Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. június 30. 21:28
Én is legutóbb A Karib-tenger kalózai 4 Ismeretlen vizeken című filmet láttam
. Szerintem nagyon cool. De nagyon durva benne amikor a kedves kis szirének átváltoznak szörnyetegekké! Húúú akkor nagyon megijedtem
. És mindezt 3D-be néztem !
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. június 30. 21:57
Boszorkányvadászok
Nem volt rossz film bár hogy őszinte legyek a cím alapján nem erre számítottam és a vége sem nyűgözött le különösebben
10/6
Ördög
Ezt ma reggel néztem meg,habár az elejéről lemaradtam de viszonylag érdekes volt,megvolt benne a kellő izgalom és egészen a végéig magam sem tudtam megmondani biztosan hogy ki is a gyilkos.
10/9
Nem volt rossz film bár hogy őszinte legyek a cím alapján nem erre számítottam és a vége sem nyűgözött le különösebben
10/6
Ördög
Ezt ma reggel néztem meg,habár az elejéről lemaradtam de viszonylag érdekes volt,megvolt benne a kellő izgalom és egészen a végéig magam sem tudtam megmondani biztosan hogy ki is a gyilkos.
10/9
2011. július 01. 09:32
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Larry Crowne
Gyerekek, én tényleg nagyon bíztam Tom Hanks tehetségében, mert egy nagyon jó színész, de ez a film enyhén szólva nagyon el lett cseszve. Az kiderült, hogy Hanks-re nem való ilyen szerep és rendezőnek meg forgatókönyvírónak sem a legjobb. Ráadásul semmi kibontakozást nem vettem észre a film végében, egyáltalán nem készítették elő úgy, ahogy kellene, csak amolyan "bumm-bele-a-közepébe" dolog volt. A poénok is elég ZS-kategóriásak voltak, alig volt köztük egy-két jó.
Amin viszont tényleg kiakadtam, az Julia Roberts. Annyit mondok, hogy itt nagyon nem hozta a formáját, pedig elég jó színésznő. Ugyanez volt Tom Hanks-nél is.
szóval: 2/10
Senkinek nem ajánlom.
Gyerekek, én tényleg nagyon bíztam Tom Hanks tehetségében, mert egy nagyon jó színész, de ez a film enyhén szólva nagyon el lett cseszve. Az kiderült, hogy Hanks-re nem való ilyen szerep és rendezőnek meg forgatókönyvírónak sem a legjobb. Ráadásul semmi kibontakozást nem vettem észre a film végében, egyáltalán nem készítették elő úgy, ahogy kellene, csak amolyan "bumm-bele-a-közepébe" dolog volt. A poénok is elég ZS-kategóriásak voltak, alig volt köztük egy-két jó.
Amin viszont tényleg kiakadtam, az Julia Roberts. Annyit mondok, hogy itt nagyon nem hozta a formáját, pedig elég jó színésznő. Ugyanez volt Tom Hanks-nél is.
szóval: 2/10
Senkinek nem ajánlom.
2011. július 01. 12:12
After.Life
Nagyon régóta meg akartam nézni.. Érdekes film. Nem igazán alakult ki bennem normális vélemény, mindenesetre a hihetetlen és a groteszk vonala mellett az érdekesbe tartozik. A sminkeseknek nagyon sok munkája lehetett, minden elismerés. Liam Neesont még most sem sikerült megkedvelnem, Christina viszont gyönyörű volt. Nem kellett volna az a sok pucérkodós jelenet. Nem is volt kiszámítható, maximum az utolsó tíz percben.
7/10
Nagyon régóta meg akartam nézni.. Érdekes film. Nem igazán alakult ki bennem normális vélemény, mindenesetre a hihetetlen és a groteszk vonala mellett az érdekesbe tartozik. A sminkeseknek nagyon sok munkája lehetett, minden elismerés. Liam Neesont még most sem sikerült megkedvelnem, Christina viszont gyönyörű volt. Nem kellett volna az a sok pucérkodós jelenet. Nem is volt kiszámítható, maximum az utolsó tíz percben.
7/10
2011. július 01. 12:26
A csúf igazságot ;D.
2011. július 01. 12:29
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Penge 3
7/10 ( De Ryan számomra nagyon sokat dob a filmen )
7/10 ( De Ryan számomra nagyon sokat dob a filmen )
pillajunior
2011. július 01. 13:47
Bloodrayne
Számomra ez a film nagyon gyenge volt,sokkal többet vártam volna.Igazából már a felénél meguntam de aztán végülis úgydöntöttem hogy befejezem ha már egyszer elkezdtem. A történet nem nyűgözött le ahogy az sem ahogy például a véresebb jeleneteket oldották meg.A másodikat már nem hiszem hogy megnézném,örülök hogy ezen az elsőn túl tudtam esni.Egyedül az eleje volt érdekes azokkal a képekkel.
10/2
Számomra ez a film nagyon gyenge volt,sokkal többet vártam volna.Igazából már a felénél meguntam de aztán végülis úgydöntöttem hogy befejezem ha már egyszer elkezdtem. A történet nem nyűgözött le ahogy az sem ahogy például a véresebb jeleneteket oldották meg.A másodikat már nem hiszem hogy megnézném,örülök hogy ezen az elsőn túl tudtam esni.Egyedül az eleje volt érdekes azokkal a képekkel.
10/2
Christo
2011. július 01. 17:50
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Jane Austen magánélete
Hát egész jó kis film volt, nem vagyok oda túlzottan a romantikus alkotásokért és szerencsére ez nem lépte túl a giccshatárt. Néhol súrolta, de ezt elnézem. Anne Hathaway érdekes színésznő, kedvelem is, meg nem is, alakítása teljesen illett a képbe, ezzel ellentétben természetesen én James McAvoyért voltam oda, aki újra remek formát hoz, természetes és hiteles a karakterében (no meg hogy Varga Gábort kapta..
). Szóval a filmről: volt benne humor, igazi angol stílusú, ám a végét szerintem kicsit elcseszték. Rendben, életszerű, de akkor is zavart, ami a végén történt, nem illett a képbe. Szóval kellemes brit dráma.
8/10
Keresztapa I.
Sokadszorra. Kell kommentálnom?
10/10
Hát egész jó kis film volt, nem vagyok oda túlzottan a romantikus alkotásokért és szerencsére ez nem lépte túl a giccshatárt. Néhol súrolta, de ezt elnézem. Anne Hathaway érdekes színésznő, kedvelem is, meg nem is, alakítása teljesen illett a képbe, ezzel ellentétben természetesen én James McAvoyért voltam oda, aki újra remek formát hoz, természetes és hiteles a karakterében (no meg hogy Varga Gábort kapta..
8/10
Keresztapa I.
10/10
2011. július 01. 21:59
Idézet (tya04 @ 2011.07.01. 17:50)
Keresztapa I.
10/10
Kb 20-szor láttam, én is pontosan így vagyok vele
Super 8
Kiskoromban sokat szaladgáltam kamerával, szóval nagy élmény volt látni ezt a filmet. Amúgy a filmben szerintem pontosan megfelelő arányban van a scifi/dráma rész adagolva, az apát alakító színésszel volt csak gondom, kicsit úgy tűnt nem tud rendesen azonosulni a szerepével.
8/10
Véres románc
Ryan Gosling egy zseni. Ha mondják neki, hogy játsszon el egy szobanövényt, még azt is el tudná játszani úgy, hogy elhinném, hogy ő egy szobanövény. A film története érdekes, krimiszerű, bár elég egyoldalúan, és ítélkezően mutatja be az eseményeket, de inkább nem spoilerezek. Gosling alakítása felvitte nálam 6-ról 7-re.
7/10
tya04
2011. július 02. 15:32
Fel! / UP!
Úgy fogtam hozzá,hogy szokásos mese lesz.Mit tud nekem mutatni egy vén öregember és egy iskolás kisfiú.Hát nagyon is sokat.Életvidám egy rajzfilm,telis tele jobbnál jobb poénokkal.Nálam abszolút kedvenc lett.
10/10*
Úgy fogtam hozzá,hogy szokásos mese lesz.Mit tud nekem mutatni egy vén öregember és egy iskolás kisfiú.Hát nagyon is sokat.Életvidám egy rajzfilm,telis tele jobbnál jobb poénokkal.Nálam abszolút kedvenc lett.
10/10*
2011. július 02. 20:40
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Másnaposok 2. 7/10
Szerintem jobb lett volna, ha hagyják békében az első filmet, és nem csinálják meg a folytatást, ennek ellenére azért tetszett. Az elsőt végig röhögtem, itt is akadtak jó poénok, de volt néhány gagyibb. Végtére délutánra jó szórakozás volt, főleg moziban
(megj.: Bradley Coopernek meg Justin Barthának ollyan kék szeme van, hogy az már fáj
)
Szerintem jobb lett volna, ha hagyják békében az első filmet, és nem csinálják meg a folytatást, ennek ellenére azért tetszett. Az elsőt végig röhögtem, itt is akadtak jó poénok, de volt néhány gagyibb. Végtére délutánra jó szórakozás volt, főleg moziban
2011. július 02. 20:56
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A Lány És A Farkas
Nem tudom mi baja van sok embernek ezzel a filmmel. Nekem tetszett
A karakterek jól kitaláltak voltak , és én sokáig nem is jöttem rá ,hogy ki az igazi Vérfarkas , pedig az ilyen filmek 85%-ában , már az első 15 perc után tudom , hogy ki a tettes
8/10
Nem tudom mi baja van sok embernek ezzel a filmmel. Nekem tetszett
8/10
2011. július 02. 21:26
Chapter 27
Gyilkos szerelem
John Travoltát továbbra sem bírom, irritált is a jelenléte, de ezt leszámítva jó a film.
Észvesztõ
Egyszerűen imádom. Jolie is remek benne
Amerikai pszicho
Nekem ez csak egy egyszer nézhetős lett. nem mondom, hogy szörnyű, csak kevés..
Nagy Sándor, a hódító
Jó hosszú volt, az biztos, de nem bántam, mert tetszett.
Gyilkos szerelem
John Travoltát továbbra sem bírom, irritált is a jelenléte, de ezt leszámítva jó a film.
Észvesztõ
Egyszerűen imádom. Jolie is remek benne
Amerikai pszicho
Nekem ez csak egy egyszer nézhetős lett. nem mondom, hogy szörnyű, csak kevés..
Nagy Sándor, a hódító
Jó hosszú volt, az biztos, de nem bántam, mert tetszett.
2011. július 02. 21:28
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Karib Tenger kalózai 4 -Ismeretlen vizeken
2011. július 02. 21:37
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
A király beszéde
2011. július 02. 21:56
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Unknown / Ismeretlen férfi (2011)
Felhalmoztam egy kis lemaradást, ami a filmek megnézést illeti, így sok közül választhattam, de valamiért erre voltam a leginkább kíváncsi.
Hát, előjáróban csak annyi, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Eleinte még tetszett is, hogy van egy két csavar a storyban, de úgy a közepe/vége felé már kezdett erőltetett lenni a dolog, és az ember már csak azt várta, hogy oldják meg, és lássuk mi lesz.
Pedig a szereposztás jó, kifejezetten, tulajdonképpen. Dianne gyönyörű
mint mindig
Liam játékában sem találtam nagy kivetni valót, csak nekem valahogy a történet nem jött be, a Taken filmje (pl.) úgy gondolom, sokkal jobb lett.
Azért persze nem volt ez egy rossz film, ha egy este thrillert akarsz nézni, és ezt még nem láttad, úgy hiszem, egyszeri megtekintésre biztosan jó lesz.
Értékelést tekintve, nálam kicsit jobb volt a film, mint gonzales7-nél, de sokkal jobb pontotokat én sem tudok adni rá. IMDb-n 7-et kapott, én szerintem ez közel van a reálishoz, de nálam azért mégis egy:
6/10
Felhalmoztam egy kis lemaradást, ami a filmek megnézést illeti, így sok közül választhattam, de valamiért erre voltam a leginkább kíváncsi.
Hát, előjáróban csak annyi, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Eleinte még tetszett is, hogy van egy két csavar a storyban, de úgy a közepe/vége felé már kezdett erőltetett lenni a dolog, és az ember már csak azt várta, hogy oldják meg, és lássuk mi lesz.
Pedig a szereposztás jó, kifejezetten, tulajdonképpen. Dianne gyönyörű
Liam játékában sem találtam nagy kivetni valót, csak nekem valahogy a történet nem jött be, a Taken filmje (pl.) úgy gondolom, sokkal jobb lett.
Azért persze nem volt ez egy rossz film, ha egy este thrillert akarsz nézni, és ezt még nem láttad, úgy hiszem, egyszeri megtekintésre biztosan jó lesz.
Értékelést tekintve, nálam kicsit jobb volt a film, mint gonzales7-nél, de sokkal jobb pontotokat én sem tudok adni rá. IMDb-n 7-et kapott, én szerintem ez közel van a reálishoz, de nálam azért mégis egy:
6/10
2011. július 02. 22:27
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Párterápia
Igazából csak Mila Kunis miatt álltam neki megnézni, de azért a nagyjából 2 percért nem igazán érte meg. Voltak benne jó részek is, de többsége unalmas, vontatott és kiszámítható volt. Tina Fey dobott csak rajta, de sajnos ő sem sokat.
10/3
Igazából csak Mila Kunis miatt álltam neki megnézni, de azért a nagyjából 2 percért nem igazán érte meg. Voltak benne jó részek is, de többsége unalmas, vontatott és kiszámítható volt. Tina Fey dobott csak rajta, de sajnos ő sem sokat.
10/3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.