Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 06. 21:09 #12141
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Vissza a jövőbe 3

Az örök kedvenc heart.gif Már vagy ezerszer láttam, de még mindig a legjobb (mondjuk a legjobban a 2. - at szeretem). Minél többször nézem meg, annál jobban megértem az üzenetét, és újabb felfedezéseket is teszek (eddig pl. fel sem tűnt, hogy Flea is szerepel benne biggrin.gif)

10/10
5 felhasználónak tetszik: Boscorelli, House Of Wax, duracell, Lindsay019, Angel
2014. szeptember 06. 21:12 #12142
tamcica
tamcica

Státuszkhiphop & chill
Hozzászólás: 528
Csatolások: 69
Azonosító: 204490
Jurassic Park 2-az elveszett sziget
1 felhasználónak tetszik: Reija
2014. szeptember 06. 23:47 #12143
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Tanner Hall
10/10

The Winning Season
9.5/10

Mindkettő olyan, hogy lehet, hogy már fel sem tudnám idézni, hogy mi is történt azalatt a másfél óra alatt, és nem tudnám elmondani, hogy miért volt olyan jó, de miután vége semmi mást nem akarok nézni, és mindig folytatnám, amíg rá nem jövök, hogy már végignéztem. Hogy folyton ezeket nézném, de akkor meg már unnám. Hogy kár, hogy nem sorozat biggrin.gif
2014. szeptember 07. 11:16 #12144
- törölt felhasználó -    
A felhők fölött három méterrel
Hogy megmondjam őszintén, nekem kicsit sem tetszett. Nem értem, hogy miért van oda a tinédzserek 85%-a ezért a filmért. H még csak nem is vonzó, pedig szerintem az ilyen romantikus filmeknek egy részt az a célja, hogy a lányok "beleszeressenek" a srácba, és irigyeljék a lányt, de ezen kívül imádják őket. Én néztem, néztem és néztem, vártam, hogy mikor történik már valami, és nem történt. Sok részt nem értettem belőle, nekem logikátlan volt (lehet, hogy velem van a baj) és emellett kiszámítható és unalmas is. Én rajongok a romantikus filmekért, de én ezt nem nevezném annak, csak egy tipikus "összejönnek, vita, kibékülnek"... és ezt még hatszor eljátsszák, aztán vagy happy end, vagy egyiknek jó a másiknak nem.
Szóval, szégyen, nem szégyen, szerintem ez a film egy szenny, unalmas, logikátlan, és a színészi játékokról még nem is beszéltem. Borzalom volt.
3 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, Szandi0820, bitchina
2014. szeptember 07. 11:57 #12145
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Simpson család- a Film
Na, ez az a film, amin még negyedik látásra is halálra röhögöm magam. Egyik megunhatatlan kedvencem. smileeee.gif

Rossz tanár
Oh, a másik új kedvenc. Cameron Diaz nagyot alakított benne. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Törpemókus, Szandi0820
2014. szeptember 07. 12:05 #12146
- törölt felhasználó -    
A Rossz Tanárt.
Cameron Diaz zseniális. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2014. szeptember 07. 13:33 #12147
- törölt felhasználó -    
Amerikai szépség 10/10. smileeee.gif
2014. szeptember 07. 13:38 #12148
- törölt felhasználó -    
Rossz szomszédság
És csak kétszót tudok rá mondani: K*baszott sz*r
2014. szeptember 07. 16:06 #12149
- törölt felhasználó -    
Hogyan rohanj a veszTEDbe
Unalmas. Nem jó. Nem vicces.Majdnem 2 óra hossza volt, tele erőltetett viccekkel, néha elég undorító is volt, nem értem, hogy ezek az amerikaik nem unják már ezt a f*ssunk be állandóan, meg fingjunk össze-vissza dolgot? Nem volt vicces, már rég nem az. Egyszer kétszer felnevettem, a cameok jók voltak, de amúgy csak szenvedni lehetett két órán át. Pedig amúgy ezt is vártam, kíváncsi voltam rá, de ez is egy csalódás volt.
10/6
2014. szeptember 07. 16:16 #12150
CorneŁia
CorneŁia
mrs.tkvis

Státusznegativity, begone!
Hozzászólás: 4938
Csatolások: 260
Azonosító: 227439
Levelek Júliának: 10/10**
Ez egy érzelemmel dús romantikus film, amit élvezettel néztem végig. Legelőször azért néztem volna meg, mert Amanda benne játszik, de a történet nem nagyon érdekelt. Utána nővérem rábeszélt, hogy nézzem meg vele, így hát megtettem, és mára már megbántam, hogy nem akartam megnézni. Ez az első romantikus film, amit végig néztem, és máris a kedvenc ilyen témájú filmem lett. Az, hogy egy asszony felkeresi az 50 éve nem látott szerelmét, az olyan romantikus volt. És, hogy az ő unokája és Shopie pedig összejöttek, az is nagyon tetszett nekem. Ajánlom minden érzékeny lánynak, illetve mindenkinek, hogy beletekintsen. Nem fog csalódni, az biztos.
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lqg5l3VR1s1r218bao4_500.gif
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, Reija
2014. szeptember 07. 16:17 #12151
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lady America @ 2014.09.07. 12:05)
A Rossz Tanárt.
Cameron Diaz zseniális.  meghajolo.gif

Tengap.RTL biggrin.gif Detto smileeee.gif
2014. szeptember 07. 16:20 #12152
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
A Bourne Ultimátum 10/10
Szavakban nem lehet kifejezni, hogy Matt Damon milyen jól alakít a filmvásznon. Bármit képes eljátszani. Bármit. Előtte persze megnéztem a Bourne Rejtélyt és a Bourne Csapdát is, mindkettő fantasztikus volt.
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Boscorelli, Bessie, Alison Lerman
2014. szeptember 07. 16:38 #12153
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Green Lantern (2011)

Már egy ideje sort akartam keríteni a megnézésére, de valahogy csak halogattam és halogattam a dolgot. Aztán végül tegnap leültem és egyben végig néztem azt a másfél két órát. A mostani képregény adaptációkhoz képest ez egy nagyon jó feldolgozás lett, még annak ellenére is, hogy a filmet már három éve is leforgatták. Érezni lehet a különbséget a mostani Marvel-divatfilmek és a DC között - színvonalas volt, ehhez kétség sem fér. A látványvilág fantasztikuma még hatalmas mozivászon, illetve 3D nélkül is igen csak sokat dobott a filmen, így ez az első negatívum, amit fel tudnék róni. Borzasztóan rá építkeztek, amelynek okán egyszerűen elfeledkeztek a karakterekről és az érzelmi szálakról. Tisztában vagyok azzal, hogy voltaképp ez egy szuperhősös akciófilm, ám mégis elhanyagoltnak éreztem a szereplőket. Az leesett, hogy Hal szerelmes volt Carolba, de azt nem lehetett tudni, hogy a lány is viszonozta az érzelmeit. Aztán, amikor ő lett a szuperhős, a csaj rögvest szóba is állt vele, Isten se tudja, hogy egyáltalán mi okból. Voltak buktatói a sztorinak, mivel már az elején sem értettem, hogy most a jövőben vagyunk vagy éppen a jelenben. Aztán nagy nehezen sikerült kisilabizálni, hogy a film a napjainkban játszódik. Várható volt egyébiránt, hogy a doki lesz a főmufti - oly annyira arrogáns és bunkó volt, hogy simán felért Norman Osbornhoz, aki a Pókemberből ismeretes badass karakter. Kissé vontatott volt a szál is, mondván, hogy mindig mindent Hal kapott meg az életben, míg a néző speciel egy jó nagy balf*szt látott maga előtt. Pluszban azon is nevethetnékem támadt, hogy tízezer vagy talán millió számba menő zöld lámpás nem tudott végezni Parallaxszal, de egy ember viszont igen, aki állítólag halandósága és gyarlósága lévén egy gyáva kutya, de a film végére mégis a legbátrabb lesz az összes harcos közül. Szóval számomra ez olyan nanemá'! volt. Szeretem nézni azt, ahogyan egy karakter jellemfejlődéseken megy keresztül, de a főszereplőből itt egyik pillanatra a másikra lesz valami szupörhiró. Ryan Reynolds nem tudom, hogy miért van annyira felkapva. Szerény véleményem szerint annyira azért nem játszik jól, bár, mint minden fiatal pasasnál, nála is a kellemes fizikai adottságok dominálnak a valódi tehetség helyett. Blake Lively-től alapvetően sem vártam valami hú, de sokat, viszont a színészi vénája az ordibálásban, a pörölésben és a folytonos hisztériában ki is merült - iszonyatosan pocsék színésznő.

10/8 - Ha a színészek kicsit többet beleadtak volna és néhány karaktertől (pölö Carol) nem kapartam volna a falat, akkor simán mehetett volna neki a maximális pontozás. Egyébként korrekt feldolgozás, ami izgalmas és fordulatos volt. Teljesen lekötötte a figyelmemet arra az x perc játékidőre.
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, Angel
2014. szeptember 07. 16:53 #12154
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
A beavatott - Divergent (2014)

Idegenkedve kezdtem a filmet,de annál nagyobb lett a lelkesedésem a végére.Végigizgultam a filmet,attól a pillanattól kezdve,h Tris csoportot választott magának egészen a kiképzése végéig,míg el nem ért a vizsgáig,és végül ki nem derült a "titka".
Tetszett a szerelmi szál is,nem azt a rózsaszín habos-babos vackot rakták bele(bocsánat a kifejezésért.. biggrin.gif ).Számomra az egész úgy volt jó,ahogy volt,a szereplőválasztás is tetszett.
Alig várom,h kijöjjön a következő rész,nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra smileeee.gif (igen,igen,tudom,h van könyv is belőle,de úgy döntöttem,nem olvasom el előre a trilógiát,inkább boldog tudatlanságban élek még egy ideig biggrin.gif )

10/10
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bessie
2014. szeptember 07. 17:07 #12155
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
A Galaxis Őrzői

Lehetetlen véleményt írni róla. Ezt látni KELL. Szerintem fantasztikus. A látvány odavág, ami tényleg fantasztikus lett. Vannak drámai részek, némelyiken én is megkönnyeztem. Rocket, meg nem tudom, hogy lett Mordály?! unsure.gif Meg ha már Bradley az eredeti hangja, akkor a magyar hangja is lehetett volna Bradley magyar hangja..de ettől eltekintve...imádtam yahoo.gif heart.gif heart.gif heart.gif

10/10***

Vissza a jövőbe trilógia

Ez a trilógia gyermekkorom egyik legnagyobb kedvence, és még most is az. heart.gif Michael J. Fox volt az akkori *gyerekszerelmem* imádtam heart.gif Nem részletezem mindegyik részét, mert felesleges, és úgy is csak tömény imádat laugh.gif heart.gif

10/10***
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, duracell
2014. szeptember 07. 18:00 #12156
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
How to train your dragon 2
Ahhoz képest, hogy az első részre éveket vártam, míg megnéztem, ezt most elég hamar sikerült lecsekkolnom. rohog.gif Igazán aranyos mese, nagyon élveztem. De persze nemcsak itt imádjuk a sárkányokat rohog.gif #GoT thumbsup.gif Azért Pléhpofát nagyon sajnálom. blush.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: duracell, Alison Lerman, Angel, Reija
2014. szeptember 07. 18:45 #12157
- törölt felhasználó -    
X-Men: The Last Stand / X-Men: Az ellenállás vége (2006)
Hú hát ez a film csúcs. És ezt most nem csak úgy mondom. Tetszett az egész történet - ahogy az előző is - bár Halle Berry alakítása itt annyira nem nyűgözött le. Ellen és Hugh azonban annál inkább. Nagyon sajnáltam, ahogy meghalt Charles, még pár könnycseppet is ejtettem érte, mert tényleg szimpatikus karakter volt. Jean pedig egyre inkább idegesített, örültem hogy a végén meghalt, azonban az, hogy "Vadóc" visszatért nem tesz boldoggá.
10/9

X-Men Origins: Wolverine / X-Men kezdetek: Farkas (2009)
Eddig ez tetszett a legjobban. Na jó, az összessel így vagyok, de hát nézzétek el nekem. rohog.gif Hugh még mindig kétségkívül a legjobb, és örülök, hogy rá fókuszált a film, meg a testvérére. Victor nem mellesleg számomra se pozitív, se negatív szereplő nem volt. Az elején nagyon tetszett ez a katonacsapat, meg is lepődtem Will.I.Am-en Viszont Ryan Reynolds meglepett, tényleg jól játszott a filmben, bár a végén sajnáltam hogy egy pszichomutánssá vált.
10/10*
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Alison Lerman, baisée
2014. szeptember 07. 19:18 #12158
- törölt felhasználó -    
Ne csókold meg a menyasszonyt!(You may not kiss the bride)

Már egy jó ideje kiváncsi voltam erre a filmre,és most-vagy is inkább tegnap-épp adták a TV-ben így tökéletes alkalmam nyílt rá. Őszintén megmondom,a cím alapján talán nem ezt vártam,de kellemes csalódástként ért a története. És persze nem is beszélve arról,hogy egyértelmű volt,hogy valahogy egymásba gabalyodnak,teljes szerelem sztori lett,amikor is a fiú nem jön rá először mit is lenne képes feladni élete szerelméért és a végén valami csodás meglepetésben részesítí.

10/7,5
2014. szeptember 07. 20:32 #12159
- törölt felhasználó -    
Napos oldal
Ennél a filmnél is sokkal jobbra számítottam..
1O/3

https://38.media.tumblr.com/de57e1d9110ab02a20e8f8d09ecb8043/tumblr_n5fs1ooNak1rgc787o3_500.gif

Vágyak szerelmesei
Voltak benne vicces részek,és a mondanivalója is tetszett.
Habár némelyik rész elég kínos volt,
főleg úgyhogy felnőttek is voltak a közelemben,
sőt velük néztem végig.
1O/6

https://38.media.tumblr.com/60a67ff37e195a23734bc515f65fef97/tumblr_mrzgs1hjqt1qanzdko7_250.gif https://33.media.tumblr.com/6c14a66a285fae70f1d24c7e918c6759/tumblr_mrzgs1hjqt1qanzdko8_250.gif
2014. szeptember 07. 20:57 #12160
Henno
Henno
új tag

Státusz"Senki se tudja milyen erős, amíg nem muszáj erősnek lennie."
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 58620
Vitathatatlan 2. és 3.
A youtube-n véletlenül láttam belőle egy szösszenetet. Scott Adkins mozgása nagyon megfogott benne, és végül is e miatt meg is néztem mind a 2 részt. Nagyon bejött. Remélem megcsinálják a 4. részét. yahoo.gif
710 oldal 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!