. Egyébként is imádom az ilyen témájú filmeket, szóval nálam ez telitalálat volt. Hihetetlen, mennyire életszerű, és az is, hogy eddig hogy maradt ki az életemből. Bekerült a kedvenceim közé.
https://33.media.tumblr.com/tumblr_m5vdwaabSB1r5o99zo1_500.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Alison Lerman, Bessie
2014. október 23. 18:04 #12318
- törölt felhasználó -    
El Laberinto del Fauno / A Faun labirintusa (2006)
Alapból szeretem a fantasy filmeket, az olyanokat, amikben labirintus van pedig méginkább, plusz spanyolon a tanárom folyton ezt a filmet hozta fel, így időt szántam rá és megnéztem. Elképesztően tetszett, jó volt a sztori, érdekes volt ez az egész helyzet, ami az 1940-es években lezajlódott Spanyolországban - már amennyit a film bemutatott laugh.gif A fantáziarészét is hihetetlenül oldották meg, a Faun ijesztően jól nézett ki, viszont attól a fehér izétől (ami gyerekeket evett) kirázott a hideg. Ofelia karaktere szerethető volt az egész film alatt, Mercedest is bírtam, a kapitány viszont nem volt a kedvenceim között, viszont elismerem, hogy a színész (Sergi López) nagyszerűen alakította. A vége egy kissé csalódást okozott, az, hogy a lány végülis képzelte az egészet olyan illúzió romboló volt - legalábbis, amikor a kapitány nem látta a faunt és megölte - úgy már nem is adott értelmet sokmindennek. Azért ajánlom, egy esti mozinak pont megfelel!
10/9
2014. október 24. 00:49 #12319
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

StátuszNézd meg mama a sminkem,szép lettem,éljen!!
Hozzászólás: 5000
Csatolások: 0
Azonosító: 228068
Jégvarázs.Most láttam először.Nem rossz.
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. október 24. 11:00 #12320
- törölt felhasználó -    
heart.gif RUSH - Hajsza a győzelemért (2013) heart.gif

Megmondom őszintén, így utólag igazán szégyellem magam, hogy csak most kerítettem időt arra, hogy megnézzem a filmet. unsure.gif Már mikor a mozikban hirdették (ami ugye tavaly volt) terveztem, hogy meg kellene néznem, de úgy voltam vele, hogy inkább megvárom, amíg a neten is fent lesz, és majd ott, magyar szinkronnal vetek rá egy pillantást. Na, ez a "majd" tegnapelőtt estig húzódott.
Ahogy említettem is, eredetileg magyar hanggal szerettem volna végignézni, de mivel úgy csak nagyon rossz minőségű videók voltak fent, maradtam az eredeti szinkronnál, magyar felirattal. Mellesleg megjegyzem, sokszor nagyon örültem a feliratnak, mert nincs rossz fülem, de nem egy olyan alkalom volt, amikor Lauda mondani valóját nem lehetett érteni. unsure.gif
A két főszereplő közül csak Chris Hemsworth-ot ismertem, aki a filmben James Hunt-ot játszotta, és meg kell mondanom őszintén, jobb embert nem is találhattak volna a szerepére. Chris teljes mértékben Hunt kiköpött mása, arról nem is beszélve, hogy a karakterét is fantasztikusan játszotta. A Niki Lauda-t alakító Daniel Brühl-ről korábban még nem hallottam, de benne sem csalódtam egyetlen percre sem. Sőt...
Azt hiszem, nyugodt szívvel mondhatom, hogy első perctől kezdve inkább Nikit preferáltam, számomra ő sokkal szimpatikusabb és.. emberibb volt, még annak ellenére is, hogy voltak trágár megnyilvánulásai (bőven) és sokszor kimondottan nagyképűen viselkedett. Ugyanakkor, az mindenképp mellette kell szóljon, hogy volt mire felvágjon, mert egy ritka nagy eszű ember volt.
Chris számomra az a tipikus "jól kinéző rossz fiú" volt, a Forma-1 legnagyobb rocksztárja, akit mindenki imád. Talán ez volt az, amit nem szerettem benne a filmben. Ennek ellenére teljes mértékben le a kalappal előtte. Soha nem hittem volna, hogy tud ennyire jól játszani, pedig nem egy filmjét láttam már.

Már korábban is sokat hallottam Niki Lauda-ról, és Forma-1 rajongó lévén a futamokon is nem egyszer láttam. Tudtam, hogy balesete volt, hogy majdnem meghalt, és, hogy az akkori tragédia miatt néz ki most úgy, ahogy. Tudtam, hogy rengetegen tisztelik (nem is csodálom, miért) és, hogy valóságos csoda, ami az öreggel történt (gondolok itt a felépülésére). De azt, hogy mi és hogy volt azon a versenyen, soha nem tudtam.
*spoiler* Aztán eljött a filmben az 1976-os Nagydíj a Nürburgringen, és ott minden összeállt. Tudniillik, soha nem voltam erős személyiségtípus, így várható volt, hogy a film valamely szakaszán bőgni fogok, de... de ez brutális volt. Engem még film ennyire nem csinált ki, azt garantálom.
Már mikor elkezdte olyan őrültül nyomni a gázt, tudtam, hogy ebből baleset lesz. Majd mikor a falnak csapódott, kipördült, és lángra lobbant a Ferrari-ja, már ott voltak a könnyek a szememben, és eszméletlenül rázott a hideg. Aztán jött a többi versenyző, volt, aki ki tudta kerülni, de olyan is akadt, aki frontálisan az égő kocsinak hajtott, benne a félig már kába Nikivel. Majd mikor próbálják kihúzni az autóból, de nem sikerül... azok voltak azok a percek, amelyek nekem végleg betettek. Soha azelőtt nem volt még rám ekkora hatással egyetlen film sem. Talán csak azért, mert órási szeretet van benne a Forma-1 iránt, de akkor is. Az az érzés leírhatatlan volt.

Aztán a másik favorit az volt, amiről tulajdonképpen az egész film szól. Hunt és Lauda versengése, a beszólások, a sértések, a futamok, a szitkozódások, és végül a tisztelet, amely mindkettejükben kialakult a másik iránt. Az utolsó futam, amikor a szakadó esőben kívánnak egymásnak szerencsét a kocsiba ülve. Az volt számomra a másik csúcspont. [A harmadik pedig a Lauda balesete utáni interjú, amikor James helyre teszi azt az újságírót.] Az már mindent vitt. Végül, amikor Niki kiszáll a kocsiból, és a feleségéhez megy. Bennem ott már mindennek vége lett. Egyszerűen csak mosolyogtam a képernyőre, szétbőgött szemekkel, azt gondolva, hogy nem... nincs még egy ilyen ember a világon.
Tulajdonképpen ilyen szinten az egész filmet leírhatnám, mert nem volt olyan jelenet, amit ne szerettem volna. A szereplők, az autók, a jellegzetes karakterek ellenéteti, a fények, a hangok, a hangulat, és az izgalom egész végig. Minden teljesen mértékben a maximumon volt számomra. Tökéletesen visszaadta az akkori Forma-1-es világot, az akkori emberekkel, és a versenyzés iránti szenvedélyükkel.
Hosszú film volt, hisz kicsivel több, mint két óráig tartott, de aki egy kicsit is szereti az ilyesmit, annak biztosan meg fogja érni. Őszintén csak ajánlani tudom. heart.gif

"Of course he didn't listen to me. For James, one world title was enough. He had proved what he needed to prove. To himself and anyone who doubted him. And two years later, he retired. When I saw him next in London, seven years later, me as a champion again, him as broadcaster, he was barefoot on a bicycle with a flat tire, still living each day like his last. When I heard he died age 45 of a heart attack, I wasn't surprised. I was just sad. People always think of us as rivals but he was among the very few I liked and even fewer that I respected. He remains the only person I envied."

http://33.media.tumblr.com/ba7de360a16ced16f760edbd1f298dee/tumblr_n8qo2gLXnH1tgwu4jo7_250.gif http://33.media.tumblr.com/959174a480f22e38ac7fe3944ae0b849/tumblr_n8qo2gLXnH1tgwu4jo4_250.gif

10/10000***
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, riri17, Boscorelli, Lil98, Lady Suzy, Angel, Bessie
710 oldal 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!