Amit még mindig tudni akarsz a szexről (Hope Springs,2012)
Nyugdíjas vígjáték.
Meryl Streep rendesen feldobta,nélküle nem hiszem,hogy tetszett volna.Persze jókat mosolyogtam rajtuk,de 1-2 dolog nekem nem volt túl hiteles.Például Arnold úgy nézett ki mintha szó szerint fizikai fájdalmat érezne ha hozzá kell érnie a feleségéhez.Pedig állítólag szereti..

A vége eléggé kiszámítható,habár azért az ahogyan visszajöttek a terápiáról annyira nem tetszett,azt hittem már ott összeborulnak majd.
10/7
Nyár februárban (Summer in February,2013)
Hát ez rémes volt.Emily karakterét nem is értettem,hogy lehetett olyan ostoba??Szeret egy pasit,erre hozzámegy egy másikhoz,csak mert az érdekesebb?Ugyan már..Aztán ott volt
Dominic Cooper is.Én imádom a srácot,de itt utáltam.Lassú volt,értelmetlen - mi az,hogy a csaj mérget iszik 2 perccel az esküvője után???Ez nem jött be.
10/3
A sötét lovag (The Dark Knight,2008)
Ezt a filmet már húzom egy ideje.Mivel Superman után Batmant utáltam mindig is a legjobban így annyira nem is siettem a filmmel,egy másik ok miatt pedig már régóta kíváncsi voltam rá így végre megnéztem és...imádtam.

Az egész történetet,a szereplőgárdát,mindent.
Christian Bale remek Batmanként,
Heath Ledger alakítása pedig lenyűgöző és félelmetes volt.
Aaron Eckhart szintén nem okozott csalódást,ahogy
Michael Caine sem,de neki
Gary Oldman-hez hasonlóan nem volt kiemelkedő karaktere.Ott volt még ugye
Maggie Gyllenhaal is akit bár kedvelek,szerintem fele olyan tehetséges sincs mint az öccse.

Még jó párszor megnézem majd ezt,mert kedvenc lett,teljesen lekötött.Plusz most már Batman Pókember után a második kedvenc szuperhősöm
10/10
A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises,2012)
Ez viszont az előző részhez képest igencsak gyöngére sikeredett.
Anne Hathaway-nek persze örültem,de ez akkor sem volt olyan jó.
10/7
A herceg (The Prince,2014)
Jessica Lowndes miatt egyből letöltöttem amint lett hozzá felirat.A szereplők itt is jók voltak,viszont nekem valami hiányzott ebből.Annyira ködösen mutatták be a főszereplő pasit,aki bár adott magyarázatot a tetteire annyira sok mindent így sem tudtunk meg róla,és én azt hiányoltam,hogy a lánya is adjon már valami magyarázatot arról mit miért tett,vagy legalább kicsit jobban lássunk bele a múltba.Ettől függetlenül nem volt rossz,meg szerencsére hosszú sem,de többet vártam.
10/8
Szeretlek,New York (New York, I Love You,2008)
Hát ez...borzalmas volt.
Blake Lively miatt néztem meg,de kb 2 percet ha benne volt.Az egésznek semmi értelme nem volt.A színészek játéka borzalmas volt,a történettel és a rendezéssel együtt.Nem értem ezek a színészek akik benne voltak,hogy szerepelhettek egy ilyen semmilyen filmben...
10/1