Bond of Silence/A hallgatás köteléke (2010)
Régebben már láttam egyszer ezt a filmet és már akkor is tetszett. Ma sikerült megtalálnom és újranéztem. Szerintem egy remek kis történet és tanulságos is. Nagyon tetszett az egész film, főleg, hogy tényleg csak a végén derül ki az igazság. Talán azért is fogott meg ennyire, mert igaz történeten alapul. A szereplőket szerintem nagyon jól válogatták össze. Csak ajánlani tudom, főleg azoknak, akik szeretik a drámákat.
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2014. október 12. 13:30
2014. október 12. 13:39
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Gone Girl / Holtodiglan (2014)
Pénteken néztem meg, de még most is a hatása alatt vagyok. Már az eleje is izgalmas volt, akkor gondolhatjátok mit éreztem a vége felé, amikor beindultak az események. Az egyik legjobb film, amit idén láttam, mást nem is nagyon tudok róla mondani.
Ha Rosamund Pike ezért nem kap Oscar-díjat, akkor nincs igazság a Földön.
10/10
Pénteken néztem meg, de még most is a hatása alatt vagyok. Már az eleje is izgalmas volt, akkor gondolhatjátok mit éreztem a vége felé, amikor beindultak az események. Az egyik legjobb film, amit idén láttam, mást nem is nagyon tudok róla mondani.
Ha Rosamund Pike ezért nem kap Oscar-díjat, akkor nincs igazság a Földön.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2014. október 12. 13:42
|
|
Tina Taylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.12. Hozzászólás: 4 Csatolások: 1 Azonosító: 234384 offline
|
Az emlékek őre
Suliban egy verseny miatt kötelező volt elolvasnom a könyvet, de be kell, hogy valljam, hamar elfelejtettem belőle mindent. Valahol megláttam a trailerét, egyből megtetszett a sztori, úgy, hogy fogalmam nem volt róla, hogy ez az a könyv, amit alsóban olvastam.
Aztán mikor megláttam a szánkós könyvborítós képet, beugrott.
Megnéztem a filmet, és szerintem nagyon jó volt, csak a vége nem tiszta számomra. Hogy mi van? Mi történt velük? WTF?
10/9 ( csak a vége miatt
)
Suliban egy verseny miatt kötelező volt elolvasnom a könyvet, de be kell, hogy valljam, hamar elfelejtettem belőle mindent. Valahol megláttam a trailerét, egyből megtetszett a sztori, úgy, hogy fogalmam nem volt róla, hogy ez az a könyv, amit alsóban olvastam.
Megnéztem a filmet, és szerintem nagyon jó volt, csak a vége nem tiszta számomra. Hogy mi van? Mi történt velük? WTF?
10/9 ( csak a vége miatt
2014. október 12. 17:12
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (NutellaHoney @ 2014.10.12. 06:53)
Az útvesztő (The maze runner)
Már a film megjelenése óta tervezgetem,hogy megnézem. Ki gondolta volna,de Dylan O'Brien egyenesen hivogatott a moziterembe. A könyhöz nem volt szerencsém,és így ,hogy a filmet néztem meg először szerintem már nem lesz. A színészi csapat szerintem a legjobbat kihozta mindenből. Skandar Keynes alakításától bevallom,hogy féltem,mert eddig számomra csak a Narniában bizonyított. Meglepetésemre nem volt benne romatnika,szín tiszta akció,de még így is hihetetlenül tetszet. Jó ezt akár betuthatjuk Dylan érdemének is.
Az egyetlen-egy apró baki számomra az volt,hogy Garry és a többiek már vagy 3 éve élnek ott és semmire nem mentek,aztán Thomas 3 nap alatt mindent megfejt. Azt gondoltam legalább egy hetet szerencsétlenkedik majd és csak azután jön rá,mit tett és mire képes. A hatlmas sikereket tekinte szerintem lesz folytatása ,és én már tűkön ülve várom.
10/9
Már a film megjelenése óta tervezgetem,hogy megnézem. Ki gondolta volna,de Dylan O'Brien egyenesen hivogatott a moziterembe. A könyhöz nem volt szerencsém,és így ,hogy a filmet néztem meg először szerintem már nem lesz. A színészi csapat szerintem a legjobbat kihozta mindenből. Skandar Keynes alakításától bevallom,hogy féltem,mert eddig számomra csak a Narniában bizonyított. Meglepetésemre nem volt benne romatnika,szín tiszta akció,de még így is hihetetlenül tetszet. Jó ezt akár betuthatjuk Dylan érdemének is.
10/9
Thomas azért jött rá hamar mindenre, mert Ő volt az egyik, aki kitalálta az Útvesztő-próbát. Azért küldték be, hogy emlékezzen a dolgokra, miután megszúrta a sirató tűje, és kihozza azokat, akik érdemesek a 2. fázis elkezdésére. A 3 év csak tanulmányozása volt a fiúknak. Direkt így volt kitalálva.
2014. október 12. 18:30
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
X-Men: Az eljövendő múlt napjai
Elmondani nem tudom, hogy mióta vártam már ezt a filmet, hogy lássam, de szinte mindenhol kamerásan volt fent. Nem csalódtam sem a történetben, sem Logan-ben. Nagyon jól megcsinálták a robotokat az egész történetet. Eddig egy X-Men filmben nem csalódtam, bár csak annyit nem értettem ebben az egész mutánsos dologban, hogy minek kell egy Az ellenállás vége amiben Jane meghal ahogy X professzor is meg Scott.
10/10
House Of Wax
2014. október 13. 02:41
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
21 Jump Street
7/10
Ahhoz képest, hogy kézzel-lábbal tiltakoztam ellene, mikor megjelent és eszembe sem jutott megnézni, random rákattintottam Youtube-on és el kell ismernem, hogy ez nem is volt rossz
Azt hittem Másnaposok "humor" lesz, amin még csak el sem mosolyodtam, de itt a poénok 70%-a igencsak jól sikerült.
Megdönteni Hajnal Tímeát
7/10
Ez ellen kétszer annyira tiltakoztam, mikor a mozikban ment, ugyanúgy random választottam ki egy unalmas pillanatomban, és hatalmas megdöbbenésemre nagyon sokat nevettem. Nem egy világmegváltó, mélyen szántó művészeti alkotás, de nem is akar az lenni, szóval fölösleges emiatt pampogni. Amit akar, azt eléri: szórakoztat. Az utóbbi...jó sok évben nem volt ennél jobb magyar vígjáték "Kultúra? Az nem játszik nálatok, mi?"
7/10
Ahhoz képest, hogy kézzel-lábbal tiltakoztam ellene, mikor megjelent és eszembe sem jutott megnézni, random rákattintottam Youtube-on és el kell ismernem, hogy ez nem is volt rossz
Megdönteni Hajnal Tímeát
7/10
Ez ellen kétszer annyira tiltakoztam, mikor a mozikban ment, ugyanúgy random választottam ki egy unalmas pillanatomban, és hatalmas megdöbbenésemre nagyon sokat nevettem. Nem egy világmegváltó, mélyen szántó művészeti alkotás, de nem is akar az lenni, szóval fölösleges emiatt pampogni. Amit akar, azt eléri: szórakoztat. Az utóbbi...jó sok évben nem volt ennél jobb magyar vígjáték "Kultúra? Az nem játszik nálatok, mi?"
2014. október 13. 08:30
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Másnaposok szerencséje * Walk of Shame (2014)
Őszintén, én ettől valahogy sokkal többet vártam. Egyszer sem nevettem, inkább voltak képtelenek a helyzetek mintsem humorosak. Tényleg több erőltetett jelenet is volt, illetve maga Elizabeth Banks játékában is kevesebb őszinteség volt. Számomra az a karakter nagyon butára sikeredett, már csak ezért sem volt nyerő nálam. Aki viszont szimpatikus volt és kedvelek az James Marsden. Belőle nem ártott volna egy kicsivel több, akkor talán jobb pontot adtam volna a filmre.
5*10
Számos pasas * What's Your Number? (2011)
Sokáig húztam ezt a filmet, mert mindig csak rosszat hallottam/olvastam róla. Nekem kellemes csalódás volt, kifejezetten tetszett. A sztorija érdekes, és a kivitelezés is bejött, bár őszintén nagyon ezen sem nevettem el magam, mégis ennek jobb volt a hangulata. Anna Faris nem kedvencem, a játékát sem szeretem és szerintem igencsak buta a hölgy, vagy csak állati jól játssza meg, de néha már irritálóan buta. Itt annyira nem volt vészes, bár itt is sokszor csak néztem, hogy Úristen. Chris Pratt-nak, Thomas Lennon-nak és Mike Vogel-nek is örültem, bár utóbbiból ha láttunk 5 másodpercet sokat mondok. Joel McHale tetszett még, nagyon rossz karaktere volt, de jó volt őt látni. Chris Evans pedig remek volt, mint mindig.
7*10
A Védelmező * The Equalizer (2014)
Ez nagyon ott volt. Örülök, hogy moziban néztem, úgy kicsit jobban átjött a hangulata. Erős film, kicsit nyomasztó, de szórakoztató is, én egy percig nem unatkoztam. Denzel Washington, hát odatette magát, remekül játszott, szerintem nagyon tehetséges, sok mindenben láttam már, nagyon kedvelem. Chloe Grace Moretz is kedvencem, kár, hogy azért annyit nem volt benne mint gondoltam. Denzel gyilkolási módszerei és nagyon jól sikerültek, habár kissé erőszakos volt, de hát ez nyilván nem ér meglepetésként senkit. Talán annyi pici bajom volt, hogy nem derült ki, hogy Denzel pontosan ki vagy mi volt, érdekelt volna kicsit a háttere. A végén az "esős" jelenet is nagyon tetszett. Jó film, ajánlom mindenkinek.
10*10
Őszintén, én ettől valahogy sokkal többet vártam. Egyszer sem nevettem, inkább voltak képtelenek a helyzetek mintsem humorosak. Tényleg több erőltetett jelenet is volt, illetve maga Elizabeth Banks játékában is kevesebb őszinteség volt. Számomra az a karakter nagyon butára sikeredett, már csak ezért sem volt nyerő nálam. Aki viszont szimpatikus volt és kedvelek az James Marsden. Belőle nem ártott volna egy kicsivel több, akkor talán jobb pontot adtam volna a filmre.
5*10
Számos pasas * What's Your Number? (2011)
Sokáig húztam ezt a filmet, mert mindig csak rosszat hallottam/olvastam róla. Nekem kellemes csalódás volt, kifejezetten tetszett. A sztorija érdekes, és a kivitelezés is bejött, bár őszintén nagyon ezen sem nevettem el magam, mégis ennek jobb volt a hangulata. Anna Faris nem kedvencem, a játékát sem szeretem és szerintem igencsak buta a hölgy, vagy csak állati jól játssza meg, de néha már irritálóan buta. Itt annyira nem volt vészes, bár itt is sokszor csak néztem, hogy Úristen. Chris Pratt-nak, Thomas Lennon-nak és Mike Vogel-nek is örültem, bár utóbbiból ha láttunk 5 másodpercet sokat mondok. Joel McHale tetszett még, nagyon rossz karaktere volt, de jó volt őt látni. Chris Evans pedig remek volt, mint mindig.
7*10
A Védelmező * The Equalizer (2014)
Ez nagyon ott volt. Örülök, hogy moziban néztem, úgy kicsit jobban átjött a hangulata. Erős film, kicsit nyomasztó, de szórakoztató is, én egy percig nem unatkoztam. Denzel Washington, hát odatette magát, remekül játszott, szerintem nagyon tehetséges, sok mindenben láttam már, nagyon kedvelem. Chloe Grace Moretz is kedvencem, kár, hogy azért annyit nem volt benne mint gondoltam. Denzel gyilkolási módszerei és nagyon jól sikerültek, habár kissé erőszakos volt, de hát ez nyilván nem ér meglepetésként senkit. Talán annyi pici bajom volt, hogy nem derült ki, hogy Denzel pontosan ki vagy mi volt, érdekelt volna kicsit a háttere. A végén az "esős" jelenet is nagyon tetszett. Jó film, ajánlom mindenkinek.
10*10
2014. október 13. 09:06
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Karácsonyi lidércnyomás (The Nightmare Before Christmas,1993)
Egy igazán nagy bajom volt a mesével:Nem voltak lefordítva a zeneszövegek.Márpedig énekeltek benne rendesen.De mivel tudom nem a kisgyerekek voltak a célközönség,így ezt sem róhatom fel hisz valószínű ha szinkronizálták volna,csak rosszabb eredményt kapunk.
Csak nem szeretem ha nem értek mindent amit hallok
Az sem tetszett,hogy még a Mikulás is bűn ronda volt,legalább nézett volna ki rendesen.Jack-et viszont kedveltem,szegény bár általában mindig fordítva sült el amit szeretett volna ő akkor is normális volt.
10/8 - Jack miatt
Batman:Keződik (Batman Begins,2005)
Christian Bale,Liam Neeson,Morgan Freeman és Michael Crane miatt már megérte megnézni.
Bár a Sötét lovag szintjét ez sem érte el,azért ez jobban tetszett mint a harmadik film.Maggie-t hiányoltam ebből a részből.Sokkal jobb volt Rachel-ként mint Katie Holmes.Az a nő minden,csak nem hiteles.
10/8
A harcos (The Fighter,2010)
Szeretem a bokszolós filmeket,így persze ezt is megnéztem.Azért érdekes,hogy nem ez az első ilyen film amiben a The Heavy - How You Like Me Now? című számát hallom,amit mellesleg imádok.Kíváncsi vagyok,hogy egy jövőre megjelenő bokszolós filmbe is beleteszik-e majd?
Christian Bale volt az aki miatt nem tetszett annyira.Úgy értem nagyszerűen játszott,túl jól is,annyira elhittem,hogy ő Dicky,hogy hiába próbáltam nem bírtam bevenni.Nem szeretem az olyan embereket mint Dicky
Plusz a stílusa Matthew McConaughey-re emlékeztetett,aki néha meg emiatt idegesítő.
Amy Adams 1-2 beszólása tetszett,de kb semmi nőiesség nem volt benne,az egyetlen karakter akivel szimpatizáltam az Mickey volt,Mark Wahlberg karaktere.Nem egy nagy szám film,de azért egyszer meglehet nézni.
Mellesleg igaz történeten alapszik.
10/6.5
Hipervándor (Jumper,2008)
Elmondani nem tudom mióta vagyok már erre kíváncsi,és csak azért bánom,hogy eddig nem néztem meg,mert akkor talán nem csalódtam volna ekkorát.Sokkal,de sokkal többet vártam.Nem volt ez rossz,de többet is kilehetett volna hozni belőle.Hayden Christensen-t az Éberség óta igencsak megkedveltem,miatta teljesen megérte megnézni,és Rachel Bilson is szimpatikus,Samuel L. Jackson pedig remek színész,de más szereplőkkel szerintem még ennyire sem tetszett volna.
Tudom,hogy ez az "ugrabugra" volt a lényeg,hogy tele tették tök felesleges ugrálásokkal is,ami csak zavaró volt.
10/7 - A szereplők miatt.
Egy igazán nagy bajom volt a mesével:Nem voltak lefordítva a zeneszövegek.Márpedig énekeltek benne rendesen.De mivel tudom nem a kisgyerekek voltak a célközönség,így ezt sem róhatom fel hisz valószínű ha szinkronizálták volna,csak rosszabb eredményt kapunk.
10/8 - Jack miatt
Batman:Keződik (Batman Begins,2005)
Christian Bale,Liam Neeson,Morgan Freeman és Michael Crane miatt már megérte megnézni.
10/8
A harcos (The Fighter,2010)
Szeretem a bokszolós filmeket,így persze ezt is megnéztem.Azért érdekes,hogy nem ez az első ilyen film amiben a The Heavy - How You Like Me Now? című számát hallom,amit mellesleg imádok.Kíváncsi vagyok,hogy egy jövőre megjelenő bokszolós filmbe is beleteszik-e majd?
10/6.5
Hipervándor (Jumper,2008)
Elmondani nem tudom mióta vagyok már erre kíváncsi,és csak azért bánom,hogy eddig nem néztem meg,mert akkor talán nem csalódtam volna ekkorát.Sokkal,de sokkal többet vártam.Nem volt ez rossz,de többet is kilehetett volna hozni belőle.Hayden Christensen-t az Éberség óta igencsak megkedveltem,miatta teljesen megérte megnézni,és Rachel Bilson is szimpatikus,Samuel L. Jackson pedig remek színész,de más szereplőkkel szerintem még ennyire sem tetszett volna.
10/7 - A szereplők miatt.
2014. október 13. 09:49
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2014.10.13. 09:06)
Karácsonyi lidércnyomás (The Nightmare Before Christmas,1993)
Csak nem szeretem ha nem értek mindent amit hallok
Az sem tetszett,hogy még a Mikulás is bűn ronda volt,legalább nézett volna ki rendesen.Jack-et viszont kedveltem,szegény bár általában mindig fordítva sült el amit szeretett volna ő akkor is normális volt.
10/8 - Jack miatt
10/8 - Jack miatt
Szerintem ebben a mesében mindenki bűn ronda.
2014. október 13. 09:58
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (Christo @ 2014.10.13. 09:49)
Szerintem ebben a mesében mindenki bűn ronda.
Attól függetlenül, hogy ember vagy szörny. Amúgy nekem egy olyan verzió van meg, ahol a dalszövegek feliratozva vannak. 
Van feliratos verzió?Ezt jó tudni,mert tesómnak tetszett a mese,ezért kiírom DVD-re,de akkor megkeresem így.
House Of Wax
2014. október 13. 20:21
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
In Time / Lopott Idõ
Nagyon jó film, engem teljesen levett a lábamról.
A sztori eleinte unalmasnak tûnt, csak Amanda Seyfried miatt akartam megnézni, de úgy a közepe felé élvezni kezdtem a cselekményeket. Egyedül Will, a fõszereplõ pasi nem volt szimpatikus. Egyszerûen irritált az egész személyisége, meg egyébként sem kedvelem a kopasz pasikat, olyan ellenszenvesek.
10/8
2014. október 13. 23:20
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Durr, durr és csók
Ez a film úristen
Egyszer a röhögéstől fogok meghalni. Eszement egy film meg kell hagyni, és teljesen véletlenek sorozata. Személy szerint oda vagyok a filmért, és akkor is oda lennék érte, ha nem játszana benne Robert, mivel attól még fantasztikus film lenne, de valljuk be, Robert karaktere pont bele illik a filmbe
10/10** (csak azért is...)
Ez a film úristen
10/10** (csak azért is...)
2014. október 14. 12:59
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Demóna
Nekem kifejezetten tetszett ebből a szögből nézve a csipkerózsika története. Angelina Jolie mint minden filmjében ebben is fantasztikusan alakít. Elle Fanning játéka azonban nálam egy kicsit erőltetettnek hatott. De mindent figyelembe véve egy jó film volt.
Nekem kifejezetten tetszett ebből a szögből nézve a csipkerózsika története. Angelina Jolie mint minden filmjében ebben is fantasztikusan alakít. Elle Fanning játéka azonban nálam egy kicsit erőltetettnek hatott. De mindent figyelembe véve egy jó film volt.
Nina 10
2014. október 15. 11:43
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Maleficent/ Demóna
Végre eljutottam odáig hogy én is megnézzem ezt a filmet. Bevallom, egy nap alatt 2x néztem meg, annyira tetszett. Angelina játéka remek volt, a történetet nagyon jól kitalálták. Igaz, más volt, mint az eredeti történet, de nekem valahogy így még jobban tetszett. A Disney hercegnős mesék feldolgozásából talán ez sikerült a legjobban.
10/10
Végre eljutottam odáig hogy én is megnézzem ezt a filmet. Bevallom, egy nap alatt 2x néztem meg, annyira tetszett. Angelina játéka remek volt, a történetet nagyon jól kitalálták. Igaz, más volt, mint az eredeti történet, de nekem valahogy így még jobban tetszett. A Disney hercegnős mesék feldolgozásából talán ez sikerült a legjobban.
10/10
2014. október 15. 12:24
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
X-men - A kívülállók
De rég láttam
Még mindig azon az állásponton vagyok, hogy Logan és Vadóc között teljesen szikrázik a levegő, akárhányszor jelennek meg együtt egy-egy jelenetben
Bár a rajzfilmet jobban szeretem, de a filmet csak a színészek miatt szeretem nézni
Nem is fűzök hozzá többet
10/10**
De rég láttam
Még mindig azon az állásponton vagyok, hogy Logan és Vadóc között teljesen szikrázik a levegő, akárhányszor jelennek meg együtt egy-egy jelenetben
Nem is fűzök hozzá többet
10/10**
House Of Wax
2014. október 15. 15:53
|
|
Fanni Cica 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 59 Csatolások: 45 Azonosító: 185619 offline
|
Koizora
2014. október 17. 17:54
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Napos oldal / Silver Linings Playbook
Végre eljutottam odáig, hogy megnézem ezt a filmet. Eredetileg csak Jennifer Lawrence és Bradley Cooper miatt akartam, de mivel a könyvet is elkezdtem olvasni, ezért már a sztori is érdekelni kezdet. Cooper játéka már az elsõ pillanatban lenyûgözött, remekül alakította a kissé õrült Patet. A mellékszereplõk is megnyertek maguknak, Dannyt (Chris Tucker) például imádtam, nagyon vicces figura volt, sajnáltam, hogy kevés szerepet kapott... Tehát miután mindennel meg voltam elégedve, tükön ülve vártam Lawrence felbukanását. És amikor feltûnt azt hittem, hogy ez valami vicc. Rettenetes volt az elsõ jelenete a filmben, bár ez sokban köszönhetõ a magyar szinkronnak is. Szerencsére a film elõrehaladtával egyre jobban kezdtem megkedvelni, plusz a beszédstílusa is tetszett, hogy nem félt kimondani amit gondolt.
A film vége kivételesen tetszett, Pat és Tiffany táncjelenete rettenetes volt, de a lényeg az volt, hogy megkapták az 5 pontot és a férfi apja sem veszítette el a vagyonát. A finálé pedig kivételesen tetszett, hogy Pat végre lemondot Nikkirõl és elmondta Tiffanynak, hogy szereti. Nagyon meghatõ jelenet volt: 10/10*
House Of Wax
2014. október 17. 18:04
|
|
Natalie95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 1 Azonosító: 171658 offline
|
ATerhes Társaságot. Ajánlom mindenkinek!
A két pasi totál ellentétei egymásnak a filmben(sztem a valóságban isxd), azért volt annyira jó. Szétröhögtem a fejem!
(Robert az ász!
)
A két pasi totál ellentétei egymásnak a filmben(sztem a valóságban isxd), azért volt annyira jó. Szétröhögtem a fejem!
2014. október 17. 19:24
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Másnaposok,Másnaposok 2.
menthol
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.